Как да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One? Бързо и лесно ръководство

Резюме

Свързването на Bluetooth слушалки с Xbox One може да бъде предизвикателство, тъй като конзолата няма вградена Bluetooth технология. Въпреки това, има начини за свързване на безжични слушалки към вашия Xbox One, като използвате просто решение. В това ръководство ще проучим как да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One, използвайки контролера.

Ключови точки

 1. Слушалките са основни аксесоари за игри, осигуряващи висококачествени възможности за звук и чат.
 2. Безжичните слушалки вече са предпочитаният избор за геймърите, предлагайки удобство и свобода на движение.
 3. Конзолата Xbox One няма Bluetooth технология, но използва Microsoft Xbox Wireless за безжична свързаност.
 4. За да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One, трябва да закупите слушалка, която е съвместима с безжичната система Xbox.
 5. Слушателите, съвместими с Xbox, може да са малко по-скъпи, но предлагат страхотно качество на звука и лесна свързаност.
 6. Ако вече притежавате Bluetooth слушалки, можете да ги свържете към вашия Xbox One с помощта на Bluetooth предавател, включен в 3 -тата на контролера.5 мм порт.
 7. Някои Xbox контролери нямат 3.5 мм порт, така че може да се наложи да закупите допълнителен контролер с този порт.
 8. След като Bluetooth предавателят е свързан, можете да сдвоите вашите Bluetooth слушалки с Xbox One и да се насладите на безжичен аудио.
 9. Уверете се, че вашият контролер на конзолата интегрира 3.5 мм порт или закупете адаптер, който се свързва с порта на Microsoft.
 10. Свържете Bluetooth предавателя към 3.5 мм порт на контролера.
 11. Натиснете бутона за сдвояване на Bluetooth предавателя и свържете вашите Bluetooth слушалки към Xbox One.
 12. Насладете се на отлично безжично качество на аудио, докато играете на вашия Xbox One.

Въпроси и отговори

Q1: Мога ли да свържа Bluetooth слушалки директно към Xbox One?

A1: Не, конзолата Xbox One няма вградена Bluetooth технология. Трябва да използвате Bluetooth предавател и да го свържете към контролера, за да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One.

Q2: Скъпи ли са Xbox слушалки?

A2: Слушалките на Xbox могат да бъдат малко по -скъпи в сравнение с обикновените Bluetooth слушалки. Те обаче предлагат по -добра съвместимост и качество на звука за Xbox Gaming.

Q3: Имат ли всички Xbox контролери 3.5 мм порт?

A3: Не, не всички Xbox контролери имат 3.5 мм порт. Ако вашият контролер няма такъв, ще трябва да закупите допълнителен контролер, който интегрира този порт.

Q4: Мога ли да използвам Bluetooth предавател с всякакви Bluetooth слушалки?

A4: Да, можете да използвате Bluetooth предавател с всякакви Bluetooth слушалки, стига предавателят да е съвместим с вашия Xbox One Controller.

Q5: Мога ли да свържа множество Bluetooth слушалки към Xbox One едновременно?

A5: Не, можете да свържете само една Bluetooth слушалка към Xbox One по един.

Q6: Трябва ли да сдвоявам си Bluetooth слушалки с Xbox One всеки път, когато искам да ги използвам?

A6: Не, след като сте сдвоили вашите Bluetooth слушалки с Xbox One, те трябва автоматично да се свържат, когато са в обхвата.

Q7: Мога ли да използвам всеки Bluetooth предавател, за да свържа слушалките си към Xbox One?

A7: Препоръчва се да се използва Bluetooth предавател, специално проектиран за Xbox One за по -добра съвместимост и производителност.

Q8: Мога ли да използвам едни и същи Bluetooth слушалки както за моя Xbox One, така и за смартфон?

A8: Да, ако вашите Bluetooth слушалки са съвместими както с вашия Xbox One, така и с смартфон, можете да ги използвате и за двете устройства.

Q9: Мога ли да регулирам силата на звука на моите Bluetooth слушалки директно на Xbox One?

A9: Не, ще трябва да регулирате силата на звука на вашите Bluetooth слушалки, като използвате контролите на самата слушалка.

Q10: Има ли проблеми с латентността при използване на Bluetooth слушалки с Xbox One?

A10: Bluetooth слушалките могат да имат лека латентност в сравнение с кабелни слушалки. Въпреки това, латентността обикновено е минимална и не влияе значително.

Q11: Мога ли да използвам всяка марка Bluetooth слушалки за Xbox One?

A11: Можете да използвате всяка марка Bluetooth слушалки, стига те да са съвместими с безжичната система Xbox или могат да бъдат свързани с помощта на Bluetooth предавател.

Q12: Трябва ли да инсталирам всеки допълнителен софтуер за свързване на Bluetooth слушалки към Xbox One?

A12: Не, не е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер. Просто свържете Bluetooth предавателя към контролера и сдвоете вашите Bluetooth слушалки с Xbox One.

Q13: Мога ли да използвам всякакви Bluetooth слушалки с микрофон за Xbox One Voice Chat?

A13: Да, докато Bluetooth слушалките имат вграден микрофон, можете да ги използвате за Xbox One Voice Chat.

Q14: Мога ли да използвам кабелни слушалки с Xbox One вместо Bluetooth слушалки?

A14: Да, можете да използвате кабелни слушалки с Xbox One като алтернатива на Bluetooth слушалки.

Q15: е връзката между Bluetooth слушалки и Xbox One Stable?

A15: Връзката между Bluetooth слушалки и Xbox One обикновено е стабилна, стига слушалките да са в безжичния обхват на конзолата и няма смущения.

Как да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One? Бързо и лесно ръководство

 1. Свържете вашия Bluetooth слушалки към вашия смартфон
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението Xbox (то’s безплатно)
 3. Отворете приложението и щракнете върху него Социални Икона

Има ли Xbox One Bluetooth?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Как да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One? Бързо и лесно ръководство

Как да свържете Bluetooth слушалки към кутията едно

Слушалките са основен аксесоар за игри. Те осигуряват висококачествен звук и чат по време на игра с приятели. С технологичния напредък безжичните слушалки вече са предпочитаният избор за геймърите. Те ви освобождават от караницата на кабелите и улесняват движението. Свързването на Bluetooth слушалки към Xbox One е вълнуващо изживяване за много геймъри.

Xbox е една от най -популярните конзоли на пазара, свързвайки Bluetooth слушалки с него, може да бъде предизвикателство. Това ръководство обаче ще ви помогне успешно да свържете повечето безжични слушалки към вашия Xbox One.

Можете ли да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One?

Отначало може да изглежда, че не е възможно да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One. Това е така, защото конзолата има USB портове, но не поддържа родно Bluetooth аудио каузата използва протокол за поддръжка за свързване на безжично. Въпреки това, преди да помислите за инвестиране в друга слушалка, препоръчваме да прочетете нашите съвети. Има начини за свързване на Bluetooth слушалки към Xbox One, така че си струва да проучите тези опции, преди да вземете решение, за което ще съжалявате.

Интегрира ли Xbox One Bluetooth?

Конзолата Xbox One няма Bluetooth технология, Така че не можете директно да свържете Xbox One Bluetooth слушалки. Това е изненадващо, тъй като Bluetooth е невероятно популярен, дори и на други игрални конзоли. Xbox One Използва безжична технология на Microsoft Xbox Това дава възможност за безжична свързаност между различни играчи на Xbox.

Свържете Bluetooth слушалки към Xbox One

Изглежда, че не е възможно да ги синхронизирате с Bluetooth слушалки. Това каза, ако имате безжична слушалка и искате да я свържете към конзолата, можете да го направите с просто решение.

Xbox One Съвместими слушалки

Ако търсите да свържете Bluetooth слушалки към Xbox, трябва да закупите слушалка, която може да се свърже с безжичната система Xbox. Тези модели не са най -често срещаните на пазара, но има отлични модели във всеки ценови диапазон. Слушалките на Xbox One са специално проектирани за конзолата. Те не са толкова многостранни, но те са най -добрият избор, ако играете с оборудване на Microsoft.

Слушалките на Xbox обикновено са малко по -скъпи, но те могат да ви дадат страхотно качество на звука. В допълнение, те са много лесни за свързване с оборудването. Препоръчваме ви да проверите сравнението на най -добрите слушалки за игри, за да знаете най -добрите опции на пазара.

Как да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One с помощта на контролера?

За всеки, който притежава чифт Bluetooth слушалки, или за тези, които нямат бюджета да закупят слушалка, предназначена за конзолата, има опция за свързване на слушалката към контролера на Xbox. Важно е да се отбележи, че За да ги синхронизирате, трябва да направите връзката чрез контролера.

За да свържете Bluetooth слушалки към Xbox Трябва да закупите Bluetooth предавател, за да се свържете с 3.5 мм порт на контролера. Някои контролери нямат 3.5 -милиметров аудио жак. Ако това е вашият случай, трябва да закупите допълнителен контрол, който интегрира този порт.

След като свържете Bluetooth предавателя, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за сдвояване и да свържете Bluetooth Xbox One. Този процес звучи сложно, но е много лесен и ви позволява да се наслаждавате на отлично аудио качество безжично. Bluetooth USB предавателите са много евтини и малки, така че те са извън пътя.

Как да свържете Bluetooth слушалки към Xbox One

Ето стъпка по стъпка ръководство за това как да свържете Bluetooth слушалки към Xbox X или една серия:

 • Проверете дали вашият контролер на конзолата интегрира 3.5 мм порт. Ако това не стане, трябва да закупите адаптер, който се свързва с порта на Microsoft. Този адаптер има 3.5 мм щепсел трябва да свържете Bluetooth слушалки към Xbox.
 • Свържете Bluetooth предавателя към 3.5 мм порт.
 • Натиснете бутона за синхронизиране и свържете слушалката си към контролера на Xbox.
 • Сега сте готови да се насладите на аудиото на конзолата си безжично.

Мога ли да разговарям в игри Xbox One с Bluetooth слушалки?

за жалост, Когато свържете Xbox One Bluetooth слушалки, ще можете да се насладите само на аудио. Микрофонът не работи за чат. Възможно е да се активира речевата функция с Bluetooth свързаност, но ще трябва да получите специален Bluetooth предавател, който да ви позволи да използвате функцията и те са малко скъпи.

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса как да свържем слушалки към Xbox One? Препоръчваме ви да проверите нашата страница дали искате да получите информация за Bluetooth слушалки. Например, нашите ръководства за това как да свържете Bluetooth слушалки към PC или как да свържете Bluetooth слушалки към PS4.

Страници

Докладвайте тази реклама

Можете да използвате Bluetooth слушалки с Xbox One, просто не винаги е лесно

Всички продукти, представени тук, са избрани независимо от нашите редактори и писатели. Ако купите нещо чрез връзки на нашия сайт, Mashable може да спечели партньорска комисия.

Можете да използвате Bluetooth слушалки с Xbox One, просто не винаги е лесно

Искате да се насладите на аудиото на играта без разсейване или проводници? Ето как. Кредит: Sezgin Pancar / Anadolu Agency / Getty Images

От съществено значение, тъй като са в много аспекти на живота, проводниците са най -лошите. Не е забавно да имате кабели, които да се придържат към вашата настройка за забавление, особено ако сте в игри. Те стават проблематични много бързо.

За съжаление, революцията на Bluetooth слушалки не е доста все още си проправи път към игрите. Технически можете да използвате Bluetooth слушалки на съвременни конзоли за видеоигри, но всеки метод за това ще ви струва допълнителни пари, а някои методи за сдвояване са по -лесни от други.

Добрата новина е, че може да се направи. Ето как.

Кои Bluetooth слушалки работят с Xbox One?

Технически отговорът на този въпрос е „Няма.„Независимо дали става въпрос за PlayStation, Xbox или Nintendo, никое от настоящото поколение (или последно поколение, в калъфа на Xbox One), не поддържат Bluetooth аудио на Bluetooth. Те имат Bluetooth възможности, но основно те са просто там за свързаност на безжичния контролер. Това каза, думата “технически” винаги оставя малко пространство за изключения и това е така, дори ако споменатите изключения не са идеални.

Ако вече имате чифт Bluetooth слушалки, които наистина харесвате, все още няма нужда да потънете в отчаяние. Има решение, до което ще стигнем скоро. Добрата новина (ако броите, харчите стотици долари като “добри новини”) е, че има куп безжични игри за игри, изградени със специалната технология “Xbox Wireless”. Microsoft има специална страница (се отваря в нов раздел) в онлайн магазина си само за съвместими с Xbox слушалки. Някои от най -забележителните модели включват:

Ще взема и секунда, за да извикам официалното решение на Microsoft, подходящо наречената безжична слушалка Xbox (се отваря в нов раздел) . Това струва 100 долара и работи с Xbox One и по -новите конзоли от серията Xbox. Единственият истински проблем е, че като всичко друго, което е свързано с конзолите от следващо поколение, може да бъде трудно да се намери в магазините.

Повечето от останалите опции, изброени по -горе, струват повече, но може да ги намерите по -лесни за забиване. Разбира се, тези неща се променят с течение на времето, така че безжичните слушалки Xbox вероятно няма да са рядкост завинаги.

Изображение на каша

Официалните безжични слушалки Xbox трябва да работят безпроблемно с Xbox One. Кредит: Microsoft / Amazon

Добре, така че как да накарам Bluetooth слушалките да работят с Xbox One?

Това е мястото, където нещата стават трудни. Както казах, Xbox One не поддържа родно Bluetooth аудио. Трябва или да получите слушалки за безжична връзка с Xbox, като тези, изброени по-горе, или да проявите креативни. Ще ви кажем колко творчески трябва да получите, но просто знайте, че не е страхотно решение и най -добрият ви залог ще включва отпадане на малко пари.

Ако имате слушалки за безжична връзка с Xbox

Няма дълго да се обяснят как да се свържете (отваря в нов раздел) слушалка с безжични възможности на Xbox към конзола Xbox One. Просто намерете бутона за сдвояване на слушалката (проверете ръководството за устройството, ако не можете да го намерите) и след като стане в режим на сдвояване, натиснете бутона Pair на самата конзола Xbox. Това е същото като свързването на нов контролер към конзолата. Освен ако не се случи нещо странно, това трябва да отнеме само няколко секунди.

Ако вече имате Bluetooth слушалки

Преди да решите да свържете съществуващите си Bluetooth слушалки към Xbox One, трябва да забиете цел. Опитвате ли се да се насладите на аудиото на играта, без да събуждате съседите си или да се разсейвате от шума им, който прониква през стените ви? Или се опитвате да разговаряте с приятели, докато играете HALO 3 в кооперация за 400-ия път?

Изображение на каша

Доста самостоятелно обяснение! Кредит: Екранна снимка: Xbox

Причината, че различията има значение, е, че безжичните устройства без Xbox наистина не могат да направят и двете. Това е едно или друго. Първо ще започнем с слушането на аудиото на играта. Ако просто се опитвате да слушате вашите игри, Bluetooth предавател, който се включва в 3.5 -милиметров жак за слушалки на контролера на Xbox ще свърши работа. Този от Uberwith (се отваря в нов раздел) ще ви стартира $ 36, но Amazon Reviews казват, че върши своята работа, като предаде аудио на Bluetooth слушалки. Те също така отбелязват, че има вграден микрофон за гласов чат, тъй като микрофонът на слушалките ви няма да работи, но много отзиви предупреждават, че качеството на аудио на този микрофон е ужасно. Вероятно трябва да го използвате само за слушане, с други думи.

След като имате Bluetooth предавател като този, сдвояването му трябва да е подобно на това как бихте сдвоили слушалките си на всяко друго устройство. Измислете как да поставите слушалките си в режим на сдвояване (това варира от една двойка до следващата, така че проверете ръководството за устройството) и след това намерете бутона за сдвояване на малкия предавател, който току -що сте купили. Ако приемем, че нищо не се обърка, това Трябва направи номера. Това каза, не мога да ви обещая, че няма да има някакви мъгливи проблеми с този подход. Xbox One просто не беше предназначен да работи с обикновени Bluetooth слушалки.

За гласов чат има по-просто, макар и по-малко от идеално решение. Изтеглете приложението Xbox (отваря се в нов раздел) на Android или iOS, влезте в акаунта си в Xbox Live и стартирайте или се присъединете към парти с приятелите си, като докоснете социалната икона в долния ред (втори вляво). След като сте там, докоснете иконата на слушалките в горния десен ъгъл на приложението за парти за гласов чат. Всичко, което трябва да направите, е да свържете вашите Bluetooth слушалки към вашия смартфон и можете да ги използвате, за да разговаряте с приятелите си. Но отново няма да чуете никакво аудио за игри.

Не е чудесно, че хората с Bluetooth слушалки не могат просто да ги свържат с Xbox One, без да харчат поне малко пари и/или да вложат вяра в Bluetooth предаватели на трети страни. Това е реалността на ситуацията, независимо дали е заради латентността на Bluetooth или някои други технически препятствия зад кулисите, но поне това е възможен. Ето да се надяваме, че това не е проблем от шест или седем години, когато стартира повече нови конзоли.

4 начина за свързване на Bluetooth слушалки към Xbox One

Как да свържа Bluetooth слушалки към Xbox One

Xbox няма вградена поддръжка за Bluetooth слушалки. Има обаче някои инструменти и трикове, които могат да ви помогнат да свържете вашите Bluetooth слушалки към вашия Xbox.

И все пак тези методи може да не ви позволят да се наслаждавате на пълния аудио пакет от слушалките си. Например, микрофонът може да не работи.

Това каза, тук’отново решенията, които можем да опитаме:

 • Използване на Bluetooth предавател
 • Свързване чрез телевизия
 • Използване на компютърна връзка
 • Използване на приложението Xbox

Тези решения работят за серия Xbox One и Xbox. Това включва всякакви вариации на тези конзоли, като Xbox One X или Xbox Series S.

Съдържание

Свържете Bluetooth слушалки към Xbox с помощта на Bluetooth предавател

Можете да използвате Bluetooth предавател като допълнителен донгъл. То’е идеалното решение, ако вече имате Bluetooth слушалки.

Методът обикновено ще изключи микрофона ви, но вие’ще чуя аудио и парти чат игра.

Някои Bluetooth предаватели имат дизайн, специфичен за Xbox One, като този. Те са по -удобни, тъй като се вписват на контролера като аксесоар.

В противен случай можете да получите други Bluetooth предаватели с 3.5 мм връзка. Можете да включите тези устройства на серия Xbox или по -нови контролери Xbox One.

Тук’отново стъпките:

3,5 мм-джак-на-контролер

 1. Включете Bluetooth предавател
 2. Включете предавателя на вашия контролер’s 3.5 мм порт

Ако вашият контролер не го направи’t има 3.5 мм връзка, имате нужда от допълнителен елемент, стерео адаптер за слушалки. По -стари Xbox контролери дон’не имам допълнителния аудио жак.

Стерео-адаптер

  Свържете адаптера за стерео слушалки на вашия контролер’S USB порт

Като алтернатива, някои Bluetooth предаватели имат a Цифров оптичен кабел. Можете да го включите в задната част на Xbox One на аудио порта S/PDIF. След това можете да превключите режима на предавателя от AUX (3.5 мм) до s/pdif.

Оптична връзка S/PDIF

Имайте предвид серията Xbox не’няма цифрова изходна връзка.

Свържете Bluetooth слушалки към Xbox чрез телевизора

Свържете Bluetooth слушалки към Xbox чрез телевизия

Телевизията може да отвори връзка между Xbox и вашата Bluetooth слушалка. Трябва обаче да свържете Xbox към телевизора и след това слушалките към телевизора.

Всеки телевизор има различен начин за включване на Bluetooth слушалки, така че трябва да проверите ръководството. Не всеки телевизор има Bluetooth, но повечето умни телевизори го правят. Например, ако вашият телевизор има умно дистанционно, той вероятно има Bluetooth.

По същество можете да поставите слушалките си в режим на сдвояване и след това да активирате Bluetooth на телевизора. Опцията трябва да бъде в рамките на Звуково подменю, по опция за звук или подобна.

Както обикновено обаче, опцията не е’t Поддържайте микрофона. Вие’D чуйте само аудио и парти в чата, но все пак можете да използвате USB или 3.5 мм микрофон за разговор.

Като алтернатива можете да използвате Bluetooth предавател на телевизора:

 1. Включете предавателя на вашия телевизор чрез Optical, RCA, Auxiliary или USB (примерен предавател)
 2. Поставете предавателя в режим на сдвояване. Може да се наложи да превключите бутон за тип връзка на устройството, за да съответства на вашата настройка
 3. Поставете слушалките си в режим на сдвояване

Свържете Bluetooth слушалки към Xbox с помощта на компютърна връзка

Windows PCS и Xbox конзолите имат прилики на фърмуер и хардуерна структура. Това означава, че можете да използвате вашия Windows Computer, за да насочите възпроизвеждането на аудио към вашите Bluetooth слушалки.

Това са трите първоначални изисквания за процеса:

 1. Вашият компютър и вашият Xbox трябва да бъдат в една и съща мрежа
 2. Трябва да инсталирате приложението за спътник на Xbox Console на вашия компютър. Трябва да го имате по подразбиране, освен ако не сте го инсталират. Ако това’С случая, можете да го изтеглите от магазина на Microsoft безплатно.
 3. Вашият компютър трябва да има Bluetooth. В противен случай можете да използвате Bluetooth предавател.

Ако отговаряте на всички изисквания, можете да използвате пълните функционалности на вашите Bluetooth слушалки на Xbox. Това включва аудио за игри, аудио за парти чат и микрофон.

Тук’отново стъпките:

Приложение за придружител на конзолата Xbox

  Отвори Приложение за придружител на конзолата Xbox на вашия компютър

Добавете устройство към приложението Xbox Companion

 • Впиши се С вашите идентификационни данни за вашия акаунт в Xbox
 • Изчакайте, докато приложението открие вашата конзола. Ако не стане’Не се случва, щракнете върху “Добави устройство” Икона вляво. Ще ви помоли да добавите вашия Xbox’S IP адрес; по -долу, ако не сте’не знам как да го намеря.

  Xbox-App-Connectivity

 • След като приложението открие вашата конзола, щракнете върху Свържете се, И изчакайте, докато сдвояването приключи.
 • След като установите връзката, свържете вашите Bluetooth слушалки към вашия компютър.
 • Ако връзката между приложението и Xbox не успее:
  Може да опитате, Настройки >Устройство и стрийминг >Връзки на устройството. Не забравяйте да отметнете и двете кутии под “Този Xbox.” Също така, проверете “Само от профили, влезли в този Xbox.”

  IP адрес xbox

  И накрая, да намерите своя Xbox’S IP адрес:
  Водете се през, Настройки >Мрежа >Мрежови настройки >Разширени настройки. Информацията е от дясната страна на екрана, до IPv4.

  Свържете Bluetooth слушалки към Xbox с помощта на приложение Xbox

  Използването на трика за приложение Xbox само ще ви позволи да чуете парти чат. Ти спечели’Не чуйте аудио за игра или говорете през слушалките си.

  По същество можете да се присъедините към парти чат на вашия Xbox и след това да включите вашите Bluetooth слушалки в приложението Xbox. След това можете да насочите аудиото на играта към телевизора и да говорите през USB микрофон.

  Като цяло’не е много удобно, но то’все още е решение.

  Така или иначе тук’отново стъпките:

  Xbox-App-Social-Icon

  1. Свържете вашия Bluetooth слушалки към вашия смартфон
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението Xbox (то’s безплатно)
  3. Отворете приложението и щракнете върху него Социални Икона

  Кликна върху главозащит-Икон

  Кликнете върху слушалки Икона в горния десен ъгъл

  парти-чат-екран

 • Съгласете се с разрешенията
 • Той ще отвори екрана за чат парти. Можете дори да поканите вашите приятели и да се насладите.

  Хосе Сапата пише за видеоигри в TNT от близо 4 години. Той е специализиран в отстраняване на проблеми с видеоигри, списъци за игри, ръководства и подобно съдържание. През 2021 г. той създаде развлекателен коментар/канал за YouTube и той започва да редактира видеоклипове за геймплей за полупрофесионални играчи на еспорти (Warzone, Rocket League, AoE и други). Въпреки това той предпочита RPG жанра, вариращ от класически и базиран на Baldur’S Gate, към съвременни и отворени заглавия на Action-RPG като Елдън Ринг. Той също има конкурентна страна за RTS игри като Age of Empires II и Age of Empires IV … не е професионалните умения, но въпреки това! Хосе работи като писател на съдържание близо десетилетие за различни цифрови списания, свързани с технологиите. Той също има опит като музикант, така че той работеше в Begginnerguitarhq, където пише музикални уроци. И накрая, той’Спеждани с инструменти за редактиране на видео и обработка на изображения като Premiere, After Effects и Photoshop, и той има няколко дипломи в аудиовизуалната продукция. Можете да се свържете с него на [email protected]