Деактивиране на защитната стена на компютъра на компютър с Windows

Резюме: Тази статия предоставя стъпка по стъпка инструкции как да деактивирате защитната стена на Windows на компютър с Windows. Той също така въвежда алтернативна защитна стена, наречена Minitool Shadowmaker.

Ключови точки:

 1. Windows защитна стена е компонент на защитната стена на Microsoft Windows.
 2. Той филтрира информация от Интернет и предотвратява влизането на потенциално вредни програми в системата.
 3. Защитната стена на Windows може да блокира програми, които се опитват да комуникират чрез защитни стени.
 4. Той може да предпази системата от нежелани опити за свързване при използване на обществена мрежа.
 5. За да включите защитната стена на Windows в Windows 10, можете да използвате настройките или контролния панел.
 6. Метод 1: Включете защитната стена на Windows чрез настройки.
 7. Метод 2: Включете защитната стена на Windows чрез контролния панел.

Windows защитна стена за Windows 10 и неговата страхотна алтернатива [Minitool Tips]

Тази публикация не само ви показва каква е защитната стена на Windows, но също така ви учи как да включите или изключите защитната стена на Windows стъпка по стъпка. Междувременно тя ви представя мощна алтернатива на защитната стена на Windows – Minitool Shadowmaker. С него можете да архивирате данните си, за да ги запазите в безопасност. Щракнете, за да видите повече информация от уебсайта на Minitool.

Обясни защитната стена на Windows

Каква е защитната стена на Windows?

Защитната стена на Windows е компонент на защитната стена на Microsoft Windows. В началото защитната стена на Windows е включена в Windows XP и Windows Server 2003. През септември 2017 г., когато Microsoft пусна Windows 10 версия 1709, защитната стена на Windows беше преименувана на защитната стена на Windows Defender.

Ако попитате „какво прави защитната стена на Windows“, ето отговорът. Той помага да се филтрира информация от интернет и да се предотврати влизането в вредните програми на потенциално вредни. Той също може да блокира повечето програми, които се опитват да комуникират чрез защитни стени.

Когато използвате обществена мрежа, защитната стена на Windows също може да предотврати всички нежелани опити, които се свързват с вашия компютър, за да защитят системата.

Много от вас се интересуват как да включите или изключите защитната стена на Windows по различни причини. Може да искате да използвате различни защитни стени или може случайно да изключите защитната стена на Windows. Следвайте инструкциите по -долу, за да научите как да включите защитната си стена на Windows за Windows 10 в включване или изключване.

Как да включите защитната стена на Windows за Windows 10

 1. Включете защитната стена на Windows чрез настройки:
 2. Стъпка 1: Щракнете върху Започнете бутон и изберете Настройки продължавам.

  Стъпка 2: В раздела Настройки на Windows щракнете върху Актуализация и сигурност.

  Стъпка 3: Изберете Windows Defender и след това щракнете Отворен център за сигурност на Windows Defender. След това изберете Защита на защитна стена и мрежа и изберете мрежов профил.

  Стъпка 4: Под Защитната стена на Windows Defender Раздел, превключвател Изключване да се На.

  Включете защитната стена на Windows Defender

 3. Включете защитната стена на Windows чрез Контролен панел:
 4. Стъпка 1: Тип контролен панел в лентата за търсене и щракнете Контролен панел За да въведете неговия интерфейс.

  Стъпка 2: Изберете Система и сигурност За да продължите и след това щракнете Защитната стена на Windows Defender. Ако защитната стена на Windows за Windows 10 е изключена, можете да видите това Защитната стена на Windows Defender: Off.

  Защитната стена на Windows Defender изключва

  Стъпка 3: За да го включите, щракнете върху Включете защитната стена на Windows Defender.

Въпроси:

 1. Каква е защитната стена на Windows и нейната цел?
  Защитната стена на Windows е компонент на защитната стена на Microsoft Windows. Той филтрира информация от Интернет и предотвратява влизането на потенциално вредни програми в системата. Освен това блокира програми, които се опитват да комуникират чрез защитни стени.
 2. Как мога да включа защитната стена на Windows в Windows 10?
  Можете да включите защитната стена на Windows в Windows 10 през настройките или контролния панел.
 3. Как да включа защитната стена на Windows чрез настройки?
  За да включите защитната стена на Windows чрез настройки:
  Стъпка 1: Щракнете върху бутона Старт и изберете Настройки.
  Стъпка 2: В секцията Настройки на Windows щракнете върху Актуализация и сигурност.
  Стъпка 3: Изберете Windows Defender и след това щракнете върху Open Windows Defender Security Center. След това изберете защита на защитната стена и мрежа и изберете мрежов профил.
  Стъпка 4: В секцията за защитна стена на Windows Defender изключете нататък.
 4. Как да включа защитната стена на Windows чрез контролния панел?
  За да включите защитната стена на Windows чрез Контролен панел:
  Стъпка 1: Въведете контролния панел в лентата за търсене и щракнете върху Контролен панел, за да въведете неговия интерфейс.
  Стъпка 2: Изберете система и сигурност, за да продължите и след това щракнете върху защитната стена на Windows Defender. Ако защитната стена на Windows за Windows 10 е изключена, можете да видите, че защитната стена на Windows Defender: OFF.
  Стъпка 3: За да го включите, щракнете върху Завъртете защитната стена на Windows Defender.

Деактивиране на защитната стена на компютъра на компютър с Windows

2. Ограничения за лиценз . Софтуерът е предоставен на вас въз основа на ограничен лиценз само както е посочено в настоящото споразумение. Имате неизключителното право да използвате софтуера в съответствие с това споразумение. Въпреки това, нямате (i) да променяте, адаптирате или създавате по друг начин производни работи от софтуера, продуктът, съдържащ софтуера или потребителската документация (с изключение на това, че може да бъде разрешен от приложим лиценз с отворен код); (ii) лизинг, сублицензия, препродажба, наем, заем, преразпределение или прехвърляне по друг начин (с изключение на изрично разрешеното по -горе), независимо дали за търговски цели или по друг начин, софтуера или потребителската документация; (iii) Обратна инженер, разглобяване, дешифриране или декомпилиране на продукта или софтуера или се опитайте по друг начин да намалите софтуера до четене на хора, освен когато и само до степен, че такава дейност е разрешена от приложимото законодателство или когато Belkin е длъжна да разреши такава дейност съгласно условията на приложим лиценз за отворен код; iv) премахване или промяна на всякакви авторски права, търговска марка или други собствени известия, съдържащи се в софтуера или потребителската документация;(v) Използвайте документацията на продукта, софтуера или потребителите, за да разработите конкурентен хардуер и/или софтуерен продукт или по друг начин по някакъв начин, който не е посочен в настоящото споразумение или потребителската документация; (vi) Ако софтуерът е фърмуер, копирайте фърмуера (различно от едно копие за архивиране само за архивни цели), използвайте го в многопотребителска система или го управлявайте отделно от продукта, върху който е вграден; (vii) Използвайте софтуера за предаване на софтуерни вируси или друг вреден компютърен код, файлове или програми, или за заобикаляне, деактивиране или по друг начин да пречат на функциите, свързани със сигурността на софтуера; (viii) Използвайте софтуера за събиране или събиране на трета страна’s Лична информация, да изпраща неоторизирани търговски комуникации или да нахлуе в правата за поверителност на която и да е трета страна; или (ix) използвайте софтуера за незаконна цел и/или по какъвто и да е начин, който нарушава настоящото споразумение. Всички права, които не са изрично предоставени от Белкин съгласно настоящото споразумение, са запазени от Белкин. Няма да придобиете такива права, независимо дали чрез естопел, импликация или по друг начин.

Windows защитна стена за Windows 10 и неговата страхотна алтернатива [Minitool Tips]

Тази публикация не само ви показва каква е защитната стена на Windows, но и ви научава как да включите или изключите Windows защитна стена стъпка по стъпка стъпка. Междувременно тя ви представя мощна алтернатива на защитната стена на Windows – Minitool Shadowmaker. С него можете да архивирате данните си, за да ги запазите в безопасност. Щракнете, за да видите повече информация от уебсайта на Minitool.

Обясни защитната стена на Windows

Каква е защитната стена на Windows?

Защитната стена на Windows е Microsoft Windows’ Компонент на защитната стена. В началото защитната стена на Windows е включена в Windows XP и Windows Server 2003. През септември 2017 г., когато Microsoft пусна Windows 10 версия 1709, защитната стена на Windows беше преименувана на защитната стена на Windows Defender.

Ако питате “Какво прави защитната стена на Windows”, Ето отговора. Той помага да се филтрира информация от интернет и да се предотврати влизането в вредните програми на потенциално вредни. Той също може да блокира повечето програми, които се опитват да комуникират чрез защитни стени.

Когато използвате обществена мрежа, защитната стена на Windows също може да предотврати всички нежелани опити, които се свързват с вашия компютър, за да защитят системата.

Много от вас се интересуват как да включите или изключите защитната стена на Windows по различни причини. Може да искате да използвате различни защитни стени или може случайно да изключите защитната стена на Windows. Следвайте инструкциите по -долу, за да научите как да включите защитната си стена на Windows за Windows 10 в включване или изключване.

Как да включите защитната стена на Windows за Windows 10

 1. Включете защитната стена на Windows чрез настройки
 2. Включете защитната стена на Windows чрез контролния панел

Включете защитната стена на Windows за Windows 10

В Windows 10 има предварително инсталирана помощна стена, но тази защитна стена може да бъде изключена по подразбиране. За вас е важно да включите защитната стена на Windows Defender, дори ако вече имате друг в прозорците си. Защитната стена на Windows Defender може да ви помогне да ви предпази от всеки неоторизиран достъп. Ето стъпките за включване на защитната стена в Windows 10.

Метод 1: Включете защитната стена на Windows чрез настройки

Стъпка 1: Щракнете върху Започнете бутон и изберете Настройки продължавам.

Стъпка 2: В раздела Настройки на Windows щракнете върху Актуализация и сигурност.

Стъпка 3: Изберете Windows Defender и след това щракнете Отворен Център за сигурност на Windows Defender. След това изберете Защита на защитна стена и мрежа и изберете мрежов профил.

Стъпка 4: Под Защитната стена на Windows Defender Раздел, превключвател Изключване да се На.

Включете защитната стена на Windows Defender

Метод 2: Включете защитната стена на Windows чрез контролния панел

Стъпка 1: Тип контролен панел в лентата за търсене и щракнете Контролен панел За да въведете неговия интерфейс.

Стъпка 2: Изберете Система и сигурност За да продължите и след това щракнете Защитната стена на Windows Defender. Ако защитната стена на Windows за Windwos 10 е изключена, можете да видите това Защитната стена на Windows Defender: Off.

Защитната стена на Windows Defender изключва

Стъпка 3: За да го включите, щракнете върху Включете или изключете защитната стена на Windows Defender В левия панел за навигация, след това просто проверете Включете защитната стена на Windows Defender и щракнете Добре.

След като изпълните всички стъпки по -горе, можете да видите това Защитната стена на Windows Defender: ON. Това означава, че успешно включвате защитната стена на Windows Defender.

Как да изключите защитната стена на Windows за Windows 10

 1. Изключете защитната стена на Windows чрез настройки
 2. Изключете защитната стена на Windows чрез контролния панел

Изключете защитната стена на Windows за Windows 10

Дума на предпазливост е, че не се препоръчва да изключите защитната стена на Windows, освен ако не отстранявате проблеми или планирате да инсталирате друга защитна стена. Следващата част ще ви покаже стъпки за деактивиране на защитната стена на Windows Defender в Windows 10.

Бакшиш: Ако решите да изключите защитната стена на Windows, вашето устройство ще бъде по -уязвимо за неоторизиран достъп. Ако приложението, което трябва да използвате, е блокирано, можете да регулирате настройката, за да му позволите да премине през защитната стена, а не да изключите защитната стена на Windows.

Метод 1: Изключете защитната стена на Windows чрез настройки

Стъпка 1: Щракнете върху Започнете бутон и изберете Настройки продължавам.

Стъпка 2: Под Настройки на Windows Раздел, щракнете Актуализация и сигурност.

Стъпка 3: Изберете Windows Defender Първо и след това щракнете Отворен Център за сигурност на Windows Defender. След това изберете Защита на защитна стена и мрежа и изберете мрежов профил.

Стъпка 4: Под Защитната стена на Windows Defender Раздел, превключвател На да се Изключване.

След като завършите всички стъпки по -горе, можете успешно да изключите защитната стена на Windows Defender и ще видите бележка, че вашата защитна стена е изключена и вашето устройство може да бъде уязвимо.

Метод 2: Изключете защитната стена на Windows чрез контролния панел

Стъпка 1: Тип контролен панел в лентата за търсене и щракнете Контролен панел За да въведете неговия интерфейс.

Стъпка 2: Изберете Система и сигурност За да продължите и след това щракнете Защитната стена на Windows Defender. Ако защитната стена на Windows за Windows 10 е включена, можете да видите това Защитната стена на Windows Defender: ON.

Стъпка 3: За да го изключите, щракнете върху Включете или изключете защитната стена на Windows Defender В левия панел за навигация, след това просто проверете Изключете защитната стена на Windows Defender (не се препоръчва) и щракнете Добре.

След като завършите всички стъпки по -горе, ще получите съобщение от сигурност и поддръжка, което ви казва, че защитната стена на Windows е изключена и можете да докоснете или щракнете, за да го включите.

Бакшиш: Ако срещнете код за грешка 0x800F0922 Windows 10 Update Issue, можете да поправите грешката, като деактивирате защитната стена на Windows. Има и други начини за поправяне на този проблем. Щракнете, за да получите повече методи от тази публикация: 7 начина до 0x800f0922 грешка в Windows 10.

Променете защитната стена на Windows за настройки на Windows 10

 1. Позволете на приложенията да преминават през защитната стена на Windows
 2. Разширени настройки
 3. Известия
 4. Възстанови настройките по подразбиране

Регулирайте защитната стена на Windows за настройки на Windows 10

Позволете на приложенията да преминават през защитната стена на Windows

За да разрешите конкретно приложение да премине през защитната стена на Windows, трябва да го добавите в списъка с други разрешени приложения. Обикновено именно защитната стена на Windows автоматично избира приложения, които могат да работят през защитната стена.

В някои случаи обаче трябва да вършите тази работа ръчно. Можете да направите това, като щракнете Разрешаване на приложение или функция чрез защитната стена на Windows Defender.

Позволете на конкретно приложение да премине през защитната стена на Windows Defender

Ако изцяло изключите защитната стена на Windows за Windows 10, всичко ще премине през защитната стена. Можете да изберете да блокирате всички входящи връзки, включително разрешени приложения, които могат да бъдат полезни в някои случаи.

Например, ако сте на обществено място като хотел или летище и искате да бъдете по -сигурни, когато се свържете с мрежата, можете да блокирате всички входящи връзки. Все още можете да използвате уеб браузър, за да разглеждате интернет, но програмите могат’t Създайте входяща връзка от сървър в интернет или друг компютър в локалната мрежа.

Разширени настройки

Има и функция, която позволява пълни подробности за настройките на защитната стена на Windows. Вие’D По -добре да бъдете опитен мрежов администратор, ако искате да промените тези конфигурации, но това’s не голяма работа, тъй като можете да използвате Възстановяване на политиката по подразбиране функция за възстановяване на всичко обратно до мястото, където е било, когато първо сте инсталирали Windows 10.

Администрирането на вашата домашна мрежа е малко вероятно да изисква модификации на вашата защитна стена, но все пак можете да използвате тези инструменти, ако имате нужда от тях.

Известия

Настройките за уведомяване по подразбиране са достатъчно добри за повечето от вас. Ако искате да промените тези настройки по някаква причина, можете да щракнете върху Настройки за уведомяване на защитната стена да ги променя.

Променете известията на защитната стена на Windows Defender

Ако включите известието, ще бъдете информирани, когато се случи всяко задействащо събитие, включващо неоторизиран достъп до акаунта, злонамерен софтуер, вируси или блокирани опити за достъп до приложението. Ако не’не искате да бъдете уведомени, когато тези защити на сигурността са активирани, можете да изключите известието, но не се препоръчва да направите това.

Възстанови настройките по подразбиране

Ако се сблъскате с проблеми, след като направите промени в тези настройки на защитната стена на Windows, трябва да щракнете върху Възстановете защитните стени по подразбиране връзка. С тази функция можете да възстановите всички променени настройки, които сте направили преди обратно в състоянието по подразбиране.

Как да използвате алтернатива на защитната стена на Windows – Shadowmaker за защита на вашия компютър

 1. Изберете изходния файл
 2. Изберете път на местоназначение, за да запазите резервни файлове
 3. Извършете операция за архивиране

Алтернатива на защитната стена на Windows за защита на Windows

В допълнение към защитната стена на Windows, страхотен резервен софтуер – Minitool Shadowmaker е и мощен инструмент за защита на вашия Windows.

С Minitool Shadowmaker можете да направите резервно копие предварително, в случай че загубите данни. Не само можете да архивирате и възстановявате файлове, дялове, ОС и дискове с него, но и можете да клонирате целия твърд диск.

Това е и мощно парче софтуер за синхронизиране на файлове, което ви позволява да синхронизирате файлове и папки. В допълнение, когато компютърът ви не успее да се стартира, можете също да възстановите системата в нормално състояние със създадена стартираща среда.

В момента можете да изтеглите Minitool Shadowmaker Trial Edition, за да архивирате данните си, за да предотвратите загубата на вашите данни.

Следващата част ще ви покаже как да архивирате данните с Резервно копие функция на Minitool Shadowmaker.

Стъпка 1: Изберете изходния файл

1.Стартирайте Minitool Shadowmaker, за да влезете в своя интерфейс.

2.Щракнете Свържете се в Местен модул да продължи.

3.След като влезете в основния интерфейс на Minitool Shadowmaker, щракнете върху Резервно копие Раздел да продължи.

Щракнете върху функцията за архивиране, за да продължите

4.Щракнете върху Източник модул първо и след това изберете типа източник, който искате да архивирате. Тук трябва да изберете файлове като източник на архивиране, за да избегнете загуба на данни.

Изберете изходния файл

Бакшиш: По принцип системният запазен дял и C устройство са избрани по подразбиране. Можете да изберете друг резервен източник – файл/папка/диск/дял, който искате да архивирате.

Стъпка 2: Изберете път на местоназначение, за да запазите резервни файлове

1.Щракнете върху Дестинация модул.

2.След това щракнете върху дестинация, където искате да запазите резервни файлове. Има 5 вида пътеки за дестинация, които да изберете – Администратор, Библиотеки, Компютър, Мрежа и Споделен. Щракнете Добре продължавам

Изберете път на местоназначение

Стъпка 3: Извършете операция за архивиране

1.Щракнете Архивиране сега За незабавно изпълнение на операцията за архивиране.

Извършете незабавно резервна операция

Бакшиш: Можете също да изберете резервно копие по -късно, за да извършите операцията по -късно и трябва да щракнете обратно нагоре в страницата за управление, за да изпълните висящата операция.

2.Прочетете потвърждението и щракнете върху Да продължавам. Можете също да проверите Изключете компютъра, когато всички работещи резервни задачи приключат.

Потвърдете, за да започнете операция за архивиране сега

Бакшиш: Ако искате да получите някои разширени настройки за резервни файлове, можете да щракнете върху график, схема или опции в основния интерфейс, но трябва да промените настройките, преди да щракнете обратно нагоре сега. Ако се интересувате от функцията на схемата, прочетете тази публикация – 3 типа архивиране: Пълно, постепенно, диференциално – Minitool

В допълнение към Резервно копие, Синхронизиране също е мощен инструмент на Minitool Shadowmaker за защита на вашите файлове. С тази функция можете да синхронизирате файлове и папки. Следващата част ще покаже, че използвате този инструмент за кратко.

Стъпка 1: Изпълнете Minitool Shadowmaker, за да въведете своя интерфейс.

Стъпка 2: Изберете източника на синхронизиране и дестинация за синхронизиране.

Изберете източника на синхронизиране и дестинация за синхронизиране

Стъпка 3: Щракнете Синхронизирайте сега За незабавно извършване на тази операция.

След като изпълните всички стъпки по -горе, можете успешно да синхронизирате файлове с Minitool Shadowmaker.

Ако искате да научите повече за синхронизирането и да получите повече подробности за синхронизирането на файлове с Minitool Shadowmaker, щракнете, за да прочетете тази публикация – най -добрият софтуер за синхронизация на файлове – Minitool Shadowmaker.

Ако имате нужда от повече методи, за да запазите компютъра си, ето някои предложения за антивируса на Windows 10 за вас. Щракнете, за да получите повече информация – достатъчно ли е защитникът на Windows? Още решения за защита на компютър.

Бакшиш: Ако имате нужда, Minitool Shadowmaker предлага и мощна функция – клониращ диск, който ви позволява да клонирате твърд диск до SSD. Ако се интересувате от тази функция на клонирането, щракнете, за да получите повече информация.

Заключение

Тази публикация ви показа накратко каква е защитната стена на Windows и също така ви научи как да включвате или изключите защитната стена на Windows за Windows 10 с лекота. Освен това тази публикация ви представя и мощна програма – Minitool Shadowmaker, която може да ви помогне да архивирате данни, за да ги защитите.

Ако имате някакви проблеми, когато използвате нашата програма, моля, уведомете ни. Или ако имате някакво предложение, също ни кажете. Изпращане на имейл до [имейл защитен] или оставяне на коментар по -долу е достъпно.

Защитна стена на Windows за FAQ на Windows 10

Windows 10 има ли защитна стена?

Да. Освен това имате и публичен и частен мрежов профил за защитната стена. С това можете точно да контролирате коя програма може да комуникира в частни мрежи.

Какво всъщност прави защитната стена на Windows?

Защитната стена на Windows е вграден инструмент в Windows. Това може да помогне за филтриране на информацията, идваща във вашата система от интернет и да предотврати потенциално вредни програми.

Как да разбера каква е защитната стена на моя компютър?

 1. Отворете контролен панел на вашия компютър.
 2. В контролния панел изберете Система и сигурност.
 3. В системата и сигурността изберете защитната стена на Windows Defender.
 4. Проверете дали състоянието на защитната стена на Windows Defender е настроено. Ако да, вие използвате защитната стена на Windows.

Достатъчно ли е защитната стена на Windows за Windows 10?

Windows Defender осигурява само базова защита, което означава, че е достатъчно просто за редовно ежедневно сърфиране. Ако използвате предимно социални мрежи и изтегляте случайни файлове, Windows Defender не трябва да бъде проблем. Ако изтеглите много файлове, свързани с торент от интернет, Windows Defender може да не осигури достатъчно защита.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Reddit

За автора

Echo е технологичен ентусиаст, публикува много професионални технически статии. Преди това тя се е специализирала в архивиране и възстановяване на данни, файлове, дял на дискове и система. Сега тя пише най -вече за YouTube експертиза.

Като ентусиазиран технически писател Echo вярва, че технологията прави живота ни по -добър и тя се опитва да улесни техническите си статии за разбиране и да помага на повече хора. Трябва да се възползвате много от четенето на нейната статия.

В свободното си време тя обича да слуша песни и туризъм.

Деактивиране на защитната стена на компютъра на компютър с Windows

A Защитна стена е част от компютърна система или мрежа, която е предназначена да блокира неоторизиран достъп, като същевременно позволява оторизирани комуникации.

The Windows® 10 и 11 Операционната система (OS) има вградена защитна стена, която осигурява сигурност чрез ограничаване или предотвратяване на неоторизиран достъп до вашия компютър от интернет. Понякога софтуерна защитна стена противоречи на вградената хардуерна защитна стена на рутера Linksys; Ето защо има случаи, когато трябва да го деактивирате.

Деактивирането на защитната стена на Windows на вашия компютър трябва да се извършва само временно, за да се позволи изтегляне или хардуерна инсталация. Промените в мрежата може да изискват отново да активирате защитната стена на Windows за вашия компютър’s защита.

Кликнете върху вашата операционна система Windows по -долу, за да научите как:

Windows 11

1. Кликнете върху Windows Лого и въведете “Контролен панел” в полето за търсене.

2. Щракнете Контролен панел От резултатите от търсенето.

3. Изберете Система и сигурност.

4. Щракнете Защитната стена на Windows Defender.

5. Щракнете върху Включете или изключете защитната стена на Windows Defender опция.

6. Щракнете върху Изключете защитната стена на Windows Defender (не се препоръчва) радио бутони под Настройки на частната мрежа и Настройки на обществената мрежа. Щракнете Добре.

Вашата операционна система Windows 11’S Вградената защитна стена вече трябва да бъде деактивирана.

1. Кликнете върху Windows Лого и въведете “Контролен панел” в полето за търсене.

2. Щракнете Контролен панел От резултатите от търсенето.

3. Изберете Система и сигурност.

4. Щракнете Защитната стена на Windows Defender.

5. Щракнете върху Включете или изключете защитната стена на Windows Defender опция.

6. Щракнете върху Изключете защитната стена на Windows Defender (не се препоръчва) радио бутони под Настройки на частната мрежа и Настройки на обществената мрежа. Щракнете Добре.

Вашата операционна система Windows 10’S Вградената защитна стена вече трябва да бъде деактивирана.

Полезна ли тази статия за поддръжка?

Допълнителни въпроси за поддръжка?

Контактна поддръжка

Нужда от помощ? Ние сме тук за вас. Екипът ни от експерти винаги е само едно обаждане, чат или туит.

Телефонно обаждане

Чат на живо

Twitter

Belkin International, Inc.
Лицензионно споразумение с краен потребител

Belkin International, Inc., включително всички филиали и дъщерни дружества (“Белкин”, “нас” или “Ние”) Благодаря ви, че избрахте един от нашите продукти на Belkin, Linksys или Wemo ( “Продукт”). Това лицензионно споразумение за краен потребител (това “Споразумение”) е правен документ, който съдържа условията и условията, при които ограниченото използване на определен софтуер (както е дефинирано по -долу), който работи с продукта, е лицензиран за вас.

Моля, прочетете това споразумение внимателно, преди да инсталирате или използвате този продукт.

Като проверите полето или щракнете върху бутона, за да потвърдите приемането си, когато за първи път инсталирате софтуера, вие се съгласявате с всички условия на настоящото споразумение. Освен това, като използвате, копирате или инсталирате софтуера, вие се съгласявате с всички условия на настоящото споразумение. Ако не сте съгласни с всички настоящи Условия, не поставяйте поставяне в паметта или щракнете върху бутона и/или не използвайте, копирайте или инсталирайте софтуера и деинсталирайте софтуера от всички устройства, които притежавате или контролирате. Ако не приемате условията на това споразумение и сте закупили продукт, съдържащ софтуера от оторизиран търговец на дребно, дистрибутор или магазин за приложения (както е дефинирано по -долу), може да имате право да върнете продукта за възстановяване, при спазване на условията на приложимата политика за връщане.

Ако се намирате в Съединените щати, това споразумение съдържа разрешаване на спорове и обвързваща арбитражна разпоредба в раздел 17, включително отказ от класови действия, който засяга вашите права по отношение на споровете, които може да имате с Белкин. Можете да се откажете от такъв арбитраж и отказ от класови действия, както е предвидено в раздел 17.

Този софтуер ви е лицензиран от Белкин и, където е приложимо, от Белкин’S Доставчици. “Софтуер” означава всякакви програми за фърмуер и свързани файлове, предоставени по отношение на продукта; всякакви и всички софтуерни програми, приложения или “Приложения” и свързани файлове, предоставени по отношение на продукта; Всички модифицирани версии и надстройки или подобрения на такива програми (като тези, предоставени чрез уеб-базирани актуализации), всички следващи версии на такива програми и всички копия на такива програми и файлове. Софтуерът не включва софтуер с отворен код (както е дефинирано по -долу).

От “Вие,” Имаме предвид купувач, получател или друг краен потребител на продукта, съдържащ софтуера или купувача, получателя или друг краен потребител на софтуера. “Вие” Може да означава и лице, което е изтеглило софтуера от оторизиран уебсайт, като http: // www.Белкин.com или от оторизиран пазар или магазин за приложения, като Apple’S App Store или Google Play (всеки такъв пазар или магазин за приложения е посочен в това споразумение като “Магазин за приложения” и колективно като “Магазини за приложения”).

1. Безвъзмездна помощ за лиценз . Белкин с настоящото ви предоставя правото да използвате: (i) Когато вашият продукт не е “Бизнес с малки средни или SMB” Марка продукт, за вашите лични, нетърговски цели; или (ii) където вашият продукт е a “Малък среден бизнес или SMB продукт, за вашата лична или търговска употреба; Копии на софтуера във формата на обектна кода на устройства, които притежавате (или, в случай на фърмуер, едно копие на фърмуера в обектния код се формира единствено на продукта, свързан с фърмуера). Като част от този лиценз можете (а) да управлявате софтуера по начина, описан в потребителската документация за софтуера; (Б) когато софтуерът е предоставен за изтегляне на персонален компютър или мобилно устройство, направете толкова копия на софтуера, колкото разумно се нуждаете от вашата собствена употреба (това не включва фърмуер); и (в) постоянно прехвърлете всичките си права да използвате продукта (включително, но не само софтуера) на друго лице, стига това лице да се съгласи да бъде обвързано с настоящо.

Можете да намерите потребителската документация за софтуера на “поддържа” Страница на приложимия уебсайт Belkin.

2. Ограничения за лиценз . Софтуерът е предоставен на вас въз основа на ограничен лиценз само както е посочено в настоящото споразумение. Имате неизключителното право да използвате софтуера в съответствие с това споразумение. Въпреки това, нямате (i) да променяте, адаптирате или създавате по друг начин производни работи от софтуера, продуктът, съдържащ софтуера или потребителската документация (с изключение на това, че може да бъде разрешен от приложим лиценз с отворен код); (ii) лизинг, сублицензия, препродажба, наем, заем, преразпределение или прехвърляне по друг начин (с изключение на изрично разрешеното по -горе), независимо дали за търговски цели или по друг начин, софтуера или потребителската документация; (iii) Обратна инженер, разглобяване, дешифриране или декомпилиране на продукта или софтуера или се опитайте по друг начин да намалите софтуера до четене на хора, освен когато и само до степен, че такава дейност е разрешена от приложимото законодателство или когато Belkin е длъжна да разреши такава дейност съгласно условията на приложим лиценз за отворен код; iv) премахване или промяна на всякакви авторски права, търговска марка или други собствени известия, съдържащи се в софтуера или потребителската документация;(v) Използвайте документацията на продукта, софтуера или потребителите, за да разработите конкурентен хардуер и/или софтуерен продукт или по друг начин по някакъв начин, който не е посочен в настоящото споразумение или потребителската документация; (vi) Ако софтуерът е фърмуер, копирайте фърмуера (различно от едно копие за архивиране само за архивни цели), използвайте го в многопотребителска система или го управлявайте отделно от продукта, върху който е вграден; (vii) Използвайте софтуера за предаване на софтуерни вируси или друг вреден компютърен код, файлове или програми, или за заобикаляне, деактивиране или по друг начин да пречат на функциите, свързани със сигурността на софтуера; (viii) Използвайте софтуера за събиране или събиране на трета страна’s Лична информация, да изпраща неоторизирани търговски комуникации или да нахлуе в правата за поверителност на която и да е трета страна; или (ix) използвайте софтуера за незаконна цел и/или по какъвто и да е начин, който нарушава настоящото споразумение. Всички права, които не са изрично предоставени от Белкин съгласно настоящото споразумение, са запазени от Белкин. Няма да придобиете такива права, независимо дали чрез естопел, импликация или по друг начин.

3. Ограничения за софтуер за приложения . Ако сте изтеглили софтуера от App Store, вие също сте обект на всички условия за използване на този магазин за приложения. Такива условия за ползване могат да ви забранят да правите някои от нещата, които ви е разрешено да правите съгласно настоящото споразумение или да ви позволи да правите някои от нещата, които им е забранено да правите съгласно настоящото споразумение. В допълнение, прилагане на App Store’S Условията за ползване могат да доведат до други условия на настоящото споразумение, които не са приложими за софтуера или се прилагат по различен начин, отколкото се посочва това споразумение. Ако използването на софтуера е обект на магазин за приложения’S Условия за ползване, след това в случай на конфликт или неяснота между условията на настоящото споразумение и такъв магазин за приложения’S Условия за ползване, App Store’S Условията за ползване ще уреждат, но само до степента, необходима за разрешаване на такъв конфликт или неяснота, а условията на настоящото споразумение иначе ще останат в пълна сила и ефект. Независимо от нищо напротив в това споразумение, като използвате софтуера, вие потвърждавате и се съгласявате, че е ваша отговорност единствено да разберете условията на настоящото споразумение, както и условията за използване на всеки магазин за приложения, които могат да бъдат от значение за софтуера или продукта. Ако това споразумение се отнася до приложение, изтеглено от Apple’S App Store, Условията в прикачения Apple Rider също ще се прилагат за вас.

4. Надстройки и актуализации . Докато не се изисква Belkin да го направи, Belkin може да ви предостави надстройки или актуализации на този софтуер. Настоящото споразумение ще урежда всички надстройки, предоставени от Belkin, които заменят и/или допълнят оригиналния фърмуер и/или софтуер, освен ако подобно надграждане не е придружено от отделно лицензионно споразумение за краен потребител, в този случай условията на това лицензионно споразумение за лиценз ще управляват. Ако решите да не изтегляте и/или да използвате надстройка или актуализация, предоставена от Belkin, разбирате, че можете да изложите софтуера на риск за сериозни заплахи за сигурността или да накарате софтуера да стане неизползваем или нестабилен. Някои продукти включват функция за автоматично актуализиране, която ни дава възможност да правим актуализации автоматично. Можете да промените опциите за автоматично актуализиране, като промените настройките си в информацията за акаунта на продукта. В много ограничени случаи актуализациите все още могат да се прилагат автоматично, независимо от настройката за автоматично актуализиране. Например, можем да предоставим автоматична актуализация, която да коригира нарушение на сигурността или уязвимост към вашата мрежа. Можем също така да ви предоставим актуализирани файлове с софтуерни данни автоматично, за да ви бъде от полза, като например да ви предоставим актуализирана информация за устройството за идентифициране на нови устройства във вашата мрежа. Тези файлове с данни не актуализират вашия фърмуер, но се състоят от софтуерни файлове, които са кеширани на вашия продукт и отменят по -старите файлове. Съгласявайки се с настоящото споразумение, вие се съгласявате с автоматични актуализации.

5. Данни и поверителност . Белкин се ангажира да защитава вашата поверителност. Нашата цел е да ви предоставим положително изживяване, когато използвате нашите приложения, продукти и услуги, като в същото време запазвате личната си информация, както е дефинирана в Политиката за поверителност на Белкин (The “Политика за поверителност”), защитен. Нашите практики за поверителност са описани в Политиката за поверителност, както и в отделни известия, дадени при закупуване или изтегляне на приложение, продукт или услуга. По всяко време вашата информация ще бъде третирана в съответствие с Политиката за поверителност на Белкин, която е включена чрез позоваване в настоящото споразумение и може да бъде разгледана тук.

6. Софтуер с отворен код . Вие потвърждавате, че софтуерът може да съдържа софтуер с отворен код. Този лиценз не се прилага за софтуер с отворен код, съдържащ се в софтуера. По -скоро условията и условията в приложимия лиценз за софтуер с отворен код се прилагат за софтуера с отворен код. Нищо в това споразумение не ограничава вашите права съгласно или ви предоставя права, които заместват всеки лиценз за софтуер с отворен код. Вие потвърждавате, че лицензът за софтуер с отворен код е единствено между вас и приложимия лицензодател на софтуера с отворен код. Трябва да спазвате условията на всички приложими лицензи за софтуер с отворен код, ако има такива. Информацията за лиценза и авторското право на софтуера с отворен код са разкрити в документацията на продукта, в рамките на “поддържа” Раздел на уебсайтове на Белкин и в рамките на “Свържете се с нас” Раздел на уебсайтове на Linksys. Белкин не е задължен да предоставя никаква поддръжка или поддръжка за софтуера с отворен код или който.

“Софтуер с отворен код” означава всеки софтуер или софтуерен компонент или технология, който е обект на лиценз с отворен код. Лицензите с отворен код обикновено са лицензи, които предоставят изходния код достъпен за безплатна модификация и разпространение, но могат да се прилагат и за технологията, получена и разпространена единствено във формуляра за код на обекта. Примери за лицензи с отворен код включват: (a) Общият публичен лиценз на GNU (GPL) или по -малък/библиотечен GPL (LGPL); б) лицензът OpenSSL; в) публичен лиценз на Mozilla; г) лицензът за разпространение на софтуер Berkeley (BSD); и (д) лицензът на Apache.

7. ПРАВАТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ . Всички права на заглавие и интелектуална собственост (включително без ограничаване на всички авторски права, патенти, права на търговска тайна и права на търговска марка) в и в софтуера (включително, но не само, съдържание, включено в софтуера), придружаващите печатни материали и всякакви копия на софтуера, са собственост на Belkin или неговите доставчици. Следователно, трябва да третирате софтуера като всеки друг материал, защитен от закони и договори, свързани с международни права на собственост и в съответствие с настоящото споразумение.

8. Продукти и услуги на трети страни . Софтуерът може да съдържа връзки или други функции, които ви улесняват посещаването или влизането в независими уебсайтове на трети страни (“Свързани сайтове”). Тези функции се предоставят единствено като удобство за вас. Свързаните сайтове не са под Белкин’S Контрол, а Белкин не носи отговорност или отговорен за и не одобрява съдържанието или практиките на такива свързани сайтове, включително всяка информация или материали, съдържащи се в такива свързани сайтове. Ще трябва да направите своя собствена независима преценка относно вашето взаимодействие с всички свързани сайтове. С настоящото се отказвате и пускате всякакви правни искове, които може да имате срещу Белкин по отношение на тези сайтове или продукти или услуги на трети страни, и използването на тези сайтове, продукти или услуги на трети страни. Насърчаваме ви да прочетете Общите условия и Политиката за поверителност на всеки уебсайт на трети страни, които решите да посетите.

9. Обезщетение . If Belkin is the subject of a claim, becomes involved in a legal proceeding, or suffers any economic loss or damage as a result of your violation of this Agreement, to the extent permitted by law, you will be responsible for compensating Belkin for the full amount of its loss, as well as any reasonable amounts Belkin incurs in lawyers’ fees, expenses and court costs, except to the extent that Belkin contributed to the loss or damage.

10. Термин . Това споразумение е в сила, когато щракнете върху “Приемам” Бутон или когато по някакъв начин използвате, копирайте или инсталирате софтуера, който ще представлява вашето приемане и споразумение за настоящото споразумение. След като бъде прието, това споразумение остава в сила, докато не бъде прекратено. Ограниченият лиценз в настоящото споразумение автоматично ще прекрати, ако не спазвате някоя от условията в настоящото споразумение. Вие се съгласявате, че след такова прекратяване веднага ще унищожите всички програми и документация, свързани със софтуера, включително всички копия, направени или получени от вас, и по друг начин да прекратите използването на софтуера. Ако софтуерът е инсталиран на персонален компютър или мобилно устройство, трябва незабавно да деинсталирате софтуера. Ако софтуерът е софтуер или фърмуер, вграден в даден продукт, трябва да спрете да използвате продукта. Всички разпоредби на настоящото споразумение, с изключение на раздел 1 и ограничената гаранция в раздел 12 (първият параграф), ще оцелеят за прекратяване.

11. Важно известие относно вашите права на потребителите .

Жители извън ЕС . Някои държави, държави и/или провинции не позволяват изключване или ограничаване на определени условия, гаранции или гаранции и/или не позволяват да се продават продукти или услуги без гаранции или гаранции. Съответно, ако тези закони се прилагат за вас, някои или всички раздели по -долу “Ограничена гаранция и отказ от отговорност” И “Общи изключения и ограничаване на отговорност” Може да не се прилага за вас. Само онези изключения и ограничения, които са законни във вашата юрисдикция, ще се прилагат за вас и в такива случаи Белкин’Отговорността ще бъде ограничена само до максимална степен, разрешена от закона. Приложимостта на тези ограничени гаранции може да варира в зависимост от местните закони, приложими за вас, и може да имате допълнителни права в зависимост от това къде живеете.

Ако се намирате в Австралия или Нова Зеландия, за вас се прилагат следните четири параграфа:

Ползите, които даваме в това споразумение, са Допълнително към Всякакви права и средства за защита, които може да имате съгласно Австралийския Закон за конкуренцията и потребителите от 2010 г. или Закона за гарантиране на потребителите в Нова Зеландия от 1993 г. (“CGA”) (както е приложимо) и други приложими закони за защита на потребителите в Нова Зеландия.

В Австралия нашият софтуер и медиите, на които се предоставя, както и всякакви свързани услуги, идват с гаранции, които не могат да бъдат изключени съгласно австралийския закон за потребителите. За големи провали със услугата имате право:

 • да анулирате договора си за услуги с нас; и
 • до възстановяване на неизползваната част или на компенсация за намалената му стойност.

Вие също имате право да бъдете компенсирани за всяка друга разумно предвидима загуба или щети. Ако провалът не представлява голям провал, имате право да имате проблеми с услугата, отстранена в разумен срок и, ако това не е направено, да анулирате договора си и да получите възстановяване на сумата за неизползваната част от договора.

В Нова Зеландия нашият софтуер и медиите, на които се предоставя, идват с гаранции, които не могат да бъдат изключени съгласно Закона за гарантиране на потребителите от 1933 г. (NZ CGA).

Настоящото споразумение не е предназначено и не: (i) променя или изключва законовите права на потребителите, които не могат да бъдат законно променени или изключени; или (ii) ограничете или изключете всяко право, което имате срещу лицето, което е продало продукта на вас, ако това лице е нарушило някакъв договор за продажба с вас. Вие се съгласявате да използвате софтуера в съответствие с всички приложими закони, включително местни закони на страната или региона, в които живеете или в които изтегляте или използвате софтуера.

Жители на ЕС . Нищо в настоящото споразумение не е предназначено или ще доведе до ограничаване на някое от вашите права съгласно закона на Европейския съюз и/или законите на вашата страна на пребиваване, включително права по отношение на качеството и годността за целта на софтуера и неговото спазване на описанието му, което е направено от нас, преди да приемете настоящото споразумение.

Препратки в това споразумение с “специални, косвени, последващи, наказателни или случайни щети” означава всякакви загуби, които (i) не са били разумно предвидими и от двете страни; (ii) са ви известни, но не и на нас; и/или (iii) бяха разумно предвидими от двете страни, но можеха да бъдат предотвратени от вас, като например (но без ограничение), загуби, причинени от вируси, злонамерен софтуер или други злонамерени програми, или загуба или повреда на вашите данни.

Вие се съгласявате да използвате софтуера в съответствие с всички приложими закони, включително местни закони на страната или региона, в които живеете или в които изтегляте или използвате софтуера.

12. Ограничена гаранция и отказ от гаранция . Белкин гарантира, че всяка медия (като CD или USB стик), на която може да бъде предоставен софтуерът, ще бъде без дефекти в материали и изработка при нормална употреба за 90 дни от датата на първоначалната си покупка (The “Гаранционен срок”). Ако подадете допустим иск за софтуерни медии съгласно тази гаранция през гаранционния период ( “Ограничена гаранция”), Белкин ще уважи тази гаранция, като замени софтуерната медия. За да направите иск по тази ограничена гаранция, върнете дефектните медии заедно с разписката за продажби директно на Белкин на посочения по -долу адрес, или можете да се свържете с екипа за поддръжка на Belkin във вашия район, както е посочено по -долу. Тази ограничена гаранция е невалидна, ако неуспехът на медиите е резултат от злополука, злоупотреба или неправилно приложение. Всяка заместваща среда ще бъде оправдана до края на първоначалния гаранционен период или тридесет (30) дни, което от двете е по -дълъг. Във връзка с потребителите, които имат право в полза на CGA, медиите, на които се предоставя софтуер, идва с гаранции, които не могат да бъдат изключени съгласно закона на Нова Зеландия, и тази ограничена гаранция е в допълнение към всякакви законови права, които такива потребители могат да имат съгласно законодателството на Нова Зеландия. Тази ограничена гаранция не се прилага в Австралия. Потребителите в Австралия имат законови права във връзка със софтуера и медиите, на които софтуерът се предоставя съгласно австралийския закон за потребителите.

С изключение на тази ограничена гаранция за медиите, при спазване на раздел 11 и в максимална степен, разрешена от приложимото законодателство, софтуерът и всички свързани програми и документация ви се предоставят на вас “Както е,” С всички грешки и без гаранции от всякакъв вид. IN THOSE JURISDICTIONS WHERE IT CAN LAWFULLY DO SO, AND TO THE MAXIMUM EXTENT PERMITTED BY APPLICABLE LAW, BELKIN, ITS RESELLERS AND ITS SUPPLIERS HEREBY DISCLAIM AND EXCLUDE ALL OTHER WARRANTIES, EXPRESS, STATUTORY OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, ACCEPTABLE OR SATISFACTORY QUALITY, NON-INFRINGEMENT, TITLE, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, LOSS OF OR DAMAGE TO DATA, LACK OF VIRUSES OR FREE FROM VIRUS OR MALWARE ATTACK, SECURITY, PERFORMANCE, LACK OF NEGLIGENCE, WORKMANLIKE EFFORT, QUIET ENJOYMENT, THAT THE FUNCTIONS CONTAINED IN THE SOFTWARE WILL MEET YOUR REQUIREMENTS, OR THAT YOUR USE OF OR THE PERFORMANCE OF THE SOFTWARE AND RELATED INFORMATION, PROGRAMS AND DOCUMENTATION WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT DEFECTS IN THE SOFTWARE WILL BE CORRECTED, OR THAT YOUR USE OF THE SOFTWARE AND RELATED INFORMATION,Програмите и документацията ще генерират точни, надеждни, навременни резултати, информация, материал или данни. Никаква устна или писмена информация или съвети, дадени от Белкин или дилър, агент или филиал, не може да създаде гаранция. Доколкото гаранциите не могат да бъдат отхвърлени или изключени, те са ограничени до продължителността на посочения по -горе гаранционен период.

13. Отказ от отговорност, общи изключения и ограничаване на отговорност:

В някои юрисдикции и обстоятелства е възможно да се изключи и/или да се ограничи Белкин’S отговорност към потребителите. Само в онези юрисдикции, където тя може законно да го направи, и в пълната степен той е разрешен от местните потребителски закони във вашата страна (включително законите, посочени в раздел 11 по -горе, ако сте клиент в Австралия или Нова Зеландия), Белкин:

 • Изключва всякаква отговорност за загуба или повреда на данни, причинени от използването на софтуера;
 • Изключва всяка отговорност, която може да ви се наложи за:
  • Загуба на приходи или печалба,
  • Загуба на възможността да се използват продукти, софтуер или услуги на трети страни и
  • ANY INDIRECT, CONSEQUENTIAL, SPECIAL, EXEMPLARY, INCIDENTAL OR PUNITIVE LOSS OR DAMAGES (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO DAMAGES FOR LOSS OF USE, DATA, BUSINESS INTERRUPTION OR COST OF PROCURING SUBSTITUTE SERVICES), WHICH ARISES UNDER ANY LAW (INCLUDING THE LAW OF NEGLIGENCE) AND WHICH RELATES TO YOUR USE OF, OR INABILITY TO USE, THE SOFTWARE OR ANY RELATED SERVICES. Това изключване се прилага, дори ако Белкин е бил посъветван за възможността за такива щети и дори ако някаква гаранция или средство за защита, предоставени съгласно горната гаранция, не успее от основната му цел; И

  Това ограничение е кумулативно и няма да бъде увеличено чрез съществуването на повече от един инцидент или иск. Нищо в този раздел няма да ограничи Белкин’S отговорност във връзка със смърт или телесни наранявания в резултат на небрежност или безразсъдство на Белкин и/или свързаните с него страни.

  Използването на софтуера, продукта и свързаните с тях програми и документация е на ваш собствен риск и дискретност. YOU ARE SOLELY RESPONSIBLE FOR (AND BELKIN DISCLAIMS) ANY AND ALL LOSS, LIABILITY, OR DAMAGES, INCLUDING TO YOUR HOME, HVAC SYSTEM, ELECTRICAL SYSTEM, PLUMBING, PRODUCT, OTHER PERIPHERALS CONNECTED TO THE PRODUCT, COMPUTER, MOBILE DEVICE, AND ALL OTHER ITEMS AND PETS IN YOUR HOME, RESULTING FROM YOUR MISUSE OF THE SOFTWARE, PRODUCT AND RELATED PROGRAMS AND DOCUMENTATION. Вие носите отговорност за спазването на всички предупреждения за безопасност и предпазни мерки, които съпътстват продукта. Ако не ви е удобно да използвате продукта, след като прочетете предупрежденията за безопасност, трябва да върнете продукта на мястото си на покупка и да спрете да използвате софтуера. Belkin не носи отговорност за (i) вашето неуспех да следвате предупреждения за безопасност, предпазни мерки или други инструкции, предоставени с продукта и/или софтуер, (ii) вашата небрежност при използване на продукта и/или софтуер или (iii) вашата умишлена злоупотреба с продукта или софтуера.

  YOU FURTHER ACKNOWLEDGE THAT THE SOFTWARE AND ANY RELATED PROGRAMS AND DOCUMENTATION ARE NOT CERTIFIED FOR EMERGENCY RESPONSE OR INTENDED OR SUITABLE FOR USE IN SITUATIONS OR ENVIRONMENTS WHERE FAILURE, DELAY OR ERRORS OR INACCURACIES IN THE DATA OR INFORMATION PROVIDED BY THE SOFTWARE COULD LEAD TO DEATH, PERSONAL INJURY OR SEVERE PHYSICAL OR ENVIRONMENTAL DAMAGE, INCLUDING WITHOUT LIMITATION IN CONNECTION WITH THE OPERATION OF NUCLEAR FACILITIES, AIRCRAFT NAVIGATION OR COMMUNICATION SYSTEMS, AIR TRAFFIC CONTROL, LIFE SUPPORT OR WEAPONS SYSTEMS. Разбирате, че продуктът и софтуерът не са част и не съдържат трета страна, наблюдавана система за уведомяване за спешни случаи. Белкин не следи известията за спешни случаи и няма да изпраща аварийни власти във вашия дом в случай на спешна ситуация. Контактите за поддръжка на клиентите на Belkin не могат да се считат за спасително решение и те не са заместител на спешните служби. Всички животозастрашаващи и спешни ситуации трябва да бъдат насочени към съответните услуги за реагиране при спешни случаи във вашия район.

  Ваша отговорност е да архивирате системата си, включително без ограничение, всякакви материали, информация или данни, които можете да използвате или притежавате във връзка с продукта или софтуера, а Belkin няма да носи отговорност за вашата система за архивиране на вашата система или какъвто и да е материал, информация или данни.

  Някои продукти и софтуер Belkin могат да наблюдават консумацията на енергия в дома. Белкин не гарантира или обещава конкретно ниво на икономия на енергия или друга парична полза от използването на продуктите или софтуера или каквато и да е друга функция. Действителните икономии на енергия и всички свързани парични ползи варират в зависимост от факторите отвъд Белкин’S контрол или знания. От време на време Belkin може да използва софтуера, за да ви предостави уникална информация за вас и вашето използване на енергия и предлага възможност да спестите пари от сметки за енергия, ако приемате предложения или функции на продукта или софтуера. Вие потвърждавате, че тази информация не е гаранция за действителни спестявания и се съгласявате да не търсите парични или други средства от Белкин, ако вашите спестявания се различават. Цялата информация, предоставена ви от Belkin, е предоставена “както е” и “както е налично”. Не можем да гарантираме, че е правилен или актуален. В случаите, когато е от решаващо значение, достъпът до информация чрез софтуера не е заместител на директен достъп до информацията в дома.

  Гаранциите и средствата за защита, посочени в настоящо.

  14. Закони за контрол на износа : Вие се съгласявате, че използването на софтуера подлежи на u.С. и местни закони и разпоредби за контрол на износа. Вие представлявате и гарантирате, че не се намирате в или гражданин на ембарго или “Терористична подкрепа” държава или забранен или ограничен краен потребител по приложимо u.С. или местни закони, разпоредби и списъци за износ и антитероризъм. Вие се съгласявате строго да спазвате всички закони и разпоредби за контрол на износа и се съгласявате да не изнасяте, реекспортират, отклоняват, прехвърлят или разкриват всяка част от софтуера или свързана с тях техническа информация или материали, пряко или косвено, в нарушение на приложимото законодателство или регулиране на износа или регламента.

  15. U.С. Правителствени потребители : Софтуерът и потребителската документация се квалифицират като “търговски артикули” както е дефинирано в 48 c.Е.R. 2.101 и 48 c.Е.R. 12.212. Всички u.С. Правителствените потребители придобиват софтуерна и потребителска документация само с тези права тук, които се прилагат за неправителствени клиенти. Използване на софтуера или потребителската документация или и двете представляват споразумение от U.С. Правителство, че софтуерът и потребителската документация са “Търговски компютърен софтуер” и “Документация за софтуер за търговски компютъри,” и представлява приемане на правата и ограниченията тук.

  16. ОБЩИ УСЛОВИЯ . Ако някоя част от настоящото споразумение или някое от неговите условия се установи, че е невалидна или неприложима по закон в определена юрисдикция, такава част или условия се тълкуват и прилагат в максимална степен, разрешена в такава юрисдикция, а останалите разпоредби или която и да е част от нея ще останат в пълна сила и. Това споразумение представлява цялото споразумение между Белкин и вас по отношение на софтуера и използването му и замества всички противоречиви или допълнителни условия, съдържащи се във всяка поръчка за покупка или другаде. Не може да се предостави, модифицирано или заменено не може. Политиката за поверителност на Белкин обаче обаче подлежи на промяна в начина, описан в този документ. Белкин може да предостави преводи на това споразумение като удобство за потребителите. Въпреки това, в случай на конфликт или несъответствие между англичаните и всякакви не-английски версии, английската версия на настоящото споразумение се урежда до степента, която не е забранена от местното законодателство във вашата юрисдикция. Всички доставчици на Белкин са директни и предвидени бенефициенти на трети страни на настоящото споразумение, включително без ограничение по отношение на отказа от гаранции и ограничения за отговорност, посочени тук. Освен както е посочено в предходната присъда, лице или образувание, което не е страна по настоящото споразумение, няма право да прилага някакъв срок на настоящото споразумение. Никакво неуспех или забавяне при упражняване. Езикът на настоящото споразумение не се тълкува строго за или срещу която и да е от страните, независимо кой е изготвил такъв език или е основно отговорен за изготвянето му. Правата и задълженията по настоящото споразумение не могат да. Настоящото споразумение се обвързва и ще се възползва в полза на страните и техните наследници и разрешени възлагания. В случай на съдебно производство между страните, произтичащи от или свързани с настоящото споразумение, преобладаващата страна има право да се възстанови, в допълнение към всяко друго обезщетение или предоставено, неговите разходи и разходи (включително разумни адвокати’ и експертен свидетел’ такси), направени във всяко такова производство.

  Ако се намирате в Съединените щати, раздел 17 се прилага за вас:

  17. Арбитраж, отказ от арбитраж в целия клас, управителен закон и място.

  Задължителен арбитраж . Имате право да се откажете от тази задължителна арбитражна разпоредба. Ако се откажете, ще запазите правото си да заведете дело. За да се откажете, трябва да следвате указанията, изложени по-долу под заглавието “Как да се откажа от задължителния арбитраж”. Ако не се откажете, ще се съгласите със задължителния арбитраж, изложен по-долу.

  Моля, прочетете внимателно. Следните разпоредби засягат вашите права.

  Вие и Белкин потвърждавате и се съгласявате, че всеки претенция, спор или спор между вас и Белкин, произтичащи или свързани с (1) настоящото споразумение, включително валидността на този раздел, и (2) вашето използване на софтуер и/или продукт (и) съгласно настоящото споразумение (колективно, “Спор”) Се решава изключително и накрая чрез обвързващ арбитраж, администриран от взаимно приятно национално признат арбитражен орган съгласно неговия процедурен кодекс, след това в сила за спорове, свързани с потребителите. Разбирате, че без тази разпоредба бихте имали право да оспорвате спор чрез съд пред съдебните заседатели или съдия и че изрично и съзнателно сте се отказали от тези права и вместо това се съгласявате да разрешите всякакви спорове чрез обвързващ арбитраж в съответствие с разпоредбите на този раздел.

  Арбитражни процедури и такси . Арбитражът се извършва пред един арбитър, който трябва да бъде пенсиониран съдия или правосъдие, в едно от шестте регионални места, съответстващи на разпоредбата за мястото на мястото. Независимо дали преобладавате в спора или не, стига искът ви да не се установи, че е несериозен от арбитъра, измерен с правило 11, буква б) от Федералните правила за гражданско производство, ще имате право да бъдете възстановени за вашите арбитражни разходи, в рамките на арбитъра на арбитража, в еднолична преценка на арбитъра. Ако арбитражното присъждане е равно или по -голямо от сумата, която сте поискали в арбитражния си иск, Белкин ще плати за вашите разумни и действителни адвокати’ Такси, които сте направили за арбитраж на спора, плюс минимално възстановяване от 2500 долара. Всяко решение или присъждане от арбитъра, поставен в арбитражно производство, е окончателно и обвързващ за всяка страна и може да бъде вписано като решение във всеки компетентен съд. Ако някоя от страните донесе спор в съд или друг неарбитражен форум, арбитърът или съдията може да присъди на другата страна разумните си разходи и разходи (включително, но не само адвокати’ Такси), направени при изпълнение на спазването на тази обвързваща арбитражна разпоредба, включително пребиваване или отхвърляне на такъв спор.

  Отказ от претенции в целия клас; Съд с малки искове . Нито вие, нито Belkin имате право да се присъедините или да консолидират искове в арбитраж от или срещу други потребители или да арбитрират всякакви искове като представител или член на клас или в основен капацитет на частен адвокат. Разбирате, че без тази разпоредба може да сте имали право да арбитрирате спор на базата на класа или представител и че изрично и съзнателно сте се отказали от тези права и вместо това се съгласявате да арбитрирате само вашите собствени спорове (и) в съответствие с разпоредбите на този раздел.

  Независимо от горепосоченото споразумение за арбитражни спорове, вие и Белкин потвърждавате и се съгласявате, че всяка от страните може като алтернатива на арбитража да заведе индивидуален иск в съда за малки искове за разрешаване на спор, стига такъв съд за малки искове да не предвижда или да разрешава присъединяване или консолидиране на искове.

  ПРИЛОЖИМО ПРАВО . Настоящото споразумение трябва да се тълкува в съответствие с и управлявани от вътрешните закони на щата Калифорния, без да се въздейства на каквото и да било правило за избор, което би причинило прилагането на законите на всяка юрисдикция (освен вътрешните закони на щата Калифорния) към правата и задълженията на страните. Въпреки това, по отношение на предоставения софтуер, ако сте потребител и живеете в страна, в която Belkin пазари или популяризира софтуера, местният закон може да изисква някои закони за защита на потребителите на вашата страна на пребиваване да се прилагат за някои раздели на настоящото споразумение. Всяка от Конвенцията на ООН за договори за международна продажба на стоки и Конвенцията на Организацията на обединените нации за ограничителния период при международната продажба на стоки се изключва изрично и няма да се прилага за настоящото споразумение.

  Място . С изключение на индивидуални действия за малки искове, които могат да бъдат предявени във всеки съд за малки искове, когато юрисдикцията и мястото са правилни, всеки арбитраж, законово иск, иск или производство, произтичащи или свързани с настоящо И Belkin всеки безвъзвратно се подчинява на изключителната юрисдикция и място за всяка такова производство. Въпреки това, за спор от 2500 долара или по -малко, можете да изберете дали арбитражът в някое от шестте регионални места се пристъпва лично по телефона или базиран само на изявления.

  Как да се откажа от задължителния арбитраж. Независимо от гореизложеното, вие или Белкин можете да заведете дело в съда, а не да решавате спора с арбитраж, ако (а) спорът отговаря на изискванията за съда за малки искове (има парични ограничения за съда за малки искове) или (б) Вие се откажете от тези арбитражни процедури в рамките на 30 дни от датата, в която приемате настоящото споразумение(The “Краен срок за отказ”). За да се откажете от задължителния арбитраж, трябва (i) писмено известие по пощата до Belkin International, Inc., 12045 e. Waterfront Drive, Playa Vista, Калифорния, 90094, ATTN: Главен юридически директор или (ii) Имейл писмено известие до арбитрация@belkin.com. И в двата случая такова писмено уведомление трябва да включва вашето име, адрес и ясно изявление, че не желаете да разрешавате спорове с Belkin чрез арбитраж. Всяко искане за отказ, получено след крайния срок за отказ, няма да е валидно и трябва да преследвате спора си в арбитраж или, ако спорът се квалифицира, в съда за малки искове.

  Ако се намирате извън Съединените щати или ако раздел 17 не се прилага за вас или по друг начин е неизпълним, както е постановено от Съд на компетентната юрисдикция, тогава раздел 18 се прилага за вас:

  18. ПРИЛОЖИМО ПРАВО.

  Жители извън ЕС . Съдилищата в някои страни или юрисдикции няма да прилагат закон на Калифорния към някои видове спорове. Ако пребивавате в една от тези страни или юрисдикции, тогава, когато законът на Калифорния е изключен от кандидатстване, вашата държава’S Законите ще се прилагат за такива спорове, които са свързани с настоящото споразумение. При всички други обстоятелства това споразумение ще се урежда от закона на Калифорния, без да се позовава на нейната или друга юрисдикция’S Принципи на конфликт на закони. Съдилищата в някои страни или юрисдикции няма да позволят разрешаване на спорове чрез арбитраж или отказ от искове от класа от вас. Ако сте жител на една от тези страни или юрисдикции, всяко действие, произтичащо или свързано с настоящото споразумение, може да бъде предявено изключително в съответния щат или федерален съд в Лос Анджелис, Калифорния, и Белкин и безвъзвратно съгласие за юрисдикцията на такива съдилища и място в Лос Анджелис, Калифорния. Ако обаче сте потребител и живеете в страна, в която Belkin пазари или разпространява софтуера, местният закон може да изисква някои закони за защита на потребителите на вашата страна на пребиваване да се прилагат за някои раздели на настоящото споразумение. В допълнение, Белкин може да потърси обезщетение във всеки съд, който има юрисдикция, за да защити правата си на интелектуална собственост. Всяка от Конвенцията на ООН за договори за международна продажба на стоки и Конвенцията на Организацията на обединените нации за ограничителния период при международната продажба на стоки се изключва изрично и няма да се прилага за настоящото споразумение.

  Жители на ЕС . Ако сте естествено лице, което пребивава в държава в Европейския съюз, законите на държавата -членка, в която сте жител, се прилагат към настоящото споразумение и всички спорове, които са потенциално възникнали във връзка с тях. Съдилищата на държавата-членка, в която пребивавате, имат неизключителна юрисдикция по отношение на такъв спор. Жителите на държавите в Европейския съюз също могат да донесат такъв спор пред местния орган за разрешаване на спорове за потребители, ако някой такъв орган е съставен съгласно законите на страната, в която пребивавате. В противен случай, ако се намирате в Европа и не сте естествено лице, законите на Обединеното кралство се прилагат по всички въпроси, произтичащи от или свързани с настоящото споразумение (без позоваване на нейния избор на законни разпоредби) и всички спорове, свързани с тях, се разглеждат изключително от компетентните съдилища на Обединеното кралство.

  Apple Rider
  (Необходим за софтуер за приложения на Apple’S App Store само)

  Признание. И Белкин, и вие признавате, че (i) това споразумение е сключено между Белкин и вие, а не с Apple, Inc. (“Apple”); (ii) Както между Белкин и Apple, Белкин, а не Apple, е единствено отговорен за лицензираното приложение (“Приложение”) и съдържанието му. Настоящото споразумение не предвижда правила за използване на приложението, което противоречи на условията на обслужване на App Store към датата, която сте сключили в настоящо.

  Обхват на лиценза: Лицензът, предоставен на вас за приложението, е ограничен до непрехвърлим лиценз за използване на приложението за всички продукти с марка на Apple, които притежавате или контролирате, и както е разрешено от правилата за използване, посочени в Условията за обслужване на App Store, с изключение на това, че такова приложение може да бъде достъпно, придобито и използвано от други акаунти, свързани с вас чрез семейно споделяне или обемно закупуване.

  Поддръжка и поддръжка. Belkin е единствено отговорен за предоставянето на всякакви услуги за поддръжка и поддръжка по отношение на приложението, както се изисква съгласно приложимото законодателство. И Белкин, и вие потвърждавате, че Apple няма никакво задължение да предоставя услуги за поддръжка и поддръжка по отношение на приложението.

  Гаранция: Белкин е единствено отговорен за гаранцията в настоящо. В случай,. В максимална степен, разрешена от приложимото законодателство, Apple няма да има каквото и да било задължение за гаранция по отношение на приложението и всякакви други искове, загуби, задължения, щети, разходи или разходи, които се дължат на всякакви неуспехи на всяка гаранция, ще бъдат Белкин’S Една отговорност.

  Претенции за продукт. Белкин и вие потвърждавате, че Белкин, а не Apple, са отговорни за адресирането на някакви претенции, свързани с приложението и вашето притежание и/или използване на приложението, включително, но не само: (i) претенции за отговорност на продукта; (ii) Всяко твърдение, че приложението не съответства на всяко приложимо правно или регулаторно изискване; и (iii) искове, възникващи при защита на потребителите или подобно законодателство. Това споразумение не ограничава Белкин’s Отговорност извън това, което е разрешено от приложимото законодателство.

  Правата на интелектуална собственост. Белкин и вие потвърждавате, че в случай на трета страна твърдят, че приложението или вашето притежание и използване на приложението нарушава тази трета страна’S Правата на интелектуална собственост, Белкин, а не Apple, ще бъдат отговорни единствено за разследването, отбраната, уреждането и освобождаването от такава иск за нарушаване на интелектуална собственост.

  Условия за споразумение на трети страни. Трябва да се съобразите с всички приложими условия на споразумение на трети страни, когато използвате приложението, като например вашето споразумение за обслужване на безжични данни.

  Бенефициент на трети страни. Белкин и вие потвърждавате и се съгласявате, че Apple и неговите дъщерни дружества са бенефициенти на трети страни на настоящо.

  Belkin International, Inc.
  12045 Източно задвижване на брега
  Playa Vista, Калифорния 90094

  Ако имате въпрос относно вашия продукт или софтуер или изпитате проблем с него, моля, отидете на следните уебсайтове за информация как да се свържете с Белкин във вашия район:

  • Продукти на Белкин и Уемо: https: // www.Белкин.com/поддръжка
  • Продукти на Linksys: https: // поддръжка.Linksys.com

  Belkin, Linksys, Wemo и много имена на продукти и лога са търговски марки на групата на Belkin Company. Споменатите търговски марки на трети страни са собственост на съответните им собственици.

  © 2019 Belkin International, Inc. и/или неговите филиали. Всички права запазени.