Как да използвате Microsoft Authenticator като вашия мениджър на пароли

Резюме:

В тази статия ще обсъдя как да използвам Microsoft Authenticator като мениджър на пароли. Microsoft Authenticator е защитен и лесен за използване инструмент, който ви позволява да съхранявате и управлявате всичките си пароли на едно място. Той предлага функции като силна сигурност, споделяне на пароли и синхронизация с много устройства. Ето ключовите моменти:

 1. Microsoft Authenticator е надежден и сигурен мениджър на пароли.
 2. Той предлага функции като силна сигурност, споделяне на пароли и синхронизация с много устройства.
 3. Използвайки Microsoft Authenticator, можете да генерирате, съхранявате и автоматично запълнете пароли.
 4. Работи безпроблемно с Windows Hello, което ви позволява да получите достъп до свод на паролата си с биометрични инструменти.
 5. Режимът на пътуване на Microsoft Authenticator ви позволява да скриете пароли и данни, докато преминавате през контролно -пропускателни пунктове за сигурност на границата.
 6. Функцията за одит на сигурността ви помага да идентифицирате слаби или дублирани пароли.
 7. Microsoft Authenticator също следи датите на изтичане на кредитната карта, като гарантира, че вашите карти винаги са актуални.
 8. Можете да използвате Microsoft Authenticator за настройка на карти за поверителност, които защитават действителната ви информация за дебитни карти по време на онлайн покупки.
 9. Той предлага удобен за потребителя интерфейс и интуитивни интеграции на Windows.
 10. Microsoft Authenticator е безплатен инструмент, наличен за потребителите на Windows.

Въпроси и отговори:

1. Дали Microsoft Authenticator е надежден мениджър на пароли?

Да, Microsoft Authenticator е надежден мениджър на пароли. Той предлага силни функции за сигурност и има удобен за потребителя интерфейс.

2. Мога ли да споделя пароли с други, използвайки Microsoft Authenticator?

Да, Microsoft Authenticator ви позволява да споделяте пароли сигурно с други.

3. Мога ли да използвам Microsoft Authenticator на множество устройства?

Да, Microsoft Authenticator поддържа синхронизация с много устройства, което ви позволява да получите достъп до паролите си на множество устройства.

4. Мога ли да използвам Windows Hello с Microsoft Authenticator?

Да, Microsoft Authenticator е съвместим с Windows Hello, което ви позволява да използвате биометрични инструменти като Fingerprint и Face ID, за да получите достъп до вашия трезор за парола.

5. Как работи режимът на пътуване в Microsoft Authenticator?

Режимът на пътуване в Microsoft Authenticator ви позволява временно да скриете пароли и данни, съхранявани във вашия трезор, като се гарантира, че информацията ви остава частна по време на проверките за сигурност на границата или в случай, че лаптопът ви бъде откраднат.

6. Как работи функцията за одит на сигурността в Microsoft Authenticator?

Функцията за одит на сигурността, известна като часовник, проверява силата на вашите пароли и идентифицира всички дубликати или компрометирани пароли. Освен това следи датите на изтичане на кредитната карта.

7. Мога ли да използвам карти за поверителност с Microsoft Authenticator?

Да, Microsoft Authenticator работи с поверителност, приложение на трети страни, за да настрои карти за поверителност. Тези виртуални платежни карти защитават информацията за вашата дебитна карта по време на онлайн покупки.

8. Съвместим ли е автентикатор на Microsoft с Windows?

Да, Microsoft Authenticator предлага интуитивни интеграции на Windows и работи безпроблемно на Windows устройства.

9. Колко струва автентификаторът на Microsoft?

Microsoft Authenticator е безплатен инструмент, наличен за потребителите на Windows.

10. Лесен за използване ли е автентичът на Microsoft?

Да, Microsoft Authenticator има удобен за потребителя интерфейс, което улеснява потребителите да генерират, съхраняват и автоматично запълват пароли.

Как да използвате Microsoft Authenticator като вашия мениджър на пароли

Bitwarden е много достъпен мениджър на пароли с отворен код. Той се справя добре с основното управление на паролите и предлага силни функции за сигурност. Плюс това, bitwarden’Безплатен план включва неограничено съхранение на пароли на неограничени устройства и неограничено споделяне с 1 друг потребител. Докато’s не е толкова лесен за използване, колкото най -добрите конкуренти като 1Password и Dashlane, IT’е добър вариант за технически потребители, които искат опция за бюджет.

10 най -добри мениджъри на пароли за Windows през 2023 г. (с купони)

10 най -добри мениджъри на пароли за Windows през 2023 г. (с купони)

Кратко време? Тук’S най -добрият мениджър на пароли за Windows през 2023 г .:

 • �� 1Password– Неразбиваема сигурност с отлично приложение за Windows и интуитивни разширения за всички основни браузъри, плюс Windows Hello Compatibility, одит на сигурността на паролата, споделяне на парола, скрити трезори и 1 GB Secure Storage, всички за ниска цена.
  • Вземете най -добрия мениджър на пароли за Windows тук.

  Тествах най -популярните мениджъри на пароли на пазара, за да намеря най -добрите за Windows -Мениджърите на пароли, които са силно криптирани, имат интуитивни интеграции на Windows, могат да се синхронизират на множество устройства, съвместими са с биометрични инструменти като Windows Hello и са отлични в генериране, запазване и автоматично попълване на пароли.

  Намерих няколко мениджъри на пароли, които са сигурни, надеждни и пълни с полезни функции. Всъщност всеки продукт от този списък се откроява от другите продукти i’Тествани – всеки мениджър на пароли тук е лесен за използване и предлага отлични функции за потребителите на Windows. Моят най -добър избор е’t buggy, те включват основни характеристики и те’отново по -добре от мениджърите на пароли, включени в уеб браузърите. 1PassWord, моят най -добър избор, дори има уникални допълнителни функции за сигурност като режим на пътуване, за да запазите вашите идентификационни данни, където и да отидете.

  Бързо обобщение на най -добрите мениджъри на пароли за Windows през 2023 г .:

  • 1.�� 1Password – Най -добрият общ мениджър на пароли за Windows през 2023 г.
  • 2.�� Dashlane-Много защитен и богат на функции (със отлични екстри като VPN).
  • 3.�� Робоформ-Отлични възможности за пълнене на формата.
  • 4. Nordpass-Удобно за потребителя с усъвършенствано криптиране.
  • 5. Keeper-екстри с висока сигурност (до 100 GB съхранение, криптиран чат).
  • Плюс 5 още!
  • Сравнение на най -добрите мениджъри на пароли за Windows.

  ��1. 1Password – Най -добрият общ мениджър на пароли за Windows през 2023 г

  ��1. 1Password - Най -добрият общ мениджър на пароли за Windows през 2023 г

  1Password е сигурен, удобен за потребителя и има много допълнителни инструменти – то’е чудесен избор за потребителите на Windows, които търсят мениджър на пароли, който’са лесни за използване и богати на функции. Плановете му за отделните потребители и семейства са едни от най -добрите оферти наоколо и това’е единствената марка на пазара, която не е’няма ограничение за броя на потребителите, които можете да добавите под един акаунт.

  По време на моите тестове, приложението 1Password настолен плот работеше гладко на Windows, оставяйки ми лесно да генерирам, организирам и споделям пароли. Харесва ми също, че 1Password е съвместим с Windows Hello, така че бих могъл да използвам моя пръстов отпечатък и лицен. 1Password също така поддържа Windows Hello Companion устройства като четци на пръстови отпечатъци или USB ключове на по -стари устройства.

  1Password се предлага със следните функции:

  Харесва ми как работи 1Password с поверителността на третите страни, за да настрои карти за поверителност, Кои са виртуални платежни карти, които крият действителната ви информация за дебитна карта, докато правите покупки онлайн (понастоящем картите за поверителност са достъпни само за потребителите на САЩ). Тези карти заменят действителния ви номер на дебитна карта с различен набор от номера, когато направите покупка, така че действителната ви информация за картата да остане в безопасност и сигурна, ако продавачът някога стане жертва на нарушение на данните.

  1password’S режим на пътуване е уникална функция – Позволява ви временно да скриете пароли и данни, съхранявани във вашия трезор 1Password. Това е полезно, ако искате да запазите данните си частни, докато преминавате през контролно -пропускателни пунктове за гранична сигурност или като мярка за предотвратяване на достъпа на престъпниците, ако лаптопът ви е откраднат.

  ��1. 1Password - Най -добрият общ мениджър на пароли за Windows през 2023 г

  Аз също бях впечатлен от 1Password’S Функция за одит на сигурността (наблюдател), Което ми улесни проверка коя от паролите ми е слаба, дублирана или компрометирана. То’е готино, че 1password’S Функция за одит на сигурността следи също дати на изтичане на кредитната карта, уведомявайки ви, ако вашите карти изтичат скоро и трябва да бъдат заменени.

  ��1. 1Password - Най -добрият общ мениджър на пароли за Windows през 2023 г

  1password Личен Включва неограничени пароли на неограничени устройства, 2FA, споделяне на пароли, одит на пароли, тъмен уеб мониторинг и 1 GB криптирано съхранение на файлове и 1Password Семейства Добавя споделен трезор, покритие за до 5 потребители и възстановяване на акаунта. 1Password започва от 2 евро.78 / месец, и то’S Единственият мениджър на пароли в списъка, който ви позволява да добавите толкова потребители, колкото искате под 1 семеен план за малка допълнителна цена на човек, което е чудесно за големи семейства или домакинства (1Password е нашият топ мениджър на пароли за семейства през 2023 г.).

  1PassWord COUPON CODE През май 2023 г .: Безрисков за 14 дни!

  Използвайте 100% безплатна пробна версия на 1Password, за да видите дали това’S Правилният мениджър на пароли за вас.

  60 % успех

  Долен ред:

  1Password е защитен и удобен за потребителя мениджър на пароли с много функции с много функции – Той има силно криптиране, широк диапазон от 2FA опции, одит на сигурността на паролата, тъмен уеб мониторинг, сигурно споделяне на пароли, възстановяване на акаунти, виртуални платежни карти, режим на пътуване и много други. Неговото интуитивно приложение за Windows улеснява използването на всичките му функции (дори за нови потребители) и то’S Отличен избор както за отделни потребители, така и за семейства (можете да добавите колкото се може повече потребители към неговия семеен план). Можете да опитате всички премиум функции с 14-дневна безплатна пробна версия.

  ��2. Dashlane – Най -добър за допълнителни функции (идва с VPN)

  ��2. Dashlane - Най -добър за допълнителни функции (идва с VPN)

  Dashlane се предлага с високо криптиране, страхотно автоматично запълване на прозорци и отлични функции Като VPN и Dive Dark Web Monitoring. Дашлан’Уеб-базираното приложение е много интуитивно и ми отне само няколко минути, за да настроя и използвам Vault Password Vault. Всичко беше лесно да се разбере, от импортирането на паролите ми в свода на Дашлан до настройване на удостоверяване на пръстови отпечатъци чрез Windows Hello.

  Dashlane също има:

  Много харесвам Дашлан’s На живо тъмно уеб мониторинг.

  Този инструмент сканира тъмната мрежа в реално време и ви предоставя незабавни сигнали в случай на изтичащ имейл адрес. Дашлан’S Dark Web Monitoring включва денонощно наблюдение, мониторинг за до 5 имейл адреса и сигнали за незабавно нарушаване на данните. Някои мениджъри на пароли не’t имат тъмен уеб мониторинг и много от тези, които правят (като 1Password и roboform), използват база данни на трети страни, като съм бил pwned?’s безплатна база данни. Dashlane, от друга страна, използва своя собствена база данни и сървъри за Dark Web Monitoring.

  ��2. Dashlane - Най -добър за допълнителни функции (идва с VPN)

  Dashlane наскоро представи иновативна функция за сигурност, наречена PassKey Authentication. Това дава възможност на потребителите да изкопаят пароли в полза на клавишите за криптография – подобряване както на потребителското изживяване, така и сигурността на акаунта. Passkeys се поддържат само на няколко уебсайта в момента, но предвид техния потенциал, тяхното приемане е сигурно с времето, така че то то’добре е да видите как Dashlane включва това.

  Dashlane предлага и VPN – Когато го тествах, това ми предостави криптирана интернет връзка с почти никакво забавяне. Поддържах наистина бързи скорости във всички сървъри и можех да предавам видеоклипове в HD без прекъсвания.

  ��2. Dashlane - Най -добър за допълнителни функции (идва с VPN)

  Дашлан Безплатно Позволява ви да съхранявате неограничени пароли на 1 устройство, И се предлага с повече допълнителни функции, отколкото повечето конкуренти предоставят в своите премиум версии – той има неограничен споделяне на пароли, одит на сигурността на паролата, автентика на TOTP и известия за нарушаване.

  Дашлан Напреднал (2 евро.55 / месец) добавя неограничени устройства и тъмен уеб мониторинг. Дашлан Премия Добавя VPN – този план е малко по -ценен от някои конкуренти, но той’си заслужава – и можете да го получите само за 4 евро.64 / месец, ако въведете SafetyD25 при плащане. Dashlane предлага и семеен план с до 10 лиценза и табло за управление на семейството за 6 евро.96 / месец.

  Спестете 25% от Dashlane

  Въведете COUPON CODE SAFECED25 при касата и вземете допълнителни 25% отстъпка от Dashlane!

  60 % успех

  Долен ред:

  Dashlane е много сигурен, то’S удобно за потребителя и се предлага с тонове допълнителни функции, включително VPN, Windows Hello Compatibility, 1 GB шифровано съхранение, Dark Dark Web Monitoring и други. Дашлан’Безплатният план включва безплатна пробна версия на Dashlane Премия, И всички покупки се предлагат с 30-дневна гаранция за връщане на пари.

  ��3. Roboform-Най-добър за усъвършенствано запълване на формата

  ��3. Roboform-Най-добър за усъвършенствано запълване на формата

  Roboform има наистина добър инструмент за пълнене на формата -Той може точно да запълни всички видове уеб формуляри, от прости такива като вход в социалните медии до сложни такива като онлайн пазаруване и счетоводни формуляри.

  Приложението на Roboform Windows и разширението на браузъра са лесни за инсталиране и използване -Интуитивният му интерфейс и широк спектър от опции за персонализиране го правят добър избор за нетехнически потребители.

  ��3. Roboform-Най-добър за усъвършенствано запълване на формата

  Има 7 шаблона, които roboform може автоматично да попълни, включително формуляри за адреси, банки, автомобили и паспорти. В моето тестване Roboform попълни всеки уеб формуляр с едно щракване, попълвайки цялата ми информация с нулеви грешки.

  Roboform включва също:

  • Неограничени пароли в неограничени устройства.
  • Вход за приложения на Windows.
  • 2fa.
  • Одит на парола.
  • Авариен достъп.
  • Сигурна папка за споделяне на пароли.
  • Сигурно съхранение на отметки.
  • Сигурни бележки Съхранение.

  Roboform, като Sticky Password, е един от малкото мениджъри на пароли, предлагащи вход за приложения.

  Това означава, че можете да запазите и автоматично запълнете вход за вашите приложения на Windows, като Skype и Spotify.

  Също така много ми харесва как roboform има функция за отметки Това спестява и съхранява отметки на всякакви устройства, където имате инсталирано приложението. Можете да съхранявате отметки през Roboform’Разширение на браузъра, уеб приложение или мобилни приложения директно от уеб страниците, които искате да съхранявате.

  Тази функция е особено полезна, ако вие’търси бързо да получите достъп до любимите си сайтове в различни браузъри и операционни системи. В моите тестове незабавно успях да получа достъп до моите сайтове от отметки от устройствата си Windows, Android и Mac.

  Аз също много харесвам roboform’s Захранване със сигурни бележки. Позволява ми лесно да запазя и споделям важна информация като комбинации за безопасно заключване, интернет пароли и дори тайни семейни рецепти!

  Roboform’S инструмент за одит на пароли е точно там с 1password’с. Той използва “zxcvbn” Алгоритъмът с отворен код, който много експерти по киберсигурност смятат, че е най -добрият наличен инструмент за сила на паролата.

  Roboform също има споделяне на пароли, но не го прави’t Разрешаване на опции за разрешение за отделни артикули. Когато изпратите индивидуален артикул, човекът, когото го изпращате на ISN’не може да го редактира или споделя сами. Докато roboform има опции за разрешение за споделени папки, i’d обичам да го виждам да се приведе повече на най -добрите конкуренти като 1Password и Dashlane и ви позволяват да изберете индивидуални нива на разрешение за всяка парола, която изпращате. Това каза, робоформ’Споделянето на пароли е сигурно и направи много лесно споделянето на елементи между потребителите в моите тестове.

  ��3. Roboform-Най-добър за усъвършенствано запълване на формата

  Roboform е един от най -достъпните мениджъри на пароли на пазара, Започвайки от € 0.92 / месец, така че то’е чудесен вариант за потребителите на бюджет. Roboform Безплатно Предлага неограничени влизания, одит на пароли, попълване на уеб формуляр, вход за приложения и съхранение на отметки. Roboform Навсякъде Добавя синхронизиране на много устройства, 2FA, авариен достъп и облачно архивиране. Roboform Навсякъде семейство е същото, но обхваща до 5 потребители.

  Roboform – 50% отстъпка

  Вземете 50% отстъпка сега!

  60 % успех

  Долен ред:

  Roboform има отлични възможности за пълнене на формата – Той точно запълва дори най -модерните уеб формуляри с едно щракване. Roboform също се предлага с много допълнителни функции, като 2FA, вход за приложения, съхранение на отметки и други. Можете да опитате roboform с 30-дневна безплатна пробна версия и всички покупки се предлагат с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  4. Nordpass-Удобно за потребителя с усъвършенствано криптиране

  4. Nordpass-Удобен за потребителя с усъвършенствано криптиране

  Nordpass е прост и лесен за използване мениджър на пароли който използва криптиране на xchacha20, за да закрепи вашите акаунти (алгоритъм, който’s по-нови от 256-битово криптиране на AES, стандартът, който повечето мениджъри на пароли на пазара използват днес). То’е готина разлика, но тя’е невъзможно да се каже дали xchacha20 е по-сигурен от 256-битови AE, тъй като никой от тях никога не е бил хакнат.

  Функциите, които Nordpass оферти включват:

  • Синхронизиране на много устройства.
  • Споделяне на парола.
  • PassKey Authentication.
  • Сканиране на нарушаване на данните.
  • Проверка на здравето на паролата.
  • Многофакторна автентификация (MFA).
  • Сигурни бележки и съхранение на файлове.

  Когато тествах Nordpass’S Приложение за Windows, намерих за лесно да генерирам нови пароли,

  Автоматично запълване, организирайте моите данни и споделяйте пароли и бележки. Открих и разширението в мрежата (съвместимо с Chrome, Firefox, Safari, Opera, Brave и други) Лесни за използване. Всеки път, когато правех нов акаунт, в ъгъла на уеб браузъра ми се появяваше изскачащ прозорец, питайки ме дали искам да запазя този акаунт. След като запазих акаунта, след това просто щракнах върху Nordpass’s икона, когато посещавах запазения акаунт’s уебсайт, който ще бъде влезл автоматично.

  4. Nordpass-Удобен за потребителя с усъвършенствано криптиране

  Харесвам и Nordpass’S парола за здравето на здравето. Той ви предупреждава за слаби, използвани повторно и стари пароли и ви предоставя връзка към отделните уебсайтове, където можете да ги промените. Това е функция, която много топ мениджъри на пароли (като 1Password и Dashlane) включват, но ми харесва колко прост и лек Nordpass’S Health Checker е – не го прави’T ви дайте обща оценка като много конкуренти, но просто изброява кои пароли трябва да промените и защо.

  С Nordpass Премия, получавате 3 GB съхранение За да прикачите всички видове файлове към вашите пароли и бележки, включително важни документи, снимки и видеоклипове. Досадно е, че отделните файлове са ограничени до 50 MB, а функцията в момента е достъпна само на настолни компютри и iOS устройства – но работи наистина добре, така че ИТ’все още е приятно допълнение.

  Nordpass’Опциите за MFA също са наистина добри – Той предлага удостоверяване с USB ключове за сигурност, приложения за удостоверяване като Google Authenticator и Authy и архивни кодове. Намерих MFA за много лесна за настройка и използване. Докато Nordpass не’Предлагайте Smartwatch 2FA като Dashlane и Keeper, той има приличен набор от опции и всички те работят безпроблемно.

  4. Nordpass-Удобен за потребителя с усъвършенствано криптиране

  Като цяло, Nordpass предоставя основно управление на паролите на много добра стойност. Можете да използвате Nordpass Безплатно на 1 устройство наведнъж, докато nordpass Премия Внася ви покритие за до 6 устройства за 1 евро.85 / месец. Nordpass Семейство е същото, но добавя лицензи за до 6 потребители.

  Долен ред:

  Nordpass има лесен за използване интерфейс и много високо ниво на сигурност -Той предлага висококачествена защита на паролата на Windows с авангардна технология за криптиране на XCHACHA20. Той също така разполага с архитектура с нулево знание, MFA и PassKey Authentication. Всички Premium Nordpass планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на пари.

  5. Keeper – Най -добър за допълнителни функции за сигурност

  5. Пазител - Най -добър за допълнителни функции за сигурност

  Keeper се предлага с широк спектър от функции с висока сигурност -Използва 256-битово криптиране на AES, има разнообразни многофакторни опции за удостоверяване и е съвместим с организацията на услугите (SOC 2), което означава, че редовно претърпява одити за сигурност.

  Приложението на Keeper Windows е наистина добро -Той има чист, модерен и добре организиран интерфейс, всички функции са лесно достъпни и всичко работи както е обещано.

  5. Пазител - Най -добър за допълнителни функции за сигурност

  Keeper също има:

  • Тъмно уеб мониторинг (Breachwatch).
  • Криптиран чат (KeeperChat).
  • Одит за сигурност на паролата.
  • Сигурно съхранение (до 100 GB).
  • Авариен достъп.
  • Биометрично влизане с Windows Hello.

  Много харесвам вратаря’S функция за тъмен уеб мониторинг.

  Докато най -добрите конкуренти като 1Password и Dashlane също сканират тъмната мрежа за компрометирани идентификационни данни, мисля, че Keeper върши особено добра работа. В моите тестове Keeper ме предупреди, че един от имейлите ми е бил нарушен, което повечето конкуриращи се мениджъри на пароли не успяха да уловят!

  5. Пазител - Най -добър за допълнителни функции за сигурност

  То’S Cool, че Keeper има собствено приложение за криптирани съобщения, наречено KeeperChat. В допълнение към осигуряването на вашата комуникация, тя ви позволява да прибирате съобщения, да задавате таймери за саморазделяне и да съхранявате медийни файлове. Подобно на Keeper’S Мениджър на пароли, KeeperChat защитава потребителските данни с 256-битово криптиране на AES и има политика за нулево знание, така че дори служителите на вратаря да бъдат’Не мога да преглеждате вашите съобщения.

  Обаче не’Не ми харесва как трябва да убедите всичките си контакти да изтеглите Keeperchat За да им изпратите съобщение в приложението. Това може да е предизвикателство, тъй като повечето хора вече са доволни от криптираните услуги за съобщения, които в момента използват като WhatsApp и сигнал.

  Друго перки е, че можете да платите допълнително за до 100 GB облачно съхранение – Останалите мениджъри на пароли в този списък предлагат най -много 1 GB на човек. Keeper дори ви позволява да купувате до 1 TB от съхранение на KeeperChat, където можете да запазите снимки, видеоклипове и други файлове в секцията за галерия.

  Keeper Неограничен предлага неограничени пароли на неограничени устройства, Сигурно споделяне на парола, авариен достъп и други. С нашата специална 30% отстъпка, тя’S Цени на 19 евро.49 / година, което е добра сделка. Keeper Семейство Добавя 5 лиценза и 10 GB облачно съхранение и то’S също се предлага с 30% отстъпка, така че можете да го получите за 41 евро.79 / година. Keeper предлага безплатен план, но той може да се използва само на 1 мобилно устройство, така че спечели’t Защитете вашия компютър с Windows. И двете Неограничен и Семейство Потребителите могат да купуват добавки като Dark Web Monitoring и до 100 GB облачно съхранение.

  Долен ред:

  Keeper е изключително сигурен мениджър на пароли с много допълнителни функции -включително Dark Web Monitoring, до 100 GB защитно съхранение, многофакторна удостоверяване, криптиран чат и одит за сигурност на паролата. Keeper има планове за физически лица и семейства и можете да опитате всички премиум функции с 30-дневен безплатен пробен пробен период.

  6. LastPass – Добри безплатни функции за потребителите на Windows

  6. LastPass - добри безплатни функции за потребителите на Windows

  LastPass има добри планове за потребителите на Windows – Дори безплатният план ви дава неограничено съхранение на пароли на неограничен брой устройства (въпреки че само платените планове ще ви позволят да използвате приложението Windows). LastPass също е един от редките безплатни мениджъри на пароли, които включват споделяне на пароли – можете да споделяте неограничени пароли, но само с 1 друг потребител. Дашлан’S безплатен план позволява неограничено споделяне на пароли с други потребители на Dashlane.

  И двете последни’S Windows App и разширенията на браузъра се представиха добре по време на моите тестове – Нямах проблеми с използването на всички предоставени функции и намерих за много лесно генериране, запазване, попълване и споделяне на влизания.

  6. LastPass - добри безплатни функции за потребителите на Windows

  Това каза, някои от LastPass’Разширенията на браузъра имат ограничена функционалност В сравнение с конкурентите като 1Password и Dashlane.

  Това, което най -много ми харесва в LastPass е, че той предлага няколко опции за възстановяване на вашия акаунт В случай, че забравите главната си парола. Например, LastPass може да изпрати код за възстановяване на вашия телефон или можете да възстановите предишна главна парола до 30 дни след настройване на нов.

  6. LastPass - добри безплатни функции за потребителите на Windows

  Харесва ми също, че LastPass се предлага с 2FA и генератор на TOTP За допълнителен слой за сигурност на паролата. Той също така включва одит за сигурност на паролата и тъмен уеб мониторинг, който е доста добър, но не толкова задълбочен, колкото това, което Dashlane предлага.

  LastPass също предлага споделяне на пароли едно с него със своята безплатна версия – Потребителите могат да споделят неограничен брой пароли или други съхранени елементи с един друг потребител на LastPass. Въпреки това, на безплатния план липсва авариен достъп, сигнали за сигурност, 1 GB съхранение и одит на силата на паролата.

  Докато lastpass Безплатно е добре, lastpass Премия е още по -добре, Добавяне на функции като споделяне на парола един към много, тъмен мониторинг на уеб, авариен достъп и 1 GB съхранение само за 2 евро.79 / месец. Надграждането до този план също ви получава напреднали двуфакторни опции за удостоверяване и мониторинг на кредитите (само за американски клиенти), който следи вашия кредитен отчет за всякакви признаци на кражба на самоличност. LastPass Семейства е същото като Премия, Добавяне на покритие за до 6 потребители за 3 евро.72 / месец.

  Долен ред:

  LastPass има добър безплатен план за потребителите на Windows. Той се предлага с неограничено съхранение на парола на неограничен брой настолни или мобилни устройства за 1 потребител. Той също така включва споделяне на пароли с още един потребител, 2FA и възстановяване на акаунта. Премиум версията на LastPass добавя усъвършенствани функции като споделяне на пароли с множество потребители, тъмен уеб мониторинг, авариен достъп и облачно съхранение. Можете да опитате LastPass с 30-дневна безплатна пробна версия.

  7. Лепкава парола – добър премиум план с преносима опция

  7. Лепкава парола - Добър премиум план с преносима опция

  Лепкава парола е основен, но надежден мениджър на пароли с интуитивно приложение за Windows. Въпреки че има по -малко функции от конкурентите като 1Password, Dashlane и Keeper, той предлага някои полезни, включително:

  Много ми харесва как лепкавата парола може да запише и автоматично запълване на вход за вашите приложения за Windows,

  като Skype и iTunes. Roboform предлага и това, но много други мениджъри на премиум пароли не са’T.

  Лепкава парола’S USB мениджърът на пароли също е приятна функция. Можете да заредите преносима версия на Sticky Password на USB флаш устройство, като ви дава достъп до всички ваши пароли и данни на всеки компютър. Харесва ми и как лепкавата парола ви дава възможност да съхранявате вашите данни локално на вашето устройство или в неговия облак.

  7. Лепкава парола - Добър премиум план с преносима опция

  Лепкавата парола осигурява тъмно уеб мониторинг, но тя не е’t страхотно. Той възлага на тъмния си уеб мониторинг на кръстословицата на киберсигурността, компания, която е специализирана в защитата на онлайн данни – но може да наблюдава само акаунти вече във вашия трезор и отнема много време, за да стартирате сканиране.

  7. Лепкава парола - Добър премиум план с преносима опция

  Sticky Password се предлага с две опции за синхронизация на данни-Sync Cloud и Wi-Fi-Sync. Облачната синхронизация криптира всичките ви данни, използвайки 256-битово криптиране на AES, преди да ги синхронизирате на устройства, което го прави много безопасна опция, но Wi-Fi Sync гарантира, че вашите данни се синхронизират директно между устройства чрез надеждна Wi-Fi мрежа. Тази опция предоставя на потребителите допълнителен слой сигурност за техните данни и им позволява да имат контрол върху това как се управлява. Sticky Password е един от малкото мениджъри на пароли на пазара, за да предоставят SY-FI-SYNC SYNC.

  Лепкава парола’S безплатен план включва неограничени пароли на 1 устройство, Преносимата USB версия, 2FA и Secure Notes Storage. С лепкава парола Премия (27 евро.86 / година), вие също получавате неограничени устройства, споделяне на пароли, тъмен уеб мониторинг и облачно или локално съхранение и синхронизиране. Stickypassword предлага и абонамент за цял живот. Ако ти’отново любител на животните, там’е допълнителна причина да изберете лепкава парола. Част от печалбата от всеки лиценз.

  Долен ред:

  Лепкавата парола предлага всички стандартни функции за управление на паролата, плюс локално съхранение на данни и преносима USB версия. То’е лесен за използване на Windows и дори може да се запълни автоматично забиването на вашите Windows App Logins. Безплатният план се предлага с 30-дневна безплатна пробна версия на лепкава парола Премия, И всички покупки са подкрепени с 30-дневна гаранция за връщане на пари.

  8. Avira Manager Password – Интуитивно приложение за Windows + добър безплатен план

  8. Avira Manager Password - Интуитивно приложение за Windows + добър безплатен план

  Avira Manager е сигурен и лесен за използване, така че то’е добре за нетехнически потребители. Освен това има доста добър безплатен план, който ви дава неограничено съхранение на пароли на неограничени устройства. Други топ мениджъри на пароли като Dashlane ви ограничават до 1 устройство на безплатните им планове, но Dashlane Безплатно Предлага се с повече допълнителни функции за сигурност, отколкото Avira Manager Manager.

  Открих Avira Manager за пароли наистина интуитивен на Windows. Интерфейсът се оптимизира и генерира, запазва и автоматично изпълнени пароли без проблеми във всичките ми тестове.

  8. Avira Manager Password - Интуитивно приложение за Windows + добър безплатен план

  Avira Manager’S функциите включват:

  • Вграден 2FA автентикатор (безплатен план).
  • Одит на парола за трезор (платен план).
  • Мониторинг на нарушаването на данните (платен план).

  Въпреки това, Avira Password Manager липсват някои ключови функции за сигурност

  които поддържат чувствителните ви данни сигурни и по -добре защитени. Например, не го прави’t Имате опции за възстановяване на акаунта, ако загубите главната си парола (LastPass има много опции за възстановяване). Той също не’t предлагат авариен достъп.

  Друг недостатък е, че Avira предлага само SMS 2FA опция за влизане в своя уебсайт, И не’t Предоставяне на интеграция на Aptiticator App, Biometric 2FA или опции за удостоверяване на хардуер. Най -добрите конкуренти като 1Password и Dashlane предлагат всички тези функции и други.

  Това каза, че настройването на вградения автентификатор е наистина просто. Току-що снимах QR кодовете на 2FA-съвместими сайтове, а Avira автоматично генерира нова временна еднократна парола (TOTP) за тези сайтове на всеки 30 секунди.

  8. Avira Manager Password - Интуитивно приложение за Windows + добър безплатен план

  Avira Manager’Безплатният план включва неограничени пароли на неограничени устройства, Вграден 2FA автентика и синхронизиране на много устройства. Платеният план (2 евро обаче.48 / месец) Добавя одит на паролата за трезор, мониторинг на сигурността на уебсайта и наблюдение на нарушаването на данните. Можете също да получите Avira Password Manager като част от Avira’s изчерпателен Prime Антивирусен пакет, който струва 55 евро.73 / година, а също така осигурява VPN и защита за до 5 устройства.

  Долен ред:

  Avira Manager Manager е удобен за потребителя и сигурен, с добър безплатен план и евтина първокласна версия. Безплатният план предлага неограничено съхранение на пароли на неограничени устройства, 2FA и синхронизиране на много устройства, докато премиум версията добавя одит на трезор на паролата, мониторинг на сигурността на уебсайта и мониторинг на нарушаването на данните. Можете да получите Avira Password Manager като самостоятелно приложение или да се свърже с Avira Prime пакет и там’S 60-дневна гаранция за връщане на пари за всички годишни планове.

  9. Bitwarden-Управление на паролата с отворен код

  9. Bitwarden-Управление на паролата с отворен код

  Bitwarden е защитен мениджър на пароли с отворен код с всички функции, които очаквам да видя в първокласен продукт. Това каза, bitwarden не’t предлагат същата лекота на използване като другите мениджъри на пароли за премиум. Когато се опитах да импортирам паролите си от друг мениджър на пароли, намерих процеса доста сложен. Намерих и интерфейса на Windows не’t това интуитивно в сравнение с Дашлан’с.

  9. Bitwarden-Управление на паролата с отворен код

  Независимо от това, паролите ми се синхронизират лесно между моите устройства, И функцията за автоматично запълване работи добре.

  Функциите, които предлага, включват:

  • Силно криптиране.
  • Двуфакторна автентификация (2FA).
  • Одит за сигурност на паролата.
  • Мониторинг на нарушение на паролата.
  • Облачни или локални опции за хостинг.
  • Генератор на парола.

  9. Bitwarden-Управление на паролата с отворен код

  Bitwarden’S Free Plan е доста добър

  – Тя включва неограничено съхранение на парола на неограничени устройства, както и неограничено споделяне на пароли с 1 друг потребител. Много топ мениджъри на пароли ви ограничават до 1 устройство на техните безплатни планове и не’t Позволява споделяне. Въпреки това, Dashlane предлага съхранение на неограничени пароли на 1 устройство и ви позволява да споделяте неограничени пароли, а също така се предлага с екстри като одит на сигурността на паролата, мониторинг на нарушаване на данните, автентификатор на TOTP и други. Тези допълнителни функции са достъпни само с Bitwarden’S Премиум планове.

  Ако ти’е технически потребител, мисля, че Bitwarden може да бъде добър бюджетен вариант за вас. Ако ти’не е технологичен, ти’ще бъде по -добре да отидете за мениджър на пароли, който’s по -просто за използване, като 1Password или dashlane.

  Bitwarden Премия Дава ви достъп до 1 GB криптирано съхранение, Инструменти за одит на трезора, авариен достъп, USB 2FA (с ключове за сигурност като Yubikey и Fido) и вграден 2FA удостоверяващ само за 9 евро €.29 / година. Bitwarden Премия е много по -евтин от конкурентните марки, като същевременно предлага разнообразие от полезни функции. Въпреки това, т.е’Не съм фен на това как този план ви позволява само да споделяте или синхронизирате папки с 1 друг потребител. Въпреки че все още можете да споделяте текст или файлове с други потребители, тази функция е много по -ограничителна от най -добрите конкуренти като 1Password, което ви позволява да споделяте неограничени пароли с неограничени потребители с неговите премиум планове.

  За 9 евро.29 / година, можете да надстроите до Bitwarden’с Семейства план, което ви получава всички същите функции като Bitwarden Премия, заедно с покритието за до 6 потребители и неограничено споделяне на пароли между 6 потребители.

  Долен ред:

  Bitwarden е много достъпен мениджър на пароли с отворен код. Той се справя добре с основното управление на паролите и предлага силни функции за сигурност. Плюс това, bitwarden’Безплатен план включва неограничено съхранение на пароли на неограничени устройства и неограничено споделяне с 1 друг потребител. Докато’s не е толкова лесен за използване, колкото най -добрите конкуренти като 1Password и Dashlane, IT’е добър вариант за технически потребители, които искат опция за бюджет.

  10. Expase – Бюджетна опция с абонамент за живот

  10. Expase - Бюджетна опция с абонамент за живот

  Expase е приличен мениджър на пароли за потребители на Windows, които просто се нуждаят от основна защита на паролата. Той предлага добро създаване на парола, автоматично запълване и одит.

  Много ми харесва как Expase е напълно офлайн мениджър на пароли, което означава, че потребителските данни се запазват локално на вашето устройство, вместо на облачни сървъри, което го прави добър вариант за потребители, съзнаващи сигурността, които не са’не искам да съхранявам данни на облачни сървъри.

  10. Expase - Бюджетна опция с абонамент за живот

  Обаче Expase също дава възможност на потребителите да се свържат с услуга за съхранение в облак на трети страни, Подобно на Google Drive и Dropbox, но това може да не е най -практичният вариант, тъй като изисква допълнителни стъпки за техническа настройка и вие’D трябва да плащате допълнително за тези услуги.

  В сравнение с най -добрите мениджъри на пароли като 1PassWord, Enpases има ограничена функционалност. Какво’s повече, то’S единственият мениджър на пароли в моя списък, който предлага само местно съхранение на данни по подразбиране. Много хора, насочени към сигурността, смятат, че това е най-сигурният вариант, но предпочитам мениджърите на пароли като лепкава парола, които ви позволяват да изберете дали да хоствате вашите данни локално или в облака.

  Освен това, за разлика от най -добрите конкуренти, Enpases Done’t предлагат редовни 2FA методи. Това каза, че все още позволява на потребителите да създават a “Keyfile” Това може да се използва като допълнителен слой сигурност, докато влизате във вашия трезор. То’е добро включване, но не е’t супер лесен за използване.

  10. Expase - Бюджетна опция с абонамент за живот

  Expase също предоставя биометрични опции за вход за Windows, както и MacOS и мобилни устройства, които поддържат биометрични вещества.

  Expase има напълно безплатна версия на работния плот, плюс безплатна ограничена мобилна версия (до 25 пароли). Има няколко премиум плана, започващи от 22 евро.29 / година и Expase дори предлага абонамент за цял живот.

  Долен ред:

  Expase е приличен мениджър на пароли, който добре се справя с основите. Той има само местно съхранение на данни, което е добре за напреднали потребители. Ако обаче искате да съхранявате данните си в облака, трябва да платите за облачно съхранение на трети страни. Expase има безплатна версия и е един от редките мениджъри на пароли, които предлагат абонамент за цял живот.

  Бонус. Norton Password Manager – Прилична безплатна опция

  Бонус. Norton Password Manager - Прилична безплатна опция

  Norton Password Manager е сигурен, лесен за използване и се предлага като безплатно изтегляне или пакет с Нортън’с 360 Планове за интернет сигурност. Той изпълнява добре основните функции за управление на пароли и има всички стандартни функции за сигурност като 256-битово криптиране на AES и политика за нулево знание.

  Нортън не’Не предлагайте приложение за мениджър на пароли за Windows (1Password има страхотно приложение за Windows), но приложението и разширението му, базирано на браузъра.

  Norton Password Manager също има:

  • Неограничено съхранение на парола.
  • Генератор на парола.
  • Одит на парола за трезор.
  • Двуфакторна автентификация (2FA).
  • Основен 2FA вход.
  • Автоматичен смяна на пароли.

  Той позволява неограничено съхранение на парола на неограничени устройства.

  Освен Bitwarden и Avira Manager за пароли, Norton е един от малкото безплатни мениджъри на пароли, който предлага неограничено съхранение на парола на неограничени устройства.

  Бонус. Norton Password Manager - Прилична безплатна опция

  Това обаче’липсват някои функции, които очаквам да видя в премиум мениджър на пароли, Подобно на споделянето на пароли между потребители или вграден автентика на TOTP. Състезатели като Roboform и Keeper включват тези функции за ниска цена, а марки като 1Password и Dashlane също се предлагат със отлични функции като скрити трезори (1Password), виртуални платежни карти (1Password) и VPN (Dashlane).

  Това каза, Нортън 360 Antivirus предлага повече функции за интернет сигурност от повечето конкуренти. Той има сканиране на злонамерен софтуер в реално време, защита срещу фишинг, цялостен родителски контрол, защитен VPN и превенция на кражбите на идентичност за потребителите на САЩ.

  Бонус. Norton Password Manager - Прилична безплатна опция

  Но ако ти’Не сте на пазара за антивирус, можете да изтеглите мениджъра на пароли безплатно. На вашия компютър с Windows можете да получите достъп до разширението му на браузъра на всички най -популярни браузъри, а мобилното приложение се интегрира лесно с Android и iOS.

  Долен ред:

  Norton Password Manager е 100% безплатен мениджър на пароли Със сигурно криптиране, протокол с нулеви знания и полезни функции за сигурност. То’s не толкова богати на функции, колкото най-добрите мениджъри на пароли като 1Password, но предлага неограничен одит на синхронизиране на многократно синхронизиране и парола. Norton Password Manager също идва в комплект с Norton 360, който има тъмен уеб мониторинг, VPN, родителски контрол и 60-дневна гаранция за връщане на пари.

  Сравнение на най -добрите мениджъри на пароли за Windows

  Мениджър на парола Безплатна версия Начална цена Windows Hello Compatibility Мониторинг на нарушение на паролата Криптирано съхранение Семеен план
  1.�� 1Password Не 2 евро.78 / месец 1 GB 5 потребители (+ можете да добавите повече срещу малка такса)
  2.�� Дашлан Неограничени пароли на 1 устройство € 1.86 / месец 1 GB 10 потребители
  3.�� Робоформ Неограничени пароли на 1 устройство € 0.92 / месец 5 потребители
  4. Nordpass
  Неограничени пароли на 1 устройство € 1.85 / месец 3 GB (Премия Само за потребители) 6 потребители
  5. Keeper Неограничени пароли на 1 мобилно устройство 3 евро.48 / месец До 100 GB 5 потребители
  6. LastPass Неограничени пароли на неограничени устройства (десктоп или мобилен) 2 евро.79 / месец 1 GB 6 потребители
  7. Лепкава парола Неограничени пароли на 1 устройство 27 евро.86 / година Няма семеен план
  8. Avira Manager Неограничени пароли на неограничени устройства 2 евро.48 / месец 1 GB Няма семеен план
  9. Bitwarden Неограничени пароли на неограничени устройства 9 евро.29 / година 1 GB 6 потребители
  10. Обхваща Неограничени пароли (десктоп), 25 пароли (мобилни) 22 евро.29 / година 6 потребители
  Бонус. Norton Password Manager Неограничени пароли на неограничени устройства Само безплатен план Няма семеен план

  Как да изберете най -добрия мениджър на пароли за Windows през 2023 г

  • Потърсете усъвършенствани функции за сигурност. Добрите мениджъри на пароли поддържат сигурност на високо ниво с криптиране на банкови клас, протоколи с нулево познаване и двуфакторна удостоверяване (2FA). Моят най -добър избор има всички тези функции за сигурност, като се уверя, че вашите пароли и чувствителни данни са 100% защитени.
  • Проверете за полезни допълнителни функции. Много мениджъри на пароли предлагат широк спектър от функции, но не всички са полезни или работят добре. Препоръчвам само мениджъри на пароли с удобни инструменти, включително криптирано споделяне на пароли и тъмно сканиране на уеб. Някои мениджъри на пароли също имат уникални функции – например 1Password има скрити сводове и виртуални платежни карти, а Dashlane предлага VPN.
  • Изберете един, който’е лесен за използване. Списъкът ми включва само продукти, които осигуряват лесно потребителско изживяване, поддръжка на крос-платформа, интуитивни интерфейси и защитени разширения на браузъра. Повечето от мениджърите на пароли в този списък също предлагат както лични, така и семейни планове (препоръчвам 1Password за семейства).
  • Изберете мениджър на пароли с добра поддръжка на клиенти. Тествах всяка компания’S Услуги за чат, телефон и имейл за имейл, за да гарантирате, че ще можете да получите поддръжка, когато имате нужда от нея. Марките, които препоръчвам, предлагат и полезни често задавани въпроси, бази на знанието и форуми за чат, за да улеснят потребителите да намерят отговори на своите въпроси.
  • Намерете мениджър на пароли, който предлага добра стойност. Най -добрите мениджъри на пароли за Windows трябва да предлагат планове на разумни цени за всеки бюджет. Моите основни препоръки са достъпни и идват с безплатни изпитания и/или гаранции за връщане на пари.

  Защо вградените мениджъри на пароли са’t достатъчно добър

  Най-добрите браузъри-включително Edge, Chrome и Firefox-всички включват вградени мениджъри на пароли. Въпреки това, въпреки че са свободни и удобни, те са’t навсякъде почти толкова добър, колкото самостоятелните мениджъри на пароли. Тук’s Защо.

  • Сигурност. Edge, Chrome и Firefox използват една и съща 256-битова AES криптиране като премиум мениджъри на пароли. Те обаче не са’Не използвайте главни пароли или 2FA като стандарт (така че ако вашето устройство е компрометирано, докато сте’Влезли влезте, вашите пароли могат по -лесно да бъдат достъпни), а те не са’t имат архитектура с нулево знание (което означава, че ако техните сървъри са хакнати, там’шанс вашите данни могат да бъдат нешифровани).
   NB. Chrome и Firefox сега предлагат главна парола и 2FA опции, но те не се активират по подразбиране и трябва да копаете през техните настройки, за да намерите някаква препратка към тях. Edge не’все пак предложете тези опции изобщо.
  • Синхронизиране. Базираните на браузъра мениджърите на пароли всички сега предлагат опцията за синхронизиране на устройства, но това все още е ограничено до този браузър-така че ако използвате няколко браузъра, вие’Ще трябва да запазите всяка парола с всеки браузър. Самостоятелни мениджъри на пароли, от друга страна, синхронизират във всички браузъри и всички платформи, което е далеч по -удобно, да не говорим за по -безопасно.
  • Генериране на силни пароли. Базираните на браузъра мениджъри на пароли всички сега включват генератори на пароли, които обикновено се появяват автоматично при създаване на нова парола. Те обаче не са’t Създайте пароли, които са толкова силни, колкото генераторите на премиум пароли, и те не са’t предлагат всякакви опции за персонализиране, e.g. Определяне на дължината на паролата или вида на използваните знаци.
  • Споделяне на пароли. Мениджърите на пароли, базирани на браузър’t Включете всякакви функции за споделяне, така че ако трябва да споделите парола с приятел или колега, няма 100% безопасен начин да го направите – вие’D трябва просто да използвате e.g. Текстово съобщение или имейл, който ще бъде некриптиран и отворен за прихващане.
  • Здравно здраве на паролата. Edge и Chrome сега включват индикатори за здраве на паролата, които показват слаби, повторно използвани или известни нарушени пароли. Firefox показва само нарушени пароли. Въпреки това, с всички 3, вие’D трябва да влезете във вашия браузър’s Настройки на паролата, за да се види тази информация, която рядко има причина да се направи – което означава, че е лесно да пропуснете тази важна информация. Самостоятелните мениджъри на пароли, от друга страна, имат настолни и мобилни приложения, където тази информация се показва ясно, с допълнителни инструменти за лесно изменение и актуализиране на съответните пароли.
  • Съхраняване на други лични данни. За разлика от самостоятелните мениджъри на пароли, които ви позволяват да запазите широк спектър от лична информация в техните трезори, мениджърите на пароли, базирани на браузъра. Това означава, че все още трябва да съхранявате цялата си друга лична информация другаде, без никаква възможност да я криптирате и защитите от потенциални хакери.
  • Авариен достъп. Мениджърите на пароли, базирани на браузър’Предлагайте всякакъв вид функция за достъп до спешни случаи, което означава, че вашите пароли ще бъдат напълно недостъпни за членовете на семейството или други контакти в случай на спешна ситуация.

  По същество мениджърите на пароли, базирани на браузъра, Предлагайки подобрени мерки за сигурност и по -широк спектър от функции в сравнение с миналото. Тези напредъци включват интегрирането на възможностите за генериране на пароли и функциите, които оценяват здравето на паролата, които стават все по -разпространени.

  Въпреки това – те все още не са толкова сигурни, колкото самостоятелни мениджъри на пароли, Те не’t позволява да се синхронизират във всички приложения, браузъри и устройства, те не са’t позволява споделяне на пароли или авариен достъп и можете’За запазване на цялата си лична информация. Те също са’t почти толкова удобен за потребителя, което ви означава’много по -вероятно е да загубят или да оставят изложени важни данни.

  Топ марки, които не са’t Направете рязането

  • Keepass. Keepass е изключително сигурен мениджър на пароли с отворен код (и напълно безплатен). Това обаче’е много трудна за използване и не го прави’T има полезните допълнителни функции или полезната поддръжка на клиентите, които получавате с най -добрите марки като 1Password и Dashlane.
  • Zoho Vault. Zoho Vault е приличен мениджър на пароли, но е разработен за екипи и фирми, така че много от функциите му са’t Полезно за физически лица или семейства.
  • Истински ключ. Въпреки че това’S собственост на McAfee, една от най -добрите компании за киберсигурност в света, True Key ISN’t страхотен продукт. То’липсват повечето от функциите на марките в офертата на този списък, и тя не’t се представя добре в моите тестове.

  често задавани въпроси

  Имам ли нужда от мениджър на пароли за моя компютър?

  Да, трябва да използвате мениджър на пароли. В наши дни почти всеки аспект от нашия живот се управлява чрез онлайн акаунти и услуги, което означава, че не се нуждаем не само от стотици онлайн влизания, но имаме нужда от тях, за да бъдат в безопасност от потенциални хакери.

  Наличието на уникални сложни пароли за всеки акаунт е единственият начин да останете истински в безопасност онлайн, което означава, че мениджърът на пароли е необходимост-тъй като никой не е способен да запомни множество сложни пароли.

  Премиум самостоятелни мениджъри на пароли използват множество слоеве защитена технология за криптиране, които ги правят най -сигурният начин за управление на вашия онлайн живот. Те също могат да генерират, запазват и съхраняват неограничен брой пароли, да имат отлични възможности за автоматично запълване и да се предлагат с много други полезни функции като споделяне на парола, мониторинг на здравето на паролата, решения за авариен достъп и много други. Най -добрите мениджъри на пароли са’t безплатно, но те също не са’t скъпи и те предлагат отлична стойност, като се има предвид сигурността и удобството, които предоставят.

  Има ли Windows 10 мениджър на пароли?

  Не, но Microsoft Edge – Windows 10’s браузър по подразбиране – прави. Въпреки това, докато Edge’S Password Manager се подобри през последните години, то’все още никъде не е толкова добър, колкото самостоятелните мениджъри на премиум пароли i’Препоръчва се по -горе.

  Microsoft Edge’S Password Manager криптира вашите пароли локално на вашето устройство, а ключът за криптиране се съхранява във вашата операционна система’S съхранение. Това означава, че ако вашето устройство стане компрометирано, хакерите потенциално биха имали достъп и четат всички ваши пароли. Премиум мениджърите на пароли използват множество нива на технология за криптиране, включително главни пароли и 2FA, за да защитят вашите данни от всички видове кибер атаки.

  Ръб, край’S Password Manager предлага опцията за синхронизиране между устройства. Въпреки това, отново методите за криптиране не са толкова сигурни, колкото самостоятелни мениджъри на пароли. И тъй като е ограничен до браузъра Edge, вие’няма да няма достъп до нито една от вашите пароли, ако използвате други браузъри.

  Ръб, край’S Manager за пароли включва генератор на пароли, автоматично запълване, индикатор за здравето на паролата и ви предупреждава, ако някоя от вашите известни пароли бъде намерено в онлайн нарушение на данните. Тези характеристики обаче са’t толкова изчерпателни или сложни, колкото тези, предлагани от най -добрите самостоятелни мениджъри на пароли, и той не’t Включете полезни функции като споделяне на пароли, авариен достъп и други.

  Защо’t просто използвам Chrome/Firefox/Edge Manager за пароли?

  Докато вашият браузър’s Вграден мениджър на пароли може да е удобен, то’s просто не е толкова добър – Работи само върху един браузър, може’t Споделяйте пароли, не го прави’t ви позволяват да съхранявате допълнителни лични данни, функциите за автоматично пълнене не са’t като точен и не е’t като защитен.

  За разлика от мениджърите на пароли, базирани на браузър, продуктите, които препоръчвам да генерират най-силните пароли и точно автоматично запълване и уеб формуляри. Те също така предоставят допълнителни функции като споделяне на пароли, авариен достъп, лесна смяна на паролата и други. Те също работят във всички браузъри, устройства и операционни системи и имат най-високите нива на сигурност благодарение на използването на технология като 2FA, главни пароли и архитектура с нулево познаване.

  Мога ли да синхронизирам паролите си за Windows с устройства с Android/iOS/Mac?

  Определено! Едно от страхотните неща за мениджърите на пароли на трети страни е, че те предлагат функционалност на почти всяко устройство, браузър и операционна система. Например, с всички изброени тук мениджъри на пароли, можете да инсталирате мобилното приложение на iPhone, настолното или уеб приложението на компютър и приложението Android на таблет – и всички ваши вход и криптирани файлове ще бъдат синхронизирани между всяко от вашите устройства.

  Наистина ли са защитени тези мениджъри на пароли?

  Абсолютно! Препоръчвам само мениджъри на пароли, които използват протоколи с нулево знание-гарантиране, че всички данни са криптирани, преди да стигнат до мениджъра на паролата’s сървъри. Това еднопосочно криптиране прави невъзможно компанията да получи достъп до вашите данни. Също така, методите за криптиране, които тези мениджъри на пароли използват, са практически нечупливи. Те’същите методи, използвани от банки, технологични корпорации и дори военни. Дори ако някой е хакнал компютъра ви и намери вашата главна парола, той не можеше’t Достъп до вашите пароли. Те’D Не успяват двуфакторния тест за удостоверяване, който тези мениджъри на пароли имат. Накратко, всички тези мениджъри на пароли са изключително сигурни.

  Мога ли да използвам тези мениджъри на пароли с windows hello?

  По -голямата част от мениджърите на пароли в моя списък са съвместими с Windows Hello. 1password беше най -лесният за мен да се настроя с Windows здравей. След като превключих няколко настройки, можех да получа достъп до свода на паролата си само с пръстовия си отпечатък – не е необходима главна парола!

  Как да използвате Microsoft Authenticator като вашия мениджър на пароли

  Приложението Microsoft Authenticator може да ви помогне да жонглирате пароли на вашето мобилно устройство и в браузърите Chrome и Edge.

  Lance-31.png

  Написано от Ланс Уитни, сътрудник на февруари. 20, 2023

  Прегледано от Мин Шин и Келси Адамс

  Правейки снимка на парола, написана и залепена в хладилника

  Използвам мениджър на пароли на моя компютър и мобилни устройства.

  За мен това все още е най -добрият начин и наистина единственият начин засега да жонглирам всички уникални и сложни пароли за моите онлайн акаунти.

  Бих посъветвал всеки с голям брой акаунти да приеме мениджър на пароли със същата цел.

  Но ако нямате специализиран мениджър на пароли и вече използвате автентификатор на Microsoft за двуфакторно удостоверяване, можете да включите това приложение за управление на паролата.

  Microsoft Authenticator може да генерира, съхранява и прилага пароли на уебсайтове чрез функция за автоматично изпълнение. Освен поддържането на устройства за iOS, iPados и Android, опцията за автоматично зареждане работи в настолните аромати на Google Chrome и Microsoft Edge чрез разширение.

  Как да използвате Microsoft Authenticator като вашия мениджър на пароли

  1. Отворете приложението Microsoft Authenticator

  Ако трябва да изтеглите Microsoft Authenticator на мобилното си устройство, вземете го за iOS, iPados или Android. Отворете приложението и докоснете иконата на паролите в долната лента с инструменти. Докоснете бутона в долната част, за да синхронизирате с вашия акаунт.

  2. Импортиране на пароли от Chrome

  Следващият екран ви подканва да импортирате паролите си, като ви дава възможност да импортирате от мениджър на пароли или да импортирате от Google Chrome. Нека първо опитаме опцията Chrome.

  Докоснете бутона за Импортирайте директно от Google Chrome. Следващият екран обяснява стъпките за експортиране на паролите ви от Chrome. Отворете хром на вашето мобилно устройство.

  3. Изберете мениджър на пароли

  На iPhone докоснете иконата с три точки в долната част на екрана и изберете мениджър на пароли. Плъзнете в долната част на екрана и докоснете Експортиране на пароли. На устройство с Android докоснете иконата с три точки в горната част на екрана, отидете на Настройки и след това изберете Мениджър на парола. Докоснете иконата на настройките и след това докоснете Експортиране на пароли.

  4. Потвърдете и изберете автентикатор

  Потвърдете, че искате да експортирате паролите си. Докоснете автентикатор като приложението, на което искате да експортирате паролите. Известието потвърждава, че вашите пароли са импортирани.

  Импортиране на пароли от мениджър на пароли

  Ако вече сте използвали специален мениджър на пароли, като Apple Keychain, 1Password, Dashlane, Bitwarden, LastPass или Roboform, можете да добавите тези пароли в автентикатор.

  Вижте също

  За да направите това, ще трябва да експортирате паролите като CSV файл и след това да ги импортирате в автентикатор.

  В автентикатор отидете на Настройки и докоснете опцията за Импортиране на пароли. Докоснете бутона за Импортиране от мениджъри на пароли.

  На следващия екран изберете мениджъра на пароли, който използвате, и след това следвайте стъпките за експортиране на паролите си.

  Независимо дали експортирате паролите на мобилното си устройство или компютър, ще трябва да направите CSV файла достъпен за вашето устройство, което можете да направите, като го копирате в услуга за архивиране и споделяне, като OneDrive, Google Drive или iCloud.

  В приложението Microsoft Authenticator докоснете Известието, питайки дали имате запазени пароли в други приложения или отидете на настройки и изберете настройката за Импортиране от мениджъри на пароли. Изберете вашия мениджър на пароли. Отворете местоположението и папката, където сте запазили файла CSV и го изберете. След това се появяват вашите импортирани пароли.

  Ръчно добавете парола

  Разбира се, можете да добавите ръчно нов акаунт към приложението. На екрана с пароли докоснете знака +, за да добавите парола. След това въведете URL, потребителско име и парола за акаунта на уебсайта, който искате да добавите. Когато сте готови, докоснете Запазване.

  Генериране на парола

  Microsoft Authenticator може да създаде парола за нов акаунт или съществуващ акаунт. В приложението iPhone докоснете иконата с три точки и изберете Генератор на парола. Във версията на Android докоснете иконата + и изберете Генериране на парола.

  Докоснете връзката за Персонализирайте паролата За да зададете сложността и дължината на паролата, да изберете да включите или изключите букви, цифри и специални знаци. Докоснете иконата за опресняване, за да генерирате друга парола.

  Когато сте готови, докоснете бутона за Копиране на парола Да го поставите другаде. В противен случай докоснете иконата на диска, за да използвате паролата в нов акаунт, който искате да добавите към приложението.

  Използвайте автоматично попълване

  Приложението за удостоверяване автоматично ще попълни вашето потребителско име и парола за запазени онлайн акаунти. Но първо, трябва да активирате функцията. На iPhone отидете на Настройки> Пароли> Опции за парола. Включете превключвателя за пароли за автоматично заливане и изберете удостоверяващ, за да го направите по подразбиране приложението за автоматично изпълнение. Също така, премахнете отметката от всички други приложения в списъка с автоматично зареждане. На телефон с Android отидете на Настройки в приложението за автентикатор. Включете превключвателите за Зададен като доставчик на автоматично заливане и Автоматично заливане на повече приложения и сайтове.

  На iPhone, автоматично заливане от приложения на трети страни, като Microsoft Authenticator, работи само със Safari. Но можете да го използвате и с всяко приложение, което се нуждае от вход. Отворете Safari и прегледайте един от уебсайтовете или отворете едно от приложенията, за които вашите идентификационни данни се съхраняват в приложението за автентикатор. Докоснете полето за потребителско име. В някои случаи бутон за удостоверяващ ще покаже вашето правилно име. Ако е така, докоснете този бутон. Докоснете полето за парола и след това докоснете бутона за името на вашия акаунт.

  В други случаи ключова икона се появява точно над клавиатурата. Докоснете тази икона и приложението за удостоверяване показва акаунта. Изберете името на вашия акаунт в приложението.

  След това полетата за потребителско име и парола се попълват. Докоснете бутона „Влезте“ и сте влезли в сайта или приложението.

  На телефон с Android процесът на автоматично зареждане е подобен на iPhone. Отворете предпочитания от вас браузър или отворете конкретно приложение. Докоснете полето Потребителско име и името на акаунта от приложението за удостоверяване ще се появи над или под полето. Докоснете това име. За полето за парола името на акаунта се появява над клавиатурата. Докоснете това име и след това влезте в приложението за удостоверяване. Полетата за потребителско име и парола трябва да бъдат попълнени, което ви позволява да влезете в сайта или приложението.

  Използвайте Edge и Chrome на работния плот

  И накрая, можете да използвате функцията за автоматично зареждане на Microsoft Authenticator в настолните версии на Microsoft Edge и Google Chrome чрез разширение.

  В Chrome или Edge отидете на връзката на уеб магазина на Chrome за Microsoft Autofill и добавете разширението към браузъра. Прегледайте сайт, за който акаунтът се запазва в автентикатор. Щракнете върху полето Потребителско име и името на вашия акаунт трябва да се появи под него. Щракнете върху името и автентификаторът ще ви влезе в сайта.

  Изберете своето най -сигурно място за съхраняване на пароли

  Вашите данни принадлежат на вас. Expase ви позволява да съхранявате и синхронизирате пароли, където и да е най -доброто за вас – iCloud, Google Drive, OneDrive, Box, Dropbox, NextCloud, WebDav или напълно офлайн.

  Офлайн мениджър на пароли

  Не сте родени да запомните пароли

  Създайте една главна парола и оставете да обхванете да се погрижите за останалото. Вход, кредитни карти, лични карти и друга важна информация, съхранявана на едно безопасно място.

  силен мениджър на пароли

  Създайте силни пароли

  Едно щракнете с едно щракване Мениджър на пароли

  Влезте във всяко приложение или уебсайт с едно щракване

  Сигурно онлайн пазаруване

  Автоматично попълнете подробности за плащане, когато пазарувате онлайн и се предпазвайте от фишинг атаки.

  Одит на парола

  Направете редовна здравна проверка, за да филтрирате вашите слаби, компрометирани, стари и изтекли пароли.

  Множество свои

  Поддържайте всичко организирано с отделни профили за работа, лично и семейство и дайте на семейството достъп до всичко необходимо.

  Място за всичко

  Изберете от библиотека от 80+ вградени шаблони за съхраняване на кредитни карти, паспорти, шофьорски книжки, застрахователни документи и други.

  Съвместим с облачното съхранение, което вече използвате

  Expase е офлайн мениджър на пароли. Вместо да поддържате облак, пълен с потребителски данни, за да се насочат криминални хакери, обхващайте криптира паролите си в сводове, съхранявани и синхронизирани, използвайки в собствените си облачни акаунти. Или можете да синхронизирате между устройства чрез Wi-Fi и напълно да пропуснете облака.

  Google Drive

  Дон’просто вземете нашата дума за това

  Вижте какво казват потребителите на Expase

  Този мениджър на пароли е наркотик. I’Използвайте всички тях в някакъв или друг момент (Lastpass, 1Password и Bitwarden широко) и обхващайте стойки на пръста на пръстите на краката с всички тях.

  Това беше най-добрият мениджър с пароли за кръстосана форма. I’Използвам го 7+ години и работи безупречно, независимо дали е’s my phome, работен лаптоп или домашни компютри. Горещо препоръчвам.

  Фантастичен мениджър на пароли! Ако търсите защитен мениджър на пароли, който криптира и съхранява вашите данни локално, а не на отдалечени сървъри, функционира добре и изглежда добре, Enpase е за вас.

  Този мениджър на пароли е различен от останалите по отношение на използваемостта на кръстосаната платформа и архивирането на офлайн свод. Разходите за абонамент също не са много. Браво разработчик!!

  13 най -добри безплатни мениджъри на пароли за Windows 10/11

  11 Най -добър софтуер за мениджъри на пароли за Windows 10

  Спомнянето на пароли за множество онлайн акаунти е задача по борба за мозъка. Случвало ли ви се е да си давате втори мисли за използването на най -добрите безплатни мениджъри на пароли? Е, със сигурност можете да поставите цялото товар на инструмента за мениджър на пароли и никога повече да не се притеснявате да забравите паролите си.

  Джордж А. Милър, когнитивен психолог от Принстънския университет, публикува документ през 1956 г. за магическия номер седем. Според Милър’S Закон: Във всеки даден момент средният човешки ум може да побере около седем предмета в краткосрочната си памет.

  Dashlane, компания за сигурност на потребителската парола изчислява, че средният американец в момента има 200 акаунта с някакво изискване за идентификация на паролата. Очаква се този брой да се удвои още след пет години.

  Следователно, най -добрите безплатни мениджъри на пароли са нуждата от деня и могат да ви помогнат да запасите всички ваши уникални пароли сигурно.

  Всичко за мениджърите на пароли

  Добрият инструмент за мениджър на пароли може да запази идентификационните данни за вход при първото влизане на уебсайт или услуга. По време на следващите опити за влизане, инструментът може да попълни автоматично информацията за вход.

  Най-добрите приложения за безплатни мениджъри на пароли също могат да гарантират, че не повтаряте паролите си, а някои от тях дори идват с вграден инструмент за генератор на пароли, който може да помогне на потребителите да генерират силни пароли.

  Има предимно три вида инструменти за мениджър на пароли, а именно; Инструменти, които автоматично инсталират на вашата система и съхраняват данни в системата, уеб-базирани мениджъри на пароли, използващи облачни сървъри за съхраняване на данни, и накрая специален хардуер, който съхранява пароли.

  Съдържание Крия

  Управлявайте паролите си с най -добрия софтуер за мениджър на пароли:

  Нека разгледаме единадесет най -добър софтуер за мениджър на пароли за Windows 10.

  1. Дашлан

  Най -добър софтуер за мениджър на пароли - Dashlane

  Този най -добър безплатен софтуер за мениджър на пароли може да съхранява 50 пароли на едно устройство. Освен това позволява на потребителите да споделят до 5 акаунта. Dashlane съхранява паролите в защитен трезор, който е защитен с двуфакторна удостоверяване. Той може да попълни автоматично формуляри с данни за контакт и адреси.

  Това е един от най -добрите безплатни инструменти за мениджъри на пароли, които също имат първокласна версия, която предоставя опцията за синхронизация на паролата на множество устройства. Може да ви изпраща персонализирани сигнали, ако някои от вашите данни са изтекли в мрежата. Dashlane прави това, като наблюдава тъмната мрежа и може да бъде изключително полезен за потребителите в тези времена, когато киберпрестъпността е в своя пик.

  Той също така се предлага с VPN и съоръжение за съхранение на файлове. Този софтуер за управление на пароли е платформа без реклами, която твърди, че поддържа вашите данни сигурни.

  2. Keepass

  Най -добър софтуер за мениджър на пароли - Keepass

  Софтуер за мениджър на пароли за Windows Windows Windows, този софтуер помага да се съхраняват потребителските имена и пароли на потребителя’s устройство в криптиран формат на файла. Това улеснява достъп до паролите в офлайн режим. Освен обичайните функции като проверка в две стъпки и автоматично попълване на формуляри, той също включва инструмент за генериране на пароли в построена парола.

  Това е един от онези най -добри безплатни мениджъри на пароли, които също предлагат опцията за създаване на групи за пароли. Той също така поддържа множество потребители и приставки за изтегляне, които да добавят повече функции. Налична е и преносима инсталация, която може да се използва за работа от USB, без да се изисква тя да бъде изтеглена на компютъра.

  3. LastPass

  Софтуер за най -добър мениджър на пароли - LastPass

  Това несъмнено е най-добрият софтуер за мениджър на пароли, тъй като освен че е инструмент за крос-платформа, той помага да се съхраняват паролите на своите облачни сървъри.

  Освен това помага за импортиране на данни от други уеб браузъри и мениджъри на пароли, в случай че искате да се промените в LastPass сега. Използва AES-256 битово криптиране с PBKDF2 SHA-256, за да запази магазина’s безопасни данни.

  Друга забележителна характеристика на това приложение е, че ви позволява да влезете в телефонните си приложения, които могат да помогнат на потребителите да заключат ценните си приложения за социални медии, ако загубят телефона си. Следователно, с този от най -добрите безплатни мениджъри на пароли, вие получавате гаранцията, че всичките ви пароли са защитени от външни заплахи.

  4. Roboform

  Софтуер за най -добър мениджър на пароли - roboform

  Счита се за друг най-добър мениджър на пароли за Windows, този инструмент е функционален в множество платформи и предоставя опция за влизане с едно щракване за уебсайтове и приложения. Безплатната версия също поддържа съхраняване на неограничени пароли. Освен това, една от най -добрите характеристики на инструмента е, че ви позволява да попълвате идентификационните данни с едно щракване или докосване.

  Премиум версията позволява синхронизиране на облак. Това е един от най -добрите безплатни мениджъри на пароли, който също може да предостави офлайн достъп до пароли и папки за управление на множество пароли. Той също може да изчисли силата на паролите. Трябва да промените дължината и знаците на слабите пароли, за да ги направите непрекъснати и силни.

  С помощ.

  5. Kaspersky Manager

  Най -добър софтуер за мениджър на пароли - Kaspersky Manager Manager

  Следващото име в този списък на най -добрите безплатни мениджъри на пароли е мениджърът на паролата на Kaspersky. След като постигнаха огромен успех в антивирусни и анти-зловредни инструменти, създателите на Kaspersky излязоха с този мениджър на пароли за Windows. Инструментът е доста лесен за използване, ефективен и сигурен.

  Този инструмент за управление на пароли автоматично улавя идентификационните данни за вход и ги запълва автоматично, когато се направи опит за повторно-логин. Данните за вход могат да се използват като отметка. Той може да функционира в много браузъри и предлага преносимо USB издание. Той може да работи и с помощта на преносим USB ключ.

  Отделно от това, можете да изтеглите и използвате най -добрия инструмент за управление на пароли на Windows, MacOS, iOS, Android и различни други браузъри и операционни системи с лекота.

  6. Мениджър на пароли за пазител

  Най -добър софтуер за мениджър на пароли - мениджър на пароли за пазител

  Този софтуер за управление на пароли се предлага с уеб-базиран трезор. Въпреки че не е безплатно приложение, той идва с 30-дневен пробен период. Той поддържа биометрична автентификация и е в състояние да синхронизира данни на множество устройства. Подобно на други основни мениджъри в този списък, можете да използвате инструмента за бизнес или лични цели, както се изисква.

  Този инструмент е вратар и работи като един от най -добрите безплатни мениджъри на пароли, който също ви предупреждава, в случай че вашите данни изтекат в мрежата. Инструментът може да ви помогне да споделяте файлове сигурно, както и предлага инструмент за криптиране на съобщения. След като инсталирате и използвате инструмента, защитата срещу кибер заплахи е гарантирана.

  Изтеглете този най -добър безплатен мениджър на пароли за Windows 7 и предотвратяване на нарушения, като запазите вашите идентификационни данни от изложени заплахи.

  7. Bitwarden

  Най -добър софтуер за мениджър на пароли - Bitwarden

  Bitwarden е впечатляващ безплатен софтуер за мениджър на пароли, който функционира на множество платформи. Като софтуер с отворен код, той може да съхранява множество пароли. Инструментът е достъпен както за бизнес, така и за лична употреба. Можете да получите платената версия на софтуера за достъп до разширените функции и да запазите тонове пароли.

  Този най-добър хардуерен мениджър на пароли също може да попълни пароли на различни устройства и браузъри. Отделно от това той осигурява и 1 GB съхранение на файлове с съоръжение за криптиране. Освен това инструментът не представлява ограничение на устройството като много други инструменти в този списък. Използвайте инструмента на колкото се може повече устройства и запазете толкова пароли, колкото искате.

  Можете да изтеглите този един от най -добрите безплатни мениджъри на пароли безплатно и да го използвате според изискванията с лекота.

  8. 1password

  Най -добър софтуер за мениджър на пароли - 1Password

  Друго надеждно приложение за мениджър на пароли, този инструмент може да ви помогне да съхранявате до 1 GB документи за съхранение. Режимът на пътуване може да ви помогне да премахнете чувствителните данни от вашето устройство, докато пътувате и да го възстановите, след като потребителят се върне, само с едно щракване. 1Password прави това, което казва, създава едно място за всички запазени пароли.

  Това е сред малкото най -добри безплатни мениджъри на пароли, които ви предлагат множество абонаментни пакети. Ако получите акаунт за множество потребители или акаунти, има отделен трезор за всеки член. Платената версия на инструмента осигурява покритие за най -малко петима членове. За повече членове можете да получите по -добрите версии, ако е необходимо.

  Мениджърът на пароли на Windows е с пламен. Това означава, че можете да изтеглите и използвате инструмента на MacOS, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome OS, команден ред и разширения на браузъра.

  9. Лепкава парола

  Софтуер за най -добър мениджър на пароли - лепкава парола

  Това е инструмент за генератор на пароли, заедно с това, че е ефективен софтуер за мениджър на пароли за Windows 10. Той поддържа биометрично криптиране и проверка в две стъпки. Освен това, с инструмента, вие също получавате функциите за управление на запазените пароли според приложения и уебсайтове.

  Това е най -добрият мениджър на пароли за Windows 10, който също предлага облачно архивиране в платената версия, освен функцията за споделяне на пароли. Можете да използвате единичния акаунт на лепкави пароли за управление на паролите на iOS, Windows, Android и MacOS. Когато запазвате паролите с този инструмент, той автоматично попълва детайлите на различни платформи, както и когато е необходимо.

  Работата на този инструмент е доста различна и по -добра от другите най -добри мениджъри на безплатни пароли. Софтуерът ще синхронизира всички ваши пароли и ще влезе идентификационни данни на облачна платформа за безопасност. По този начин можете лесно да получите достъп до паролите на всяко устройство, както се изисква с лекота.

  10. Symantec Norton Identity Safe

  Софтуер за най -добър мениджър на пароли - Symantec Norton Identity Safe

  Това е най -добрият безплатен инструмент за мениджър на пароли, осигуряващ най -добрите си функции в самата безплатна версия. Norton е надеждна марка, предоставяща тонове различни инструменти за сигурност и помощни програми за Windows. Symantec предоставя инструмент за генератор на пароли, освен да съхранява пароли и да ги предоставя само с едно щракване.

  Този от най -добрите безплатни мениджъри на пароли за Windows също помага за експортирането и импортирането на данни за идентификационни данни за вход. Освен това, инструментът също сигнализира на потребителите за злонамерени уеб страници, докато запазва паролите. Как работи инструментът е, че той създава сложни пароли от запазените, за да обърка хакерите.

  Използвайки интелигентното табло на инструмента, можете също да управлявате всички запазени пароли в акаунта.

  11. Truekey

  Софтуер за най -добри мениджъри на пароли - TrueKey

  Този софтуер за мениджър на пароли се предлага с различни методи за влизане като разпознаване на лицето, удостоверяване на пръстови отпечатъци, двуфакторна проверка и т.н. Използвайки инструмента, трябва да влезете само веднъж и всичките ви пароли ще бъдат автоматично достъпни за вас.

  Инструментът автоматично ще запази всички пароли за различни платформи за вас с едно щракване, за разлика от много други най -добри безплатни мениджъри на пароли в този списък.

  Той също така се предлага с цифров портфейл и генератор на пароли. Защо True Key е безопасен за използване е заради неговите функции за криптиране на AES-256, които защитават вашите данни на всяка цена. Освен това, с този най-добър мениджър на хардуерни пароли, вие също можете да използвате многофакторна удостоверяване. Това означава, че ще се изисква да разрешите формуляра за вход поне два източника, преди да получите достъп до паролите.

  Най -добрият безплатен мениджър на пароли за Windows 7 е доста прост за използване, като се похвалите с пряк потребителски интерфейс, идеален както за професионалисти, така и за начинаещи.

  12. LogMeonce

  LogMeonce

  Следващото име в този списък на най -добрите безплатни мениджъри на пароли е logmeonce. Това е един от най -добрите инструменти, които ви позволяват да управлявате всички видове пароли от различни платформи на едно място. Софтуерът ви предоставя и една главна парола, за да влезете във всяка платформа, ако искате.

  Освен това, една от най -добрите характеристики на инструмента е, че той е доста лесен за използване и предлага множество функции за вас. Прякият интерфейс на logMeonce позволява дори начинаещите да работят и управляват паролите си с този най -добър мениджър на пароли за Windows 10.

  Ако искате да получите най -доброто от този най -добър инструмент за управление на пароли, тогава можете да получите платен абонамент за инструмента. Налични са две платени версии, а именно личен и бизнес. И двете версии са доста полезни за лична и професионална употреба. Следователно, ти не’Не трябва да се притеснявате за сигурността да си спомните отново паролите.

  Това е един от тези най -добри безплатни мениджъри на пароли, които ви позволяват да управлявате различни пароли за акаунти и платформи отделно.

  13. Спомен

  Спомен

  Remembear е фамилното име в този списък на най -добрите безплатни мениджъри на пароли за Windows. Използвайки този мениджър на пароли на Windows, можете лесно да запазите пароли на Mac, Android и iOS устройства. Инструментът може да се похвали с прост интерфейс, който е много вероятно да ви предостави всичко. Инструментът предлага най-добрата вградена 256-битова система за криптиране на AES за вашата лекота.

  Освен всичко това, друга чудесна характеристика на инструмента е, че можете да запазите неограничени пароли. Следователно, няма да има грешки, докато се използва този най -добър хардуерна парола мениджър. Освен това, ако не сте’Не искам самостоятелния инструмент, след това е достъпно и разширение на Google Chrome за оптимално управление.

  Една от най-добрите характеристики на софтуера е, че той поддържа двуфакторна автентификация, както повечето други най-добри мениджъри на безплатни пароли за Windows 10/11 в този списък.

  Това означава, че освен вашите идентификационни данни за вход, вие също ще можете да поставите код за сигурност, изпратен на вашия регистриран имейл адрес, за да влезете в платформата. Това осигурява допълнителна сигурност на вашите пароли, като се гарантира, че дори при данни за вход, никой не може да получи достъп до вашите пароли с тази от топ 10 безплатни мениджъри на пароли.

  Често задавани въпроси, свързани с най -добрите безплатни мениджъри на пароли

  Ако имате някакви съмнения, свързани с най -добрите програми за мениджър на пароли, изброени по -горе, разгледайте често задаваните въпроси, предоставени по -долу. Те със сигурност ще ви помогнат при всяка заявка.

  Q.1 Какво е мениджър на пароли?

  Точно както подсказва името, мениджърът на пароли е инструмент, който ви позволява да запишете, запазвате и управлявате всички пароли, свързани с различни платформи с една ръка с една ръка. Това означава, че като използвате такъв инструмент, вие не’Не трябва да се притеснявате от спестяване или въвеждане на паролата многократно, тъй като инструментът ще се погрижи за всички ваши изисквания.

  Q.2 Колко безопасни са мениджърите на пароли?

  Докато използвате един от най -добрите безплатни мениджъри на пароли от надеждни разработчици, мениджърите на пароли са доста безопасни. Тези инструменти могат лесно да ви помогнат да запазите неограничени пароли и да получите достъп до тях, когато е необходимо.

  Q.3 Защо хакерите са насочени към мениджърите на пароли?

  Това е мит, че хакерите са насочени към мениджърите на пароли. Тъй. Въпреки това, мениджърът на пароли може да стане UNASHER, ако системата е заразена от някакъв зловреден софтуер.

  Q.4 Колко струват мениджърите на пароли?

  Цената на мениджърите на пароли е доста ниска и започва от $ 19. Ако искате да получите абонамент за един от най -добрите безплатни мениджъри на пароли, тогава може да се наложи да платите малко по -високо, тъй като те предлагат разширена защита на вашите пароли, което си струва всяка стотинка.

  Q.5 Как избираме мениджърите на пароли?

  За да изберете от списъка на най -добрите безплатни мениджъри на пароли, всичко, което трябва да направите, е да сравните функциите, предлагани от различни инструменти. След това трябва да закупите според вашите изисквания и вида на сигурността, предлагана от инструмента. Някои мениджъри на пароли са по -сигурни от други и предлагат и разширени функции за управление, така че съответно решете.

  Q.6 Защо има толкова много мениджъри на пароли?

  Все повече и повече създатели и разработчици се опитват да предоставят най -добрите услуги на потребителите. Следователно, за удовлетворяването на потребителите, все повече и повече инструменти за мениджър на пароли се създават. Въпреки това, само няколко от тях са най -добрият инструмент за мениджъри на пароли. Можете да разгледате такива инструменти в списъка по -горе.

  Q.7 Как работи мениджърът на пароли?

  Работата на всеки най -добър мениджър на пароли за Windows 10 е доста просто. Мениджърът първо ще запази паролите в системата и след това криптира същото. Следователно такива криптирани пароли ще бъдат достъпни само за вас. Някои усъвършенствани мениджъри на пароли обаче могат също да запазят паролите на някои облачни платформи за допълнителна сигурност.

  Окончателни думи- най-добрите безплатни мениджъри на пароли

  И така, в предишните раздели на тази статия разгледахме списъка с най -добрите безплатни мениджъри на пароли. Тези мениджъри ви позволяват да запазите пароли от различни приложения, браузъри и уебсайтове много лесно.

  Въпреки че браузърът Chrome се предлага с вграден мениджър на пароли и запазва паролата в Google Smart Lock, той понякога може да изложи вашите запазени пароли. Други браузъри като Safari и Firefox също могат да съхраняват идентификационни данни за вход, имена, адреси, данни за контакт и т.н. Но използването на такива мениджъри на пароли, базирани на браузър, идва с ограничение. Ограничението е, че те са функционални само в акаунти, достъпни чрез браузъра.

  Следователно, използването на един от най -добрите безплатни мениджъри на пароли по -горе може да помогне за достъп до няколко пароли на акаунта в различни устройства. Те идват и с други усъвършенствани функции и функции.

  Snigdha

  Snigdha е писател на техническо съдържание с опит в областта на науката и технологиите. Въпреки че има много разнообразен академичен и професионален профил, но тя намира, че писането е творческа форма, която не е била в състояние да проучи досега. Когато не пише, тя може да бъде намерена да се отдаде на други форми на творчество като рисуване или пътуване.