Най -добрите приложения за редактиране на снимки на Windows 11

Нека да разгледаме някои от неговите Най -важните характеристики:

Има ли Windows 10 редактиране на снимки?

Да, Windows 10 има вградени възможности за редактиране на снимки. Приложението за снимки, което се инсталира предварително с Windows 10, позволява на потребителите да изпълняват основни задачи за редактиране като изрязване, въртене и прилагане на филтри към своите изображения. Въпреки че може да няма всички усъвършенствани функции на приложенията за професионално редактиране на снимки, той е удобен и лесен за използване за светлинни редакции.

Най -добрите приложения за редактиране на снимки на Windows 11

Ето някои от най -добрите приложения за редактиране на снимки на Windows 11:

Adobe Photoshop на Windows

Адобе Фотошоп:

Adobe Photoshop е индустриалният стандарт за творчески професионалисти. Той предлага усъвършенствани възможности за редактиране на многослойни и широк спектър от инструменти и функции. Той е много универсален и може да се използва за различни задачи за редактиране. Работи безпроблемно с други приложения на Adobe като Lightroom, After Effects и Premiere Pro.

GIMP:

GIMP е мощен редактор на снимки с отворен код, който е достъпен безплатно. Той има изчерпателен набор от инструменти и може да бъде допълнително подобрен с плъгини на трети страни. Въпреки че може да няма същото ниво на лак като някои търговски опции, той е способна алтернатива за тези на бюджет.

Полар:

Полар е приложение за редактиране на снимки, което предлага опростено изживяване за редактиране. Тя позволява на потребителите да правят редакции лесно с помощта на докосване или стилус. Той също така поддържа въвеждането на мишка за по -прецизни корекции. Докато самото приложение е безплатно, някои разширени функции изискват абонамент.

Приложение за снимки:

Приложението за снимки, вградено в Windows 11, предлага основни възможности за редактиране. Лесен е за използване и удобен за бързи редакции, като например прилагане на филтри, изрязване и въртящи се изображения.

Когато избирате най -доброто приложение за редактиране на снимки за Windows 11, помислете за вашия конкретен работен процес и изисквания. Adobe Photoshop е популярен избор за своята гъвкавост и статут на стандартна индустрия, но други опции като GIMP и Polarr предлагат и завладяващи функции. За щастие, повечето от тези приложения предлагат безплатни изпитания или сами са безплатни, което ви позволява да ги изпробвате и да видите кой най -добре отговаря на вашите нужди.

Вземете Windows Central Newsletter

Бъдете актуализирани с най -новите новини, отзиви и ръководства за ентусиасти на Windows и Xbox, като се абонирате за Windows Central Blewtter.

Регистрирайте се сега и никога не пропускайте най -новите актуализации!

Изпращайки вашата информация, вие се съгласявате с условията и политиката за поверителност.

НОВИТЕ ДИЗАРИ И ПРИЛОЖЕНИЯ РЕДАКТОР:

Като писател на новини и редактор на приложения в Windows Central, нося почти десетилетие опит, обхващащ Microsoft и Windows News. Страстен съм за прегледите на приложения и съм в крак с най-новите тенденции в индустрията. Ако имате някакви новини или приложения за преглед, не се колебайте да се свържете с мен в Шон[email protected].

8 най -добри редактори за снимки за Windows 10 [Включени безплатни снимки]

Проверете тези страхотни програми за редактиране, за да видите кой от тях отговаря на вашите нужди

Експерт за отстраняване на неизправности:

Иван е ентусиаст на Windows със страст към всички елементи, свързани с операционните системи на Windows. Той е разработил дълбоко разбиране на системата, специализиран в шофьорите и отстраняването на неизправности. Независимо дали сте изправени пред проблеми или търсите препоръки, Иван ви обхвана.

Актуализирано на 15 май 2023 г

Прегледан от Алекс Сербан

Експерт по Windows Server & Networking:

Алекс е експерт в Windows Server и работа в мрежа. Любопитството и страстта му към работата му го карат да се гмурка дълбоко в разбирането на тънкостите на операционните системи. От анализ до координация на екипа, Алекс носи ценна представа на масата.

 • Намирането на добри безплатни приложения за редактиране на снимки за Windows 10 не е лесна работа.
 • Повечето от тях обикновено имат безплатни изпитания, както и безплатни версии за мобилни устройства.
 • Най -добрите инструменти в нашия списък се предлагат с много филтри за снимки и опции за подобряване на вашите изображения.

Вземете правилния софтуер, който да поддържа вашите идеи! Creative Cloud е всичко, от което се нуждаете, за да оживите въображението си. Използвайте всички приложения на Adobe и ги комбинирайте за невероятни резултати. Използване на Creative Cloud, което можете да направите, редактирате и представяте в различни формати:

 • Снимки
 • Видеоклипове
 • Илюстрации

Най -добрите приложения за редактиране на снимки на Windows 11

Позволявам’s погледнете някои от неговите Най -важните характеристики:

Има ли Windows 10 редактиране на снимки

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Най -добрите приложения за редактиране на снимки на Windows 11

От редактиране на светлина до професионална работа, това са най -добрите приложения на Windows 11 и Windows 10.

Adobe Photoshop на Windows

(Кредит за изображение: бъдеще)

Докато телефоните и други устройства се подобряват в правенето и редактирането на снимки, понякога все още се нуждаете от компютър, за да направите правилното редактиране на снимки. Независимо дали търсите леко приложение за възстановяване на изображение или приложение за професионален клас, което можете да използвате в творческата индустрия, този списък ви е покрил с най-добрите приложения за редактиране на снимки на Windows 11. В допълнение към работата по най -новата версия на Windows, всички тези приложения поддържат и Windows 10.

(Отваря се в нов раздел)

Adobe Photoshop е индустриалният стандарт за творчески професионалисти. Той може да се справи с изключително сложно многослойно редактиране и може да направи всички редакции и манипулации, които трябва да направите на вашите изображения. Освен това, Adobe Photoshop работи безпроблемно с Adobe Suite от приложения, включително Lightroom, After Effects и Premiere Pro.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Gimp е мощен редактор на снимки с отворен код. Той има голямо разнообразие от вградени инструменти и може да бъде допълнително подобрен от приставки на трети страни. И най -доброто от всичко? Безплатно е.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Полар ви позволява да правите няколко изкривявания и редакции, без да се налага да разбивате мишката и клавиатурата си. Можете лесно да правите редакции със докосване или стилус на вашето устройство. Можете също да използвате Polarr с мишката си, за да направите всичко – от глобални корекции до рафиниране на докосвания. Полар е безплатен, но функциите на Polarr Pro изискват абонамент, който е или $ 7.99 на месец или $ 47.99 годишно.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Приложението за снимки, вградено в Windows 11, не е толкова мощно, колкото другите приложения в този списък, но е изключително лесна за използване и е удобно. Можете да го използвате за основни филтри, изрязване и въртящи се изображения и други светлинни редакции.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

Избирането от най -добрите приложения за редактиране на снимки на Windows 11 зависи до голяма степен от вашия работен процес. В много работни места в творческата сфера трябва да използвате Adobe Photoshop за съвместимост с файлове. Това е стабилно, натъпкано от функции и е лесно да намерите класове как да го използвате, за да завършите работата си.

За щастие, всички тези приложения имат безплатни изпитания или са сами безплатни, така че можете да изпробвате всеки, за да разберете кой най -добре отговаря на вашия работен процес.

Вземете Windows Central Newsletter

Всички най -нови новини, отзиви и ръководства за Windows и Xbox Diehards.

Като изпращате вашата информация, вие се съгласявате с Общите условия (се отваря в новия раздел) и Политиката за поверителност (отваря се в нов раздел) и сте на възраст над 16 години.

Писател на новини и редактор на приложения

Шон Ендикот носи почти десетилетие опит, обхващащ Microsoft и Windows News до Windows Central. Той се присъедини към нашия екип през 2017 г. като рецензент на приложения и сега оглавява ежедневното ни отразяване на новини. Ако имате съвет за новини или приложение, което да прегледате, ударете го в Шон[email protected] (се отваря в нов раздел) .

8 най -добри редактори за снимки за Windows 10 [Включени безплатни снимки]

Проверете тези страхотни програми за редактиране, за да видите кой от тях отговаря на вашите нужди

Експерт за отстраняване на неизправности

Страстен за всички елементи, свързани с прозорците и в комбинация с вроденото му любопитство, Иван се задълбочи дълбоко в разбирането на тази операционна система, със специализация в водачите и. Прочетете още

Актуализирано на 15 май 2023 г

Прегледан от Алекс Сербан

Експерт по Windows Server & Networking

След като се отдалечи от корпоративния стил, Алекс намери награди в начин на живот на постоянен анализ, координация на екипа и досаден колегите си. Задържане на MCSA Windows сървър. Прочетете още

 • Намирането на добри безплатни приложения за редактиране на снимки за Windows 10 не е лесна работа.
 • Повечето от тях обикновено имат безплатни изпитания, както и безплатни версии за мобилни устройства.
 • Най -добрите инструменти в нашия списък се предлагат с много филтри за снимки и опции за подобряване на вашите изображения.

Вземете правилния софтуер, който да поддържа вашите идеи! Creative Cloud е всичко, от което се нуждаете, за да оживите въображението си. Използвайте всички приложения на Adobe и ги комбинирайте за невероятни резултати. Използване на Creative Cloud, което можете да направите, редактирате и представяте в различни формати:

 • Снимки
 • Видеоклипове
 • Песни
 • 3D модели и инфографика
 • Много други произведения на изкуството

Вземете всички приложения на специална цена!

Редактирането на снимки винаги е било едно от любимите ни занимания, но инструментите за редактиране на снимки са скъпи, а много хора не са’не искам да похарчим богатство за тях.

За щастие, Microsoft App Store от Windows 10 предлага някои висококачествени приложения за редактиране на снимки безплатно. И в тази статия ние’Ще ви представя най -добрите членове на семейството за редактиране на безплатни снимки.

Какво трябва да търся в добро приложение за редактиране на снимки?

Първо, трябва да знаете, че приложенията за безплатно редактиране на снимки могат’не се сравняват с платените по отношение на функции и опции.

Опциите за софтуер, които очертахме за вас, опаковате много мощност, като се има предвид, че трябва да видите само няколко реклами в най -добрия случай.

Относно функциите, трябва да изберете приложението, което идва с инструментите, необходими за текущите ви нужди.

Например, ако трябва да пренасочите или изрежете снимка, всеки от софтуера от нашия списък може да ви помогне, но ще намерите и някои приложения, които наистина надвишават вашите очаквания с филтри и ефекти на снимки.

Като се има предвид, вземете най -добрите безплатни софтуерни инструменти за редактиране на снимки, тествайте ги и направете последен избор.

Който е най -добрият суров редактор?

Обикновено хората предпочитат да снимат сурови снимки, защото запазват възможно най -много подробности и имат най -висока разделителна способност с естествени цветове и остри детайли.

По този начин, RAW изображенията са големи файлове, той изисква мощен инструмент за редактор, тъй като тези програми са в състояние да редактират RAW файлове, като същевременно поддържат своето качество и точност на цветовете.

На пазара има отлични приложения, като Adobe Express, Adobe Photoshop или Inpixio, които лесно могат да ви позволят да редактирате сурови снимки, като коригирате акцентите, сенките и тона.

Той също може да ви помогне да поддържате разделителната способност, когато увеличите или излезте, гладки ръбове и много други инструменти за редактиране.

Име на софтуера Безплатна версия Основни функции
Adobe Photoshop Express – различни теми
– слети погледи
Фотовори – Подобрени портретни инструменти
– Инструмент за незабавна подмяна на небето
Acdsee Photo Studio – Панел за безпроблемно търсене
– AI инструмент за разпознаване на лице
– бърз и прост мобилен трансфер
Inpixio Photo Editor – Кадри на шедьовър
– Творчески ефекти
FOTOR – Премахване на обекти и отстраняване на фона
– Подобряване на снимките
– партидна снимка за редактиране на снимки
Picsart Photo Studio – Инструменти за редактиране на изображения на AI
– Шаблони за социални медии
Фототастични колажи – 1200 тематични дизайна
-Редактиране на фина настройка
Kvadphoto+ – 200+ специални ефекти
– усилване на обектива

Какъв е най -добрият безплатен софтуер за редактиране на снимки за Windows 10?

Adobe Photoshop Express – Най -доброто за сурови изображения

Adobe Photoshop е може би най-известният софтуер за редактиране на изображения в света и пълната версия струва около 1000 долара.

Но за щастие, Adobe създаде по -лека, безплатна версия за потребителите на Windows, Adobe Photoshop Express. Може да не предложи толкова опции, колкото големия му брат, но то’все още е много полезно приложение за редактиране на снимки.

Можете да направите корекции на тона, да регулирате акцентите и да.

Той има много по-лесен за използване интерфейс от брат си и най-хубавото е, че можете да правите редакции както на вашия компютър, така и на мобилен телефон.

Погледнете го Най -добри характеристики:

 • Отстраняване на червени очи
 • Много светлина върху ресурсите
 • Приятелски интерфейс
 • Предлага се за компютър и мобилни телефони
 • Безплатен за използване

Adobe Photoshop Express

Изпробвайте безплатно Adobe Photoshop Express и вижте какво е да редактирате снимки като експерт!

Безплатен пробен период Посетете уебсайта

Photoworks – силна AI технология

Друг страхотен запис в нашия списък с надеждни редактори на снимки е Фотовори , Лесен за използване инструмент, който трябва да стане най-добрият приятел на всеки професионален фотограф.

Казваме това, защото програмата е оборудвана с мощен и умен AI, който ще свърши по -голямата част от грубите работи за вас.

Photoworks е напълно способен да идентифицира вида на картината сама по себе си, от портрети до пейзажна фотография, като автоматично прилага различни корекции и подобрения.

Съществува и изобилие от ръчно перфектно изображение инструменти за тези, които предпочитат да се доверят на собствената си визия.

Освен това, ако вие’Превръщайте се за възстановяване на снимки, фотовокарите също могат.

Докато самата програма е’T 100% безплатно, имате повече от достатъчно време, за да проверите какво може да направи през безплатния пробен период.

Въпреки това, има вероятност да решите да го купите, след като го използвате за малко, така че определено го опитайте.

Позволявам’s погледнете някои от неговите Най -важните характеристики:

 • Мощна AI технология
 • Идентифицира типа картина и прилага корекции автоматично
 • Пълен набор от инструменти за подобряване на изображението
 • Възстановява старите снимки обратно към живота
 • Безплатен пробен период

Фотовори

Редактирането на снимки стана почти синоним на скъп софтуер, но фотоволюсите молят да се различават.

Безплатен пробен период Посетете уебсайта

Acdsee Photo Studio – Лесно за използване

Този се предлага в различни видове за различни потребители като домашния потребител или професионалист, тъй като е като пълен пакет от студио за използване при гледане, редактиране и създаване на уникални изображения.

Acdsee Photo Studio 2022 Вероятно е най -добрият мениджър на цифрови активи на пазара и поддържа повече от 60 формати на изображения, включително GIF файлове.

В допълнение, вие не само получавате да видите чисто качествени изображения на супер платформа, но и можете да редактирате, организирате, управлявате и дори споделяте цифровите си снимки с вашите близки или приятели от вашия работен плот.

Приложението е достъпно в магазина на Microsoft се нарича Light EQ от ACDSEE. Пригответе се да се възползвате от характеристиките на технологиите от ACD Systems в това безплатно приложение. То’е доста впечатляващо колко бързо ще оправя вашите тъмни снимки.

Понякога зрителите на снимки могат да бъдат забавени, но този, дори и при всичките си характеристики, е бърз по отношение на отваряне и превъртане през директории на вашите изображения.

Той предлага някои основни опции, като изрязване, въртене, прелистване, премахване на червени очи и корекции на яркостта, експозицията или сенките.

Още повече, че има някои страхотни филтри за снимки, които ще дадат ново измерение на вашите снимки и контроли за яснота, контраст, жизненост и т.н.

Така че по принцип, въпреки че’S не е толкова мощен като пълната версия на Adobe Photoshop, това все още е едно от най-добрите приложения за редактиране на снимки, които могат да бъдат намерени безплатно в магазина за приложения на Microsoft.

Позволявам’s преминават през някои от най -многоХарактеристики на Тант:

 • Страхотни фото филтри
 • Отстраняване на червени очи
 • Пълен списък на основните инструменти
 • Безплатен за използване
 • Поддържа повече от 60 формати на изображения

Acdsee Photo Studio

Подобрете, оцветявайте и правете всичко друго, което искате с вашите снимки, като използвате този невероятен инструмент за редактиране!

Безплатен пробен период Посетете уебсайта

Inpixio Photo Editor – Интуитивен интерфейс

Първото ни място е заето от невероятен редактор на снимки, този път един, създаден от Inpixio. Софтуерът лесно се изтегля от официалния им уебсайт и процесът на инсталиране е направен така, че да бъде възможно най -бърз.

Какво’Страхотно е за Inpixio Photo Editor това ли е’S невероятно лек и предлага широка гама от филтри и печати, които могат да се добавят. Въпреки че голяма част от функциите могат да бъдат достъпни само след закупуване на абонамент за джобни.

Броят на функциите е доста впечатляващ, като само филтрите са повече от 90 и те включват подробни корекции на изображението, изрязване и други.

Веднъж ти’Поставете отново с него, показването му на приятелите и семейството ви се улеснява с директните възможности за интеграция в социалните медии.

Погледнете го Най -добри характеристики:

 • Над 90 филтри за изображения
 • Опции за споделяне на социални медии
 • Интуитивен интерфейс
 • Подробни корекции на изображението

Inpixio Photo Editor

Фото редактори Дон’не трябва да е скъпо. Всъщност те не са’не трябва да ви струва стотинка. Опитайте Inpixio Photo Editor днес!

Безплатен пробен период Посетете уебсайта

FOTOR – Отлични визуални ефекти

FOTOR вероятно е приложението, което се съчетава в средата на Windows 10 най -доброто.

Неговият дизайн на метрото осигурява потребителско изживяване, подобно на операционната система, която вие’Използване. Но хубавият му дизайн е’t единственото хубаво нещо в това приложение.

Fotor е много мощен редактор за снимки на всичко в едно за Windows 10. Той предлага голямо разнообразие от опции, от основни инструменти за редактиране до страхотни визуални ефекти, овлажнява, колажи, опции за оразмеряване и други. Освен това, той има доста приятна гама от филтри и ефекти, рамки за снимки, стикери и инструменти за смяна на накланяне.

Освен това има безплатна онлайн версия, така че определено можете да я използвате за бързо редактиране и основно подобряване на вашите изображения в момента.

Позволявам’виж някои от неговите Основни функции:

 • Страхотен набор от филтри
 • Отлични визуални ефекти и функции за подобрение
 • Разширен набор от елементи, които да добавите към снимки
 • Интуитивен интерфейс
 • Изрязвайте и преоразмерете изображенията бързо

FOTOR

Подобрете вашата активност за редактиране, като използвате Fotor’s Висококачествен набор от функции.

Безплатно Посетете уебсайта

Picsart Вероятно е най -популярният инструмент за редактиране на снимки за преносими устройства и смартфони, а Microsoft вече го предостави безплатно в Microsoft App Store.

Picsart е инструмент с три в едно, тъй като може да се използва като редактор на снимки, инструмент за рисуване и производител на колажи. Подобно на редактор на снимки, PicsArt предлага огромно разнообразие от филтри за снимки, различни персонализации и опции за манипулиране на снимки.

Можете също да създадете различни снимки на снимки за фон или социални медии. И с инструмента за рисуване, вие’може да проектира форми на цифрово изкуство с четки и опции за слой.

Така че по принцип, PicsArt е най -доброто приложение, което да изразите творчески.

Позволявам’s Преглед на някои от неговите Най -важните характеристики:

 • Най -добрите тенденциозни филтри и популярни фото ефекти
 • Изтрийте и сменете фоновете
 • Почистете снимки и премахнете нежеланите предмети
 • Добавете текст към снимки с 200+ дизайнерски шрифта
 • Бързо се обърнете и изрязвайте снимки

Picsart

Възползвайте се от вашата креативност и редактирайте с този невероятен инструмент за редактиране на снимки.

Безплатно Посетете уебсайта

Фототастични колажи-вградена камера за действие

Фототастичен е най -доброто и най -популярното приложение за Windows за създаване на красиви колажи от съществуващите ви снимки.

Той предлага повече от сто шаблона за колаж с различни форми и стилове. Можете също да добавите малко текст към вашите колажи с функцията вграден текст и стикери.

Photostatic също има вградена камера за действие, така че можете да правите снимки за колажа си точно на място.

И така, ако вие’Търсите приложение, което ще направи зашеметяващи колажи на вашите снимки, Phototastic е може би най -добрият избор.

Обърнете внимание, че го изтегляте безплатно в Microsoft App Store, но там’S също е налична професионална версия, с още повече шаблони и опции.

Позволявам’виж няколко негови Най -добри характеристики По-долу:

 • Приятелски, прост дизайн
 • Страхотен набор от инструменти от основни функции
 • Бързо редактиране и подобряване на опциите
 • Може да бъде изтеглен безплатно
 • Pro версията се предлага с допълнителни шаблони и функции

KVADPHOTO + – Поддръжка на химикалки и мастило

Ако ти’Търсите мощно приложение за филтър за снимки, Kvadphoto + вероятно би бил чудесен избор.

Специалността на това приложение е добавянето на различни специални ефекти към вашите снимки. Той има най -голямата база от фото филтри на всички приложения в магазина на Microsoft, предлагайки повече от 150 уникални филтри за снимки.

И тези филтри са разделени на категории, така че можете лесно да намерите филтъра, който искате да използвате.

В него се отличава с Sketch Artistic Filter, превръщайки редовната ви снимка в красива скица на изкуството.

Въпреки че това приложение предлага куп опции, можете да имате още повече, ако купите професионалната версия на Kvadphoto +, но дори и с обикновения, можете да направите чудеса с вашите изображения.

Погледнете го Най -важните характеристики:

 • Повече от 150 филтри за снимки
 • Мощно приложение за обработка на изображения всичко в едно
 • Ефекти на картината в картина и стикери за клип на изкуството
 • Поддръжка на писалка и мастило
 • Вграден редактор на клипс

Това са едни от най -добрите безплатни приложения за редактиране на снимки за Windows 10 и се надяваме, че вие’Намерих подходящия за вас.

За други страхотни инструменти трябва да разгледате и тези слоести редактори на изображения, които също могат да ви помогнат да подобрите вашите снимки.

Ако имате още предложения или въпроси, не се колебайте да ги оставите в секцията за коментари по -долу, а ние’Ще не забравяме да ги проверите.

Най -добър редактор на снимки за Windows 10

Снимките са един от най -добрите начини за споделяне и напомняне на вашите преживявания с приятели и семейство, плюс тези снимки могат да продължат дълго, ако ги запазите онлайн или когато сте решили да ги запазите на собствените си устройства. Освен това тези снимки са по -лесни за достъп по всяко време, навсякъде. Но това, което го прави по -забавно и приятно, е да ги редактирате и да ги направите по -хладни, като използвате най -добрия и невероятен редактор на снимки за Windows 10. Насладете се на редактирането на вашите снимки като професионалист, използвайки тези фантастични инструменти, изброени в тази статия.

Фото редактор за Windows 10

6 февруари 2023 г. от Нора Джоунс

Топ 5 най -добри редактори за снимки за Windows 10

Picwish

Фото редактор за Windows 10

Най -добрият инструмент, изброен като най -добрият редактор на снимки за Windows 10, е PicWish. Този инструмент за редактиране на снимки, захранвани от AI. Сред функциите, които предлага, е премахването на фона, премахването на нежелани предмети, размазващи лица и много други. Запознайте се повече за този фантастичен инструмент за редактиране на снимки, като получите приложението, използвайки бутона за изтегляне по -долу.

Основни функции:

 • Автоматично премахване на фона за секунди.
 • Подобрете качеството на изображението.
 • Обърнете черно -белите изображения в оцветяване с помощта на AI.
 • Компресира изображения.
 • Премахнете обектите и ретуширайте изображенията.
 • Уголемяване на изображението

Професионалисти:

 • Предлага безплатна пробна версия
 • Може да редактира по партида
 • Супер лесен за използване
 • Бързо отстраняване на фона
 • Точен AI

Минуси:

 • Функциите са заключени под платената стена

FOTOR

Лесен инструмент за редактиране на снимки

Друг лесен инструмент за редактиране на снимки, на който можете да разчитате, когато искате да редактирате снимките си на вашия компютър, е Fotor. Това е лесен за използване редактиране на снимки и инструмент за проектиране, който да помогне на потребителите да разкрият най-добрите функции и качество на своите снимки. Освен това, това е многоплатформен инструмент, в който можете лесно да използвате на мобилния си телефон, таблет и особено на вашия Windows 10. Вижте този инструмент на връзката, предоставена тук.

Основни функции:

 • Ретуш с едно докосване на кожата
 • Редактиране на партиди
 • Инструмент за размиване
 • Суров конвертор на файлове

Професионалисти:

 • Може да редактира снимки по партида
 • С удобен за потребителя интерфейс

Минуси:

 • Не’t има автоматичен избор на обекти
 • Безплатната версия има водни знаци

PhotoScape x

Редактор на снимки на Windows 10

Phortoscape X е един от най-добрите редактор на снимки за Windows, който предлага много функции, свързани със фото. Това приложение е съвместимо с Windows 10 (версия 1709 или по-нова, 64-битова). Освен това той предлага и външни уроци на основния си уебсайт. Ако желаете да използвате този инструмент, просто щракнете върху връзката, предоставена тук.

Основни функции:

 • Лечебна четка за петна
 • Панорама
 • Ефекти и филтри
 • Светлинни течове
 • Редактиране на множество изображения

Професионалисти:

 • Предлага много инструменти за безплатната пробна версия
 • Много лесен за използване

Минуси:

 • Много ограничени ръчни опции
 • Изостава при редактиране на няколко сурови файлове

Darktable

Инструмент за ретуширане на снимки

Друг инструмент за редактиране на снимки, който можете да проверите, е DarkTable. Това е програма за редактиране и обработка на снимки с отворен код, която може да бъде изтеглена в различни операционни системи като Windows 10. Той предлага отлично представяне на картини с широка гама от функции и функции, които можете да използвате безплатно. Освен това тя поддържа снимане директно от вашата камера и износ на Flickr и Facebook.

Основни функции:

 • Фото ретуширане
 • Поддържа 21 езика
 • Поддръжка на геотагиране

Професионалисти:

 • Безплатно
 • Висококачествена обработка на сурови изображения

Минуси:

 • Объркващо за начинаещи

Фотопад

Най -добрият редактор на снимки за Windows

Последният редактор на снимки на Windows 10, който можете да използвате за докосване на вашите снимки, е Photopad. Тя ви позволява да предоставяте филтри, клип изкуство и шрифтове на вашите снимки, за да ги направите по -зашеметяващи и креативни. Много е лесно да се използва с много ефекти за редактиране, за да ви помогне да персонализирате вашите изображения. Също така, можете да превърнете снимката си в маслена картина или карикатура само за няколко стъпки. Освен това, колажът и мозайката са някои от многото налични оформления. Проверете този инструмент с връзката, дадена тук.

Основни функции:

 • Извадете петна
 • Colorize Tool
 • Паспорт редактор на снимки
 • Много клип изкуство и шрифтове

Професионалисти:

 • Уприятен за потребителя интерфейс
 • Предлага поддръжка за начинаещи

Минуси:

 • Много малко усъвършенствани функции

Заключение

Тези инструменти са само пет от най -добрите редактори на снимки, които са на разположение и можете да ги използвате на вашия Windows 10. Всички предлагат страхотна способност за редактиране на снимки с уникални и различни функции, от които можете да избирате. Можете да опитате всеки инструмент, за да знаете кое е най -доброто за вас и е лесен за използване. Но ако търсите инструмент за редактиране на снимки, който можете да използвате всички функции в едно приложение, Picwish е най -добрият избор за вас.