Топ 10 най -добър PDF редактор безплатно изтегляне за Windows 10 (2022)

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват вашите данни за коментари.

Как да редактирате PDF файл на Windows 10 и Windows 11

Pdf е един от най -широко използваните типове файлове за документи и текст като цяло. Ако се окажете, че трябва да редактирате PDF файл, ще трябва да получите програма за трети страни от някакъв вид, тъй като Windows 10 не идва със собствените си. Има разнообразие както от платен, така и от безплатен софтуер, които могат да свършат работата. Кое от тях ще искате да използвате, ще зависи от това какъв вид редактиране трябва да направите.

Понякога може да срещнете проблеми, докато работите с PDF файлове, което може да бъде причинено от корупция на документа. С помощта на инструмента за ремонт на PDF можете да възстановите повредени файлове с лекота и да продължите да работите с PDF документи без проблеми.

Бърз скок:

 • Преглед на типа на файла PDF
 • Основно редактиране с безплатни програми:
  • В редакторите на браузъра
  • Редактори за изтегляне

Преди да влезете в редактиране на PDF файлове, нека разгледаме какви са и как се използват:

PDF означава преносим формат на документа и е тип файл, разработен от Adobe. Едно от нещата, които отделят PDF освен другите формати на текстови файлове, е, че той е проектиран да изглежда винаги едно и също на всяка система или програма. Други текстови файлове, като тези от програми за обработка на текстове като Microsoft Word и Open Office, могат да се показват по различен начин на други компютри. Понякога драматично така.

Ето защо често се препоръчва да се изпраща важни документи, като резюмета, като PDF файлове. По този начин те имат последователно външен вид без значение на каква система се гледат. Тази последователност е една от причините сканираните ръководства и книгите често са дигитализирани като PDF файлове. Обичайно е и електронните книги да се правят като PDF файлове и поради това.

Голямо разнообразие от съдържание отвъд текст и изображения може да се показва и в PDF файлове, като видеоклипове, връзки към уебсайтове и дори интерактивни елементи. Един често срещан пример за интерактивни елементи е формуляри само с определени секции, направени редактируеми, където можете да изберете квадратчета и да въведете вашата лична информация и/или отговори на въпроси. Тези видове форми са тези, които хората обикновено се оказват нуждаещи се от PDF редактор.

Редактиране на PDF файл, който е означава Да се ​​редактира е достатъчно просто, но не е рядкост, че PDF файловете се правят частично или напълно Само за четене. Някои дори могат да имат защита на паролата, предотвратявайки извършване на промени във файла. Ако откриете, че трябва да редактирате PDF файл, който е заключен по някакъв начин, това ръководство ще преодолее как да заобиколите тази защита. С това покрито, нека да преминем към това, което PDF редактира програми, които да използваме.

За повечето потребители основен безплатен PDF редактор ще бъде най -добрият вариант:

Има както обичайните програми, които изтегляте и инсталирате на Windows, както и такива, които могат да се използват директно във вашия уеб браузър.

Ако просто трябва бързо да редактирате няколко неща, редакторите на браузъра си заслужават да опитате:

Два от най -добрите възможности за онлайн редактори са Sedja и Pdfescape. И двете са лесни за използване и работят върху голямо разнообразие от уеб браузъри.

Веднага щом отворите Седжа Уебсайт, можете да качите PDF файла, върху който искате да работите, и да започнете. Уебсайтът включва указания за това как да добавяте или промените текст, добавяне на изображения, попълване на формуляри, добавяне на връзки и други. Sedja предлага и безплатна настолна версия за редактиране на файлове офлайн. И двете безплатни версии се предлагат с ограничения, но ако в крайна сметка харесвате Sedja, можете да надстроите чрез различни планове за плащане за неограничено използване и опции за инструменти.

За да започнете с редактирането на PDF файл, ето какво да направите:

 1. Кликнете върху Качете PDF файл и прозорец, където можете да изберете файл, ще се появи.

 2. Намерете и Изберете PDF файлът, който искате да редактирате, и след това щракнете Отворен. Файлът ще бъде качен на сайта. Колко време отнема това ще варира в зависимост от размера на файла и скоростта на интернет, но обикновено е доста бързо.

 3. Файлът вече ще се показва на сайта в редактора. Трябва да можете да изберете кой текст искате да редактирате, като заглавието/заглавието.

 4. Можете да изтриете или добавите текст, както желаете, да променяте цвета, шрифта и много повече с менюто за текст и менюто за редактиране в горната част на екрана.

Pdfescape е много подобен по това, че предлага както онлайн, така и настолна версия. Версията на работния плот обаче е достъпна само като безплатна пробна версия и е премиум след това. Премиум услугата се таксува като месечна такса и предоставя различни онлайн функции и достъп до версията на работния плот. След като отворите онлайн приложението, има няколко опции за отваряне на PDF файлове, както и опцията за създаване на нов.

Ето как да започнете да редактирате PDF файл:

 1. Кликнете върху Безплатно онлайн И ще бъдете донесени на страницата на редактора.

 2. Ще има няколко опции за добавяне на PDF файл, от който да избирате. Качването на файл от вашия компютър е това, което се прави в повечето случаи, така че щракнете върху Качете PDF в PDFESCAPE.

 3. Намерете и Изберете PDF файлът, който искате да редактирате, и след това щракнете Отворен. Файлът ще бъде качен на сайта. Колко време отнема това ще варира в зависимост от размера на файла и скоростта на интернет, но обикновено е доста бързо.
 4. Файлът вече ще се показва на сайта в редактора. Трябва да можете да изберете кой текст искате да редактирате, като заглавието/заглавието.
 5. Можете да изтриете или добавите текст, както желаете, да промените цвета, шрифта и много повече с менюто за текст и менюто за редактиране в горната част на екрана.

Pdfescape е много подобен по това, че предлага както онлайн, така и настолна версия. Версията на работния плот обаче е достъпна само като безплатна пробна версия и е премиум след това. Премиум услугата се таксува като месечна такса и предоставя различни онлайн функции и достъп до версията на работния плот. След като отворите онлайн приложението, има няколко опции за отваряне на PDF файлове, както и опцията за създаване на нов.

Тук’s как да започнете да редактирате PDF файл:

 1. Кликнете върху Безплатно онлайн а ти’Ще бъда донесена на страницата на редактора.
 2. Ще има няколко опции за добавяне на PDF файл, от който да избирате. Качването на файл от вашия компютър е какво’s Направете в повечето случаи, така че щракнете върху Качете PDF в PDFESCAPE.
 3. В Качи файл прозорец, който се появява кликнете върху Разгледайте .. и прозорец, където можете да изберете файл, ще се появи.
 4. Намерете и Изберете PDF файлът, който искате да редактирате, и след това щракнете Отворен. След това файлът ще бъде качен в сайта. Колко време отнема това отново ще варира в зависимост от размера на файла и скоростта на интернет.
 5. Избраният от вас PDF файл трябва да се появи в редактора. Pdfescape не ми позволи да редактирам съществуващ текст в примерния ми файл, но успях да добавя текст и да нарисувам свободна ръка. Поради това препоръчвам pdfescape главно за попълване и подписване на формуляри.

За правене на редактиране, докато офлайн, настолните програми са най -добрият избор:

Докато предишните редактори предлагат настолни версии, има по -добри безплатни опции. За основни редактиране като попълване на формуляри, програмите за четене на PDF може да са най -добрият ви залог. Adobe Reader и Foxit Reader са страхотен избор за това.

Използвайки Adobe Reader Има смисъл, тъй като Adobe създаде PDF файлове на първо място. Уверете се, че премахнете отметката всякакви кутии под Оферти за незадължителни оферти Когато изтегляте инсталатора, ако не сте’не искам да инсталирам нещо различно от Adobe Reader.

След като бъде инсталиран, трябва да можете лесно да преглеждате и правите основни редакции, като попълване на формуляри и добавяне на вашия подпис, към всеки PDF файл.

За да отворите PDF файл с Adobe, направете следното:

 1. Кликнете върху Моя компютър отляво под Файлове.
 2. Сега щракнете върху Разгледайте. Ще се появи прозорец за избор на файл.
 3. Намерете и Изберете PDF файлът, който искате да редактирате, и след това щракнете Отворен. Файлът ще се отвори в Adobe Reader.
 4. Вдясно ще видите меню с няколко опции за работа с PDF файла’ve се отвори. Някои, като Редактиране на PDF, Ще работи само ако получите платен абонамент за премиум функциите. Какво може да се направи безплатно, че редактирането може да се направи, като кликнете върху Попълване и подписване.
 5. Като вас’Вероятно просто ще промените този файл, щракнете върху Аз На следващия екран.
 6. Този режим ви позволява да попълвате формуляри, да добавяте текст и определени символи навсякъде или да добавите подписа си, като го напишете или нарисувате.

Макар че всъщност не е безплатно, то’си струва да се спомене, че Microsoft Word може да редактира PDF файлове като IT’s програма, до която много вероятно вече имат достъп. Що се отнася до наистина безплатни програми за редактиране на PDF, най -добрите опции включват Xodo и Abyword.

Xodo PDF Reader & Editor може да бъде изтеглен и инсталиран директно от магазина на Microsoft. В допълнение към компютрите с Windows 10, Xodo може да работи и на таблети и телефони на Windows. Известно е, че Xodo е бърз и лесен за използване и се гордее с голямо разнообразие от функции за наистина безплатно приложение.

Тук’s как да отворите файл за редактиране в xodo:

 1. Кликнете върху Икона на папка под Отворен документ. Ще се появи прозорец за избор на файл.
 2. Намерете и Изберете PDF файлът, който искате да редактирате, и след това щракнете Отворен. PDF файлът ще се отвори в Xodo.
 3. Докато ти’Не сте в състояние директно да редактирате съществуващия текст, можете да го подчертаете, да го ударите, да го подчертаете и още. Можете също да добавите текст, изображения и форми, както и да нарисувате на страниците.

Ableword е обща програма за обработка на текстове, която може да редактира PDF файлове, както и разнообразие от други формати. То’S също способни да преобразуват PDF файлове в Microsoft Word (.Док и .docx) файлове, както и обратното. Ableword е в състояние да редактира изцяло всички части на PDF файл, който може да бъде заключен в други програми поради начина, по който обработва файлове. Той обаче не е в състояние да редактира сканирани документи, тъй като те обикновено се виждат от компютъра като изображения, а не като действителния текст. Това важи и за повечето други PDF редактори.

Тук’s как да отворите и редактирате PDF файл с Ableword:

 1. Кликнете върху Файл меню и след това на Отворен. Ще се появи прозорец за избор на файл.
 2. Намерете и Изберете PDF файлът, който искате да редактирате, и след това щракнете Отворен. PDF файлът ще се отвори в Ableword.
 3. Вече можете лесно да редактирате текста, както бихте направили в програма като Microsoft Word, като използвате наличните инструменти.

За по -сложно редактиране, вие’вероятно ще се нуждае от платена програма:

От всички налични опции, двете i’D препоръчваме или PDF на Drawboard или Foxit Phantompdf. Adobe’S Premium Acrobat DC програмата също може да бъде добър избор. Като цяло тези програми са насочени към професионална и бизнес употреба.

Drawboard PDF се предлага в магазина на Microsoft и има 11 долара.99 базова цена. То’s Уникален по своя акцент върху способността да се редактира с мастило с писалка, като се използва цифрова писалка или допир вход. Това може да включва подписи и чертежи на свободна ръка или просто достъп до другите инструменти по -лесно с писалката. Поради този акцент върху въвеждането на писалка, то’s Препоръчва се да опитате друга програма, ако не сте’няма да има устройство с такива възможности.

За тези, които трябва да направят тежка PDF редактиране и разполагат с правилното устройство с Windows 10, Drawboard PDF трябва да им служи добре.

Foxit Phantompdf също е за редактиране на тежки натоварвания и управление на PDF файлове. То’Известно е като мощна и богата на функции програма и цената със сигурност я показва. Стандартната версия на Foxit Phantompdf има еднократна такса от 129 долара, докато бизнес версията струва 159 долара. За щастие има и безплатна пробна версия за тези, които искат да го изпробват първо. Може да се изтегли от техния уебсайт или от магазина на Microsoft.

Една от премиум характеристиките, които Foxit Phantompdf има, е какво’s Известен като OCR. Това означава оптично разпознаване на характера и е как можете да конвертирате сканиран документ в текст. Това може да се направи или от вече сканиран PDF файл, или директно сканиране на документ в скенер чрез Foxit Phantompdf.

Когато става въпрос за нормално редактиране, можете да отворите и редактирате PDF файлове, като направите следното:

 1. Кликнете върху Отворете файла под Последни файлове. Ще се появи прозорец за избор на файл.
 2. Намерете и Изберете PDF файлът, който искате да редактирате, и след това щракнете Отворен. PDF файлът вече ще се отвори в Foxit Phantompdf.
 3. За да започнете да редактирате файла, можете или да кликнете върху редактиране раздел или Редактиране на текст бутон.
 4. Текстът вече ще стане редактируем и автоматичното коригиране ще стартира и подчертава думите, открити като грешно написани .
 5. От тук можете да редактирате съществуващия текст, да добавяте изображения, форми, връзки и различни други допълнения и модификации.

Премахването на PDF защита може да се направи по различни начини, но един от най -простите е с Google Chrome:

Вие’Ще се нуждая от Google’S Chrome Web Browner, за да се направи това. Този метод спечели’не работете с всеки файл, но това ще бъде с повечето. Тук’s Какво да правя:

 1. Въведете местоположението на PDF файла в Chrome’s адресна лента. Например, ако файлът е във вашия Документи папка и се казва тест.pdf, Вие’LL тип “C: \ Потребители \*Вашата потребителска папка*\ Документи \ Тест.pdf” в бара. Натиснете Въведете. Вие’ще трябва да въведете паролата, ако я’s Защитена парола.
 2. След като прегледате PDF файла, преместете мишката, за да изведете лентата с опции и щракнете върху Печат Икона.
 3. В менюто за печат изберете Запазете като PDF под Дестинация Dropbox, след това щракнете Запазете.
 4. Подкана за запазване трябва да се появи. Изберете дестинация, назовете файла каквото искате и след това щракнете Запазете.

Ако всичко върви добре, новият файл трябва да е идентичен с оригинала и да няма никакви ограничения върху него.

често задавани въпроси

Как да конвертирам PDF файл в документ на Microsoft Word за целите на редактирането?

То’s толкова просто, колкото се получава. Първо отворете Microsoft Word и я използвайте, за да отворите PDF файла по ваш избор. Оттам думата ще ви каже, че това’ще направят копие на PDF и преобразуват съдържанието му във формат, който Word може да се покаже. Оригиналният PDF спечели’изобщо не се променя, така че просто изберете OK и продължете напред. Свършен. Че’s it.

Ами ако не го направя’не имам инсталирана Microsoft Word на моя компютър? Мога ли все пак да конвертирам PDF в документ на Word, без да инсталирам допълнителен софтуер?

Да, можете да го направите точно на Adobe’s уебсайт чрез качване на вашия PDF файл и след това изберете опцията за конвертирането му. То’S безплатно онлайн уеб-базирано решение и то трябва да работи на всеки браузър, било то мобилен или десктоп.

Има ли друг начин OB как да редактирате PDF безплатно с помощта на Google Chrome?

Да, един такъв екзайл е разширение, наречено PDF редактор за Chrome. Той работи върху всички браузъри на базата на хром, включително Brave и дори най-новата версия на Microsoft Edge, която е пренастроена на известния двигател с отворен код за сърфиране.

Както е посочено на страницата за разширение, “Pdffiller Chrome Extension ви позволява да редактирате PDF файлове в Chrome, да създавате Fillable PDF формуляри и да ги споделяте с други онлайн, на всеки настолен или мобилно устройство. Преобразувайте статичния си PDF в интерактивно изживяване както за подателя, така и за получателя. Спестете време и пари и увеличете екипа си’s ефективност с pdffiller’s Изчерпателно решение за управление на документи.”

С казаното, надяваме се’ще намеря това разширение за полезно и че ще е полезно, защото със сигурност е лесен за използване.

Окончателни мисли

Надяваме се’Ve се наслаждаваше на това сравнително кратко четене и че сега разбирате поне малко повече по темата, отколкото преди.

Надяваме се, че това ръководство ви е помогнало да научите PDF файлове и да разберете кой редактор ще работи най -добре за вас. Ако имате въпроси или коментари, не се колебайте да ги оставите по -долу.

Взаимодействия на четеца

Оставете коментар Отменете отговора

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват вашите данни за коментари.

Топ 10 най -добър PDF редактор безплатно изтегляне за Windows 10 (2022)

редактор на видеоклипове

 Актуализация: Наскоро Microsoft прави промяна в своята брандиране на Microsoft Office. Microsoft Office е преименуван от Microsoft 365. След официалното преименуване съдържанието на нашата статия ще бъде актуализирано съответно.

Вие сте собственик на малък бизнес или индивидуално търсене на надежден инструмент за редактиране на PDF за вашия компютър с Windows 10? Ако сте, вие сте стигнали до правилното място.

Тук в тази статия прегледахме топ 10 Най -добрите безплатни PDF редактори за Windows 10, Така че можете лесно да внедрите модификации към вашите PDF документи удобно и да подобрите ефективността на бизнеса. Сега продължете да четете, за да намерите най -доброто за вас.

1. Easeus PDF редактор

Easeus PDF Editor е отличен софтуер за редактиране на Windows 10 PDF. Той предоставя много усъвършенствани функции за редактиране и с неговата помощ можете да добавяте или изтривате текст, да вмъкнете изображения, да добавяте водни знаци и да коментирате вашите PDF файлове за минути.

Освен опциите за редактиране, този PDF редактор на Windows също ви позволява да управлявате своите PDF страници, като се изрязва, разделяте, въртете, подмяната и т.н. Ако вашият документ съдържа някаква важна информация, вие също можете да разчитате на тази програма, за да защитите PDF файловете от неправомерно гледане.

Още невероятни функции:

 • Лесно комбинирайте различно разнообразие от PDF формати без затруднения
 • Бързо компресирайте PDF до 100kb, без да застрашава качеството
 • Персонализирайте PDF формата по различни начини с комфорт
 • Редактиране и отпечатване на обезпечени PDF документи с лекота

Възстановяването на данни вече не е предизвикателство. EaseUS служи като надеждно приложение за възстановяване на данни за извличане на изгубени данни в прости кликвания.

Windows 11 PDF редактор

2. Abbyy Finereader

Abbyy Finereader е друг PDF редактор за Windows 10, който предлага безплатна версия за потребители, които искат да го опитат. Тя ви позволява да отваряте и редактирате всеки PDF файл, така че можете свободно да добавяте изображения, водни знаци или други елементи към вашите файлове.

Освен добавяне и модифициране, можете също да изтриете всеки регион на страницата PDF. Ако имате сканиран PDF файл, можете също да разпознаете текст от сканирани документи, като използвате OCR технологията, която предлага.

Професионалисти

 • Генерирайте, редактирайте и започнете да организирате PDF файл
 • Започнете да създавате PDF формуляри за пълнене
 • Контрастни документи в различни формати

Минуси

 • Високо ниво на ограничение

Редактор на Abby Finereader - Windows 10 PDF редактор

Научете за начините да направите, редактирате и отпечатате PDF на Chromebook през 2022 г!

Редактирайте PDF на Chromebook

3. Pdfescape

Pdfescape позволява на потребителите да редактират своите PDF файлове на Windows 10 PC или онлайн лесно. Софтуерът за редактиране на PDF Windows е много по-ефективен от уеб приложението, защото ви позволява да редактирате предварително съществуващо PDF съдържание и да сканирате документи за хартия.

Въпреки това, само онлайн изданието на Pdfescape е напълно безплатно за използване. Подобно на настолната версия, неговата онлайн услуга предлага и много функции за редактиране на PDF, включително възможността за създаване на бележки за свободни ръце и инструмент за прикачване на URL адреси за кликване към вашите файлове. Можете гъвкаво да изберете правилния въз основа на вашите нужди.

Професионалисти

 • Премахване на текст, както и на прости бели, са на разположение
 • Лесно се въртете и анотира страници
 • Позволете ви да създадете PDF от нулата

Минуси

 • Този инструмент е доста ограничен по отношение на функционалностите

PDFESCAPE - Windows 10 PDF редактор

4. Nitro Pro

Nitro Pro PDF Editor е друг PDF редактор безплатно изтегляне за Windows 10. Неговата функционалност ви позволява да създавате, редактирате, обединявате, преглеждате и си сътрудничите без експертни знания. Освен това, този инструмент за редактор на Nitro ви позволява да подпишете, попълвате и защитавате PDF документи с няколко кликвания върху подложката на мишката.

Сега той е достъпен в две версии: Бизнес и личен. Личната му версия е малко скъпа и има свой набор от усъвършенствани функции.

Професионалисти

 • Съдържат OCR иновации за редактиране на сканирани документи
 • Да ви позволи да подпишете PDF документ цифрово
 • Лесно персонализирайте PDF форма с лекота

Минуси

 • Той е по -скъп от други водещи софтуер за редактор на PDF

Nitro Pro - PDF софтуер за редактиране

5. Foxit Phantom Pdf

Това е просто още един безплатен софтуер за редактиране на PDF за Windows 10, който ви позволява лесно да редактирате вашите PDF файлове без експертни идеи. Този PDF редактор на Windows ви позволява да обединявате и разделяте PDF файлове, анотира и споделяте PDF файлове, създавате PDF формуляри и конвертирайте PDF файлове в други популярни файлови формати.

Освен това можете да криптирате, изтривате и подпишете PDF документи. Преди да получите достъп до безплатната версия, ще трябва да попълните формуляр, за да изтеглите безплатната пробна версия, а безплатната пробна версия е достъпна само за 14 дни.

Професионалисти

 • Потребителите могат да работят с сканирани документи с помощта на функцията OCR
 • Лесно създавайте и проектирайте PDF форма, както искате
 • Flip, разделете и обединете PDF файлове, както желаете

Минуси

 • Нуждаете се от малко време, за да разберете интерфейса

Foxit Phantom PDF - Софтуер за редактиране на Windows PDF

6. Sejda

Sejda се превърна в безплатен онлайн PDF редактор на Windows 10, на който можете да се доверите с чувствителни документи, тъй като автоматично изтрива всички качени файлове след пет часа.

Освен сигурността, това е отличен избор за редактиране на PDF файлове. Неговата лента за единично меню опростява процеса на подписи, изображения, връзки и добавяне на текст към PDF файлове. Ако просто трябва да направите някаква основна работа за редактиране, можете да разчитате на този онлайн инструмент.

Професионалисти

 • Няма страница или почасови ограничения за премиум версията
 • Да ви позволи да добавите подпис към вашия PDF файл
 • Можете лесно да добавите изображение и текст към вашия документ с лекота

Минуси

 • Този онлайн PDF редактор не включва OCR функционалност

SEJDA - Онлайн PDF редактор Windows 10

7. Ableword PDF редактор

Този инструмент за редактор на PDF не е толкова популярен, колкото другите инструменти, но направи изрязването в нашия списък с най -добрите безплатни PDF редактори на Windows 10 PDF.

Тази програма включва функции за преформатиране на изображения, добавяне или редактиране на заглавки и колонтитули и създаване и редактиране на таблици. Освен това, това е текстов процесор, което означава, че можете лесно да променяте файлове точно както бихте използвали, когато използвате нормални документи на Microsoft Word.

Професионалисти

 • Лесен е за използване и безплатен за лесна задача.
 • Подкрепете редица функционалности на Microsoft Word
 • Включете проверка на правописа

Минуси

 • Резултатът му не е толкова висококачествен, колкото този на някои други водещи PDF редактори

PDF редактор на Ableword - най -добрият PDF редактор за Windows 10

8. Сода PDF

Работата с PDF документи става полъх с помощта на инструмента за редактор на SODA PDF. Тя ви дава възможност да създавате PDF файлове от над 300 различни типа файлове, да ги преобразувате в MS Word, PowerPoint, Excel и други и дори да ви предоставят достъп до редактиране на текста по същия начин, по който бихте направили в текстов процесор.

Допълнителните функции включват възможността за създаване на персонализирани формуляри, добавяне на нови елементи, защитени и подписване на PDF файлове, анотирани страници и преобразуване на вашите сканирани документи в редактируеми PDF файлове с помощта на OCR. Като цяло, това ви позволява свободно да редактирате вашите PDF файлове на Windows 10 PC.

Професионалисти

 • Лесно създайте вашата PDF форма без експертна идея
 • Възможност за запазване на вашия документ в услуга за съхранение в облак
 • Можете да запазите документи за безплатната версия без воден знак

Минуси

 • Безплатната версия е ограничена

Сода PDF - Редактиране на PDF файлове на Windows 10

9. IceCream PDF

Поради своята ефективност, PDF редакторът на IceCream изглежда е един от често използваните безплатни PDF редактори за Windows. Можете да редактирате PDF файлове безплатно с тази програма, а също така ви позволява да защитите паролата си данните.

Въпреки че функционалностите са ограничени от безплатната версия, тя е в състояние да изпълнява необходимите работни места. Потребителите могат също да използват един от режимите на разделяне на софтуера, за да разделят PDF файлове на файлове на една страница, различни секции или да изтрият конкретни страници.

Професионалисти

 • Обединяват и реорганизират страниците на различни PDF файлове
 • Encrypt Documents за добавяне на допълнителен слой сигурност

Минуси

 • PDF файловете не могат да се редактират напълно
 • Това приложение има много ограничен комплект за функции

IceCream PDF - Windows 10 PDF софтуер за редактиране

10. PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor е един от безплатния софтуер за редактиране на PDF в Windows. Той осигурява лесен достъп до различни полезни функции, включително функция за печат за идентифициране на файлове като „изтекъл“ или „упълномощена“, разделяне на документи в различни раздели и добавяне или изтриване на текст от PDF файлове.

Въпреки това, за по-голямата част от потребителите, основната причина за използване на PDF-XChange редактор е, че той включва вградено оптично разпознаване на символи (OCR). Това означава, че дори и оригиналният PDF файл да е заснета картина, тази програма ще разпознава и редактира текста.

Професионалисти

 • Разпознаване на оптични знаци
 • Ви позволяват да подпишете PDF формуляр цифрово
 • Защитете документите си с парола

Минуси

 • Документи с водни знаци

PDF -XChange Editor - БЕЗПЛАТЕН Windows 10 PDF редактор

Заключение

В момента се надявам да имате повече знания за безплатния PDF редактор за Windows 10 и нейните ограничения. Потребителите трябва да знаят, че почти всички софтуер за редактор на PDF твърдят, че са безплатни, но е трудно да видите този, който може да изпълни вашата редовна задача.

Въз основа на аспекта на въвеждане, плюсовете и минусите на всяка програма са изброени по -горе. Сред тези програми EaseUS PDF редакторът може да изпълнява вашата редовна задача и незначителен PDF дизайн на безплатната версия. И този софтуер за редактор на PDF Ell-in-One ще отговаря на всички ваши изисквания.

Най -добрият PDF редактор Windows 10 Често задавани въпроси

1. Кой е най -добрият безплатен PDF редактор за Windows 10?

Easeus PDF Editor е един от най -добрите безплатни PDF редактори за Windows 10. С неговата помощ можете да добавите текст, изображения и воден знак към вашите PDF файлове. Освен това са налични много други функции, включително подчертаване на текст, добавяне на връзки и много други.

2. Windows 10 има ли вграден PDF редактор?

Браузърът на Microsoft Edge се предлага предварително инсталиран с Windows 10 и може да преглежда PDFS на родно. Така че, всичко, което трябва да направите, за да видите основен PDF, е да го щракнете двукратно, за да го отворите в Edge или да го разгледате в мрежата.

3. Кой е най -добрият PDF редактор за компютър?

В следното има някои PDF редактори за компютър:

 • Easeus PDF редактор
 • Abbyy Finereader
 • Pdfescape
 • Nitro Pro
 • Adobe Acrobat

за автора

Джейн е опитен редактор за Easeus, фокусиран върху писането на технологичен блог. Запознат с всички видове видео/PDF софтуер за редактиране и запис на екрани на пазара, тя е специализирана в съставянето на публикации за запис и редактиране на видеоклипове. Всички теми, които тя е избрала, са насочени към предоставяне на по -поучителна информация на потребителите.

Професионално създаване на PDF, преобразуване на PDF, Microsoft Print в PDF Enhancement и PDF Reader Solutions

Конвертирането на всеки документ в PDF е напълно прост, с Microsoft Print на PDF Принтер на Windows 10. Просто трябва да отпечатате документа и това е това. PDF Writer ви предлага повече функции, с a Виртуален драйвер за печат Това просто върши цялата работа за вас. Както малко хора знаят, когато отпечатате документ в съвременните версии на Windows, превеждате документа на GDI/DDI (известен още като интерфейс на графичното устройство/интерфейс на драйвера на устройството). Сега PDF Writer генерира PDF документ от тази последователност и ви позволява да го запазвате като обикновен файл. Така преобразуването се прави за вас в движение. Ако искате да мечтаете за големи функции и функционалности с Microsoft Print на PDF На малък бюджет, печатът на PDF Toolkit Pro е решението, тъй като ви предоставя някои от основните характеристики, които могат да Microsoft Print на PDF.

Отпечатайте потребителския интерфейс на драйверите с един поглед

Всички опции за създаване на PDF са в диалоговия прозорец за предпочитания за печат на PDF писател принтер.

С тези опции можете да изберете размера на хартията или Запазете като PDF диалогов прозорец.

Демонстрация на създаване на PDF

Лесно е да се създаде PDF документ, само няколко прости кликвания!

Отворете документ, който искате да конвертирате в PDF файл, и след това [1] щракнете Печат, [2] Изберете PDF писател принтер и [3] потвърждават вашия печат.

Ако сте нови в концепцията за Печат на PDF, Можете да прочетете снимката с бележките 1-2-3-4.

След като потвърдите отпечатъка си, ще видите Запазете като PDF диалогов прозорец. Сега е време да посочите къде да запазите PDF файла [4] .

Изискване за системата

Минималните изисквания са дадени за справка.

Операционни системи: Microsoft Windows 10 64-битов/32-битов, Microsoft Windows Server 2016 x64/x86
Компютърна памет: 1 GB RAM
Твърд диск: 250 MB безплатно дисково пространство
Разделителна способност на дисплея: 1024×768

Разгърнете способностите за създаване на PDF във вашия дом, офис, предприятие, корпорация и организация.

Безплатни надстройки са достъпни в бъдеще за всички регистрирани потребители.

PDF писател за Windows 10

PDF писател за Windows Server 2016

Инструмент за ремонт на Microsoft Print до PDF 1.1

Печат на PDF Toolkit Pro 3.0

6 -те най -добри PDF редактори за Windows 10 през 2021 г

PDF е популярен, универсален и сигурен файлов формат за споделяне на документи онлайн. Въпреки това, може да стане сложен за преглед и редактиране на PDF файл без правилното приложение.

За щастие, има много PDF редактори, които да ви помогнат да коригирате грешки върху важен документ, да попълните формуляри, да добавите подпис към договор, да сменяте изображения и други.

Съдържание

Някои от тези приложения са базирани на уеб, докато други се удвояват като PDF писатели и принтери, за да можете да редактирате документите си и да ги отпечатате, или да споделяте с други, ако искате. Въпреки това, онлайн PDF редакторите са’t толкова функции, колкото техните колеги от работния плот, плюс там’S рискът от вашия файл да бъде изложен на интернет, което може да представлява безпокойство, ако документът съдържа поверителна или чувствителна информация.

По -долу е списък на най -добрите PDF редактори за Windows 10, за да ви помогне да направите промени във вашите PDF файлове.

Най -добрите PDF редактори за Windows 10

Най -добрият PDF редактор за Windows 10 прави лесно и лесно редактирането на вашите документи или модифициране на изображения, без да е необходимо да ги преобразувате в различни формати. Има доста безплатни и платени опции, но ние’VE закръгли някои от най -добрите за училище, бизнес или обща употреба.

1. Sejda PDF редактор

Sejda е най-добрият безплатен PDF редактор за Windows 10, който ви позволява да зареждате PDF файлове от вашето локално съхранение, облачно съхранение или други уебсайтове и има удобен за потребителя интерфейс.

За разлика от други онлайн PDF редактори, Sejda избърсва всички качени файлове от сървърите си след два часа, за да можете да му се доверите с важните си документи.

Освен сигурността, то’S лесни за намиране на всички необходими опции за редактиране, от които се нуждаете, за да добавите текст, изображения, пояснения и връзки или да подпишете PDF файл в Windows. Плюс това, можете да редактирате предварително съществуващ текст в Sejda и той спечели’T Добавете воден знак към вашия документ, както правят повечето редактори.

Веднъж ти’Направете промени в PDF в SEJDA, можете да приложите промените си и да запазите модифицирания документ локално или в облачно съхранение, като Dropbox или Google Drive. Ако искате да споделите документа с други, можете да предоставите линк за тях да щракнат и автоматично да отворите файла в SEJDA.

Въпреки това, можете да изпълнявате само три задачи със SEJDA и да качвате 200 страници информация или 50MB в платформата на всеки час. Докато можете да използвате и двете версии на редактора, за да конвертирате Word Doc в PDF или PDF в Word, версията на работния плот не’t ви позволява да добавяте PDF файлове от онлайн услуги за съхранение или чрез URL.

2. Acrobat Pro DC

Налични са много PDF редактори, но Acrobat Pro DC е най -добрият PDF редактор за потребители на Windows и MacOS, които искат да редактират PDF файлове на Mac.

Acrobat Pro DC идва от Adobe, който е индустриалният стандарт за PDF формат и предлага PDF четец заедно с мощни инструменти, които ви позволяват да преглеждате, редактирате, конвертирате и споделяте PDFS.

Пълният набор от инструменти за редактиране на PDF включва отличен двигател за разпознаване на оптични характеристики (OCR), който преобразува сканирани документи в текст и пояснения като бележки, акценти или коментари. Можете също да пренаредите или изтриете страници от вашия PDF, да промените ориентацията на страницата, да разделите PDF на няколко файла или да обедините няколко файла в един PDF.

Софтуерът може да се похвали със специална мобилна функционалност, защита на паролата, достъп до документи и облачно съхранение чрез уебсайта на Adobe и можете да редактирате чувствително съдържание.

Основният недостатък на Adobe Acrobat Pro DC е, че той изисква месечен абонамент, но обширният списък с функции, който получавате в замяна.

3. PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor е превъзходна програма за редактиране на PDF файлове в Windows Computers. Софтуерът има по -сложен интерфейс от други инструменти, изброени тук, но получавате много полезни функции.

Вграденият OCR прави PDF-XChange Editor популярен инструмент за повечето потребители, които го използват за разпознаване на текст на фотокопирани или сканирани копия на своите документи. Софтуерът разпознава текста в такива документи и ви позволява да редактирате или преформатирате текста.

Ако искате да промените текстовия шрифт, можете да изберете от голямо разнообразие от шрифтове, които не са’t вече е зареден на вашия компютър с Windows.

PDF-XChange Editor също ви позволява да обединявате или разделяте отделни PDF файлове, да зареждате PDF файлове от URL, вашия компютър’s локални услуги за съхранение или облачно съхранение като SharePoint, Dropbox или Google Drive. Можете също да запазите редактирания документ обратно към вашето локално или облачно съхранение.

Ако искате да попълните формуляр, който’s във формат PDF, можете да използвате PDF-XChange редактор, за да подчертаете полетата на формуляра в документа и да попълните пространствата. Това е особено полезно при редактиране на формуляр за приложение с много секции и полета.

Можете да изтеглите приложението като обикновен инсталатор или в преносим режим, който да използвате на USB флаш устройство. Безплатната версия обаче прикачва водни знаци в долната част на всяка страница от вашия документ и много функции като OCR, Merge Pages и Redaction изискват лиценз.

4. Pdfescape Editor

Pdfescape е прост и лесен за използване уеб-базиран PDF редактор, който работи с всяка операционна система и основни браузъри, при условие че можете да се свържете с интернет.

Можете да добавяте текст, изображения, да увеличите и да завъртите и да изгоните старо съдържание или да използвате шум от стандартни инструменти, включително дизайнер на формуляри, четец и функции за пояснения.

Подобно на други PDF редактори, PDFescape ви позволява да качвате свой собствен PDF файл от URL, вашия компютър’s локално съхранение или направете свой собствен PDF от нулата и изтегляне на вашия компютър.

Безплатната версия ви позволява само да създавате PDF файлове от 300+ файла, да отпечатвате файлове на PDF и да преглеждате вашите PDF файлове, като същевременно ви ограничават до 100 страници или 10MB. Въпреки това, можете да получите настолната версия за 3 долара на месец и да обедините PDF файлове, да създавате цифрови подписи, да конвертирате PDF файлове в други формати, да отпечатате на PDF и да компресирате PDF файл с размери всички без интернет връзка.

Ако ти’Препоръките за поверителност, можете да получите най-добрия план за 6 долара на месец и функции за достъп до сигурност като 256-битово криптиране, защита на паролата, функция за редакция, електронни подписи и подписване на сертификат.

Pdfescape не’t предлагайте възможности за OCR, така че да можете’t Редактиране или промяна на съществуващия текст. Приложението също има някои основни ограничения при добавянето на нов текст към съществуващите документи и ограничените опции за шрифтове, както и’не използвайте вашето устройство’s шрифтове.

5. LARNPDF

Landpdf е удобен облачен базиран PDF редактор, който ви позволява да качвате PDF от вашия компютър или облачно съхранение, да направите промени в него и след това да го изтеглите или запазите на вашия компютър безплатно.

Можете бързо да добавите текст, изображения, да импортирате форми и да промените основните или линейните цветове или да поставите подпис към вашия документ. Веднъж ти’Редактиране на PDF.

Landpdf също има инструмент за сплитане на PDF, който ви позволява да извличате страници от вашия документ, и други опции за конвертиране на PDF файлове в други формати и обединяване на PDF файлове в един файл.

Като платформа, базирана в облак, можете да получите достъп до Landpdf отвсякъде и всяко поддържано устройство. Въпреки това, можете’Не използвайте софтуера, за да редактирате множество PDF файлове на ден, тъй като той ви ограничава само до два PDF на ден, което означава, че сте’Ще трябва да изчакате до следващия ден, за да го използвате отново или да надстроите до своя премиум план.

6. Майкрософт Уърд

Ако ти’Използвайки Microsoft Word 2013, 2016 или 2019, можете да редактирате PDF файлове, без да научите нов инструмент или да се налага да изтегляте отделен PDF редактор за това. Просто отворете PDF, позволете на Word да конвертира PDF, направете конкретни редакции в него като документ на Word и го запишете като PDF.

Word е прост инструмент и отлична алтернатива, ако искате да направите бързи основни редакции или промени в текста. Форматирането му обаче не’t винаги съответства на оригиналния PDF.

Редактиране на PDF файлове като професионалист

Най -добрият PDF редактор за Windows 10 ви позволява лесно да обработвате документи, когато трябва да променяте, анотирате или подобрите по друг начин документа.

Всеки от тези шест PDF редактори, платени или безплатни, е подходящ за задачата, но което и да изберете, трябва да ви позволи да направите промени в неизмените с инструменти, които ви позволяват да редактирате изображения или текст и да разпознавате текст в сканирани документи.

Какво’s Вашият любим PDF редактор за Windows 10? Споделете с нас в коментар.

Elsie е технологичен писател и редактор със специален акцент върху Windows, Android и iOS. Тя пише за софтуер, електроника и други технологични предмети, като крайната й цел е да помогне на хората с полезни решения на техните ежедневни технологични проблеми в прост, ясен и безпристрастен стил. Тя има степен на BCOM по маркетинг и в момента преследва своите магистърски по комуникации и нови медии. Прочетете пълната биография на Elsie

Абонирайте се в YouTube!

Наслаждавахте ли се на този съвет? Ако е така, разгледайте нашия собствен канал в YouTube, където покриваме Windows, Mac, софтуер и приложения, и имаме куп съвети за отстраняване на проблеми и видеоклипове с инструкции. Щракнете върху бутона по -долу, за да се абонирате!