Как да конвертирате PDF в JPG Windows 10 | Напълно безплатен

Резюме:

Преобразуването на PDF файлове в JPG в Windows 10 е съществена задача за много потребители. В тази статия ще проучим напълно безплатен метод за постигане на това. Ще обсъдим стъпка по стъпка процеса на преобразуване на PDF в JPG, използвайки вградения PDF на Windows 10 в преобразувател на изображения. Освен това ще покрием как да създадем PDF файл в Windows и да комбинираме множество изображения в един PDF. Така че, нека се потопим и да научим как да конвертираме PDF в JPG в Windows 10!

Ключови точки:

1. Стартирайте PDF за конвертор на изображения: Започнете, като отворите PDF към JPG конвертора и изберете бутона „PDF към изображение“ в лявата лента с инструменти.

2. Създайте PDF от всичко: Windows 10 има вграден драйвер за печат, който може да преобразува всеки документ в PDF. Просто изберете опцията PDF като своя принтер, когато отпечатвате документ.

3. Комбинирайте множество изображения в един PDF: С помощ. Изберете “Microsoft Print to PDF” като принтер, за да запазите комбинираните изображения като PDF.

4. Преобразувайте документ на Word в PDF: Вместо да се използва принтера на Windows PDF, се препоръчва да конвертирате Word документи в PDF директно от Word. Отворете документа на Word, щракнете върху менюто “Файл”, изберете “Запазване като” Изберете PDF формат и запазете файла.

Въпроси:

 1. Каква е първата стъпка при конвертирането на PDF в JPG с помощта на Windows 10?
  Първата стъпка е да стартирате PDF за преобразувател на изображения и да кликнете върху бутона “PDF to Image”.
 2. Как можете да създадете PDF от всеки документ в Windows 10?
  Можете да създадете PDF от всеки документ, като изберете опцията PDF като свой принтер, когато отпечатвате документа.
 3. Възможно ли е да се комбинират множество изображения в един PDF в Windows 10?
  Да, можете да комбинирате множество изображения в един PDF. След това изберете “Microsoft Print to PDF” като принтер.
 4. Какъв е препоръчителният метод за конвертиране на документ на Word в PDF в Windows 10?
  Препоръчва се да конвертирате документ на Word в PDF директно от Word, като щракнете върху менюто „Файл“, избирането на „Запазване на AS,„ Избор на PDF формат и запазване на файла.
 5. Можете ли да конвертирате документи, различни от PDF в JPG, като използвате вградения конвертор на Windows 10?
  Не, вграденият конвертор в Windows 10 е специално проектиран да конвертира PDF файлове в изображения.
 6. Процесът на преобразуване е напълно безплатен?
  Да, методът, обсъден в тази статия, е напълно безплатен за използване.
 7. Има ли ограничения за броя на изображенията, които могат да се комбинират в един PDF?
  Няма конкретни ограничения за броя на изображенията. Размерът на файла обаче може да се увеличи значително с повече изображения.
 8. Може ли преобразуването на PDF в JPG да се извърши офлайн?
  Да, процесът на преобразуване може да се извърши офлайн с помощта на PDF за конвертор на изображения на Windows 10.
 9. Предоставя ли Windows 10 всякакви допълнителни опции за преобразуване на PDF?
  Да, Windows 10 предлага различни софтуерни опции на трети страни за преобразуване на PDF, които могат да предоставят по-напреднали функции.
 10. Възможно ли е да конвертирате PDF в други формати на изображения като PNG или GIF?
  Не, вграденият конвертор в Windows 10 поддържа само конвертиране на PDF в JPG.
 11. Могат ли преобразуваните JPG изображения да бъдат редактирани след преобразуването?
  Да, преобразуваните JPG изображения могат да бъдат редактирани с помощта на софтуер за редактиране на изображения като Adobe Photoshop или Microsoft Paint.
 12. Дали преобразуваните JPG изображения ще запазят същото качество като оригиналния PDF?
  Качеството на преобразуваните JPG изображения може да варира в зависимост от настройките, избрани по време на процеса на преобразуване.
 13. Възможно ли е да конвертирате само конкретни страници на PDF в JPG?
  Да, много PDF за преобразуватели на изображения предоставят опции за избор на конкретни страници за преобразуване.
 14. Има ли ограничения за размера на PDF файла за преобразуване?
  Размерът на PDF файла може да повлияе на скоростта и производителността на преобразуване, но не се споменават конкретни ограничения.
 15. Може ли процесът на преобразуване на PDF към JPG да бъде автоматизиран за насипни реализации?
  Да, налични са софтуерни инструменти, които могат да автоматизират процеса на преобразуване на PDF в JPG за групови реализации.

Как да конвертирате PDF в JPG Windows 10 | Напълно безплатен

Етап 1. Стартирайте този PDF на JPG конвертор и изберете бутона “PDF to Image” в лявата лента с инструменти.

Как да създадете PDF файл в Windows

Брейди Гавин

Брейди Гавин
Писател

Брейди Гавин е потопен в технологията от 15 години и е написал над 150 подробни уроци и обяснители. Той е покрил всичко – от хакове на регистъра на Windows 10 до съвети за браузър на Chrome. Брейди има диплома по компютърни науки от колежа Camosun във Виктория, пр. Н. Е. Прочетете още.

Актуализирано на 28 август 2018 г., 1:11 ч. EDT | 2 мин. Прочетете

Pdfs са чудесни за споделяне на вашата работа. Налични са безплатни читатели на PDF за Windows, MacOS, Linux, iOS и Android и PDF файл запазват форматирането си, независимо къде те’Показва се. Най -хубавото е, че можете бързо да създавате PDF файлове от други документи в Windows, като използвате инструменти, които вече имате. Създаването на PDF в Windows е изключително лесно, независимо дали вие’Изграждане на един от думи документи, уеб страници, изображения или каквото и да е друго, което имате.

Създайте PDF от всичко, като използвате Windows 10’S Вграден PDF принтер

Windows 10 разполага с вграден драйвер за печат, който преобразува документи в PDF. То’S супер лесен за използване също. Всичко, което трябва да направите, е да отпечатате документа по начина, по който обикновено, и след това изберете опцията PDF като свой принтер. Казваме документ, но наистина можете да конвертирате всичко, което обикновено отпечатате в PDF – текстови файлове, изображения, уеб страници, офис документи, каквото и да е. За нашия пример тук, ние’ще създадете PDF от един текстов файл. Че’не съм нещо, което ти’е вероятно да се направи, но това’е прост начин да покажете процеса с помощта на прозореца за печат по подразбиране на Windows. То’ще изглежда малко по -различно в зависимост от приложението, от което вие’отпечатване, но процесът е почти същият, независимо от източника.

Започнете, като изберете “Печат” команда в каквото и да е приложение’Използване.

След това, вие’Ще сменя принтера. Отново, така изглежда в прозореца за печат по подразбиране. Ще изглежда различно в различни приложения, но опцията все още ще бъде там. Когато ти’Избрах PDF принтера, продължете напред и отпечатайте документа.

Когато отпечатате, Windows ще отвори стандартен запис като прозорец, за да назовете и да запазите новия си PDF. И така, продължете напред и му дайте страхотно име, изберете вашето място за запазване и след това натиснете това “Запазете” бутон.

Сега имате невероятен PDF за споделяне.

Комбинирайте множество изображения в един PDF

Тук’s Още един бърз съвет за вас. Ако имате куп изображения (или други документи), които вие’D обича да се комбинира в един PDF документ, можете да направите това от File Explorer. Изберете всички файлове, които искате да комбинирате, щракнете с десния бутон на мишката и след това изберете “Печат” Команда от контекстното меню.

Забележка: Ред. Ако ги искате в различен ред, преименувайте изображенията, преди да ги комбинирате.

След това, уверете се “Microsoft Print на PDF” е избран от списъка на наличните принтери и след това щракнете “Печат” За да запазите PDF на вашия твърд диск.

Създайте PDF от съществуващ документ на Word

Ако имате Microsoft Word и искате да я преобразувате в PDF, вие’По -добре да направите това от Word, отколкото да използвате Windows’ Вграден PDF принтер, защото Word прави по-добра работа за запазване на оформлението и форматирането на вашия документ по време на преобразуване. С отворен документ за думата си щракнете върху “Файл” Меню на лентата.

На страничната лента, която се отваря, щракнете върху “Запази като” команда.

Сега, всичко, което трябва да направите, е да дадете име на файла си, изберете “Pdf” от падащото меню и след това щракнете върху “Запазете” бутон.

Свързани: Как да конвертирате документ на Microsoft Word в PDF Снимка на функцията: ESA Riutta/Pixabay

 • › Какво е PDF файл (и как да отворя такъв)?
 • › Как да редактирате PDF
 • › Как да компресираме PDF файлове и да ги направя по -малки
 • › Как да конвертирате Google Doc в PDF
 • › Как да изтриете страници от PDF
 • › Groupy 2 превръща приложенията ви в раздели на Windows 10 & 11
 • › Вече можете да поръчате предварително съюзник Asus Rog
 • › Fairphone сега продава ремонтируеми и модулни слушалки

Снимка на профила за Брейди Гавин

Брейди Гавин
Брейди Гавин е потопен в технологията от 15 години и е написал над 150 подробни уроци и обяснители. Той е покрил всичко – от хакове на регистъра на Windows 10 до съвети за браузър на Chrome. Брейди има диплома по компютърни науки от колежа Camosun във Виктория, пр. Н. Е.
Прочетете Full Bio »

Как да конвертирате PDF в JPG Windows 10 | Напълно безплатен

PDF редактор

PDF е широко използван файлов формат за документи. Вероятно сте виждали повечето, ако не всички, вашите документи, запазени в този формат. Нещото с този формат е, че се нуждаете от PDF четец, за да отворите PDF файл. Ако изпращате PDF файл на някой, който няма PDF четец, е добра идея да конвертирате PDF в JPG, общ формат на изображението, който е достъпен за почти всяка платформа.

И така, тази публикация ще ви преведе през стъпките до Конвертирайте PDF в JPG Windows 10. Просто превъртете надолу, за да научите по -ефективни методи сега.

 • Метод 1. Конвертирайте PDF в JPG офлайн, като използвате EaseUS PDF конвертор
 • Метод 2. Преобразувайте PDF в JPG на Windows, като използвате Adobe Acrobat DC
 • Метод 3. Променете PDF на JPG Windows 10 с Adobe Photoshop
 • Метод 4. Конвертирайте PDF в JPG на Windows с помощта на PDF конвертор на IceCream
 • Метод 5. Конвертирайте PDF в JPG Windows 10 онлайн

Как да конвертирате PDF в JPG на Windows 10 офлайн

След като премина през JPEG срещу. PDF, може да искате да конвертирате PDF в JPG офлайн в Windows 10. Ако е така, имате на разположение няколко инструмента, които да ви помогнат да направите тази задача. По -долу са някои от начините, по които можете да превърнете вашите PDF документи в JPG изображения.

1. Конвертирайте PDF в JPG Windows офлайн 10, използвайки EaseUS PDF конвертор

Ако търсите най -добрия PDF конвертор за Windows 10, Easeus PDF Converter е приятен избор за вас. Този софтуер поддържа различни формати за въвеждане и изход като DoCX, BMP, PPTX и т.н. Когато става въпрос за конвертиране на файлове, може да се притеснявате да загубите оригиналното качество и формат. Този безплатен софтуер може да ви помогне да избягвате проблема, тъй като няма да промени качеството, изображението и форматирането след преобразуване.

Просто вземете безплатния PDF конвертор на вашия компютър и започнете преобразуването си сега.

Етап 1. Стартирайте този PDF на JPG конвертор и изберете бутона “PDF to Image” в лявата лента с инструменти.

Изберете PDF за изображение

Стъпка 2. Щракнете върху “Open Files”, за да импортирате вашия PDF файл, или можете директно да плъзнете файловете тук.

Импортирайте PDFs в PDF конвертора

(Незадължително): Ако ще конвертирате няколко PDF файлове в изображения, можете да натиснете бутона “Добавяне на файлове”, за да заредите други PDF файлове.

Добавете няколко PDF файлове

Стъпка 3. Изберете “JPG” в полето за преобразуван формат, след което натиснете “Конвертиране”, за да стартирате преобразуването. След като приключите, можете да видите преобразуваните файлове на вашия компютър.

Изберете изходен формат

 Бакшиш Ако сте еднократен потребител и не искате да инсталирате софтуер на трети страни, EaseUS ви предлага и онлайн PDF на JPG конвертор, за да ви помогне да конвертирате PDF файлове в JPG за секунди. Можете да научите повече информация в Част 2.

Научете за топ 10 партида PDF конвертор през 2022 г!

Batch PDF конвертор

2. Преобразувайте PDF в JPG на Windows, като използвате Adobe Acrobat DC

Ако често играете с PDF файлове, вероятно сте инсталирали Adobe Acrobat DC на вашия Windows PC. В допълнение към това да ви остави. Това ви позволява да запазите някой от вашите PDF файлове, дори и тези, съдържащи няколко страници, към широко разпознатия JPG формат.

Разбира се, инструментът не идва безплатно и ще трябва да платите за него в един момент. Въпреки това, можете да използвате безплатната пробна версия толкова дълго, колкото тя трае и да получите всичките си PDF файлове в JPG наведнъж.

Етап 1. Намерете вашия PDF на вашия компютър, щракнете с десния бутон върху вашия PDF и изберете „Отворете с“, последван от „Adobe Acrobat Reader DC“.

Стъпка 2. Щракнете върху „View> Tools> Export PDF> Open“ в горната лента на менюто. След това изберете “Изображение” от падащото меню “Преобразуване в”, изберете опцията “JPEG” и изберете качеството за вашия изходен файл.

PDF към JPG Windows 10 офлайн

Стъпка 3. Когато сте посочили опциите за преобразуване, щракнете върху „Експортиране в JPEG“, за да започнете да конвертирате вашия PDF файл в JPG. След това ще видите диалогов прозорец, който ви позволява да запазите вашия конвертиран файл в избраното от вас място.

Стъпка 4. Използвайте File Explorer, за да отидете до папката, в която сте запазили експортирания си файл. Можете да щракнете двукратно върху този файл, за да получите достъп до вашия PDF във формат JPG.

3. Променете PDF на JPG Windows 10 с Adobe Photoshop

Тези от вас, които използват Adobe Photoshop за редактиране на изображения, всъщност могат да използват тази програма за конвертиране на PDF. Photoshop поддържа няколко файлови формата, включително PDF, и JPG. Просто трябва да заредите изходния си файл в програмата и след това да експортирате файла в избрания от вас формат на изображението. Можете дори да редактирате изходния си файл, преди да бъде експортиран в избрания от вас файл формат.

Етап 1. Отворете своя PDF с Photoshop. Щракнете с десния бутон върху вашия PDF в File Explorer, щракнете върху „Open With“ и изберете „Adobe Photoshop“.

Стъпка 2. След като вашият PDF се появи в приложението, щракнете върху “Файл”> “Запазване като”. Това ви позволява да запазите файла си в различни файлови формати, включително JPG.

Конвертирайте PDF в JPG с помощта на Photoshop

Стъпка 3. На следващия екран изберете “JPEG” от падащото меню “Формат”, маркирайте всякакви други опции, както сметнете за добре, изберете папката, за да запазите файла си, и щракнете върху “Запазване” в долната част.

Стъпка 4. След като файлът ви бъде преобразуван, отворете изходната папка и щракнете двукратно върху новосъздадения JPG файл. Това е точната реплика на вашия оригинален PDF файл.

4. Конвертирайте PDF в JPG на Windows с помощта на PDF конвертор на IceCream

Ако търсите богата на функции програма, която да ви помогне. Този инструмент не само ви позволява да конвертирате PDF в JPG, но ви позволява да конвертирате другите си файлове и в PDF. Инструментът се зарежда с много полезни опции, за да ви позволи да правите повече със съществуващите си PDF документи.

Въпреки че има ограничения какво можете да направите в безплатната версия, опцията за конвертиране на PDF в JPG трябва да работи отлично и можете да го използвате, за да преобразувате всичките си документи във формат на снимки.

Етап 1. Отворете приложението и щракнете върху “от PDF”. След това щракнете върху опцията „Добавяне на PDF файл“, за да добавите вашия PDF файл в приложението за преобразуване. Можете да плъзнете и пуснете файла си в интерфейса на приложението, за да го импортирате в приложението.

Стъпка 2. Щракнете върху опцията под “To” и изберете “JPG”. Това гарантира, че вашият PDF файл се преобразува във формата на JPG, а не в друг формат.

Стъпка 3. И накрая, щракнете върху „Конвертиране“, за да започнете да конвертирате вашия PDF файл в JPG. Това не трябва да отнема твърде много време и полученият ви файл трябва да бъде достъпен в изходната директория.

Конвертирайте PDF в JPG с помощта на IceCream PDF конвертор

Как да конвертирате PDF в JPG Windows 10 онлайн

Ако искате само да конвертирате един или шепа PDF файлове в JPG, вероятно не искате да инсталирате софтуер, за да го направите. За щастие, има онлайн инструменти, които можете да използвате за извършване на вашето преобразуване. Това е една от уеб-базираните опции, която ви позволява да конвертирате вашите PDF документи в различни формати, включително JPG.

Основни функции:

 • Не се изисква инсталация или регистрация
 • Чист и прост потребителски интерфейс
 • Позволете преобразуването на pdf в дума, excel, ppt или обратно
 • Съвместим с всички платформи

Етап 1. Преминете към онлайн PDF на JPG конвертор, след което щракнете върху „Изберете файл“, за да качите целевия си PDF файл. Или можете директно да го плъзнете и пуснете тук.

Качете PDF файл в EaseUS PDF онлайн

Стъпка 2. След това щракнете върху иконата “to jpg”.

Конвертирайте PDF в JPG онлайн

Стъпка 3. Изчакайте, докато сайтът преобразува вашия PDF в JPG. Когато приключи, щракнете върху „Изтегляне“, за да запазите преобразувания файл във вашия компютър.

Долния ред

Има много причини, които бихте искали да конвертирате PDF в JPG на Windows 10. Докато използвате компютър с базиран на Windows 10, има различни начини да извършите това преобразуване на вашия компютър. Можете да използвате или инсталируеми приложения или уеб-базирани инструменти, за да конвертирате вашите PDF документи в JPG снимки.

Конвертирайте PDF в JPG Windows 10 Често задавани въпроси

1. Windows има ли PDF конвертор?

Всъщност Windows OS не предлага PDF конвертор по подразбиране. Ако искате да конвертирате PDF в или от други файлови формати, най -лесният начин е да използвате професионален PDF конвертор, като EaseUS PDF конвертор, визуализация, Adobe Acrobat и т.н. С тяхната помощ можете да промените вашите PDF файлови формати, без да губите качество.

2. Как да конвертирам PDF файл в изображение?

Лесно е да изпълните задачата. Тук приемаме EaseUS PDF конвертор като пример:

Етап 1. Изтеглете и стартирайте този софтуер на вашия компютър.

Стъпка 2. Изберете “PDF to Image” в лявата странична лента, след което импортирайте PDF файла.

Стъпка 3. Най -накрая изберете желания формат на изображението и щракнете върху „Конвертиране“, за да стартирате задачата.

3. Кой е най -добрият безплатен PDF на JPG конвертор?

На пазара има много отлични PDF на JPG конвертори, както следва:

 • Adobe Acrobat
 • Easeus PDF редактор
 • Foxit PDF Reader
 • Визуализация
 • .

за автора

Джейн е опитен редактор за Easeus, фокусиран върху писането на технологичен блог. Запознат с всички видове видео/PDF софтуер за редактиране и запис на екрани на пазара, тя е специализирана в съставянето на публикации за запис и редактиране на видеоклипове. Всички теми, които тя е избрала, са насочени към предоставяне на по -поучителна информация на потребителите.

PDF конвертор за Windows 10 безплатно изтегляне

Windows 10 се предлага с много страхотни приложения, но когато търсите конкретна функция, може да е трудно да намерите правилното приложение. Ето защо сме събрали тази колекция от конвертори на Windows 10 PDF. Значи не’не трябва да се притеснявате да харчите пари, преди да разберете дали работят добре или не.

PDFs често се използват за съхраняване на важни документи и информация. За съжаление, Windows 10 не се предлага с инсталиран PDF четец по подразбиране. Има някои опции на трети страни, които можете да добавите към компютъра си, но ако търсите нещо, което е безплатно и просто, тази статия ще ви преведе през най-добрите PDF конвертори на WPS за Windows 10 безплатно изтегляне.

PDF конвертор за Windows 10 безплатно изтегляне

WPS най -добрият PDF конвертор за безплатно изтегляне на Windows 10 може да ви помогне да конвертирате всеки документ в много различни файлови формати за просто споделяне или за използване със собствен софтуер. Това е лесен за използване и безплатен инструмент с много потенциал.

Вече няма нужда да плащате за скъп софтуер, за да преформатирате документите на PDF. Просто изтеглете безплатния софтуер за конвертор на WPS PDF, изберете типа на документа, който имате, и PDF ще бъде създаден за него. Можете да въведете PDF файл и да го конвертирате в Word или да конвертирате PDF файл във всеки друг формат на файла. За да отворите и преглеждате PDF файлове, се нуждаете от PDF четец. Читателите на PDF са безплатни за изтегляне и използване. Те ви позволяват да преглеждате, отпечатвате и анотирате PDF файлове.

WPS PDF Free може да се използва за извличане или преобразуване на думи или PDF файлове в различни формати и да ги запишете в няколко различни формата. По -долу са стъпките с инструкциите за изтегляне на версията на WPS, които решите да изтеглите.

Има много предимства за изтегляне на WPS Office и неговите инструменти като WPS PDF. Някои от тях могат да включват способността да работите в недигитален формат на компютъра, на който все още трябва да отпечатате, възможността да правите копия на документи и да имате хартиен носител от всичко необходимо. Най -добрият начин за конвертиране на PDF файлове в използваеми формати е чрез използване на WPS безплатен PDF конвертор в Windows 10.

Заключение

За да се възползвате максимално от най -добрия PDF конвертор за безплатно изтегляне на Windows 10, трябва да сте наясно как да го използвате, както и неговите силни и слаби страни. Въпреки че не е самостоятелна програма, вероятно прави достойно допълнение към вашия работен плот като основен PDF конвертор и има много много възможности. Прегледът на неговите силни и слаби страни може да ви спести време в дългосрочен план и да договорите най -добрата стойност за вашите пари.

Изтеглете WPS Office сега, за да запазите документи. Препоръчахме да изтеглите удобен за потребителя PDF конвертор за Windows. Софтуерът е лесен за използване и върши чудесна работа за преобразуване на PDF файлове във висококачествени файлове с думи. Горещо препоръчваме този конвертор за всеки, който трябва да работи редовно с PDF файлове. Изтеглете WPS Office сега и получете безплатен достъп до неговите инструменти като PDF Converter.

 • 1. Персонализирано сортиране в WPS електронна таблица
 • 2. Топ 10 прост шаблон за родословно дърво Excel безплатно изтегляне
 • 3. Как да вмъкнете подпис в WPS Writer
 • 4. Бърз начин за изчисляване на сумата, средната, броя, макс и мин
 • 5. Хипервръзка в електронната таблица на WPS Office
 • 6. Как да зададете границите на страницата в WPS писател