NZXT CAM

✔ Безплатно и безопасно изтегляне за Windows PC/Laptop – 99.1 MB

Преглед на NZXT BLD KIT: Изграждането на игрален компютър не става по -лесно от това

Страхотно за първокласници. BLD комплектът на NZXT включва всичко необходимо – от компоненти до инструктивни видеоклипове – и някаква помощ, ако имате нужда от него.

Окт. 19, 2021 8:00 a.m. Pt

6 мин. Прочетете

Резюме:

NZXT BLD комплект е предназначен за за първи път строители на компютър, които искат да създадат десктоп за игри, без да се чуват да намерят отделни части. Комплектът се предлага в две конфигурации: базиран на Intel Starter Pro Kit и комплект за поточно плюс базиран на AMD. Изживяването на Unboxing е просто, въпреки че може да има някои проблеми с контрола на качеството с липсващи компоненти. NZXT предоставя изчерпателни инструкции чрез илюстрирана книжка, но има някои предизвикателства с управлението на кабелите и вариациите на компонентите. Въпреки това, NZXT предлага специална поддръжка на телефон за помощ. Комплектът включва и инструктивни видеоклипове, които допълват книжката. След изграждането потребителите може да се наложи да коригират настройките на BIOS за оптимална производителност.

Ключови точки:

1. NZXT BLD комплектът е идеален за строители на компютър за първи път.

2. Комплектът включва всички необходими компоненти и илюстрирана книжка с инструкции.

3. Налични са две конфигурации: базиран на Intel Starter Pro Kit и AMD-базиран поток Plus Kit.

4. Unboxing е просто, но може да има проблеми с контрола на качеството с липсващи компоненти.

5. NZXT предоставя специална телефонна поддръжка за помощ по време на процеса на изграждане.

6. Илюстрираната книжка предлага изчерпателни инструкции, но може да има предизвикателства с управлението на кабелите и вариациите на компонентите.

7. NZXT предлага да се заменят компонентите, които случайно са повредени по време на процеса на изграждане.

8. Инструкционни видеоклипове са достъпни за допълване на книжката.

9. Потребителите може да се наложи да коригират настройките на BIOS, включително активирането на XMP, за оптимална производителност.

10. NZXT BLD комплект осигурява удобно и удобно за потребителя изживяване за строителите на PC за първи път.

Въпроси:

1. Каква е целевата аудитория за NZXT BLD комплект?

Отговор: Целевата аудитория за NZXT BLD комплект е PC Builders за първи път.

2. Какво включва BLD комплектът?

Отговор: BLD комплектът включва всички необходими компоненти и илюстрирана книжка с инструкции.

3. Колко конфигурации са налични за BLD комплекта?

Отговор: Налични са две конфигурации: базиран на Intel Starter Pro Kit и AMD-базиран поток Plus Kit.

4. Има ли проблеми с липсващи компоненти?

Отговор: Възможно е да има проблеми с контрола на качеството с липсващи компоненти.

5. Има ли налична поддръжка по време на процеса на изграждане?

Отговор: NZXT предоставя специална телефонна поддръжка за помощ по време на процеса на изграждане.

6. Има ли някакви предизвикателства с инструкциите?

Отговор: Илюстрираната книжка може да има предизвикателства с управлението на кабелите и вариациите на компонентите.

7. Какво се случва, ако даден компонент е случайно повреден по време на изграждането?

Отговор: NZXT предлага да се заменят компонентите, които случайно са повредени.

8. Има ли налични допълнителни ресурси?

Отговор: Инструкционни видеоклипове са достъпни за допълване на книжката.

9. Има ли необходими корекции след изграждането?

Отговор: Потребителите може да се наложи да коригират настройките на BIOS, включително активирането на XMP, за оптимална производителност.

10. Подходящ ли е NZXT BLD комплектът за строители на PC за първи път?

Отговор: Да, NZXT BLD комплектът осигурява удобно и удобно за потребителя изживяване за строителите на PC за първи път.

11. Мога ли да изградя игрим за игри, без да търся отделни части?

Отговор: Да, комплектът NZXT BLD включва всичко необходимо за Gaming PC Build.

12. Условно ли е изживяването на Unboxing?

Отговор: Изживяването на Unboxing е просто, но може да има някои проблеми с контрола на качеството.

13. Как мога да получа помощ, ако срещна трудности по време на процеса на изграждане?

Отговор: NZXT предоставя специална поддръжка на телефон за помощ.

14. Има ли ресурси, които да ме водят през процеса на изграждане?

Отговор: Да, има илюстрирана брошура и инструктивни видеоклипове.

15. Трябва ли да коригирам всички настройки след приключване на изграждането?

Отговор: Потребителите може да се наложи да коригират настройките на BIOS за оптимална производителност.

NZXT CAM

✔ Безплатно и безопасно изтегляне за Windows PC/Laptop – 99.1 MB

Преглед на NZXT BLD KIT: Изграждането на игрален компютър не става по -лесно от това

Страхотно за първокласници. BLD комплектът на NZXT включва всичко необходимо – от компоненти до инструктивни видеоклипове – и някаква помощ, ако имате нужда от него.

Окт. 19, 2021 8:00 a.m. Pt

6 мин. Прочетете

NZXT BLD комплектът е за хора, които искат да създадат настолен компютър за игри за първи път, но може да не знаят откъде да започнат или да се сплашат от процеса. Не е нужно да ловувате части на Amazon или да се биете с скалпери на сайтове за препродажба на графични карти. NZXT ще ви изпрати една голяма кутия с всичко необходимо, включително впечатляващ водач.

BLD комплектът се предлага в две конфигурации: базиран на Intel Starter Pro комплект за 1399 долара (1,018 паунда, 1,890 долара, преобразуван) и комплект за стрийминг на базата на AMD за 1,599 долара (1,165 £, AU $ 2,160, конвертиран). Изградих комплекта Streaming Plus и опитът беше изненадващо прекрасен. Можете да превъртите надолу до дъното, за да видите пълните списъци с компоненти и за двете компилации.

Всичко е там, нещо като

Изживяването на Unboxing беше просто. NZXT е системен интегратор, което означава, че събира компоненти от множество производители. Понякога купува запас на едро, така че някои от компонентите, включително дънната платка и процесора, не бяха в опаковки на дребно. Има някои проблеми с контрола на качеството, в които се сблъсках, макар че нищо голямо. Например, въпреки че всичко работеше, дънната ми платка беше непълна и липсваше задния I/O щит и ръчно.

Когато разбрах, че липсва, се обърнах към поддръжката на чат на NZXT на неговия уебсайт. Стигането до представител на чат на живо взе няколко кликвания, за да премине бота за обслужване на клиенти. Но дори и с бота да ме забави, успях да си изпратя липсващия щит за I/O за една нощ в рамките на общо 20 минути. Ръководството за дънната платка никога не е пристигнало.

Може да не звучи много, но в края на деня ще искате ръководството за дънната платка. Книжката BLD Kit често ще ви насочи към него за спомагателна информация, така че опитът ми беше малко непълен.

Инструкциите са. Интересно

Това, което отличава BLD комплекта освен просто събиране на компютърни компоненти от Amazon или Newegg, е това, което NZXT предоставя за своите клиенти на BLD Kit. В полето има илюстрирана книжка с над 180 страници с инструкции. Тази книжка е добре написана с пълноцветни илюстрации, които могат да ръководят много строители на компютър за първи път. NZXT представя изграждането на работния плот като търсене. Вие “откривате” компоненти в руини, докато преминавате през стъпките на изграждането. Това прави процеса много по -приятен. Но не е без неговите грешки. Има някои свръхпроизводства и обобщения на инструкциите, които могат да се справят с нови строители.

В илюстрираното ръководство диаграмата за управление на кабелите е направо объркваща и плашеща. Ако никога досега не съм създавал компютър, щях да бъда напълно загубен. Пропадането на илюстрацията е използване на цветно координирани етикети за кабели. Просто не съвпада с това, което виждате в реалния живот. Когато гледате отворен компютър, просто виждате октопод от черни кабели. За разлика от ярките цветове в книжката.

Илюстрираната книжка също има предизвикателството да се нуждае от смисъл с различни модели компоненти. Например, отпечатаните етикети на заглавката на охлаждащата помпа на дънната платка не съвпадат с примерните имена, изброени в книгата. Етикетирането беше достатъчно различно, че почувствах, че имам нужда от помощ, за да съм сигурен, че ще го оправя за първи път.

NZXT създаде специална линия за поддръжка на телефон за клиентите на BLD Kit. Когато се обадих на горещата линия, тя ме постави директно на опашка и в рамките на минута бях свързан директно с технология.

След като даде информация за поръчката ми, технологията успя да изтегли специфичните компоненти, които имах. Технологията попита с какво имам проблеми. Позовавайки се на в коя глава съм се намирах и стъпка, на която бях. Тази подробна помощ е нещо, което ще направи огромна разлика за всеки, който се притеснява да направи първото си изграждане сам. Знаейки, че помощ.

Важно е да се отбележи обаче, че опитът ми BLD е по време на период на преглед за пресата. Безопасно е да се предположи, че както агентът за обслужване на клиенти в уеб чата, така и специализираната технология за гореща линия са били в най -доброто си поведение.

NZXT също каза, че ще замени части, ако случайно повредите компонент в изграждане. Специално попитах за огънати пинове на процесора, една от по -скъпите части на компютъра, и той каза, че компонентът ще бъде заменен безплатно.

BLD комплектът има и набор от инструктивни видеоклипове, които работят в тандем с книжката. В началото на всяка глава има QR код, който се свързва с видео за тази конкретна стъпка. Има и QR кодове на всеки компонент, които се свързват към относителните видеоклипове.

По време на писането около половината от инструктажните видеоклипове ми бяха предоставени. Те са добре произведени с близки работни детайли, които илюстрациите може да са пропуснали. Видеоклиповете са кратки и до точката. Някои видеоклипове обаче използват съкращения и език, които биха знаели само строителите на компютър, така че очаквам строителите за първи път да гледат тези два или три пъти.

Фини настройки след изграждането

Един от проблемите, които възниквам, е липсата на инструкции след захранване на компютъра. В момента NZXT не предоставя никакви насоки за настройките на BIOS, включително активиране на XMP. Без активиран XMP е вероятно вашата RAM да работи с по -ниска скорост от рекламираната. Това беше случаят с моя BLD комплект. В моя случай RAM в системата работеше на 2400MHz, вместо рекламираните 3200MHz.

Говорих с NZXT за това и каза,. Остава да видим колко бързо NZXT ще може да приложи това, но е добре, че е наясно с проблема. BLD комплектът вече е позволил на клиентите на NZXT да изграждат свой собствен компютър и наистина те също трябва да бъдат показани малко от разширената страна на софтуера на сградата.

NVME устройството се предлага с предварително заредено с Windows 10. NZXT казва, че BLD комплектите с Windows 11 ще се доставят на по -късна дата. Успях да проверя моя компютър и той е съвместим с надстройка на Windows 11. Ще имате много актуализации на Windows 10 обаче. Хубавото е, че инструкциите имат връзка към публикация в блога, която обяснява как да изтегляте и инсталирате най -новите драйвери на GPU и дънната платка.

Резултатите са точно на парите

Изграждането на свой собствен работен плот е задоволително изживяване, а NZXT BLD комплектът прави процеса безболезнен в по -голямата си част. Цената е малко по -висока от закупуването на части отделно с около 100 долара. Въпреки това намерих почти идентично специфичен предварително изграден компютър в магазин за големи кутии, който беше много по -скъп от комплекта BLD с няколкостотин долара. Очаквам цените да се колебаят, тъй като търговците на дребно се борят с проблемите на веригата на доставки. Това означава, че комплектите BLD на NZXT са конкурентни на цена, дори ако трябва да го изградите сами. Това, което получавате, не е просто работещ работен плот, но и увереността и способността за надграждане на машината. Добавянето на повече RAM или надграждането на графичния процесор няма да се чувства като обезсърчително.

Като цяло инструкциите на BLD комплекта са добре събрани заедно. Илюстрациите поддържат процеса забавен за всички възрасти. Да стане от началото до края отнема около 2 часа и може да бъде също толкова забавно, колкото правенето на пъзел или сглобяване на LEGO комплект. Но в края на това имате напълно функциониращ компютър за училище, работа или игри.

Starter pro комплект

Цена 1399 долара
Случай NZXT H510
Дънна платка Asrock B560 Pro4
процесор Intel Core I5-11400F
Памет 16GB 3200MHz DDR4
Графика Gigabyte rtx 3060 ti gaming oc
Съхранение 1TB pcie nvme ssd
Охлаждане DeepCool Gammaxx GTE V2
Мрежа Wi-Fi двойна лента за безжична адаптер за PCIe
Операционна система Начало на Microsoft Windows 10

Стрийминг плюс комплект

Цена 1599 долара
Случай NZXT H510
Дънна платка MSI B550-A Pro
процесор AMD Ryzen 5600x
Памет 16GB 3200MHz DDR4
Графика Gigabyte rtx 3060 ti gaming oc
Съхранение 1TB pcie nvme ssd
Охлаждане NZXT KRAKEN M22 120MM течен охладител
Мрежа Wi-Fi двойна лента за безжична адаптер за PCIe
Операционна система Начало на Microsoft Windows 10

NZXT CAM

NZXT CAM за Windows 10 – Разберете как да изтеглите и инсталирате приложението NZXT CAM на вашия компютър с Windows 10. Безплатен софтуер за мониторинг на компютъра, създаден от NZXT за ентусиасти и геймъри!. В наши дни това невероятно приложение за сравнителен анализ е достъпно за PC Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64.

Безплатен софтуер за мониторинг на компютъра, създаден от NZXT за ентусиасти и геймъри!

Съдържание

Най -новият преглед на версията на NZXT CAM

Изтеглете NZXT CAM за Windows 10

NZXT CAM е приложение за сравнителен анализ като Process Lasso, Process Hack и OCZ SSD Utilit от NZXT Team. Той има прост и основен интерфейс и най -важното е, че е безплатно да се изтегля. NZXT CAM е надежден софтуер, който се предлага от много потребители на Windows PC.

NZXT CAM е много бърз, малък, компактен и гениален безплатен показател за Windows PC. Той е разработен, за да бъде неусложнен за начинаещи и мощен за експерти. Това приложение има специални и завладяващи функции, за разлика от някои други приложения за сравнителен анализ. NZXT CAM работи с повечето операционни системи на Windows, включително Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64.

Въпреки че има много популярни софтуер за сравняване, повечето хора изтеглят и инсталират версията за безплатни софтуер. Въпреки това, Дон’не забравяйте редовно да актуализирате програмите. Можете да получите NZXT CAM безплатно и да изтеглите най -новата му версия за Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64 PC отдолу.

NZXT CAM Технически подробности

То’по -добре да разберете приложението’s технически подробности и да имате разбиране за приложението. Следователно, можете да откриете дали NZXT CAM ще работи с вашето Windows устройство или не.

Изтеглете NZXT CAM за Windows 10

Име на приложението: NZXT CAM
Разработчик: NZXT екип
Актуализирано: 5 май 2019 г
Версия: NZXT CAM 3.7.7
Тип файл: Exe
Размер на файла: 99.1 MB
Разрешително: Безплатен софтуер
Изискване: PC/лаптоп/таблет, работещ с прозорци
(Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64)
Категория Сравнителна оценка

Изтеглете NZXT CAM за Windows 10 (64/32-битов) компютър/лаптоп

Изтеглете NZXT CAM (последна версия) безплатно за Windows 10 (64-битов и 32-битов) PC/Laptop/Tablet. Безопасно изтегляне и инсталиране от официалната връзка!

NZXT CAM 64-битови и 32-битови функции за изтегляне:

 • NZXT CAM Директно, безплатно и безопасно изтегляне
 • Последна актуализация на версията
 • Съвместим с Windows 10 64-битов и 32-битов
 • Изтеглете NZXT CAM за вашия компютър или лаптоп

Инсталатор на настройка на NZXT CAM

Изтеглете и инсталирайте най -новата версия на Offline Installer на NZXT Cam за Windows PC / Laptop. Той работи както с 32-битови и 64-битови версии на Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64.

✔ Безплатно и безопасно изтегляне за Windows PC/Laptop – 99.1 MB

Тест за безопасност (вирус):
✔ Тестван и е 100% безопасен за изтегляне и инсталиране на вашия Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64 устройство (PC / Laptop / Tablet).

Какво е новото в последната версия на NZXT CAM?

✓ Усъвършенстване на съвместимостта за нова актуализация на Windows.
✓ Фиксира бъгове.

Как да изтеглите и инсталирате NZXT CAM за Windows 10 PC/лаптоп

Сега нека’S просто се преместете в следващия раздел, за да споделите стъпките, които трябва да следвате, за да изтеглите NZXT CAM за Windows PC. И така, ето, ние отиваме:

 1. Изтеглете файла на инсталатора на NZXT CAM от връзката по -горе.
 2. Запазете изтегления файл на вашия компютър.
 3. Щракнете двукратно върху изтегления файл на инсталатора на NZXT CAM.
 4. Сега може да се появи интелигентен екран и да поиска потвърждение.
 5. Щракнете “Да” за да потвърдите.
 6. И накрая, следвайте инструкциите за инсталиране, докато не получите уведомление за потвърждение на успешен процес на инсталиране.

Така че това са всички процеси, които трябва да следвате, за да изтеглите NZXT CAM за Windows PC. След това нека’S Преминете в следващия раздел, където ще обсъдим самия NZXT CAM. Така че можете да разберете приложението и неговите характеристики. И така, ето, ние отиваме:

Топ функции на NZXT CAM за Windows PC

NZXT CAM е един от най -популярните показатели заедно с SSD обхвата, основната температура и Victoria. Това приложение има своите предимства в сравнение с други приложения за сравнителен анализ. NZXT CAM е лек и лесен за използване, прост за начинаещи и мощен за професионалисти. Приложението на NZXT CAM е безплатно за изтегляне и предлага лесни за инсталиране, лесни за използване, сигурно и надеждно приложения за сравнителен анализ.

Това приложение’S Основните функции са изчерпателни и надхвърлят функциите, предлагани от други, които могат да се считат за негови съперници.

 • NZXT CAM за компютър – бърз, надежден и здрав от екипа на NZXT.
 • NZXT CAM безплатно и безопасно изтегляне.
 • Най -новата версия на NZXT CAM за най -доброто изживяване.
 • Той работи / съвместим с почти всички версии на Windows, включително Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64.
 • Без разходи!
 • Уприятен за потребителя интерфейс.
 • Лесен за използване.
 • Поверителност и сигурност!
 • Леки и консумират ниски ресурси.
 • Най -доброто за приложението за сравнителен анализ.
 • Потребител на компютър’s избор!

Как да деинсталирам NZXT CAM в Windows PC?

Деинсталирайте NZXT CAM в Windows 10

Стъпки за деинсталиране на NZXT CAM в Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista

 1. Щракнете върху менюто Старт на Windows.
 2. Намерете и изберете менюто Контролен панел, след което изберете програми.
 3. Под програми щракнете върху програмата Деинсталиране.
 4. Изберете NZXT CAM и след това щракнете с десния бутон, изберете деинсталиране/промяна.
 5. След това щракнете върху Да, за да потвърдите процеса на деинсталиране на NZXT CAM.

Стъпки за деинсталиране на NZXT CAM в Windows XP

 1. Щракнете върху менюто Старт на Windows.
 2. Намерете и изберете менюто Контролен панел, след това изберете Икона Добавяне или премахване на програми.
 3. Изберете NZXT CAM и след това щракнете върху Премахване/деинсталиране.
 4. След това щракнете върху Да, за да потвърдите процеса на деинсталиране на NZXT CAM.

Деинсталирайте NZXT CAM в Windows XP

Стъпки за деинсталиране на NZXT CAM в Windows 95, 98, ME, NT, 2000

 1. Щракнете върху менюто Старт на Windows.
 2. Намерете и изберете менюто Контролен панел, след което щракнете двукратно върху иконата за добавяне/премахване на програмите.
 3. Изберете NZXT CAM и след това щракнете с десния бутон, изберете Uninstall/Промяна.
 4. След това щракнете върху Да, за да потвърдите процеса на деинсталиране на NZXT CAM.

Най -добрите алтернативни приложения на NZXT Cam за Windows

Isn’T nzxt cam какво търсихте? Подготвихме списък с алтернативи по -долу!

 1. SSD обхват за Windows 10SSD обхват
 2. Основна температура за Windows 10Основна температура
 3. Виктория за Windows 10Виктория
 4. SSD Optimum за Windows 10SSD Optimum
 5. SIW за Windows 10Siw

SSD обхват, основната температура и Виктория е силният конкурент на NZXT Cam. В противен случай SSD Optimum и SIW също са доста добри като алтернатива на този софтуер. Има и други подобни приложения като OCZ SSD Utilit, Hack Process и Process Lasso, които също трябва да опитате, ако искате да намерите най -добрата алтернатива на NZXT Cam.

В заключение

NZXT CAM за Windows PC е безспорно най -доброто сравняване, което можете да намерите в днешно време. Той също е най -надеждният, що се отнася до производителността и стабилността. Можете да разберете това сами. Ето защо много потребители на компютър препоръчват това приложение.

Вземете превъзходен и впечатляващ опит, като използвате това приложение на NZXT CAM, разработено от NZXT Team. NZXT CAM в днешно време вече се подобрява всеки път.

Ако имате някои въпроси, свързани с това приложение, не се колебайте да оставите вашите запитвания в секцията за коментари. Или можете да споделите с нас своя опит, когато използвате тази NZXT Cam на вашия компютър с Windows 10. И ако познавате други хора, които искат да изпитат NZXT Cam за Windows PC, можете да споделите тази статия, за да им помогнете. Насладете се на използването на NZXT CAM за Windows PC.

Често задавани въпроси на NZXT CAM (често задавани въпроси)

В: Какво е NZXT CAM за компютър?
О: За повече информация относно това приложение, моля, отидете на връзката за разработчици на горната част на тази страница.

В: Безплатна ли е NZXT Cam? Ако не, колко цената за изтегляне на това приложение?
О: Абсолютно никакви разходи! Можете да изтеглите това приложение от официални уебсайтове безплатно от този уебсайт – всякакви допълнителни подробности за лиценза, който можете да намерите на собственика’s уебсайтове.

В: Как да получа достъп до безплатното изтегляне на NZXT Cam за Windows PC?
О: Лесно е! Просто щракнете върху безплатния бутон за изтегляне на NZXT CAM в горната част на тази страница. Щракването върху бутона за изтегляне ще стартира инсталатора, за да изтегли безплатно NZXT Cam за компютър/лаптоп.

Въпрос: Това ли е тази NZXT камера обикновено ще работи на всеки прозорци?
О: Да! NZXT CAM за компютър обикновено работи в най-новите операционни системи на Windows, включително Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64-битов и 32-битов.

В: Какво’s разликата между 64-битова и 32-битова версия на NZXT CAM?
О: 64-битовата версия на NZXT CAM е специално проектирана за 64-битови операционни системи на Windows и се изпълнява много по-добре на тях. 32-битовата версия на NZXT CAM първоначално е била предназначена за 32-битови операционни системи на Windows, но може да работи и на 64-битови операционни системи на Windows.

В: Какво’е значението на изтеглянето на най -новата версия на NZXT Cam?
О: Препоръчваме да изтеглите най -новата версия на NZXT CAM, защото има най -новите актуализации, което подобрява качеството на приложението.

Опровержение

NZXT CAM е продукт, разработен от екипа на NZXT. Този сайт (Windowsinside.com) не е пряко свързан с екипа на NZXT. Всички търговски марки, имена на продукти, имена на компании и лога, споменати тук, са активите на съответните им собственици’ Имот. Цялата информация за приложения, програми или игри на този уебсайт е намерена в отворени източници в Интернет.

Всички инсталационни файлове на приложението не са хоствани на нашия сайт. Когато посетителите щракнете върху “Изтегли” Бутон, файловете ще бъдат изтеглени директно от официалните източници. Ние сме твърдо против пиратството и не подкрепяме никакви признаци на пиратство. Ако смятате, че приложението, от което притежавате авторските права, е посочено на нашия уебсайт и искате да го премахнете, моля, свържете се с нас.

Винаги сме в съответствие с правилата на DMCA и уважаваме собствениците на приложения. Щастливи сме да работим с вас. Моля, намерете заявката за DMCA / премахване по -долу.

NZXT Windows 10 Home Edition

Този инструмент за превод е само за ваше удобство. Точността и достъпността на получения превод не са гарантирани.

 • Английски английски
 • Португус Португалски
 • 中文 (简体) Китайски (опростен)
 • 日本語 Японски
 • 한국어 Корейски
 • Руски Руски
 • Español испански
 • Забележка: Точността и достъпността на получения превод не са гарантирани.

Продавачът поема цялата отговорност за тази обява.

Номер на артикула на eBay: 195028168462

характеристика на артикула

Използва се: Елемент, който е бил използван по -рано. Елементът може да има някои признаци на козметично износване, но е . Прочетете повече за използваното състояние: Елемент, който е използван по -рано. Елементът може да има някои признаци на козметично износване, но е напълно работещ и функционира по предназначение. Този артикул може да е етажен модел или връщане на магазина, който е използван. Вижте продавача’S Списък за пълни подробности и описание на всякакви несъвършенства. Вижте всички дефиниции на състоянието се отваря в нов прозорец или раздел

Има ли Windows 10 NZXT?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.