Има ли Windows 10 Excel и Word?

Резюме:

Microsoft 365, който включва програми като Word, Excel, PowerPoint, Outlook и други, е достъпен за Windows 10. Това е най -новата версия на пакета от инструменти на Microsoft Office. Въпреки че има разходи, свързани с закупуването на членство в Microsoft 365, има и начини за достъп до него безплатно, като например чрез образователната програма на Microsoft 365 за студенти и учители. Освен това е достъпна едномесечна безплатна пробна версия за всеки, който иска да изпробва пълния набор от инструменти на Microsoft 365.

Ключови точки:

1. Microsoft 365 е най -новата версия на пакета от инструменти на Microsoft Office.

Microsoft 365 включва програми като Word, Excel, PowerPoint, Outlook и други.

2. Членството на Microsoft 365 е най -популярният начин за достъп до тези инструменти.

Закупуването на членство в Microsoft 365 позволява на потребителите да имат достъп до пълния набор от инструменти на Microsoft Office.

3. Microsoft 365 Basic се предлага за ниска цена.

За $ 2 на месец или $ 20 за годишен абонамент, потребителите могат да получат Microsoft 365 Basic.

4. Получаването на Microsoft 365 е възможно при определени обстоятелства.

Учениците, учителите и преподавателите с активен имейл адрес на училище могат да получат Microsoft 365 безплатно чрез образователната програма на Microsoft 365. Студентите от колежа могат също да получат личен Microsoft 365 за $ 3 на месец с валиден училищна имейл адрес.

5. Налична е едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365.

Всеки може да се регистрира за едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365, която включва всички инструменти и функции. Въпреки това, той изисква въвеждане на номер.

6. Безплатната версия на Microsoft 365 има ограничения.

Безплатната версия на Microsoft 365 позволява достъп до ограничен набор от приложения и функции. Той работи в уеб браузър и изисква активна интернет връзка. Функционалността и функциите също са намалени в сравнение с пълните версии на Microsoft 365.

Въпроси:

 1. Наличен ли е Microsoft 365 за Windows 10?
  Да, Microsoft 365 е достъпен за Windows 10.
 2. Какви са някои от програмите, включени в Microsoft 365?
  Microsoft 365 включва програми като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, екипи, OneDrive и SharePoint.
 3. Колко струва основното Microsoft 365?
  Microsoft 365 основни струва $ 2 на месец или 20 долара за годишен абонамент.
 4. Има ли някакви начини за достъп до Microsoft 365 безплатно?
  Да, ученици, учители и преподаватели с активен имейл адрес на училище могат да получат Microsoft 365 безплатно чрез образователната програма на Microsoft 365. Студентите от колежа могат също да получат личен Microsoft 365 за $ 3 на месец с валиден училищна имейл адрес. Освен това за всеки е достъпна едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365.
 5. Какви са ограниченията на безплатната версия на Microsoft 365?
  Безплатната версия на Microsoft 365 има ограничена функционалност и функции. До него може да се получи достъп само чрез уеб браузър с активна интернет връзка.
 6. Как мога да получа едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365?
  За да получите едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365, посетете уебсайта на Microsoft и въведете необходимата информация, включително номер на кредитна карта. Уверете се, че анулирате абонамента, преди изпитанието да приключи, за да не бъде таксуван.
 7. Какво е Microsoft 365 Education?
  Microsoft 365 Education е програма, която осигурява безплатен достъп до инструментите на Microsoft 365 за ученици, учители и преподаватели с активен училищна имейл адрес.
 8. Каква е цената на Microsoft 365 лични за студентите в колежа?
  Студентите в колежа могат да получат личен Microsoft 365 за $ 3 на месец с валиден училищна имейл адрес.
 9. Мога ли да получа достъп до Microsoft Office Tools онлайн безплатно?
  Да, безплатната версия на Microsoft 365 позволява достъп до редица приложения онлайн безплатно, включително Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook, Calendar, My Content, Skype, Designer и ClipChamp.
 10. Какви са предимствата на безплатната версия на Microsoft Office?
  Безплатната версия позволява споделяне и сътрудничество в реално време, подобно на инструментите за производителност на работното пространство на Google. Подходящ е за основни задачи и не изисква абонамент.
 11. Каква е самостоятелната версия на Microsoft Office за Windows и Mac, наречена?
  Самостоятелната версия на Microsoft Office за Windows и Mac се нарича Office Home and Student 2021, достъпна за плоски $ 150 без абонамент.
 12. Къде мога да намеря безплатно образование Microsoft Office 365?
  Образованието на Microsoft Office 365 може да бъде достъпно безплатно, като влезете в училищния имейл адрес на уебсайта на Microsoft и преминавате през процеса на проверка.
 13. Какво е включено в пакета от инструменти на Microsoft Office?
  Пакетът от инструменти на Microsoft Office включва класики като Word, Excel, PowerPoint и Outlook, както и по -нови приложения като Microsoft Teams, OneDrive и SharePoint.
 14. Каква е цената на членството в Microsoft 365?
  Цената на членството в Microsoft 365 варира от 20 до 100 долара годишно за достъп до абонамент за устройства и членове на семейството.
 15. Основен ли е основен Microsoft 365 за месечен абонамент?
  Да, Microsoft 365 Basic се предлага за месечен абонамент от $ 2.
 16. Мога ли да получа достъп до Microsoft 365, ако не съм ученик или учител?
  Да, всеки може да получи едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365, но е необходим номер на кредитна карта. Изпитването автоматично ще се преобразува в платен абонамент, ако не бъде анулиран преди края на пробния период.

Подробни отговори:

1. Наличен ли е Microsoft 365 за Windows 10?
Да, Microsoft 365 е достъпен за Windows 10. Той е съвместим с операционната система на Windows и предлага пълна функционалност на устройствата на Windows.

2. Какви са някои от програмите, включени в Microsoft 365?
Microsoft 365 включва редица програми като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, екипи, OneDrive и SharePoint. Тези програми обхващат широк спектър от нужди от производителност и сътрудничество за физически лица и организации.

3. Колко струва основното Microsoft 365?
Microsoft 365 Basic се предлага за цена от 2 долара на месец или 20 долара за годишен абонамент. Този план включва достъп до основните програми като Word, Excel и PowerPoint, заедно с други допълнителни функции.

4. Има ли някакви начини за достъп до Microsoft 365 безплатно?
Да, има начини за достъп до Microsoft 365 безплатно. Студентите, учителите и преподавателите с активен имейл адрес на училище могат да получат достъп до Microsoft 365 безплатно чрез образователната програма на Microsoft 365. Освен това, всеки може да се регистрира за едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365, която осигурява пълен достъп до всички функции и програми.

5. Какви са ограниченията на безплатната версия на Microsoft 365?
Безплатната версия на Microsoft 365 има определени ограничения. До него може да се осъществи достъп само чрез уеб браузър и изисква активна интернет връзка. Освен това, функциите и функциите, налични в безплатната версия, са намалени в сравнение с пълните версии на Microsoft 365.

6. Как мога да получа едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365?
За да получите едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365, посетете официалния уебсайт на Microsoft и следвайте процеса на регистрация. Ще бъдете помолени да въведете вашата лична информация и информация за плащане. Ако не анулирате абонамента си преди приключването на пробния период, ще бъдете начислени приложимата такса за абонамент.

7. Какво е Microsoft 365 Education?
Microsoft 365 Education е програма, която осигурява безплатен достъп до инструментите на Microsoft 365 за ученици, учители и преподаватели с активен училищна имейл адрес. Тя позволява на образователните институции да подобрят усилията си за производителност и сътрудничество, като използват пакета от инструменти на Microsoft.

8. Каква е цената на Microsoft 365 лични за студентите в колежа?
Студентите от колежа могат да получат лична ставка от дисконтиране от $ 3 на месец за Microsoft 365 с валиден училищна имейл адрес. Този план включва достъп до всички функции и програми в Microsoft 365.

9. Мога ли да получа достъп до Microsoft Office Tools онлайн безплатно?
Да, безплатната версия на Microsoft 365 позволява на потребителите да имат достъп до редица приложения онлайн безплатно. Тези приложения включват Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook, Calendar, My Content, Skype, Designer и ClipChamp. Потребителите могат да имат достъп до тези приложения чрез уеб браузър, без да е необходимо да инсталират какъвто и да е софтуер.

10. Какви са предимствата на безплатната версия на Microsoft Office?
Безплатната версия на Microsoft Office предлага няколко предимства. Потребителите могат да споделят връзки към тяхната работа и да си сътрудничат с други в реално време, подобно на функционалността на инструментите за производителност на Google Workspace (преди G Suite). Въпреки че безплатната версия има по -малко функции в сравнение с пълните версии на Microsoft 365, тя е в състояние ефективно да обработва основни задачи.

11. Каква е самостоятелната версия на Microsoft Office за Windows и Mac, наречена?
Самостоятелната версия на Microsoft Office за Windows и Mac се нарича Office Home and Student 2021. Той е достъпен за еднократна такса за покупка и не изисква абонамент. Тази версия включва основни програми като Word, Excel и PowerPoint.

12. Къде мога да намеря безплатно образование Microsoft Office 365?
За да получите достъп до Microsoft Office 365 Образование безплатно, посетете уебсайта на Microsoft и предоставете необходимата информация, включително вашия имейл адрес в училище. След проверка ще получите достъп до Microsoft Office 365 Education, което предлага редица инструменти за производителност и сътрудничество за образователни цели.

13. Какво е включено в пакета от инструменти на Microsoft Office?
Пакетът от инструменти на Microsoft Office включва няколко добре известни програми, като Word, Excel, PowerPoint и Outlook. В допълнение към тези класики, също са включени по -нови приложения като екипи на Microsoft, OneDrive и SharePoint. Този апартамент обхваща широк спектър от нужди както за лична, така и за професионална употреба.

14. Каква е цената на членството в Microsoft 365?
Цената на членството в Microsoft 365 зависи от избрания план. Обикновено варира от 20 до 100 долара годишно за достъп до абонамент за устройства и членове на семейството. Цената варира в зависимост от избраните функции и броя на потребителите, включени в плана.

15. Основен ли е основен Microsoft 365 за месечен абонамент?
Да, Microsoft 365 Basic се предлага за месечна абонаментна цена от $ 2. Този план осигурява достъп до основните програми в Microsoft 365, включително Word, Excel и PowerPoint, което го прави подходящ за отделните потребители с основни нужди от производителност.

Има ли Windows 10 Excel и Word?

Остар

Как да получите безплатно Microsoft Word, Excel и PowerPoint

Управляващият редактор Алисън Дениско Рейме се присъедини към CNET през 2019 г. и е член на домашния екип. Тя е съотношение на съветите на CNET и ние правим математическите серии и управлява серията Home Tips, тества нови хакове за готвене, почистване и размиване с всички джаджи и уреди във вашата къща. Преди това Алисън беше редактор в TechRepublic.

 • Национална награда за сребърно Azbee за въздействие/разследваща журналистика; Национална награда за злато Azbee за онлайн отразяване на единични теми от екип; Национална награда за бронзов Azbee за уеб функции

Служител на персонала на Захари МакОлиф

Зак започва да пише за CNET през ноември 2021 г., след като пише за излъчваща новинарска станция в родния си град Синсинати, в продължение на пет години. Обикновено можете да го намерите да чете и пие кафе или да гледа телевизионен сериал със съпругата си и кучето им.

 • Бета тестер на Apple Software, „Помага на нашите компютри и телефони да работят!” – Бабите и дядовците на Зак

Алисън Дениско Рейме

Zachary McAuliffe

30 април 2023 г. 4:00 a.m. Pt

3 мин. Прочетете

Икони на приложения на Microsoft Office 365 на син фон

Microsoft 365 е най -новата версия на набора от инструменти на Microsoft Office и включва програми, които вече използвате у дома, училище или работа. Някои от програмите включват Word, Outlook и PowerPoint, а закупуването на членство в Microsoft 365 все още е най -популярният начин за достъп до тези инструменти и други.

На ян. 11, Microsoft обяви излизането на Microsoft 365 Basic, който струва 2 долара на месец, или 20 долара за годишен абонамент. Въпреки това, при някои обстоятелства обаче можете да забиете Microsoft 365.

Пакетът от софтуер за производителност на Microsoft се състои от класики като Word, Excel, PowerPoint и Outlook, както и по -нови приложения като Microsoft Teams, OneDrive и SharePoint.

Пакетът обикновено струва от 20 до 100 долара годишно за достъп до абонамент за устройства и членове на семейството. Microsoft също има самостоятелна версия на Microsoft Office за Windows и Mac, наречена Office Home and Student 2021, за плоски $ 150 – не се изисква абонамент.

Ето версиите на Office 365, Microsoft 365 и техните приложения, които можете да намерите онлайн безплатно.

Вземете безплатно образование Microsoft Office 365, ако сте ученик или учител

Ако сте ученик, учител или преподавател с активен имейл адрес в училище, вероятно имате право да получите достъп до Office 365 безплатно чрез Microsoft, с Word, Excel, Powerpoint, OneNote и екипи, плюс други инструменти за класната стая.

Всичко, което трябва да направите, е да въведете имейл адреса си в училище на тази страница на уебсайта на Microsoft: Office 365 Education . В много случаи ще получите незабавно достъп до автоматизиран процес на проверка. Ако присъствате на институция, която трябва да бъде проверена, може да отнеме до месец, за да потвърдите допустимостта си.

Студентите от колежа могат също да получат личен Microsoft 365 за $ 3 на месец с валиден училищна имейл адрес.

Още технологични съвети

 • Най -добрите функции на Windows 11
 • Начини да помогнете на стария си лаптоп да издържи по -дълго
 • 5 начина да направите вашия Chromebook по -сигурен

Как да получите Microsoft Office Suite, ако сте някой друг

Всеки може да получи едномесечна безплатна пробна версия на Microsoft 365. Това обаче изисква да въведете номер на кредитна карта. Ако не анулирате абонамента си преди да се появи месецът, ще бъдете таксувани 100 долара за едногодишен абонамент за семейство Microsoft 365 (преди това се нарича Office 365 Home).

Добрата новина е, че ако не се нуждаете от пълния набор от инструменти на Microsoft 365, можете да получите достъп до редица негови приложения онлайн безплатно, включително Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook, Calendar, My Content, Skype, Designer и ClipChamp. Ето как да ги получите:

2. Щракнете Регистрирайте се за безплатната версия на Office Под бутона „Влезте“.

3. Влезте във вашия акаунт в Microsoft или създайте такъв безплатно. Ако вече имате Windows, Skype или Xbox Live Login, имате активен акаунт в Microsoft.

4. Изберете приложението, което искате да използвате, и запазете работата си в облака с OneDrive.

И така, каква е улова за безплатната версия?

Може би ще кажете: „Изчакайте малко, ако мога да получа всички тези приложения безплатно, защо да плащам за Microsoft 365 на първо място?„Функционалността на безплатните приложения е ограничена, така че те работят само в вашия уеб браузър и можете да ги използвате само докато активно сте свързани с интернет. Те също имат по -малко функции от пълните версии на Microsoft 365.

Все още има ползи за безплатната версия, включително възможността да споделяте връзки към вашата работа и да си сътрудничите в реално време, подобно на това, което Google Workspace (преди това G Suite) позволява инструментите за производителност на Google (преди това G Suite). Ако търсите основни версии на всяко от тези приложения, безплатната версия трябва да работи добре за вас.

Има ли Windows 10 Excel и Word?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.