Най -добрият безплатен VPN за Windows 10, препоръчан с подробно сравнение

ExpressVPN също улеснява стриймай, изтегляне, разглеждане и игра На който и да е от 3000+ сървъра на над 160 места в 90+ страни. След като бях свързан със сървър, лесно мога да получа достъп до всяко приложение за стрийминг, за което имах акаунт, включително Netflix, Amazon Prime, Disney+ и Hulu (и ExpressVPN работи със 100+ други приложения за стрийминг по целия свят). Аз също успях да изтегля торенти, използвайки Utorrent също толкова лесно, колкото без VPN.

Резюме:

ExpressVPN е силно препоръчителна безплатна VPN услуга за Windows 10. С над 3000 сървъра на различни места, той позволява лесно стрийминг, изтегляне, сърфиране и игра за игри. Той поддържа популярни приложения за стрийминг като Netflix, Amazon Prime, Disney+и Hulu, а също така работи с други приложения за стрийминг по целия свят. Той осигурява сигурна и бърза VPN връзка, което я прави надежден избор за потребители на Windows 10.

1. Колко сървъри има expressvpn?

ExpressVPN има над 3000 сървъра на повече от 160 места в 90+ страни.

2. Мога ли да получа достъп до приложения за стрийминг с expressVPN?

Да, ExpressVPN позволява достъп до популярни приложения за стрийминг като Netflix, Amazon Prime, Disney+ и Hulu, заедно със 100+ други приложения за стрийминг по целия свят.

3. Мога ли да изтегля торенти с помощта на ExpressVPN?

Да, можете лесно да изтеглите торенти с помощта на ExpressVPN без проблеми.

4. Е expressVPN съвместим с Windows 10?

Да, ExpressVPN е съвместим с Windows 10, което позволява на потребителите да се насладят на сигурна и бърза VPN връзка.

5. Как ExpressVPN гарантира поверителност?

ExpressVPN изпраща вашия интернет трафик чрез криптиран VPN тунел, като гарантира, че вашите пароли и поверителни данни остават в безопасност. Той също така поддържа вашата история на сърфирането частно.

6. Мога ли да получа достъп до всеки уебсайт или съдържание с expressVPN?

Да, ExpressVPN ви позволява да получите достъп до всеки уебсайт или съдържание без никакви ограничения.

7. Е ExpressVPN лесен за използване?

Да, ExpressVPN е лесен за използване и предлага бързи VPN скорости за безпроблемно потребителско изживяване.

8. Какви операционни системи и устройства са съвместими с ExpressVPN?

ExpressVPN е достъпен за Windows, MacOS, Android, iOS, а също така има инструмент за команден ред за Linux.

9. Е expressvpn безплатна VPN услуга?

Не, ExpressVPN не е безплатна VPN услуга. Въпреки това, той предоставя безплатна пробна версия за потребителите да изпробват функциите си, преди да се абонират.

10. Има ли други препоръчани безплатни VPN услуги за Windows 10?

Да, има и други препоръчани безплатни VPN услуги за Windows 10, като ProtonVPN, NORDVPN, HOTSPOT Shield VPN и Windscribe VPN.

11. Как се сравнява безплатната версия на ExpressVPN с платената версия?

Безплатната версия на ExpressVPN може да предложи ограничено количество данни, докато платената версия предоставя неограничени данни, заедно с подобрена сигурност, поверителност и скорост. В крайна сметка зависи от индивидуалните нужди и предпочитания.

Заключение:

ExpressVPN е безплатна VPN услуга за Windows 10, предлагаща широка гама от сървъри, лесен достъп до стрийминг приложения и сигурно интернет сърфиране. Други безплатни VPN услуги като ProtonVPN, NORDVPN, HOTSPOT Shield VPN и Windscribe VPN също са силно препоръчителни. Потребителите могат да избират между безплатни и платени версии въз основа на техните специфични изисквания.

Най -добрият безплатен VPN за Windows 10, препоръчан с подробно сравнение

ExpressVPN също улеснява стриймай, изтегляне, разглеждане и игра На който и да е от 3000+ сървъра на над 160 места в 90+ страни. След като бях свързан със сървър, лесно мога да получа достъп до всяко приложение за стрийминг, за което имах акаунт, включително Netflix, Amazon Prime, Disney+ и Hulu (и ExpressVPN работи със 100+ други приложения за стрийминг по целия свят). Аз също успях да изтегля торенти, използвайки Utorrent също толкова лесно, колкото без VPN.

2023 11 Най -добра безплатна VPN услуга за Windows 10/11 PC и лаптоп [Minitool Tips]

Ако търсите бърза, сигурна и неограничена VPN услуга, тази публикация въвежда най -добрите безплатни VPN услуги за 2022 за Windows 10/11 PC или лаптоп за вашата справка. Ако търсите други съвети за компютър или полезни помощни програми, може да намерите отговор от официалния уебсайт на Minitool Software.

Добрият VPN трябва да бъде бърз, сигурен и неограничен. Ако търсите надеждна VPN услуга за компютър за достъп до световно съдържание онлайн, можете да проверите списъка с 2023 най -добрите безплатни VPN услуги за Windows 10/11 по -долу. Някои VPN услуги са напълно безплатни.

11 най -добри безплатни VPN услуги за Windows 10/11 компютър през 2023 г

Protonvpn

ProtonVPN е страхотна безплатна VPN услуга за PC, разработена от швейцарската компания Proton Technologies AG. Безопасно е да използвате и осигурява вашата поверителност, когато сърфирате онлайн. До декември 2021 г. Portonvpn има общо 1529 сървъра, разположени в 61 различни нации. Всички сървъри са собственост и се експлоатират чрез компанията’s мрежа.

ProtonVPN предоставя безплатна версия на ProtonVPN за обществеността. Той изпраща вашия интернет трафик чрез криптиран VPN тунел. Вашите пароли и поверителни данни остават в безопасност. Той също така поддържа вашата история на сърфирането частно. Тя ви позволява да получите достъп до всеки уебсайт или съдържание без ограничения. Той е лесен за използване и предлага бързи VPN скорости. 10 GBPS сървърна мрежа с VPN технологията Accelerator подобрява скоростите на VPN с над 400%.

ProtonVPN се предлага за Windows, MacOS, Android и iOS. Той също има инструмент за команден ред за Linux. Можете да използвате този безплатен VPN на вашия Windows 10/11 компютър или лаптоп с лекота.

Avast Secureline VPN Review & Download за PC/Mac/Android/iOS

Avast Secureline VPN Review & Download за PC/Mac/Android/iOS

Тази публикация предлага Avast Secureline VPN Review и ви учи как да изтегляте Avast VPN за PC/Mac/Android/iOS.

Nordvpn

Друга популярна безплатна VPN услуга за Windows 10/11 е NORDVPN. NORDVPN е създаден през 2012 г. Тя маршрутира всички потребители’ Интернет трафик с отдалечен сървър и скриване на потребители’ IP адрес и криптирайте всички входящи и изходящи данни. NORDVPN използва OpenVPN и Internet Key Exchange V2/IPSEC технологии за криптиране на данни. Освен VPN сървъри, NORDVPN предлага и сървъри за специфични цели като споделяне на P2P, двойно криптиране и т.н.

NORDVPN поддържа Windows, MacOS, Linux, Android, iOS и Android TV. Можете да опитате безплатната пробна версия на Nordvpn за 30 дни. Той предлага три планове за абонамент: 1 месец, 1 година или 2 години абонамент.

Hotspot Shield VPN

Ако търсите бърз VPN за стрийминг, игри и т.н. На вашия компютър можете също да опитате Hotspot Shield VPN. Тази безплатна публична VPN услуга също криптира вашата връзка и интернет трафик добре. IP адресът на клиента не е изложен.

Както клиентският софтуер, така и услугата на Hotspot Shield VPN са Freemium. Много функции на клиентското приложение и някои публични сървъри са достъпни безплатно. За някои допълнителни функции като без реклама, антивирусна защита, избор на географски местоположение на VPN услугата и т.н. трябва да платите за премията.

Тази най -добра безплатна VPN услуга от 2023 г. се предлага и на Windows, MacOS, Android, iOS, Linux и Windows Phone.

Windscribe vpn

Друг най -добър безплатен VPN за Windows 10/11 компютър и лаптоп е Windscribe. Тази VPN услуга може да спре да проследява и да ви позволява да разглеждате частно онлайн. Може също така да деблокира гео-ограничено съдържание.

Можете да използвате Windscribe VPN безплатно през цялото време. Можете да получите 10GB/месец данни, неограничени връзки и достъп до над 10 държави. Ако искате да получите неограничени данни, да отключите всички места и да получите други разширени VPN функции, можете да надстроите до неговата Pro версия.

Тази VPN услуга предлага настолно приложение и разширение на браузъра. Той поддържа различни платформи. Можете да изтеглите Windscribe VPN настолни версии за Windows, Mac или Linux. Можете също да изтеглите този безплатен VPU за вашия телефон като iPhone, Android и BlackBerry. Можете също да добавите разширението на Windscribe VPN към вашия браузър като Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge и Opera. Можете също да използвате този безплатен VPN за вашия телевизор като Amazon Firetv, Nvidia Shield и Kodi.

Другите най -добри безплатни VPN услуги за Windows 11/10 включват:

 • Tunnelbear Vpn
 • Surfshark Vpn
 • Avira Phantom Vpn
 • Express vpn
 • Urban Vpn
 • Крия.аз vpn
 • Privadovpn

Безплатен VPN срещу платен VPN

Ако искате да спестите пари, можете да изберете надеждна безплатна VPN услуга за вашия компютър. Може да намерите бърз, сигурен и лесен за използване безплатен VPN. За VPN услугите, изброени по -горе, много от тях предлагат както безплатни, така и премиум версии. Ако не’Не трябва да използвате VPN често, можете да изберете да използвате безплатната версия, която може да предложи ограничено количество данни. Ако обаче подчертавате много върху сигурността, поверителността, скоростта и искате неограничени данни, можете да платите няколко долара за платената VPN услуга. Много от платените VPN услуги не са’така или иначе не ви струва много.

Долен ред

Тази публикация представя най -добрите безплатни VPN услуги за компютър с Windows 10/11. Можете да изберете предпочитан бърз VPN за разглеждане на световно съдържание онлайн и частно. За повече съвети за компютър може да отидете в новинарския център Minitool.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Reddit

За автора

Алиса е професионален английски редактор с 4-годишен опит. Тя обича да пише и се фокусира върху споделянето на подробни решения и мисли за компютърни проблеми, възстановяване и архивиране на данни, цифрови джаджи, технологични новини и т.н. Чрез своите статии потребителите винаги могат лесно да решават свързани проблеми и да намерят това, което искат. В свободно време тя харесва баскетбол, бадминтон, тенис, колоездене, бягане и пеене. Тя е много забавна и енергична в живота и винаги носи приятели много смях.

Най -добрият безплатен VPN за Windows 10, препоръчан с подробно сравнение

Търсене на безплатен VPN за Windows 10, но don’не знам кой да избера? Тази статия ще ви спести неприятностите и ще ви покаже първите 3 безплатни VPN за Windows 10 с всички подробности!

Актуализирано на 2022/11/15 Hadiqa Holt

Безплатен VPN за прозорци

То’Трудно е да се намери подходящ VPN за прозорци, който може да отговори на вашите нужди и то’е още по -трудно да се намери напълно Безплатен VPN за Windows 10 , Тъй като всички знаем, че някои от тях твърдят, че са безплатни, но когато всъщност го изтеглите и започнете да го използвате, се оказва, че все още трябва да платите първо.

Сега вече не е нужно да се притеснявате, че сте подмамени от игри с думи! Тази статия ще ви запознае с 3 от най -добрите безплатни VPN за Windows 10, с подробно описание и старателно тестване на оценката, за да задоволите всички видове вашите нужди.

Изборът на най -добрият безплатен VPN за Windows ще бъдат оценени и сравнени от следните аспекти:

● Безплатен за използване Политика

● Скорост на сърфиране в Интернет

● Стабилност на връзката

● Разнообразие от сървъри

● Защита на мрежовата сигурност

● Удобство на употребата

Сега нека се потопим и да се срещнем с ** Топ 3 безплатен VPN за Windows 10 ** и да разберем кой е най -добрият за вас!

Не.3 Tunnelbear – Безплатен VPN за Windows 10 с ограничена употреба

Мечка тунел

● Безплатен за използване Политика

● Скорост на сърфиране в Интернет

● Стабилност на връзката

● Разнообразие от сървъри

● Защита на мрежовата сигурност

● Удобство на употребата

Общ резултат: 4.5

● 500MB безплатни месечни данни

● По -добре от посредственото

● Много ограничен избор на местоположение

● Просто и ясно

VPN на Windows 10

Със сладкото, но мощно изображение на мечка, Tunnelbear има прост и ясен интерфейс за внедряване на лесната им за използване VPN услуга, така че тя’е най -лесният безплатен VPN за компютърни Windows 10, за да започнете. Връзката е стабилна, а защитата на поверителността е добра. Какво’s повече, цената е много достъпна в сравнение с други големи марки. Това VPN за Windows 10 може да не е най -известният или най -мощният, но то’е много добър избор за потребителите, които нямат високи професионални изисквания.

Когато става въпрос за скоростта, то’не е непоносимо, но то’не доколкото може да ви удиви, представянето е в средата до горното ниво. И тунела не’t предоставя много възможности за избор на места и трябва да се отбележи, че повечето от техните сървъри са в Европа.

Ако решите да използвате само безплатната версия, Tunnelbear предлага безплатна пробна версия от 500MB данни на месец, така че можете да опитате, преди да платите всъщност. И можете да спечелите повече данни, като ги споделите в Twitter, което ще ви даде 1GB повече.

Сега виждате, че проблемът е, дори и при допълнителните данни, 1.5GB на месец е далеч от достатъчно за използване. Така че, ако искате да използвате VPN за дейности, които консумират трафик много бързо като игрални игри, стрийминг и изтегляне, Tunnelbear може да не е най -добрият безплатен VPN за Windows 10 за вас.

Не.2 ExpressVPN-Платен VPN за Windows 10 с 30-дневна гаранция за връщане на пари

Express vpn

● Безплатен за използване Политика

● Скорост на сърфиране в Интернет

● Стабилност на връзката

● Разнообразие от сървъри

● Защита на мрежовата сигурност

● Удобство на употребата

Общ резултат: 4.7

● 30-дневна гаранция за връщане на пари

● Сървъри в 94 държави

Вторият най -добър VPN за Windows - ExpressVPN

Технически погледнато, ExpressVPN не’няма безплатна версия, но можете да се възползвате от 30-дневната си гаранция за връщане на пари без въпрос. Просто трябва да платите на първо място и да възстановите парите си в рамките на 30 дни и бум! Току -що сте се насладили на всички VIP функции в този VPN за Windows, без да плащате стотинка! Като един от най -известните и мощни VPN за Windows 10, ExpressVPN има повече от 3000 сървъра в 90+ страни по целия свят и е един от най -бързите сред всички VPN за Windows 10. Освен това върши чудесна работа в деблокиране на стрийминг платформи като Netflix, HBO, Hulu и др.

ExpressVPN се представя доста добре във всички аспекти като защита на данни, промяна на скоростта на IP и сървърната мрежа, но единственият недостатък е високата му цена. Това е причината много потребители да не избират този VPN в Windows 10.

На първо място този VPN софтуер за Windows 10 няма безплатна пробна версия, трябва да платите такса от самото начало. Второ, въпреки че има 30-дневна услуга без изключване, проблемът е също така, че можете да го използвате само за 30 дни. Така че, ако имате дългосрочна нужда от използване на VPN, това не е безплатният VPN за Windows 10, който търсите.

Не.1 SONICS VPN – Напълно безплатен VPN за Windows 10

Sonics Vpn

● Безплатен за използване Политика

● Sped of Intenet сърфиране

● Стабилност на връзката

● Разнообразие от сървъри

● Защита на мрежовата сигурност

● Удобство на употребата

Общ резултат: 4.8

● 100+ Опции за местоположение

Най -добрият безплатен VPN за Windows - Sonics VPN

Sonics VPN е сигурен, бърз и Безплатен VPN прокси за Android/iOS/Windows . Sonics VPN вярва, че онлайн сигурността трябва да бъде проста и безплатна за всички, така че предоставя напълно безплатна услуга за всички потребители.

Този ред. Освен това върши отлична работа за промяна на вашия IP, така че можете да се насладите на стрийминг на Netflix, Disney +, Hulu и HBO отвсякъде.

Въпреки множеството си сървъри и висока скорост, за тези, които са изключително загрижени за вашата лична информация, този VPN за Windows ви позволява да го използвате директно без регистрация и вход. Просто трябва да го изтеглите и след това можете да започнете да го използвате, толкова просто, колкото докосване!

В допълнение към безплатната версия, която може да отговори на вашите ежедневни основни нужди, Sonics VPN предлага и платени планове за премиум потребители. Този страхотен безплатен VPN за PC Windows 10 предлага и услуга, която е по-добра от всички останали VPN, която е безплатна пробна версия за нови потребители и A30-дневно без задачи за възстановяване на изисквания. Това ви позволява да го използвате с повече увереност и по -малко притеснения.

С горната информация, комбинирана, без съмнение, Sonics VPN е номер едно Най -добрият безплатен VPN за Windows 10 за теб.

Как да настроите VPN на Windows в 2 прости стъпки

Сега имате очевидния отговор да изберете кой безплатен VPN за Windows 10 за вашия компютър, тук също подготвихме просто ръководство за вас как да настроите VPN в Windows 10. (Вземете Sonics VPN като пример.)

Стъпка 1 – Изтеглете Sonics VPN

Обикновено, когато изтеглите безплатен VPN за PC Windows 10, той ще ви помоли да се регистрирате с имейл или друга информация, преди да можете да го използвате, но Sonics VPN тук изобщо не изисква това! Без регистрация и вход, това напълно уважава и защитава вашата поверителност.

Стъпка 2 – Свържете VPN на Windows 10 с едно просто щракване

След като изтеглите и инсталирате този невероятен безплатен VPN за Windows, той е прост и лесен интерфейс никога няма да ви накара да загубите пътя си. The “Как да настроите VPN на Windows 10” Проблемът изглежда доста лесен сега. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху “Свързване” Бутон в средата и можете да започнете да се наслаждавате на безрисково, високоскоростно сърфиране!

Как да свържете VPN на Windows 10 ръчно

Ако не’Не използвайте VPN продукт на трети страни, можете също да научите как да настроите VPN на Windows 10 ръчно в тази част. Това обикновено се случва, когато трябва да създадете VPN профил сам или искате да настроите работен акаунт, за да получите VPN профил от вашата компания.

Как да настроите VPN на Windows 10 - Добавете VPN връзка

Етап 1 : Отворете компютъра си и изберете бутона Старт> Настройки> Мрежа и Интернет> VPN> Добавете VPN връзка.

Как да настроите VPN на Windows 10 - Въвеждане на VPN информация

Стъпка 2 : Вход “VPN доставчик”, “Име на връзката”, “Име или адрес на сървъра”, “VPN тип” и “Парола”, цялата необходима информация.

Свържете ръчно VPN на Windows 10

Стъпка 3 : Сега ти’Настройте успешно VPN, можете да кликнете върху иконата на мрежата в долния десен ъгъл на екрана и вие’Ще видя, че вашият vpn се появява там, до WiFi мрежите. Просто кликнете върху него и вие’Re -сигурно свързани!

Заключение

В тази статия топ 3 най -добрите безплатни VPN за Windows 10 са представени за вас с подробно въведение и оценка, заедно с просто ръководство за това как да свържете VPN на Windows 10 . То‘много ясно, че Sonics Vpn е най -препоръчителният VPN за Windows за напълно безплатно обслужване и отлично качество. Дон’Не се колебайте да го изтеглите сега и да имате безплатен опит в сърфирането, стрийминг и игри!

Изтеглете Sonics VPN за деблокиране на глобални забавления и се наслаждавайте на бързо, безопасно и частно онлайн сърфиране в интернет.

5 най -добри наистина безплатни VPN за Windows през 2023 г. – Безопасен и бърз

Кратко време? Тук’S най -добрият безплатен VPN за Windows през 2023 г .:

 • �� ExpressVpn. Докато’S не е напълно безплатен, това е всестранният ми любим VPN за Windows през 2023 г. и се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на пари, така че можете да го опитате безрисково за един месец. Той има сигурност от световна класа, супер бърза скорост на връзка, неограничени данни, сървъри в 90+ страни и може да получи достъп до най-добрите сайтове за стрийминг като Netflix, Hulu и Amazon Prime.
  • Опитайте ExpressVPN за Windows (безрисков за 30 дни).

  VPN са един от най -добрите начини за защита на вашите данни на Windows, докато онлайн. И ако ти’отново бюджетен съзнателен, вие’Ще търся безплатен VPN, който може да ви даде добра сигурност, както и бързи скорости.

  Безплатните VPN обаче никога не са толкова добри, колкото премиум. Всъщност повечето безплатни VPN са опасни, бавни или просто не са’t работа. Premium Windows VPN като ExpressVPN винаги ще ви даде по -добра сигурност, по -бързи скорости и по -плавно изживяване като цяло.

  Това каза, има някои добри безплатни VPN за прозорци там. Тествах десетки VPN, за да видя дали мога да намеря бързи, надеждни и сигурни VPN, които спечелиха’T ви струваше и стотинка и ги стесните до този списък на моите топ 5 безплатни Windows VPN през 2023 г.

  Бързо обобщение на най -добрите безплатни VPN за Windows през 2023 г .:

  • ��1. ExpressVPN – Най -добър VPN за Windows през 2023 г. Air-Deatherty Security, Lightning-Fast Speeds, интуитивен интерфейс, неограничени данни, огромна сървърна мрежа и отлична поддръжка на потоци, торента и гейминг поддръжка. Въпреки че не е 100% безплатен, той има 30-дневна гаранция за връщане на пари, така че можете да го тествате без риск.
  • ��2. Cyberghost VPN – Страхотен Windows VPN за стрийминг и игри. Специализирани сървъри, които са оптимизирани да работят с популярни стрийминг платформи, много бързи скорости и адаптивни приложения. Той предлага денонощна безплатна пробна версия на Windows и гаранция от 45 пари назад.
  • ��3. Крия.Аз – най -добрият безплатен Windows VPN за торент. Лесен за използване Windows VPN с прилична скорост за сърфиране, игри и торент, но безплатната версия се предлага с капачка от 10 GB/месец и не’t осигуряват поддръжка на стрийминг (въпреки че някои сайтове за стрийминг работят).
  • 4. Proton VPN – Страхотен безплатен Windows VPN с неограничени данни. Бързи скорости и страхотни функции за сигурност и поверителност, но безплатният план не е’t Поддръжка на стрийминг и торенция (въпреки че някои стрийминг услуги работят, включително Netflix).
  • 5. Hotspot Shield-Безплатен VPN на потребителите за сърфиране в мрежата. Осигурява добри скорости за сърфиране, лесно за използване приложение на Windows и 500 MB данни на ден.
  • Сравнение на най -добрите безплатни VPN на Windows.

  ��1. ExpressVPN – Най -добрият Windows VPN през 2023 г

  ��1. ExpressVPN - Най -добрият Windows VPN през 2023 г

  ExpressVPN е далеч любимият ми Windows VPN през 2023 г -Той има функции за сигурност от висок клас, поддържа най-бързите скорости там и е най-добрият VPN за стрийминг, торент и игри-затова е така’S се класира като #1 VPN през 2023 г. Докато’s технически не е безплатен, той предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари, което е достатъчно време да го изпробвате и да се уверите’е подходящо за вас.

  Особено ми харесва, че ExpressVPN се фокусира толкова много върху сигурността и поверителността. Той използва усъвършенствани функции за сигурност като TrustedServer Technology, което означава, че всички данни се съхраняват в RAM паметта (а не на твърдия диск), а всяка следа от потребителски данни се изтрива всеки път, когато сървърите се рестартират. Там’S също перфектна секретност напред, която променя вашия ключ за криптиране, за да попречи на хакерите да имат достъп до данни за други клавиши за криптиране, одитирана политика за безбогом и пълна защита от теч срещу DNS, WebRTC и IPv6 течове.

  Постоянно се наслаждавах на пламващите бързи скорости на връзката, докато се свързвах с expressVPN. В моите тестове за скорост, скоростта на игри и торенти бяха близки до моите не-VPN скорости и аз не го направих’Не забележете всяко забавяне по време на стрийминг.

  ExpressVPN също улеснява стриймай, изтегляне, разглеждане и игра На който и да е от 3000+ сървъра на над 160 места в 90+ страни. След като бях свързан със сървър, лесно мога да получа достъп до всяко приложение за стрийминг, за което имах акаунт, включително Netflix, Amazon Prime, Disney+ и Hulu (и ExpressVPN работи със 100+ други приложения за стрийминг по целия свят). Аз също успях да изтегля торенти, използвайки Utorrent също толкова лесно, колкото без VPN.

  ExpressVPN има редица планове за избор, започвайки от 6 евро.10 / месец (I’Също така видях ExpressVPN да предлага промоционални сделки, които включват безплатни месеци в по -дългите му планове, така че не забравяйте да внимавате за тях). Всички планове имат 30-дневна гаранция за връщане на пари.

  Най -добрите безплатни VPN за Windows 10

  Вероятно вече знаете, че безплатните Windows 10 VPN имат сериозни ограничения – ограничена честотна лента, бавни скорости, несъвместимост с поточни сайтове и т.н. Но знаехте ли, че те също могат да представляват заплаха за вашата сигурност и поверителност?

  За да ви пощадим проблема с избора на грешен VPN, ние’СТРОГОВЕ ИЗПИТВАНЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ БЕЗПЛАТНИ БЕЗПЛАТНИ, които работят с Windows 10. Ние стеснихме препоръките си само до четири отличителни опции, които предоставят добра услуга и DON’не участвайте в сенчести практики, които ви излагат на риск.

  Ние’Ще ви преведа бързо през всеки VPN и това, което предлагат. Ние’Ще ви покажа също защо трябва да помислите за инвестиране на няколко допълнителни долара в най -добрите VPN на Premium за Windows.

  Бързо ръководство: Четирите най -добри безплатни Windows 10 VPN

  1. Hotspot Shield – Най -добрият безплатен VPN за Windows. Бързи връзки, патентовани функции за сигурност и ИТ’достатъчно мощен, за да работи в Китай и ОАЕ (и където и да е другаде).
  2. Описване на ветрове – Защита на неограничени устройства в един безплатен акаунт и получете достъп до голяма глобална мрежа от сигурни, бързи сървъри.
  3. ProtonVPN – Нулеви ограничения на вашата честотна лента, бързи скорости и надеждни връзки – отлично за стрийминг на прозорци и всяко друго устройство.
  4. Тунела – Удобен за начинаещи VPN с безплатни сървъри в 45+ страни, лесни за използване инструменти за сигурност и много други.

  Всеки от тези VPN предлага безплатни нива, които преминаха нашите тестове въз основа на следните критерии:

  • Безплатни планове без изтичане или задължителни надстройки
  • Родни приложения за Windows устройства и разширения за популярни браузъри на Windows
  • Прилични сървърни мрежи
  • Достатъчно бързо за стрийминг
  • Съвместим със сайтове за стрийминг
  • Стабилна сигурност
  • Добра подкрепа

  Най-добрите безплатни VPN за Windows 10: задълбочен анализ

  Сега, нека’S влезте в азот и разгледайте всеки VPN. Ние’Ще ви покажа как оценихме всеки от тях въз основа на сигурността, поверителността, скоростта, стрийминга, удобството за потребителя и много други.

  Плюс това, ако искате да копаете още по -дълбоко, вижте нашите пълни VPN отзиви.

  1. Hotspot Shield

  Hotspot Shield е най -добрият безплатен VPN за Windows 10. Той предлага ненадмината комбинация от скорости, надеждност, сигурност и щедри шапки за честотна лента.

  БЕЗПЛАТНА опция

  Ценообразуване

  Професионалисти

  • Увеличете лимита на честотната си лента, като гледате реклами
  • Патентован VPN протокол
  • Работи в Китай и ОАЕ
  • Водеща в индустрията сигурност
  • Лесно надграждане до премиум план

  Минуси

  • Безплатните потребители имат достъп само до американски сървъри
  • Скорости, ограничени при 2MB/s

  Предлага се на

  Деблоки

  • Нетфликс
  • iplayer
  • Amazon Prime
  • Хулу

  Уебсайт

  Hotspot Shield’S Free Plan има ежедневен лимит от 500 MB данни, но след като достигнете този лимит, можете да изберете да седнете през някои реклами, за да го увеличите. Всеки път, когато имате нужда от повече данни от VPN, просто гледайте повече реклами.

  Hotspot Shield е и един от най -бързите безплатни VPN, които тествахме, но има капачка за безплатни потребители: 2 Mbps – което е достатъчно бързо за стрийми, но не и в HD. И все пак това’s по -добре от повечето безплатни VPN, които са твърде бавни, за да се предава пълни спирки.

  Като безплатен потребител получавате достъп до Hotspot Shield’S Пълен набор от функции за сигурност, включително 256-битово криптиране на AES-същият стандарт, използван от банки, правителства, военни и дори шпионски агенции. Hotspot Shield’S Патентован VPN протокол, Catapult Hydra, също е достъпен на безплатния план.

  Както всеки безплатен VPN за Windows 10, Hotspot Shield’S Free Plan има някои ограничения. Освен скоростната капачка, вие’RE също е ограничен до американските си сървъри. Но нашият напълно отдалечен, международният екип ги изпробва от различни части на света и ги намери бързи и надеждни.

  И ако ти’Не сте доволни, можете лесно да надстроите до платения план, който включва 45-дневна гаранция за връщане на пари.

  Най -добрият безплатен VPN: Hotspot Shield е лесно №1 избор. То’s пълен с функции за сигурност, не’t имат строга капачка за честотна лента и предлага бързо, базирани в САЩ сървъри.

  2. Описване на ветрове

  Windscribe е бърз, надежден безплатен VPN със сървъри в 10+ страни по света и неограничен едновременни връзки на устройството.

  БЕЗПЛАТНА опция

  Ценообразуване

  Професионалисти

  • Неограничени връзки на устройството
  • Работи с стрийминг сайтове
  • Бързи връзки
  • Отлични инструменти за сигурност

  Минуси

  • Chatbot е единствената поддръжка, достъпна за безплатни потребители
  • Приложенията понякога са объркващи да се използват

  Предлага се на

  Деблоки

  Ние’наистина впечатлен от Windscribe’s неограничени устройства. Дори повечето премиум VPN ви ограничават до 10 устройства или по -малко. Но с ветрове’S БЕЗПЛАТЕН ПЛАН, можете да защитите вашия Windows компютър, телефон, лаптоп и всяко друго устройство – без да харчите сто!

  Можете също така да увеличите първоначалния месечен лимит от 2 GB до 10 GB, като просто проверите имейл адреса си, който отнема само минута. Освен имейла ви, Windscribe не’t Съберете всякакви данни за лична информация (PII) от вас или запишете вашата дейност за сърфиране. Следва строго “Политика без лог” За всички безплатни потребители.

  Описване на ветрове’Функциите за сигурност също са много впечатляващи. Като безплатен потребител получавате достъп до криптиране на военни клас, VPN протокол Wireguard, автоматичен превключвател за убиване (блокира вашия интернет, в случай че вашата VPN връзка е прекъсната, така че нищо не изтича) и много повече. Тествахме всяка функция за сигурност за пукнатини и бъгове, но не’t да намерите един -единствен.

  Докато ние’D Подобно на по-добра поддръжка, Windscribe все още е един от най-богатите на функции безплатни VPN за Windows 10 (и всяко друго устройство).

  Най -добра сигурност: Windscribe е един от малкото VPN, които предлагат неограничени връзки на устройството. Можете да защитите устройството си Windows 10 и всичко останало 100% безплатно.

  3. Protonvpn

  ProtonVPN е единственият безплатен VPN VPN, който предлага неограничена честотна лента. Нулеви ограничения за това колко можете да стриймирате, изтегляте, разговаряте, разглеждате и други.

  БЕЗПЛАТНА опция

  Ценообразуване

  Професионалисти

  • Неограничена честотна лента
  • Бързи връзки
  • Съвместим с много сайтове за стрийминг
  • Работи по рутери

  Минуси

  • Блокира, заливащи безплатни акаунти
  • Без чат поддръжка от какъвто и да е вид

  Предлага се на

  Деблоки

  • Нетфликс
  • iplayer
  • Amazon Prime
  • Хулу

  Докато protonvpn не’T CAP вашите данни, тя ограничава доколко безплатни потребители на сървъра могат да имат достъп до. Можете да използвате три места: САЩ, Япония и Холандия. Добрата новина е, там’s няма капачка на скоростта на връзката ви. Тествахме protonvpn’S сървъри от цял ​​свят и те доставяха постоянно бързи, надеждни скорости – средно 66 Mbps. Това е достатъчно бързо за предаване на HD на повечето сайтове.

  Говорейки за стрийминг, ProtonVPN работи с повече стримери от повечето безплатни VPN, включително Netflix, Hulu и Amazon Prime Video. Тествахме всеки от тях и успяхме да хапнем цели сезони от любимите ни предавания.

  Докато ProtonVPN работи добре с Windows 10, можете ръчно да го инсталирате на вашия рутер. Това отнема малко техническо ноу-хау, но означава, че автоматично защитавате всяко устройство, свързано с рутера-например вашия телефон, смарт телевизор, конзола и всичко останало.

  Неограничена честотна лента: ProtonVPN позволява на вашия поток, изтегляне, разговаряне и разглеждане с ограничения за нулева честотна лента, подкрепено от бързи връзки и отлична сигурност.

  4. Тунела

  Tunnelbear предлага безплатни потребители далеч най -много сървъри: вие’Ще получа достъп до 45+, разположени в страни по целия свят.

  БЕЗПЛАТНА опция

  Ценообразуване

  Професионалисти

  • Безплатни сървъри в 45+ страни
  • Приложения за начинаещи
  • Работи в Китай
  • Криптиране на военни клас

  Минуси

  • Не’не работете с Netflix
  • Ниска месечна капачка за честотна лента (освен ако не туитвате)

  Предлага се на

  Деблоки

  Tunnelbear е най-удобният VPN в този списък. Приложението му Windows 10 е лесно за настройка и навигиране, с ясни етикети и бутони за различните му функции и инструменти за сигурност. Можете лесно да превключвате или изключва всеки един, в зависимост от вашите предпочитания.

  Глобалните сървъри 45+ също гарантират надеждна, бърза връзка почти навсякъде по света. Първоначално вие’Ще бъдете ограничени с 500 MB месечно, но ако туитвате тунели директно веднъж месечно, лимитът ви се увеличава до 1.5 GB. Това все още е много ниско, но достатъчно за основно сърфиране и съобщения.

  Най -впечатляващото е, че Tunnelbear е един от малкото VPN, които все още работят в Китай, включително премиум доставчици. Това може да не продължи, тъй като Китай продължава да се притиска към VPN, но ако вие’Посещение за кратко пътуване, това е добър вариант.

  Начинаещи: Tunnelbear има лесни за използване приложения за Windows 10, най-безплатните сървъри в този списък и бързи, надеждни връзки почти навсякъде-дори Китай!

  Методология: Как избрахме най -добрите безплатни VPN за Windows 10 (и вие също можете!)

  Ние’Строго тестваха всеки VPN в този списък спрямо строги критерии. Можете да използвате същите стандарти, за да намерите подходящия безплатен VPN за вашия компютър с Windows 10.

  Най -важните характеристики включват:

  • Безплатно завинаги: Ние’Включиха само безплатни VPN, които предлагат напълно безплатни планове и никога не ви принуждават да надстроите.
  • Надеждни, бързи връзки: Най -добрите безплатни VPN са достатъчно бързи за стрийминг, изтегляне и други онлайн дейности, които се нуждаят от бързи връзки.
  • Херметична сигурност: Всеки VPN в този списък включва криптиране на военни клас, сложни протоколи и много други най-съвременни инструменти, за да ви държи скрити.
  • Прозрачни политики за поверителност: Ние четем всяка Политика за поверителност, за да гарантираме, че няма безплатен VPN, който препоръчваме, прави нещо сенчесто с вашите данни.
  • Добра поддръжка на клиенти: Изпратихме заявки за поддръжка на всеки VPN и включихме само тези, които ни дадоха навременни, полезни отговори.

  За да научите всичко, което трябва да търсите, когато избирате безплатен VPN, можете да прочетете нашия пълен VPN процес на преглед.

  Как да инсталирате безплатен VPN на Windows 10

  Инсталирането на безплатен VPN на Windows 10 е просто. Просто следвайте тези стъпки:

  1. Изберете VPN със солиден безплатен план за Windows 10. Препоръчваме Hotspot Shield.
  2. Изтеглете приложението Windows от VPN’s уебсайт.
  3. Инсталирайте приложението и следвайте стъпките на конфигурацията. Това трябва да е супер лесно и да отнеме само няколко минути.
  4. Свържете се със защитен сървър Навсякъде по света.
  5. Опресняване или повторно отваряне на всеки браузър или приложение това’s Свързани с интернет.
  6. Че’s it!

  Ако уебсайтовете все още откриват действителното ви местоположение, опитайте да изчистите кеша и бисквитките си, така че те вече нямат вече регистрирани данни за вас.

  8 причини евтин премиум VPN е по -добър от безплатен VPN

  VPN, изброени в това ръководство, са най -добрите безплатни VPN за Windows 10 – но те’все още е невероятно ограничен в сравнение с премиум доставчиците.

  За най -доброто (няма значение най -много частното) изживяване, препоръчваме да инвестирате по няколко долара всеки месец в евтин премиум VPN. Ето само няколко причини защо:

  1. Нулеви ограничения: Вашата честотна лента никога не е ограничена при използване на първокласен VPN. Можете да стриймвате, изтегляте, торент и видео чат към съдържанието на сърцето си.
  2. Глобални сървъри: Premium VPN има хиляди сървъри, разположени по целия свят, гарантирайки ви бързи, надеждни връзки навсякъде, от Ню Йорк до Нова Зеландия.
  3. Повишена поверителност: Вземете най-добрите индустриални инструменти като сървъри само за RAM, които гарантират вашите данни и дейност за сърфиране, никога не се записват или споделят.
  4. Достъп до съдържание: Най -добрите премиум VPNS работят с Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, банкови уебсайтове и всеки друг обикновено ограничен уебсайт.
  5. Още по -добра сигурност: Premium VPN могат да инвестират приходи от абонаменти за постоянно подобряване на сигурността си срещу най -новите кибер заплахи и инструменти за изстрелване.
  6. Още устройства: Надграждането до платен план означава, че можете да инсталирате вашия VPN на всяко устройство, което използвате на един абонамент (компютър, телефон, телевизор, конзола и т.н.).
  7. Премиум поддръжка: Премиум VPN клиентите се възползват от поддръжка на чат на живо, имейл, билети за поддръжка и други.
  8. Добра цена: Най-добрите премиум VPN предлагат прости планове с 30-дневни гаранции за връщане на пари, така че можете да ги изпробвате безрискови и никога да не харчите повече от няколко долара на месец.

  Все още не е убеден? Излезте от нашето ръководство за най -добрите евтини VPN, за да видите колко са мощни.

  Безплатни често задавани въпроси за Windows 10 VPN

  Са безплатни VPN, безопасни за използване на Windows 10?

  Безплатните VPN, които преминаха нашите тестове, са безопасни за използване с Windows 10. Трябва обаче да избягвате повечето безплатни VPN, а не само за вашия компютър с Windows.

  Тествахме старателно всеки VPN, който ние’Препоръчаше да се гарантира, че те не са’не направете всичко сенчесто, за да не печелите тайно от вас. Общите тактики, използвани от VPN, които търсим, включват:

  • Вмъкване на реклами във вашия браузър.
  • Събиране на вашите данни за сърфиране и местоположение и го продават на рекламодатели и брокери.
  • Позволявайки зловреден софтуер и други заплахи в тяхната мрежа срещу заплащане.

  Ако ти’отново на строг бюджет, придържайте се към безплатните vpns ние’Препоръчано тук – включително Hotspot Shield, Windscribe и Proton VPN. Но за да получите най -добрата защита, препоръчваме ви да инвестирате в евтин Windows VPN, който’s независимо одитирано, за да го гарантира’s честен и надежден.

  Има ли 100% безплатен VPN?

  Налични са много 100% безплатни планове за VPN. Въпреки това, за да си спестите много стрес и безсилие, ви предлагаме да се придържате към най -добрите безплатни VPN, които преминаха нашите тестове, включително Sheid Shield, Windscribe и Proton VPN.

  За разлика от повечето 100% безплатни VPN, те не използват сенчести тактики, за да печелят тайно от вас (като събиране на вашите данни и продажба на рекламодатели) и Дон’t прилагат необосновани ограничения на своите потребители. Все още можете да използвате нашите най -добри снимки, за да стриймвате, изтегляте, видео чат и много повече – без да плащате за абонамент.

  Има ли безплатен неограничен VPN за Windows?

  Proton VPN е безплатен, неограничен VPN за Windows, който не е’t покрийте честотната си лента или употреба по някакъв начин. Въпреки че смятаме, че това е страхотен безплатен VPN, той все още има някои други ограничения, като по -малка сървърна мрежа, връзка с едно устройство и несъвместимост с някои популярни сайтове за стрийминг.

  Ако искате напълно неограничен VPN, препоръчваме Surshark. То’S невероятно евтино (абонаментите започват само от $ 2.49/месец), предлага неограничена честотна лента, неограничени едновременни връзки на устройството, отлична скорост, херметична сигурност и много други. Вие’Re също се обхваща от 30-дневна гаранция за връщане на пари, така че можете да го изпробвате безрисково за един месец.

  Са безплатни vpns законни?

  Да, в повечето страни безплатните VPN са напълно легални. Малък брой държави – включително Китай, Северна Корея, Иран, Оман, Русия и Обединените арабски емирства – забраниха VPNs направо. Използването на такъв в тези страни понастоящем е незаконно.

  Въпреки това, дори в страни, в които VPN са законни, това не’t означава те’отново защитен от закона, ако провеждате някакви дейности, считани за престъпни във вашата страна на пребиваване (i.E., заложени защитени с авторски права медии или критикуване на правителството).

  Докато най -добрите VPN могат да скрият факта, че вие’Дори да използвате VPN, няма значение да скриете вашата онлайн дейност, все пак препоръчваме да помислите за местни закони, преди да използвате такъв.

  Заключение

  Четирите безплатни vpns ние’VE представи цялата работа с Windows 10 и Don’t Прилагат твърде много ограничения. Те’надеждни, прозрачни и сигурни.

  Те обаче’все още е невероятно ограничен. Можете да решите кой от тях отговаря на нуждите ви и да го изпробвате. Те’в края на краищата – така че няма какво да губите.

  Но ако искате най-бързото, най-безопасното, най-частното изживяване, предлагаме да инвестирате в един от най-добрите платени VPN за Windows. Всяка от тях предлага щедра безрискова гаранция за връщане на пари от 30 дни. И така, там’s не вреда при изпробване на един.

  Написано от: Конор Уолш

  Conor е технологичен писател с професионална параноя. Той е страстен за уединението и когато не пише за това, може да се намери, опитвайки се да се отдалечи от телефона си и всяка друга технология, наслаждавайки се на музика на живо, на открито или добра (физическа) книга.