: Не, облачната услуга не е задължителна за запис на алармени видеоклипове. Все още можете да използвате камерата, без да се абонирате за облачната услуга. Ако обаче решите да не се абонирате, ще трябва да разчитате на други методи като локално съхранение или ръчно видео резервни копия, за да запазите записаните си кадри.
В: Мога ли да получа достъп до камерата дистанционно?
О: Да, можете да получите достъп до камерата дистанционно с помощта на приложението Wansview Cloud или PC Software. Докато имате интернет връзка, можете да видите емисията на живо от камерата си и да контролирате настройките му отвсякъде.
В: Работи ли камерата с Алекса?
О: Да, външната камера на Wansview работи с Alexa. Можете да използвате гласови команди, за да контролирате камерата чрез вашето устройство Alexa, като Echo Spot или Echo Show.
В: Как е качеството на нощното виждане?
О: Камерата има 24 инфрачервени светодиода, които осигуряват ясно нощно виждане до разстояние от 20 метра (60 фута). Можете да наблюдавате къщата или зоните си на открито дори в тотална тъмнина.
Въпрос: Водоустойчивата ли е камерата?
О: Да, външната камера на Wansview има воден рейтинг на IP65. Той е предназначен да издържа на сурови метеорологични условия, включително дъжд и сняг. Можете да го използвате на открито, без да се притеснявате, че нейното изпълнение е засегнато от времето.
В: Как е качеството на видеото?
О: Камерата поддържа 1080p HD видео, предоставяйки ясни и подробни кадри. Освен това има обектив с широк ъгъл 105 °, което ви позволява да заснемете широк изглед на зоната за наблюдение.
В: Как работи откриването на движение?
О: Камерата има възможности за откриване на движение, което означава, че може да открие всяко движение в зрителното си поле. Когато се открие движението, ще получите сигнали в реално време на телефона си. След това можете да отворите приложението Wansview Cloud, за да видите какво е задействало откриването на движението.
В: Има ли гаранция за камерата?
О: Да, 24-часова гаранция се предоставя от продавача, след като артикулът напусне склада. Ако срещнете някакви проблеми с камерата, можете да се свържете с обслужването на клиентите за помощ.
В: Мога ли да използвам камерата с 5G WiFi мрежа?
О: Не, камерата работи само с 2.4G WiFi мрежа. Тя не поддържа връзка с 5G WiFi мрежа.
В: Как се захранва камерата?
О: Камерата се предлага с захранване от 12V 1A в САЩ. Можете да го свържете към източник на захранване, за да осигурите непрекъсната мощност на камерата.
В: Мога ли да споделя камерата с множество потребители?
О: Да, можете да споделите камерата със семейството или приятелите си. Те ще трябва да регистрират акаунт в приложението Wansiew Cloud и да приемат споделената камера. До четири устройства могат да преглеждат подаването на камерата едновременно.
В: Какво идва в пакета?
О: Пакетът включва две камери за сигурност на Wansview, две 3DBI WiFi антени, две 12V 1A US захранване, два бързи ръководства за инсталиране, два пакета монтажни винтове и два RJ45 Ethernet кабела.
В: Мога ли да използвам камерата за наблюдение на закрито?
О: Докато камерата е предназначена за употреба на открито, все пак можете да я използвате за закрито наблюдение, ако е необходимо. Той предоставя висококачествено видео и функции като откриване на движение и нощно зрение, които могат да бъдат полезни и за наблюдение на закритите райони.
В: Съвместима ли е камерата с други умни домашни устройства?
О: Камерата е съвместима с Alexa устройства, което ви позволява да я контролирате с гласови команди. Той може да работи и с други умни устройства или системи, в зависимост от тяхната съвместимост с функциите и протоколите на камерата.
В: Има ли мобилно приложение за контрол на камерата?
О: Да, има приложение за облак на Wansview както за iOS, така и за Android устройства. Можете да изтеглите приложението от съответните магазини за приложения и да го използвате за достъп и контрол на камерата дистанционно.
В: Мога ли да използвам камерата без интернет връзка?
О: Докато камерата изисква интернет връзка за отдалечен достъп и някои функции, тя все още може да функционира локално без интернет връзка. Определени функции, които разчитат на интернет свързаност, като облачно съхранение или отдалечен достъп, няма да бъдат достъпни без активна интернет връзка.
В: Мога ли да монтирам камерата до стена или таван?
О: Да, камерата се предлага с монтажни винтове и може лесно да се монтира към стена или таван. Включеното ръководство за бърза инсталация предоставя инструкции как да монтирате и настроите камерата.

Wansview Outdoor Security Camera, Wansview 1080p Безжична WiFi Home SurveAlne Waterprow Camera с нощно виждане, откриване на движение, отдалечен достъп, работи с Alexa -W4-2Pack

Свържете се с ipcamviewer lite

Wansview W4 Outdoor Security Camera, 1080p wifi домашно наблюдение Водоустойчива камера с нощно виждане, откриване на движение, отдалечен достъп, работи с Alexa (Black)

【1080p FHD с 2 мегапикселов обектив】 Wansview Outdoor Security Camera е оборудван с 2 мегапикселова HD обектив, който доставя кристално чист и гладък видео ден и нощ, защитавайте дома си, където и да сте. Камерата работи с 2.4G WiFi (5G не се поддържа) 【работи с Alexa & Night Vision】 Wansview Home Security Camera работи с Alexa, можете да попитате вашето ехо шоу, Fire TV, за да покаже вашата WiFi камера WiFi WiFi. С вграден инфрачервен светодиод 24. 【IP 65 Водоустойчиво】 WiFi камера Wifi WiFi е оценена с IP65, работната температура варира от 14F до 104F (-10 ℃ · 40 ℃), направена с алуминиева сплав, е вандалово и може да работи добре при сурово време, дори в бурята и снежното време е вандалово и може да работи добре при сурово време, дори в бурята и снежното време е вандалово и може да работи добре при сурово време, дори в бурята и снежното време е вандалоусто. 【Откриване на движение и предупреждение】 камера за наблюдение на открито Wansview ще заснеме дейности за движение, известия в реално време ще бъдат изпратени на телефона, ще отворите приложението Wansview Cloud, можете да проверите какво се случва веднага. 【Сигурност и обслужване на клиенти】 Технология за финансово криптиране и най -висока защита на данните, за да се гарантира сигурността на вашата поверителност. Той поддържа облачно съхранение, за да се избегне рискът от открадната или счупена камера. ————————————————————————————————————————————————————————— 24 НСЕННА ГАРАНЦИЯ, след като артикул остави нашето складово плащане чрез доставка на Paynow – 4 долара (Ninjavan) самостоятелна колекция (назначаване) – 37 Jln Pemimpin, #04-02 Mapex *Обезчестяване и тежки предмети – самостоятелна колекция

3 – 4 работни дни

37 Jalan Pemimpin

Наличен нов начин на плащане на разположение

Докоснете ‘Купува’ и изберете Paynow като свой начин на плащане

Купете безопасно със защита на Carousell

Щракнете ‘Купува’ да поръчам. Получавайте поръчката си, както е посочено, или върнете парите си.

Wansview Outdoor Security Camera, Wansview 1080p Безжична WiFi Home SurveAlne Waterprow Camera с нощно виждане, откриване на движение, отдалечен достъп, работи с Alexa -W4-2Pack

Изображение

Wansview Outdoor Security Camera, Wansview 1080p Безжична WiFi Home SurveAlne Waterprow Camera с нощно виждане, откриване на движение, отдалечен достъп, работи с Alexa -W4-2Pack

Wansview Outdoor Security Camera W4 е независимо проектиран и разработен от Wansview. Това е рентабилна камера за сигурност на открито, тя е напълно надградена по отношение на качеството и функцията, като превъзходно качество на видеото, точно откриване на движение, облачно съхранение и съвместимост с Alexa. Иновациите са безкрайни, Wansview прави живота ви по -добър.

Wansview безжична камера за сигурност на открито

Защитете дома си вътре и Ouside ден и нощ

Wansview Camera пази дома ви по всяко време

Външната камера Wansview W4 е оборудвана с 2MP HD обектив, която осигурява кристално ясна картина. Когато сте навън, можете да проверите дома си по всяко време на вашия смартфон, след като има някакво движение в наблюдаваната зона, можете да получите незабавно известие за предупреждение и можете да проверите какво се случва веднага.

 • Какво е включено?
 • 2 камери за сигурност на Wansview
 • 2 3DBI Wifi Attenna
 • 2 12V 1A американски захранване
 • 2 Ръководство за бърза инсталация
 • 2 пакет монтажни винтове
 • 2 RJ45 Ethernet кабел

Основни функции

1080p HD видео

С широкоъгълни обективи 105 °, Wansview Outdoor Security Camera заснема по-ясни детайли отвън, можете да увеличите цифрово камерата до 4x, за да разширите видеото, за да видите подробности за зоната за наблюдение. И монтажа на топката ви дава повече свобода от мястото, където искате да видите.

IP 66 Водоустойчив и Vandaproof

С IP66 страхотна устойчива на атмосферни влияния и трайна външна корпуса на алуминиевата сплав, камерата за сигурност на Wansview ви държи актуализирана в дъжд, вятър или блясък, няма нужда да излизате навън, за да проверите какво става.

Работи с Алекса

Wansview Outdoor Camera работи с Alexa на Echo Spot, Echo Show, Дайте команда на вашето устройство Alexa, бихте могли да имате своя Wansview Home Security Camera Day или Night.

Основни функции

Сигнали в реално време за безопасност

Ще получите предупредително съобщение при открито движение и щракнете върху съобщението, което ще бъдете насочени към видеото за предупреждение, за да проверите какво се случва, никога не пропускайте никакъв случай на спешни случаи. Можете също така да изтеглите Alert Videos от приложението Wansiew Cloud. Облачното съхранение не е задължително за запис на алармени видеоклипове.

Ясно нощно виждане

Wansview Vigil Camera ви позволява да получите ясна картина дори в тотална тъмнина. Камерата има 24 IR светодиода, които осигуряват до 60feet нощно виждане. Възможност за наблюдение на къщата или алеята или градината през нощта, никога няма да сте в тъмно.

Отдалечен изглед с множество потребители

Домашната камера на Wansview може да бъде споделена на вашето семейство или приятели, помолете ги да регистрират акаунт, за да получат споделената камера. Една камера може да се гледа от 4 устройства едновременно. Дистанционно проверете дома си в приложението WansviewCloud или PC софтуера, когато сте на почивка, никога няма да се притеснявате за дома си.

Може да се занимавате със следните въпроси?

Въпрос: Трябва ли да се абонирам за облачна услуга, за да използвам камерата?

О: Не. Облачното съхранение не е задължително. Потребителите могат да използват камерата, без да се абонират в облачно съхранение.

В: Необходимо ли е камерата да свърже захранването?

A: Y es, той трябва да бъде включен в изход за непрекъсната мощност. Безжична връзка означава, че тази WiFi камера предава данни чрез 2.4 GHz Wifi.

Въпрос: Поддържа ли SD картата на камерата?

О: Не. Тази камера не поддържа SD карта, можете да записвате 10S алармен видеоклип в приложението, когато движението е открито.

В: Поддържа ли камерата други софтуерни програми ?

О: Не. Тази външна камера понастоящем поддържа само Wansview Cloud App и Wansview Cloud PC Software.

Въпрос: Защо не мога да получа имейл за активиране, когато регистрирам нов акаунт в приложението ?

О: 1. Моля, проверете кутията за нежелана поща. 2. Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка след продажба с имейл на вашия акаунт, ние ще активираме вашия акаунт ръчно.

Ръководство за потребителя wansview w4 камера за сигурност на открито

Файл миниатюра

Wansview W4 Camera за сигурност на открито – Използвайте Ръководство – Използвайте Ръководство PDF.
Документи: Отидете на Donwload!

 • Наръчник на собственика – (английски)

Ръчни камери на потребителя за Wansview W4

Как да свържете облачната камера към софтуера на третата страна, като използвате RTSP

Настройки на приложението Wansview Cloud

 • Моля, въведете [Настройки]-[Локално приложение]. Можете да промените локалното потребителско име и парола (потребителското име и парола по подразбиране ще бъдат издадени от сървъра за първи път) и номера на порта RTSP (диапазон 554-1554).

Свържете се с ISPY

 • Добавете обекти, изберете един и превключете на FFMPEG (H264), копирайте RTSP връзката в приложението в лентата на URL и щракнете върху OK

Свържете се със синия ирис

 • Изберете rtsp: // в адресната лента и след това копирайте RTSP връзката в приложението в адресната лента. Трябва само да промените съдържанието в червеното поле по -долу. Не е необходимо друга информация да бъде модифицирана. Щракнете върху OK след модификация.

Свържете се с ipcamviewer lite

 • Камерата, добавена от ipcamviewer lite чрез RTSP, може да гледа само видео и не поддържа мониторинг и запис

Забележка: RTSP предава само аудио и видео потоци в реално време и не поддържа PTZ контрол, превключване на нощно виждане и други функции

Wansview W4 | Страници: 7 | Създадено на: 2020-06-04 | Тип на файла: PDF | Име на файл: 63076763_w4.pdf | Размер: 832.47 kb | Английски език