Обобщение на статията: ПРОДАЖБИ НА ДЕН ПРОДАЖБИ НА WALMART – Спестете от 4K TV, уреди, още

В чест на деня на президентите Walmart предлага впечатляващи отстъпки за над 1000 продукта в различни категории, включително дома, технологията, модата и други. Тази статия подчертава някои от най -добрите оферти, достъпни при продажбата на деня на президентите на Walmart. От отстъпка Apple Airpods до Vizio Oled Smart TVs, има по нещо за всеки. Освен това, има спестявания на кухненски уреди като въздушни пържени и кафемашини, както и модни предмети като рокли и обувки. Важно е обаче да действате бързо, тъй като тези сделки може да не продължат дълго.

10 ключови точки:

1. Apple Airpods (2 -ро поколение): В продажба за 99 долара, първоначално на цена от $ 124.
2. Unisex Baya Clog Sandal на Croc: Отстъпка до $ 34.99 от $ 49.99.
3. Vizio OLED 65-инчов клас 4K HDR Smart TV: Предлага се за 998 долара, по -ниски от 1499 долара.
4. Rozmoz 5.2-qt въздушен фритюрник: Маркирано до 49 долара, първоначално на цена от $ 65.44.
5. Ppyoung Лятна ежедневна рокля: В продажба за 18 долара.99, първоначално на цена от 28 долара.99.
6. Keurig K-Duo Plus Single Serk & Carafe Coffee Maker: Отстъпка до $ 159, намаление от 199 долара.99.
7. NESTL BED 1800 Луксозен хотелски лист: комплект: Предлага се за $ 19.99, първоначално на цена от 29 долара.99.
8. Apple Watch SE (1 -во поколение): Маркирано до 199 долара, първоначално на цена от 279 долара.
9. Витамикс 1 блендер: В продажба за $ 129.95, първоначално на цена от $ 249.95.
10. IROBOT ROUMBA 676 VACUUM ROBOT: Предлага се за 174 долара, по -ниски от 279 долара.
Въпрос 1: Каква е отстъпката за Apple Airpods?
Отстъпката от Apple AirPods е 25 долара, като намалява цената до 99 долара от първоначалната цена от 124 долара.
Отговор 1: Walmart предлага отстъпка от 25 долара за Apple Airpods (2 -ро поколение) по време на продажбата на председателите им. Вече можете да ги закупите за 99 долара, вместо първоначалната цена от 124 долара. Побързайте и вземете тази сделка, докато трае!
Въпрос 2: Каква е цената на Vizio OLED 65-инчов клас 4K HDR Smart TV?
65-инчовият HDR TV на Vizio OLED OLED е достъпен при продажбата на Walmart за $ 998.
Отговор 2: При продажбата на деня на президентите на Walmart можете да закупите 65-инчовия HDR HDR TV от Vizio OLED само за $ 998. Това е значителна отстъпка от първоначалната му цена от 1499 долара. Не пропускайте тази възможност да надстроите опита си за гледане!
Въпрос 3: Каква е отстъпката на Rozmoz 5.2-qt въздушен фланец?
Розмоз 5.В момента 2-QT Air Fryer е на цена от 49 долара, намаление от първоначалната цена от 65 долара.44.
Отговор 3: Ако сте на пазара за фритюрника, Walmart има много за Rozmoz 5.2-qt въздушен фланец. Вече можете да го закупите само за 49 долара, спестявайки 16 долара.44 От първоначалната цена от $ 65.44. Този въздушен фритюрник ще ви даде възможност да се наслаждавате на хрупкави и вкусни храни с по -малко масло.
Въпрос 4: Колко можете да спестите от нестл леглото 1800 луксозен хотелски чаршаф?
Луксозният хотелски лист на Nestl Bed 1800 се предлага за $ 19.99, надолу от първоначалната цена от 29 долара.99.
Отговор 4: Дневната продажба на президентите на Walmart включва много на комплекта за хотелски чаршаф на Nestl 1800 Luxury Hotel. Можете да спестите 10 долара от първоначалната цена, като намалите разходите до само 19 долара.99. Почерпете се с най-добрия комфорт и релаксация с този висококачествен комплект лист.
Въпрос 5: Каква е отстъпката на Apple Watch SE (1 -во поколение)?
Apple Watch SE (1 -во поколение) се предлага за 199 долара по време на продажбата, намалена от първоначалната цена от 279 долара.
Отговор 5: Ако сте гледали Apple Watch, сега е идеалното време да купите такъв. Продажбата на деня на президентите на Walmart предлага Apple Watch SE (1 -во поколение) на отстъпка от 199 долара, спестявайки ви 80 долара от първоначалната цена от 279 долара. Останете свързани и проследявайте вашите цели за здраве и фитнес с този стилен и натъпкан от функции смарт часовник.
Въпрос 6: Колко можете да спестите от вакуума на робот Irobot Roomba 676?
Vacuum за робот Irobot Roomba 676 е на цена от 174 долара, което е по -ниско от първоначалната цена от 279 долара.
Отговор 6: Уморен от вакуумиране? Дневната продажба на президентите на Walmart предлага много за вакуум за робот Irobot Roomba 676. Можете да спестите огромни 105 долара, тъй като той е достъпен само за 174 долара вместо първоначалната цена от 279 долара. Нека този робот вакуум се грижи за вашите нужди за почистване, докато се наслаждавате на повече свободно време.
Въпрос 7: Каква е отстъпката от деветте.Осем рокля с трептене на ръкав?
Можете да закупите деветте.Осем къса рокля с ръкав за трептене за 14 долара.99, отстъпка от първоначалната цена от 19 долара.96.
Отговор 7: Ако търсите модна сделка, продажбата на дневните президенти на Walmart ви е покрила. Деветте.Осем рокля с трептене на ръкав се предлага само за 14 долара.99, спестявайки ви 4 долара.97 От първоначалната цена от 19 долара.96. Тази стилна рокля е идеална за предстоящи пролетни и летни събития.
Въпрос 8: Колко можете да спестите от Sketchers Gowalk Slip-On Comfort Shoe?
Sketchers Gowalk Slip-On Comfort Shoe е на цена от $ 39.99, намалена от първоначалната цена от 62 долара.
Отговор 8: Ако оценявате както стил, така и комфорт, ще ви харесат сделката на Sketchers Gowalk Slip-On Comfort обувки на Walmart’s Day Day Sale. С отстъпка от 22 долара.01, можете да закупите тези обувки за $ 39.99, вместо редовната цена от 62 долара. Отнасяйте се с краката си с целодневен комфорт, докато все още изглеждате модерни.
Въпрос 9: Каква е отстъпката от София, активна от София Вергара Висока талия Фат и панталони за пламъци?
София, активна от София Вергара с висока талия, студио за панталони и панталони, се предлагат за 22 долара, намалени от първоначалната цена от 25 долара.
Отговор 9: Дневната продажба на президентите на Walmart разполага много за София, активна от София Вергара Висока талия, студио Fit и Flare Pants. Тези стилни и ласкателни панталони се продават само за 22 долара, спестявайки ви 3 долара от първоначалната цена от $ 25. Насладете се както на комфорта, така и в стил с този универсален гардероб от съществено значение.
Въпрос 10: Колко можете да спестите от чантата Hommtina Weekender Travel Tote?
Tote Tote Tote на Hommtina Weekender е на цена от 23 долара.99, надолу от първоначалната цена от 29 долара.99.
Отговор 10: Ако планирате следващото си пътуване, продажбата на председателите на Walmart има голяма част от чантата Hommtina Weekender Travel Tote. Тази просторна и стилна чанта се предлага за 23 долара.99, спестявания от 6 долара от първоначалната цена от 29 долара.99. Опаковайте всичките си основни неща и пътувайте със стил с тази достъпна и практична опция за чанта.

ПРОДАЖБИ НА ДЕН ПРОДАЖБИ НА WALMART – СПЕСТЕТЕ НА 4K ТВ, УРИЧЕНИ, още

(Отваря се в нов раздел)

40 -те най -добри сделки, които можете да пазарувате при продажбата на деня на президентите на Walmart

Никол Натале е писател на свободна практика и редактор, базиран в Хавай. След като прекара няколко години в работа в марки като превенция, ден на жената и бизнес вътрешност в Ню Йорк, Никол реши да остави градския живот зад себе си за Island Living. Днес тя живее гъвкав начин на живот, в който може да се омъжи за всичките си страсти, включително писане, йога, пеене и приключения в природата. Нейната работа е представена в марки като женското здраве, доброто домакинство, ежедневието и други. Като сътрудник на класа на Асоциацията на журналистите по здравни грижи, Никол е най -страстен към покриването на здравето и благосъстоянието, въпреки че работата й е обхващала много вертикали, включително начин на живот, красота, мода, бизнес и други. Когато Никол не пише, почти винаги можете да я намерите навън да практикува йога, да се присмива на нейната Ukelele или да се насладите на красив залез с приятели. Свържете се с Никол на нейния уебсайт www.Nicolnatale.com или в instagram @nicolnatale.

Публикувано на 16 февруари 2023 г. 08:00 ч

Продажба на деня на президентите на Walmart

Независимо дали търсите чисто нов чифт слушалки или нова рокля, която да стартирате пролетта, има няколко пъти в годината, когато можете да сключвате епични сделки за предмети, които сте гледали от известно време, а денят на президентите е един от тях.

Въпреки че на 20 февруари се каца на председателите, впечатляващите отстъпки вече са на живо в търговците на дребно като Walmart, където можете да спестите стотици долари за повече от 1000 продукта в дома, технологията, модата и други.

Ако пролетното почистване е на ума ви, можете да намерите отстъпки за вакууми от Dyson и Irobot или да надстроите постелката си с нови луксозни чаршафи и комплект пухкави възглавници. Подготовка за много хостинг тази пролет и лято? Кухненските съдове като въздушен фрит. Или можете да се почерпите с някои нови технологии с сделки от Samsung, Apple, Bose и други.

Тъй като онлайн пазаруването е завладяващо, както е, ние разгледахме интернет и изтеглихме най -добрите оферти, които можете да намерите при продажбата на деня на президентите на Walmart, но ще искате да действате бързо, тъй като няма да се казва колко дълго всички артикули ще останат на склад. Пазарувайте най -добрите сделки за деня на президенти в Walmart по -долу.

Продажба на деня на президентите на Walmart

Най -добрите общи сделки за президенти в Walmart

 • Apple Airpods (2 -ро поколение), 99 долара (оригинал. $ 124)
 • Unisex Baya Clog Sandal на Croc, $ 34.99 (Ориг. $ 49.99)
 • Vizio OLED 65-инчов клас 4K HDR SmartCast Smart TV, $ 998 (оригинал. 1499 долара)
 • Rozmoz 5.2-qt въздушен фритюрник, $ 49 (оригинал. $ 65.44)
 • Ppyoung Лятна ежедневна рокля, 18 долара.99 (Ориг. 28 долара.99)
 • Keurig K-Duo Plus Single Serk & Carafe Coffee Maker, $ 159 (оригинал. $ 199.99)
 • NESTL BED 1800 Луксозен комплект хотелски лист, 19 долара.99 (Ориг. $ 29.99)
 • Apple Watch SE (1 -во поколение), 199 долара (оригинал. $ 279)
 • Vitamix One Blender, $ 129.95 (Ориг. $ 249.95)
 • Irobot Roomba 676 Vacuum Robot, $ 174 (оригинал. $ 279)

Може да се почувства като продукти на Apple рядко влизат в продажба, но в момента можете да получите някои популярни технологии от марката с отстъпка в Walmart, включително нов чифт AirPods. Второ поколение AirPods Pro Earbuds, които разполагат с Bluetooth връзка, достъп до Siri и имат дълготраен живот на батерията, отиват за под 100 долара в момента. Можете също така да отбележите 1 -во поколение Apple Watch SE за 80 долара по -малко в Walmart. Часовникът помага да се следи множество здравни показатели, освен че ви позволява да приемате обаждания и текстове, докато сте в движение.

Имайте някои домашни предмети, които сте търсили да надстроите? Сега е вашият шанс, защото можете да получите вакуум за робот Irobot Roomba 676 за над 100 долара отстъпка. Вакуумът на робота прави цялото почистване за вас, благодарение на триетапна система за почистване, интелигентно проследяване и автоматична акумулаторна батерия. Други кухня задължителни лица като блендера на Vitamix One и Ceurig K-Duo Plus Single Serk & Carafe Coffee Maker също са маркирани в Walmart.

Продажба на деня на президентите на Walmart

Най -добрите модни сделки в Walmart

 • Девет.Осем рокля с ръкав за трептене, 14 долара.99 (Ориг. $ 19.96)
 • Мекият памучен модален сън на Хане, 9 долара (оригинал. $ 16.98)
 • Fantaslook Corduroy Shacket, 19 долара.99 (Ориг. 26 долара.99)
 • Sketchers Gowalk Slip-On Comfort Shoe, $ 39.99 (Ориг. $ 62)
 • София, активна от София Вергара Високо талия, студио Fit and Flare Pants, 22 долара (оригинал. 25 долара)
 • Bergman Kelly Scuf Clog Coral Fleece Memory Foan Slipper, $ 15.99 (Ориг. $ 29.99)
 • Безплатен монтаж всеки ден с къс ръкав, 8 долара (оригинал. $ 11)
 • Hommtina Weekender Bag Travel Tote, $ 23.99 (Ориг. $ 29.99)
 • Плод на сутиен за спортен сутиен на Loom Comfort, 8 долара.65 (Ориг. $ 9.94)
 • Рокля за ръкав от шия на Huberry Crew, 23 долара.39 (Ориг. 25 долара.99)

Въпреки че повечето хора все още не носят нищо друго освен уютна зимна екипировка, пролетта е зад ъгъла и можете да вкарате толкова леки и тежка рокли при продажбата на деня на президентите на Walmart, като деветте.Осем къса рокля с ръкав на Flutter, която има ласкателен дизайн на опаковане и детайл от Frill в подгъва.

Ако търсите малко повече покритие, помислете за рокля от ръкав на шията на Huberry, която е стил на MIDI, така че осигурява повече покритие на долната част на тялото. Изработена от мека полиестерна материя, която е дишаща, роклята е перфектен преходен вариант, който може да се носи през няколко сезона на годината, плюс това върви само за 24 долара в момента.

Никога не е късно да добавите удобен чифт чехли към колекцията ви за обувки, а женските кошари от женската памет Bergman Kelly Clog Coral Fleece в момента са $ 14 отстъпка. С участието на пухкава изкуствена козина и стелка с мемори пяна, закритите и външните чехли са олицетворение на комфорта, предлагайки ви целодневна поддръжка.

Нов чифт маратонки в списъка ви за пазаруване? Вижте обувката Gowalk Slip-On Comfort от Sketchers, за която купувачите казват, че е “удобна обувка за ходене.„Сложките се предлагат в шест цвята: черно, черно и бяло, бяло, таупе, флот и мавци.

Продажба на деня на президентите на Walmart

Най -добрите технологични сделки в Walmart

 • Samsung Galaxy Buds 2 Earbuds, $ 109 (оригинал. $ 149)
 • Ваканционна конзола Xbox Series S, $ 239.99 (Ориг. $ 299)
 • 75-инчов Crystal UHD от Samsung 75-инчов (2160p) LED Smart TV, $ 677.99 (Ориг. $ 798)
 • Nintendo Switch Neon пакет с могъща кожа на конзолата, 309 долара (оригинал. $ 399)
 • Bose QuietComfort 45 Слушалки за отмяна на шум, 279 долара (оригинал. $ 329)
 • Samsung Galaxy 4 Watch, $ 169 (оригинал. 199 долара)
 • Fitbit Inspire 2 Fitness Tracker, $ 59 (оригинал. $ 69.50)
 • Таблет Toscido T151 (10-инчов), $ 129 (оригинал. $ 149)
 • Polaroid Go White Bundle Pack с черен клип на камерата, $ 90 (оригинал. $ 99)
 • Lenovo IdeaPad 3 15.6-инчов FHD лаптоп, $ 439 (оригинал. $ 509.50)

Ако сте имали нов чифт слушалки от списъка си от известно време, време е да се почерпите, защото Walmart има толкова много опции за обичан клиент с основна отстъпка. Безжичните слушалки могат да бъдат полезни, докато сте в движение или упражнявате, и можете да получите Samsung Galaxy Buds 2 Earbuds за $ 40 по -малко. Слуховете за каране на шума помагат да се заключи външен звук, за да можете наистина да се потопите в любимата си музика.

Друга двойка шумови двойки, Bose SiqueComfort 45 слушалки, също са маркирани. Слушалките с над ухо предлагат впечатляващите 22 часа живот на батерията с едно зареждане и ако имате време само за бързо 15-минутно зареждане, това ви получава три часа време за игра.

Умните телевизори предлагат незабавен достъп до стрийминг платформи и игри и имат лесна връзка с смартфони, така че е лесно да разберете защо толкова много купувачи се стичат до този артикул с големи билети по време на продажба. И в момента можете да вкарате 75-инчовия Crystal LED Crystal LED клас Samsung за $ 100 по-малко в момента.

С ултра бърз процесор, кристално чисто UHD резолюция и достъп до множество приложения, телевизорът ще подобри изживяването на развлеченията във всеки дом, а купувачите казват, че си струва цената.

Продажба на деня на президентите на Walmart

Най -добрите домашни сделки в Walmart

 • г-н. Кафе ледена кафемашина, 29 долара.88 (Orig. $ 34.98)
 • По-добри домове и градини Modern Farmhouse 3-Pack Table and Fload Lamp, $ 55.88 (Orig. $ 67.96)
 • СПА усещания от 8-инчов матрак от пяна на Zinus, 120 долара (оригинал. 199 долара)
 • Клара Кларк 1800 луксозни чаршафи за легла, 19 долара.89 (Ориг. $ 29.65)
 • Възглавница за легло с пяна от памет, $ 34.99 (Ориг. $ 59)
 • Хамман ленени кърпи за баня, комплект от 4 части, $ 40.99 (Ориг. $ 79.99)
 • Cosori Smart Air Fryer Pro II, $ 89 (оригинал. $ 99)
 • Ashark Hydrovac ™ безжичен Pro 3-in-1 вакуум, $ 248 (оригинал. $ 359)
 • Eyliden Microfiber Spray Mop, $ 18.99 (Ориг. $ 39.99)
 • Комплект нож от немска стомана на Deik с 14 части, $ 65.99 (Ориг. $ 129.99)

Надежден вакуум е нещо, което всеки има нужда от дома си, а човек, който трябва да се вземе, е вакуумът на Shark Hydrovac ™ безжичен Pro 3-in-1. Леките, безжични вакууми и мопс на устройството, тъй. В момента е в продажба за 248 долара и купувачите казаха, че „обичат колко добре се почиства.”И ако просто търсите нов моп, можете да спестите 21 долара на моп от микрофибър на Eyliden, който може да се използва като мокър и сух моп върху твърда дървесина, дърво и керамични плочки благодарение на функция за спрей и 360-градусова въртяща се въртяща се въртене.

Други отлични домашни сделки Ingled. Можете дори да забиете нов матрак с отстъпка в момента като тази опция за пяна от памет чрез спа усещания. Той е оборудван с два сантиметра опора на пяната с памет, два инча комфортна пяна и четири инча основна пяна за комфорт през цялата нощ, а в момента върви за $ 120.

Обичате ли добра сделка? Регистрирайте се за бюлетина за пазаруване на хората За да сте в течение на най -новите продажби, плюс мода на знаменитости, декор за дома и други.

Вижте повече от хората, които пазаруват

Никол Кидман се разруши в Лулумон за разходка с Рийз Уидърспун Тут

Никол Кидман се разруши в Лулумон за разходка с Рийз Уидърспун

Hilary Duff Baublebar Tout

Китката на Хилари Дъф е настилана с гривни от тази марка бижута, носена от знаменитости-и те са в продажба

ПРОДАЖБИ НА ДЕН ПРОДАЖБИ НА WALMART – СПЕСТЕТЕ НА 4K ТВ, УРИЧЕНИ, още

Отблизо логото на Walmart Storefront

Продажбите на деня на президентите на Walmart се случват сега и има много причини да се вълнувате. Продажбите на деня на президентите са първият основен празник на дребно за годината и са склонни да доведат до рекордни цени на широк спектър от артикули.

Като един от най -големите търговци на дребно в страната, Walmart ръководи обвинението в сделките за деня на президентите на 4K телевизори, малки/големи кухненски уреди, вакууми за роботи, слушалки и декор на дома. С много потребители затягаха бюджета си тази година, Walmart е по -агресивен от всякога този месец.

Като напомняне, повечето от тези продажби вероятно ще продължат през цялата седмица. Но най -добрите продажби на Деня на президентите на Walmart ще бъдат намерени днес. Не забравяйте да следвате нашето празнично покритие за най -добрите оферти за деня. Също така, вижте нашето ръководство за най -добрите промо кодове на Walmart тази седмица и предимствата на абонатите на Walmart Plus.

Продажбите на деня на президентите на Walmart – бързи връзки

 • Adidas:Мъжко/женско облекло от $ 15 (се отваря в нов раздел)
 • Велосипеди за възрастни/детски:Сделки от 94 долара (се отваря в нов раздел)
 • Настолни игри:Clue, Candy Land, повече от $ 4 (се отваря в нов раздел)
 • Фитнес и упражнения:До 40% отстъпка от йога, тежести, бягащи пътеки (се отваря в нов раздел)
 • Игрални лаптопи:MSI, Asus, Gateway от $ 499 (се отваря в нов раздел)
 • HDTVS:Сделки от $ 98 (отваря в нов раздел)
 • Кухненски уреди:Спестете от Ninja, Keurig, Instant Pot, повече от $ 15 (Отваря се в нов раздел)
 • Лего играчки:Комплекти от $ 9 (се отваря в нов раздел)
 • Nintendo Switch:игри от $ 29 (се отваря в нов раздел)
 • PS5:Проверете Restock @ Walmart (се отваря в нов раздел)
 • Смартфони:Продажби на iPhone и Galaxy от $ 8/месец (се отваря в нов раздел)
 • Продажба на космически нагреватели:Сделки от $ 16 (се отваря в нов раздел)
 • Играчки:До 55% отстъпка от Барби, нерф, още (отваря се в нов раздел)
 • Xbox Series X | S:игри от $ 29 (се отваря в нов раздел)

Най -добрите продажби на деня на президентите на Walmart

Телевиси

(Отваря се в нов раздел)

Умна 4K телевизионна продажба: От $ 98 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Като част от събитието си за продажби на президенти на Walmart, Walmart има множество смарт телевизори в продажба от $ 98. Продажбата включва телевизори от TCL, Samsung, Vizio, LG и Walmart’s Onn марката на TVS. Много от телевизорите с по -ниски цени са малки комплекти 1080p – подходящи за домашен офис или детска стая – но има и многобройни 4K телевизори в продажба.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Onn 50 “4K Roku TV: беше 238 долара сега $ 198 @ walmart (Отваря се в нов раздел)
50-инчовият 4K Roku TV е бюджетен телевизор за всеки, който иска голям екран на малък бюджет. Той разполага с поддръжка на HDR10, Dolby Audio, Apple Airplay/HomeKit/Google Compatibility и Voice DiDote. Плюс това, той използва отличния софтуер на Roku, за да ви донесе стотици стрийминг приложения като Hulu, Netflix, Apple TV и други.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Hisense 58 “4K Roku TV: беше $ 338 сега $ 298 @ walmart (Отваря се в нов раздел)
Стискайте към съдържанието на сърцето си с този гигантски и потапящ 4K телевизор. Той предлага поддръжка за Dolby Vision HDR и HDR10 видео стандарти плюс DTS Studio Sound за виртуален съраунд звук. 58-инчовата телевизия също спортен платформа на Roku, което прави стриймингът лесно и интуитивно.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Samsung 60 “4k TV: беше $ 999 сега $ 794 @ walmart (Отваря се в нов раздел)
TU7000 е част от телевизорите на входно ниво на Samsung. Въпреки това, той все още е зареден с функции, които включват HDR поддръжка, вградена поддръжка на Bixby (гласов асистент) и операционната система на Tizen на Samsung, която ви дава достъп до приложения като Apple TV Plus, Netflix, Hulu, Prime Video, Sling TV, Disney Plus и други.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

LG A2 55 “4K OLED TV: беше 1299 долара сега $ 896 @ walmart (Отваря се в нов раздел)
A2 е входно ниво на LG за 2022 г. В нашия LG A2 OLED преглед казахме, че предлага чудесно цветна картина и доста силен аудио. Това е добре за игри, макар че имайте предвид, че сте останали със скорост на опресняване 60Hz и няма HDMI 2.1 портове. Той предлага Dolby Vision/HDR10/HLG поддръжка, платформата WebOS на LG и вградения Google Assistant/Amazon Alexa. Този 55-инчов модел се продава за $ 896.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Vizio 65 “OLED 4K TV: беше 1499 долара сега $ 998 @ walmart (Отваря се в нов раздел)
Най-ниската цена! OLED TV на Vizio е на склад и се продава. 65-инчовият 4K OLED TV пакети IQ Ultra CPU на Vizio и Progaming Engine на компанията, който е предназначен за геймплей Xbox и PS5. Той поддържа Dolby Vision HDR, DTS Virtual X, Vizio SmartCast и множество цифрови асистенти за без ръце контрол на вашия телевизор. В нашия ревю на Vizio OLED TV, казахме, че предлага повече за вашите пари, отколкото повечето конкуриращи се телевизори OLED. Това е най-ниската цена, която някога сме виждали за всеки 65-инчов OLED.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

Уреди

(Отваря се в нов раздел)

Gourmia 8 Qt Digital Air Fryer: беше $ 99 сега $ 79 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Ако искате да се почерпите с фритюрника на AIR, този ден на президентите, Gourmia 8 Qt Digital Air Fryer е чудесен избор. С капацитет от 8 кварта, той лесно ще отговаря на голямо семейство, а с 12 функции за готвене, включително въздушно пържене, печено и печене, има опция за всяко хранене. Кошницата е безопасна за съдомиялната машина за лесно почистване.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Magic Bullet Mini: беше $ 34 сега $ 20 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Не само тази мръсотия на Blender е евтина, но и Magic Bullet Mini е идеална за кухни с ограничено пространство. Освен това е чудесно за спортисти, защото можете да направите много различни здравни шейкове и коктейли. Просто добавете вашия протеин прах по избор и сте готови! Може да се използва и за приготвяне на сосове за макаронени изделия и guac.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Незабавна соло кафемашина: беше $ 68 сега $ 59 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Производителите на кафе с едно обслужване днес удрят епични цени. “Соло” машина на Instant Pot се продава за 59 долара, което е най -ниската му цена на всички времена. Машината е съвместима с K-Cup Pods или вашето собствено наземно кафе (с включеното шушулки за многократна употреба).

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Арктически цар компактен хладилник: беше 215 долара сега $ 148 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Този компактен хладилник Arctic King предлага 3.2 кубически капацитет на краката. Разполага с отделно отделение за фризер, вътрешна светлина, зеленчукови/плодови по -рични и сменяеми стъклени рафтове. Това е един от най-евтините хладилници, които сме виждали.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Ninja Air Fryer XL: беше $ 84 сега $ 75 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Ninja Air Fryer XL разполага с 5.5-квартална кошница, която ви позволява да се наслаждавате на пържени храни без вина. Благодарение на неговата технология за пържени въздух, ще използвате до 75% по -малко мазнини от традиционните методи за пържене. Освен това има четири различни функции за готвене (пържене на въздух, печено, претопи и дехидрати) и широк диапазон от температури, така че можете да приготвите любимите ястия на семейството си в рекордно време.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Смесител на стойка за наклона на Costway (черен): беше $ 178 сега $ 119 @ walmart (Отваря се в нов раздел)
Миксерът за стойка за наклона на costway се предлага с големи 7.5-четвърт купа от неръждаема стомана и предпазител за пръскане, за да се смесват големи количества, без да се прави каша. Той има 6 скорости настройки и се предлага с размахване, кука за тесто и побойник, за да отговарят на различни кулинарни задачи.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

Вакууми на робота

(Отваря се в нов раздел)

Anker Eufy 25c: беше $ 249 сега $ 96 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Anker Eufy 25c е един от най-евтините роботни вакусии, които сме виждали. Smart VAC може да се контролира чрез приложение за смартфони или чрез гласови команди. Той разполага с тройна система за почистване на четки и може да почисти както килимите, така и твърдите подове. Най-хубавото е,.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

HOOVER Spotless Portable Carpet and Tippery Spot Cleaner: беше $ 129 сега $ 98 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Този лек почистващ петна е идеален за изчистване на килими и тапицерии. Той съчетава мощни инструменти за всмукване и дълбоко почистване, плюс разтвор за почистване на килими на Хувър, за повдигане и премахване на петна. 14 фута. Захранващият кабел ви помага да почиствате дълбоко и да премахнете петна от трудно за достигане на зони.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Вакуум за акула на йонни роботи: беше $ 249 сега $ 139 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Ако искате вакуум за робот на входно ниво на достъпна цена, този ранен президентите на Walmart Day Sale заслужава вашето внимание. Йонът на акулата се предлага с три-четка система, която предлага много четка за почистване и може лесно да маневрира около стълби или первази. Междувременно приложението Sharkclean ви позволява да планирате и контролирате своя робот VAC с натискането на един бутон и е съвместимо с Amazon Alexa или Google Assistant.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Irobot Braava Jet M6: беше $ 499 сега $ 349 @ walmart (Отваря се в нов раздел)
Най -добрият моп робот, който сме тествали, в момента се продава в Walmart. В нашия преглед на Braava Jet M6 установихме, че това устройство е най -доброто в почистване на разливи и петна на нашия етаж. Освен това работи с Roomba S9 и I7 – след като приключат с вакуумирането, те могат да кажат на M6 да започне да се измине.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

Играчки

(Отваря се в нов раздел)

Настолни игри: Сделки от $ 4 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Walmart предлага голямо разнообразие от популярни настолни игри в продажба от $ 4. Продажбата включва заглавия за деца (UNO, Super Mario Monopoly, съжалявам), както и няколко игри за възрастни (бръмчени, първо и последно, още).

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Играта за търговия с покемони Go Go Tins: беше $ 19 сега $ 9 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Пазаруване на любител на Pokémon? Вземете им калай с търговски карти Pokémon Go. Въз основа на хитовото мобилно приложение, този колектор Tin се предлага или с Pikachu, Snorlax, или с Blissey Foil Cards, плюс четири произволни бустерни пакета. Като се има предвид, че бустерните опаковки понякога могат да се продават за над 10 долара на поп, това е много, което ви спестява един тон пари.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Лего продажба: Сделки от $ 9 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Нека въображението на детето ви се развихри с нов Playset LEGO. Walmart има различни модели в продажба от $ 19. Продажбата включва Lego Star Wars, Lego Harry Potter, Lego Super Mario и други.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

4-в-1 Мулти игрови таблица: беше $ 99 сега $ 89 @ Walmart (Отваря се в нов раздел)
Продуктите за най-добър избор 4-в-1 маса за много игри могат да се използват за игра на билярд, фусбол, тенис на маса или въздушен хокей. Той предлага 31-инчово пространство за игра и включва всички аксесоари/парчета, необходими за игра на всяка игра. Различните повърхности за игра могат да бъдат подредени, за да спестят място, а самата таблица включва 7.5-инчови пространство за съхранение вътре в рамката на масата.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

Зная

Получете незабавен достъп до Breaking News, най -горещите отзиви, страхотни оферти и полезни съвети.

Като изпращате вашата информация, вие се съгласявате с Общите условия (се отваря в новия раздел) и Политиката за поверителност (отваря се в нов раздел) и сте на възраст над 16 години.

Като редактор на сделки в Том’S Ръководство, Луис непрекъснато търси начини да избегне плащането на пълна цена за най -новите джаджи. С над 10 години опит за лов на сделки, проверка на цените на Луис срещу множество търговци на дребно и търси високо и ниско за най-добрите оферти, за да доведе читателите. Роден и отгледан нюйоркчанин, Луис също е запален плувец и маратон. Работата му се появи на Gizmodo, CNET и Time Out New York.

Най -добрите продажби на деня на президентите, които трябва да пазарувате през 2023 г

Намерете невероятни сделки за Vitamix, Dyson и Pioneer Woman!

От Annmarie Mattila Публикувано: 15 февруари 2023 г

Играйте иконата на триъгълника, която показва да се играе

Визуализация за 10 неща, които трябва да знаете за Walmart

Това е Денят на почти президентите! Това означава дълъг уикенд, за да се отпуснете, да се насладите и разбира се, да пазарувате! Това е така, защото през уикенда на президентите е едно от най -добрите времена в годината, за да намерите страхотни продажби на практически всичко – от матраци до вакууми до кухненски уреди. Така че, ако сте готови за домашно опресняване като част от пролетното си почистване, сега е моментът.

И докато много магазини са отворени в деня на президентите, всичко ще бъде достъпно онлайн, включително едно от любимите ни места за пазаруване: Walmart. Това е мястото, където можете да намерите нашите любими продукти от жената Pioneer, в края на краищата! И ние сме щастливи да съобщим не само, че техните страхотни сделки за дома, които трябва да бъдат намерени в магазина и онлайн за практически всяка марка, наистина има някои от продуктите на REE, които правят списъка за продажба тази година!

Тук споделяме сделките на деня на любимите си президенти, включително най -добрите в кухненските уреди от Pioneer Woman и други топ марки, както и уреди за почистване. Ако се чудите колко добра е продажбата тази година, ето няколко сделки: намерихме не една, а две От най-добрите почистващи килими за домашни любимци в продажба, Vitamix за 120 долара отстъпка и от 19 части за готвене на REE за над 62% отстъпка! Да, четете това право. И продължавайте да четете за повече информация за всички кражби и сделки.

ПРОДАЖБИ НА ДЕН ПРОДАЖБА НА WALMART

Гети изображения

Най -добрите продажби на деня на президентите на продуктите на Pioneer Woman

 • Вземете комплекта от керамични хляба от четири за под 14 долара.
 • Вземете Breezy Blossoms 11 части от неръждаема стомана Блок за нож под 40 долара.
 • Вземете комплекта за готвене на алуминиев алуминий Mazie под 50 долара.
 • Вземете комплекта за готварски съдове за алуминий от 10 части от 10 части под 80 долара.

Най -добрите продажби на кухненски уреди на президентите

 • Предприеме $ 120 отстъпка Блендерът на Vitamix One.
 • Предприеме $ 30 отстъпка The Keurig K-Duo Plus Single Serk & Carafe Coffee Maker.
 • Вземане под управление 46% отстъпкаЕкстракторът на сокоизстисквачката на Aicook.
 • Вземете до 45% отстъпка Електрическият блендер на Hamilton Beach Smoothie.

Най -добрите продажби на уредите за почистване на деня на президентите

 • Вземане под управление 51% отстъпка Мултиосърфтек вакуум.
 • Предприеме $ 120 отстъпка Dyson v8 Origin+ безжичен вакуум.
 • Вземете до $ 20 отстъпка Пътят на Bissell Spot Clean Pro Heat Pet Pretable Creet.
 • Вземете почти 2o% отстъпка The Bissell Little Green Portable Creple Cleaner.

Президент на Walmart 2023’S Дневна продажба: Справя се с вас’Ще се радвам на телевизори, оборудване за упражнения, технологии, продукти на Apple и други

Продажба на деня на президента

Не чакайте до февруари. 20: Walmart’S президент’Продажбата на дневната продажба вече е започнала и сделките са изобилни.

Отстъпките варират в някои случаи до повече от 50% отстъпка. Има технологични продукти – включително артикули и телевизори на Apple – уреди, играчки и мебели и други предмети от домакинството.

Цената за стотици продукти е намалена, така че тя’си струва да се разгледа сайта’s Справка за сделки, но ако вие’отново за времето, когато ние’Ve подчерта някои от най -добрите оферти по -долу.

Президент’S Дневни телевизионни сделки от Walmart

Президент на Walmart’S Day Appliance Deals

Продажби на деня на президента

Продажби на деня на президента

ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ОБОРУДВАНЕ НА УСЛОВИЯ ДЕН ДЕН Сделки

Продажби на деня на президента

Apple Products и други технологични сделки Walmart

Walmart домакински предмети

Продажби на деня на президента

Ако закупите продукт или се регистрирате за акаунт чрез една от връзките на нашия сайт, може да получим компенсация.

Опровержение

Използването на и/или регистрация на която и да е част от този сайт представлява приемане на нашето потребителско споразумение (актуализирано 4/4/2023), Политика за поверителност и декларация за бисквитки и вашия избор на поверителност и права (актуализирани 1/26/2023).

Настройки на бисквитките/Не продайте моята лична информация

© 2023 Advance Local Media LLC. Всички права запазени (за нас).
Материалът на този сайт не може да бъде възпроизведен, разпространен, предаван, кеширан или използван по друг начин, освен с предварително писмено разрешение на авансови местни.

Правилата на Общността се прилагат за цялото съдържание, което качвате или по друг начин да изпратите на този сайт.

YouTube’Политиката за поверителност е достъпна тук и YouTube’S Общите условия са достъпни тук.