V380 Pro HD 1080p Night Vision Безжична WiFi IP камера с 2 -те аудио и до 64 GB поддръжка на SD карта – бяла

Има ли някой на задната ви врата? Закрепен ли е домът ми, докато съм далеч от дома? Камерите за домашна сигурност биха решили тези проблеми! С функциите за откриване на движение, сигналите за съобщения в реално време ще изпратят до вашия телефон. След като активирате функцията за откриване на движение, камерата за сигурност ще се щракне и записва видео автоматично.

Резюме

1. Поглед от широк ъгъл: V380 Pro HD камерата предлага широкоъгълна гледка, което ви позволява да наблюдавате по-голяма площ от вашия дом или офис.

2. Аларма за откриване на движение: Камерата разполага с възможности за откриване на движение, изпраща сигнали за съобщения в реално време на вашия телефон, когато открие всяко движение.

3. Нощно виждане: V380 Pro е оборудван с възможности за нощно виждане, което ви позволява да наблюдавате помещенията си дори при условия на ниска осветеност.

4. Двупосочен аудио: Камерата разполага с вградени аудио възможности, което ви позволява да проведете двупосочен разговор с всеки в близост до камерата.

5. До 64 GB SD карта поддръжка: V380 Pro поддържа до 64 GB SD карта, което ви позволява да съхранявате записани видео кадри за бъдеща справка.

Въпроси и отговори

1. Има ли V380 Pro нощно виждане?

Отговор: Да, V380 Pro е оборудван с възможности за нощно виждане, което ви позволява да наблюдавате помещенията си дори при условия на ниска осветеност.

2. Мога ли да получа сигнали в реално време на телефона си?

Отговор: Да, V380 Pro има функции за откриване на движение, които изпращат сигнали за съобщения в реално време към вашия телефон, когато открие всяко движение.

3. Как работи функцията за откриване на движение?

Отговор: След като активирате функцията за откриване на движение, камерата V380 Pro автоматично ще се щракне и записва видео, когато открие всяко движение.

4. Мога ли да провеждам аудио разговори през камерата?

Отговор: Да, V380 Pro разполага с двупосочни аудио възможности, което ви позволява да проведете разговор с всеки в близост до камерата, използвайки вашия смартфон.

5. Колко видео кадри може да поддържа SD картата?

Отговор: V380 Pro поддържа SD карти до 64 GB, които могат да съхраняват записани видео кадри на стойност месец (SD карта не е включена).

6. Мога ли да наблюдавам множество области с една камера?

Отговор: Да, можете да позиционирате V380 Pro камерата, за да наблюдавате множество зони, като регулирате нейния ъгъл и посока на гледане.

7. Мога ли да получа достъп до камерата дистанционно?

Отговор: Да, можете да получите достъп до V380 Pro камерата дистанционно с помощта на мобилното приложение V380, което ви позволява да наблюдавате помещенията си отвсякъде.

8. Мога ли да запиша видео кадри с помощта на камерата?

Отговор: Да, V380 Pro ви позволява да записвате видео кадри с помощта на карта с памет (не е включена), предоставяйки ви удобен начин за преглед на минали събития.

9. Колко лесно е да инсталирате камерата?

Отговор: V380 Pro камерата може лесно да бъде инсталирана, като следвате инструкциите, предоставени в ръководството за потребителя, и с помощта на мобилното приложение V380.

10. Камерата идва ли с гаранция?

Отговор: Препоръчително е да се консултирате с продавача или производителя относно политиката за гаранция за камерата V380 Pro.

11. Какъв е източникът на захранване за камерата?

Отговор: V380 Pro камерата може да се захранва с стандартен адаптер за захранване или чрез вградената му батерия, в зависимост от модела.

12. Мога ли да свържа няколко камери към приложението?

Отговор: Да, можете да свържете множество V380 Pro камери към мобилното приложение V380, което ви позволява да наблюдавате няколко области едновременно.

13. Мога ли да прегледам кадри на камера на живо от множество устройства?

Отговор: Да, можете да видите кадрите на камерата на живо от множество устройства, като влезете в мобилното приложение V380, като използвате същите идентификационни данни на акаунта.

14. Има ли абонаментна такса за използване на приложението?

Отговор: Мобилното приложение V380 е достъпно за безплатно изтегляне и използване, без да се изисква абонаментна такса.

15. Може ли камерата да се използва на открито?

Отговор: V380 Pro камерата е предназначена за употреба на закрито и не се препоръчва да се използва на открито, освен ако не е адекватно защитена от елементите.

V380 Pro HD 1080p Night Vision Безжична WiFi IP камера с 2 -те аудио и до 64 GB поддръжка на SD карта – бяла

Има ли някой на задната ви врата? Закрепен ли е домът ми, докато съм далеч от дома? Камерите за домашна сигурност биха решили тези проблеми! С функциите за откриване на движение, сигналите за съобщения в реално време ще изпратят до вашия телефон. След като активирате функцията за откриване на движение, охранителната камера ще направи снимка и ще записва видео автоматично.

Има ли V380 Pro нощно виждане?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

V380 Pro HD 1080p Night Vision Безжична WiFi IP камера с 2 -те аудио и до 64 GB поддръжка на SD карта – бяла

V380 Pro HD 1080p Night Vision Безжична WiFi IP камера с 2 -те аудио и до 64 GB поддръжка на SD карта – бяла

Сравнете добавете с списъка с желания

Описание

Широко ъглов изглед, аларма за откриване на движение, мониторинг в реално време, мегапиксел IP WiFi камера със зашеметяваща картина, мобилно приложение V380 и двупосочен аудио домоф. Комуникацията се улеснява чрез App, безжичен двупосочен видео разговор и домофон. Фантастична карта с памет за компресия на видео, 64 GB, осигурява един месец запис (не е включен). Базата’S Мощният магнит улеснява прикрепянето към всеки метален обект.

V380 Pro Wireless CCTV камера с нощно виждане и поддръжка на RTSP

ScreenShot_2020-04-09-13-13-17-195_com.macrovideo.v380pro

V380 Pro Wireless CCTV камера се предлага от много продавачи на Aliexpress за едва 15USD. Той има 10 IR светодиода, които не могат да бъдат деактивирани и поддържа доста добре нощното виждане. Моето устройство изглежда като следната снимка:

v380_pro_camera

Тъй като на тази камера няма Ethernet порт, първоначалната конфигурация, която е доста сложна, трябва да се извършва безжично чрез мобилно приложение:

ScreenShot_2020-04-09-13-15-30-610_com.macrovideo.v380pro

Процесът е описан на лош, но разбираем английски език в ръководството за потребителя. По принцип, камерата трябва да бъде нулирана и поставена в режим на търсене, което би създало безжична безжична мрежа ADHOC с предварително определено име, E.g. V380_xxxx. На Android, мобилното приложение, когато се постави в режим на търсене, ще се опита да се свърже с всяка такава отворена безжична мрежа и да намери камерата на предварително дефиниран IP адрес. Ако бъде намерено такова устройство, потребителят ще бъде подканен да въведе идентификационните данни на домашната безжична мрежа, която след това ще бъде разменена с камерата чрез отворената ADHOC мрежа. От този момент нататък камерата ще се свърже с домашната мрежа, използвайки предоставените идентификационни данни и отворената ADHOC мрежова връзка се прекратява. В iOS потребителят ще трябва ръчно да се свърже с камерата’S Wireless Network, тъй като безжичното управление не е възможно от приложенията на трети страни.

След като успешно се добави, камерата може да се гледа от основната страница на приложението:

ScreenShot_2020-04-09-13-13-17-195_com.macrovideo.v380pro

Всяка камера има свой идентификационен номер, отпечатан отзад под формата на QR код. След като бъде конфигурирана, камерата може да бъде добавена към всяко приложение V380, като въведете своя идентификатор или сканиране на QR кода му. Бих посъветвал обаче да се използва функционалността на облака на тези евтини камери за някакви сериозни цели, тъй като не е известно, когато кадрите се качват на. В моята настройка маршрутизаторът е конфигуриран да позволява само достъп до локална мрежа за тези камери (Интернет достъпът е деактивиран) от съображения за сигурност. Мобилното приложение все още може да има достъп до камерата и да преглежда потока на живо, без да се свързва с облачния сървър.

Използване на SD карта и някои прости настройки като качество на видеозапис, както и дали да запишете аудио, които могат да бъдат конфигурирани от приложението. Непрекъснатото запис, ако е активирано, ще позволи на камерата да записва видеоклипове 24/7 (което е по подразбиране). Записването на събития ще записва само ако бъде открито движение. Тъй като алгоритъмът за откриване на движение е лош, бих предложил да се даде възможност за непрекъснато запис, когато е възможно.

ScreenShot_2020-04-09-13-13-49-835_com.macrovideo.v380pro

Извън кутията тази камера не поддържа RTSP чрез порт 554. За да активирате RTSP, изпълнете следното:

1. След успешна конфигурация изключете камерата, извадете SD картата
2. Създайте име на файл ceshi.ini на SD картата със следното съдържание:

[Const_param] rtsp = 1

3. Поставете картата и рестартирайте камерата. След като от камерата се чуе някаква английска и китайска реч, изчакайте малко, преди да изключите камерата.
4. Извадете картата и изтрийте файла ceshi.ini, Поставете го и рестартирайте камерата
5. RTSP би бил достъпен в този момент чрез следващия URL (където Потребител и парола са пълномощията). Може да са налични множество потоци с различни резолюции в зависимост от вашето устройство, заменете 11 с 12/13/14/и т.н., за да експериментирате.

rtsp: // Потребител: Парола@192.168.1.2: 554/Live/CH00_1

6. За да сте сигурни, че RTSP все още работи, рестартирайте камерата и опитайте отново.

Въпреки че страницата на настройките съдържа опции за задаване на статичен IP, опитът за това ще доведе до загуба на връзка и изисква фабрично нулиране. Предлагам вместо това да настроите статичен IP за тази камера на вашия рутер, докато оставяте DHCP активиран на самата камера. Качеството на картината на нощното виждане е задоволително, дори ако сензорът за IR светодиоди може да не се превключва достатъчно бързо при определени обстоятелства. За разлика от камерата на Floureon, кадърът на рамката не се поддържа и може да се извършва само чрез инструмент на трета страна като FFMPEG. Също така няма достъп до уеб, FTP или Telnet до кадрите, така че каквото и да се съхранява на SD картата, би било безполезно, освен ако SD картата на камерата не бъде премахната за проверка. В крайна сметка с помощ.

Няма опция за конфигурация за NTP сървър и няма интегрирана батерия, която да съхранява времето на тази камера, така че времето на камерата ще се върне обратно към 1980 г. след рестартиране след загуба на захранване, ако достъпът до производителя NTP сървър не е наличен. Тепърва ще откривам решение за този проблем, което често се случва в моята настройка, тъй като камерата няма право да има достъп до интернет поради причина за сигурността. Неочакваната промяна във времето може да доведе до окачване на FFMPEG, докато записва RTSP потока и въвежда необходимостта от рестартиране на FFMPEG, ако се открие окачване (e.g. Записаният файл не е актуализиран за повече от няколко минути). Едно просто решение би било да стартирате мобилното приложение при такива обстоятелства и да получите достъп до камерата от приложението (което може да изисква няколко опита), което след това ще зададе отново времето правилно. Подходът би бил да се извърши внимателно проучване на мрежовия трафик, за да се установи точният NTP сървър, който се използва и белилистът му на рутера или може би да се обърне инженеринг на мобилното приложение, за да се разбере, че протоколът е необходим за определяне на времето на камерата дистанционно. Нито си струва усилията според мен.

По време на изследванията си намерих експериментален фърмуер за тази камера, който можете да изтеглите тук. Не съм го тествал, така че опитайте на свой собствен риск. Свързана дискусия можете да намерите тук.

Въпреки ограниченията, V380 все още е добра камера за ежедневна употреба. Ако искате да получите такъв, прочетете продавача’s Описание на елемента внимателно и се уверете, че получавате точно същия модел. Много китайски продавачи продават подобни камери под една и съща марка; Много от тях имат малка или никаква прилика по отношение на функции на устройството, което тествах тук.

Вижте също

Ctrzq V380 Pro HD 1080p Night Vision Безжична WiFi IP камера с 2посочни аудио и до 64 GB SD CARD CAMEAR CAMERA (64 GB, 1 канал)

Офертата на банката 10% незабавна отстъпка при транзакции с кредитни карти на SBI, до ₹ 1250 при поръчки от ₹ 5000 и повече

Офертата на банката 10% незабавна отстъпка от транзакции с кредитна карта на SBI, до ₹ 1750 при поръчки от ₹ 5000 и повече

Офертата на банката допълнително ₹ отстъпка от транзакции с кредитни карти на SBI, при нетна стойност на количката от 25 000 и повече

Партньорска оферта Регистрирайте се за Flipkart Pay по -късно и вземете подаръчна карта Flipkart на стойност до ₹ 1000*

3MP IP камера OutdoorPan Tilt Night Vision V380 Pro Camera

Метален панел за алуминиева сплав
Предният панел, направен от алуминиева сплав, по -добра производителност на разсейване на топлината, по -дълъг живот от пластмасата.

H9DD877E927E64BDC813D791C9C793469C

AI откриване на човека, звукова аларма, зона и аларма за кордон

Поддръжка на WiFi PTZ Camera Wifi Ptz Откриване на хуманоиди, откриване на зона, предупреждение за кордон, можете да зададете зоната на алармата, да ви даде интелигентен сигнал само когато човекът задейства алармата, това ви помага да филтрирате грешната информация за алармата. Можете да запишете предупредителни думи, тъй като алармата звучи, когато има човек в алармата ви, тя ще излъчва гласа ви, когато задейства аларма. “Здравейте, това е частна зона, моля, оставете сега !”

H033A6BD465504C489B961FCBFC5B0D155

Интелигентно автоматично проследяване на движението

WiFi PTZ камера Поддържа автоматично проследяване на движещ се обект (можете да включите/изключите в приложението), камерата ще се върне автоматично на място за нулиране след проследяване. (Автоматичното проследяване не може да работи едновременно с откриване на хуманоиди).

HDA4A9A6FB91E4840BD8EA9C0BBE71181Uизображение

Интелигентно двойно светлинно цветно нощно виждане

AI PTZ камера, вградена в 4бр. IR светодиод +4бр. Светодиода за бяла светлина, има 3 режим нощно виждане за избор в приложение, отворен интелигентен двоен светлинен цветен режим на нощно виждане сега! (IR разстояние 30 метра, бяла светлина разстояние 30 метра). Надграждане на нощното зрение и ниско осветено изображение, с F2.1 обектив на бленда и 3D NR (намаляване на шума), DWDR (цифров широк динамичен диапазон), вижте Clear всяка подробности дори на подсветката и нощта.

HDE1CE8275FCD45D7BA77E536650C0B0FLизображение

Гладък контрол на тилата/накланяне от мобилно приложение

360 ° тиган и 140 ° наклон ви дават пълен ъгъл на гледане. Можете да го контролирате чрез приложението, да получите обширна гледка на всеки сантиметър от целия ви дом.

изображениеH5FABCB63E7E84C169631FE03C0833725V

Сигнали в реално време, за да се избегне загубата на собственост

Има ли някой на задната ви врата? Закрепен ли е домът ми, докато съм далеч от дома? Камерите за домашна сигурност биха решили тези проблеми! С функциите за откриване на движение, сигналите за съобщения в реално време ще изпратят до вашия телефон. След като активирате функцията за откриване на движение, охранителната камера ще направи снимка и ще записва видео автоматично.

H7B2F6230C471417CACDD3639EF59B82AG

Ясно е двупосочно аудио-говорене и слушайте навсякъде

Вграденият ултра-реагиращ микрофон ви позволява да провеждате гладки стабилни разговори чрез приложението V380 Pro, където и да сте. Режимът на домофон ви позволява да активирате микрофона и високоговорителя, така че можете да изпращате команди на вашия домашен любимец или да изплашите нежеланите гости.

H4F576C414C8E464A9603F261C0161E76E

Надстройка 1080p Full HD 2Megapixel резолюция

З.265 1080p Пълна резолюция на HD 2megapixel, вижте всички подробности в красив цвят и супер ясно с тази FHD камера. Всички заснети от тази камера ще ви бъдат представени чрез свободни и зашеметяващи видеоклипове.

изображениеизображениеизображение

IP66 Водоустойчив както на открито, така и на закрито

Smart WiFi PTZ камерата е устойчива на атмосферни влияния, защита на слънцето, съпротива на студ, прахообразна и светкавична продукция

H7B7B1CA12BD54DCB824FEDFD1F33505B3

Моля, защитете конектора, когато инсталирате, ако OUDOOR използва:

HDCE2F47E31FD4A09BED1AF66139925E2L

Гъвкави опции за съхранение

Приятелската облачна услуга може да съхранява сигурните данни, въпреки че камерата е повредена или открадната, можете да влезете в телефонно приложение, за да проверите незабавно вашите кадри. Съхранение на SUPPORT SD карта до 128 GB и 1 -месечен безплатен облак, след това можете да го платите с ниска цена: 1. Пренаписване на цикъл за всеки 3 дни, около 1USD / месец, 10USD / година 2. Пренаписване на цикъла за всеки 7 дни, около 2USD / месец, 20USD / година 3. Пренаписване на цикъл за всеки 30 дни, около 4USD / месец, 40USD / година

H7CE7B1A54FA84446BDCFFAC77BB9CA00RизображениеHDBE0AF9A3ABE4EAC8567EAE2D67581C0S

Спецификации

Основни функции

  • HD 3MP резолюция
  • Аудио запис
  • PTZ контрол
  • Двупосочна реч
  • Wifi връзка
  • Мобилно наблюдение на видео
  • IP67 водоустойчив
  • JPEG SNAPSHOT
  • Инфрачервен изглед на нощно виждане
  • Ден нощ