Как да търсите история на Twitter – 3 страхотни метода за лесно търсене

Резюме:

Търсенето през вашата история на Twitter е важно за бизнеса да остане на върха на своите акаунти в социалните медии. Twitter има разширени функции за търсене, които ви позволяват лесно да получите достъп до последните си туитове. От решаващо значение е да търсите историята на вашата Twitter, за да намерите старо съдържание, което можете да преразгледате и да видите какво харесва вашата аудитория. Има три страхотни метода за търсене на вашата история на Twitter: Използване на разширената функция за търсене на Twitter, използване на Sprout Social и ръчно превъртане през вашите туитове. Ето някои ключови точки за това как да търсите в Twitter история:

1. Използване на разширеното търсене на Twitter

 • Достъп до разширеното търсене на Twitter, като кликнете тук.
 • В раздела „Думите“ въведете ключови думи, фрази или хештегове, за да търсите в съдържание на туит.
 • В секцията с акаунти въведете дръжката си в Twitter, за да търсите собствени туитове.
 • В секцията дати въведете конкретен диапазон на дата, за да видите туитове от определен период от време.
 • Използвайте конкретни ключови думи, свързани с вашата марка, за да намерите стари туитове, които може да се наложи да бъдат изтрити.

2. Използване на Sprout Social

 • Отидете на вашето социално табло за управление на Sprout.
 • Щракнете върху иконата за търсене в горната навигационна лента и изберете Търсене на хора.
 • Потърсете конкретен потребител на Twitter, за да видите предишните си разговори с тях.
 • Добавете бележки или информация за контакт, за да се позовава на потребителя в бъдеще.

3. Ръчно превъртане през туитовете ви

 • Превъртете времевата си линия в Twitter, за да намерите стари туитове.
 • Потърсете минало съдържание, което все още е уместно и може да бъде възстановено.
 • Създайте серия, в която ретуирате старо съдържание, за да покажете историята на марката си.
 • Анализирайте минали туитове, за да видите кои от тях резонират с вашата аудитория.

Въпроси и отговори:

1. Как мога да получа достъп до разширеното търсене на Twitter?

Можете да получите достъп до разширеното търсене на Twitter, като щракнете върху тук.

2. Какво мога да търся в съдържание на туит, използвайки разширеното търсене на Twitter?

Можете да търсите ключови думи, фрази или hashtags, които искате да намерите в съдържание на туит.

3. Как мога да търся собствените си туитове, използвайки разширеното търсене на Twitter?

В секцията за акаунти на разширеното търсене на Twitter въведете дръжката на вашата Twitter, за да търсите собствени туитове.

4. Как Sprout Social ще ми помогне да търся моята история в Twitter?

Sprout Social ви позволява да търсите минали разговори, които сте водили в Twitter. Можете да намерите историята на търсенето си с конкретни потребители на Twitter и да добавите бележки или информация за контакт за бъдеща справка.

5. Защо е важно да търсите историята си в Twitter?

Търсенето на вашата история в Twitter ви позволява да пренасочите миналото съдържание, да анализирате какво харесва вашата аудитория и да останете на върха на вашите акаунти в социалните медии.

6. Как мога да прегледам миналото съдържание от историята на моята Twitter?

Превъртете през туитовете си и намерете старо съдържание, което все още е уместно. Можете да го възвърнете като чисто нова публикация или да създадете серия, в която да ретуирате старото си съдържание.

7. Как мога да намеря стари туитове, които може да се наложи да бъдат изтрити?

Използвайте конкретни ключови думи, свързани с вашата марка, за да търсите туитове, които споменават стари марки или кампании. Това ще ви помогне да идентифицирате туитове, които може да се наложи да бъдат премахнати.

8. Какви са някои съвети за измисляне на подходящи ключови думи за стари туитове?

Опитайте да търсите хештагове или имена на преустановени продукти. Също така, помислете за общи варианти или правописни грешки на вашата марка, съответните места и прякори или варианти за вашата марка или имена на продукти.

9. Как мога да видя кои туитове резонираха с моята публика?

Анализирайте последните си туитове, за да идентифицирате кои са получили висока ангажираност или взаимодействие от вашата аудитория. Това ще ви помогне да разберете какво съдържание им харесва и какво трябва да се съсредоточите в бъдеще.

10. Каква е ползата от използването на Sprout Social за търсене на моята история на Twitter?

Sprout Social предоставя организирана платформа за търсене и проследяване на предишните ви разговори в Twitter. Можете лесно да получите достъп до историята на търсенето си и да добавите допълнителна информация за бъдеща справка.

Как да търсите история на Twitter – 3 страхотни метода за лесно търсене

Всеки път, когато търсите нещо в Twitter, сайтът си спомня, за да можете да го търсите по -лесно следващия път, ако някога искате да го видите отново.

Как да търсите историята си в Twitter и защо искате

Когато пускате социални медии за вашия бизнес, то’е важно да сте на върха на всички аспекти на вашите акаунти. Това дори може да включва вашите публикации в архивите и туитовете на вашата компания (и минали търговци) може да са публикували преди години.

Въпреки че може да изглежда глупаво да прекарате всяко време в търсене на историята на вашата Twitter и да се движите през минало съдържание, мога да ви уверя’s не.

Позволявам’Говорете за това как да търсите историята си в Twitter, преди да скочите в няколко причини, поради които може да искате да го направите.

Как да търся история на Twitter

Въпреки че може би сте забравили за този туит, който сте изпратили, когато едва започвате бизнеса си преди пет и половина, Twitter не е. Още през 2014 г. Twitter даде на потребителите възможността да търсят във всеки туит, който някога е бил изпратен, което прави също толкова важно да сте в крак с предишното си съдържание, колкото настоящото ви съдържание.

За щастие за вас, Twitter има тонове страхотни функции за търсене, които ви позволяват да се потопите дълбоко във вашата марка’S История на Twitter.

Можете също така да използвате усъвършенствани оператори и техники за търсене в Twitter, за да улесните изпълнението на стратегиите за обслужване и ангажиране на клиентите.

За да получите достъп до разширено търсене в Twitter, щракнете тук. Вие’Ще бъда посрещнат с изскачащ прозорец, който изглежда така:

Как да търсите вашата история в Twitter - Twitter Разширено търсене

Има три различни раздела:

 • Думи: Тук можете да въвеждате ключови думи, фрази или хештагове, които искате да търсите в съдържание на туит
 • Сметки: Това е мястото, където можете да въведете дръжки в Twitter, които искате да търсите туитове, или споменавате
 • Дати: Това е мястото, където можете да въведете конкретна дата, зададена за преглед на туитове от определен период от време

Превъртете надолу до Сметки Раздел и въведете дръжката си в Twitter, за да гарантирате, че ще намерите само резултати от собствените си туитове.

След това можете да започнете да търсите историята си в Twitter за различни ключови думи, хештагове и други.

Ако сте имали предишно име на бизнес, можете да търсите туитове, където го споменавате, и да ги премахнете, за да избегнете объркване на нови клиенти.

Ето няколко допълнителни съвета как да измислите подходящи или потенциално проблемни ключови думи за стари туитове, които може да искате да изтриете:

 • Hashtags Old Brand или имена на преустановени продукти
 • Общи варианти или неправилно изписване на вашата марка
 • Места, които биха могли да бъдат от значение за вашата марка, които могат да включват затворени бизнес места.
 • Прякори или варианти за вашите имена на вашата марка или продукти

Можете също така да опитате да потърсите стари промоционални или кампанийски хештагове и да премахнете тези туитове, ако сделките вече не са от значение.

Вие’също така можете да проверите всичките ви туитове от определен диапазон. Опитайте да разгледате няколко месеца по едно, за да сте сигурни, че можете да почистите всичко, което може да не е от значение за вашата марка.

Има много различни неща, които трябва да проверите и всяка марка’S търсенията ще бъдат различни в зависимост от това какви стратегии сте’Използва се в миналото.

Как да търсите история на Twitter с помощта на Sprout Social

Sprout Social улеснява търсенето на минали разговори’В Twitter имаше в Twitter, за да следи разговорите и оплакванията за обслужване на клиенти.

Просто се насочете към вашето социално табло на Sprout, щракнете върху иконата за търсене в десния ъгъл на горната навигационна лента и проведете a Хората търсят За да намерите историята на вашето търсене с различни потребители на Twitter.

Търсене на история на Twitter в Sprout

Вие’Ще мога да видя всеки туит, който ви’Изпрати споменаването на тази дръжка или онова’s в пряк отговор на едно от техните съобщения.

Можете дори да използвате тази област, за да добавите бележка за акаунта или да добавите информация за контакт за потребителя, така че да имате нещо, което да препратите в бъдеще.

Защо трябва да търсите историята си в Twitter

Сега, когато ние’Разкрих как можете да проверите всичките си предишни туитове и споменавания за акаунти, нека’s говорим за защо бихте искали да направите това.

Може да изглежда досадно да се върнете и да проверите миналата си история на Twitter, но обещавам там’Метод за тази лудост. Ето няколко причини, поради които толкова често искате да търсите историята си в Twitter.

1. Reshare минало съдържание

Хей, разбирам го. Създаването на последователно съдържание в социалните медии може да бъде трудно. И мога да ви гарантирам, че дори и най -лоялните от вашите последователи не’не си спомнете какво сте споделили преди няколко години.

Потърсете обратно през историята си, за да намерите старо съдържание, което обичате и все още е уместно и го споделете като чисто нова публикация. Това е чудесен начин да улесните ръководството на вашия Twitter през натоварено време или когато вие’Удрях блок за творчество.

Можете дори. Можете да го цитирате Tweet и да добавите хештег като #yourbrandhistory – просто заменете “вашата марка” С името на вашата компания – или възкресете тези туитове като част от ‘на този ден’ Публикации, които подчертават историята на марката.

2. Вижте какво харесва вашата аудитория

Разгледайте миналото си съдържание, за да намерите кои туитове са били най -ангажирани. Може би сте провеждали кампания или серия от туит в миналото, която се е справила доста добре, но сте забравили за нея или е направено от друг маркетинг.

Това може да ви помогне да актуализирате текущата си стратегия за съдържание в Twitter и да намерите още повече съдържание, което’S доказано по отношение на ангажираността на аудиторията

3. Анализирайте как се е развила вашата стратегия за съдържание

Може би миналото ви съдържание не е било’t Всичко това страхотно и ти’наистина се развива като маркетолог и/или собственик на бизнес. Гледайки къде сте започнали и докъде сте’Елате може да бъде чудесна мотивация да продължите и да намерите нови тактики, които работят за вашия маркетинг в Twitter.

Може дори да намерите нови начини за обновяване на старите постове по начин, който ги прави по -добри и по -ангажирани за вашата аудитория. Може да преоткриете старите формати на съдържанието, за които сте забравили или може би дори не сте го направили’не знам – което може да помогне за поставяне на основата за по -експанзивен и ценен одит на социалните медии. Там’S вдъхновение навсякъде, дори миналото ви провали туитове.

4. Разберете какво са направили миналите маркетолози

Ако ти’поема нов акаунт, то’е добра идея да разгледаме как миналите маркетолози са управлявали тази марка’s съдържание в Twitter.

Вие’Ще мога да видя кои кампании са били успешни и кои може да не са били. Това може да ви помогне да ви дадат вдъхновение за това как можете да подобрите съдържанието, което другите споделят в миналото и да впечатлите марката и нейната аудитория.

Не забравяйте да правите това редовно, за да можете да вземете под внимание погрешни стъпки във вашата марка’s минало маркетинг – ти’Ще получа по -пълна картина на вашите исторически маркетингови усилия и да може да докладва по -подробно за подобренията, които вие’Създаване сега.

5. Надградете върху стари туитове с ново съдържание

Споменахме за ретуиране на старо съдържание, за да му дадем нов живот, но можете също да отговорите на стари туитове, за да стартирате нишка в Twitter и да се върнете по очите си на старото си съдържание, както и на новите си туитове.

Можете да актуализирате аудиторията си за продукти или услуги, които споменахте в миналото, да споделяте нови актуализации в индустриалната информация и други.

Можете дори да го направите продължаваща част от стратегията си редовно да се връщате през старите си туитове и да отговаряте на тях с нова и актуализирана информация, така че ако някой някога намери този туит в Twitter или Google търсене, той’Ще видя актуализираната информация директно отдолу.

Glossier често възобновява по -старите туитове на клиентите на множество социални емисии, за да покажат, че реагират на заявки на клиенти. Цялата ви марка може да се възползва от тази стратегия, когато използвате инструмент като Sprout’s Социални медии Слушане, за да помогнете да получите действителните бизнес прозрения, след което да го включите във вашия маркетинг, като засилите по -старите социални публикации, след като вие’може да отговори на заявката.

Как да търсите история на Twitter – 3 страхотни метода за лесно търсене

Как да търсим банер за блог на историята на Twitter

Разработването на ефективна маркетингова стратегия в Twitter за вашия бизнес е трудно. Трябва да разгледате всички аспекти на акаунта. За да направите това, анализирайте миналите дейности на вашия акаунт в Twitter. Може да се наложи да търсите в Twitter история, включително туитове и съдържание, публикувано преди години.

Искате ли да търсите конкретна история на туит или архив в Twitter?

Потърсете стари туитове какво точно търсите, следвайте тези 2 прости стъпки:

 1. Просто се насочете към тази страница Twitter историческо търсене и кликнете върху “ Данни за заявка ” .
 2. Въведете вашето име, имейл адрес, срок за търсене, изберете датите и щракнете върху Изпращане

Изтеглете архива на историята на Twitter

След известно време ще получите пълните си данни за архива на историята на Twitter.

Търсенето на вашата история в Twitter може да звучи непрактично, но ви уверявам’е далеч от непрактично. Анализът на вашата история в Twitter може да ви помогне да разсечете стратегиите, приложени в миналото, и да измервате тяхната ефективност.

Историята на Twitter винаги е била ценен източник на информация за хората да получат жизненоважна информация. Анализът на историята на Twitter или миналите туитове също може да ви помогне да идентифицирате актуални теми за съдържание, които резонират с публиката.

Но преди да се потопите в ползите, нека’Обсъждайте как да търсите история на Twitter.

Как да търсим история на Twitter: 3 метода

Преминаването през всичките ви туитове е уморителна и отнемаща време задача. За щастие Twitter интегрира различни функции, за да го улесни. Позволявам’Обсъдете начините, по които можете да търсите в Twitter история директно от Twitter. Позволявам’s обсъждат 3 -те лесни метода, които можете да използвате, за да търсите в Twitter история директно от Twitter.

Метод 1. Потърсете вашите данни в Twitter

За щастие, Twitter ви предоставя възможността за търсене на история на Twitter.

Анализът на вашата история в Twitter може да ви помогне да измервате ефективността и растежа на вашия профил в Twitter.

Стъпки за достъп и изтегляне на данни в Twitter:-

Етап 1: Влезте във вашия акаунт в Twitter

Стъпка 2: Щракнете върху опцията ‘| Повече ▼’, След това щракнете върху ‘Настройки и поверителност’

Стъпка 3: Под ‘Вашата сметка’ Раздел, щракнете върху ‘Изтеглете архив на вашите данни’

Стъпка 4: Щракнете върху опцията за архив на заявки

Стъпка 5: Когато историята ви в Twitter е готова, тя ще бъде изпратена на имейла, свързан с вашия акаунт в Twitter за изтегляне.

Изтеглете вашите данни в Twitter

Метод 2. Техники за разширено търсене в Twitter

Twitter също ви предоставя възможността да търсите в Twitter история чрез Twitter Разширено търсене от вашия акаунт. Можете да използвате усъвършенстваните техники за търсене, като прилагате конкретни филтри, можете допълнително да персонализирате резултатите от търсенето си. За да получите достъп до разширено търсене в Twitter, отидете тук . Ще достойни с изскачащ прозорец, който се появява така:

Има редица секции, които Twitter предоставя за персонализиране на вашите резултати от търсенето:

 • Думи: Можете да използвате този раздел за въвеждане на ключови думи, хештегове или фрази, които искате да търсите в историята на вашата Twitter.

 • Сметки: Използвайте този раздел, за да въведете дръжките в Twitter, от които искате да търсите в историята на Twitter.

 • Филтри за туит: Този раздел може да ви помогне да видите отговорите с оригиналните туитове или просто отговорите и туитовете, които имат връзки.

 • Годеж: Можете да използвате този раздел, за да намерите туитове въз основа на харесвания, отговори и ретуити – фигури за годеж.

 • Дати: Този раздел може да ви помогне да получите достъп до историята на Twitter от конкретни периоди.

Отидете в секцията Accounts и въведете дръжката си в Twitter, за да търсите история на Twitter от вашия акаунт.

Можете допълнително да персонализирате резултатите от търсенето с различни ключови думи и хештагове или време, за да получите подходящи резултати. По -долу ще имате “дати” Опция, където можете да разгледате историята на вашата Twitter от определен диапазон на дата. Опитайте се да проверите няколко месеца наведнъж, за да сте сигурни, че можете да почистите всичко, което може да не е от значение за вашата марка повече.

Как да търсите историята на Twitter на всеки публичен акаунт в Twitter?

Историята на Twitter е чудесен източник на ценна информация за потребителите. Анализът на историята на Twitter може да засили изключително много вашето присъствие в Twitter.

Въпреки това, марките, маркетолозите и дори влиятелите често изискват анализ на историята на Twitter на своите конкуренти. Достъпът до историята на Twitter на вашите конкуренти може да ви помогне да разчлените стратегиите, изпълнени от вашите конкуренти.

Метод 3. Търсете история на Twitter с помощта на TrackMyHashtag

TrackMyHashtag е платено събитие, управлявано от AI, @mention и Hashtag проследяване на Twitter Analytics Tool. Може да ви помогне да търсите и анализирате историята на Twitter на всеки публичен акаунт в Twitter.

Изтеглете исторически данни в Twitter

Просто отидете на TrackMyHashtag.com и щракнете върху исторически данни в Twitter. На тази страница ще намерите формуляр за данни за заявка. Попълнете формуляра, посочвайки спецификата за вашите изисквания за архив в Twitter.

След като попълните формуляра, нашият екип ще се свърже с вас със спецификата и цените за архива на Twitter.

Ползи от търсенето на вашата история в Twitter

Сега, когато сте наясно с всички източници, които могат да ви помогнат да търсите в Twitter история, нека’s Обсъдете неговите ползи,

Търсете история на Twitter1. Търсете история на Twitter, за да откриете горещи теми и да резонирате съдържанието

Достъпът до вашата история в Twitter може да ви помогне да идентифицирате актуални и резониращи теми за съдържание. Анализът на вашата история в Twitter предоставя страхотна представа за вашите последователи и техните харесвания.

Можете да използвате тези прозрения, за да развиете ефективна стратегия за съдържание в Twitter за увеличаване на ангажираността. Стратегия, която ви помага да увеличите последователите си и да изградите ангажираща общност.

2. Анализирайте ефективността на прилаганите стратегии

Достъпът и анализирането на вашата история на Twitter може да помогне за измерване на въздействието на приложените стратегии. Можете да идентифицирате най -ефективните маркетингови стратегии, заедно със стратегиите, които познавате добре. Може да ви помогне да разгърнете доказани стратегии и да избягвате да правите същите маркетингови грешки.

3. Определете разговорите за подобряване на поддръжката на клиентите

Социалните медии вече са платформата за потребителите да изразяват своите мнения и опит. Ако търсите историята си в Twitter, можете да идентифицирате разговори, свързани с вашата марка.

Изкормен да види това, Дан. Изглежда като Доналд’се грижи много за вас, но само за да ви успокои, зелените неща всъщност са екстрактът от спирулина в тази рецепта, който се установява в долната част. Ние го знаем’не е страхотно да се гледа, така че ние’работим върху естествено решение, докато пишем. (1/2)

– Невинни напитки (@innocent) 11 януари 2021 г

https: // платформа.Twitter.com/джаджи.JS
Проследяването на подобни разговори може да ви помогне да анализирате настроенията на потребителите към вашата марка. Можете да използвате тези прозрения за подобряване на поддръжката на клиентите. Можете да се ангажирате с такива потребители, за да разрешите техните оплаквания или проблеми.

Решаването на подобни проблеми не само ще ви помогне да запазите клиентите, но и ще ви помогне да избегнете криза в социалните медии.

4. Търсете история на Twitter, за да проведете одит в Twitter за вашия акаунт

Анализът на вашата история в Twitter може да ви помогне да извършите одит в Twitter за вашия акаунт в Twitter. Провеждането на задълбочено търсене е от съществено значение за поддържане на качеството на съдържанието, за да привлечете нови последователи за вашия профил в Twitter. Още по -важно е да търсите вашата марка’S История на Twitter, ако сте ребрандирали бизнеса си.

Търсенето на история в Twitter може да ви помогне да идентифицирате и изтриете публикации или съдържание, които в момента не имат значение. Можете също да го използвате за изтриване на съдържание, което не е привличало ангажираност заедно със стари актуализации на продуктите.

Би било разумно да провеждате одит в Twitter на редовни интервали от време, за да премахнете стари туитове или съдържание, които вече не се привеждат в съответствие с марката’S Цели.

5. Използвайте популярни стари туитове

Създаването на ново съдържание, за да поддържате последователите си актуализирани и ангажирани, е трудно дори за опитни търговци. На положителна бележка повечето последователи не’не помнете или разпознайте старо съдържание. Можете да използвате това, като пренасочите популярното и ангажиращо съдържание, публикувано преди няколко години.

най -ангажиращите туитове

Можете също да използвате съдържанието на старите туитове, за да създадете серия от туитове, за да формирате сюжет за вашата марка. Може да ви помогне да разкажете историята на вашата марка. Това ще привлече повече последователи и ангажираност, но най -важното ще ви помогне да се свържете с вашите последователи на лично ниво.

6. Подобрете лоялността на клиентите

Анализът на вашата история в Twitter може да ви помогне да увеличите лоялността сред вашите последователи или общност. Ако търсите историята на Twitter на вашия акаунт, това може да ви помогне да идентифицирате потребителите, които често се ангажират с марката.

Ние’наистина ви сменихте, че ни харесва нашата Toast & Jam Brew!

– Yorkshire Tea (@Yorkshiretea) 12 януари 2021 г

Ангажирането с такива потребители ще вдъхнови лоялността на марката. Също така, споделянето на генерирано от потребители съдържание може да ви помогне да увеличите ангажираността и участието на потребителите.

Анализът на историята на Twitter също може да ви помогне да идентифицирате влияещите, които се ангажират с вашата марка. Можете да си сътрудничите с такива хора и да започнете маркетингова кампания на влиянието, за да популяризирате вашата марка и да спечелите нови бъдещи потребители.

7. Анализирайте конкурентите

Ако използвате ефективен инструмент за анализиране на Hashtag на трети инструменти, можете да получите достъп до историята на Twitter на вашите конкуренти. Това може да ви помогне да дисектирате стратегиите, приложени от вашите конкуренти.

Можете да приложите подобни или подобрени стратегии, за да засилите присъствието си в социалните медии. Освен това ще ви помогне да избягвате да правите същите грешки като вашите конкуренти.

Готов за търсене на вашата история в Twitter?

Анализът на вашата история в Twitter може да ви помогне да придобиете различни прозрения на аудиторията и да помогнете при измерването на въздействието на предишните стратегии. Той също може да ви помогне да извършите одит в Twitter за вашия акаунт, заедно с идентифициране на влияещи.

TrackMyHashtag също може да ви помогне да търсите и анализирате историята на Twitter на всеки публичен акаунт в Twitter, включително вашите конкуренти, за да разсечете ходовете в социалните медии. Това е един от най -лесните и прави начини за подобряване на вашата стратегия в Twitter. След резониране на съдържанието, монитор на конкурент’S туит дейност заедно с маркетинговата си тактика и никога не пропускайте друг туит.

Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter? (Обяснено)

Икона на приложението в Twitter на екрана на смартфона на Apple iPhone x

Twitter е една от най -популярните и полезни платформи за социални медии днес’е възраст.

Това е обща платформа, когато търсите качествено съдържание, а не само забавни публикации, снимки или мемове.

Много хора са по -загрижени за поверителността на Twitter и дали дейностите им остават в безопасност, когато са в платформата.

Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter?

Жена, използваща таблет с Twitter

Не, хората не могат да видят какво търсите в Twitter.

За щастие няма как някой друг да види историята на вашето търсене, освен ако няма идентификационни данни на вашия акаунт или вашето устройство.

Хората могат да видят вашата история на търсенето в Twitter само като използват вашия акаунт или приложение, инсталирани на вашето устройство.

Twitter със сигурност може да използва всички ваши туитове, ретуити във вашите медии и отговори.

Вижда се за всички в Twitter, посещаващи вашия профил.

Те също могат да проверят всички ваши списъци с последователи, освен ако не сте променили настройките за поверителност на частни.

Те могат да видят списъка на акаунтите, които следвате или са част от.

Дали Twitter поддържа ли историята на търсенето ви?

Да, Twitter запазва всички данни от историята на вашето търсене и дейността, която носите в акаунта си.

Има начини, по които можете да инструктирате Twitter да спре да събира или съхранява данните за търсене, като промените настройките на вашия акаунт.

Това ще позволи само на вас да получите достъп до данните, освен ако не промените настройките

Разгледайте стъпките, за да промените настройките на данните си за търсене в Twitter.

 1. Във вашия акаунт в Twitter, отидете на Персонализация страница.
 2. Превъртете надолу до Настройки страница.
 3. Превключвател за превключване Данни за персонализиране изключване.
 4. Кликнете върху Запазите промените.

Можете да следвате тези прости стъпки, за да накарате Twitter да изтрие цялата история на търсенето, която има от вашия акаунт.

Също така, това ще спре допълнително платформата да събира или поддържа данните или историята на вашите търсения.

Twitter също не’не ще ви позволи или ви предоставя всякакви опции да видите други хора’s търсения.

Няма настройки или връзки, които да ви позволят да го направите.

Платформата приема своята поверителност доста сериозно.

Ако не сте в състояние да намерите някого’s акаунт, ретуит или може’t изпратете текст до тях, това ясно показва, че конкретният потребител е блокирал вашия профил.

Какви са двата начина, по които хората могат да видят вашата история на търсенето?

Задържане на телефон с Twitter

Вашите данни за търсене или история не се виждат за други хора, които използват Twitter поради политиката за поверителност, която предлага платформата.

Няма такива начини или опции, които можете да се включите погрешно, за да направите вашата история на търсенето видима за другите.

Има обаче начини вашата история да може да бъде видима за другите.

Позволявам’S Погледнете двата начина да направите историята на вашето търсене публично.

1. Разкриване на историята на вашето търсене чрез туит или лично

Жена, използваща приложението за микроблогиране в социалните медии в телефонния Twitter

Вие сте единственият, който може да получи достъп до вашата история на търсенето, който Twitter съхранява във вашия акаунт.

Също така, историята на вашето търсене трябва да остане частна, за да не бъде в безопасност от злоупотреба.

Единственият начин, по който някой друг може да види историята на вашето търсене, е, ако сте им дали достъп до вашия акаунт за преглед на данните за търсене.

Добре е по начин, по който ще разкриете данните си за търсене само на човек, до когото сте много близо.

Има много неща, които търсите в Twitter и никой не би искал да ги сподели с всички.

Друг начин някой може да види историята на вашето търсене е, когато туитвате историята на търсенето си в акаунта си.

Много хора в Twitter правят това, само за да привлекат вниманието от други потребители.

Не е добра стъпка да разкриете историята си на търсене, тъй като хората могат да се забавляват много от вашия избор.

Поради тази причина е по -добре да поддържате историята на търсенето в Twitter частно.

2. Когато някой хакне вашия акаунт в Twitter

Селективен фокус на компютърната мишка в ръка върху хакера

Другият и най -опасният начин някой да види историята на търсенето на вашия Twitter е чрез хакване на вашия акаунт в Twitter.

Хакването се случва и е истинско в Twitter.

Кибератакерите или хакерите са насочени към акаунти в Twitter, за да получат определена информация.

В този процес основната им цел е да разкрият вашите смислени данни, частна информация и история на търсенето.

Най -вече той има за цел да изтече личните ви данни в мрежата, така че целият свят да може да се наслаждава и да се подиграва на вашите дейности, независимо какво правите, или да използва вашата информация за собствените си нечестиви цели.

Тези два начина са най -често срещаните, които дават възможност на някой да гледа историята на търсенето ви в Twitter.

Винаги трябва да следвате мерки за безопасност, за да предотвратите изтичането на историята на търсенето от вашия акаунт.

Как да предотвратите изтичането на историята на вашето търсене в Twitter

Жена, която държи телефон с приложението в Twitter

Има няколко случая на хакерство в Twitter акаунт.

Хакерите са насочени към проверени и високопрофилни акаунти в Twitter, за да изтекат чувствителната си информация в мрежата.

Те най -вече се фокусират върху сметките с огромен брой последователи.

Освен изтичането на историята на търсенето, те също могат да разпространяват злонамерен софтуер, фишинг атаки и спам в сайтовете за социални мрежи.

Разгледайте следните фактори, за да предпазите акаунта си в Twitter от нарушения на данните и историята на търсенето да изтичат.

1. Двуфакторна автентификация

Жената ръка въведете еднократна парола за процеса на валидиране

Силното удостоверяване е от решаващо значение за увеличаването на киберсигурността за онлайн услуги и акаунти.

Използването само на пароли за защита на вашия акаунт е слаба защита, защото хакерите могат лесно да преминат през това.

Поради тази причина двуфакторната удостоверяване е полезно, за да предпазите акаунта си от хакери.

Използването на двуфакторна автентификация за вашия акаунт моли потребителите да въведат идентификационни данни и вторичен метод за влизане, като например информация за вход, базиран на приложения или код, изпратен до вас чрез текст или имейл.

Това е допълнителна сигурност за акаунт в Twitter и е високоефективен за предпазване от историята на вашето търсене от изтичане.

2. Използвайте дълга и силна парола

Управление на паролата. Слаба и силна парола

Използването на дълга и силна парола е прост начин за запазване на вашия акаунт и история на търсенето в безопасност от изтичане.

Създайте защитена и дълга парола за вашия акаунт в Twitter и избягвайте да използвате тази парола навсякъде другаде.

Поддържайте всичките си пароли за социални медии отделно една от друга.

Уверете се, че вашият акаунт в Twitter’S Паролата съдържа малки букви, главни, символи и цифрови знаци.

Трябва да избягвате да използвате пароли, които съдържат традиционни речници в последователност, като числа, символи и символи или частна информация като дата на раждане или телефонен номер.

Освен това, дългата парола има тенденция да предлага повече защита и безопасност в сравнение с кратка парола.

Трябва обаче да осигурите правилното изграждане на дълга парола, за да я укрепите.

3. Прегледайте Twitter’S сигнал

Това е една от най -добрите практики за преглед на сигналите от Twitter, защото е полезно за предпазване на акаунта ви от изтичане на чувствителни данни.

Twitter винаги изпраща известие чрез имейл, като ви предупреждава за промените във вашия акаунт.

Тези известия са много полезни, за да ви позволят да предприемате действия съответно и да запазите контрола върху вашия акаунт, когато хакерите се опитват да компрометират вашия акаунт.

Има няколко начина, по които Twitter ви предупреждава.

Погледнете ги.

A. Подозрителни и нови сигнали за вход

Когато Twitter открие влизане от ново устройство или подозрителна дейност за влизане, той изпраща известие за натискане по имейл или в рамките на приложението като допълнителен слой защита за вашия акаунт.

Twitter изпраща сигнали за вход за нови влизания през устройства с Android и iOS, мобилна мрежа и официалния уебсайт.

Тези сигнали са от полза за откриването дали вие или някой друг се опитва да влезете във вашия акаунт в Twitter.

Ако не сте този, който се опита да влезете, веднага трябва да започнете да следвате стъпките, за да защитите акаунта си.

Можете също да отбележите местоположението, посочено в известието.

Ако е различно от физическото ви местоположение, това е ясен знак за хакване.

Също така, Twitter изпраща сигнал, когато влезете в акаунта си, използвайки режим на инкогнито в браузъра с деактивирани бисквитки.

Б. Актуализиране на актуализации на имейл адреса

Twitter изпраща актуализация на имейл адреса, свързан с вашия акаунт, когато вие или някой друг се опитате да промените свързания имейл адрес на вашия акаунт в Twitter.

Платформата изпраща сигнал до предварително свързан имейл адрес, за да потвърди, че вие ​​сте този, който е променил свързания имейл адрес.

Този сигнал по имейл е полезен, когато някой иска да получи известия в акаунта си.

Гореспоменатите са двата фактора, които Twitter използва, за да ви предупреди и да ви даде възможност да предприемете действия съответно, за да запазите вашите данни и историята на търсенето да не изтичат.

4. Пазете се от фишинг

Фишинг измамен знак

Хакерите се опитват да използват имейли, директни съобщения и туитове, за да се опитат да получат частен достъп до информация.

Важно е да се внимава винаги при въвеждане на идентификационни данни за вход.

Също така, трябва да се информирате за подозрителни връзки и да избягвате да ги следвате.

Фишинг атаките са непрекъсната заплаха за вашите данни за търсене в Twitter и стават все по -сложни.

Позволявам’s погледнете някои от последствията от фишинг атаките.

 1. Те могат да доведат до финансови загуби за жертвите.
 2. Те излагат на риск личната ви информация и чувствителни данни.
 3. Тези атаки могат да изтекат данните и историята ви за търсене.

Фишинг атаките излагат вашата лична информация и чувствителни данни на риск, позволяващи на лошите да изтекат вашата информация и да имат достъп до вашата лична информация и много повече.

Поради тази причина трябва да сте наясно с фишинг връзките.

Ако погрешно ги следвате, направете незабавни стъпки, за да отстраните ситуацията.

Трябва да се съсредоточите върху тези важни фактори, за да предотвратите изтичането на вашата история на търсенето и данни.

Те са високоефективни, ако внедрите тези стратегии във вашия акаунт в Twitter.

Той ще запази акаунта ви в безопасност и защитен от нарушения на данните и хакерство.

Защо Twitter поддържа историята на вашето търсене

Официален акаунт в Twitter, мобилно приложение на екрана смартфон

Twitter помни вашите данни за търсене каквото търсите.

Това улеснява Twitter да запомните вашите данни и ви позволява да влезете директно или да ви покаже съответните реклами.

Twitter’S алгоритъмът за търсене подробно използва историята на вашето търсене, за да изгради профил.

Основната цел на Twitter за запазване на историята на търсенето е да се покаже и предложи повече неща, които може да искате да видите в настоящето или бъдещето.

В бъдеще, ако вашите интереси се променят и вие не’Не искам да видите предложения въз основа на предишни търсения, просто премахнете историята на търсенето.

1. Как да изчистите историята на търсенето в Twitter на компютър

Направете следните стъпки, за да изчистите историята на търсенето в Twitter с помощта на компютър.

 1. Кликнете върху Twitter лента за търсене.
 2. Щракнете Изчисти всичко От менюто за падащи предложения.

Следвайки тези две прости стъпки, можете да изчистите историята на търсенето в Twitter с помощта на компютър.

2. Как да изчистите историята на търсенето в Twitter на смартфон

Можете да следвате по-долу споменатите стъпки, за да изчистите историята на търсенето в Twitter с помощта на смартфон.

 1. Докоснете Лупа Икона, за да отидете в лентата за търсене.
 2. Натисни х До последните търсения.

Следвайки тези две прости стъпки, можете да изчистите историята на търсенето в Twitter с помощта на смартфон.

Защо’други хора виждат вашето търсене в Twitter?

За щастие, няма трикове за хората да видят вашите търсения в Twitter.

Това е така, защото вашето търсене в Twitter е изключително.

Платформата съхранява вашето търсене в своята база данни, което е една от важните причини, поради които никой не може да види историята на вашето търсене.

Споделянето на вашите данни за търсене или история е нарушение на Twitter’S Закон и политика за поверителност на потребителите.

Той също е наказателен в юридически съд.

Това е и една от основните причини, които Twitter не го прави’Не позволявайте на други хора да видят вашата история на търсенето.

Също така, Twitter дава приоритет на вашите данни’S Сигурност и я поддържа в безопасност на непроцедим сървър.

Twitter включва страница за анализи във всеки потребител’s Характеристики на акаунта.

И все пак страницата за анализи не е’T отчитат дали други потребители могат да преглеждат вашите данни или история на търсенето, което означава, че историята на вашето търсене няма да бъде видима за други потребители.

Twitter казва ли ви кой е посетил вашия профил?

Ако имате LinkedIn акаунт, може би сте забелязали, че платформата може да ви уведоми, че някой е посетил или е гледал вашия профил.

Няма такова нещо, когато става въпрос за Twitter.

Не’не получавайте известия относно изгледите на профила.

Единственият начин да разберете кой е разгледал вашия профил е като забележите хората’S Дейности във вашия профил, например, когато те участват във вашия профил, като коментират, харесват или ретуират вашите туитове.

В Twitter можете да видите обсега на вашето съдържание.

Това ви казва колко хора гледат или участват в дейностите на вашия профил.

Много измами и приложения за капани гарантират подробности за това кой е прегледал вашия профил.

Внимавайте за тези платформи, тъй като в Twitter няма такива механизми, които да видят посетителите на вашия профил или други хора, които могат да видят вашата история на търсенето.

Заключение

Вашата история на търсенето в Twitter не се вижда за други потребители в платформата.

Политиката за поверителност в Twitter запази историята на търсенето изключителна.

Това означава, че само вие можете да видите историята си на търсене и също така можете да я изчистите.

Няма друг начин, по който други потребители могат да видят това, което сте търсили в Twitter.

Единственият начин, по който другите хора могат да видят вашето търсене, е, когато дадете достъп до тях до тях, като споделяте вашите идентификационни данни или когато хакери хакват вашия акаунт.

След като акаунтът ви е хакнат, може също да не можете да влезете в акаунта си и да се предпазите от допълнително нарушаване на данните.

Това са единствените възможни начини, които дават възможност на други хора да видят вашата история на търсенето.

За Джанет Джейкъбс

Внасям страст към всичко, което пиша или правя и винаги гледам да науча малко повече всеки ден. Любител на всички неща на открито и оценявайте малките неща в живота.

Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter? Дали Twitter поддържа ли историята на търсенето ви?

Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter, няколко души са използвали Twitter Друг популярен сайт, за да изразят мнението си. Twitter е идеалният ресурс за намиране на горещи теми, когато искате да останете в течение. Наскоро много потребители са разпитали хората могат ли да видят какво търсите в Twitter. Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter? Нека обсъдим, като продължим да четем тази статия.

от P Nandhini | Актуализирано 21 февруари 2023 г

Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter? Пази ли Twitter историята ви за търсене?

Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter?

Една от най-харесваните и практични мрежи за социални мрежи, налични днес, е Twitter. Това е популярна платформа, когато искате да намерите висококачествено съдържание, а не просто забавни мемове, съобщения или изображения. Много потребители се притесняват от поверителността на Twitter и ако техните онлайн действия са защитени, докато използват услугата.

Не, Това, което търсите в Twitter, не се вижда за другите. За щастие, освен ако няма достъп до вашето устройство или идентификационни данни на вашия акаунт, никой друг не може да види историята на вашето търсене. Само тези, които имат достъп до вашия акаунт или софтуера, който се изтегля на вашето устройство, могат да видят историята на вашите търсения в Twitter. Всички ваши туитове, ретуити на вашия материал и отговорите са безспорно полезни за Twitter. Всеки, който посещава вашия профил в Twitter, може да го види. Те също могат да разгледат всички ваши списъци с последователи, ако настройките ви за поверителност не са зададени на частни. Те имат достъп до списъка с акаунти, които следвате или сте член на.

Дали Twitter поддържа ли историята на търсенето ви?

Да, Twitter съхранява цялата информация, свързана с историята на вашето търсене и активността на акаунта. Променяйки настройките на вашия акаунт, можете да кажете на Twitter да прекрати събирането или запазването на данните за търсене.

 • Отидете на страницата за персонализиране в Twitter.
 • За достъп до страницата Настройки, превъртете надолу.
 • Изключете превключвателя за данни за персонализация.
 • И изберете Запазване на промените.
 • Можете да използвате тези лесни процедури, за да принудите Twitter да премахне цялата история на търсенето на вашия акаунт
 • Също така, това ще попречи на сайта да съхранява или събира историята на търсенето ви.
 • Освен това, Twitter не ви предоставя или не ви дава алтернативи за преглед на търсенията на други хора.
 • Няма никакви опции или връзки, които ви позволяват да го направите. Платформата поема своя ангажимент за поверителност.
 • Очевидно е, че потребителят е блокирал вашия профил, ако не можете да намерите техния акаунт, да ретуирате съдържанието си или да им изпратите съобщение.

Какво могат да видят другите във вашия профил в Twitter

Всички ваши туитове могат да се видят от други потребители, включително вашите последователи, ако имате публичен акаунт в Twitter. Те също могат да преглеждат вашите отговори, забележки по -рано харесвани туитове и т.н. Те също могат да видят вашия списък с последователи и кого следвате. В допълнение, всеки в Twitter ще може да ви изпрати директно и да започне разговор, ако активирате функцията за директно съобщение. Само вашите последователи в Twitter могат да видят вашите туитове, ретуити, харесвания и коментари, ако имате частен акаунт. Нищо няма да се вижда за други потребители на Twitter.

Могат ли хората да видят какво харесвате в Twitter?

Кои са родители на Кори Робъртсън? Запознайте се с Джон Хауърд и Chrys Howard

Кои са родители на Кори Робъртсън? Запознайте се с Джон Хауърд и Chrys Howard

Преди 11 часа

Коя е съпруга на Рафаел Надал? Знайте всичко за Рафаел Надал

Която е съпруга на Рафаел Надал? Знайте всичко за Рафаел Надал

Преди 11 часа

Кои са Дрю Макинтайър родители? Запознайте се с Andrew Galloway SR и Angela Anne Galloway

Които са родители на Макинтайър? Запознайте се с Andrew Galloway SR и Angela Anne Galloway

Преди 11 часа

Кой е съпруга на Джеф Бриджис? Знайте всичко за Джеф Бриджис

Кой е съпругата на Джеф Бриджис? Знайте всичко за Джеф Бриджис

Преди 11 часа

Коя е съпруга на Брандън Монтур? Знайте всичко за Брандън Монтур

Кой е Брандън Монтур съпруга? Знайте всичко за Брандън Монтур

Преди 11 часа

Опровержение: Горната информация е само за общи информационни цели. Цялата информация на сайта е предоставена добросъвестно, но ние не представяме никакви представители или гаранция от всякакъв вид, изрично или подразбиращо се, относно точността, адекватността, валидността, надеждността, наличността или пълнотата на каквато и да е информация в сайта.

Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter: Често задавани въпроси

1. Могат ли хората да видят какво търсите в Twitter?

Не, не можете да видите историята на търсенето на хората в Twitter, освен ако нямате идентификационни данни на нечий акаунт или устройство. В противен случай няма начин да се разгледа претърсната история на някой друг.

2. Защо не мога да намеря някой в ​​Twitter?

Twitter акаунти на SEACHER SURFACES Резултати с предпочитание към тези, които имат пълно име, потребителско име и биография в своя профил.

3. Мога ли да намеря някой в ​​Twitter по телефонен номер?

Когато качите контактите си в акаунта си, можем да ви помогнем да намерите хора, които може да познавате в Twitter. Тогава ще можете да намерите и следвате контакти, които са позволили на други хора да ги намерят по своя имейл адрес или телефонен номер.

4. Каква е основната цел на Twitter?

Основната цел на Twitter е да свърже своите потребители и да им позволи да споделят мислите си със своите последователи и други чрез използването на хештеги. Това може да бъде източник на новини, развлечения и маркетингов инструмент за бизнеса.

5. Какво е Twitter с прости думи?

Twitter е безплатен сайт за социални мрежи, където потребителите излъчват кратки публикации, известни като туитове. Тези туитове могат да съдържат текст, видеоклипове, снимки или връзки. За да имат достъп до Twitter, потребителите се нуждаят от интернет връзка или смарт телефон, за да използват приложението или уебсайта, Twitter.com.

Свързани статии

 • Кои са родители на Кори Робъртсън? Запознайте се с Джон Хауърд и Chrys Howard
 • Която е съпруга на Рафаел Надал? Знайте всичко за Рафаел Надал
 • Които са родители на Макинтайър? Запознайте се с Andrew Galloway SR и Angela Anne Galloway
 • Кой е съпругата на Джеф Бриджис? Знайте всичко за Джеф Бриджис
 • Кой е Брандън Монтур съпруга? Знайте всичко за Брандън Монтур
 • Кой е съпруга на Глен Хоуъртън? Знайте всичко за Глен Хоуъртън
 • Кога BGMI се разбива? BGMI India 2023 Unban Дата и час
 • Кой е съпруга на Карл Ленц? Знайте всичко за Карл Ленц
 • Къде е Карл Ленц сега? Какво прави сега?
 • Какво се случи с Габриел Ландског? Вземете актуализацията му за контузия

Как да изчистите историята на търсенето в Twitter на компютър или мобилно устройство

Икона по имейл на плика. Това показва възможността за изпращане на имейл.

Споделете икона извита стрелка, насочена вдясно.

Икона в Twitter стилизирана птица с отворена уста, туитър.

Twitter LinkedIn Icon Думата “в”.

LinkedIn Fliboard Icon Стилизирана буква f.

Flipboard Facebook икона на буквата f.

Икона за имейл във Facebook – плик. Това показва възможността за изпращане на имейл.

Икона на имейл връзката Икона на верижна връзка. Той символизира URL адрес на връзката към уебсайта.

Twitter iPhone mac лаптоп

Изкупи сега

 • Можете лесно да изчистите историята на търсенето в Twitter, когато историята на вашето търсене започне да се претрупва.
 • Всеки път, когато правите търсене в Twitter, сайтът го помни, за да може да го използва, за да направи вашето преживяване по -ефективен.
 • Посетете началната страница на Business Insider за повече истории.

Всеки път, когато търсите нещо в Twitter, сайтът си спомня, за да можете да го търсите по -лесно следващия път, ако някога искате да го видите отново.

Twitter използва вашата история на търсенето, за да ви помогне да изградите профил върху вас, за да ви покаже повече неща, които може да искате или да искате да видите, когато това прави предложения. Ако установите, че интересите ви са се променили и вече не искате да видите някои предложения въз основа на старата ви история на търсенето, просто решение е да го изтриете.

Можете също така да искате да изтриете историята на търсенето си от време на време, просто за да дефинирате лентата си за търсене.

Без значение каква е причината ви да искате да изчистите историята на търсенето в Twitter, ето как да го направите.

Вижте продуктите, споменати в тази статия:

MacBook Pro (от 1299 долара.99 в най -добрия начин покупка)

Lenovo Idepad 130 (от $ 299.99 в най -добрия начин покупка)

iPhone 11 (от $ 699.99 в най -добрия начин покупка)

Samsung Galaxy S10 (от $ 899.99 в най -добрия начин покупка)

Как да изчистите историята на търсенето в Twitter на компютър

1. Влезте във вашия акаунт в Twitter на Mac или компютър.

2. Кликнете върху лентата за търсене.

3. В горната част на менюто за падащи предложения, до мястото, където пише наскоро, кликнете върху текста, който гласи „Изчистете всички.”

Как да изчистите историята на търсенето в Twitter на мобилно устройство

1. Отидете в раздела за търсене в долната част на екрана, като докоснете иконата на лупата.

2. Докоснете лентата за търсене в горната част на екрана.

3. До “последните търсения” Докоснете The Little “X”, за да изчистите цялата история на търсенето.

Обърнете внимание, че историята на търсенето на десктоп и мобилен телефон е разделена: Ако искате и двете да се изчистят, ще трябва да следвате инструкциите по -горе и за двете устройства.