T-Mobile Familywhere

Резюме:

T-Mobile Familywhere е оферта с ограничено време, която изисква регистрация за код и изкупление в рамките на 30 дни. За да се класирате, имате нужда от нов Vix Premium акаунт и T-Mobile услуга. Всеки акаунт може да има само един код. Прилагат се условията за ползване и политика за поверителност на VIX.

Често задавани въпроси за пакет за споделяне на семейство Sprint:

1. Който отговаря на условията за планове за споделяне на семейство Sprint?

Тези планове са достъпни за нови акаунти с до 10 реда или съществуващи клиенти, които искат да добавят допълнителна линия от услуги.

2. Как мога да премина към тези планове?

Ако имате съществуващ акаунт, всички редове в акаунта могат да преминат към тези планове, ако е изпълнено едно от следните условия:

 • Един телефон във вашия акаунт е закупен с месечни вноски.
 • Една линия вече не е съгласно едно- или двугодишно срочно споразумение.
 • Един ред е подходящ за надстройка във вашия акаунт и вие надграждате до ново устройство.
 • Чрез добавяне на нов ред на услугата към тези планове във вашия акаунт.

ЗАБЕЛЕЖКА: Линията, отговаряща на едно от горните условия, трябва да премине към плана за пакет за семейни споделяния за други линии в акаунта, за да може да превключва.

3. Трябва ли да променя плана си?

Не, ако сте доволни от сегашния си план, няма нужда да правите промени.

4. Мога ли да запазя текущия си план, когато надстроя до нов телефон?

Да, докато текущият ви план е съвместим с новото ви устройство, можете да запазите текущия си план, дори когато надстроите до нов телефон.

5. Защо трябва да искам да променя този план?

Пакетът Sprint Family Share предлага спестявания въз основа на вашите нужди от безжични данни. С този план можете да споделяте данни за множество потребители и видове устройства във вашия акаунт. Освен това, превключването на допълнителни линии към Sprint и добавянето им към допустим план за семейни акции може да се класира за допълнителни спестявания.

6. Можете ли да обяснявате различните такси за достъп до месечния достъп?

Месечната такса за достъп се основава на количеството, което сте избрали. Планът включва и месечен заряд за достъп за всяко устройство от плана, който варира в зависимост от типа на устройството (телефон, таблет, мобилно широколентно устройство).

7. Качеството на услугата е включено в плановете за пакет за семейни акции?

Не, качеството на услугата се прилага само за неограничени планове за данни, стартирани на или след 16/16/15 и засяга само малък брой клиенти, които използват несправедлив дял от мрежата.

8. Защо Sprint избра да предложи неограничени данни при 2G скорост?

За клиентите, които не избират неограничен план, Sprint им дава избор, когато достигнат своя високоскоростен лимит на данни. Клиентите могат или да имат безплатни неограничени данни със скорост 2G, или да закупят допълнителни високоскоростни данни на $ 15/GB.

9. Мога ли предварително да купувам високоскоростно изкупуване на данни?

Не, първо трябва да изчерпате данните за пакета за споделяне на семейството си. След това можете да закупите 1 GB високоскоростни данни по всяко време през Sprint Zone или на Sprint.com.

10. Къде мога да науча повече за международните функции, включени в пакета за семейни споделяния?

Клиентите на новите планове за семейни споделяния могат да се насладят на Sprint Global Roaming на отговарящи на условията устройства. Включен е и международно текстови съобщения. Посетете Sprint.com/sprintglobalroaming за подробности и списък на световните страни за роуминг.

11. Как мога да управлявам месечните си надбавки за данни в мрежата?

Sprint предоставя известия за предупреждение за използване както на собственика на акаунта, така и на абонатите с множество реда. Посетете Sprint.com/usagealerts, за да настроите предпочитанията си за известие за използване. Можете също да проверите използването на вашите данни чрез приложението Sprint Zone, моя акаунт в Sprint, като изпратите текстови “използване” на 1311 или като се обадите *4 от вашия спринт телефон.

12. Могат ли таблети или мобилни широколентови устройства да се добавят към плана без телефон?

Не, пакетът за споделяне на семейството Sprint изисква поне един телефон в плана.

13. Мога ли все пак да получа ранно надстройка?

Да, ако закупите телефона си с месечни вноски, можете да надстроите до нов телефон на всеки 12 месеца за допълнителни $ 10/месец на телефонна линия.

14. Са месечни вноски, включени в това ценообразуване?

Не, плащанията на устройството са отделна транзакция, таксувана месечно въз основа на устройството, което закупите.

15. Ами ако съм платил за опция за ранно надграждане на текущия ми план?

Ако в момента имате телефон с месечни вноски и опция за ранно надграждане на текущия си план, можете да добавите на опцията за ранно надграждане при преминаване към плана за пакет за споделяне на семейство Sprint. Броят на поредните месеци, за които сте платили, ще бъде приложен към тази опция за ранно надграждане.

T-Mobile Familywhere

Оферта за определено време; подлежи на промяна. Регистрирайте се за код и след това осребряване в рамките на 30 дни. Квалификационна услуга и нов VIX премиум акаунт. Макс 1 код/акаунт. Прилагат се VIX Условия за ползване и Политика за поверителност.

Често задавани въпроси за пакет за споделяне на семейство Sprint

Нови акаунти с до 10 реда или съществуващи клиенти, добавящи линия от услуга.

Всички редове в съществуващ акаунт могат да преминат към тези планове, като отговарят на едно от тези условия:

 • Един телефон във вашия акаунт е закупен с месечни вноски.
 • Една линия вече не е съгласно едно- или двугодишно срочно споразумение.
 • Един ред е подходящ за надстройка във вашия акаунт и вие надграждате до ново устройство.
 • Чрез добавяне на нов ред на услугата към тези планове във вашия акаунт.
 • ЗАБЕЛЕЖКА: Линията, отговаряща на едно от горните условия, трябва да премине към плана за пакет за семейни споделяния за други линии в акаунта, за да може да превключва.

Трябва ли да променя плана си?

Ако сте доволни от сегашния си план, няма нужда да правите промяна.

Когато надстроя до нов телефон, мога ли да запазя сегашния си план?

Ако сте доволни от текущия си план, няма нужда да правите промяна на план, дори когато надстроите на нов телефон, стига вашето устройство и план да са съвместими.

Защо трябва да искам да променя този план?

Sprint Family Share Pack предлага начини да ви спести пари въз основа на вашите безжични нужди от данни. Този план ви позволява да споделяте данни за множество потребители и видове устройства във вашия акаунт. Плюс.

Можете ли да обясните защо има различни месечни такси за достъп?

Ще плащате месечна такса въз основа на количеството, което сте избрали.

Планът включва и месечна такса за достъп за всяко устройство от плана (до 10). Таксите за достъп варират в зависимост от типа на устройството (i.E. Телефон, таблет, мобилно широколентово устройство).

Таксите за достъп са 15-25 долара на телефон, ако наемете телефона си или го закупите с месечни вноски. Таксите за достъп са 40 долара на телефон, ако купите телефон с 2-годишно споразумение за обслужване.

Е качеството на обслужване част от плановете за пакет за семейни акции?

Не, качеството на услугата се прилага към неограничени планове за данни, стартирани на 15/16/15 или след. Той засяга само малък брой клиенти, които използват несправедлив дял от мрежата.

Защо Sprint избра да предложи на своите клиенти неограничени данни при 2G скорости с този план?

За клиентите, които не избират неограничен план, ние предлагаме на клиентите избор, когато достигнат своите високоскоростни разпределения на данни. Нашите клиенти вече няма да се притесняват от таксите за преодоляване на данните на месечната си сметка и сега могат да избират дали искат безплатни неограничени данни при 2G скорости или да закупят допълнителни високоскоростни данни само от 15 долара/GB.

Мога ли да закупувам предварително изкупуване на високоскоростни данни или да закупя множество изкупуване на данни наведнъж?

Не, първо трябва да изчерпате данните за пакета за споделяне на семейството си. След като изчерпате надбавката си за данни, можете да закупите 1 GB високоскоростни данни по всяко време през спринтска зона или на спринт.com.

Къде мога да науча повече за международните функции, които са включени в Pack Family Share Pack?

Клиентите, преминаващи към или активирайки новите планове за пакети за семейни споделяния на или след 30.10.15, ще имат следните функции:

 • Sprint Global Roaming е включен в допустими устройства и за клиенти, които вече нямат международна добавка или план. Посетете Sprint.com/sprintglobalroaming за подробности и списък на световните страни за роуминг.
 • Международно текстови съобщения – включени и ви позволява да изпращате съобщения от САЩ в други страни или международен номер. За повече информация посетете Sprint.com/международен.
 • Преди да пътувате, свържете се с Sprint, за да потвърдите функциите на вашия акаунт.

Как мога най-добре да управлявам месечните си надбавки за данни в мрежата?

Sprint ви предоставя известия за предупреждение за употреба както на собственика на вашия акаунт, така и на абонатите, ако имате няколко реда. За подробности вижте Sprint.com/usagealerts. Посетете Sprint.com/предпочитания за преглед на настройките за известие за използване.

Опции за проверка на използването на данни:

 • Отворете приложението си Sprint Zone за подробности за използването.
 • Влезте в моя спринт и щракнете върху Вижте цялата употреба под вашия телефон.
 • Изпратете съобщение на думата употреба до 1311 за безплатен текст.
 • Обадете се *4 от вашия спринт телефон, за да чуете текущата ви употреба.

Могат ли таблети или мобилни широколентови устройства да се добавят към плана за споделяне без телефон?

Пакетът за споделяне на семейството Sprint изисква поне един телефон в плана.

Мога ли все пак да получа ранно надстройка?

Да, ако закупите телефона си с месечни вноски. За допълнителни $ 10/месец, на телефонна линия, имате възможност да надстроите до нов телефон на всеки 12 месеца.

Са месечни вноски, включени в това ценообразуване?

Не, плащанията на устройството са отделна транзакция, която се таксува месечно в зависимост от устройството, което закупувате.

Имам телефон с месечни вноски и ми е интересно да се преместя в плана на пакета Sprint Family Share, но искам да запазя опцията за ранно надграждане, за която плащам в текущия си план. Какво мога да направя?

Ако в момента плащате за телефон с месечни вноски и планът ви включва опция за ранно надграждане, просто добавете опцията за ранно надграждане, когато преминете към плана за пакет за споделяне на семейството Sprint. Ще приложим броя на поредните месеци, за които сте платили в тази опция за ранно надграждане. След като сте направили 12 общи поредни плащания за опцията за ранно надграждане на квалификационен план и споразумение за вноски, имате право да надстроите до нов телефон. Ще бъде необходимо да се откаже от текущия ви телефон; Прегледайте Условията на програмата Sprint Livenback за повече информация.

Аз съм актуален спринт клиент. Как да премина към пакета за споделяне на семейството Sprint?

Влезте във вашия акаунт в моя спринт и изберете Променете моя план. Или разговаряйте с нас, за да промените плана си.

© 2023 Спринт.com – всички права запазени.

T-Mobile, логото T, Magenta и Magenta Color са регистрирани търговски марки на Deutsche Telekom AG.

Sprint и нейното лого са регистрирани търговски марки на Sprint Communications Company L.P.

© 2023 Спринт.com – всички права запазени.

T-Mobile, логото T, Magenta и Magenta Color са регистрирани търговски марки на Deutsche Telekom AG.

Sprint и нейното лого са регистрирани търговски марки на Sprint Communications Company L.P.

Правно оповестяване

Тарифи за планове

За всички планове за безжична услуга:

** mo. такси без. Данъци и доплащания [вкл. USF такса до 26.5% (варира тримесечно), до $ 2.99 администратор. & 50 ¢ reg. /line/mo.) & такси по площ (приблизително. 5 -20%)]. Доплащанията не са данъци. Виж Sprint.com/taxesandfees.

В магазините и при обажданията за обслужване на клиенти и онлайн поръчки може да се изисква такса за връзка с 35 долара.

Autoppay: $ 5/месец. Отстъпката може да не се отразява на 1 -ва сметка.

Качество на SVC. (QoS): Качество на услугата (QoS): По време на задръстванията, потребители на тежки данни (> 50 GB/MO. за повечето планове) и клиентите, които избират по-ниско приоритизирани планове (i.E. Essentials, 30 GB и 50 GB таблет/MBB) могат да забележат по -ниски скорости от другите клиенти; Вижте План за подробности. Използването на смартфони и таблети се приоритизира при използване на мобилна гореща точка (Tethering), което може да доведе до по -високи скорости за данни, използвани на смартфони и таблети. Неограничени данни в нашата мрежа. Виж Sprint.com/мрежово управление за подробности.

Ограничения за използване: За да подобри опита на данните за по -голямата част от потребителите, пропускателната способност може да бъде ограничена, разнообразна или намалена в мрежата. Спринт може да прекрати SVC. Ако извън мрежата роуминг употреба в MO. надвишава: (1) 800 минути. или по -голямата част от мин.; или (2) 100MB или по -голямата част от KB. Прилагат се правилата за забрана на мрежовото използване – вижте спринта.com/terfordAndConditions.

Планове за безжична услуга:

Sprint One/Sprint One 55+/Sprint One Maryber General Thery: Кредитно одобрение, депозит и в магазините и при обажданията за обслужване на клиенти могат да се изискват такса за подпомагане или надграждане. U.С. Разликите на данни за роуминг и мрежи се различават: Включва 200MB роуминг. Неограничени функции за разговори и текст за директни комуникации между 2 души; други (напр.g., Конференции и чат линии и т.н.) може да струва допълнително. Неограничени високоскоростни данни ни само. В Канада/Мексико, до 5 GB високоскоростни данни, след което са неограничени до 128kbps. Не е наличен за горещи точки и някои други устройства с данни. Видео потоци до 1.5Mbps. Оптимизацията може да повлияе на скоростта на изтеглянето на видео; не се прилага за качване на видео. За най -добро изпълнение, оставете всякакви приложения за поточно видео при настройките на автоматичната си разделителна способност по подразбиране. Спринт с Hulu Оферта Оферти Условия: REQS. Квалифициращ план за обслужване на спринти и регистрация на акаунт в Hulu от Sprint Phone, докато сте в мрежата на Sprint в Hulu.com/спринт. Вкл. Достъп до един абонамент за Hulu (Hulu’S AD-подкрепен план) за всеки допустим акаунт за спринт (без. Други планове и добавки на Hulu), докато допустимият спринт план е активен и в добро състояние. Изберете потоци от съдържание на HULU в HD на поддържани устройства, подлежащи на свързаност. Таблетите могат да предават съдържание на Hulu чрез включено Sprint Hot Spot или могат да се абонират за отделен неограничен план за данни за таблети. За телефоните и таблетките на дозирания план стриймингът ще се изтегли от месечното разпределение. Нови или връщащи се абонати на Hulu. Валиден също за определени съществуващи Hulu-наети Hulu (Hulu’S AD-подкрепен план) абонати (няма абонати, таксувани от трети страни или абонати за добавки в премиум); Нито един проточен кредит или възстановяване на текущия месец за фактуриране на Hulu и останалите кредитни салда ще бъдат конфискувани. Изключва CL акаунти. Не се изкупува или се възстановява за абонаменти за пари или подаръци. Hulu може да постави акаунт в бездействие на базата на използването на Hulu. Отменете Hulu по всяко време. При условие на Hulu – вижте Хулу.com/Условия. Офертата Hulu, предоставена от Sprint и може да бъде модифицирана или прекратена по всяко време без предизвестие. Tethering: 5GB високоскоростни данни, след това неограничени в нашата мрежа при Max 3G скорости. За малката част от клиентите, използващи> 50Gb/mo., Основното използване на данни трябва да е на смартфон или таблет. Използването на смартфони е приоритетно при използване на мобилни горещи точки (Tethering), което може да доведе до по -високи скорости за данни, използвани на смартфона. Ценообразуване на автоте за линии 1-10. Без автоматично затихване, още 5 долара/ред/месец. Може да не се отразява на 1 -ва сметка. Int’l Роуминг: Обажданията от прости глобални страни, включително над Wi-Fi, са $.25/мин. (Без такса за Wi-Fi обаждания към нас, Мексико и Канада). Стандартни скорости Прибл. 128kbps. Не за разширена международна употреба; трябва да пребивавате в u.С. и основното използване трябва да се случи в нашата мрежа. Устройството трябва да се регистрира в нашата мрежа преди международна употреба. Услугата може да бъде прекратена или ограничена за прекомерен роуминг. Покритието не е налично в някои области; Ние не носим отговорност за нашите партньори’ мрежи. Gogo: на u.С.-базирани авиокомпании; Wi-Fi Обаждаща се функционалност, валиден E911 адрес и 1 предишно Wi-Fi повикване с текуща SIM карта Req’D за съобщения. SCAM Shield: Способно устройство REQ’д. Включването на блок за измама може да блокира обажданията, които искате; деактивирайте по всяко време. Gogo: на u.С.-базирани авиокомпании; Wi-Fi Обаждаща се функционалност, валиден E911 адрес и 1 предишно Wi-Fi повикване с текуща SIM карта Req’D за съобщения. Stateside Int’l Говорете: Обажданията трябва да произхождат от T-Mobile’s u.С. мрежа или в Канада/Мексико. Цените и включените страни варират и могат да се променят.

Sprint Max/Sprint Max 55+/Sprint Max Военни общи условия: Кредитно одобрение, депозит и в магазините и при обажданията за обслужване на клиенти могат да се изискват такса за подпомагане или надграждане. U.С. Разликите на данни за роуминг и мрежи се различават: Включва 200MB роуминг. Неограничени функции за разговори и текст за директни комуникации между 2 души; други (напр.g., Конференции и чат линии и т.н.) може да струва допълнително. Неограничени високоскоростни данни ни само. В Канада/Мексико, до 5 GB високоскоростни данни, след което са неограничени до 128kbps. Не е наличен за горещи точки и някои други устройства с данни. Способно устройство, необходимо за някои функции. Активиране, необходимо за доставяне на видео потоци със скорости, които осигуряват до Ultra HD видео възможности (Max 4K); Някои доставчици на съдържание може да не предават услугите си в UHD. Може да повлияе на скоростта на изтеглянията на видео; не се прилага за качване на видео. Спринт с Hulu Оферта Оферти Условия: REQS Квалифициращ план за обслужване на спринти и регистрация на акаунт в Hulu от Sprint Phone, докато сте в спринтната мрежа в Hulu.com/спринт. Вкл. Достъп до един абонамент за Hulu (Hulu’S AD-подкрепен план) за всеки допустим акаунт за спринт (без. Други планове и добавки на Hulu), докато допустимият спринт план е активен и в добро състояние. Изберете потоци от съдържание на HULU в HD на поддържани устройства, подлежащи на свързаност. Таблетите могат да предават съдържание на Hulu чрез включено Sprint Hot Spot или могат да се абонират за отделен неограничен план за данни за таблети. За телефоните и таблетките на дозирания план стриймингът ще се изтегли от месечното разпределение. Нови или връщащи се абонати на Hulu. Валиден също за определени съществуващи Hulu-наети Hulu (Hulu’S AD-подкрепен план) абонати (няма абонати, таксувани от трети страни или абонати за добавки в премиум); Нито един проточен кредит или възстановяване на текущия месец за фактуриране на Hulu и останалите кредитни салда ще бъдат конфискувани. Изключва CL акаунти. Не се изкупува или се възстановява за абонаменти за пари или подаръци. Hulu може да постави акаунт в бездействие на базата на използването на Hulu. Отменете Hulu по всяко време. При условие на Hulu – вижте Хулу.com/Условия. Офертата Hulu, предоставена от Sprint и може да бъде модифицирана или прекратена по всяко време без предизвестие. Tethering: 40 GB високоскоростни данни, след това неограничени в нашата мрежа при Max 3G скорости. Услугата може да бъде прекратена или ограничена за прекомерен роуминг. За малката част от клиентите, използващи> 50Gb/mo., Основното използване на данни трябва да е на смартфон или таблет. Използването на смартфони и таблети се приоритизира при използване на мобилна гореща точка (Tethering), което може да доведе до по -високи скорости за данни, използвани на смартфони и таблети. Ценообразуване на автоте за линии 1-10. Без автоматично затихване, още 5 долара/ред/месец. Може да не се отразява на 1 -ва сметка. Int’l Роуминг: Обажданията от прости глобални страни, включително над Wi-Fi, са $.25/мин. (Без такса за Wi-Fi обаждания към нас, Мексико и Канада). Стандартни скорости Прибл. 128 kbps. Не за разширена международна употреба; трябва да пребивавате в u.С. и основното използване трябва да се случи в нашата мрежа. Устройството трябва да се регистрира в нашата мрежа преди международна употреба. Услугата може да бъде прекратена или ограничена за прекомерен роуминг. Покритието не е налично в някои области; Ние не носим отговорност за нашите партньори’ мрежи. SCAM Shield: Способно устройство REQ’д. Включването на блок за измама може да блокира обажданията, които искате; деактивирайте по всяко време. Gogo: на u.С.-базирани авиокомпании; Wi-Fi Обаждаща се функционалност, валиден E911 адрес и 1 предишно Wi-Fi повикване с текуща SIM карта Req’D за съобщения. Stateside Int’l Говорете: Обажданията трябва да произхождат от T-Mobile’s u.С. мрежа или в Канада/Мексико. Цените и включените страни варират и могат да се променят.

Sprint Unlimited Premium Plan: Включва неограничено домашно обаждане, текстови съобщения, 100GB LTE MHS, VPN & P2P & DATA. MHS намалява до 3G скорости след 100Gb/mo. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l Зареждане. Планът не е на разположение. За таблетки или MBB устройства. Изберете int’L SVC са включени за телефонни линии. Виж Sprint.com/globalRoaming. Субсидираните устройства имат добавка’l. $ 25/месец. зареждане. Трябва да остане на първокласен план за минимум 30 дни.

Спринт неограничен плюс план: Включва неограничено домашно обаждане, текстови съобщения, 50GB LTE MHS, VPN & P2P & DATA. MHS намалява до 3G скорости след 50Gb/mo. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l Зареждане. Планът не е на разположение. За таблетки или MBB устройства. Изберете int’L SVC са включени за телефонни линии. Виж Sprint.com/globalRoaming. Субсидираните устройства налагат Add’l. $ 25/месец. зареждане.

Спринт неограничен основен план: Включва неограничено домашно обаждане, текстови съобщения, 500MB LTE MHS, VPN & P2P & DATA. MHS намалява до 3G скорости след 500Mb/mo. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l. зареждане. Планът не е на разположение. За таблетки или MBB устройства. Изберете int’L SVC са включени за телефонни линии. Виж Sprint.com/globalRoaming. Субсидираните устройства налагат Add’l. $ 25/месец. зареждане.

Спринт неограничен 55+ план: Reqs. Ново активиране на акаунта. Притежателят на ACCT трябва да е на 55 или по -възрастни. 2 линия макс. Включва неограничени домашни разговори, текстови съобщения и данни с 3G мобилни горещи точки VPN & P2P данни. Телефоните с отстъпка, подлежащи на добавяне на $ 25/mo./ред. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l Зареждане. Планът не е на разположение. За таблетки/MBB устройства. Изберете int’L SVC са включени в Sprint Sprint.com/globalRoaming.

Спринт неограничен военен план: Включва неограничено домашно обаждане, текстови съобщения, 500MB LTE MHS, VPN & P2P & DATA. MHS намалява до 3G скорости след 500Mb/mo. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l. зареждане. Планът не е на разположение. За таблетки или MBB устройства. Изберете int’L SVC са включени за телефонни линии. Виж Sprint.com/globalRoaming. Субсидираните устройства налагат Add’l. $ 25/месец. зареждане.

Неограничена линия на американския план: Включва неограничено домашно обаждане, текстови съобщения и данни. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l. зареждане. Планът не е на разположение. За таблетки или MBB устройства. Изберете Int’l SVCS. са включени за телефонни линии с кредитна проверка. Виж Sprint.com/globalRoaming. Ако някоя линия се деактивира през първите 12 месеца, отстъпката ще приключи. Задържане на линия: Линията ще бъде таксувана данъци и такси, докато се държи за бъдеща употреба. Обадете се и анулирайте задържане по всяко време. Оферта не е прехвърляща. На разположение само за предназначен получател.

2 GB план: Не се прилагат отстъпки (с изключение на отстъпките за автоматично плащане). Включва неограничен вътрешен разговори и текстови съобщения на дълги разстояния. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l Зареждане. Включва избрано разпределение на използването на данни в мрежата за използване на телефонни и мобилни горещи точки и използване на данни от 100MB извън мрежата. Добавяне’l Обаждането за високоскоростни данни с мрежи може да бъде закупена на $ 15/GB. Използването на мобилни горещи точки се изтегля от вашите данни и надбавки извън мрежата. Високоскоростните данни са достъп до 3G/4G. Добавяне’l $ 25 линия/месец. Прилага се със субсидиран телефон, докато клиентът не сключи нова транзакция с устройства, която няма годишно срочно споразумение за обслужване.

Неограничен план за таблети: Видео потоци с до 480p+ резолюция, музика с до 500 kbps, поточно облачни игри с до 2 Mbps. 10 GB данни с висока скорост MHS VPN и P2P и неограничен 4G LTE за всичко останало. Accts. Без активна слушалка ще навлече $ 50/месец. зареждане. Включва неограничени текстови съобщения на способни таблетки и данни. Добавете неограничена премиум разделителна способност за допълнителни $ 20/ месец./ред и вземете видео потоци до 1080p+, музика до 1.5 Mbps, игри с до 8 Mbps. След 10 GB, Mobile Hotspot, VPN и P2P използването ще бъде ограничено до 2G скорости. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l Зареждане. Int’L SVCS. не са включени.

Гледайте неограничен план: Музика с до 500 kbps. Докато сте в спринтната мрежа. Reqs. 1 Активен телефон на часовник. Accts. Без активна слушалка ще получи 10 долара/месец. зареждане. Включва неограничени обаждания и текстови съобщения на способни устройства. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l Зареждане. Int’L SVCS. не са включени. Изключва роуминг.

Apple Watch Стандалон: Неограничен само в мрежата на САЩ. Видео потоци до 1.5 Mbps (480p); Може да повлияе на скоростта на изтеглянията на видео. 3G скорост MHS. Без int’l svcs. Съвместим телефон, необходим за първоначално активиране.

Таблети/мобилни широколентови планове: Кредитно одобрение Req. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l Зареждане. Int’L SVCS. не са включени. След като се използват високоскоростни разпределения на данни, скоростите ще бъдат намалени до 2G до края на цикъла на сметката ви. Добавяне’L Високоскоростната надбавка за данни може да бъде закупена на $ 10/2 GB до 20 GB.

Пренасяне на данни: Само на полза. За вътрешни данни в мрежата. Неизползван Mo. Обаждане на данни от предишен MO. кръгове до най -близкия KB & пренася от MO.-to-mo. Общо Mo. Обаждане на данни, вкл. Данните за пренасяне, са затворени два пъти в оригиналния MO. Обаждане на данни. Неизползваните данни за пренасяне не могат да бъдат изкупувани за пари или кредит, не могат да се прехвърлят и изтича с промяна на плана. Се прилага от първия пълен Mo. цикъл на Бил.

Sprint Essentials: Включва неограничен вътрешен разговор, текстови съобщения и данни и 3G-скорост MHS, VPN & P2P. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l. зареждане. Планът не е на разположение. За таблетки или MBB устройства. Изберете int’L SVCS. са включени за телефонни линии с кредитна проверка.

Sprint Essentials 55+: Reqs. Ebill & Activation New Account. Притежателят на ACCT трябва да е на 55 или по -възрастни. 2 линия макс. Включва неограничени домашни разговори, текстови съобщения и данни с 3G мобилни горещи точки VPN & P2P данни. Телефоните с отстъпка, подлежащи на добавяне на $ 25/mo./ред. Съдържанието/изтеглянията на трети страни се добавят’l Зареждане. Планът не е на разположение. За таблетки или MBB устройства. Изберете int’L SVCS. са включени за телефонни линии с кредитна проверка.

Оферти на устройството:

Всички оферти на устройството са за ограничено време, освен ако не е посочено друго и докато доставките са последни. Изисква се одобрение на кредит. Месечни кредити за ценообразуване на промоционални устройства, където е приложимо, завършват в края на срока, ранното прекратяване, ранното изплащане или надграждането – което се случва първо.

5G: Изисква се устройство; Покритието не е налично в някои области. Докато 5G достъпът няма да изисква определен план или функция, някои употреби/услуги могат. Вижте подробности, условия на покритието и отворете Интернет информация за подробности за управлението на мрежата (като оптимизация на видеото) в T-Mobile.com.

Гледайте оферти: Сметките без активна телефонна линия ще поемат $ 14.99/месец. зареждане.

Нощ за доставка: $ 14.99: Поръчка от 1 p.m. Est mon-fri, вземете го следващия работен ден. Някои модели са подредени. Виж Sprint.com/кораб за подробности. Ако устройството, което поръчвате, е отправено, ще изпратим вашето устройство за една нощ веднага щом го’s налични.

Protection®: Нашите планове за защита трябва да се добавят в рамките на 30 дни след активирането на вашето устройство. За повече информация посетете https: // mytmoclacly.com/.

Други условия: Оферта/покритие не е достъпно навсякъде или за всички телефони/мрежи. Може да не се комбинира с други оферти. Сметките, които анулират линии в рамките на 30 дни след активирането на промо цените, могат да анулират спестявания. Прилагат се ограничения. Вижте магазин или спринт.com за подробности. © 2023 Спринт.com – всички права запазени.

T-Mobile Familywhere

Знайте, че членовете на вашето семейство са в безопасност, като ги намерите в мрежата T-Mobile 4G/LTE!

С T-Mobile Familywhere® можете да намерите членове на семейството във вашия акаунт, като локализирате техните телефони на интерактивна карта:
• Намерете членовете на вашето семейство при поискване, за да знаете къде са
• Проверете дали децата ви са вкъщи след училище или практикуват с автоматично
планирани чекове
• Дайте възможност на членовете на вашето семейство да споделят местоположението си с вас по всяко време
Нашата безплатна функция за регистрация

FamilyWhere Намерете – Надстройка до Америка’s най -добрата услуга за локатор на телефона! Можете да намерите безплатно за 30 дни. След приключване на изпитанието има месечен абонамент за 10 долара, който се появява на вашата сметка.

Какво може да предложи T-Mobile Family
• Местоположение при поискване: Намерете всяко мобилно устройство, свързано с вашия T-Mobile
Сметка при поискване – всеки път, когато пожелаете!
• Автоматични сигнали: Планирайте автоматични проверки на местоположението и се получете удобно
Уведомен чрез SMS или имейл
• Преглед на местоположението отвсякъде: Намерете семейството си с нашето безплатно приложение за Android.
• Дон’не имам телефон с Android? Можете да използвате и управлявате семейни места онлайн чрез
Моя.T-Mobile.com
• История на достъпа: Вижте своите близки’ История на местоположението за 7 дни.

Безплатна функция за регистрация на семейството за вашите близки
• Освен че локализирате при поискване, вашите близки могат да използват тази безплатна функция, за да
проверете се при вас, когато им харесат
• Потребителите могат да споделят местоположението си, като изпращат SMS за регистрация от своите Android телефони
• Като основен притежател на акаунт ще можете да видите местоположението, което споделят чрез
Приложението на вашето семейство навсякъде или на мобилен уеб браузър в реално време
• Проверките на семейството за деца са още по-малко от работа със забавни емотикони

Повече за семейството на T-Mobile
• Максимум 10 линии могат да бъдат разположени във всеки акаунт в семейството
• Familywhere може да локализира само устройства, които се захранват и са свързани с t-
Подвижен’s мрежа
• Намирането на член на семейството с Family Where работи с всяко мобилно устройство – не
Изисква се допълнителен софтуер
• Потребителите във вашия акаунт, които са локализирани, ще бъдат уведомени чрез SMS
• Familywhere е оптимизирано за смартфони и може да не е съвместимо с всички
таблетки
• Забележка: Резултатите от местоположението, предоставени за iOS устройства, са по -малко точни, отколкото за Android
устройства. Само приблизителното местоположение (i.E., Най -близката клетъчна кула) на вашите iOS устройства във вашия акаунт ще се покаже в рамките на семейството.

Техническата поддръжка е достъпна чрез TFW-поддръжка.ll.Аваст.com.

Има ли tmobile семеен план

Оферта за определено време; подлежи на промяна. Безплатно чрез незабавна отстъпка. Изисква се допустим пристанище. Може да се изисква еднократна такса за активиране. Ако бъдат претоварени, потребители> 35GB/mo. може да забележи намалените скорости и клиентите на метрото могат да забележат намалени скорости спрямо поради приоритизиране. Видео потоци в SD.

Безплатно

Чрез виртуална предплатена MasterCard след тримесечна услуга на нашите $ 15/месец. план за таблети. Плюс данък.

Вземете пълни условия

Nord N20 5G. Само $ 49.99

С незабавна отстъпка, когато се присъедините към метрото на всеки неограничен план.

Вземете пълни условия

Nord N20 5G. Само $ 49.99

Оферта с ограничено време, подлежи на промяна. Докато доставките продължават. Закупете Nord N20 5G и получете $ 240 незабавна отстъпка от пълната цена на дребно от 289 долара.99. Приложим дължима данък при продажба. Може да се наложи еднократна такса за активиране в магазина. Изключва телефонните номера, които понастоящем са активни или активни в метрото през последните 180 дни. Ограничете 2 Смартфон Незабавни отстъпки на домакинство. Отстъпка, приложена като кредит срещу редовна покупна цена и няма парична стойност. Вижте Associate Store за пълни подробности.

Ако бъдат претоварени, потребители> 35GB/mo. може да забележи намалените скорости и клиентите на метрото могат да забележат намалени скорости спрямо поради приоритизиране. Видео потоци в SD.

Повече да обичаш с метрото.

2023 mls сезон пропуск

Нови и съществуващи клиенти, с MLS Season Pass в приложението Apple TV, можете да гледате всеки футболен мач на Live League, включително плейофи. Без затъмнения или ограничения.

Абонамент за пропуск на сезона на MLS, Apple ID и Qual’G план Req’д. Отключете и изкупите на микросайта на вторник с 12/31/33, 11:59 p.m. ET за получаване на код за един безплатен проход за сезон 2023 mls.

2023 mls сезон пропуск

Това е промоционален код и не е за препродажба, няма парична стойност и няма да бъде заменен, ако е загубен или откраднат. Валиден само за сезона на 2023 г. MLS в Съединените щати, Пуерто Рико и американските абонати на Virgin Virgin, New & Returning MLS Season Pass. 2023 MLS Сезон пропуск изтича 31 януари 2024 г. Изисква се Apple ID, съвместими продукти и услуги. Трябва да е 13+. Само 1 оферта/клиент. Прилагат се условия и политика за поверителност на Apple; Вижте приложимите условия на https: // www.Apple.com/правни/интернет услуги/iTunes/ww/.

Вземете повече 5G покритие със силата на мрежата.

Изисква се устройство; Покритието не е налично в някои области.

Вземете повече 5G покритие със силата на мрежата.

Седмични предимства за клиенти на метрото.

Оферти на Ltd-Time. Qual’G план Req’д. Вижте приложението Вторник за подробности.

Седмични предимства за клиенти на метрото.

1-годишен абонамент за Vix Premium .

Квалифицираща услуга и нов VIX премиум акаунт.

1-годишен абонамент за Vix Premium .

Оферта за определено време; подлежи на промяна. Регистрирайте се за код и след това осребряване в рамките на 30 дни. Квалификационна услуга и нов VIX премиум акаунт. Макс 1 код/акаунт. Прилагат се VIX Условия за ползване и Политика за поверителност.

Без такси за сметка. Няма кредитна проверка. Без майтап.

Вземете пълни условия

Без такси за сметка. Няма кредитна проверка. Без майтап.

Захранван от BMTX. Сметки, предоставени от клиентите на банката, член FDIC.

Безплатна защита за блокиране на измама.

Безплатна защита за блокиране на измама.

Само $ 50/месец. С автоматично затихване. Плюс един безплатен месец.

Присъединете се към нас, за да получим един месец безплатно чрез виртуален предплатен MasterCard след три месеца. Плюс това, спестете 50% на устройство-еднократно плащане от 49 долара.99

Оферта за определено време. Доставчикът на интернет не е наличен във всички области. За клиенти с 30+ дни. Чрез незабавна отстъпка, когато добавите интернет към всеки гласов план. Плюс данък.

Само $ 50/месец. С автоматично затихване. Плюс един безплатен месец.

По време на задръстванията, домашните интернет за клиентите на метрото могат да забележат скорости по -ниски от другите клиенти поради приоритизиране на данните . Не се предлага във всички области. Данък върху продажбите и регулаторните такси, включени в цената на месечния план. За използване само с шлюз за използване в дома на място, предоставено при активиране. Видео Разделителната способност на потока зависи от наличните скорости. За най -добро изпълнение, оставете приложения за стрийминг на видео при настройките на разделителната си резолюция по подразбиране. Не е съвместим с някои услуги за стрийминг на телевизия на живо. Без автоматично плащане: 5 долара повече на месец. Може да не се отразява на 1 -ва сметка. Безплатен месец: За ограничено време в участието на метрото от магазините добавете домашен интернет за метро план към всеки гласов план на метрото и получете незабавна отстъпка за безплатен месец домашна интернет услуга. Само нови домашни интернет акаунти. Ограничете една (1) оферта за сметка/домакинство. Отстъпка, предоставена под формата на кредит срещу редовната цена на плана и няма парична стойност. Попитайте сътрудник или посетете Metroby.com за подробности, ограничения и условия и условия за обслужване (включително арбитражна разпоредба). Шлюз: Отстъпка чрез $ 50 незабавна отстъпка на пълна цена от 99 долара.99 Когато се регистрирате за домашен интернет за метро. Приложим дължима данък при продажба. Gateway не може да бъде отключен за използване в други мрежи.

Вземете безплатна услуга за метро или до 30 долара отстъпка на месец.​

Вижте дали отговаряте на изискванията за програмата за достъпна свързаност.​

Оферта с ограничено време; подлежи на промяна. Една отстъпка за допустимо домакинство.​

Вземете безплатна услуга за метро или до 30 долара отстъпка на месец.​

Програмата за достъпна свързаност (ACP) е правителствена програма, която намалява клиента’s Законопроект за обслужване на широколентов интернет. Една отстъпка за допустимо домакинство и не прехвърля в домакинствата. Допустимите потребители могат да получат ACP услуга от всеки участващ доставчик и могат да прехвърлят обезщетението си за ACP на друг участващ доставчик по всяко време. За подробности относно програмата ACP посетете https: // www.FCC.GOV/ACP. Безплатно / $ 30 отстъпка: Позволете един цикъл на фактуриране за месечна отстъпка за ACP след потвърждаване на допустимостта чрез национален проверка и попълване на записване в ACP. Може да не се комбинира с някои оферти или отстъпки. Ценообразуването може да изисква пристанище от допустим превозвач.

Намерете неограничения план за вас.

Започнете с нашите едноредови планове. Включени данъци и такси. Няма годишни договори.

$ 40/месец. $ 50/месец. $ 60/месец.

$ 40/месец.

Неограничени високоскоростни данни
MLS сезонен пропуск
Vix Premium
Вторник Перкс

$ 10/месец. за квалифицирани клиенти с федералния Програма за достъпна свързаност

$ 50/месец.

55 долара за първия месец

Неограничени високоскоростни данни
MLS сезонен пропуск
Vix Premium
Вторник Перкс
+8GB данни за гореща точка
+100GB членство

$ 20/месец. за квалифицирани клиенти с федералния Програма за достъпна свързаност

$ 60/месец.

65 долара за първия месец

Неограничени високоскоростни данни
MLS сезонен пропуск
Vix Premium
Вторник Перкс
+ Данни от 25GB гореща точка
+ Неограничено текстови съобщения до 210+ държави
+ 100GB членство

$ 30/месец. за квалифицирани клиенти с федералния Програма за достъпна свързаност

Отстъпка за автоматично запушване на $ 5, налична за избрани планове; Отстъпката започва месец след записването в AutoPay. Таксите за данък върху продажбите и регулаторните такси са включени в цената на месечния план. Ако бъдат претоварени, потребители> 35GB/mo. може да забележи намалените скорости и клиентите на метрото могат да забележат намалени скорости спрямо поради приоритизиране. Видео потоци в SD. ACP: Ограничете 1 ACP отстъпка за допустимо домакинство. Вземете пълни условия

Достъпна отстъпка за програма за свързване

$ 25/такса за активиране на линията може да се прилага в магазина. Прилагат се определени ограничения; Не се предлага във всички планове за обслужване. Функции, налични до 30 -ия ден. Неограничени функции за разговори и текст за директни комуникации между 2 души; други (напр.g., Конференции и чат линии и т.н.) може да струва допълнително. Само за лична употреба. Вижте магазин или метроби.com за подробности, карти за покритие, ограничения и условия и условия за обслужване (включително арбитражно споразумение). Услугата може да бъде забавена, спряна, прекратена или ограничена за злоупотреба, ненормална употреба, намеса в нашата мрежа или способност да предоставяме качествено обслужване на други потребители или значителни роуминг. Изисква се 5G устройство. Покритието не е налично в някои области. ACP отстъпка: Програмата за достъпна свързаност (ACP) е правителствена програма, която намалява клиента’s Законопроект за обслужване на широколентов интернет. Една отстъпка за допустимо домакинство и не прехвърля в домакинствата. Допустимите потребители могат да получат ACP услуга от всеки участващ доставчик и могат да прехвърлят обезщетението си за ACP на друг участващ доставчик по всяко време. За подробности относно програмата ACP посетете https: // www.FCC.GOV/ACP. $ 30 Отстъпка с ACP: Позволете един цикъл на фактуриране за месечна отстъпка за ACP след потвърждаване на допустимостта чрез национален проверка и попълване на записване в ACP. Може да не се комбинира с някои оферти или отстъпки. Ценообразуването може да изисква пристанище от допустим превозвач. ​

Неограничени високоскоростни данни

Предавайте любимата си музика с неограничени високоскоростни данни без допълнително зареждане.

Ако е претоварен , Потребители> 35GB/MO. може да забележи намалените скорости и клиентите на метрото могат да забележат намалени скорости спрямо поради приоритизиране. Видео потоци в SD.

MLS сезонен пропуск

Предавайте целия футбол от основната лига, който искате в приложението Apple TV без затъмнения или ограничения – само за това, че сте клиент на метрото.

Оферта за определено време; MLS Сезон PASS Абонамент за абонамент и Apple ID, необходим. Вижте приложението Вторник за подробности.

Има ли tmobile семеен план

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.