STRUPTMASTER FERRARI 458 SPIDER RACING WHEEL – HARDWARE Review

Резюме:

Throwsmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel носи реалистично, забавно и потапящо състезателно изживяване на геймърите от всички нива. Това е по -достъпна алтернатива на състезателното колело TX, предлагаща подобни функции и функционалност.

Ключови точки:

 • Колелото е 7/10 реплика на действителния волан Ferrari 458 Spider
 • Дизайн разполага с червени гумени облицовки и логото на Ferrari
 • Бутоните са добре поставени и оформени като тези на истинския волан
 • Пластмасови педали вместо алуминий за ефективност на разходите
 • Лек и удобен за употреба на обиколка
 • Опция да се прикрепите към бюро или маса с помощта на пластмасова ръка
 • Достъпни бутони за потребители с по -малки ръце
 • Лек проблем с педалите, които се движат наоколо поради недостатъчното тегло на основата
 • Регулируема чувствителност на колелото
 • Механизъм на кабела на бънджи за основата на колелата

Въпроси:

1. Има ли състезателно колело на Spider 458 Spider 458?

Не, състезателното колело Spider няма отзиви. Въпреки това, той все още осигурява реалистично състезателно изживяване чрез регулируемата си чувствителност на колелото и механизъм за шнур от бънджи.

2. Колко близо е дизайнът на състезателното колело до действителния волан Ferrari 458 Spider?

Състезателното колело е 7/10 реплика на действителния волан Ferrari 458 Spider. Той разполага с червени гумени облицовки и логото на Ferrari, което го прави визуално подобен на истинското нещо.

3. Лесни ли са бутоните на състезателното колело?

Да, бутоните на състезателното колело са добре поставени и оформени като тези на действителния волан. Това допринася за реалистичния външен вид и лекотата на използване.

4. От какъв материал са направени педалите?

Педалите на състезателното колело на STRYMASTER Ferrari 458 са изработени от пластмаса за ефективност на разходите. Те все още осигуряват солидно усещане, въпреки че нямат алуминиев завършек.

5. Колко удобно е състезателното колело, което да използвате?

Състезателното колело се чувства леко и удобно, което го прави чудесно да се използва в скута си, ако нямате подходяща маса или табуретка. Гумената подложка осигурява приятно захващане за по -дълги сесии за игра.

6. Може ли състезателното колело да бъде прикрепено към бюро или маса?

Да, състезателното колело може да бъде прикрепено към бюро, маса, табуретка или всяка друга подходяща повърхност с малка пластмасова ръка и специален винт. Системата за прикачване е бърза и лесна за използване.

7. Всички бутони са лесно достъпни?

Да, поради размера си 7/10, всички бутони на състезателното колело са лесно достъпни, което го прави удобен за потребителите с по -малки ръце.

8. Дали педалите имат някакви проблеми?

Основата на педалите не е достатъчно тежка, което ги кара да се движат доста лесно. Въпреки това, след като намерите стабилна настройка, съпротивлението на педалите осигурява по -реалистично изживяване.

9. Какви са спецификациите на състезателното колело на Spider 458 Ferrari 458?

 • 7/10 реплика на състезателното колело Ferrari 458
 • Регулируема чувствителност на колелото
 • Механизъм на кабела на бънджи за основата на колелата

10. Колко лесно е да настроите състезателното колело на паяка?

Настройването на състезателното колело на паяка е просто и ясно. Просто свържете комплекта на педала към основата на колелото и свържете волана към вашия Xbox One, като използвате предоставения USB. Не се изисква външно захранване.

11. Осигурява ли състезателното колело Spider?

Въпреки че няма обратна връзка, колелото на Spider Racing все още предлага реалистично състезателно изживяване чрез своята регулируема чувствителност и механизъм за шнур от бънджи. Тя позволява на геймърите да се наслаждават на жизнени състезателни усещания.

12. Как се сравнява състезателното колело Spider с по -скъпото състезателно колело TX?

Състезателното колело Spider е по -достъпна алтернатива на състезателното колело TX. Той предлага подобни функции и функционалност, което го прави чудесен вариант за геймърите на бюджет.

13. Може ли паяковото състезателно колело да се използва от начинаещи?

Да, състезателното колело Spider е проектирано да бъде удобно за потребителя, което го прави подходящ за начинаещи. Лесно е да започнете и осигурява потапящо състезателно изживяване от самото начало.

14. Има ли недостатъци на състезателното колело на паяка?

Един недостатък е липсата на тежка основа за педалите, което ги кара да се движат лесно. Това обаче може да бъде отстранено чрез намиране на стабилна настройка. Освен това, състезателното колело няма отзиви на силата като по -скъпи модели.

15. Струва ли си цената на паяковото състезателно колело?

Като се има предвид неговата достъпност и реалистичното състезателно изживяване, което предоставя, паяковото състезателно колело определено си заслужава цената. Той предлага страхотна опция за входно ниво за геймърите Xbox One.

STRUPTMASTER FERRARI 458 SPIDER RACING WHEEL – HARDWARE Review

С състезателното колело на Spider 458 Ferrari 458 предлагат най -доброто от своята обширна експертиза, за да остави всички геймъри – от начинаещи, до най -опитните потребители – превърнете рутината си за състезателни игри на Xbox One в реалистично, забавно и потапящо изживяване. Черешката на тортата е, че не сте’не се нуждае от предишен опит: не можеше да’Не е по -лесно да започнете с колелото и да се насладите на жизнените състезателни усещания веднага, за да извлечете максимума от времето си на състезателните писти!

Има ли състезателно колело на Spider 458 Spider 458

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

STRUPTMASTER FERRARI 458 SPIDER RACING WHEEL – HARDWARE Review

Миналата година имахме възможността да изпробваме Thrusmaster’S TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition, Което се оказа чудесно допълнение към вашата състезателна настройка, но само ако имате разумен бюджет, който да харчите. Всички знаем, че не всеки може да хвърли пари, сякаш вие’Спечели лотарията или че просто търсите състезателно колело, което’е по -достъпно, трябва да има и други алтернативи. STRUPTMASTER се увери, че Xbox One Gamers също може да получи състезателно колело на цена на входно ниво, а именно Ferrari 458 Spider Racing Wheel. Чудим се дали може да изживее голямото впечатление, че по -големият му брат ни е оставил.

Thretmaster

Дизайн

STRUPTMASTER има умение за създаване на страхотни реплики на кормилни колела, а състезателното колело Ferrari 458 се случва да не е изключение. Колелото е 7/10 реплика на действителния волан и в по -голямата си част изглежда точно като истинското нещо. Червеният каучук завършва, както и логото на Ferrari дават на устройството много необходимите акценти, за да го направят много повече от дизайнерско парче, а не просто още едно парче хардуер.

Бутоните не са неприятни и се чувстват доста естествени за окото, за тази настройка на паяка Ferrari 458 за дигиталния свят. Повечето бутони получиха формата на бутоните на действителния волан и това само добавя реалистичния вид на устройството.

За разлика от педалите на състезателното колело TX, версията на паяка има пластмасови педали. Бихме се радвали отново да видим алуминиевия завършек, но за ценовия си диапазон паякът’S педалите все още изглеждат доста солидни.

Spiderracingwheel3

Комфорт

Ще забележите, че състезателното колело Ferrari 458 се чувства всъщност доста леко, което го прави чудесно да сложите в скута ви, ако ви липсва необходимата маса/табуретка, за да прикрепите и вашия волан. Гумената подплънка ще се почувства приятно, особено за по -дълги сесии за игра и ще се увери.

Отново ще имате възможност да прикрепите малка пластмасова ръка към устройството и да използвате специален винт, за да прикрепите устройството към бюро, маса, изпражнения или каквото и да е подходящо за вашата фантазия. Системата е същата като TX състезателното колело и се оказва бърз и лесен за използване.

С размера 7/10 идва луксът, че всички бутони са лесно достъпни, което е чудесно за тези с по -малки ръце.

Един лек проблем, който се появява и при състезателното колело на паяка, е фактът, че основата на педалите не е достатъчно тежка. Thrustmaster предостави прилично количество нехлоски лепенки на дъното, но педалите все още се движат доста лесно. От друга страна, когато намерите прилична настройка, където основата може’Не се движете вече, ще можете да се насладите на съпротивата на педалите, което се уверява, че преживяването се чувства по -реалистично.

Spiderracingwheel2

Спецификации

 • 7/10 реплика на състезателното колело Ferrari 458
 • Регулируема чувствителност на колелото
 • Механизъм на кабела на бънджи за основата на колелата

Преглед

Свързването на състезателното колело на паяка е дори по -просто от по -големия му брат. Просто ще трябва да свържете педала, поставен към основата на колелото и от своя страна да свържете самия волан с USB към вашия Xbox One. Виждането на самото устройство няма ‘Вътрешен двигател’, Хардуерът не се нуждае от захранване, за да бъде включен.

С липсата на мотор идват няколко недостатъка, които също вървят ръка за ръка с ценовия диапазон, в който се намира състезателното колело. Воланът не предлага никаква обратна връзка или вибрация на силата. Докато липсата на обратна връзка се дължи на факта, че воланът идва на доста ниска цена, липсата на вибрация е доста разочароваща. Когато играете по -реалистични игри, някои ‘обратна връзка’ Би било хубаво, когато се отклонявате малко от пътя или при удряне на противник (или обратно).

Дори и без металното покритие на педалите, все пак ще трябва да приложите прилично количество налягане, за да активирате или дросела, или спирачките. Това улеснява контрола на скоростта ви при игра на симулационни игри.

SpiderracingWheel1

С липсата на двигателя и без метално покритие на педалите, устройството се чувства малко повече ‘Пластмасова’ отколкото състезателното колело TX. Независимо от това, устройството е направено от здрави материали.

Състезателното колело на паяка всъщност няма мъртви зони при управление. Устройството реагира много добре в игри като Forza 5 и Forza Horizon 2. Ще забележите, че воланът набира леки промени в положението на волана, което ви позволява да се справите с завои, които много по -точно. The ‘Механизъм на кабела на бънджи’ Винаги ще нулира волана до централното му положение, когато го пуснете. Прилично допълнение, за да се гарантира повече прецизност.

Заключение

Throwsmasters Ferrari 458 Spider Racing Wheel се оказва прилично добавяне на цената на входното ниво. Ще ви бъде предложено страхотно устройство, с много комфорт и прецизно управление. Липсва ни само това малко обратна връзка поради липсата на вибрационна функция. Независимо от това, ако вие’Търсите забавно и достъпно състезателно колело, това може да си струва да изпробвате.

Преглед на Spider 458

Преглед на Spider 458

STRUPTMASTER разкри ново колело за Xbox One, този път се грижи за пазара на входно ниво. Състезателното колело 458 Spider ще бъде пълноценно състезателно колело, официално лицензирано от Ferrari, в ценовия диапазон от 100 долара.

STRUTMASTER 458 SPIDER Пълен преглед

Колелото 7/10 реплика (11 инча с диаметър) ще има система за кабел на бънджи, осигуряваща линейно съпротивление през 240 градуса на въртене. Колелото разполага и с всички бутони за използване на Xbox One, включително бутона за ръководство на Xbox, 9 бутона за действие, набиране на Manettino с две позиции и D-pad на бутона за стартиране на двигателя. Колелото разполага и с светодиод Kinect за сдвояване на контролера.

2-педалният комплект на паяка 458 също може да бъде коригиран, за да отговаря на предпочитанията на драйверите. Спирачният педал също се отличава с прогресивна съпротива, за да осигури реалистично усещане от бюджетен набор.

С MSRP от $ 99.99 и дата на излизане на 14 април 2014 г., Spider Wheel Thrymaster 458 е готов да осигури страхотно решение за състезателя Xbox One, който търси по -реалистично изживяване от геймпад, но не е’не искам да отхвърлим $ 300+ на състезателно колело от висок клас. За повече информация за колелото можете да разгледате Throwsmaster’s официална страница. Какво мислите за колелото?

 • Съвместимост: това’s съвместим само с Xbox One
 • Ценообразуване: Той продава за малко под 100 долара
 • Отзиви на силата: не
 • Гаранция: Една година в U.С. и две години в някои европейски страни
 • Степени на въртене: 240 – с 4 регулируеми предварително зададени настройки за чувствителност
 • Механизъм: Bungie System, която създава централно усещане за пружина.
 • Монтаж: бюро или скоба на масата само за колелото.
 • RIM: 11”/28 см в диаметър джанта, изработена от пластмаса с гумени захващания.
 • Смяна на джантата: Не
 • Превключватели на греблото: 2 метални монтирани колела
 • Бутони: 9 бутона за действие, които включват изглед и меню, 2 позиции Manettino-D-pad + бутон за ръководство на Xbox
 • 2 Комплект педала с газта и спирачка, които имат регулируем ъгъл на наклон за всеки педал.

Това определено е настройка на входното ниво, но препоръчваме да го засилите и да отидете с нещо, което има обратна връзка с сила.

Pit Lane Sim Racing

С състезателното колело на Spider 458 Ferrari 458 предлагат най -доброто от своята обширна експертиза, за да остави всички геймъри – от начинаещи, до най -опитните потребители – превърнете рутината си за състезателни игри на Xbox One в реалистично, забавно и потапящо изживяване. Черешката на тортата е, че не сте’не се нуждае от предишен опит: не можеше да’Не е по -лесно да започнете с колелото и да се насладите на жизнените състезателни усещания веднага, за да извлечете максимума от времето си на състезателните писти!

Водещи функции:

 • Най -популярното състезателно колело на Forza!
 • Лесно даУпотреба: официален Plug-and-Play Xbox One Racing Wheel с USB разпознаване.
 • Изчерпателни контроли За всички действия за шофиране, с 9 бутона за действие, 1 циферблат Manettino, 1 d-pad, 1 Xbox Guide Button и 1 светодиод за откриване на сдвояване за Kinect.
 • Колелото е с диаметър 11 инча / 28 см – Реплика на колелото 7:10 на колелото на истинския спортен автомобил Ferrari 458 Spider. Две текстурирани гумени ръкохватки в стил Red Motorsport Осигурете оптимален комфорт на състезания.
 • 2 нагоре и надолу последователни превключватели на греблото: 100% метал.
 • Основата на колелата има a въже за бънджи Механизъм с линейна устойчивост за по -удобно и интуитивно управление. Регулируема чувствителност към управление, автоматично рецентриране на колелото и ъгъл на въртене 240 ° за невероятна точност.
 • Също така включва a Комплект педал с широкпочивка за крака: педалите’ наклонът може да се регулира и спирачният педал осигурява прогресивна съпротива за персонализирано и реалистично шофиране.
 • За Ferrari Gt-Вдъхновени състезания.
 • Реплика на емблематичното паяково колело Ferrari 458, разработена в тясно сътрудничество с Microsoft, това състезателно колело на Thrustmaster осигурява реалистично и динамично изживяване на игри. Автентичният му дизайн позволява потапящо шофиране в стил GT, с невероятно реалистични усещания.

Основа на колелата С механизъм на шнур за бунджи за линейно съпротивление

 • Оптимизиран механизъм за шнур на бънджи: съпротивлението е линейно, независимо от ъгъла на въртене, за по -удобно и интуитивно управление.
 • Автоматично рецентриране на колелото.
 • Ъгъл на въртене 240 °.

Универсално състезателно колело

 • Чувствителността към управление е адаптивна (включени са 4 предварително зададени) за подобрена точност във всички състезателни игри.
 • Централната система за затягане осигурява оптимална стабилност с всички видове таблици и бюра.
 • Два 100%-метални превключватели на греблото.

Голям, регулируем педал

 • Два педала с широка почивка на краката.
 • Педал на спирачката с прогресивна съпротива.
 • Регулируем наклон за всеки педал

Съвместими продукти от следващо ниво Racing®

 • Следващо ниво Racing® Wheel Stands
 • Следващо ниво Racing® Simulators