Има ли Sony A7ii Animal Eye Af

Резюме:

Sony A7II няма способност за живот на животни. Автофокусът на животински очи се предлага при по -нови модели като Sony A1 и някои други камери на Sony FF. Тази функция позволява на камерата да открие и се съсредоточи върху очите на животните, осигурявайки по -точен и подробен фокус за фотографията на дивата природа.

Ключови точки:

1. Автофокус на животински очи – кои модели?
Автофокус на животни за живот се предлага в по -нови модели на Sony като Sony A1 и някои други камери на Sony FF. Тези модели имат усъвършенствани възможности за автофокус, които могат да открият и се съсредоточат върху очите на животните, което улеснява заснемането на остри и детайлни изображения на дивата природа.

2. Регистрирайте се за нов акаунт
Ако все още нямате акаунт в общността, можете лесно да се регистрирате за нов акаунт. Това е бърз и пряк процес и ви позволява да участвате в дискусии и да получите достъп до различни функции в общността.

3. Впиши се
Ако вече имате акаунт, можете да влезете, като използвате вашите идентификационни данни. Това ще ви даде достъп до вашия профил и ще ви позволи да се ангажирате с други членове на общността. Просто въведете вашето потребителско име и парола, за да влезете.

4. Повече опции за споделяне
Разгледайте различните опции за споделяне, налични в общността. Можете да споделяте съдържание с другите чрез различни платформи и да подобрите цялостното си преживяване в общността.

5. Подобно съдържание
Вижте свързаното съдържание, което може да ви представлява интерес. Това може да включва дискусии, статии или други ресурси, свързани с Sony A7II и неговите възможности за автоматично фокусиране.

6. Който адаптер на обектива
Разберете кой адаптер на обектива се препоръчва за вашата камера Sony A7II. Адаптерите за обективи ви позволяват да използвате обективи от други системи на камерата, да разширявате опциите си за обективи и гъвкавостта.

7. Sony A1 Video Animal Autofocus
Открийте възможностите за видео Autofocus на Sony A1 за заснемане на животни. A1 предлага усъвършенствани функции за автоматично фокусиране, които могат да подобрят вашия опит за видео запис, особено когато става въпрос за улавяне на бързо движещи се теми като животни.

8. Който обектив да се сдвои с A7R III?
Получете препоръки кой обектив да се сдвоява с Sony A7R III. Правилният избор на обектива може значително да повлияе на вашата фотография, независимо дали снимате пейзажи, портрети или други теми. Разгледайте различни лещи и техните функции, за да намерите най -доброто съвпадение за вашите нужди.

9. Кои камери на Sony FF имат AGC?
Разберете кои камери с пълна рамка на Sony имат функции за автоматично управление на усилването (AGC). AGC помага да се контролира нивата на звука по време на видеозаписа, като гарантира постоянно качество на звука и минимизиране на изкривяването или нежелан шум.

10. Пейзажна фотография с A7RIII срещу. A7riv
Ако обмисляте да закупите камера без огледало на Sony за ландшафтна фотография, може би се чудите дали да отидете за A7RIII или A7RIV. Тази дискусия изследва разликите между тези два модела и търси принос от опитни фотографи.

11. Освобождаването на затвора не работи с Godox X1R-S и Sony Alpha 7IV
Ако сте изправени пред проблеми с задействане на освобождаването на затвора на Sony Alpha 7IV, използвайки Godox X1R-S, тази публикация търси решения или прозрения от общността. Той обсъжда съвместимостта и настройките, необходими за правилната работа и търси потенциални корекции на проблема.

12. Sony A7ii – Animal Eye Af
Основният фокус на тази статия, Sony A7II няма функционалност на животински очи AF. Въпреки че е способна камера с различни функции, му липсват разширените възможности за автоматично фокусиране, открити в по -новите модели на Sony.

13. Меню за настройки за лице/очи
Научете как да получите достъп и навигирайте в менюто за настройки на лицето/окото на вашия Sony A7II. Това меню ви позволява да контролирате поведението на автофокуса и да приоритизирате откриването на лицето или очите по време на фокусирането.

14. Подробности за елемента на менюто
Разгледайте различните настройки и опции, налични в менюто Face/Eye AF на вашия Sony A7II. Този раздел предоставя подробности за конкретни елементи от менюто, като приоритет на лицето/очите в АФ, откриване на предмети, дисплей на рамката за откриване на лица и дисплей на окото на животните.

15. [Eye AF] чрез персонализиран ключ
Открийте как да присвоите функцията за очи на персонализиран ключ на вашия Sony A7II. Това ви позволява да активирате функцията на очите AF бързо и лесно по време на снимане, осигурявайки подобрено фокусиране върху очите, независимо от избраната зона на фокус.

Въпроси:

1. Кои модели на Sony имат автоматично фокусиране на животински очи?
Автофокус на животни за живот се предлага в по -нови модели на Sony като Sony A1 и някои други камери на Sony FF.

2. Как мога да се регистрирам за нов акаунт в общността?
Регистрирането за нов акаунт в общността е лесно. Следвайте процеса на регистрация, очертан на уебсайта на общността, за да създадете вашия акаунт.

3. Мога ли да използвам животински очи AF с Sony A7II?
Не, Sony A7II няма възможности за живот на животни.

4. Какви са някои препоръчани адаптери за лещи за Sony A7II?
Препоръките за адаптери за обективи за Sony A7II ще зависят от вашите специфични нужди на обектива. Изследвайте и изберете адаптери, които са съвместими с лещите, които възнамерявате да използвате с камерата.

5. Може ли автофокусът на Sony A1 на животни във видеоклипове?
Да, Sony A1 предлага възможности за автоматично фокусиране на видео животни, което позволява точен и прецизен автофокус на животни по време на видеозапис.

6. Дали Sony A7riii е добър вариант за пейзажна фотография?
Sony A7RIII може да бъде чудесен вариант за ландшафтна фотография, особено като се има предвид неговият сензор с висока разделителна способност и разширени функции. Решението обаче в крайна сметка зависи от индивидуалните предпочитания и нужди.

7. Как мога да задействам освобождаването на затвора на Sony A7iv с Godox x1r-s?
Отстраняване на проблема с задействане на освобождаването на затвора на Sony A7IV с помощта на Godox X1R-S изисква допълнително проучване, проверки за съвместимост и потенциални корекции на фърмуера или настройките. Препоръчително е да се консултирате с ръководствата за камера и флаш блока или да потърсите помощ от общностите за поддръжка на клиенти на Sony или фотографски общности.

8. Кой обектив трябва да се сдвоя с Sony A7R III за моята пейзажна фотография?
Изборът на обектив за ландшафтна фотография зависи от различни фактори като лични предпочитания, стил на снимане, желания обхват на фокусно разстояние и бюджет. Изследвайте и обмислете лещи с широкоъгълни възможности и високо оптично качество.

9. Кои камери с пълна рамка на Sony имат функции на AGC?
Камерите с пълен кадър на Sony, които имат функции на AGC (автоматичен контрол на усилването), ще варират в различните модели и поколения. Обърнете се към спецификациите или документацията на конкретни модели на камери, за да определите дали предлагат AGC функционалност.

10. Трябва ли да спестя пари с Sony A7RIII или да инвестирам в A7Riv за моите специфични нужди?
Решението между спестяване на пари с Sony A7RIII или инвестиране в A7Riv зависи от различни фактори като вашите специфични изисквания, бюджет и желани функции. Препоръчва се да се оценят характеристиките и подобренията, предлагани от A7RIV, и помислете дали те се привеждат в съответствие с целите на вашата фотография.

Отговори:

Отговор 1: Автофокус на животни за живот се предлага в по -нови модели на Sony като Sony A1 и някои други камери на Sony FF. Тези камери имат напреднали възможности за автофокус, които могат да открият и се съсредоточат върху очите на животните, което улеснява заснемането на остри и детайлни изображения на дивата природа.

Отговор 2: Регистрирането за нов акаунт в общността е прост процес. Просто следвайте стъпките за регистрация, предоставени на уебсайта на общността, и ще можете да създадете своя акаунт и да започнете да участвате в дискусии и да получите достъп до различни функции.

Отговор 3: Не, Sony A7II няма възможности за живот на животни. Автофокус на животни се предлага в по -нови модели на Sony като Sony A1 и някои други камери на Sony FF, които предлагат напреднали функции за автофокус, специално проектирани да откриват и се съсредоточават върху очите на животните.

Отговор 4: Що се отнася до адаптерите за обективи за Sony A7II, има различни опции. Някои популярни и добре оценени адаптери за обективи включват тези от производители като Metabones, Fotodiox и Novoflex. Важно е да се гарантира съвместимост с конкретните лещи, които планирате да използвате с A7II.

Отговор 5: Да, Sony A1 е способен да се насочи автоматично върху животни по време на видеозапис. Той предлага усъвършенствани функции за автоматично фокусиране на видео животни, което улеснява заснемането на остри и добре фокусирани видеоклипове на животни в движение.

Отговор 6: Sony A7RIII може да бъде отличен избор за пейзажна фотография. Неговият сензор с висока разделителна способност и усъвършенствани функции го правят способен да заснема подробни и зашеметяващи пейзажни изображения. От съществено значение е да разгледате вашите специфични изисквания и стил на снимане, преди да вземете окончателно решение.

Отговор 7: Проблеми с отстраняване на неизправности при задействане на освобождаването на затвора на Sony A7IV с помощта на Godox X1R-S изисква допълнително проучване. Препоръчително е да се обърнете към ръководствата както за камерата, така и за флаш блока, проверка на съвместимостта и гарантиране на правилните настройки са налице. Търсенето на помощ от общностите за поддръжка на клиенти или фотографски общности също може да бъде полезно.

Отговор 8: Изборът на обектив за ландшафтна фотография с Sony A7R III зависи от различни фактори, включително лични предпочитания и стил на снимане. Въпреки това, обикновено се препоръчва да избирате лещи с широкоъгълни възможности и високо оптично качество, за да постигнете зашеметяващи пейзажни изображения.

Отговор 9: Камерите с пълен кадър на Sony, които имат функции на AGC (автоматично управление на усилването), могат да варират в зависимост от специфичния модел и поколение. Най -добре е да се обърнете към спецификациите или документацията за конкретни модели на камери, за да се определи дали предлагат функционалност на AGC.

Отговор 10: Решаването между спестяването на пари с Sony A7RIII или инвестирането в A7Riv зависи от вашите специфични нужди и изисквания. Препоръчва се да се оценят характеристиките и подобренията, предлагани от A7RIV, и да се определи дали те се привеждат в съответствие с вашите цели за фотография и оправдават допълнителната инвестиция.

Има ли Sony A7ii Animal Eye Af

Меню → (Настройки на камерата1) → [комплект за лице/очи AF.] → Елемент за желание за настройка.

Автофокус на животински очи – кои модели?

Регистрирайте се за нов акаунт в нашата общност. Това е лесно!

Впиши се

Вече имат акаунт? Влезте тук.

Повече опции за споделяне.

Подобно съдържание

Който адаптер на обектива

Sony A1 Video Animal Autofocus

От Interceptor121, 28 декември 2022 г

Sony A1 Video Animal Autofocus

От Interceptor121, 27 декември 2022 г

 • 0 отговора
 • 184 прегледи
 • Interceptor121
 • 27 декември 2022 г

Който обектив да се сдвои с A7R III?

Кои камери на Sony FF имат AGC?

От thejungleexplorer, 18 април

Постове

Здравейте всички, търся да добавя камера без огледала в чантата си за моята пейзажна фотография. I’ve засне LF за 25 години и искам да добавя цифрово за случаи, които мога’t Донесете голям комплект. Като краен резултат отпечатвам много голям за галерии и колекционери. Като се има предвид това, бих ли съжалявал, че спестих пари с a7riii, за разлика от закупуването на A7Riv? Благодаря ви предварително за вашия принос! Jp

Здравейте на всички, бих искал да задействам освобождаването на затвора на Sony Alpha 7iv или Sony Alpha 7RV с Godox X1R-S, свързан с Micro-USB мулти вход на Sony.. Godox X1R-S е командван от Godox X2TS, а Godox X1R-S е на същия канал и група като Godox x2ts. Godox X1R-S правилно получава сигнала от Godox X2TS, тъй като червената му светлина се включва, но не задейства освобождаването на затвора на Sony Alpha 7 IV. Според документацията на Godx трябва да. Някой има ли решение да отстрани този проблем? Много бих оценил помощ или прозрения. Благодаря ти

Има ли Sony A7ii Animal Eye Af

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Сменяем обектив цифрова камера ILCE-7RM3 α7RIII

Тази функция се използва за определяне дали камерата ще се съсредоточи с приоритет върху лицата или очите.

Тази функция може да се използва при камерата’S системен софтуер (фърмуер) е ver. 3.00 или по -късно.

Меню → (Настройки на камерата1) → [комплект за лице/очи AF.] → Елемент за желание за настройка.

Подробности за елемента на менюто

Лице/очи prty в AF: Задава или не дали да се открият лица или очи вътре в областта на фокусиране и да се съсредоточите върху очите (Eye AF), когато се активира автофокусът. ([On] / [off]) Откриване на предмета: Избира целта, която ще бъде открита.
[Човек]: открива човешки лица/очи.
[Животно]: Открива животински очи. Лицата на животните не се откриват. Face DTCT Frame DSP: Задава дали да се покаже рамката за откриване на лицето или не, когато е открито човешко лице. ([On] / [off]) Дисплей на животински очи: Задава дали да се покаже или не рамката за откриване на очите, когато е открито окото на животно. ([On] / [off])

Рамка за откриване на лица

Когато продуктът открие лице, се появява рамката за откриване на сиво лице. Когато продуктът определи, че автофокусът е активиран, рамката за откриване на лица понижава бял.
В случай,. Рамките за откриване на лица на други регистрирани лица се превръщат в червеникаво-лилав.

Рамка за откриване на очи

Появява се рамка за откриване на бяло око, когато бъде открито око и камерата определя, че е възможно автоматично фокусиране, в зависимост от настройките.

Рамката за откриване на очи се показва, както следва, когато [откриване на субекта] е зададено на [животно] .

[Eye AF] чрез персонализиран ключ

Функцията Eye AF може да се използва и чрез присвояване на [Eye AF] на персонализиран ключ. Камерата може да се съсредоточи върху очите, стига да натискате ключа. Това е полезно, когато искате временно да приложите функцията на очите на целия екран, независимо от настройката за [фокусната област] .
Например, ако [фокусната зона] е настроена на [гъвкаво петно] и искате камерата да се съсредоточи върху око извън рамката за фокусиране, можете да приложите функцията на окото на AF, като натиснете персонализирания ключ, към който е присвоен [Eye AF], без да променяте [Focus област] .

 1. Меню → (Настройки на камерата2) → [Персонализиран ключ] → желания ключ, след което присвойте функцията [Eye AF] на клавиша.
 2. Меню → (Настройки на камерата1) → [комплект за лице/око AF.] → [Откриване на предмет] → Желана настройка.
 3. Насочете камерата в лицето на човек или животно и натиснете клавиша, на който сте присвоили функцията [Eye AF].
 4. Натиснете бутона на затвора, докато натискате клавиша.

Намек

 • Ако искате рамката за откриване на лицето или очите да изчезне в рамките на определен период от време, след като камерата се фокусира върху лицето или окото, задайте [AF Auto Auto Clear], за да [ON] .
 • За да откриете животински очи, подредете състава, така че и очите, и носът на животното да са под ъгъла на зрението.

Забележка

 • Когато [откриване на предмет] е зададено на [човек], очите на животните не се откриват. Когато [откриване на предмет] е зададено на [животно], човешките лица не се откриват.
 • Когато [откриване на предмет] е зададено на [животно], следните функции не са налични.
  • [Заключване на AF]
  • [Център за заключване на AF]
  • [Face prty в mlti mtr]
  • [Регист. Изправя пред приоритет]
 • Функцията [Eye AF] може да не функционира много добре в следните ситуации:
  • Когато човекът носи слънчеви очила.
  • Когато предната коса покрива човека’s очи.
  • При условия с ниска светлина или задна осветена.
  • Когато очите са затворени.
  • Когато обектът е на сянка.
  • Когато субектът е извън фокус.
  • Когато субектът се движи твърде много.
 • Ако обектът се движи твърде много, рамката за откриване може да не се показва правилно над очите им.
 • В зависимост от обстоятелствата, очите не могат да бъдат фокусирани.
 • Когато камерата не може да се съсредоточи върху човешките очи, тя ще открие и се съсредоточи върху лицето вместо това. Камерата не може да се съсредоточи върху очите, когато не се откриват човешки лица.
 • Продуктът може изобщо да не открива лица или може случайно да открие други предмети като лица в някои условия.
 • Функцията Eye AF не е достъпна, когато наборът в режим е настроен (Филм) или , или по време на снимане на филми.
 • Рамката за откриване на очи не се показва, когато функцията на окото на очите не е налична.
 • Не можете да използвате функцията за откриване на лице/очи със следните функции:
  • Увеличаването функционира, различно от оптичното увеличение.
  • [Постеризация] под [Picture Effect]
  • Фокус лупа
  • Кога [Скоростта на кадрите] е зададена на [120fps] / [100fps] по време на снимане на бавно движение / бързо движение.
 • Не можете да използвате функцията за откриване на лица в следната ситуация:
  • Снимане на филми с [Настройка на запис], зададена на [120p] / [100p]
 • Могат да бъдат открити до 8 лица на вашите субекти.
 • Дори ако [FACE DTCT FRAME DSP] ​​е зададен на [OFF], ще се покаже зелена рамка за фокусиране върху лица, които са на фокус.
 • Когато режимът на снимане е настроен на [Intelligent Auto], [Face/Eye Prty в AF] е заключен на [ON] .
 • Дори когато [откриване на предмет] е зададено на [животно], очите на някои видове животни не могат да бъдат открити.
 • Дори когато [дисплей на животински очи] е зададен на [OFF], върху очите се показва зелена рамка за фокусиране, които са във фокус.

Свързана тема

 • Режим на фокус
 • Фокусирана област
 • AF зона Auto Clear
 • Персонализиран ключ (неподвижно изображение/филм/възпроизвеждане)
 • Версия

16 причини да изберете Sony A7 IV над Sony A7S III

Причини да изберете Sony A7 IV за A7S III

Sony Alpha A7 IV е най-новата камера без огледало и наследник на много популярния модел A7 III. A7 IV не е толкова ориентиран към Sony Alpha A7S III или не толкова високоспецизирани като флагмански Много разумно ниво на цената (поне по отношение на другите два модела).

За да помогнем на потребителя, който все още не е могъл. Знаем, че има и много области, които A7S най -добре е A7 IV, но за този пост ще се съсредоточим върху плюсовете на A7 IV. Много скоро ще имаме и последващ пост, който това време ще изброи причините да изберем A7S III над A7 IV.

16 причини да изберете Sony A7 IV над Sony A7S III

1- цена

Sony A7 IV Body се продава за $ 2499 и Sony A7s III се продава за $ 3499. Разликата в цената от 1000 долара е доста съществена, не е достатъчна, за да ви купи нов GM обектив, но може да бъде G Like The Excellent Sony 20mm F1.8g за $ 899, защо не? (Също така е много по -трудно да се намери A7S III на склад в наши дни в САЩ.)

2- По-висока резолюция Снимки

A7 IV има 33MP сензор, докато A7S III има 12 MP сензор. Ние разбираме, че Sony иска да даде приоритет на високата производителност на ISO и динамичния диапазон на A7S III, но тестовете показват, че 33MP сензорът е от главата до висок ISO и динамичен диапазон с 12MP сензора. Освен това 12 MP е толкова нисък в наши дни, дава много малко място за изрязване. Дори реколтата APS-C (1.5x) Режимът на A7 IV ви дава 14.6MP изображения.

3 -По -подробни 4K видеоклипове

Сензорът за по -висока разделителна способност на A7 IV също помага за качеството на видеото, особено при 4K. A7 IV прекалено проби 7k регион на сензора си, който ни дава 4K видео, което е по-рязко и по-подробно от 4K на A7S III, което е надвишено от 4.2k регион на сензора му.

4- Компенсация за дишане

Sony A7 IV е първата камера, която разполага с опция за компенсация на дишането, която регулира размера на рамката динамично в камерата по време на видеозапис, като прилага определен процент от реколтата, за да се сведе до минимум явлението, наречено Дишане на обектива, Когато ъгълът на изглед се променя според разстоянието на фокусиране. Ограничението е, че в момента работи само с избран списък с лещи, проверете този списък с лещи тук. Наскоро Sony добави тази функция към една от неговите кино камери, FX-6 с актуализация на фърмуера, така че има вероятност тя да бъде добавена и към A7S III.

5- Снимка, видео и бавен и бърз циферблат

Бутоните, циферблатите и превключвателите на двете камери са много сходни, с изключение на една значителна разлика в полза на A7 IV: A7 IV има допълнителен циферблат, който се използва за бързо превключване между снимки, видео и S&Q режими. С този превключвател изборът на менюта също се променя съответно. И внедряването е много по -добро от това, което се намира на Canon R5 C.

Sony A7 IV Stills Video S & Q Dial

6- По-добро персонализиране

В допълнение към новия режим на циферблат на A7 IV, също така е възможно да се конфигурират настройките като бленда, скорост на затвора, режим AF, измерване, ISO, баланс на бялото и т.н. независимо между фото и видео режим, така че преходът между режимите е безпроблемен и много по -бърз. Възможно е също така да се конфигурират различните циферблати отделно в ръчен режим спрямо други режими на снимане, което прави A7 IV много по -добър за хибридна употреба.

7- Анти-празничен механизъм на затвора

Както се вижда в Sony A1 преди, A7 IV разполага с опция (която не съществува на A7S III), където можете да изберете да останете затворен, докато сменяте обектива и камерата е изключена. Това помага да се предпази сензора от прах.

8- Опция за компресирана сурова загуба без загуби

A7S III предлага само две сурови варианта за снимане, компресираната и некомпресирана, докато A7 IV има допълнителна опция за компресирана сурова загуба в допълнение към две други, които са еднакви с A7S III. Този файл запазва цялата информация, докато предоставя по -малки размери на файловете. Един недостатък е, че непрекъснатата стрелба A7 IV се забавя, когато тази опция е избрана.

9- Проследяване на животински и птичи очи във видео

Окото в реално време AF на A7 IV може да се провежда и проследява птици и животински око както за неподвижни изображения, така и за филми в допълнение към хората, което е подобрение спрямо A7S III, което може да проследява човешкото и животинското око и човек само в видеоклипове.

10 Нов циферблат, който замества циферблата за компенсация на експозицията

Преработеният циферблат на A7 IV няма маркировки върху него и не се ограничава до използване на компенсация на експозицията. Сега новият циферблат се върти без спиране и може да бъде персонализиран за използване за други настройки.

Sony A7 IV Нов персонализиран циферблат замества компенсация на експозицията

11-AF Асистенция Функция

A7 IV има функция „AF Assist“, която позволява на потребителя да променя фокуса ръчно, дори когато камерата е настроена на C-AF или проследяване. A7S II няма тази опция.

12- променлив затвор

Функцията, която за първи път е внедрена на Sony A1, вече е достъпна и на A7 IV. Тази полезна функция ви позволява да зададете скоростта на затвора с по-висока степен на прецизност в сравнение с обичайната 1/3 стъпка, която в замяна помага да се елиминира трепненето на определени източници на светлина.

13- USB стрийминг за уеб камера

Както A7 IV, така и A7S III могат да бъдат използвани като уеб камера, но внедряването на A7 IV предприема това стъпка по-нататък, като елиминира нуждата от използване на допълнителен софтуер, той е доста включен и игра. Той също може да поточно при 4K (само 15 кадъра в секунда) и пълен HD до 60 кадъра в секунда.

14- Фокусирана карта

Това е друга интересна функция, която само A7 IV спортува в линията на камерите на Sony Alpha. Фокусирана карта, когато е избрана, ви показва количеството дълбочина на полето във вашето изображение чрез наслагване на различни цветове за зоните, които са на преден план, и на заден план. Зоните, които са във фокус, нямат никакви наслагващи цветове. Аз лично не използвам тази функция, но мога да мисля, че някои биха го харесали.

15- USB с по-висока скорост при 10Gbps

Това може да не е важно за много потребители, но USB тип C порт на A7 IV VSN вървят нагоре към 10Gbps скорости на трансфер, докато A7S III може да се изкачи само до 5Gbps.

16- Функция за изстрел

A7 IV има нова функция, наречена „Shot Mark“, която дава възможност на потребителя да маркира сцени в желаните части на видеоклиповете, до които по -късно лесно може да се получи достъп до камерата или на Sony’s катализатор Прегледайте и подгответе приложения.

Тук сме в края на нашия списък. За да бъда честен, планирах да посоча тази публикация като „10 причини. „Но тъй като влязох в по -подробно, тя се озова на 16 причини. Нека знаете какво мислите, моля. Има ли други причини, за които мислите в предимството на A7 IV? Дали това са достатъчно причини да го изберете през A7s II? Моля, напишете ви мнение в секцията за коментари по -долу.

Сравнение на функции и спецификации
Модел Sony Alpha A7 IV Sony Alpha A7S III
Разделителна способност на сензора 33.0 MP 12.0 MP
Обявена дата 2021-10-21 2020-07-21
Тип на камерата Pro Mirrorless Pro Mirrorless
Тип сензор BSI-CMOS BSI-CMOS
Размер на сензора Пълен кадър Пълен кадър
Чувствителност към сензор ISO 100 – 51200 (разширява до 50 – 204800) ISO 80 – 102400 (разширява до 50 – 409600)
Монтаж на обектива Sony e Sony e
Изображение стабил. Смяна на сензора (до 5.5 спирки) Смяна на сензора (до 5.5 спирки)
Фокус на проследяване на очите
Тегло 659g 699g
Размери 129 x 97 x 81mm 129 x 97 x 81mm
Запечатване на времето
Фокусирани точки 759 759
Мин. Аф за откриване на AF -4EV -6EV
Проследяване на животни
Минимален затвор 30 сек 30 сек
Максимален затвор 1/8000SEC 1/8000SEC
Непрекъснато шофиране 10.0fps 10.0fps
Max Video Reso 3840 x 2160 3840 x 2160
Видео FPS в Макс 60p, 50p, 48p, 30p, 25p, 24p 120p, 60p, 50p, 30p, 25p, 24p
Видео формати MPEG-4, XAVC S, XAVC HS, XAVC S-I, H.264, h.265 MPEG-4, XAVC S, XAVC HS, XAVC S-1, H.264, h.265
Високоскоростно видео 120fps 240fps
Max Video Mbps 600 500
Максимална дълбочина на видеоклипа 10bit 10bit
Слот за съхранение 2 2
UHS поддръжка UHS-II UHS-II
Поддръжка на CFExpress Тип a Тип a
Живот на батерията 600 600
Модел на батерията NP-FZ100 NP-FZ100
Сурово видео
Уебкамера
Анти трептене
Микрофон порт
Порт за слушалки
Wifi
Запечатване на времето
Забързване на времето
Тип екран Напълно артикулиран Напълно артикулиран
Размер на LCD 3.00 “ 3.00 “
Екранни точки 1440000 1228800
Тъч скрийн
Визьор
Тип визьор Електронен Електронен
Покритие на визьора 100% 100%
Увеличаване на визьора 0.78x 0.9x
Резолюция на визьора 3 690 000 9,440 000
NFC
Приятен екран на селфи
AF джойстик
Bluetooth
Порт HDMI в пълен размер
Стабилизиране на данните на жироносите
Цена Amazon, B&H Photo Amazon, B&H Photo

Свързани отзиви: Преглед на Sony A7 IV Sony A7S III Преглед

 • Функцията Adobe AI захранване е впечатляваща
 • Sony A7R V Актуализация на фърмуера V2.0 Добавя поддръжка за приложението Creators
 • Топ 10 най-леки камери без огледални камери през 2023 г
 • Актуализация на фърмуера на Sony A7 IV V2.0 Добавя поддръжка за приложението Creators
 • Топ 10 Камери за продажба от 2023 г. на B&H Photo
 • Всички опции за карта на Cfexpress тип A за камери на Sony: които са най -достъпните?
 • Canon EOS R10 Real World Review: Най -добрата камера под $ 1000?
 • Panasonic S5 Mark II срещу Sony A7 IV VS Canon R6 Mark II Размер и спецификации Сравнение
 • 10 най-продавани камери без огледала в Япония 2022
 • Най -продаваните камери сред читателите на решения за камера през 2022 г
 • Изтичащи спецификации и изображения на Panasonic S5 Mark II
 • Повечето наети камери и лещи в Lensrentals през 2022 г
 • Smallrig Magicfiz Wireless Следвайте Focus System Review
 • Камери с HDMI портове в пълен размер през 2022 г
 • Преиздаден Sony A7 IV фърмуер V1.10 подобрява точността на AF на очите и още
 • Преглед: Smallrig AD-01 Тежка статив с течна глава
 • Новата актуализация на фърмуера на Sony A7iv подобрява точността на очите
 • Любимият ми аксесоар Sony струва само 7 долара, но A7 IV съсипа забавлението!
 • Сравнения на размера на Panasonic GH6 с камери Panasonic, Olympus, Sony и Fujifilm
 • Запознайте се с новия шеф: Sony A7 IV разбива най -високия рекорд за продажби на една седмица
 • Сравнения на размера на OM-1 с камери Olympus, Panasonic, Sony и Fujifilm
 • Delkin Devices стартира Cfexpress тип A карти – добри новини за стрелците на Sony A1, A7S III и A7 IV
 • Sigma 20mm F2 DG DN C срещу Sony 20mm F1.Сравнение на 8G E-Mount Lens
 • 16 причини да изберете Sony A7 IV над Sony A7S III
 • Компенсация за дишане на обективи съвместими лещи Sony
 • Sony добавя компенсация за дишане на фокус към FX6 с актуализация на фърмуера: A1 и A7S III след това?
 • Sony A7 IV VS Canon EOS R6 срещу Nikon Z6 II: което е по -добра покупка?
 • Canon EOS R5 C има недостатък на дизайна?
 • Най -продаваните камери сред читателите на решения за камера през 2021 г
 • Sony A7 IV започна да доставя в САЩ
 • Sony A7 IV VS A7 III: Какво е ново и подобрено
 • Официално съобщение на Sony A7 Mark IV
 • Гледайте Sony A7 IV съобщение на живо
 • Sony A7 Mark IV Тийзър видео, изтекли спецификации и дата на обявяване

ОПРОВЕРЖЕНИЕ

** Тази публикация съдържа партньорски връзки и ще бъда компенсиран, ако направите покупка, след като щракнете върху моите връзки. Като сътрудник на Amazon печеля от квалифицирани покупки.