Резюме:

Sony A6000 няма Bluetooth функционалност, но има възможности за NFC (близо до комуникация). Използвайки функцията NFC и мобилното приложение за изображения, можете лесно да прехвърляте снимки и видеоклипове от камерата си към вашия смартфон. Sony A6000 е универсална и достъпна камера без огледала, подходяща както за начинаещи, така и за напреднали фотографи. Въпреки че може да му липсват определени усъвършенствани функции, той осигурява отлично производителност и качество на изображението.

Ключови точки:

1. Sony A6000 няма Bluetooth, но има NFC възможности.

2. NFC позволява лесно сдвояване между камерата и смартфоните с активиран NFC.

3. Мобилното приложение за Imaging Edge улеснява прехвърлянето на безжични файлове и предлага допълнителни функции като отдалечено снимане и запис на местоположение.

4. Sony A6000 е бюджетна камера без огледала, подходяща за различни фотографски жанрове.

5. Може да няма всички усъвършенствани характеристики на по -новите модели, но осигурява отлично производителност и качество на изображението.

6. NFC и Wi-Fi са чудесни алтернативи за прехвърляне на безжични файлове от камерата към смартфона.

7. Мобилното приложение за Imaging Edge е по -ефективно и предлага повече функционалност, отколкото само Bluetooth.

8. Наличието на Bluetooth в Sony A6000 не е от съществено значение поради наличието на по -добри опции.

9. Прехвърлянето на безжични файлове изисква както камерата, така и телефонът да бъдат свързани към една и съща Wi-Fi мрежа.

10. Процесът включва избор на желаните снимки на камерата и изтегляне на смартфона.

Въпроси:

1. Поддържа ли Bluetooth на Sony A6000?

ANS: Не, Sony A6000 няма Bluetooth функционалност. Разчита на NFC и Wi-Fi за безжична свързаност.

2. Как мога да прехвърля снимки безжично от моя Sony A6000 на моя смартфон?

ANS: Следвай тези стъпки:

 1. Уверете се, че и двете устройства са свързани към една и съща Wi-Fi мрежа.
 2. Достъп до безжичните настройки на вашия Sony A6000.
 3. Изберете “Изпращане на смартфон.”
 4. Изберете „Изберете на смартфон“ и обърнете внимание на предоставения QR код и парола.
 5. Изтеглете мобилното приложение Imaging Edge на вашия смартфон.
 6. В Wi-Fi настройките на вашия телефон се свържете със съответната мрежа и въведете паролата.
 7. Отворете мобилното приложение за Imaging Edge и изберете “Connect.”
 8. Вече можете да преглеждате и прехвърляте снимките си от камерата на вашия смартфон.
 9. Изберете желаните снимки за изтегляне на вашия смартфон.

3. Какви са предимствата на Bluetooth в камера?

ANS: Bluetooth в камера позволява безжична връзка с други устройства. Използва се предимно за прехвърляне на данни като снимки и видеоклипове. Освен това, Bluetooth може да даде възможност за функционалност за дистанционно управление. Въпреки това, на Sony A6000 липсва вградена Bluetooth поддръжка.

4. Какво е NFC и как работи с Sony A6000?

ANS: NFC (близо до комуникация на полето) е безжична комуникационна технология, която дава възможност за обмен на данни между устройства, когато са в непосредствена близост. С Sony A6000 NFC позволява лесно сдвояване със смартфони с активиран NFC. Задържайки смартфона близо до логото на NFC на камерата, те автоматично ще установят връзка.

5. Е Sony A6000 подходящ избор за начинаещи?

ANS: Да, Sony A6000 е отличен избор за начинаещи. Той предлага баланс на достъпността и производителността, което го прави популярен вариант сред фотографите на входно ниво. Камерата осигурява висококачествени изображения и има удобен за потребителя интерфейс.

6. Може ли Sony A6000 да се използва за създаване на филми?

ANS: Да, Sony A6000 е подходящ за създаване на филми. Той поддържа видеозапис и предлага опции за ръчен контрол, което позволява на потребителите да коригират настройките според нуждите на видео продукцията си. Трябва обаче да се отбележи, че на камерата липсват определени разширени видео функции, открити в по -посветени видеокамери.

7. Има ли основни недостатъци на Sony A6000?

ANS: Докато Sony A6000 е високо ценена камера, тя има някои ограничения. Един от основните недостатъци е липсата на система за стабилизиране на изображението в тялото, която може да направи ръчната снимане при по-бавни скорости на затвора по-предизвикателна. Освен това системата на менюто на камерата може да бъде преобладаваща за начинаещи.

8. Има ли препоръчителни аксесоари за Sony A6000?

ANS: Да, няколко аксесоари могат да подобрят изживяването на стрелбата с Sony A6000. Някои популярни опции включват допълнителни лещи за различни видове фотография, външна светкавица за по -модерни техники за осветление и чанта за камера за удобно съхранение и защита.

9. Е Sony A6000 запечатани метеорологични?

ANS: Не, Sony A6000 няма време за залагане на атмосферни влияния. Препоръчително е да използвате камерата при сухи и неекстремни метеорологични условия, за да се предотврати повреда.

10. Мога ли да използвам лещи на трети страни с Sony A6000?

ANS: Да, Sony A6000 е съвместим с широк спектър от лещи на трети страни. Адаптерните пръстени могат да се използват за монтиране на обективи от различни производители, разширяване на опциите на обектива, налични за камерата.

Има ли Sony A6000 WiFi

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

403 Грешка

Разпределението на Amazon Cloudfront е конфигурирана да блокира достъпа от вашата страна. Понастоящем не можем да се свържем със сървъра за това приложение или уебсайт. Може да има твърде много трафик или грешка в конфигурацията. Опитайте отново по -късно или се свържете с приложението или собственика на уебсайта.
Ако предоставяте съдържание на клиентите чрез CloudFront, можете да намерите стъпки за отстраняване на неизправности и да помогнете за предотвратяване на тази грешка, като прегледате документацията на CloudFront.

Генериран от CloudFront (CloudFront) Идентификатор на заявка: nnvisn5kk6ifmvbeeko9qlcuc4p121n3lb6pjrqhlpu1-2vr_jyspa ==

Има ли Sony A6000 WiFi

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Има ли Sony A6000 WiFi

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Има ли Sony A6000 Bluetooth?

Ако ти’Търсите начин да прехвърлите вашите снимки и видеоклипове на вашия смартфон, можете да използвате функцията NFC и мобилното приложение за изображения Edge. Ако имате смартфон с активиран NFC, всичко, което трябва да направите, е да го задържите близо до Sony A6000’S NFC лого и то автоматично ще се сдвоява с вашето устройство.

Sony A6000 наистина е фантастична камера с ниска цена и различни функции. То’S чудесен избор както за начинаещи, така и за по -напреднали фотографи, които търсят достъпна камера без огледала, която предлага много производителност и качество на изображението.

Разбира се, не го прави’t има всички камбани и свирки на по -новите си братя и сестри – но това’все още е страхотна камера, която ще ви даде много взрив за вашия долар. Нещо повече.

Sony A6000 с Batt Grip

Съдържание Показване

Предимства от това да имате Bluetooth във вашата камера

Bluetooth е безжична технология, която ви позволява да свържете камерата си към други устройства. То’S, използвани предимно за прехвърляне на данни, като снимки и видеоклипове, но може да се използва и за дистанционно управление и други. Тъй като Sony A6000 не’t Поддръжка Bluetooth, оставаме с други опции като NFC и Wi-Fi. Тези функции също са чудесни за прехвърляне на файлове от вашата камера към вашия смартфон.

Също така, мобилното приложение за Imaging Edge е далеч по -ефективно, отколкото да имате просто Bluetooth на вашата камера. Приложението ви позволява да прехвърляте снимки и видеоклипове, дава възможност за дистанционно снимане и то записва информация за местоположението.

В крайна сметка, с Bluetooth във вашия Sony A6000 isn’t е необходимо, тъй като има далеч по -добри опции като мобилното приложение за изображения, които могат да направят много повече.

Как да прехвърля снимки безжично от моя Sony A6000 на телефона си?

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се уверите, че и двете устройства са свързани към една и съща Wi-Fi мрежа.
 2. Отидете при вашия Sony A6000’S безжични настройки
 3. Изберете изпращане на смартфон
 4. След това изберете Изберете за смартфон. Сега той ще показва QR код и парола.
 5. Изтеглете мобилното приложение Imaging Edge на вашия смартфон.
 6. Отидете на вашия телефон’s wifi настройки и изберете правилната мрежа, след което въведете паролата.
 7. Отворете мобилното приложение за Imaging Edge и изберете Connect
 8. Вече можете да видите всичките си снимки от камерата си на вашия смартфон.
 9. Изберете снимките, които искате да изтеглите на вашия смартфон

И това’s it! По този начин можете лесно да прехвърляте вашите снимки и видеоклипове безжично. И да, можете също да прехвърляте сурови файлове от камерата си на мобилното си устройство.

Също така си струва да се спомене, че понякога мобилното приложение на Imaging Edge действа и не’t работа.

Ако това ви се случи, опитайте да рестартирате мобилното си устройство и да отворите приложението отново. Това трябва да реши проблема.

Как да прехвърля снимки безжично от моя Sony A6000 към моя лаптоп или компютър?

За съжаление, мобилното приложение Imaging Edge е достъпно само за мобилни устройства и таблети като iPad. Също така, прехвърлянето на изображения безжично от вашия Sony A6000 на вашия компютър може да бъде болезнено бавен процес.

От моя опит, най -бързият и по -надежден начин за прехвърляне на изображения от вашия фотоапарат към вашия компютър или лаптоп е чрез включване на вашата карта с памет във вашия лаптоп’s Вграден четец на карти или с помощта на четец на SD карта.

Какво приложение работи с Sony A6000?

Преди можем да изтеглим мобилното приложение PlayMemories, което не е най -интуитивното приложение в света. Хубавото е, че Sony реши да го прекрати и надгради софтуера. Сега се нарича Imaging Edge Mobile, който е по -бърз, по -отзивчив и по -лесен за използване.

Това приложение работи с всички камери без огледални камери, включително A6000. И можете да го изтеглите от Google Play Store или App Store.

Проверка на снимки на смартфон

Как да сдвоя моя Sony A6000 Bluetooth дистанционно?

 1. Изтеглете мобилното приложение за Imaging Edge на телефона си
 2. Отворете приложението и го свържете с вашата камера
 3. На вашия Sony A6000, отидете на мрежови настройки.
 4. Оттам изберете Ctrl W/смартфон.
 5. В приложението си изберете Direct Connect

Вече можете лесно да контролирате камерата си’S Настройки за снимане, включително скоростта на затвора и блендата. Можете също да промените точката на фокус, баланса на бялото и дори режима на задвижване.

Заключение

Sony A6000 поддържа Bluetooth, но мисля, че го’всъщност не е голяма работа. Sony A6000 предлага много опции за безжична свързаност, като мобилното приложение за изображения, NFC и вграден Wi-Fi за прехвърляне на вашите снимки и контрол на камерата’s меню за снимане.

Ема Люси е основателка и изпълнителен директор на Emma Lucy Photography. Тя има над десетилетие опит с заснемане на сватби и други интимни събития. Тя тества и най -новите тела за цифрови фотоапарати, лещи, аналогови камери и други съоръжения от Canon, Nikon, Sony и други марки на камерата. В момента живее в Лондон, където прекарва по-голямата част от времето си, като е самостоятелно зает професионален фотограф и писател.