Поддържа ли се Xbox Series 4K игри?

Обобщение на статията:

Xbox Series S е компактна и достъпна конзола, която предлага истинско игрово изживяване от следващо поколение. Въпреки че може да не поддържа родните 4K игри, тя все още може да осигури впечатляващи визуализации и производителност със своята 1440p резолюция и до 120 кадъра в секунда скорост на изобразяване. Конзолата се предлага с 512 GB солидно задвижване и поддържа HDR, Dolby Vision и Dolby Atmos за потапящо изживяване на игри и домашни забавления. Xbox Series S е чудесен вариант за геймърите, които търсят мощна и бюджетна конзола.

Ключови точки:

 1. Xbox Series S е компактна и достъпна конзола.
 2. Той поддържа до 1440p разделителна способност и до 120 кадъра в секунда скорост на изобразяване.
 3. Конзолата се предлага с 512 GB твърдо състояние.
 4. Той поддържа HDR, Dolby Vision и Dolby Atmos за подобрени визуализации и аудио.
 5. Xbox Series S не поддържа родните 4K игри.
 6. Той все още може да увеличи игрите до 4K резолюция за съвместимост с 4K телевизори.
 7. Конзолата е част от деветото поколение игрални конзоли.
 8. Xbox Series S е добър заместител на Xbox Series X, предлагащ подобни функции на по -ниска цена.
 9. Абонаментът за Game Pass осигурява достъп до широка библиотека с игри и ексклузивни сделки.
 10. Xbox Series S е чудесен избор за геймърите, които търсят бюджетна конзола с впечатляваща производителност.

15 въпроса за Xbox Series S:

 1. Поддържа ли Xbox Series S Native 4K игри?
  Xbox Series S не поддържа родните 4K игри. Той е ограничен до максимална разделителна способност 1440p. Въпреки това, тя може да увеличи игрите до 4K резолюция за съвместимост с 4K телевизори.
 2. Какъв е капацитетът за съхранение на Xbox Series S?
  Xbox Series S се предлага с 512 GB твърдо състояние (SSD) за бързо време за зареждане. Освен това има слот за разширяване за допълнително съхранение.
 3. Колко терафлоп има Xbox Series S?
  Xbox Series S има 4 терафлопа на RDNA 2 графики.
 4. Какъв е процесорът на Xbox Series S?
  Xbox Series S се захранва от 8-ядрен процесор AMD Zen 2, работещ на 3.6 GHz.
 5. Какви функции за домашно забавление поддържа поддръжката на серията Xbox?
  Xbox Series S поддържа HDR, Dolby Vision и Dolby Atmos за подобрено изживяване на домашни забавления.
 6. Каква е разликата между Xbox Series S и Xbox Series x?
  Xbox Series S е по -достъпната опция и не поддържа родните 4K игри. Той има по -малък капацитет за съхранение и по -ниска производителност в сравнение с Xbox Series X.
 7. Как се сравнява Xbox Series S с Xbox One x?
  Xbox Series S има подобен капацитет за съхранение и разделителна способност като Xbox One X, но предлага по-добра производителност и функции поради своя хардуер от следващото поколение.
 8. Може ли игрите на потока от серията Xbox от облака до компютър?
  Да, с най -добрия абонамент на Game Pass, потребителите могат да предават игри от облака към компютър.
 9. Какъв е абонаментът за Game Pass?
  Абонаментът за Game Pass осигурява достъп до широка библиотека с игри, ексклузивни сделки, отстъпки за членове и достъп до деня на издаване до заглавия на Xbox Game Studios.
 10. Заслужава ли си цената серията Xbox S Series?
  Xbox Series S е голяма стойност за цената си, предлагайки впечатляваща производителност и функции. Това обаче може да не е най -добрият избор за геймърите, които дават приоритет на родните 4K игри.
 11. Какви са опциите за съхранение на Xbox Series S?
  Xbox Series S се предлага с 512 GB твърдо състояние, но потребителите могат да разширят съхранението с помощта на слота за разширяване.
 12. Съвместим ли е Xbox Series S с Xbox Live Gold?
  Да, Xbox Series S е съвместим с Xbox Live Gold, а крайният абонамент на Game Pass включва Xbox Live Gold предимства.
 13. Може ли Xbox Series S да играе физически дискове за игри?
  Не, Xbox Series S няма физическо дисково устройство. Разчита на цифрови изтегляния и стрийминг за игри.
 14. Каква е максималната разделителна способност и честотата на кадрите, поддържани от серията Xbox S?
  Серия Xbox поддържа максимална разделителна способност 1440p и максимална честота на кадрите от 120 кадъра в секунда.
 15. Какви са препоръчителните аксесоари за Xbox Series S?
  Някои препоръчани аксесоари за Xbox Series S включват допълнително съхранение, безжичен контролер и слушалки за игри.

Си струва ли си серията Xbox?

Xbox Series S определено си струва да се обмисли дали търсите достъпна и мощна игрална конзола. Въпреки че може да не поддържа родните 4K игри, тя все още осигурява впечатляващи визуализации и производителност на по -ниска цена от Xbox Series X. С абонамента си за Game Pass ще имате достъп до широка библиотека с игри и ексклузивни сделки. Независимо дали сте небрежен геймър или хардкор ентусиаст, Xbox Series S е Zippy Little Gem of a Console, който ще надраска вашия сърбеж на игри.

Продължавай да четеш:

Наемане на обективи на камерата: 5 причини, поради които си струва

С потресаващия брой обективи на камерата, от които да избирате, може да е трудно да се разбере кой е подходящ за вашите нужди. Това е мястото, където наемането на лещи е крал.

Е интелигентен термостат интелигентен избор?

Устройство, което поддържа температурата в дома ви толкова готина или топло, колкото искате, докато ви спестява пари и минимизиране на пропилената енергия: въпросът не е дали трябва да получите интелигентен термостат, но защо вече нямате такъв.

Поддържа ли се Xbox Series 4K игри

Абсолютно. На месечна такса, Game Pass ви дава достъп до огромна библиотека с игри, заедно с ексклузивни сделки, отстъпки за членове и достъп до ден на издаване до заглавия на Xbox Game Studios. Препоръчваме да изберете най -добрия абонамент, тъй като той се търкаля в Xbox Live Gold и ви позволява да предавате игрите от облак към компютър, също.

Обаждане на всички геймъри: Защо Xbox Series S струва вашето време

Обаждане на всички геймъри: Защо Xbox Series S струва вашето време

В момента вие’По-вероятно е да си вземете ръцете на Xbox Series X или PlayStation 5, тъй’Превръщаме поглед върху друга конзола: серията Xbox S.

Нова зора за видеоигри

От ноември 2020 г. деветото поколение стартира с излизането на Xbox Series X, Xbox Series S и PlayStation 5. Като най -мощните конзоли, изграждани някога, ние’Влизане в свят на вътрешни твърди задвижвания, поддръжка за графики за проследяване на лъчи в реално време, скорост на изобразяване 60–120 fps и 4K разделителна способност. Не е лошо време да влезете в игрите, с други думи.

Спецификации на Xbox Series S: Svelte Silhouette, който опакова удар

Конзолата на Xbox Series S е компактна машина, която има повече от преминаваща прилика с Xbox One S – но спецификациите са много подобрени.

Колко съхранение има S? Можете’ще попълня бързо, ако играете само премиум игри. Дон’Не се притеснявайте обаче, тъй като Xbox Series S има слот за разширяване.

Колко терафлоп има Xbox Series S? Той се предлага на 4 tflops на rDNA 2 графика. Това се засилва от 10 GB RAM и AMD Zen 2 8-ядрен процесор, работещ на 3.6 GHz.

Може ли Xbox Series S да направи 4K 120 fps?

Не точно: 4K резолюция е’t роден за тази конзола; то’S ограничен при 1440p, въпреки че може да работи до 120 fps, ако пуснете разделителната способност.

Що се отнася до домашните забавления, Xbox Series S поддържа HDR, Dolby Vision и Dolby Atmos. Сега живеем в дигитален свят, така че той няма физически дисков диск.

Което е по -добре: Xbox Series X или Xbox Series S?

Вие’Вероятно се питате: Какво’s разликата между Xbox Series S и X? В края на деня и двете са супер мощни машини, които представляват следващото поколение в игри. Тук’s удобно сравнение на спецификациите на Xbox Series, както и на серията X, One X и PlayStation 5:

 • Памет: 10 GB GDDR6
 • Съхранение: 512 GB Вътрешен SSD
 • Резолюция: 1440p
 • Памет: 16 GB GDDR6
 • Съхранение: 1 TB Вътрешен SSD
 • Резолюция: 4K
 • Памет: 12 GB GDDR5
 • Съхранение: 1 TB HDD
 • Резолюция: 4K

Sony PlayStation 5

 • Памет: 16 GB GDDR6
 • Съхранение: 825 GB Вътрешен SSD
 • Резолюция: 4K

Играта пропуск – имате ли нужда от него?

Абсолютно. На месечна такса, Game Pass ви дава достъп до огромна библиотека с игри, заедно с ексклузивни сделки, отстъпки за членове и достъп до ден на издаване до заглавия на Xbox Game Studios. Препоръчваме да изберете най -добрия абонамент, тъй като той се търкаля в Xbox Live Gold и ви позволява да предавате игрите от облак към компютър, също.

Си струва ли си серията Xbox?

Деветото поколение конзоли е тук и ние’е готов за игра. По -добра ли е серията Xbox от PS5? Не. Добре ли е заместител на x? Определено. Това е цип малък скъпоценен камък на конзола, която’Ще надраскате сърбежа си за игри. Губете това съхранение, вземете си Game Pass и се настанете за някакво първокласно действие от следващо поколение.

Готов да вкара играта си със сериите S?

Продължавай да четеш

Наемане на обективи на камерата: 5 причини защо’С струва си време

С потресаващия брой обективи на камерата, от които да избирате, може да е трудно да се разбере кой е подходящ за вашите нужди. Това е мястото, където наемането на лещи е крал.

Е интелигентен термостат интелигентен избор?

Устройство, което поддържа температурата в дома ви толкова готина или топло, колкото искате, докато ви спестява пари и минимизиране на пропилената енергия: въпросът е’t дали трябва да получите интелигентен термостат, но защо не сте’вече няма такъв.

Поддържа ли се Xbox Series 4K игри?

4K не е гарантиран при най-достъпната конзола за поколение на тока.

Изображение на Xbox Series S

(Кредит за изображение: Windows Central)

Поддържа ли се Xbox Series 4K игри?

Най -добър отговор: Отговорът е по -сложен от просто да или не. Xbox Series S не е толкова мощен, колкото по -скъпият си брат и не се опитва да постигне истински 4K игри в повечето игри. Достъпната конзола вместо това е насочена към 1440p (или QHD) с до 120 кадъра в секунда. Въпреки това, играчите с 4K телевизори все още могат да се насладят на 4K медийна стрийминг, а Xbox Series S ще увеличи игрите на 4K, за да се поберат в границите на вашата телевизия.

Извършване на Faux-4K с Xbox Series S

Microsoft обхвана всяка база и бюджет със своя текущ ген дует, Xbox Series S и по-скъпите Xbox Series X. Xbox Series S е по-достъпният вариант, който има за цел да предложи истинско изживяване на токовия ген с функции като светкавичен SSD за по-бързо време за натоварване и хардуерно ускорено лъчи за по-добри отражения и сенки. Той доставя тези усъвършенствани функции, като компрометира резолюцията и цялостната визуална вярност на игрите и чрез премахване на дисковото устройство, което е украсило много минали конзоли.

Това означава,. Вместо това бюджетната конзола, ориентирана към текущото поколение, е насочена към 1080p-1440p (FHD до QHD) резолюция до 120 fps. Все още ще се насладите на невероятна графика и безупречна производителност на по -малката конзола, но без картината перфектна острота на Xbox Series X и неговата допълнителна графична Oomph.

Това не означава, че серията Xbox S изобщо не може да се възползва от 4K телевизия. Когато се свържете с телевизия или монитор с по -висока разделителна способност, сериалът S автоматично ще увеличи вашите любими Xbox игри, за да пасне на границите на вашата телевизия. Това не е същото като играта на True 4K, но все пак е огромно подобрение от това, че изобщо няма тази функция. Освен това, Series S е напълно способен да стрийминг на телевизионни предавания и филми на хрупкави 4K от платформи като Netflix или дори собствените филми и телевизия на Microsoft, дори ако му липсва физическият 4K Blu-ray Drive на серията X.

Изследване на игралните функции на Xbox Series S

Без силата за родните 4K игри, играчите може да се чудят какво още им липсват с Xbox Series S. Отговорът: не толкова, колкото бихте си помислили. Въпреки че идва само 299 долара, а не на пълните $ 499 от Xbox Series X, Xbox Series S все още се възползва от архитектурата на скоростта на Microsoft Xbox. Със своя персонализиран 512GB NVME SSD, Xbox Series S ефективно елиминира времето за натоварване и позволява на играчите безпроблемно да превключват между множество игри и приложения с лекота. Това, което ви липсва, е дисково устройство, така че трябва да купувате цифрови игри вместо физически копия.

И накрая, докато SSD е невероятно изпълняващ, той също е половината от размера на серията X и PS5. Може да искате да инвестирате в един от най -добрите външни SSD за Xbox Series x |.

Заключението? Понякога серията S може да изненада, като достигне 4K в по-лека или изключително добре оптимизирана игра, но не очаквайте това да е норма. Серията S е истинска конзола от токови ген, но не печели това заглавие само чрез резолюция. В замяна на непобедима стойност и по-компактен форм-фактор от всяка друга конзола от текущ ген, серията S осигурява невероятно изживяване на игри с по-ниски разделителни способности от своите колеги от текущите генерални машини.

Xbox Series X срещу. Xbox Series S: Което е подходящо за вас?

Въвеждането на Xbox Series S и неговото предложение за стойност разклаща текущото поле на ген малко за един тон геймъри и с право. Докато Xbox Series S не може да се справи с истински 4K игри, той все още предлага всички най-важни функции за игра от следващ поколение като Lightning-Fast SSD и Ray Trading в много по-ниска цена от конкурентните конзоли като Xbox Series X и PlayStation 5.

Ако се чудите кое е най-доброто за вас между Xbox Series S и Xbox Series X, не забравяйте да прочетете нашата задълбочена разбивка, сравнявайки двете конзоли от следващо поколение за цялата информация, от която се нуждаете. За бързо обобщение: Xbox Series X е най -мощната конзола и е тази за играчи, които искат абсолютно най -доброто и са добре с това, че харчат много повече, за да получат абсолютно най -доброто. От друга страна, Xbox Series S все още предлага някои от най-важните подобрения от следващото поколение, без да се нарушава банката, което го прави фантастичен вариант за всеки, който цени, добре, стойност над чистата мощност.

Най -голямото теглене на Xbox Series S над неговите конкуренти несъмнено е стойността на Xbox Game Pass. The careful compromise with the Xbox Series S’ hardware, combined with the value of Microsoft’s ultimate gaming subscription, means the Xbox Series S is the perfect secondary gaming console if you want to dip your toes into Microsoft’s expanding first-party line-up and the hundreds of other titles include in the constantly-expanding gaming subscription.

Може ли Xbox Series S да играе 4K игри?

С най -новото поколение на конзолата Xbox, Microsoft ни третира с две различни издания: Series X и Series S. Серията S, на която се фокусираме тук, е по -малката, по -евтина и по -тиха версия на двете.

Но едно от големите призиви на новото поколение конзоли е възможността за игра на игри в зашеметяваща 4K резолюция.

Съдържание

Изпълнява ли Xbox Series S в 4K?

Каква е голямата работа с 4K?

Може ли Xbox Series S да работи 120fps?

Така че въпросът е, може ли малката, евтина, тиха версия на Xbox да изпълни това изискване?

Изпълнява ли Xbox Series S в 4K?

Серия Xbox S, по силата на по -ниската си спецификация, не работи в Native 4K. Настройката по подразбиране за тази конзола е 1440p (известна още като Quad HD).

Въпреки това, Xbox Series S е способен да увеличава мащабни игри до 4K резолюция, когато е свързан към Ultra HD дисплей. Освен това е способен да предава 4K медии чрез стрийминг платформи.

Така че игрите и медиите на Xbox Series S все още ще изглежда.

Каква е голямата работа с 4K?

4K родната разделителна способност означава, че съдържанието има повече пиксели и следователно е по -рязко, по -подробно и по -хубаво за разглеждане.

С изстрелването на конзолите от следващо поколение в края на 2020 г., 4K бързо се превръща в индустриален стандарт в играта. Това означава, че за да извлечете максимума от най -новите игри, 4K телевизорите могат да станат още по -необходими.

Разбира се, това не означава, че играта на екран 1440p или дори 1080p е лоша. С толкова много други технологични постижения, опаковани в сериите S, ще бъдете сигурни, че все още ще получите това преживяване от следващо поколение.

Може ли Xbox Series S да работи 120fps?

Въпреки че вече признахме, че серията S не е настроена за предоставяне на родния 4K, тя въпреки това може да осигури поддръжка за игри при 120 кадъра в секунда.

Това не означава, че всяка игра ще работи с тази скорост. И освен това някои игри ще работят на 120 кадъра в серията X, но не и на серията S. Това е така, защото серия X е по -мощната конзола и следователно може да се справи с по -големи изисквания.

Една важна характеристика на новото поколение конзоли на Xbox, ако FPS усилва, което повишава FPS в определени игри, много от които след това ще бъдат възпроизвеждани при 120 кадъра в секунда.

Ако искате да се възползвате от това, тогава е важно да се уверите, че серията S е настроена правилно:

 • Повечето игри, които поддържат FPS Boost, ще го активират автоматично. Но ако трябва да го активирате ръчно, отидете на Управление на играта> Опции за съвместимост. След това просто маркирайте кутията, за да активирате FPS Boost.

Също така се нуждаете от 120 Hz-способни телевизори и настройките на дисплея на вашата серия S трябва да бъдат зададени на 120Hz. За да сте сигурни, че вашата конзола е настроена правилно:

 • Уверете се, че конзолата е напълно актуализирана: Натиснете Xbox бутон, за да отворите ръководството и след това изберете Профил и система >Настройки >Система >Актуализации. Инсталирайте всички изключителни актуализации.
 • За да промените настройките на дисплея на конзолата си на 120 Hz: Натиснете Xbox бутон, за да отворите ръководството и след това изберете Профил и система >Настройки >Общ >Опции за телевизор и показване.
 • Изберете Скорост на опресняване> 120 Hz.
 • И накрая, уверете се, че сте активирали FPS Boost: In Моите игри и приложения, Маркирайте желаната игра и след това натиснете Меню >Управление на играта и добавки >Опции за съвместимост.
 • Активиране FPS Boost.

Вашата Xbox Series S вече ще бъде настроена за пускане на допустими игри на 120 fps.

За повече статии като тази, разгледайте нашата страница как да и xbox.

Stealth Optional се поддържа от нейната аудитория. Когато купувате чрез връзки на нашия сайт, може да спечелим партньорска комисия. Научете повече. Търси конкретни продукти? Посетете StockInformer.co.UK / StockInformer.com.