Samsung Galaxy Note9 | Samsung | Corning Gorilla Glass

За нашия тест за отпадане, старшият продуцент на видео CNET Крис Паркър пусна чисто нов Phantom Violet Galaxy S21 и Phantom Black Galaxy S21 Ultra на бетонна тротоар.

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra Hands-On Review

Samsung Galaxy S21 серия е малко, но забележимо отклонение от гамата Galaxy S20 по отношение на дизайна. Позиционирането на камерата е същото, както и предният дизайн. Но дяволът се крие в детайлите. Нека да поговорим за тази огромна удара по гърба.

Резюме:

1. Дизайн: Galaxy S21 Ultra разполага с голям удар на камерата на гърба, изработен от алуминий и безпроблемно преминаване в рамката. Устройството е изработено от стъкло и метал, тежи 227g и е с размери 8.9 мм с дебелина.

2. Стъклена чаша: Galaxy S21 Ultra разполага с Gorilla Glass Victus отпред и Gorilla Glass (неуточнено поколение) на гърба. Стъклото се чувства премиум и не привлича пръстови отпечатъци.

3. Дисплей: Динамичният AMOLED 2x дисплей поддържа до 1440p+ разделителна способност при 120Hz. Той предлага усъвършенстван контрол на адаптивното опресняване и е по -ярък. Galaxy S21 Ultra също поддържа използването на S писалка.

4. Чипсет: Galaxy S21 Ultra се захранва или от чипсет Snapdragon 888 или Exynos 2100, в зависимост от региона. Твърди се, че Exynos 2100 е затворил разликата в производителността с Snapdragon 888.

5. Камери: Устройството разполага с 108MP Isocell HM3 сензор за подобрена производителност и автоматично фокусиране. Освен това има оптична камера за 10 пъти увеличение и 3x оптично увеличение на камерата. Galaxy S21 Ultra предлага универсално изживяване на камерата.

6. Високоговорител: Най -горният високоговорител се удвоява като слушалка, въпреки малкия си размер, доставяйки мощен звук.

Въпроси:

 1. Каква е теглото и дебелината на Galaxy S21 Ultra?
  Galaxy S21 Ultra тежи 227g и измерва 8.9 мм с дебелина.
 2. Какъв тип стъкло има Galaxy S21 Ultra?
  Galaxy S21 Ultra разполага с Gorilla Glass Victus отпред и Gorilla Glass (неуточнено поколение) на гърба.
 3. Каква резолюция и скорост на опресняване поддържа поддръжката на дисплея на Galaxy S21 Ultra?
  Дисплеят поддържа до 1440p+ разделителна способност при 120Hz.
 4. Какво чипсет захранва Galaxy S21 Ultra?
  Galaxy S21 Ultra се захранва или от чипсет Snapdragon 888 или Exynos 2100, в зависимост от региона.
 5. Какви подобрения са направени в камерата на Galaxy S21 Ultra?
  Устройството разполага с 108MP Isocell HM3 сензор за по -добра цялостна производителност и автоматично фокусиране. Освен това има оптична камера за 10 пъти увеличение и 3x оптично увеличение на камерата.
 6. Как изпълнява високоговорителят на Galaxy S21 Ultra?
  Най -горният високоговорител, въпреки малкия си размер, издава мощен звук.

Отговори:

 1. Теглото на Galaxy S21 Ultra е 227g, а дебелината му е 8.9 мм.
  Устройството може да се почувства малко грозно поради теглото и дебелината си, но това може да се дължи на неговото стъкло и метално изграждане. Включването на 5000mAh батерия и хардуер на камерата също добавя теглото му. Това обаче може да се разглежда като компромис за първокласния вид и издръжливост на устройството.
 2. Galaxy S21 Ultra разполага с Gorilla Glass Victus отпред и Gorilla Glass (неуточнено поколение) на гърба.
  Стъклото на устройството се чувства мека и премиум. Той е устойчив на пръстови отпечатъци, което улеснява поддържането на чист и полиран вид. Хлъзливата природа на стъклото обаче е недостатък, което може да повлияе на сцеплението на устройството и да увеличи риска от случайни капки. Препоръчва се да се използва защитен случай за подобряване на сцеплението.
 3. Дисплеят на Galaxy S21 Ultra поддържа резолюция до 1440p+ при 120Hz.
  Тази висока разделителна способност, комбинирана с AMOLED технологията на устройството, позволява жизнени и остри визуализации. Адаптивният контрол на опреснителната скорост допълнително подобрява изживяването на дисплея, предлагайки плавно превъртане и отзивчиви взаимодействия между допир. Потребителите имат подробен контрол върху степента на опресняване, оптимизират го въз основа на техните предпочитания и нуждите на живота на батерията.
 4. Galaxy S21 Ultra се захранва или от Snapdragon 888 или Exynos 2100 чипсет.
  В зависимост от региона, потребителите ще получат или версията на Snapdragon 888, или Exynos 2100 на устройството. И двата чипсета са изградени на 5nm процес, осигурявайки ефективна производителност и управление на мощността. Samsung твърди, че е затворил разликата в производителността между вариантите на Snapdragon и Exynos, осигурявайки безпроблемно потребителско изживяване.
 5. Системата за камери на Galaxy S21 Ultra получи забележителни подобрения.
  Устройството разполага с 108MP Isocell HM3 сензор, който подобрява цялостната производителност на камерата, включително AutoFocus. Това се занимава с един от недостатъците на камерата от предишното поколение. Освен това, Galaxy S21 Ultra предлага оптична камера за увеличение 10x, което позволява на потребителите да заснемат подробни снимки дори от разстояние. Има и 3x оптично увеличение на камерата за по -умерени нужди от увеличение. С тези камери Galaxy S21 Ultra осигурява универсално изживяване на камерата за потребителите, като се грижи за различни изисквания за фотография.
 6. Най -добрият високоговорител на Galaxy S21 Ultra доставя мощен звук, въпреки малкия си размер.
  Високоговорителят, който също се удвоява като слушалка, изненадва потребителите с мощния си аудио изход. Въпреки че може да не е незабавно забележимо поради малкия си размер, качеството на звука е впечатляващо. Това прави приятно мултимедийно изживяване, независимо дали гледа видеоклипове или слушане на музика без нужда от външни говорители.

Samsung Galaxy Note9 | Samsung | Corning Gorilla Glass

За нашия тест за отпадане, старшият продуцент на видео CNET Крис Паркър пусна чисто нов Phantom Violet Galaxy S21 и Phantom Black Galaxy S21 Ultra на бетонна тротоар.

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra Hands-On Review

Samsung Galaxy S21 серия е малко, но забележимо отклонение от гамата Galaxy S20 по отношение на дизайна. Позиционирането на камерата е същото, както и предният дизайн. Но дяволът се крие в детайлите. Нека да поговорим за тази огромна удара по гърба.

Въпреки че е голям и стърчащ доста, камерата на гърба е това, което прави Galaxy S21 Ultra да се откроява. Харесва ни това, което Samsung постигна с дизайна тук. Модулът е едно цяло парче алуминий и безпроблемно преминава в рамката.

Стъклото от предната част на Galaxy S21 Ultra е Gorilla Glass Victus, докато този на гърба също е Gorilla Glass, но от неуточнено поколение.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Честно казано, това е неприятен телефон, седнал на 227g и размери 8.С дебелина 9 мм, без да се отчита бумът на камерата. Но това е разбираемо, като се има предвид, че устройството е направено от стъкло и метал и се помещава батерия от 5000mAh. Хардуерът на камерата вероятно също добавя допълнителна тежест.

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra Hands-On Review

Замразеното стъкло се чувства меко, приятно и първокласно. Отпечатъците също не се придържат, поне върху черната версия на телефона, които получихме. За съжаление, няма как да около хлъзгавия характер на финала. Това е единствената му слабост.

Превръщането на телефона наоколо разкрива малка промяна отпред. Отворът за центриране е там, а фината кривина отляво и в десния ръб също. Изминаха дните на извити галактики. Кривината е толкова малка, че просто обслужва естетически цели, като прави рамките да изглеждат по -малки. Също така помага при захвата малко.

Да, знаем, че вече е 2021 г. и приемаме тънки рамки за даденост, но тези на новите Galaxy S21 са още по -тънки, въпреки че намаляването на размера е малък. Най -вече можете да видите в долната рамка, която е разумно по -малка от преди, но все още е толкова малко по -дебела от останалите.

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra Hands-On Review

Ние сме доста впечатлени от горния високоговорител, който също се удвоява като слушалка. Толкова е малко, че едва можете да го забележите. Нокът едва се вписва и трябва да държите телефона под правилния ъгъл, за да го видите. Звукът, идващ от него, е мощен. Нямам търпение да видя как се постига в нашия тест за звука на високоговорителя.

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra Hands-On Review

А що се отнася до бутоните и четеца на пръстови отпечатъци – всички те са добре позиционирани и в удобен обхват на палеца, без да се изисква гимнастика на пръста.

Общ преглед на хардуер

Що се отнася до ъпгрейдите, Galaxy S21 Ultra е в пълен контраст с по -малките си братя и сестри – той има доста ъпгрейди над своя предшественик, докато Galaxy S21 и S21+ са по -скромни ъпгрейди.

Нека започнем с дисплея. Все още е динамичен AMOLED 2x, но този път може да поддържа 1440p+ разделителна способност при 120Hz. Адаптивният контрол на скоростта на опресняване е толкова напреднал, колкото на Galaxy Note20 (10Hz до 120Hz), но предлага още по -подробно управление, в зависимост от сценария. Освен това е по -ярка, поддържаща S химикалка. Той няма кобур за писалката, но това е първият флагман на Galaxy, който предлага функционалности на стилуса на Galaxy Note.

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra Hands-On Review

Може би Samsung иска да направи стабилен преход, преди. Тези, които искат голям екран без писалка, не трябва да плащат ценова премия за това. И тези, които не могат да направят без един – имайте друг модел на телефона, от които да избирате.

Годишното надграждане на чипсет също е под ръка. Тези, които живеят в Южна Корея, Китай и САЩ, получават версията на Snapdragon 888, докато останалите получават Exynos 2100. И двата чипсета са базирани на 5nm възела, но този път наоколо, Samsung обещава, че най -накрая е затворил пропастта между двата SOC. Всъщност предварителните показатели предполагат, че Exynos 2100 всъщност е по -бърз в някои случаи в сравнение със Snapdragon 888. Ще се погрижим да проверим тези твърдения в пълния преглед.

Отделът с камери също получи малко любов от Samsung. Надграденият 108MP Isocell HM3 сензор от Samsung с нон -хан.

Има и оптична камера за увеличение на 10 пъти, която използва 10MP сензор, а перископът увеличава светлината само два пъти, за разлика от 5 пъти по -голямото от Huawei P40 Pro+, като гарантира по -ясно, по -рязко изображение.

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra Hands-On Review

Идентичен 10MP сензор се използва за по-оптично увеличение със среден диапазон, когато 10x е просто твърде много. Това прави Galaxy S21 Ultra едно от най -универсалните преживявания на камерата на пазара. 12MP Ultrawide получава прилично надграждане със своя автофокус, което позволява по-добри снимки отблизо.

И накрая, изреза на предния се помещава 40MP камера, способна да записва до 4K@60fps видеоклипове.

Имаме чувството, че трябва да споменем и надградения четец на пръстови отпечатъци. Все още е ултразвук, но сега е по -голям и по -бърз. Определено можем да почувстваме разликата – само леко докосване е достатъчна, за да отключи устройството в рамките на милисекунди.

Сред всички тези ъпгрейди, тук идва кратък списък на понижаването. Няма наличен слот за microSD карта и устройството все още започва от 128GB. Кабелното бързо зареждане вече е ограничено до 25W, а вие също не получавате зарядно устройство и в кутията. Изненадващо е колко бързо Samsung следва Apple в този ход.

Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra Hands-On Review

 1. 1. Въведение и спецификации
 2. 2. Galaxy S21 Ultra: Дизайн и обработка, хардуер
 3. 3. Galaxy S21: Дизайн и обработка, хардуер
 4. 4. Камера, софтуер, увиване
 5. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G спецификация
 6. Потребителски мнения и отзиви
 7. Преглед на коментарите (151)

Samsung Galaxy S21 5G

Samsung Galaxy S21 5G

Следващата стъпка в революционното наследство на Galaxy, Samsung Galaxy S21 5G разполага с великолепни 6.2-инчов, 120Hz дисплей, проектиран с Corning® Gorilla® Glass Victus ™-най-трудната стъкло Gorilla® досега, със значително подобрена производителност на надраскване и капка.

Последни продукти с Gorilla Glass

Устройствата на тези страници са проверени от производителя и Corning като използване на Corning Gorilla Glass. Производителите и устройствата, подробно описани на тези уеб страници, са единствените производители, упълномощени да използват търговската марка на Corning Gorilla Glass в промоциите на устройството си. Избраните производители на устройства не са били готови да предоставят проверка на модела на Gorilla Glass. В тези случаи, моля, попитайте производителя директно или се свържете с Corning тук и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем! Вижте пълен списък с продукти >>

Тест за капка Galaxy S21: Най -новите телефони на Samsung не продължиха дълго

Нашият S21 се счупи на първия спад, докато S21 Ultra не се справи много по -добре. Но има сребърна подплата.

Vanessa Hand Orellana CNET старши редактор

Като ръководител на носимите в CNET, Vanessa Reviews и пише за най -новите смарт часовници и фитнес тракери. Тя се присъедини към екипа преди седем години като репортер на камерата в сайта на испански език на CNET и след това премина към английската страна, за да бъде домакин и продуциране на някои от видеоклиповете на CNET и серията YouTube. Когато тя не тества смарт часовници или пуска телефони, можете да я хванете на поход или пътека със семейството си.

Крис Паркър старши видео продуцент

27-годишен ветеран от CNET, най-накрая живея мечтата си да работя в пижамата си и да получа заплащане да играя с играчки и игри за прехраната си.

Експертиза Как да видеоклипове, тестове за издръжливост и решаване на проблеми

Ванеса ръка Орелана

Крис Паркър

Фев. 26, 2021 4:00 стр.m. Pt

5 мин. Прочетете

Разкриване на рекламодателя

Разкриване на рекламодателя

Тази рекламна джаджа се захранва от Navi и съдържа реклами, за които Navi може да бъде платен по различни начини. Няма да бъдете таксувани за ангажиране с тази реклама. Въпреки че се стремим да предоставим широка гама от оферти, тази рекламна джаджа не включва информация за всеки продукт или услуга, която може да ви е достъпна. Полагаме разумни усилия, за да гарантираме, че информацията в представените реклами е актуална, всеки рекламодател, представен в тази джаджа, е отговорен за точността и наличието на подробности за офертата си. Възможно е вашите действителни условия за оферта от рекламодател да са различни от условията за оферта в тази рекламна джаджа и рекламираните оферти могат да бъдат обект на допълнителни условия на рекламодателя, които ще ви бъдат представени преди да направите покупка. Цялата информация е представена без никаква гаранция или гаранция за вас.

Имах големи надежди за новите телефони на Samsung Galaxy S21, които влизат в нашия тест за капка, въпреки че Galaxy телефоните не са били най -трайните в предишните ни тестове . Извитите дисплеи на S21, S21 Plus и S21 Ultra не са толкова изразени, колкото предишните модели и всички екрани са покрити в най -силната стъкло на горила. Но нека само да кажем,.

Докато трите телефона Galaxy S21 може да изглеждат сходни, гърбовете са изработени от различни материали. S21 Plus и Ultra имат стъкло от двете страни, докато гърбът на обикновения S21 е изработен от пластмаса. Тъй като тази разлика може да повлияе на издръжливостта на телефона, решихме да изпробваме както $ 1200 (1,149, Au $ 1849) Galaxy Ultra, така и $ 800 (£ 769, AU $ 1,249) Galaxy S21 едновременно.

Много фактори влизат в издръжливостта на екрана, включително формата и дебелината на стъклото, което производителят решава да използва. От предишния ни тест за капка на Note 20 Ultra Drop знаем, че дори и най -силният горила стъклен вид не е съвпадение за тротоара, като екрана се напуква на втория капка от височината на бедрата. Но това не означава, че екранът на S21 ще споделя една и съща съдба: двете имат различни дизайни, а дебелът метален корпус, защитаващ камерата, изглежда по-здрав от модула All-стъкло на предишните Galaxy телефони.

За нашия тест за отпадане, старшият продуцент на видео CNET Крис Паркър пусна чисто нов Phantom Violet Galaxy S21 и Phantom Black Galaxy S21 Ultra на бетонна тротоар.

Капка 1: височина на джоба (3 фута), страничната страна надолу

Капката от джоба или височината на бедрата е една от най -често срещаните причини за напукани екрани, особено ако телефонът ви се приземи на груба повърхност като тротоар. Започваме всички наши тестове на тази височина.

Galaxy S21: Счупен екран

Горният ляв ъгъл на телефона срещу камерата първо удари земята, след това долния ъгъл удари, след това цялата дясна страна на телефона. Това го накара да отскочи малко назад и наземен екранист надолу на пода.

Долният ляв ъгъл на стъклото беше разбит с няколко по-големи пукнатини, произтичащи навън от точката на удара, включително голям купол, който минава през средата на екрана.

Galaxy S21 Ultra: Малка пукнатина

Първоначалното въздействие на капката изглежда се разпределя сравнително равномерно, когато телефонът удари пода, като горният ръб на екрана удря тротоара малко по -рано от останалите. След това скочи обратно във въздуха, преобърна и кацна екрана на екрана.

Горният ръб на металната рамка на S21 Ultra имаше това, което приличаше на сребърни пясъчни частици, където боята беше изстъргана, но екранът изглеждаше добре. Тоест, докато не забелязахме мъничка пукнатина в горния ляв ъгъл на телефона. Беше достатъчно малко, че вероятно нямаше да ви притеснява, ако продължите да използвате телефона, но въпреки това беше повреден, а не идеалният сценарий след само една капка.

Капка 2: височина на джоба (3 фута), задна страна надолу

За да тества издръжливостта на гърба, Крис пусна телефоните от същата височина с екрана, обърнат нагоре. Очевидно не очаквахме пластмасата обратно на S21 да се счупи, но искахме да видим какви щети ще нанесат и как камерата ще се задържи до есента.

Galaxy S21: Незначителни драскотини

Горната половина на телефона първо удари земята, след това долния ръб, карайки да скочи във въздуха и да завърши няколко флипа, преди да се приземи обратно на тротоара, като задната страна е обърната нагоре.

Спестете за няколко мънички ожулвания на дъното, нямаше почти никакви повреди на пластмасовия заден капак, както очаквахме.

Камерата също беше в добра форма, без видими повреди на модула или някоя от трите му лещи, които са издълбани в металния корпус. За разлика от предишните модели на галактика, при които цялата бум на камерата е покрита с стъкло, модулът на S21 е предимно метален и само лещите са стъкло.

Galaxy S21 Ultra: разбит назад

Телефонът удари пода почти равен, отскочи малко и се обърна настрани.

Стъклото обратно на S21 Ultra не оцеля. Имаше множество фрактури, произтичащи от долния ляв ъгъл и тичаше нагоре по целия гръб на телефона и няколко разхлабени парчета стъкло, слизащи от ъгъла, където удари.

Модулът на камерата, от друга страна, оцелява сравнително невредим, с изключение на няколко малки петна върху металния корпус.

Капка 3: 6 фута назад надолу (S21), страна на екрана надолу (S21 Ultra)

И двата телефона бяха напукани в този момент, но решихме да ги пуснем за последен път отстрани, което нанесе най -малкото щети.

Galaxy S21: Scuffs на модула на камерата

Теглото на модула на камерата трябва да играе роля в кацането, защото това е, което отново прекъсна падането. След като първо се удари в камерата, телефонът отскочи от противоположната страна и направи няколко флипа във въздуха, преди да утаи страничната страна на екрана на пода.

Както се очаква, гърбът на телефона все още беше в добра форма, но с някои по -изразени ожулвания към дъното. Горният ляв ъгъл на модула за метална камера, който счупи падането, също имаше забележими драскотини. Но лещите останаха непокътнати.

Galaxy S21 Ultra: Напълно разбит екран

Телефонът кацна почти напълно плосък, отскочи малко и след това първо удари пода на пода.

Малката пукнатина на горния ъгъл се умножи в цяла мрежа от пукнатини, покриващи почти цялата предна част на телефона. Някои бяха достатъчно дълбоки, за да проникнат в екрана и да черни част от OLED панела. Екранът все още реагира на допир, но имаше мънички парчета стъкло, които излизат от него, така че не бихте искали да продължите да го използвате, дори и с протектор на екрана отгоре. Пукнатините по гърба също продължиха да растат, въпреки че не бяха толкова лоши, колкото тези отпред.

Второ мнение

Плановете за защита на AllState проведоха подобен тест за отпадане и на трите модела Galaxy S21 с подобни резултати. Екраните се разбиха след първата капка (в случая от 6 фута). Задната страна на S21 Plus и S21 Ultra също се разруши след втората капка от същата височина (задна страна надолу).

Разпадането

Въпреки че нашите тестове в никакъв случай не са научни и вашите резултати може да са напълно различни, ако пуснете телефона си, нашата Galaxy S21 и Galaxy S21 Ultra се напукаха на първата капка, която беше разочароваща. S21 има предимство над ултра, тъй като гърбът вероятно няма да се счупи, дори ако го пуснете многократно. Но все пак ще трябва да поставите калъф върху него, за да защитите екрана и бих помислил да инвестирате в протектор на екрана като допълнителен слой защита, тъй като ремонтирането на екрана на S21 започва от $ 200 . Сребърната подплата е, че модулите на камерата на двата телефона, които са по -скъпи за поправяне, изглежда са по -здрави, отколкото в предишните модули благодарение на новия метален корпус.

Посегнахме към Samsung за коментар за нашите резултати, но не се чухме по време на публикуването.

Galaxy S21 резултати от тестове за капки – все още ли се нуждаете от случай?

Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 Plus, Galaxy S21 Ultra телефони, подредени, показвайки повреди след тестване на капка

Телефоните Galaxy S21 на Samsung представляват текущата най-добра линия в света на Android, въпреки че компанията прави някои съкращения, за да достави приветствие на цена от 200 долара в целия борд.

Въпреки това, Samsung не се изкачи, когато стана дума за защита на екрана, използвайки новия Gorilla Glass Victus на Corning, който е предназначен да бъде по-устойчив на надраскване и способен да издържи капка до малко над шест фута. Е, плановете за защита на AllState “(APP) поставят тази претенция за издръжливост на теста с поредица от контролирани тестове за капка, за да илюстрират какво може да се случи, ако отидете без калъф с новата си Galaxy S21.

 • OnePlus 9: Цена, дата на издаване, спецификации и други
 • iPhone 12 срещу. Galaxy S21: Коя 799 долара Powerhouse е най -добрата?
 • Най -добрите телефонни сделки от февруари 2021 г

И трите телефона бяха подложени на тест за спад в спускане от шест фута и тест за спад отзад от шест фута, проведен от машина, за да се ограничи променливостта. След това всяко устройство беше подробно проучено за оценка на всякакви повърхностни или функционални щети.

Тест за отпадане с лице надолу

Очакваше се значително подобрение при теста за спад отдолу в сравнение с гамата S11, като се има предвид новата защита на дисплея, но това не се е излязло от тестването.

Galaxy S21 нанесе най -малкото щети от трите с напукан екран и леко повдигнато стъкло, но все още беше функционален. Следващ беше Galaxy S21 Plus с неизправност на екрана, който беше едновременно напукан и разхлабен. Galaxy S21 Ultra последва старата поговорка, “Колкото по -големи са те, толкова по -трудно падат” с дисплея напълно мъртви след една капка с напукано и разхлабено стъкло.

Тест за капка назад

Независимо от това как се чувствате по отношение на първокласния вид на стъкло срещу пластмаса на флагмански смартфон, нямаше малко съмнение, че пластмасата ще се окаже по-издръжлива и този тест старателно доказа, че с Galaxy S21 излиза практически невредим в сравнение с неговите по-ценени братя и сестри, подкрепени от стъкло.

Galaxy S21 показа някои сравнително незначителни повърхностни щети и няма функционални нарушения. Galaxy S21 Plus и Galaxy S21 Ultra и двете бяха разбити задни панели, като Spiderwebbing се простираше през по -голямата част от гърба на телефона. По -специално обаче. И в трите устройства камерите останаха непокътнати и функционални след капката, което предполага, че новият корпус на камерата на Contour е доставил повече от естетическо надграждане.

Тези резултати до голяма степен отразяват това, което видяхме с тестването на APP на iPhone 12 и iPhone 12 Pro през октомври, като по -малко скъпият модел печели деня там също. Изглежда най -вероятно това може да се дължи на разликата в теглото, докато се движите нагоре по линията, с повече камери, по -големи дисплеи и по -големи батерии, върхът на везните в полза на по -малките телефони при тест за капка.

Сега, в по -голямата си част, това е просто добро напомняне, че случаят е солидна инвестиция за защита на вашия телефон. Подобрено или не, има ограничения за това, което устройство, което до голяма степен е направено от стъкло. Ако обаче настоявате да се качите и да се качите между Galaxy S21 и Galaxy S21 Plus, които имат малко разлики в характеристиките, определено бих предположил да обмислите внимателно тези резултати.