Как да запишете екрана си на компютър с Windows 10

Резюме:

В тази статия ще обясня как можете да запишете екрана си на компютър с Windows 10, като използвате вградените функции. Също така ще предоставя стъпка по стъпка инструкции как да използвам лентата на Xbox Game, за да запишете вашия екран и как да редактирате записаните си видеоклипове с помощта на приложението Photos.

Ключови точки:

 1. Windows 10 има вградена функция за запис на екрана, наречена BAR на Xbox Game. Тази функция ви позволява да запишете екрана си, докато използвате всяко приложение или прозорец на вашия компютър.
 2. За да използвате лентата за игра на Xbox, отворете приложението или прозореца, които искате да запишете, и натиснете клавишите Windows + G на клавиатурата си. Това ще отвори наслагването на лентата на Xbox Game на вашия екран.
 3. Ако пряк път на Windows + G не работи, може да се наложи да активирате лентата за игри в настройките на Windows. Отидете в менюто Настройки, изберете Играта и кликнете върху плъзгача под лентата на Xbox Game, за да го активирате.
 4. В лентата за игра на Xbox щракнете върху бутона за запис, за да започнете да записвате екрана си. Записът ще започне, а наслагването на лентата на Xbox Game ще изчезне.
 5. Ако искате да запишете аудио заедно със записа на екрана, щракнете върху бутона за микрофон в наслагването на лентата на Xbox, преди да започнете записа. Уверете се, че иконата на микрофон няма диагонална линия над нея, което показва, че микрофонът е включен.
 6. За да спрете записа, щракнете върху бутона за спиране в малкия изскачащ прозорец, който се появява на екрана. Можете също да включите или изключите микрофона от този изскачащ прозорец, докато записвате.
 7. За да видите записаните си видеоклипове, натиснете отново клавишите Windows + G. Това ще отвори наслагването на лентата на Xbox Game, където можете да изберете записаните си видеоклипове от секцията за галерия.
 8. Можете да възпроизвеждате записаните си видеоклипове, като щракнете върху бутона за възпроизвеждане. Ако искате да намерите местоположението на видео файла на вашия компютър, щракнете върху Отворено местоположение на файла.
 9. Записът ще съответства на размера на прозореца, който сте записали. Не можете да запишете работния плот или изследовател на файлове с помощта на лентата за игри Xbox.
 10. Ако имате нужда от по -разширени опции за редактиране на видео, можете да използвате приложението Photos. Приложението за снимки ви позволява да подрязвате, да добавяте текст, да прилагате филтри и други към записаните ви видеоклипове.

Въпроси:

 1. Мога ли да запиша екрана си на компютър с Windows 10?
 2. Да, можете да запишете екрана си на компютър с Windows 10 с помощта на вградената функция за игра на Xbox.

 3. Как да активирам лентата за игра на Xbox на Windows 10?
 4. Можете да активирате лентата за игри на Xbox, като отидете в менюто Настройки, избирате игри и щракнете върху плъзгача под лентата на Xbox Game, за да го активирате.

 5. Какъв клавишен пряк път използвам, за да отворя бара на Xbox Game?
 6. Можете да натиснете клавишите Windows + G на клавиатурата си, за да отворите наслагването на лентата на Xbox Game.

 7. Мога ли да запиша аудио заедно със записа на екрана си?
 8. Да, можете да запишете аудио заедно със записа на екран.

 9. Как да спра записа на екрана?
 10. Можете да спрете записа на екрана, като щракнете върху бутона за спиране в малкия изскачащ прозорец, който се появява на екрана.

 11. Къде мога да намеря записаните си видеоклипове?
 12. Можете да намерите записаните си видеоклипове, като натиснете отново клавишите Windows + G, за да отворите наслагването на лентата на Xbox Game, да изберете записаните ви видеоклипове от секцията за галерия и да щракнете върху местоположението на отворения файл, за да видите местоположението на видео файла на вашия компютър.

 13. Мога ли да редактирам записаните си видеоклипове?
 14. Да, можете да редактирате записаните си видеоклипове с помощта на приложението Photos, което ви позволява да подрязвате, да добавяте текст, да прилагате филтри и други.

 15. За какво мога да използвам лентата за игра xbox за?
 16. Бара на Xbox Game може да се използва за запис на вашия екран, да правите екранни снимки и функции, свързани с играта, докато играете игри на вашия Windows 10 PC.

 17. Мога ли да запиша работния плот или изследовател на файлове с помощта на лентата за игри Xbox?
 18. Не, не можете да запишете работния плот или изследовател на файлове с помощта на лентата за игри Xbox. Това ви позволява само да записвате приложения или прозорци.

 19. Има ли ограничение във времето за записи на екрана с помощта на лентата за игри Xbox?
 20. Няма конкретен срок за записи на екрана с помощта на лентата за игри Xbox. Можете да запишете толкова дълго, колкото имате достъпно място за съхранение на вашия компютър.

 21. Какви видео формати се поддържат за записи на екрана с помощта на лентата за игри Xbox?
 22. Бара на Xbox Game може да записва екранни записи във формат MP4.

 23. Мога ли да направя пауза и да възобновя запис на екрана с помощта на лентата за игри Xbox?
 24. Не, не можете да направите пауза и да възобновите запис на екрана с помощта на лентата за игри Xbox. След като спрете записа, той ще бъде запазен като отделен видео файл.

 25. Налично ли е запис на екрана във всички версии на Windows 10?
 26. Не, запис на екрана с помощта на лентата за игра на Xbox е наличен в Windows 10 Версия 1809 и по -късно.

 27. Мога ли да използвам лентата на Xbox Game, за да записвам записи на екрана в режим на цял екран?
 28. Да, лентата на Xbox Game може да записва записи на екрана в режим на цял екран, ако приложението или прозорецът, който искате да запишете.

 29. Има ли ограничение за броя на екранните записи, които мога да имам в галерията на бар на Xbox Game?
 30. Няма специфичен ограничение за броя на екранните записи, които можете да имате в галерията на бар на Xbox Game. Наличното пространство за съхранение на вашия компютър обаче ще определи колко записи можете да запазите.

Как да запишете екрана си на компютър с Windows 10

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Има ли прозорци рекордер на екрана

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Как да запишете екрана си на компютър с Windows 10

Независимо дали искате да запазите видеоклип в YouTube’гледайте или искате да покажете на някого игра, която вие’Играеше, това’е лесно да запишете видео на вашия екран на компютър с Windows 10. Тук’s как да запишете екрана си на компютър с Windows 10 с помощта на лентата за игри Xbox и как да редактирате видеото си с помощта на приложението Photos.

Как да запишете екрана си в Windows 10 с помощта на лентата за игри

За да запишете екрана си на компютър с Windows 10, отворете приложение и след това натиснете Windows + g Ключове на вашата клавиатура. След това щракнете върху Запис бутон в Улавяне прозорец за започване на запис. Накрая щракнете върху Спри се Бутон за прекратяване на записа и Windows + g Ключове за преглед на вашето видео.

 1. Отворете прозорец, който искате да запишете. Ще трябва да отворите приложението или прозореца, преди да започнете да записвате. На компютъра има определени области, които не можете да запишете с лентата за игри Xbox, включително вашия работен плот и изследовател на файлове. За да се създаде
 2. След това натиснете Windows + g клавиши. Когато натиснете и двата клавиша на клавиатурата си едновременно, тя ще отвори няколко прозорци на бар на Xbox Game на вашия екран. АААЗАБЕЛЕЖКА: Ако този пряк път на клавиатурата не направи’t работи, уверете се, че лентата за игри е активирана. За да направите това, щракнете върху логото на Windows в долния ляв ъгъл на екрана и изберете Настройки. След това изберете Gaming в лявата странична лента и щракнете върху плъзгача под лентата на Xbox Game, за да я активирате. ААА
 3. След това натиснете Започнете да записвате бутон. Това е бутонът с малък кръг вътре в голям кръг в Улавяне прозорец. След като натиснете този бутон, прозорците на лентата на Xbox Game ще изчезнат и записът ви ще започне. Видеото ще съответства на размера на вашия прозорец, независимо дали е на цял екран или не. ЗАБЕЛЕЖКА: Можете също да натиснете клавишите Windows + Alt + R, за да започнете незабавно да записвате незабавно, дори преди да отворите лентата за игри. Как да запишете екрана си в Windows 10 с помощта на лентата за игриЗабележка: Ако също искате да запишете аудио, щракнете върху бутона за микрофон в прозореца за заснемане, преди да щракнете върху бутона за запис. Ако иконата на MIC има диагонална линия над нея, това означава, че вашият микрофон е изключен. Как да запишете екрана си в Windows 10 с помощта на лентата за игриЗабележка: Ако не видите прозореца за заснемане или случайно го затворите, можете да го отворите отново, като щракнете върху иконата на камерата в хоризонталното меню в горната част на екрана си. Как да запишете екрана си в Windows 10 с помощта на лентата за игри
 4. За да спрете да записвате, щракнете върху Спри се бутон. Това е бутонът в малкия изскачащ прозорец с квадрат в кръг. АААЗАБЕЛЕЖКА: Можете също да включите и изключите микрофона от този изскачащ прозорец, докато записвате екрана си. ААА
 5. Накрая натиснете Windows + g Ключове за преглед на вашия запис. От тук можете да изберете всеки от вашите видео записи в лявата странична лента под Галерия. След това можете да гледате записа си, като щракнете върху Игра бутон. И можете да намерите вашия видео файл, като щракнете върху Отворете местоположението на файла.

Как да запишете екрана си в Windows 10 с помощта на лентата за игри

Как да редактирате записа на екрана си

Можете Снимки Приложение на вашия компютър с Windows 10. След това щракнете Редактиране и създаване За да видите вашите инструменти за редактиране. Накрая щракнете Запази копие Когато приключите с редактирането на вашето видео.

 1. Щракнете с десния бутон върху видеото, което искате да редактирате.
 2. След това задръжте мишката си Отворен с.
 3. След това изберете Снимки. Това ще отвори вашето видео в приложението Photos. ААА
 4. След това щракнете Редактиране и създаване. Ще видите това в горния десен ъгъл на прозореца.
 5. Изберете опция за редактиране. Щракнете Подстригване За да изрежете началото и края на видеоклип. ААА
 6. Накрая щракнете Запази копие За да запазите редактираното си видео.

Как да редактирате записа на екрана си

Можете да намерите своя запис, като отидете на Този компютър> видеоклипове.

Как да запишете екрана Windows 12

Сега, когато знаете как да запишете екрана си на компютър с Windows 10, вижте нашето стъпка по стъпка ръководство за това как да запишете екрана си на iPhone.

Hellotech редакторите избират продуктите и услугите, за които пишем. Когато купувате през нашите връзки, може да спечелим комисионна.