.com/cell-plans/wp-content/качва/общо по-cerizon-map-map.jpg “alt =” общо по карта на покритието на Verizon “width =” 800 “височина =” 500 “>

Що се отнася до качеството на разговорите, аз’Използвам общо от Verizon вече няколко месеца и Хейвън’t изпита всякакви основни проблеми. Обажданията са ясни и имат добър прием.

Текстовите съобщения също преминават без никакви проблеми, а аз се убедих’t имаше проблеми със забавени или незадоволени съобщения.

Производителност на данните

Производителността на данните ще зависи от вашето местоположение и качеството на Verizon’s мрежа във вашия район. Като цяло, Verizon има една от най -надеждните мрежи, когато става въпрос за скорост на данни.

I’Използвам общо от Verizon в градска зона, а аз’Получават постоянно бързи скорости и надеждни връзки. Аз съм убеден’t преживя значителни забавяния или проблеми с ефективността на данните.

Ако разчитате до голяма степен на данни за стрийминг, изтегляне или други дейности, интензивни за данни, общият от Verizon трябва да може да се справи с вашите нужди.

Обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти е важен аспект, който трябва да се вземе предвид при избора на доставчик на мобилен телефон. Според моя опит, общо от Verizon е предоставил добро обслужване на клиентите.

Имах въпрос относно моето таксуване и успях да се свържа с обслужването на клиентите им чрез техния уебсайт. Представителят, с когото разговарях, беше знаещ и успя да ми помогне да разреша проблема си бързо.

Общо от Verizon също предоставя поддръжка на клиенти чрез техния уебсайт, където можете да намерите отговори на често задавани въпроси и да отстраните често срещаните проблеми.

Предимства и недостатъци

Професионалисти:

 • Достъпни цени
 • Надеждно покритие на Verizon’s мрежа
 • Различни опции за план, от които да избирате
 • Възможност за смесване и съвпадение на семейни планове
 • Включва стрийминг перки като Disney+

Минуси:

 • Не толкова функции и предимства в сравнение с основните превозвачи
 • Няма неограничени планове за данни
 • Някои ограничения за международното обаждане и текстови съобщения

Трябва ли да превключите?

Като цяло, общо от Verizon предлага опция за бюджет за онези, които искат да спестят пари от сметката си за мобилен телефон, без да жертват покритие.

Ако имате добро покритие на Verizon във вашия район и Дон’Не се нуждаят от всички допълнителни функции и предимства, които идват с основни превозвачи, общо от Verizon може да са чудесен избор за вас.

Преди да направите превключвателя, препоръчвам да проверите дали Total от Verizon има добро покритие във вашия район и сравнявате техните планове и цени с други опции, за да се гарантира, че той отговаря на вашите нужди.

Уникални въпроси:

1. Мога ли да запазя текущия си телефонен номер при преминаване към Total от Verizon?

Да, имате възможност да пристанете на съществуващия си телефонен номер в Verizon. Те предоставят ръководство за това как да избягват общи грешки при пренасяне на вашия номер.

2. Каква мрежа използва общо от Verizon?

Общо от Verizon е mvno, който използва Verizon’S Кули за осигуряване на покритие.

3. Мога ли да доведа собствения си телефон до Total от Verizon?

Да, можете да донесете свой собствен телефон, стига да е съвместим с CDMA и отключен. Общо от Verizon предоставя инструмент на уебсайта им, за да проверите телефона си’s съвместимост.

4. Какви са стъпките за активиране за Total от Verizon?

Можете да закупите SIM комплект и план за устройство онлайн на Total от Verizon’s уебсайт или в популярни магазини за електроника. След като получите вашата SIM карта, можете да я поставите в съвместимо устройство и да активирате услуга за около 10 минути.

5. Общо от Verizon предлага семейни планове?

Да, Total By Verizon ви позволява да смесвате и съпоставите различни опции за план, за да създадете персонализиран многоредов телефонен план за вашето семейство.

6. Какви перки предлага общо от Verizon?

Общо от Verizon включва стрийминг перки с избрани планове, който е Disney+.

7. Какви са различните планове и опции за ценообразуване, предлагани от Total от Verizon?

Общо от Verizon предлага четири различни плана с различни високоскоростни данни, разпределения на горещи точки и международни повиквания. Цените варират от 30 до 60 долара на месец на ред.

8. Има ли налични отстъпки с общо от Verizon?

Има отстъпка за автоматично затихване от 5% за всички планове. Налични са и многолинови отстъпки за определени планове.

9. Мога ли да добавя допълнителни данни към моя план с Total от Verizon?

Да, общо от Verizon предлага 5GB добавка за данни за 10 долара, която се преобръща от месец на месец.

10. Какви са плюсовете на избора на Total от Verizon?

Плюсовете за избор на общо от Verizon включват достъпни цени, надеждно покритие на Verizon’S мрежа, различни опции за плана, възможност за смесване и съвпадение на семейни планове и стрийминг на перки като Disney+.

11. Има ли минуси за избора на Total от Verizon?

Някои минуси на избора на Total от Verizon включват да нямате толкова функции и предимства в сравнение с основните превозвачи, без неограничени планове за данни и някои ограничения за международни обаждания и текстови съобщения.

12. Как е изпълнението на обаждането и текста с Total от Verizon?

Качеството на обажданията с общо от Verizon е ясно и има добър прием. Текстовите съобщения също преминават без никакви проблеми.

13. Как е ефективността на данните с Total от Verizon?

Производителността на данните ще зависи от вашето местоположение и Verizon’s качество на мрежата. Като цяло, Verizon има надеждна скорост на данни. Преживях бързи скорости и надеждни връзки с Total от Verizon.

14. Какво е обслужването на клиентите с Total от Verizon?

Обслужването на клиенти с Total от Verizon беше добро в моя опит. Те предоставят подкрепа чрез своя уебсайт и представителите са полезни и знаещи.

15. Е общо от Verizon, препоръчва се за лица, съзнателни за бюджета?

Да, общо от Verizon предлага достъпна опция за онези, които искат да спестят пари от сметката си за мобилен телефон, без да жертват покритие. Ако имате добро покритие на Verizon във вашия район и Дон’Не се нуждаят от всички допълнителни функции и предимства на основните превозвачи, общо от Verizon може да са чудесен избор за вас.

Общ преглед на планове за безжични мобилни телефони

Вие’Ще има и възможност да пристанете на съществуващия си телефонен номер до Verizon. Ако искате да запазите същия номер, не забравяйте да проверите пълното ни ръководство за това как да избегнете общи грешки, когато пренасяте номера си.

Общо от Verizon Review: Евтини планове за мобилни телефони на Verizon’s мрежа

По-рано Total Wireless, Total By Verizon е услуга за мобилни телефони с ниска цена, която може да бъде в състояние да намали текущата ви сметка наполовина!

Собственикът на Tracfone е мобилен оператор на виртуална мрежа (MVNO), който разчита на Verizon’S Towers, за да осигурят на клиентите същото страхотно покритие на част от цената.

Е общо от Verizon наистина си заслужава? Проверихме финия отпечатък и го сравнихме с други достъпни MVNOS, за да ви представим този изчерпателен преглед на клиентите.

Общо от Verizon Review: Verizon’s мрежа на половината цена

През септември 2022 г. общата безжична връзка, ребрандирана, за да стане общо от Verizon. Свързахме се с Verizon, за да проверим опциите за съществуващите клиенти и получихме това изявление: “Настоящите общи безжични клиенти ще имат възможност да станат част от общия брой от марката Verizon и ще имат достъп до цялата марка’s предимства. Съществуващите клиенти също могат да запазят текущите си планове, ако решат.”

Предплатеният Verizon MVNO осигурява достъп до основния превозвач’S LTE и 5G мрежи, включително 5G ултра широколентово покритие. Освен това, то’s Един от единствените предплатени превозвачи, които включват стрийминг перки с избрани планове: Disney+.

В тази статия ние’Ще разгледам по -отблизо новите планове, налични от Total от Verizon, какви перки и функции можете да очаквате с всеки план и да ви помогнат да решите дали трябва да направите превключвателя или не.

Съдържание:

Планове и цени

Общо от Verizon предлага четири различни плана, които предлагат редица високоскоростни данни, разпределения на горещи точки и международни повиквания.

В допълнение към тези месечни планове, общата от Verizon предлага две незадължителни добавки за услуга: глобална обаждаща се карта за 10 долара и добавка за 5GB данни за 10 долара.

За тези, които използват Wi-Fi у дома и работят, Планът за данни от 5GB вероятно е най-добрият избор само от 30 долара на месец на ред. Клиентите могат също така да купуват 5 GB добавки за 10 долара, които се преобръщат от месец на месец.

Ако ти’Търси се семеен план, Total By Verizon е чудесен вариант, защото Можете да смесвате и съпоставите различните опции за план, за да създадете персонализиран многоредов телефонен план Това работи за вас.

Реклама

Всички общи планове на Verizon включват неограничен разговор и текст.

Общо от 30-дневни планове за обслужване на Verizon

План $ 30 план 40 долара план $ 50 план 60 долара план
Отстъпка за автоматично плащане 5% 5% 5% 5%
Данни 5 GB високоскоростни данни
Неограничен 2g
15 GB високоскоростни данни
Неограничен 2g
Неограничен Неограничен
Гореща точка 5GB 15GB 10GB 20GB
Многолинна отстъпка Нито един $ 37.50 на ред за 2 реда
$ 36.67 на ред за 3 реда
$ 36.25 на ред за 4 реда
$ 36 на ред за 5 реда
$ 42.50 на ред за 2 реда
$ 40 на ред за 3 реда
$ 37.50 на ред за 4 реда
$ 36 на ред за 5 реда
$ 47.50 на ред за 2 реда
$ 43.33 на ред за 3 реда
$ 41.25 на ред за 4 реда
$ 40 на ред за 5 реда
Международен Неограничен разговор и текст на Канада и Мексико Неограничен разговор и текст на Канада и Мексико Неограничен разговор и текст на 5 държави по избор Неограничен разговор и текст на 69 държави
Дисни+ Които не са включени Които не са включени Включени Включени

Можете да научите повече за Total от Verizon’S планове, добавки за обслужване и многоредови опции на Total от Verizon’s уебсайт.

Процес на активиране

Настройването на услуга с Total от Verizon трябва да бъде бързо и лесно да се направи. Можете да си купите SIM комплект ($ 1) и план за устройство (започвайки от $ 30 за 5GB) онлайн на Total от Verizon’S уебсайт, както и в популярни магазини за електроника, включително Best Buy и Walmart.

След като получите вашата SIM карта, трябва да можете да я поставите в съвместимо устройство, да получите нов телефонен номер и да активирате услуга за около 10 минути.

Вие’Ще има и възможност да пристанете на съществуващия си телефонен номер до Verizon. Ако искате да запазите същия номер, не забравяйте да проверите пълното ни ръководство за това как да избегнете общи грешки, когато пренасяте номера си.

Избор на телефон

Ако искате да доведете телефона си до Total от Verizon, той трябва да е съвместим с CDMA, а не GSM. Той също трябва да бъде отключен. Можете да посетите общо от Verizon’s уебсайт, за да проверите телефона си’s съвместимост.

Общо от Verizon също продава телефони. Проверих компанията’s уебсайт и намери добър избор от iPhone и Android устройства. Видях и няколко телефона под $ 100 и дори под $ 50. Посетете общо от Verizon’s уебсайт за най -новите телефонни сделки.

Изпълнение и текстово изпълнение

Общо от Verizon предлага достъп до Verizon’S Towers, което означава, че можете да очаквате прилично покритие в повечето райони.

За да видите дали вие’Ще имам услуга с Total от Verizon, вижте доставчика на услуги’Карта за покритие на S онлайн. След като посетите уебсайта, можете да въведете пощенския си код, за да видите дали сте’ще бъде покрита.

Общо по карта на покритието на Verizon

Освен че имате услуга за обаждане и текстови съобщения, вие’Ще видя и какъв тип услуга за данни сте’Ще имам достъп във вашия район с общо от Verizon, включително 5G в цялата страна, 5G Ultra Widerband и/или 4G LTE.

Реклама

Скорост на данни

Едно от най -големите ви притеснения с общия от Verizon (или който и да е MVNO) може да бъде, че скоростите на вашите данни ще бъдат по -бавни поради деприоритизация.

Вярно е, че основните доставчици на услуги са склонни да дават приоритет на своите преки клиенти пред своите MVNOS. въпреки това, вероятно сте спечелили’T имате проблеми със скоростта на данните, стига да имате прилично покритие от Verizon във вашия район.

Общо от Verizon осигурява достъп до същите високоскоростни кули, които Verizon се използва. Клиентите имат достъп до една и съща 4G/LTE мрежа, 5G национална мрежа и 5G ултра широколентова мрежа, където са налични.

Плановете от 30 и 40 долара идват с определено количество високоскоростни данни (съответно 5GB и 15GB). След теб’Удряйте високоскоростните си данни за данни за всеки от тези планове, може да забележите намалени скорости до края на вашия цикъл на фактуриране.

Освен дроселирането на данни, единственият път, когато можете да забележите намалени скорости, е по време на задръствания в мрежата или ако вие’отново в район с лошо покритие.

В допълнение към проверката на общата карта на Verizon, преди да направите превключвателя, проверете Verizon’S Карта на покритие също. Тъй като Total от Verizon работи на същите кули, това е добър начин да получите по -пълна картина на местното ви покритие.

Обслужване на клиенти

Общо от Verizon предлага два различни метода, за да се свържете с представител на обслужването на клиенти: Онлайн чат и кол център.

Можете да посетите общо от Verizon’s уебсайт и щракнете върху “Чат сега” За да отворите онлайн чат. Тази функция е достъпна от 8 a.m. до 11:45 с.m. (EST) Седем дни в седмицата.

Освен това, Можете да се обадите на общо от Verizon на 1-866-663-3633, за да говорите с представител на обслужването на клиенти. Според уебсайта центровете работят от 8 a.m. до 11:45 с.m. (EST) Седем дни в седмицата.

Ако имате нужда от помощ при прости заявки, като например проверка на баланса си и получаване на пълнене, можете да изпратите съобщение 611611 от общия ви телефон от Verizon. Този инструмент за самообслужване е достъпен 24/7.

Реклама

Можете да научите повече за функцията за текст 611611 на Total от Verizon’s уебсайт.

Предимства и недостатъци

Ако ти’е някой като мен, който не го прави’Не искам да платите високите цени, които основните безжични доставчици таксуват, общо от Verizon е опция за спестяване на пари.

Плановете варират от 30 долара на ред за 5GB високоскоростни данни (последвани от неограничени 2G скорости) до $ 50-$ 60 за наистина неограничени планове. Плюс това, можете да смесвате и съпоставите всеки от четирите предлагани плана за създаване на персонализиран семеен план с отстъпки от много линия.

Кой трябва да премине на Total от Verizon? Ако ти’Rea клиент на Verizon, който харесва мрежата и иска да запази телефона ви, това може да е по-евтин вариант както за едноредови, така и за семейни планове.

Общо от Verizon: плюсове и минуси

Професионалисти Минуси
Достъпни едноредови и семейни планове, които можете да смесвате и съпоставяте въз основа на нуждите на данните Обслужването на клиенти може да не е най -доброто, но това е често срещан проблем сред доставчиците на услуги за клетки.
Достъп до Verizon’S Надеждна в цялата страна мрежа
Добър избор на телефон

Общо от Verizon ISn’t единствената алтернатива на Verizon! Имаме списък с най-добрите планове за мобилни телефони и сделки от доставчици на мобилни телефони с ниска цена, които работят във всички големи мрежи-Verizon, AT&T и T-Mobile и Sprint. Ако ти’Разглеждайте изключително телефонно базиран на Verizon, вижте нашия списък с най-добрите Verizon MVNOS.

Споделете общия си преглед от Verizon Review в Кларк.com общността и проверете още повече опции за телефонен план в Екип Кларк’S Ръководство за мобилни телефони!

Реклама

Бонусите за добре дошли могат да бъдат чудесен начин за повишаване на стойността на кредитна карта

Най-добри бонуси за регистрация на кредитна карта за 2023 г.-Екип Кларк прекара часове, преглеждайки пазара на бонуси за регистрация на кредитна карта и ги оценява според указанията за използване, определени от експерта по пари Кларк Хауърд. Кларк вярва, че кредитните карти с прекомерни годишни такси са лоша идея за повечето ..

Най-добрите планове за мобилни телефони включват Tello, Mint Mobile, Visible, T-Mobile, потребителски клетъчен и други

Най -добрите планове за мобилни телефони през 2023 г .: Най -евтиният план за всяка нужда – Team Clark класира най -добрите планове и сделки за мобилен телефон! Вижте нашите любими за неограничени данни, семейства и евтини планове, започващи от $ 10/месец.

Общ преглед на планове за безжични мобилни телефони

Total Wireless е друг мобилен оператор с отстъпка, който’се опитва да пробие на пазара.

Ние’Не отивате на Sugarcoat It Aputfront: Общата безжична връзка не е една от любимите ни компании за мобилни телефони за индивидуални планове за мобилен телефон. Но семейните му планове са друга история. Те идват с повече данни, повече перки и същата силна мрежа (Verizon).

Достатъчно с въвеждането, нека’s се потопи в детайлите на това, което обичаме – и дон’t любов – за обща безжична връзка.

Общи безжични индивидуални планове

Евтините планове са възпрепятствани от ограничени данни с пълна скорост

Достъпни планове

Страхотно покритие

Ограничени данни с пълна скорост

DATA DIFRIORIERITIZING

Какво харесваме

Името Общата безжична връзка може да ви накара да мислите, че тази компания има много планове за избор. Но, честно казано, има само три варианта за индивидуални планове. Но това не’t задължително означава общо isn’t ПРАВО ЗА ВАС.

Позволявам’s Погледнете по -отблизо какво правят тези три плана правилно.

Достъпно

Обща безжична връзка’Плановете на S са на разумни цени, особено когато ги сравнявате с планове от големи превозвачи, като Verizon и AT&T. Всеки план се предлага с неограничен разговор и текст, плюс определено количество данни.

Ако използвате данни само от време на време – като на Google Maps и SMS съобщения – тогава можете да получите пълен безжичен план, който ви дава 1 GB данни само за $ 25 на месец. Че’s доста дяволски евтино.

Търси най -добрите евтини планове на пазара?

Обща безжична връзка’плановете са евтини, но те’не е най -евтиният. Ако искате да видите най -добрия начин да спестите пари и все пак да получите страхотен план, вижте нашия преглед.

Страхотно покритие

Total Wireless е оператор на мобилна виртуална мрежа (MVNO), което означава, че той се върти на друга компания’s мрежа. В този случай тази компания е Verizon. За щастие за общите клиенти, Verizon оперира най -голямата мрежа в страната.

Разгледайте картата в секцията ни за покритие, за да видите колко силна е мрежата във вашия район.

Verizon’s мрежата е’t просто голям. То’S също доста по дяволите мощен. Трябва да видите силни скорости на данни в повечето основни столични райони и да потърсите внедряването на 5G през следващите месеци (и години).

Какво не’t харесва

Обща безжична връзка’Отделните планове за мобилни телефони имат няколко значителни недостатъка, и двете са свързани с данни.

Ограничени данни с пълна скорост

И трите от общото’S Индивидуалните планове идват с данни. Всъщност всички технически идват с “неограничен” данни, но то’S много важно за изясняване: Повечето от тези данни ще бъдат с много бавни 2G скорости.

Какво означава това, точно? Е, 2G е три по -малко GS от най -актуалната технология (5G), така че тя’нещо като да се върнеш към модем за набиране, когато ти’се използва за широколентов интернет. Ти спечели’Не можете да правите повечето неща, които всъщност искате да правите в интернет, като Stream Video, да слушате музика и да играете игри.

За това вие’Ще се нуждая от по -високи скорости на данни (поне 4G). То’s този 4G LTE данни, които’s ограничен с обща безжична връзка. Компанията’Планът S $ 25 идва само с 1 GB данни с пълна скорост. Планът от $ 35 има 10 GB, а планът от 50 долара има неограничени данни. След като ударите тези шапки в ограничените планове, вие’Ще се забави до плужек’S темпо.

Търсите наистина неограничен план за данни?

Вижте нашата линия на най -добрите неограничени планове за данни.

DATA DIFRIORIERITIZING

Извинете, че ви направих това, но за да разберем тотална безжична връзка, ние’Ще трябва да скочите по-надолу по заешката дупка на мобилния телефон, като говорим за деприоритизиране на данни.

DATA DIFRIORIERITIZING е, когато собственикът на мрежата (който в този случай би бил Verizon, а не тотална безжична връзка) решава да забави скоростите на вашите данни по време на задръствания. Всички общо’S Плановете идват с риск от деприоритизация.

Това означава, че може да видите вашите данни-дори и вашите така наречени данни с пълна скорост-намажете, когато сте’отново в претъпкана зона или по време на пикова употреба (като вечер, след като хората се приберат от работа). Ако искате да избегнете проблема с деприоритизацията, тогава вие’ще трябва да се откажем от по-ценен план от един от основните три доставчици: AT&T, T-Mobile и Verizon.

Как да се обобщи’S Планове Сравнете?

Преди да решите да поръчате тази обща безжична SIM карта, може да искате да проверите конкуренцията. Тук’разгледайте как плановете от други водещи MVNOS сравняват с общата безжична връзка’S Неограничен план за данни. Доставчици като Visible и Mint Mobile имат неограничени планове за още по -малко от общо.

Сравнение на неограничени планове

Изчерпателен общ безжичен преглед

Хората, които държат мобилни телефони

Total Wireless е оператор на мобилни виртуални мрежи за мобилни цени (MVNO), който преминава над Verizon’s мрежа. Total Wireless е една от най-добрите опции на пазара за семейства, които искат услуга, подходяща за бюджет с голямо разпределение на данни за Verizon’s мрежа.

Ключови подробности

 • Страхотни цени на повечето планове
 • Минава над Verizon’s Обширна мрежа
 • Огромни разпределения на данни за семейните планове
 • Допълнително използване на данни с бавни скорости
 • Няма международни варианти за роуминг
 • Неуспешен клиентски опит в някои отношения

Съдържание

Покритие

Total Wireless има отлично покритие благодарение на Verizon’s масивна мрежа. Моето впечатление е, че абонатите на базираната в Verizon MVNOS получават достъп до Verizon’собствена мрежа, както и значителна част от Verizon’s разширена мрежа. Общата безжична връзка споделя следната карта на покритието на своя уебсайт: 1

Скорост

Резултати от тестовете за скорост, показващи 24-53Mbps скорости на изтегляне в Boulder, CO

Скоростите за нормално използване на данни не са претъпкани за обща безжична връзка’s абонати. Когато Verizon’S Мрежата не е задръстена, очаквам общите абонати на безжичните абонати да получат същите скорости, които Verizon’S Директни абонати опит. Общата безжична връзка се изпълняваше добре при тестове за скорост, които пуснах: скоростите ще варират значително между местоположенията. I’D Вземете резултатите ми със зърно сол, освен ако не се случи и да живеете в Боулдър, Колорадо.

Приоритизиране

QCI тест за обща безжична връзка, показваща QCI от 9

Когато Verizon’S Мрежата е претоварена, общите безжични абонати могат да изпитат по -бавни скорости от някои други потребители в мрежата. Вашият пробег може да варира, но сериозните задръствания са рядкост в повечето райони. То’S Моето впечатление, че общите абонати на безжичните са приоритетни на същото ниво като Verizon’s предплатени абонати. Моето впечатление се основава на тест (споделен по -долу), като намерих QCI от 9 с обща безжична връзка, както и моите общи впечатления относно политиките за приоритизиране на Verizon’s мрежа.

Видео дроселиране

Въпреки че Total Wireless не прехвърля най-редовния трафик, превозвачът прехвърля най-много видео трафик до максимум качеството на стандартните дефиниции. Потвърдих общата безжична връзка’ Видео дроселиране с тест от приложението wehe:

Планове и цени

Total Wireless предлага няколко плана, а те’Необичайно добре цени за обслужване, работещо над Verizon’s мрежа. Опциите за цени и план, които споделям по -долу, не включват данъци и такси. A ~ 5% отстъпка, която’s Налични в повечето планове, когато те’Повторно се презарежда всеки месец не се отчита нито едното. 2

Едноредови планове

 • $ 25 на месец: Неограничен разговор и текст (без данни)
 • $ 35 на месец: Неограничен разговор и текст с 5 GB редовни данни
 • $ 50 на месец: Неограничен разговор и текст с 25 GB редовни данни, последвани от неограничени данни при значително намалени скорости 3

Семейни планове

 • $ 60 на месец: 2 реда с неограничен разговор/текст и 30 GB споделени данни
 • $ 85 на месец: 3 реда с неограничен разговор/текст и 60GB споделени данни
 • $ 100 на месец: 4 реда с неограничен разговор/текст и 100 GB споделени данни

Характеристика

Мобилни горещи точки и прилепване

Мобилните горещи точки и връзката са разрешени в повечето общи безжични планове. 5 Използване на данни по време на свързването ще намали плановете’ Разпределения за данни. Терирането обикновено се разрешава само за до 10 GB употреба на ред всеки месец.

Wi-fi обаждане

Общи проводници’ Поддръжката на Wi-Fi Calling е в най-добрия случай посредствена. Докато изпробвах услугата, не успях да се обадя на Wi-Fi, работещ на моя Google Pixel. Информацията за Wi-Fi се обажда на Total Wireless’ Уебсайтът е разочароващ нискокачествен. От това, което аз’Прочетете на други уебсайтове, звучи, че може да е възможно да се обадите на Wi-Fi, работещи с Total Wireless, ако имате правилния вид телефон и поискате специална SIM от Total Wireless. Общите безжични абонати могат да започнат процеса за проверка дали телефонът е съвместим с Wi-Fi, като изпраща текстови WFC до 611611.

Международно обаждане

Общата безжична връзка позволява международни обаждания между U.С. на други страни. Цените на повикване варират в зависимост от държавата и могат да бъдат намерени по обща безжична връзка’ Уебсайт. Абонатите могат да добавят средства за международни разговори с стъпки от 10 долара.

Няма международен роуминг

Общата безжична връзка не позволява международен роуминг. Общи абонати за безжични абонати, които пътуват до други страни, може да могат да получат най -добрата сделка, като закупят местни, временни SIM карти от местни превозвачи в страните, които посещават.

Потребителски опит

Поддръжка на клиенти

Total Wireless предлага онлайн базирана чат поддръжка и поддръжка на базата на телефона. Агентите се предлагат седем дни в седмицата от 8:00 до 23:45 EST EST. Общият номер за поддръжка на безжичен телефон е 1-866-663-3633. В моя ограничен опит с Total Wireless’ поддръжка на телефона, аз бях’t Супер впечатлен. Общата безжична връзка изглежда агресивно натиска автоматизираната система за поддръжка на телефон, вместо бързо да свързва обаждащите се с агенти за поддръжка на живо. От плюс, никога не ми се е налагало да чакам дълго, за да бъда свързан с агент, след като го направих през автоматизираната телефонна система. Моят опит беше малко по -добър с Total Wireless’ Поддръжка на чат. I’D препоръчвам на повечето абонати, които се нуждаят от поддръжка, да започнат там.

Интерфейси за уеб и приложения

Общите безжични клиенти могат да извършват плащания и да коригират услугата си от общата безжична връзка’ Уебсайт или телефонно приложение. Намерих интерфейса на уебсайта да работи добре и да бъда доста ясен. Общ екран за уеб интерфейс на безжичен интерфейсОткрих, че мобилното приложение е тромаво, претрупано и малко бъги. Общ екранна снимка на безжичните приложения

Моят опит

Закупуване на план

 • Данък – $ 3.19
 • Предплатен безжичен E911 и TRS зареждане – $ 0.53
 • Федерална универсална служба – $ 0.46
 • Възстановяване на регулаторните разходи – $ 0.07

Активиране на услугата

След няколко дни получих моята SIM карта, някаква въвеждаща информация и код за моята услуга от $ 35 в пощата. Поставих SIM картата в моята игра на Motorola G7. Устройството започна неочаквано, като автоматично се обажда *22899, но това не’t причинява всякакви проблеми. Следвах инструкциите, които получих и отидох в TWBOYP.com За активиране на услугата. Веднъж на уебсайта влязох (a) номера на IMEI за моята игра G7 и (b) SIM картата’s номер. Избрах, че искам нов телефонен номер от Total Wireless и въведох пощенския си код, за да получа номер с локалния ми код на района. След това създадох тотален безжичен акаунт и рестартирах моята игра G7.

История на компанията

Total Wireless е марка, собственост на Tracfone, която сама по себе си е дъщерно дружество на América Móvil (голяма мексиканска телекомуникационна компания). Tracfone има партньорства с всички основни u.С. мрежи и приблизително 20 милиона клиенти в U.С. в нейните дъщерни марки.

Съвместимост на устройството

Почти всички телефони, които работят върху Verizon’s мрежата трябва да работи с обща безжична връзка. Ако вече имате устройство, което искате да използвате с Total Wireless, можете да проверите съвместимостта на Total Wireless’s уебсайт. Ако ти’Обмисляйки закупуване на нов телефон, горещо препоръчвам да отидете с модел в списъка ми с почти универсални отключени телефони. Тези телефони трябва да са съвместими с общата безжична връзка и почти всички други u.С. превозвачи, ако в крайна сметка се прехвърлите от тотална безжична връзка.

Предлагане на устройства

Total Wireless предлага приличен избор от телефони на своя уебсайт. В бързия си поглед наоколо оставих с впечатлението, че Total Wireless предлагаше прилични сделки на поне няколко устройства. Повечето устройства се продават с клиент’Избор на еднократно плащане, 15-месечен план за вноска или 24-месечен план за вноска. Общата цена за устройство, закупено чрез план за вноска, изглежда по -висока от разходите за закупуване на едно и също устройство направо.

Награди точки

Total Wireless предлага точки на награди, които се натрупват с всяко плащане на услуга. Предлагам да не приемате програмата за награди твърде сериозно. Изглежда, че клиентите могат да спечелят приблизително 1 ¢ точки на награда за всеки $ 1, който харчат за обслужване.

Потенциален конфликт на интереси

Имам финансови отношения с много безжични компании, включително тотална безжична връзка. За повече подробности относно връзката ми с Total Wireless, вижте моята страница за прозрачност. Посетете Total Wireless’s уебсайт

Бележки под линия

 1. Взета от тук на 7/8/2019.
 2. В този раздел обсъждам планове и цени от 7/9/2019. За актуална информация вижте Total Wireless’s уебсайт.
 3. Общата безжична връзка нарича това неограничен план. мисля, че’Глупаво.
 4. Вярвам, че този план не отговаря на условията за отстъпка, когато се използват автоматични плащания.
 5. Няколко от общата безжична връзка’ Плановете не са изрично изброени като включително използване на горещи точки. Не’не знам дали достъпът до гореща точка е разрешен в тези планове.

Общ безжичен преглед 2023: Напълно готин

Total Wireless е един от по -популярните оператори на мобилни виртуални мрежи (MVNOS). MVNO е доставчик на услуги за мобилни телефони, обикновено от по -малката страна, който не работи със собствена безжична мрежа, а вместо това сключва сделка с един или повече основни оператори. Той купува минути, текстови съобщения и мобилни данни от тези основни превозвачи на едро и след това ги препродава на своите клиенти.

Общо безжични работи в мрежата на Verizon и съществуват от почти три години. Марката на компанията е собственост на Tracfone. Можете да сравните плановете на MVNO в Wirefly.

Планове, налични с обща безжична връзка

Всеки план за Total Wireless предлага неограничени протоколи и текстови съобщения, като мобилните данни са разликата в ценообразуването с всички тях. Клиентите могат да донесат свои собствени устройства на Total Wireless с който и да. Тъй като Total Wireless е в мрежата на Verizon, телефоните ще трябва да работят в своята CDMA мрежа.

В момента превозвачът разполага с три едноредови плана.

Обща безжична връзка

Основният общ безжичен план само с говорещи и текстови съобщения е 25 долара на месец или 23 долара.70 Ако клиентът настрои автоматично презареждане.

За 35 долара на месец или 33 долара.20 С автоматично зареждане клиентът получава 5 GB мобилни данни.

За 50 долара на месец или 47 долара.50 С автоматично зареждане клиентът получава 25 GB мобилни данни.

Превозвачът разполага с три споделени семейни планове.

Най -евтиният семеен план е 60 долара на месец или 57 долара с автоматично зареждане, той включва 30 GB мобилни данни и е за до два реда.

Следващата стъпка нагоре е 85 долара на месец или 80 долара.70 С автоматично зареждане. Тя включва 60 GB мобилни данни и е за до три реда.

Най -скъпият семеен план е 100 долара на месец или 95 долара с автоматично зареждане. Тя включва 100 GB мобилни данни и е за до четири реда.

Има и опция за добавка, която позволява на клиента да получи още 5 GB мобилни данни за 10 долара. Това е достъпно както с едноредови и семейни планове. Ако клиентът не използва целия 5 GB, неизползваните данни се носят всеки месец, стига клиентът да има активна услуга.

Въпреки че най-често срещаният начин за използване на тази 5 GB добавка е клиентът да го получи, когато данните на техния план се изчерпят, те също могат да го добавят към плана от 25 долара, който включва само говорене и изпращане на текстови съобщения. Ако използват по -малко от 5 GB данни на месец, това в крайна сметка ще бъде по -достъпната опция в сравнение с плана за $ 35 5 GB. Например, ако клиентът е използвал 2.5 GB на месец, те в крайна сметка ще харчат 30 долара на месец за своя план плюс добавката от 5 GB или $ 28.70 Ако са настроили автоматично зареждане за своя план.

Клиентите, които искат да извършват международни обаждания, могат да го направят с карта за добавка от 10 долара. Има и ставка за минута за тези обаждания в зависимост от страната, която клиентът се обажда. Цените са най -ниски за обаждания до Мексико, които са 2.5 цента в минута.

За количеството данни, които предлага, Total Wireless има много ниски цени, което го прави сделка за клиентите.

Общото безжично изживяване и преглед

Първи стъпки с Total Wireless е бързо и просто. Нов клиент може да закупи телефон от Total Wireless или да донесе собствено устройство и да го активира със комплект за SIM карта. Регистрацията може да се извърши чрез Total Wireless уебсайт.

Ако клиентът настрои автоматично зареждане, което е тотална функция за безжично „автоматично плащане, отстъпката за това се прилага веднага. Важно е да се отбележи, че цените на общите безжични планове не включват никакви данъци или такси, което означава, че действителната цена може да бъде малко по -висока.

Използване на данни и скорост

Скоростта на данните беше област, в която общата безжична връзка беше добре, но нищо особено, тъй като беше ограничена до около 5 Mbps за изтегляне и 2 Mbps за качване. За щастие, през август 2017 г., ограниченията за скорост на LTE бяха свалени от MVNOS, работещи в мрежата на Verizon, което означава, че общите скорости на безжични данни могат да бъдат значително по -бързи от преди.

Дори когато Total Wireless имаше тези ограничения, те нямаха голям ефект върху потребителското изживяване. Уебсайтовете все още се зареждат сравнително бързо, дори в сравнение със скоростта на основните носители и беше възможно да се предават видеоклипове в 1080p висока разделителна способност (HD), без да се изпитват заекване или други проблеми. Скоростта също беше повече от достатъчна за гледане на съдържание на Netflix и слушане на поточно аудио.

Тъй като ограниченията вече са изчезнали, скоростта е още по -добра. HD видео съдържанието се зарежда почти моментално, ако потребителят е в зона с добра връзка.

Обаждане и текстови съобщения

Мрежата на Verizon е известна с това, че е най -добрата в страната, а общите безжични клиенти се възползват от това. Обаждането е надеждно, независимо дали ги правите или получавате, изпуснатите обаждания са изключително редки и общите безжични клиенти имат сигнал в повечето райони на страната, особено в големите градове.

Тук и там може да има малко статично, въпреки че това всъщност е проблем с телефона, а не на мрежата. Един от начините клиентът да тества това е чрез използване на Wi-Fi обаждания. Ако статикът все още присъства на Wi-Fi повикване, тогава това е въпрос на устройството, а не на мобилната мрежа.

Текстовете е друга област, в която общата безжична връзка е толкова надеждна, колкото се получава. Няма проблеми с изпращането или получаването на SMS съобщения. Единственият потенциален Snag може да бъде с изпращане на MMS съобщения до устройства, които са в мрежата на AT&T и това е просто защото клиентите на Total Wireless могат да изпращат MMS съобщения, които са малко по -големи, отколкото клиентите на AT&T са в състояние да приемат.

Свързване

Възможно е да свържете телефон в общата безжична мрежа към компютър с връзване и да споделите мобилните данни на телефона. Правейки това, клиентът може да използва интернет на компютъра само с плана за данни на телефона. Скоростта на данни е бърза, докато се прави това, въпреки че как се сравнява с домашната мрежа на клиента, ще зависи от това колко бързо е тази домашна мрежа.

Въпреки това, Total Wireless технически не поддържа никакви връзки и се споменава за връзки в своите условия като един пример за неразрешено използване на услугите му. Клиентът по същество е на свой риск. Ако Total Wireless открие, че клиентът свързва, превозвачът може да свърши сметката на този човек или да им изпрати предупреждение, което им казва да не го правят отново.

Обслужване на клиенти

Tracfone и марките, които притежава, имат смесена репутация, когато става въпрос за поддръжка на клиенти. Някои нямат проблем с това, но има и много хора, които са имали проблеми и са направили проблемите си добре известни онлайн.

Тестовете бяха проведени от общи варианти за обслужване на клиенти за безжична връзка, за да се оцени качеството на услугата и колко време отнема да се получи услуга.

Поддръжка на чат

При тестове, провеждани за няколко различни дни и през различни периоди от време всеки ден, имаше средно време за изчакване от около две минути. Дори след празници, когато компаниите са склонни да имат много по -високи опашки за обслужване на клиенти от нормалното, Total Wireless все пак успя да предостави поддръжка за чат за малко повече от пет минути.

Представители на чат с обща безжична връзка се оказаха знаещи и полезни. Като цяло поддръжката на чат беше изключително ефективна и ефективна.

Поддръжка на телефон

Точно както при тестовете за поддръжка на чат, тестовете за поддръжка на телефона включваха обаждания в няколко различни дни и през няколко различни времена на деня, за да се разгледа балансиран как се изпълнява общата безжична връзка. На няколко обаждания са отговорили веднага, на няколко са отговорили за около две минути, а най-дългото време за изчакване е точно около седемминутната маркировка. Total Wireless също така предоставя възможност за връщане на повикване за около три до пет минути, вместо да чакате на задържане.

При един тест разговорът беше изключен веднага след отговор на представител, тъй като нямаше проблем да се справим. Общ безжичен представител се обади веднага и остави съобщение с номер на обратно извикване. Това е огромен плюс, тъй като отпадналите обаждания са разочароващи, когато клиентът се обади за поддръжка. Телефонните агенти бяха приятелски настроени и полезни, правейки изживяването на телефонната поддръжка с Total Wireless точка в негова полза.

Пренасяне на телефонен номер

Ако клиентът иска да въведе телефонен номер, който има с Total Wireless, тогава трябва да се обадят на превозвача и да поискат номер на номер. Това е една област, в която телефонното обаждане може да отнеме малко повече време. Въпреки че клиентът може да получи някой по телефона веднага, те ще трябва да бъдат прехвърлени в отдела, който се справя с пренасянето, и след това може да отнеме 20 до 30 минути или повече, за да може някой да вземе, в зависимост от времето на деня.

Пренасянето на номер в Total Wireless е достатъчно просто и в този случай става въпрос повече за предишния превозвач на клиента, отколкото за общата безжична връзка, когато става въпрос за това колко бързо върви процесът.

Независимо дали клиентът се пренася към тотална безжична връзка или пренася, е добре да започне процеса около седмица преди план за обслужване на клетки, за да се гарантира, че те не губят телефонния си номер.

Общо резюме на безжична връзка

Най -големите предимства при общата безжична връзка са колко евтини плановете му са обмислящи количеството мобилни данни, които предлагат, заедно с фантастичното мрежово покритие, което има любезност да бъде в мрежата на Verizon. Поради тези фактори, общата безжична връзка е отлична стойност.

Поддръжката на клиентите е основният потенциален недостатък. Въпреки че тестовете в този преглед не намериха проблеми и всъщност намериха поддръжката на клиентите доста добри, други са имали проблеми с нея.

Обща препоръка за безжична връзка

Въз основа на неговата стойност и качеството на неговата услуга, Total Wireless ще бъде добър избор за типичния потребител и всеки, който търси евтина услуга за мобилен телефон. Има възможност да има проблеми с поддръжката на клиенти, но много клиенти дори няма да се нуждаят от това.

Тези, които използват значително количество мобилни данни, могат да открият, че план чрез T-Mobile или друг превозвач по-добре отговаря на техните нужди.