Как да се класирате за общата програма за безжично eBb

Резюме:

Обща безжична връзка Предлага програма на EBB (аварийна широколентова полза) като част от федералния Програма за достъпна свързаност. Тази програма има за цел да помогне на допустимите домакинства да си позволят интернет услуга по време на пандемията Covid-19. Чрез квалификация за общата програма за безжично EBB, можете да се насладите на предимства като безплатен месечен план за обслужване, неограничен разговор и текст, 50 GB високоскоростни данни и до 10 GB използване на данни за гореща точка. За да се класирате, трябва да отговаряте на определени критерии за допустимост, които могат да се основават на участие в програми за държавна помощ, ниво на доходи, одобрение на програма за обяд или получаване на безвъзмездна помощ на Pell.

Ключови точки:

1. Обща безжична връзка и изливане: Total Wireless е мобилен оператор на виртуална мрежа (MVNO), който използва 4G LTE мрежата на Verizon на Verizon. Той участва в правителствената програма на правителството, предлагайки отстъпки за месечна широколентова услуга за допустими клиенти.

2. Обезщетения: Класификацията за общата програма за безжични EBB може да ви осигури предимства като безплатен месечен план за обслужване, неограничен разговор и текст, 50 GB високоскоростни данни, 10 GB използване на данни за горещи точки и достъп до надеждната национална мрежа на Verizon на Nationwide.

3. Критерии за квалификация: За да се класирате за общата програма за безжични EBB, трябва да отговаряте на конкретни критерии за допустимост:

 • Въз основа на програмата Допустимост: Участие в програми за помощ на правителството като Lifeline, SNAP, Medicaid, SSI, Федерална програма за подпомагане на общественото жилищно строителство или програми за племенни обезщетения.
 • Допустимост, основана на доходите: Доходи от домакинства при или под 135% от федералните насоки за бедност или загуба на работни места от 29 февруари 2020 г.
 • Допустимост на базата на обяд: одобрение за обезщетения по програмата за безплатни и намалени цени за обяд или програма за закуска.
 • Допустимост на Pell Grant: Получаване на федерална безвъзмездна помощ през текущата година.

Въпроси:

1. Има ли обща безжична програма?

Да, Total Wireless предлага програма за EBB като част от Федералната програма за достъпност на достъпни цени.

2. Какви са предимствата на квалификацията за общата програма за безжично въздействие?

Класификацията за общата програма за безжични EBB предоставя предимства като безплатен месечен план за обслужване, неограничен разговор и текст, 50 GB високоскоростни данни, 10 GB използване на данни за гореща точка, бездомствен безжичен план, възможността да поддържате устройството и номера си и достъпа до националната мрежа на Verizon на Nationwide Network.

3. Как мога да се класирам за общата програма за безжично ebb?

За да се класирате, трябва да отговаряте на критериите за допустимост въз основа на участието на програмата, нивото на доходите, одобрението на програмата за обяд или получаването на безвъзмездна помощ на Pell.

4. Какви програми за помощ на правителството ме правят допустим за общата програма за безжично въздействие?

Участието в програми за държавна помощ като LifeLine, SNAP, Medicaid, SSI, Федерална програма за подпомагане на общественото жилищно настаняване или програми за племенни обезщетения може да ви накара да отговаряте на условията за общата програма за безжично въздействие.

5. Какво ниво на доходите ме квалифицира за общата програма за безжично въздействие?

Доходите от вашето домакинство трябва да са на или под 135% от федералните указания за бедност, за да се класират за общата програма за безжично EBB.

6. Може ли участието в безплатния и намален учебен обяд или програма за закуска да ме направи допустим за общата програма за безжично eBb?

Да, одобрението за обезщетения по програмата за безплатен и намален цев на училищния обяд или закуска може да ви накара да отговаряте на условията за общата програма за безжично ebb.

7. Ако получих федерална безвъзмездна помощ, мога ли да се класирам за общата програма за безжично ebb?

Да, ако вие или някой от членовете на вашето домакинство сте получили федерална безвъзмездна помощ през текущата година, можете да се класирате за общата програма за безжично въздействие.

8. Е общата програма за безжична EBB временна?

Да, общата програма за безжично отклонение е временна и ще приключи или когато програмните фондове са изчерпани или шест месеца след края на пандемията.

9. Каква мрежа използва общата безжична връзка?

Общата безжична връзка работи в националната мрежа на Verizon, осигурявайки надеждно покритие.

10. Мога ли да използвам собственото си устройство с общата програма за безжично ebb?

Да, можете да запазите устройството и номера си, когато участвате в програмата Total Wireless EBB.

11. Програмата за обща безжична EBB предлага ли неограничен разговор и текст?

Да, общата програма за безжично въздействие включва неограничен разговор и текст.

12. Колко високоскоростни данни получа с общата програма за безжично eBb?

Получавате 50 GB високоскоростни данни с общата програма за безжично eBb.

13. Мога ли да използвам данни за гореща точка с общата програма за безжично eBb?

Да, можете да използвате до 10 GB данни за гореща точка с общата програма за безжично eBb.

14. Има ли договор за общата програма за безжично въздействие?

Не, общата програма за безжични EBB предлага безжичен безжичен план.

15. Са общи безжични телефони, съвместими с програмата EBB?

Да, общите безжични съвместими телефони могат да се използват с програмата EBB и различни планове, предлагани от компанията.

Как да се класирате за общата програма за безжично eBb

Има многобройни комуникационни услуги, които можете да получите във фирмата, а не само програмата на EBB. Например, можете да получите телефони, които можете да закупите, за да използвате с превозвача. Не забравяйте, че имате нужда от някой от общите съвместими безжични телефони, за да използвате различни планове в компанията. Превозвачът работи на Verizon’S 4G LTE мрежа.

Има ли обща безжична програма за ebb

Програма за достъпна свързаност

Спестете $ 30/месец. На нашата безжична услуга

Може да успеете да намалите месечната си безжична сметка, като се класирате за Федералната програма за свързване на достъпни цени.

Ограничени до квалифицирани клиенти по допустими планове. Прилагат се условия.

Каква е програмата за достъпна свързаност?

ACP е програма на федералното правителство, която осигурява полза от безжичната услуга за допустими домакинства, намалявайки общата ви сметка с до $ 30/месец., или до $ 75/месец. Изключете сметката си, ако пребивавате в квалифицирани племенни земи.

Как да се класирате за общата програма за безжично eBb

Total Wireless е дъщерно дружество на Tracfone Wireless. Това е мобилен оператор на виртуална мрежа (MVNO) и като такъв той използва Verizon’s Национална мрежа. Той предлага на клиентите планове за достъпни услуги, качествени телефони от реномирани планове и други надеждни услуги.

В тази статия ще разберем дали Total Wireless също предлага програма за изливане и всичко останало, което трябва да знаем за общата програма за безжично ebb.

Дали общата безжична връзка участва в програмата EBB?

EBB или спешната широколентова полза е правителствена програма за подпомагане от FCC, предназначена да помогне на семейства и лица, които се борят да си позволят интернет услуга по време на пандемията на Covid-19.

EBB предоставя на клиенти, отговарящи на условията месечна отстъпка до 50 долара за интернет услуги и до 75 долара за допустими домакинства на племенни земи. Понякога EBB предлага и еднократна отстъпка от 100 долара на настолен компютър, лаптоп или таблет, ако допустимият клиент плаща съвместно плащане над 10 долара и по-малко от 50 долара.

Тъй. Програмата на EBB ще приключи или когато програмните фондове са изчерпани или шест месеца след приключване на пандемията (както е обявено от Министерството на здравеопазването и човешките услуги), което от двете е на първо място.

Има много доставчици на EBB, които предлагат отстъпки за месечна широколентова услуга за допустими клиенти, а Total Wireless е един от тях. Total Wireless предлага безплатен месечен план за клиенти, отговарящи на условията за ebb и удобна за потребителя EBB програма с много предимства.

В случай, че имате нужда и от информация, предлага ли ebb програма?

Какви са предимствата на квалификацията за общата програма за безжично въздействие?

Класификацията за общата програма за безжично въздействие може да ви донесе няколко големи предимства, включително:

 • Безплатен месечен план за обслужване
 • Неограничен разговор
 • Неограничен текст
 • 50 GB високоскоростни данни
 • До 10 GB използване на данни за гореща точка
 • Безжичен план без договор
 • Възможността да поддържате устройството и номера си
 • Достъп до Verizon’надеждна мрежа с национално покритие

Как да се класирате за общата програма за безжично eBb?

За да се класирате за общата програма за безжично EBB, трябва да отговаряте на изискванията. Само домакинствата или физическите лица, които отговарят на някой от общите критерии за допустимост на EBB от FCC, могат да получат месечна отстъпка от широколентова услуга.

За да бъдете подходящи за EBB, трябва да отговаряте на някой от следните критерии.

Въз основа на програмата допустимост

Можете да се класирате за общата програма за безжични EBB, ако участвате в определени правителствени програми за подпомагане, като например:

 • Спасителна линия
 • SNAP (Допълнителна програма за подпомагане на храненето)
 • Medicaid
 • SSI (Допълнителен доход от сигурността)
 • Федерална програма за подпомагане на общественото жилищно строителство
 • Програма за полза на ветерани и пенсии

Можете също така да се класирате, ако участвате в програма за племенни обезщетения, като например:

 • Програма за обща помощ на Бюрото по въпросите на Индия (BIA)
 • Племенният начален старт (само тези домакинства могат да отговарят на стандартите за квалифициране на доходите)
 • Програма за разпространение на храни за индийски резервации.
 • Племенна тен (временна помощ за нуждаещи се семейства)

Допустимост, основана на доходите

Можете да се класирате за общата програма за безжично ebb, ако:

 • Доходите от вашето домакинство са на или под 135% от федералните насоки за бедност. За един файл, годишният доход трябва да бъде под 99 000 долара, а за съвместни файлове трябва да бъде по -малко от 198 000 долара през 2020 г.
 • Вие или някой от членовете на вашето домакинство сте загубили работа или сте получили писмо за прекратяване или сте били изстреляни от 29 февруари 2020 г.

Допустимост на базата на обяд

Можете да се класирате за общата програма за безжични EBB, ако вие или някой от членовете на вашето домакинство сте получили одобрение за обезщетения по програмата за безплатни и намалени цени или програмата за училищна закуска, включително чрез предоставянето на допустимост на общността на USDA през 2019-2020 или 2020-2021 година на учебната година.

Допустимост на базата на Pell Grant

Можете да се класирате за общата програма за безжично EBB, ако вие или някой от членовете на вашето домакинство сте получили федерална безвъзмездна помощ по време на текущата награда.

Какви са документите, необходими за кандидатстване за общата програма за безжично въздействие?

Когато кандидатствате за общата програма за безжично ebb, доставчикът ще се опита да потвърди цялата ви предоставена информация автоматично. Ако обаче компанията няма да може да провери част от информацията и автоматично да одобри заявлението ви, те могат да ви помолят да предоставите някаква документация, за да проверите вашата самоличност или да докажете вашата допустимост.

Общата безжична връзка може да ви помоли да предоставите някой от посочените по -долу документи по -долу:

 • Официален документ, проверка на вашата самоличност и/или показване на вашия адрес. Например, вашият паспорт, държавен идентификатор, племенна идентификация или друг издаден от правителството лична карта, u.С. Драйвер’s лиценз, u.С. Военен идентификационен номер, индивидуален идентификационен номер на данъкоплатците, идентификационен номер на племето или номер на социално осигуряване.
 • Официален документ, доказващ вашето участие на програмата за квалификационна помощ. Например, писмо за одобрение, писмо за награда за обезщетение, декларация за обезщетения, писмо за проверка на обезщетенията.
 • Официален документ, доказващ доходите на вашето домакинство. Например, предходната година’S Държавна, федерална или племенна данъчна декларация, текущ отчет за доходите от вашия работодател или на заплата, отчет за социално осигуряване за обезщетения, декларация за администрация на ветераните, безработица или работник’S Декларация за обезщетение за обезщетения, постановление за развод, награда за издръжка на деца или подобен официален документ, показващ вашите доходи, пенсионно/пенсионно декларация за обезщетения.
 • Официален документ, доказващ вашата значителна загуба на доходи. Например, известие за уволнение/разстояние, заявление за безработица, писмо за одобрение или декларация за обезщетения, доказателства за несъстоятелност или закриване на бизнеса, държавна, федерална или племенна данъчна декларация, декларация за обезщетения, ветеранска администрация за обезщетения, пенсиониране или пенсионна декларация за обезщетения, безработица или работник’S Декларация за обезщетение за обезщетения, постановление за развод, награда за издръжка на деца или подобен официален документ, показващ вашите доходи.
 • Официален документ, доказващ, че вие ​​(или някой от членовете на вашето домакинство) сте получили одобрение за обезщетения съгласно безплатната и намалена програма за обяд в училище или програмата за закуска в училище.
 • Официални документи, доказващи, че вие ​​(или някой от членовете на вашето домакинство) сте получили федерална безвъзмездна помощ през текущата година.

Само възрастни, които са на 18 или повече години и еманципирани непълнолетни, могат да участват в програмата на EBB. Следователно, в случай.

Забележка: Уверете се, че предоставяте само копия на документите, вместо оригинални.

Можете да прочетете една от нашите предишни статии спешни широколентови ползи безплатни таблети

Как да кандидатствате за обща безжична аварийна широколентова полза?

Процедурата за кандидатстване за общата програма за безжично въздействие е лесна. Това е онлайн базиран, което означава, че можете да кандидатствате на техния официален уебсайт. Всичко, което трябва да направите, за да кандидатствате за общата програма за безжично въздействие, е да следвате простите стъпки по -долу.

 • Етап 1: Станете общ член на безжичната връзка и се уверете,. В случай, че все още не сте пълен безжичен потребител, ще се изисква да се регистрирате. За да се регистрирате с Total Wireless, ще се изисква да предоставите малко информация, включително пълното си име, вашата компания’s име (ако имате регистрирана компания), текущият ви телефонен номер (от всеки превозвач), вашия имейл адрес и парола. Вие също ще трябва да приемете Общите условия. След като се регистрирате, ще получите допълнителна информация по имейл.
 • Стъпка 2: Потвърдете допустимостта си. Ако сте член на Lifeline, можете да пропуснете тази част. В противен случай, уверете се, че отговаряте на изискванията, първо, проверявайки общите критерии за изброени по -горе, и второ, като проверите вашата допустимост чрез националния Verifier в USAC.org/About/аварийно посредничество-benefit-програма/системни ресурси/национален режисьор. Само след като вашата допустимост бъде проверена, ще можете да получите услугата, отстъпката и всички останали предимства.
 • Стъпка 3: Кандидатствайте за общата програма за безжично EBB. Посетете TotalWireless.com/ebb и натиснете ‘Запиши се сега’. Ще бъдете пренасочени към доставчика’s Формуляр за онлайн кандидатстване. Ще се изисква да предоставите необходимата информация, като вашето име, дата на раждане, адрес, състояние на доходите, номер на сигурност и други. Можете също така да бъдете помолени да прикачите определени документи, които могат да проверят вашата самоличност и/или да докажат вашата допустимост.
 • Стъпка 4: Насладете се на вашата услуга. Доставчикът може да отнеме до 48 часа, за да прегледа формуляра ви за кандидатстване. След като проверят вашата информация, ще получите уведомление за вашето одобрение в рамките на 48 часа.

Как да проверите състоянието на приложението на тотална безжична клечка?

Не е необходимо да проверявате състоянието на вашето приложение на Total Wireless EBB, тъй като веднъж вашето записване в доставчика’S EBB програмата е завършена, ще получите имейл с информация за следващите си стъпки. В случай, че не сте’T Получавайте известие по имейл в рамките на 48 часа, първо, не забравяйте да проверите и папката за спам.

Ако сте проверили както вашата пощенска кутия, така и папката си за спам, и ако са изминали повече от 48 часа след подаването на приложението си, можете да проверите състоянието на вашето приложение, като се свържете с Total Wireless’ Услуга за обслужване на клиенти на 1-866-663-3633 или като влезете в общия си безжичен акаунт с избраното от вас потребителско име и парола. Там ще видите състоянието на вашето приложение и цялата ви друга информация за акаунта.

Какви са ограниченията на общата програма за безжично въздействие?

Както всяка друга програма за EBB, общата програма за безжични EBB също идва със списък на ограниченията и ограниченията, които трябва да вземете предвид.

 • Общата програма за безжично ebb е само за лица, които отговарят на изискванията. Можете да участвате, ако вече участвате в друга програма за подпомагане на правителството, като Lifeline, Snap или Medicaid. Можете също да се класирате, ако доходите от вашето домакинство са на или под 135% от указанията за федерална бедност или ако вие или някой от членовете на вашето семейство сте преживели загуба на работа. В допълнение, можете да се класирате, ако вие (или някой от членовете на вашето домакинство) сте получили одобрение за обезщетения по програмата за безплатни и намалени цени за обяд или Pell Grant по време на текущата година на наградата.
 • Всяко домакинство може да получи само едно обезщетение.
 • Обезщетението за изливане не е прехвърлящо.
 • Клиентите са длъжни да уведомят доставчика в рамките на 30 дни, ако вече не отговарят на условията за отстъпката.

Какви други услуги мога да получа при Total Wireless?

В допълнение към програмата си за EBB, Total Wireless предлага и много други услуги и предимства. Той предлага достъпни планове с данни, разговорни минути, текстове, данни за горещи точки и други. Той предлага мобилни устройства от най -реномираните марки, както и възможността да донесете свой собствен съвместим телефон. Той също така предоставя надеждна и отзивчива услуга за обслужване на клиенти. Освен това той предлага на клиентите си достъп до Verizon’S Национална мрежа с отлично покритие.

Какво друго трябва да знаете за тоталното безжично изливане?

Как да се присъединя към Total Wireless?

Можете да се присъедините към Total Wireless, като просто се регистрирате. Процесът на регистрация зависи от това дали имате свой собствен телефон или не искате да купите такъв от тях и от избрания от вас план/услуга. За да се регистрирате, можете да посетите официалния им уебсайт на TotalWireless.com. Ще се изисква да предоставите малко информация, включително пълното ви име, вашата компания’s име (ако имате регистрирана компания), текущият ви телефонен номер (от всеки превозвач), вашия имейл адрес и парола. Вие също ще трябва да приемете Общите условия. След като се регистрирате, ще получите допълнителна информация по имейл.

Работи ли общата безжична връзка с правителствените програми за спасяване на Lifeline?

Да, в допълнение към тяхната програма за изливане, Total Wireless предлага и отстъпки на Lifeline. Можете да имате и двете, и ако сте член на спасителния, обикновено не сте’не трябва да кандидатствате за обезщетението за изливане поотделно.

Мога ли да получа аварийното обезщетение за широколентова връзка (EBB), ако моето домакинство вече получава спасителни ползи?

Да, указанията на FCC ви позволяват да имате както спасителна линия, така и обезщетение за домакинство на домакинство едновременно. Въпреки това, всяко домакинство, отговарящо на условията, може да получи само едно изтичане и една спасителна линия от доставчик.

Бях засегнат от пандемията Covid-19 и загубих работата си. Допустим ли съм за общия безжичен ефект?

Да, програмата на EBB е проектирана точно, за да помогне на хората, които са били засегнати от пандемията. Ако сте загубили работата си или сте били изстреляни от 29 февруари 2020 г., може да имате право.

Колко добра е общата площ за безжично покритие?

Total Wireless е мобилен оператор на виртуална мрежа (MVNO), който използва Verizon’s Национално покритие. Verizon Network е Америка’най -голямата, най -надеждна мрежа, сега с Nationwide 5G. Като такова, то’Безопасно е да се каже, че Total Wireless предлага отлична зона за покритие.

Как да кандидатствате за тотално безжично въздействие

Телефонни сделки днес Телефонни сделки днес

Total Wireless е ниска цена на телекомуникационната компания, която може да успее да намали текущата ви сметка наполовина! Компанията е собственост на Tracfone, превозвач, който е мобилен оператор на виртуална мрежа (MVNO). Tracfone разчита на Verizon’S клетъчни кули, за да осигурят на клиентите покритие на мрежата на част от цената. Двете компании работят в Съединените американски щати, с милиони потребители на услуги за мобилни телефони. Днес ще се съсредоточа върху общата безжична лепка.

Аварийното обезщетение за широколентова връзка (EBB) е инициатива на федералното правителство, помагаща на хората, засегнати от Covid’19 С евтини комуникационни планове. Накратко, програмата предоставя отстъпка до 50 долара всеки месец за широколентови услуги за допустими клиенти. Освен това бенефициентите, които живеят на квалифицирани племенни земи, могат да получават отстъпки до 75 долара на месец за широколентови услуги.

За да се класирате за общото обезщетение за безжична аварийна връзка, трябва да имате брутен годишен доход на домакинството от 135 процента или под цифрата. Това е според насоките за бедност на федералното правителство. Има и други неща, които човек може да използва, за да се класира за програмата, независимо от превозвача, предлагащ услугата. Не забравяйте, че Total Wireless е точно сред многото телекомуникационни компании, предлагащи услугата на допустими потребители.

Как да се присъединя към Total Wireless

Със сигурност трябва да станете потребител на Total Wireless, преди да кандидатствате за обезщетение за изливане в компанията. Ако обаче все още не сте общ член на безжичната връзка, можете да се присъедините по всяко време, стига да отговаряте на всички изисквания. В крайна сметка, регистрирането за услугата е просто, тъй като трябва само да попълните полетата с цялата необходима информация.

 • Въведете нашите пълни имена, които включват вашето име, второ име и фамилия. Ако нямате три имена, можете да въведете първото си и фамилното име.
 • След това въведете вашата компания. Ако имате бизнес, трябва да влезете в компанията’S Пълно име, както сте се регистрирали в местните власти.
 • След това въведете телефонния номер, който в момента използвате. Няма значение, за чий превозвач е телефонът.
 • Ако сте съществуващ обща безжична потребител и все още не създавате акаунт, можете да въведете номера си в предоставеното поле.
 • След това ще трябва да въведете вашия имейл адрес и след това да изберете паролата си. Повторете паролата, само за да се уверите, че можете да я запомните правилно.
 • И накрая, приемете Общите условия и след това изпратете информацията за проверка. Трябва да получите допълнителни подробности на вашия имейл адрес.

Трябва да запомните, че цялата информация, която предоставяте, ще се поддържа частна и поверителна и няма да се използва погрешно, освен предвидената цел: да ви държи в системата. От време на време Total Wireless ще използва вашия имейл адрес, за да ви изпраща актуализации на телефонните планове и текущите промоции, за да ви информира. Винаги ще знаете за най -новите общи сделки с мобилен телефон чрез имейл адрес чрез имейл адрес.

Ако не искате много имейли в пощенската си кутия, можете да се откажете от тяхната услуга по желание и във всеки даден момент. Въпреки това, имайте предвид, че по този начин ще пропуснете много информация относно вашия акаунт и общата услуга на превозвача.

Какво е аварийното обезщетение за широколентова връзка (EBB)

Много хора са наясно само с програмата Lifeline, която се грижи за семействата с ниски доходи, като им предоставя безплатни държавни телефони и отстъпки на техните комуникационни планове.

Аварийното обезщетение за широколентова връзка е временна програма за спешни случаи от федералното правителство. Програмата за обезщетения се ръководи от Федералната комисия за комуникации (FCC), с която тя има за цел да помогне на семействата и домакинствата, които се борят да си позволят интернет пакети по време на пандемията Covid-19. Това е ново предимство и свързва допустимите домакинства с критични здравни услуги, работни места, виртуални класни стаи и т.н.

Както споменах по -рано, можете да получавате отстъпка до 50 долара всеки месец за широколентови услуги, ако сте сред допустимите клиенти за конкретен превозвач. Освен това бенефициентите, живеещи на квалифицирани племенни земи, получават отстъпки до 75 долара на месец за широколентови услуги. Освен това, бенефициентът може да получи безплатен таблет, лаптоп или настолен компютър, който да се използва за различни нужди от комуникация. Трябва обаче да допринесете повече от 10 долара и по -малко от 50 долара за покупната цена.

Аварийното обезщетение за широколентова връзка е почти подобна на Lifeline, но е различно по това, че е просто временно. Веднъж коварството’19 пандемия приключи, услугата ще приключи. Освен това услугата ще прекрати, ако средствата, разпределени за справяне с помощта, приключат. Следователно, което идва по -рано, ще сложи край на услугата. Ако обаче сте член’19 пандемия.

Важно е да се знае, че също така бенефициентите на Lifeline могат да кандидатстват за услугата, тъй като е разрешена. Следователно човек ще получи обезщетения за Lifeline и други за излитането.

Как да кандидатствам за общото обезщетение за безжична аварийна връзка

Сега обратно към нашия днес’s Дискусия за това как можете да кандидатствате за общото обезщетение за безжична спешна помощ. Е, заявлението за програмата е чисто онлайн и лесно можете да започнете на уебсайта Total Wireless. Ще започнете, като въведете пълното си име, пощенски код и имейл адрес, след което ще изберете опциите; “Имам телефонен номер, който искам да използвам с EBB,” или “Имам нужда от нов телефонен номер за изливане.”

Първата стъпка към кандидатстване за полза е определянето дали сте квалифицирани. Хиляди хора се нуждаят от услугата бързо и трябва да има задълбочен контрол, за да проверите дали трябва да се възползвате от помощта. В противен случай някои хора ще се преструват, че са необходими само за да вземат това, което не им принадлежи.

Квалификация

 • Е квалифициран да участва в програмата Lifeline
 • Е квалифициран да участва в безплатната и намалена програма за обяд.
 • Е претърпял значителна загуба на доходите от 29 февруари 2020 г., когато Covid’19 избухна. Загубата трябва да бъде документирана от известие или известие за оформление, заявление за обезщетения за безработица или други подобни документи.
 • Има федерална безвъзмездна помощ в текущата година
 • Отговаря на критериите за допустимост за обща безжична връзка в нашия случай или друг доставчик на услуги на EBB’S съществуваща програма с ниски доходи или Covid-19
 • Няма да получите услугата, докато не бъде проверена допустимост.

След като сте се квалифицирали, можете да кандидатствате онлайн на уебсайта Total Wireless. Ще трябва да качите всички необходими документи съгласно указанията. Можете също да кандидатствате за Услугата във Федералната комисия за комуникации и да изберете Total Wireless като свой доставчик на услуги. След като успешно сте приложили, можете да проверите състоянието на вашата кандидатура онлайн, когато посещавате, за да получите аварийна лента за път.

Какво ще се случи, ако програмата на EBB приключи

Когато Covid ‘19 завършва, това означава, че нещата ще се възобновят до нормалното. Следователно програмата ще приключи. При Total Wireless ще продължите с плана, в който сте се записали за вашия прилив по желание. Този път обаче няма да получите правителствената субсидия. Следователно ще трябва да платите за цялата цена без правителствената субсидия. Изглежда шокиращо, но кой казва, че няма да останете бедни завинаги

Как ще разбера дали програмата на EBB е приключила

Не трябва да се притеснявате как ще знаете, че програмата е приключила. Ще получите известие на вашия имейл адрес или телефонен номер.

Какви други услуги мога да получа при Total Wireless

Има многобройни комуникационни услуги, които можете да получите във фирмата, а не само програмата на EBB. Например, можете да получите телефони, които можете да закупите, за да използвате с превозвача. Не забравяйте, че имате нужда от някой от общите съвместими безжични телефони, за да използвате различни планове в компанията. Превозвачът работи на Verizon’S 4G LTE мрежа.

Total Wireless предлага данни, протоколи за гласови разговори и текстове, които можете да използвате с вашия телефон, таблет или компютър. Можете също така да закупите данни за гореща точка, които можете да използвате за свързване на няколко устройства.

Долен ред

Total Wireless е телекомуникационна компания, собственост на Tracfone, оператор, който е мобилен оператор на виртуална мрежа (MVNO). В момента компанията участва в програмата ACP и хората могат да кандидатстват онлайн във фирмата’s уебсайт, стига да се класират. Програмата EBB ще работи до ковид’19 е приключил или когато средствата, разпределени за програмата, са приключили, което идва по -рано.

Има ли обща безжична програма за ebb

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Приемайки всички бисквитки, вие се съгласявате с използването на бисквитки за доставяне и поддържане на нашите услуги и сайт, подобряване на качеството на Reddit, персонализиране на Reddit съдържание и реклама и измерване на ефективността на рекламата.

Отхвърляйки несъществени бисквитки, Reddit все още може да използва определени бисквитки, за да гарантира правилната функционалност на нашата платформа.

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .

Вземете приложението Reddit

Сканирайте този QR код, за да изтеглите приложението сега

Или го проверете в магазините за приложения

r/totalwireless

r/totalwireless

Добре дошли в общата дискусионна група Verizon (по -рано Total Wireless). Като изцяло неприсъединена и напълно неофициална група, можем да говорим откровено за проблеми и решения за живот с ада, който е общо от Verizon. С над 1600 членове това е мястото да получите отговори на вашите въпроси от колегите си и да помогнете на другите да получат отговори на своите. Това е и най -доброто място за получаване на нови реферални кодове, които работят!

Членове онлайн

от j_boozie

u/j_boozie аватар

Телефонът на програмата ACP, заседнал в ограничен крайник за 11 дни

На 15 декември се предадох в номера си от Pagepluscellular, за да се възползвам от програмата за достъпна свързаност чрез Gov’t. След като се активира телефона, той работи около 3 часа, преди внезапно да каже без услуга.

Опитах десетки опити през последната седмица или така, за да реша това по телефона, но те не могат да ме утвърдят, защото не използвах телефона, за да правя изходящи текстове/обаждания в рамките на тези кратки 3 часа, които работи, така че не мога да предоставя последните четири номера на текстове/обаждания, които направих наскоро, които направих наскоро.

Аз също нямам последните 4 от карта за фактуриране, защото програмата ACP е безплатна.

Това е невероятно разочароващо. Трябва да има друг начин да ме проверите чрез, чрез моята валидиране на програмата на ACP или шофьорската книжка, нещо. Не мога просто да ми бъде отказан достъп, защото нямам нито една информация, която никога не сте ме помолили да постигна предварително.

Номерът, в който съм вписал, е този, който имах от 15 години. Наистина искам да разтворя това, без да подаде жалба до FCC =/

Всяка помощ или идеи се оценява.