Мога ли да използвам Android TV Box без интернет?


Резюме на статията

Клиентите в Best Buy предпочитат следните продукти, когато пазаруват телевизори на Sony Android. Платформата Android TV е система за безжично стрийминг на видео и съдържание към вашия телевизор. Захранва се от Android и подобно на Roku, но с платформа. С когнитивния процесор XR ще можете да се насладите на потапящо визуално изживяване и перфектно аудио изживяване в Perfect Harmony. X1 е най -модерният 4K HDR процесор, способен да произвежда ярък цвят, висок контраст и точни изображения.

Топ 5 телевизионни кутии, които не се нуждаят от Wi-Fi

Не всички телевизионни кутии изискват Wi-Fi връзка. Ето пет телевизионни кутии, които можете да използвате без Wi-Fi:

1. Модел А: Основна характеристика 1 от модел a.

2. Модел Б: Основна характеристика 1 от Модел Б.

3. Модел С: Основна характеристика 1 от модел С.

4. Модел D: Основна характеристика 1 от модел D.

5. Модел Е: Основна характеристика 1 от Модел Е.

15 Уникални въпроса въз основа на текста

 1. 1. Възможно ли е да се използва кутия за телевизионни Android без интернет връзка?

  Да, възможно е да се използва кутия за телевизионни Android без интернет връзка. Можете да го свържете към вашия телевизор с помощта на HDMI порт и да го използвате за основни телевизионни функции.
 2. 2. Какви са предимствата на свързването на Android TV Box с интернет?

  Свързването на Android TV Box към Интернет ви позволява да изтегляте актуализации, да използвате приложения и да поточни съдържание. Той увеличава максимално функционалността на устройството.
 3. 3. Всички кутии за телевизионни телевизионни линии идват с интернет връзка?

  Не, не всички Android TV кутии идват с интернет връзка. Някои модели изискват да се свързвате с интернет отделно.
 4. 4. Може ли Android TV Box да бъде свързан към интернет без Wi-Fi?

  Да, кутия за Android TV може да бъде свързана към интернет без Wi-Fi. Можете да използвате Ethernet връзка, ако имате рутер наблизо вашия телевизор.
 5. 5. Какви са опциите за съхранение, налични за Android TV кутии?

  Android TV кутиите предлагат различни капацитет за съхранение, вариращи от 16GB до 64GB, в зависимост от модела и цената.
 6. 6. Можете ли да играете онлайн игри на Android TV Box?

  Да, можете да играете онлайн игри на телевизионна кутия с Android. Някои висококачествени Android устройства дори поддържат игра на масивни заглавия от платформи като Steam.
 7. 7. Колко скорост на интернет връзка е необходима за плавно стартиране на кутия за телевизор с Android?

  Android TV Box изисква минимум 4Mbps скорост на интернет връзка, за да работи безпроблемно.
 8. 8. Можете ли да използвате WhatsApp на Android TV Box?

  Да, възможно е да се използва WhatsApp на Android TV Box. Можете да го изтеглите от Google Play Store или да го инсталирате чрез Google Duo.
 9. 9. Можете ли да използвате телевизионна кутия без интернет връзка?

  Да, можете да използвате телевизионна кутия без интернет връзка. Можете да гледате телевизионни канали, да свържете Blu-ray/DVD плейъри и да използвате високоговорители, без да изисквате достъп до интернет.
 10. 10. Какви са опциите за свързване на Android TV кутия към телевизор без интернет?

  Можете да свържете Android TV кутия към телевизор с помощта на HDMI порт. Не е необходима интернет връзка за този тип връзка.
 11. 11. Възможно ли е да гледате телевизия за наваксване без интернет връзка?

  Да, някои догонващи телевизионни услуги ви позволяват да гледате съдържание без интернет връзка. Някои може да изискват малка такса или да осигурят безплатни изпитания.
 12. 12. Налични ли са интелигентни интеграции на дома за всички телевизионни кутии?

  Интеграциите на интелигентни дома могат да не са достъпни за всички телевизионни кутии, особено по -евтини. Важно е да проверите спецификациите или данните за продукта преди закупуване.
 13. 13. Можете ли да използвате уеб браузър на Android TV Box без интернет връзка?

  Необходима е интернет връзка, за да се използва уеб браузър на Android TV Box. Въпреки това, на някои съдържание може да бъде достъпно офлайн, след като бъде направена първоначалната връзка.
 14. 14. Можете ли да използвате Android TV Box, за да предавате съдържание от iPhone?

  Да, можете да предавате видео съдържание от вашия iPhone до кутия за телевизионни Android, без да изисквате домашна мрежа. Може да се направи с помощта на евтина HDMI връзка.
 15. 15. Направете всички приложения за интелигентни телевизори като Netflix и YouTube?

  Не, не всички интелигентни телевизори поддържат приложения като Netflix и YouTube. Важно е да проверите спецификациите или възможностите на вашия телевизор, преди да очаквате поддръжка за конкретни приложения.

Може ли телевизионната кутия да работи без wi-fi?


Кредит: GameOfthrones-Craotia.com

Да, телевизионната кутия може да работи без wi-fi. Можете да гледате телевизионни канали, да свържете Blu-ray/DVD плейъри и да използвате високоговорители точно като нормален телевизор, като използвате кабелна кутия или антена.

Как да използвате телевизионна кутия без интернет връзка

Телевизионните кутии ви позволяват да гледате любимите си предавания, филми и спортове, без да сте привързани към интернет. Да използвате телевизионна кутия без интернет връзка:

1. Свържете телевизионната кутия към вашия телевизор с помощта на HDMI порт.

2. Следвайте инструкциите в телевизионната кутия, за да се свържете с интернет чрез Wi-Fi или Ethernet.

Мога ли да използвам Android Box без Wi-Fi?


Кредит: www.Joom.com

Да, можете да използвате Android TV кутия без Wi-Fi, но може да ограничи функционалността на устройството. Някои Android TV кутии изискват интернет връзка за изтегляне на актуализации и използване на приложения. Необходима е и бърза интернет връзка за изтегляне и стрийминг на съдържание.

Wi-Fi може да се използва в допълнение към Ethernet, в зависимост от наличието на близък рутер. Можете да свържете мобилното си устройство или други устройства към телевизионното поле с помощта на USB или HDMI портове.


Мога ли да използвам Android TV Box без интернет

Клиентите в Best Buy предпочитат следните продукти, когато пазаруват телевизори на Sony Android. Платформата Android TV е система за безжично стрийминг на видео и съдържание към вашия телевизор. Захранва се от Android и подобно на Roku, но с платформа. Вижте списъка с най-високо оценени Sony Android TV под формата на отзиви и мнения, както и в списъка’S класиране. С когнитивния процесор XR, вие’Ще мога да се насладите на потапящо визуално изживяване и перфектно аудио изживяване в перфектната хармония. Поради чистото си черно покритие, живите цветове и реалните нюанси на XR Triluminos Pro правят гледането на филми и игри се чувстват светове далеч. X1 е най -модерният 4K HDR процесор, способен да произвежда ярък цвят, висок контраст и точни изображения.

Топ 5 телевизионни кутии, които не са’не се нуждаят от wi-fi

Топ 5 телевизионни кутии, които не са’t се нуждаят от wi-fi https: // снимки.certsimple.com/1661366601212.JPG 800 600 Louis Louis https: // Secure.Gravatar.com/avatar/a5aed50578738cfe85dcdca1b09bd179?s = 96 & d = mm & r = g 17 февруари 2022 г. 14 декември 2022 г

Не всички телевизионни кутии изискват Wi-Fi връзка, тъй като някои модели се предлагат с Ethernet портове, които ви позволяват да се свържете с интернет с помощта на кабел. Въпреки това, Wi-Fi често е предпочитаният метод на връзка за повечето потребители, тъй като предлага по-стабилна и по-бърза интернет връзка. Ако търсите телевизионна кутия, която не се нуждае от Wi-Fi, тогава може да искате да помислите за един от следните модели.

Достъпът до стрийминг услуги като Amazon Instant не е ограничен от липса на достъп до интернет. Ако имате телефон с активиран Wi-Fi, можете също да гледате това съдържание на вашия смарт телевизор, като го свържете към HDMI порт. Препоръчва се да свържете вашия Sony Android TV към интернет, така че да може да се осъществи най -ефективно. Можете да предавате видео съдържание към вашия Smart TV от вашия iPhone, без да имате домашна мрежа, защото това е евтин и прост начин да го направите. Ако имате достъп до интернет, можете да свържете антената или да платите кабел или сателитна кутия, ако и двете са включени (с изключение на антената). Повечето интелигентни телевизори не поддържат Netflix, YouTube или друго приложение.

Може ли телевизионната кутия да работи без wifi?

Кредит: GameOfthrones-Craotia.com

Няма да има проблем, ако нямате интернет връзка. Можете да гледате телевизионни канали с кабелна кутия или антена, да свържете Blu-ray/DVD плейъри и да свържете високоговорители точно като нормална телевизия, като използвате кабелната кутия или антената. Единствените приложения, налични с него, са тези за стрийминг на видео.

Телевизорът Android Box или Android стрийминг кутията е устройство, което повечето хора имат притежание. За да го използвате напълно, обикновено е най -добре да имате стабилна интернет връзка. Все още си струва да се обмисли дали устройството си заслужава, ако нямате постоянен достъп до интернет. Капацитетът за съхранение на Android TV кутии варира по цена, с опции от 16GB до 64 GB в зависимост от модела. Google Assistant може да бъде достъпен или от вашия телефон, или чрез дистанционното поле. С Android кутия можете да играете онлайн игри. На висококачествено Android устройство можете също да играете масивни заглавия от Steam.

Ако имате Android Box, който поддържа уеб браузър, трябва да имате интернет връзка. Има две опции: безплатни или премиум приложения. Ако искате да можете да използвате телефона си без буфериране, препоръчвам да използвате премиум приложение. Когато гледате съдържание на по -голям екран, Android Box консумира повече данни. Кутиите за Android трябва да имат минимум 4Mbps интернет връзка, за да работят безпроблемно. Кутиите за Android също могат да бъдат окабелени или безжични, което ви позволява да използвате двата вида клавиатури и мишки. Възможно е също така да използвате WhatsApp на вашето Android устройство, което може да бъде изтеглено на вашата кутия за Android или инсталирана чрез Google Duo.

Как да използвате телевизионна кутия без интернет връзка

Телевизионните кутии ви позволяват да гледате любимите си предавания, филми и спортове, без да сте привързани към интернет. Телевизионната кутия, като всяко друго електронно устройство, изисква интернет връзка, за да функционира. Ако нямате интернет връзка, можете да свържете телевизионна кутия към телевизор с HDMI порт и да го използвате, без да използвате интернет. Можете да се свържете с интернет чрез Wi-Fi или Ethernet, като следвате инструкциите в телевизионната кутия.

Мога ли да използвам Android Box без wifi?

Кредит: www.Joom.com

В действителност основните телевизионни функции могат да се изпълняват без използване на интернет връзка. За да увеличите максимално предимствата на вашия Sony Android TV, трябва да го свържете с интернет.

Някои Android TV кутии не идват с интернет връзка, докато други го правят. За да изтеглите актуализации и да използвате приложения, вие’Ще се нуждая от интернет връзка. Бърза интернет връзка е необходима за изтегляне и стрийминг на съдържание. Wi-Fi може да се използва в допълнение към Wi-Fi, но само ако имате рутер наблизо вашия телевизор. Телевизионната кутия с Android може да бъде свързана с интернет, без да се използва WiFi, като следвате няколко прости стъпки. Възможно е да отгледате вашето устройство с Android на вашия телевизор с помощта на HDMI порта. Можете също да свържете мобилното си устройство или друго устройство, което е свързано към полето с помощта на USB или HDMI.

Може да се изискват по -усъвършенствани техники, в зависимост от вида на смарт телевизора, който имате. Възможността за гледане на захващане на телевизия без интернет връзка не е рядкост. Някои услуги изискват малка такса за използване, докато други предоставят безплатни изпитания. Ако не’нямате кабел, можете да получите Android TV кутия безплатно. Обикновено интелигентните интеграции на дома не са достъпни за по -евтини кутии. Chromecast се предлага с вградена операционна система, подобна на тази на Amazon Fire Stick. Проверете дали имате активиран Wi-Fi на вашия компютър. Вие’LL също се нуждае от кабелна или Ethernet връзка, ако искате да се свържете с устройството чрез акаунт в Google. Ако имате Android TV Box, можете да получите достъп до Netflix, като изтеглите приложението Netflix.

Как да гледате 4K съдържание на вашата кутия за Android TV

Ако имате Android TV Box, който поддържа 4K, можете да използвате филмите за игра на Google Play и телевизионното приложение, за да гледате 4K съдържание. Можете също да изтеглите Google Play Movies и TV App, за да гледате филми и телевизионни предавания, които се съхраняват на вашето устройство.

Изисква ли Android TV Box интернет връзка?

Кредит: www.Currentschoolnews.com

Android TV Box не изисква интернет връзка, за да функционира. Въпреки това, без интернет връзка, кутията няма да има достъп до онлайн съдържание или видеоклип на потока. В допълнение, някои функции, като определени приложения и игри, може да не са налични без връзка.

Ако имате телевизор с Android, можете да предавате много съдържание от телефона си, без да се притеснявате да го заредите. Може да не успеете да го гледате, стига съдържанието да бъде изтеглено или офлайн. Можете лесно да изтеглите и използвате всяко приложение, което искате да използвате Android TV, и те ще ви свържат с PlayStore. Можете да предавате телевизионни канали на живо на вашия телефон, таблет или компютър, като използвате една от следните алтернативи на Reliance Jiotv. Можете. С горната кутия за въздушни или Android можете да гледате всички местни телевизионни предавания без кабелна или сателитна връзка. Това е името на Google TV, новото име за Android TV. Много от функциите, с които сте свикнали да използвате с Android TV, все още присъстват в Google TV продуктите. Когато свържете мобилните си устройства, можете да ги използвате като дистанционно управление или като дисплей за съдържание’Преглеждайте мобилното приложение на Netflix.

Ще ви трябва активна интернет връзка, за да използвате Android TV кутия

При закупуване на кутия за телевизия Android е от решаващо значение да имате силна интернет връзка в дома си. Ще можете да свържете кутията си към WiFi мрежа в допълнение към свързването към нея. Кутията е свързана с интернет и е готова за използване. Можете да се свържете с интернет чрез Wi-Fi или Ethernet, в зависимост от вашия избор. Стриймерите могат да очакват да изтеглят със скорост 6 мегабита в секунда за по -голямата част от стрийминг услугите.

Има ли нужда от телевизионна кутия

За да гледате телевизия през телевизионна кутия, ще ви трябва интернет връзка. Това е така, защото телевизионната кутия трябва да може да предаде телевизионния сигнал от интернет. Ако нямате интернет връзка, няма да можете да гледате телевизия през телевизионна кутия.

Каква е разликата между интелигентните телевизори без интернет и интелигентните телевизори с интернет? да и не. Кабелната кутия или антената’Използването ви позволява да гледате телевизионни канали, да слушате музика, да възпроизвеждате Blu-ray/DVD дискове и да свържете високоговорители, по същия начин, по който прави стандартният телевизор. Ще се изисква обаче да имате достъп до интернет, за да използвате някое от приложенията за стрийминг на видео, включени в него. През 2020 г. едно от всеки три американски домакинства ще има умна телевизия. Умните телевизори имат по -широк спектър от функции от стандартните, тъпи телевизори. Те също са по -склонни да имат добро общо качество на видеото.

Цената на интелигентен телевизор е приблизително 100 долара повече от цената на комплект, на който липсват интелигентни функции. Когато използвате интелигентен телевизор, който не е свързан с интернет, има някои проблеми, които трябва да сте наясно. Липсата на актуализации на фърмуера на вашия смарт телевизор е най -сериозният проблем. Софтуерната програма, която работи на физическо устройство (или набор от инструкции), е известна като фърмуер. Производителите на Smart TV често актуализират своя фърмуер до по -нови версии. Интернет може да бъде свързан с вашия смарт телевизор по два начина. WiFi вече е настройката по подразбиране за по -голямата част от смарт телевизорите.

За да предавате видео, уверете се, че сте в обхвата на вашия рутер, така че сигналът за wifi да може да бъде силен. Можете също да свържете телевизора си директно към Ethernet кабел, ако искате. SCEPTER X325BV-FSR-32 ′ ′ Контрастът между светлината и тъмното е по-остър в клас FHD (1080p). Подвижните изображения изглеждат жизненост заради големия брой богати цветове в LED дисплея. Можете също да използвате Roku или Firesticks, за да направите телевизора умен, като свържете три HDMI порта.

Имам ли нужда от телевизионна кутия, ако имам умен телевизор

Ако имате интелигентен телевизор, може да не ви трябва телевизионна кутия. Телевизионната кутия ви позволява да свържете телевизора си към интернет и ви дава достъп до стрийминг услуги, приложения и игри. Умната телевизия има вградени тези функции.

В зависимост от функциите на вашия телевизор, може да не се нуждаете от Android Box в допълнение към Smart TV. Всяка телевизионна марка използва една от тези операционни системи и всяка от тях има свой собствен набор от функции. Amazon Fire е вграден в 50-инчовия интелигентен 4K UHD, който се предлага в Amazon.com. Не се нуждаете от Android TV Box, ако вече имате Android Smart TV, работещ с операционната система Android. Устройството може да бъде полезно в няколко ситуации, включително да ви позволи да видите Jailbroken или вкоренено съдържание. В Smart TV е възможно други операционни системи да нямат същите предварително заредени приложения. Потребителите могат да изтеглят приложения като Stremio или Kodi, използвайки Android TV Box Jailbroken от Bluestacks.

Тези приложения, които са безплатни, позволяват на потребителите да гледат стотици хиляди филми и телевизионни предавания. Потребителите от уебсайтове на трети страни не са длъжни да изтеглят приложение като Kodi; Въпреки това се качва някакво съдържание. Устройствата за джейлъри могат да представляват заплаха за сигурността и да представляват риск за устройството. Телевизионните кутии обикновено са по -евтини от новите умни телевизори, затова много хора ги предпочитат. Няколко телевизионни кутии включват 4K Ultra HD с HDR гледане, но много смарт телевизори не го правят. Ако Android TV кутия има желаната от вас технология, но интелигентна телевизия липсва, трябва да помислите за закупуване на такава.

Какво е интелигентен телевизор и какво може да направи?

Какво представляват интелигентните телевизори?
Интелигентният телевизор е телевизор, който може да се свърже с интернет, без. Тези две устройства осигуряват голямо количество ново съдържание, но повечето смарт телевизори ще имат същото съдържание, което се предлага в вградения им магазин за приложения.
За да получите достъп до поточно съдържание чрез вградения магазин за приложения на вашия смарт телевизор, трябва да го свържете с интернет. Ако вашата телевизионна кутия няма Wi-Fi връзка или ако възнамерявате да използвате Ethernet, можете да го свържете чрез HDMI порт на вашия телевизор, без да използвате безжична връзка. За да стартирате Android TV кутии, трябва да сте свързани с интернет.

Можете ли да имате сателитна телевизия без интернет

Дори и да не’нямате интернет, винаги можете да гледате сателитна телевизия от дома, използвайки стрийминг услуги. Докато ястие’S стрийминг телевизор и съдържание изискват достъп до интернет, някои функции, като функция на Google Voice на дистанционните дистанционни, са достъпни само ако имате интернет връзка.

Някои от неговите функции и възможности ще бъдат пренебрегвани, ако нямате достъп до интернет на вашия смарт телевизор. Сред другите функции са изтеглянията на приложения и актуализациите на фърмуера. Въпреки че качеството на картината е отлично, то’си струва да се отбележи, че това’забележима разлика от стандартния телевизор. Smart TV Mirror е подобна концепция с огледало за мобилен телефон, което е прехвърлянето на съдържание между мобилен телефон и друго устройство. За да се направи това, както устройствата, така и HDMI кабел трябва да са съвместими. Преди да използвате вашето Android устройство, уверете се, че поддържа огледално леене; Не е възможно да се огледало от хвърляне на всяко устройство. Устройствата за стрийминг като Roku, Apple TV и Chromecast също са съвместими с вашия Smart TV.

Ако не’няма wi-fi, може да изглежда, че закупуването на смарт телевизор е загуба на пари. Можете да използвате определени функции само ако имате достъп до интернет. Можете да добавите антена към дома си, за да получавате местни телевизионни предавания на по -ниска цена. Друга страхотна характеристика на Smart TV е тяхното повишено качество на изображението. Почти всеки интелигентен телевизор изисква да се регистрирате за акаунт, но той’става все по -често срещано. Може да ви е трудно да изпълните някои стъпки за настройка, ако нямате достъп до интернет. Ако не’нямате достъп до Wi-Fi, все още можете да гледате съдържание на вашия смарт телевизор, като използвате различни методи.

Антената оказва влияние върху антената.

Той се излъчва по множество канали.
Абонатите на Netflix могат да гледат шоуто от своите дивани.

Dish предлага перфектното решение за режещи кабели

Ако ти’Търсите начин да отрежете шнура и все пак да се насладите на любимите си предавания, ястието е решението за вас. Можете да гледате стотици канали, без да се налага да се свързвате с интернет с ястие. Ако направите това, все още можете да гледате любимите си предавания, докато си почивате. Освен това, тъй като интелигентните телевизори могат да се използват без интернет връзка, вие не сте’не трябва да се притеснявате от компромиси с всяка от функциите, които предлагат.

Ще работи ли интелигентна телевизия без интернет връзка

Умната телевизия няма да работи без интернет връзка. Телевизорът трябва да бъде свързан с интернет, за да има достъп до интелигентните функции.

Защо трябва да поддържам моята смарт телевизия свързана, докато аз’m далеч от интернет? Умните телевизори, освен че могат да стартират приложения без интернет връзка, могат да се използват и по различни начини. Наличието на свързана функция, като свързване към любимите ви приложения за стрийминг, може да наложи вашето участие. За да отстраните проблемите с свързаността с вашия телевизор, първо трябва да ги идентифицирате. Устройствата за стрийминг на Amazon Fire Stick, Apple TV HDMI ви позволяват да свържете вашия смарт телевизор към интернет чрез домашната ви Wi-Fi мрежа, като елиминирате нуждата от проводници. Можете да предавате съдържание от вашия телефон, таблет или лаптоп към телевизора си с Google Chromecast. Можете да направите видео, аудио и изображения с мобилното си устройство. Поддръжката на Google има обяснение на процеса.

Умен телевизор

Умната телевизия е телевизия, която е свързана с интернет и може да стартира приложения и да разглежда мрежата. Обикновено имат вграден уеб браузър и могат да пускат приложения като Netflix и Hulu. Някои интелигентни телевизори също могат да отразяват вашия смартфон или таблет, което ви позволява да използвате телефона си като дистанционно управление.

Умните телевизори, в допълнение към осигуряването на достъп до интернет, могат да се използват за стартиране на различни приложения. Инструментите за разпознаване на глас като Amazon Alexa и Google Assistant вече се предлагат в нарастващ брой продукти. Интелигентните ключалки, както и сензори и други свързани устройства, са съвместими с голям брой телевизори в дома. Някои телевизори дори включват специализирано табло за управление на всички устройства, свързани с интернет във вашия свързан дом. Всеки основен телевизионен производител се е преместил от тъпи телевизори към интелигентни комплекти. Вашата домашна мрежа се използва за свързване на интелигентен телевизор към интернет и поточно видео и услуги. По -голямата част от телевизорите сега поддържат 802.11ac и 802.11ac е най -често срещаният вид цифрова свързаност.

Има някои Wi-Fi, но следете по-старите модели, които все още могат да използват 802.11n стандарт. Мрежестите рутери също могат да се използват за подобряване на покритието в целия ви дом. Гласовите асистенти, като Amazon Alexa и Google Assistant, набират популярност сред собствениците на Smart TV. Уебсайтове като YouTube имат свои собствени приложения за интелигентна телевизия, които са съобразени с телевизора, за да могат зрителите да разглеждат видеоклипове, без да напускат екрана. В действителност няма универсални приложения и функции за всички смарт телевизори. Менютата в телевизора също ще се различават по марката поради уникалния дизайн на всеки производител’s дистанционно управление. По -малките телевизионни марки и по -старите модели може да се колебаят да изтласкат актуализациите толкова бързо, колкото LG, Samsung и Sony правят.

Много други марки на стойност ще бъдат по-трудни за актуализиране или добавяне на нови приложения в магазина за приложения, защото TCL’S Партньорство с Roku работи добре. Pizza и Uber могат да бъдат поръчани от вашия диван с помощта на гласови асистенти, ако имате смарт телевизори. Те също така ви позволяват да огледалите и споделяте снимки и видеоклипове от смартфон, използвайки големите им екрани. Интелигентните телевизори обикновено имат говежни процесори и по -добри връзки от обикновените комплекти. Умният говорител е най -видимият аспект на технологията Smart Home. Тези високоговорители се предлагат с микрофон и хардуер, за да се даде възможност за гласово захранване. Тези гласови асистенти вече могат да бъдат намерени в голям брой умни телевизори.

Не’не трябва да притежавате интелигентен телевизор, за да гледате Netflix или YouTube върху него. Ако не’Не се нуждая. Той осигурява достъп до хиляди канали и приложения чрез Roku Streaming Stick. Ако живеете в Apple House, ще ви трябва Apple TV. Amazon има няколко други устройства в допълнение към Fire TV Stick 4K. Телевизоите от по-висок клас обикновено са по-способни да предлагат повече от просто свързаност, така че разликата в цените също може да бъде измамна. Wikileaks пусна предполагаеми документи на ЦРУ, които описват как да шпионират смартфони и смарт телевизори. Умните телевизори могат да събират информация за вас и вашите навици за гледане за компании.

Умните телевизори събират данни за гледане и ги предават на маркетолозите и рекламодателите. По -голямата част от тези данни са ограничени до това, което виждате и използвате ежедневно. Ако вашият телевизор има вграден микрофон, трябва да можете да го изключите, когато не е’t се използва. Същите станции ще се излъчват на всички абонати, независимо дали имат кабелна или сателитна услуга. Функциите и услугите на Smart TV нямат ефект върху способността на телевизора да получава местни предавания. Ако искате да се възползвате от всички свързани приложения и услуги, трябва да имате интернет връзка. Можете да гледате онлайн видеоклипове и да слушате музика на вашия смарт телевизор, като използвате платени услуги като Amazon Video, Hulu и YouTube.

Има и онлайн услуги за онлайн услуги, които предоставят новини и спортове на живо, както и шоута, филми и събития на живо. Когато сравнявате моделите на Smart TV с модели с по-ниска цена, можете да видите, че някои интелигентни телевизори имат по-добро качество на картината. Умните телевизори имат най -добрата комбинация от удобство и съдържание на всяка интелигентна телевизия на пазара. Този тип функционалност може да бъде осигурен от стрийминг пръчка, стига да поддържа както 4K, така и висок динамичен диапазон (SDR). Стриймингът е най-добрият вариант за получаване на разнообразна гама от съдържание за вашия телевизор, въпреки факта, че 4K Blu-Rays са достъпни за закупуване или наем.

Е умен телевизионно право за вас?

Умната телевизия се предлага в различни размери и има широк спектър от функции, което го прави отличен избор. От решаващо значение е да сте наясно с свързаните рискове и да предприемате стъпки, за да се защитите, ако е необходимо.

Sony Android TV

Там’много да обичам за Sony’S Android TV. Платформата е лесна за използване и навигиране и ви дава достъп до широк спектър от приложения и услуги. Качеството на картината е отлично, а качеството на звука също е впечатляващо. Единственият недостатък е, че изборът на приложения и услуги е донякъде ограничен, но това’s не е огромен проблем. Като цяло, Sony’S Android TV е чудесен вариант за всеки, който търси нов телевизор.

Клиентите в Best Buy предпочитат следните продукти, когато пазаруват телевизори на Sony Android. Платформата Android TV е система за безжично стрийминг на видео и съдържание към вашия телевизор. Захранва се от Android и подобно на Roku, но с платформа. Вижте списъка с най-високо оценени Sony Android TV под формата на отзиви и мнения, както и в списъка’S класиране. С когнитивния процесор XR, вие’Ще мога да се насладите на потапящо визуално изживяване и перфектно аудио изживяване в перфектната хармония. Поради чистото си черно покритие, живите цветове и реалните нюанси на XR Triluminos Pro правят гледането на филми и игри се чувстват светове далеч. X1 е най -модерният 4K HDR процесор, способен да произвежда ярък цвят, висок контраст и точни изображения.

4K Ultra HD Triluminos Pro процесор X1 и 4K HDR процесор X1 дават на потребителя по-естествено изглеждащ и потапящ опит. Поради чистия си черен цвят и оттенъци в реалния свят, XR Triluminos Pro транспортира филми и игри на по-високо ниво. С Triluminos Pro можете да се насладите на милиарди точни цветове, които преди това бяха невъзможни за възпроизвеждане в реалния свят със същото ниво на детайли и цвят. 4K Ultra HD резолюционния процесор X1 и Triluminos Pro ви дават визуалния аспект и цвят, които заслужавате, че можете лесно да получите достъп до съдържание от любимите си приложения за стрийминг благодарение на Google TV и Google Assistant.

Най -добър Android TV: Sony Bravia 164 cm

Като цяло, Sony Bravia 164 cm е най -добрият Android TV в този списък. Устройството се предлага с 4K Ultra HD дисплей и резолюция 3840 x 2160 пиксела, което го прави отличен избор за гледане на видеоклипове.

I’m писател на съдържание, който има осем години опит в създаването на убедителни статии и кратки истории. I’M непрекъснато търси нови теми и истории, за да привлече вниманието на новите читатели. С моите знания и опит мога да ви помогна да изпълните целите си за създаване на съдържание.

Мога ли да използвам Android TV Box без интернет

Android Box TV или Android стрийминг кутия е устройство, за което повечето хора приемат. Да превърнат нормалните си телевизори в умни телевизори.

Със сигурност устройството може да предложи много предимства.

За да го използвате за пълния си потенциал, обикновено ще ви е необходима стабилна интернет връзка. От друга страна, ако не го направите’нямам достъп до интернет постоянно. Устройството все още си струва да се разгледа.

Използване на Android Box без интернет

Съдържание

Можете да играете офлайн игри-

Android Box може да пуска игри, достъпни в Google Play Store. Стига’е офлайн игра, нямате нужда от интернет връзка. Онлайн игри обаче изискват стабилна връзка.

За да изпитате максимален комфорт на игра на игри на голям екран. Можете да свържете вашите игрови контролери към вашата кутия и да играете, или можете да използвате телефона или таблета си като контролер, като използвате приложението за дистанционно управление на Android TV.

За да изтеглите офлайн игри

Има вграден магазин за изтегляне на хиляди игри. Просто влезте в съществуващия си акаунт в Google или създайте нов, за който да получите достъп до.

Имайте предвид, че броят на игрите, които могат да се играят на Android Box, е по -малко.

Тъй като разработчиците трябва да кодират своите игри, за да ги направят съвместими в Android TV OS. Следователно, ще видите по -малко игри в магазина, отколкото на мобилния си телефон.

Като алтернатива можете да използвате USB, в който APK файловете са достъпни за офлайн игри. Поставете го в USB порта на вашата кутия Android. Инсталирайте ги и играйте. Но не забравяйте да разрешите “Инсталирайте приложения от неизвестни ресурси.”

Контролирайте вашата телевизионна кутия с Android с вашия смартфон

Кутиите за Android имат предимството да позволят на телевизора да се контролира от мобилно устройство. Значи не’не трябва да се грижите за дистанционното управление всеки път. От обем на обем нагоре и надолу,

Изтеглете подходящ контролер на Android и той ще направи всичко или повече като дистанционно управление.

Така че можете дори да използвате мобилното си устройство като игрална подложка, за да играете игри, да прескачате между каналите и да използвате Google Voice Assistant.

Използване като устройство за съхранение

Можете да използвате Android кутии като устройство за съхранение, за да съхранявате медийни файлове и да ги пускате офлайн на вашия телевизор.

Тези устройства измислят вградени опции за съхранение, 16GB до 64GB в зависимост от ценовия фактор. Но всички те ви позволяват да вмъкнете USB устройство за увеличаване на капацитета за съхранение според вашите нужди.

Използвайте Google Assistant

Google Assistant обикновено е включен в последните Android TV кутии. То’S офлайн функция, която може да възпроизвежда музика, да показва отчети за времето, да предоставя актуализации на новини, да търси филми, музика и игри, да включи и изключи телевизията си и да направи толкова много други неща, просто като натискате бутони или говорите.

Достъпът до Google Assistant може да бъде достъпен през кутията дистанционно или на вашия телефон. Можете да го задействате чрез бутон на дистанционното си с a “Мик” дизайн върху него. Можете също да го задействате чрез дистанционното си’S бутон за лого на Google.

Използвайте кутия с Android с интернет.

Използвайте вашата кутия за телевизия Android като Chromecast

Много кутии с Android имат вградена функция “Chromecast” Това работи с помощта на интернет връзка. То’S Използва се за изпращане на съдържанието от вашия Android телефон, Chromebrowser, до телевизора с поддръжка на Chromecast, за да гледате съдържанието на голям екран.

Можете да предавате филми онлайн.

Можете да предавате онлайн филми с помощта на Android Box на вашия телевизор. Популярни приложения за стрийминг като Netflix, Hotstar, Hulu, YouTube, Amazon Prime Video и Twitch, които са достъпни като приложения или като уебсайтове в интернет.

Просто изтеглете приложенията от Google Play Store и започнете да стрийминг филми онлайн. Но се уверете, че вашите данни не са ограничени, защото поточните филми ще консумират добро количество данни.

Можете да играете онлайн игри.

Android кутия може да ви позволи да играете онлайн игри. Игрите с големи титли в Steam също могат да се играят на качествени кутии с Android. Научете как да играете парни онлайн игри на Android TV.

Дон’Не се притеснявайте за контролерите за игри. Можете да свържете вашите Xbox контролери към вашата кутия Android чрез Bluetooth.

Междувременно, малката настройка може значително да подобри комфорта на вашите игри.

Можете да гледате телевизионни канали на живо.

Можете да гледате LivetV канали, но за това е необходима супер бърза интернет връзка. Android кутиите не могат да пускат кабелни канали като Android TV могат да правят.

Можете да прочетете повече за него тук: Можете ли да гледате кабелна телевизия на кутия с Android?

Изтеглете приложение от Google Play Store, което може да ви даде достъп до телевизионните канали.

На различна бележка:

Можете да решите да изберете безплатно или премиум приложение. Но ще ви препоръчам да отидете с първокласно приложение, ако наистина искате да имате изживяване без буфериране.

Можете да изтеглите приложения от PlayStore.

Както на мобилните си телефони, можете да изтеглите всякакъв вид приложение и да го стартирате на телевизора си. Android кутиите поддържат Google Play Store, така че приложенията и там. Уверете се обаче, че сте в интернет връзка.

Можете да гледате YouTube онлайн.

Друго предимство защо се нуждаете от интернет във вашата кутия за Android е да възпроизвеждате видеоклипове в YouTube. И аз не’не мисля, че всяко устройство за забавление е перфектно без тази платформа.

Както и да е, YouTube има функция за изтегляне на видеоклипове, които да гледате по -късно, когато вие’Извън интернет. И както се оказва, Android кутиите поддържат функцията. Означава, че можете да възпроизвеждате изтеглените видеоклипове в акаунта в YouTube и с интернет връзка.

Можете да използвате браузър.

Android кутия може да има и уеб браузър и това’друга причина трябва да имате интернет връзка. Очевидно е,. Ще ви трябва нещо по -добро.

Тук’s, когато става въпрос за използване на клавиатура и мишка. Кутиите Android могат да поддържат безжични и кабелни клавиатури и мишки. Така че с тези прости аксесоари, сърфирането се чувства донякъде като вас’отново с помощта на компютър или лаптоп.

Направете видео разговори с Google Duo

Когато използвате интернет на вашата кутия за Android. Можете да го използвате за целите на видео обажданията, ако’s Нещо, което искате. Но за това ще ви трябва уеб камера Separe и микрофон. За да бъда честен, идеята не е толкова голяма, но все пак я’s възможно.

Изтеглете Google Duo на вашата кутия с Android или WhatsApp също може да работи.

Използва ли Android TV Box много данни?

 • Телевизионните предавания могат да варират по размер от 150MB до 1.5GB в зависимост от тяхното качество и дължина.
 • Средният филм от 720p използва 0.7GB до 2 GB данни.
 • В зависимост от кодирането, 1080p може да използва до 10-12GB.

Колко MBPS ми трябват за кутия с Android?

Подобно на други устройства, колкото повече mbps, толкова по -добро преживяване на сърфиране ще получите. Дали е така’s стрийминг на HD филми или игра на онлайн игри.

Минимално 4Mbps интернет връзка е добра за Android кутии за гладко изживяване на стрийминг. Ако планирате да се свържете с интернет чрез функцията Hotspot на вашето мобилно устройство. След това се уверете, че вашият смартфон е поддържан 4G.

Какво е Android TV Box и как работи? Подробности вътре!

Как да свържа Netflix към телевизията?

Развлеченията днес не се ограничават само до ежедневни сериали на сапуна по телевизията или песните на вашето радио. Светът на развлеченията се разшири и непрекъснато става все по -напреднал. Било то класическите филми от 70-те години или наскоро пуснатите Rom-Com, OTT платформите имат всичко това. По -рано публиката имаше ограничено съдържание за гледане. Но, днес’S World, там’S толкова много съдържание за гледане! Можете да се абонирате за OTT платформи, плащащи фиксирани месечни/годишни такси. Но ако искате да се насладите на пълно изживяване да гледате основен видео оригинал на големия екран, обикновено ще ви е необходим умен телевизор. Обаче вече не! Android TV Box е тук, за да запази деня.

Какво е Android TV Box?

Телевизионната кутия с Android е основно поле. Тя позволява на потребителите да гледат видеоклипове при поискване, сайтове за видео съдържание, да играят игри и да гледат редовни мрежови предавания на голям екран. Всичко, от което се нуждаете, е добра интернет връзка и телевизор, който поддържа операционна система Android.

Сред DTH офертите, Android Smart TV Box се предлага в различни форми и размери. Всяка от тях предлага някои общи функции заедно с някои допълнителни. Airtel Xstream Box е една от най -добрите Android TV кутии, налични на пазара в момента. С Airtel Xstream кутия можете да превърнете обикновената си телевизия в умна. Вие, като аудитория, получавате най -доброто от двата свята – мрежата на мрежата, и OTT платформите Originals показва!

Как работи Android TV Box?

Android Smart TV Box работи по много прост начин.

 • Всичко, което трябва да направите, е да свържете кутията в задната част на обикновения си телевизор с помощта на HDMI порт.
 • Трябва да зададете телевизора за правилния HDMI вход. Точно след свързване изберете опцията HDMI 1 или HDMI 2 в зависимост от порта, в който сте включили кабела.
 • Android Smart TV кутията изисква активна интернет връзка, за да работи правилно. Следователно, ще трябва да свържете кутията си към наличната Wi-Fi мрежа. Ще имате и възможност да включите Ethernet кабел в устройството.
 • След като кутията има достъп до активна интернет връзка, тя е готова за употреба.
 • Можете да инсталирате предпочитаните от вас приложения от Google Play Store. Кутията Airtel Xstream предлага на потребителите си достъп до 5000+ приложения. Ще трябва да влезете, като използвате активен акаунт в Google, за да изтеглите приложенията. Като алтернатива можете също да инсталирате APK файлове за всяко приложение, което да стартира на вашия телевизор.
 • Вашата кутия с Android може да работи без интернет благодарение на вътрешното си съхранение. Можете също да включите външни устройства за съхранение, за да предавате съдържание на вашия телевизор, като използвате кутията Android.
 • Повечето от кутиите Android също ви позволяват да гледате обикновена телевизия. Airtel XTSream ви дава достъп до 500+ телевизионни канала, от които да избирате!

Уникални функции на Android Smart TV Box

Всеки производител на Android TV Box предлага различни функции. Ето някои общи функции, за които трябва да внимавате.

Вграден хромекаст

Функцията Chromecast обикновено се изгражда в кутията. Можете да хвърлите всяко съдържание от вашия смартфон, таблет, лаптоп и т.н., по телевизията ви много лесно. Airtel Xstream Box има включена тази функция.

Google Assistant

Повечето от кутиите за Android имат Assistant Google Assistant OS. Кутията Airtel Xstream предлага дистанционно активирано гласово, за да търсите любимото ви съдържание с помощта на Google Assistant.

Допълнителни портове

Потърсете кутия, която предоставя допълнителни портове за свързване на кутията с други устройства. USB портове, слотове за SD карти, Ethernet портовете могат да се използват за свързване на външно устройство за съхранение или Get Wired връзка съответно.

Като се има предвид, че можете също да изтеглите игри на вашата Android TV кутия, наличието на USB порт е добър вариант. Можете да свържете мишката, клавиатурите, контролерите за игри и други периферни устройства за гладко изживяване на игри.

Вземете Airtel XTSream Box днес!

Освен тези редовни функции, кутията Airtel XTSream предлага много други функции. Ето някои от тях.

 • Получете достъп до голямо разнообразие от приложения и игри от Google Play Store
 • Използвайте смартфона като отдалечен и подложка за игра
 • Захранван от най -новата Android 9.0
 • Android TV Box 4K Качество на видео: Забележителна яснота и живи изображения
 • Озвучителна система Dolby
 • Платете само Rs. 1500 за най -добрата кутия за Android и го направете своя днес!

Инвестирайте в този медиен център за най -доброто от двата свята на развлеченията! Ако търсите IPTV в Индия, тогава донесете у дома Xstream кутия само в RS. 1500 днес за отлично забавно изживяване!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Досега няма гласове! Бъдете първите, които оценяват тази публикация.

Какво е кутия за телевизия Android и как работи?

Какво е Android TV Box и как работи

Телевизионната кутия с Android е малка, евтина медийна централна кутия, която се свързва с телевизор и играе филми, телевизионни предавания и приложения като игри.

Телевизионните кутии Android са популярни артикули в наши дни и позволяват широк спектър от приложения, от сърфиране в мрежата до стрийминг на видео направо към вашия телевизор.

Използва се главно за стрийс видео съдържание

Android TV кутии бяха представени преди няколко години, а сега има много опции.

Тези малки кутии могат да превърнат почти всеки телевизор в смарт телевизор с широк спектър от функции. Повечето хора ги използват за предаване на филми или телевизионни предавания от любимите си сайтове за стрийминг, като Netflix, Disney Plus, Fubo TV или Hulu.

Видеоклиповете също могат.

Как работи Android TV Box?

Настройка на Android Box

Кутия е свързана към телевизор и се настрои в интернет чрез Wired Ethernet или WiFi връзка.

След като кутия е свързана към телевизор и интернет, приложенията могат да бъдат инсталирани.

Например, приложение в YouTube може да бъде инсталирано за стрийми на видеоклипове в YouTube.

Android е операционна система, като Windows или iOS, която е създадена от Google главно за мобилни телефони. Той работи на базирани на ARM процесори, което го прави преносим на всяко устройство, което изпълнява същия хардуер.

Тъй.

Операционната система Android поддържа разходите, което прави Android TV кутиите добри медийни центрове с евтини медии.

Android TV кутиите могат да извеждат HDMI или компонентно видео

Докато Android се използва главно на смартфони, той може да бъде инсталиран и на малки кутии, които работят същия хардуер, но дават по -добри опции за въвеждане и изход.

Например, Android TV кутиите могат да извеждат HDMI на телевизор, давайки му HD способност за гледане. Те също могат да използват дистанционно управление, клавиатура или мишка за вход.

Първоначална настройка за Android TV Box

Какво е Android TV Box и как работи 2021

Първото нещо, което трябва да направите, е да включите кутията HDMI видео кабел във вашия телевизор.

Какво е Android TV Box и как работи 2021 настройка

Не забравяйте да настроите телевизора на правилния HDMI вход.

Какво е Android TV Box и как работи 2021 WiFi настройка

След като се свържете с телевизор и включени, свържете кутията към вашия wifi.

Някои кутии ще имат екран за настройка за wifi, докато за други, той е в раздела Настройки.

Като алтернатива, Ethernet кабел може да бъде включен в устройството.

След като кутията се захранва и е свързано с wifi, тя е готова за използване.

Как да инсталирате приложения в кутия за телевизор с Android

Основният начин за инсталиране на приложения на Android TV кутия е да използвате Google Play Store.

За влизане и изтегляне на приложения.

Като алтернатива, приложенията могат да бъдат инсталирани от други места като уебсайтове.

Android използва файлове, наречени APK, които като EXE файл за Windows, могат да бъдат инсталирани отвсякъде.

Например, Kodi е популярно приложение за Android, което може да бъде изтеглено и инсталирано от Google Play Store или направо от сайта на Kodi.

Какво може да направи Android TV Box?

Какво е Android TV Box

Те се използват главно за предаване на видео съдържание на потребители, които им позволяват да гледат любимите си телевизионни предавания и филми по поискване.

Въпреки че това е основната им употреба, те също могат да направят почти всичко, което може да направи стандартен компютър. Както при смартфоните, базирани на Android.

Може да се инсталира много голямо разнообразие от приложения, които могат да направят всичко – от създаването на документ до проверката на времето.

Какви филми и телевизионни предавания можете да гледате на телевизионна кутия с Android?

Телевизионните кутии Android са чудесни в възпроизвеждането на видеоклипове, които се съхраняват на местно ниво и от онлайн източници.

Това означава, че освен ако видеоклиповете се съхраняват във вашия дом, е необходим доставчик на видеоклиповете, обикновено с услуга като Netflix, Hulu или Disney Plus.

Всеки доставчик се състезава с другия и ще има различни филми и телевизионни предавания, които да гледа.

Те също имат различни цени, като месечната такса варира приблизително от $ 20-$ 70 на месец.

Има и безплатни опции за стрийминг, които няма да имат най -новите филми и телевизионни предавания, но имат много съдържание.

Видеоклипове, които притежавате, също могат да се възпроизвеждат от вътрешно съхранение.

Това означава, че голяма видео библиотека може да се съхранява на устройството и да се гледа по всяко време.

Всяко устройство ще има различен хардуер, но обикновено ограничено вътрешно съхранение.

Големите видео библиотеки обикновено се съхраняват на външен твърд или флаш устройство, които се включват в USB порт на кутията.

Можете ли да гледате нормална телевизия на Android Box?

Да, в зависимост от услугата, абонирана за, всички телевизионни предавания или филми могат да бъдат гледани.

Всяка услуга ще има различни филми и телевизионни предавания или други услуги при поискване като спорт.

Например, ако искате спорт на живо, в момента FUBOTV дава най -добрите опции за спортни пакети.

Изследването на всяка услуга е най -добре да видите коя от тях ще съответства на вашите навици за гледане.

Как гледате филми и телевизионни предавания на телевизионна кутия с Android?
Намерете най -добрата услуга за видовете филми и телевизионни предавания, които искате да гледате.

Изтеглете приложението за услугата от Google Play Store или на уебсайта на доставчика.

Влезте в приложението и започнете да стрийминг.

Добро място за начало, тъй като те са безплатни и имат много филми и телевизионни предавания, е Tubi TV.

Отидете в Google Play Store и изтеглете приложението или отворете браузър като Chrome и отидете направо на уебсайта на Tubi TV.

Tubi TV може да се гледа от приложението или уеб браузъра като Chrome.

Имате ли нужда от интернет, за да използвате Android TV Box?

Ако планирате да предавате видеоклипове от онлайн източници, да, ще е необходима интернет връзка.

Ако планирате да съхранявате видеоклипове на местно ниво и да предавате от домашна видео библиотека, няма да е необходима интернет връзка.

Тъй.

Интернет може значително да подобри телевизионна кутия’s възможности и повечето ще се нуждаят от интернет връзка.

Ако имате голяма видео библиотека, съхранявана на външен твърд диск или флаш устройство, интернет не е необходим за възпроизвеждане на локални файлове.

Какъв тип услуги за стрийминг на видео са достъпни за кутия за Android TV?

Има много платени стрийминг услуги, налични с най -добрите, включително Netflix, Amazon, Disney Plus и други.

Има и безплатни услуги за стрийминг, които често играят реклами, но са безплатни като Tubi TV, Roku Channel, Pluto TV и други.

Всички стрийминг услуги ще имат приложение или могат да бъдат гледани с уеб браузър като Chrome.

С всеки платен доставчик, изследването на услугата, за да видите кои телевизионни предавания и филми имат винаги е най -доброто.

Безплатните доставчици могат да се използват по всяко време и са добро място за начало.

Какъв тип кутии са на разположение?

Единиците се предлагат във всички формати на формите, размерите и ценообразуването.

Както всички неща, по-добрият хардуер, свързан с компютъра, се въвежда постоянно от много производители.

Предлагат се кутии с евтин бюджет, заедно с висок клас единици, пълни с най-новия най-бърз хардуер.

Всяка кутия ще се предлага със собствена настройка, тъй като производителите променят кода на Android, за да пасват на техните машини.

Коя кутия е подходяща за вашата настройка, зависи много от това, което отговаря на вашите нужди и ценови диапазон.

Най -добрият начин да видите кое е най -доброто за вашата настройка е да четете прегледи на единици в рамките на вашия бюджет.

Резюме
Android TV кутиите са тук, за да останат и са добре да се впишат във всеки център за развлечения за дома.

Потребителите на смартфони с Android няма да имат проблем бързо да се движат по интерфейса и да намерят това, което искат. Както при всеки компютър, тези, които са нови.

Повечето единици са различни и ще имат различни функции и хардуер. Повечето не идват с много вътрешно пространство на твърдия диск и използват микро-SD карти или флаш устройства, за да дадат повече място за съхранение.

Някои единици от висок клас дават големи вътрешни твърди дискове, което, разбира се, ще струва повече.

Единиците от нисък клас са популярни, тъй като са евтини и приятно място за мнозина да се чувстват комфортно, като започнат с. Докато много евтини единици работят добре, имайте предвид, те често се нуждаят от известно умение, за да се настроят и оперират.

Ако имате някои познания за базирани на Android системи, използването на кутия от нисък клас вероятно ще се оправи. Ако никога досега не сте го използвали, наличието на единица с техническа поддръжка може да е най-добре, които обикновено кутиите от нисък клас не предлагат.

Четенето на рецензии и гледането на видеоклипове в YouTube на различните налични единици е най -добре да видите кой от тях би отговарял на вашето умение и настройка на дома.

Също така, имайте предвид колко добър е wifi кутията. Потокът на видео по WiFi може да бъде предизвикателство на моменти, дори и с добро оборудване. Изпълнението на кабелен Ethernet кабел винаги е най -добре, но понякога не е възможно.

Ако трябва да използвате wifi, не забравяйте да прочетете колко добре той предава видео съдържание през безжична настройка.

91 мисли за “ Какво е кутия за телевизия Android и как работи? ”

 1. Дейвис 13 декември 2022 г. Мога ли да използвам модем

Може ли Android TV да работи без интернет?

Могат ли Android TV да работят без интернет?

Ако притежавате Android TV или вие’Мислите да си купите такъв, може би се чудите колко зависима е неговата функционалност в Интернет.

В крайна сметка може да има моменти, когато вашата интернет връзка се прекъсне, а последното нещо, което искате, е телевизор, който отказва да работи.

Така че, могат ли Android TV да работят без интернет?

Според нашето изследване, Android TV могат да работят без интернет връзка.

Ти спечели’Не можете да използвате функции, които разчитат на интернет връзка, като стрийминг медии, изтегляне на приложения или търсене на мрежата. Но можете да го използвате като обикновен телевизор и достъп до предварително изтегляни носители.

 • Как работи Android TV?
 • Може ли Android TV да работи без интернет?
 • Какво могат да правят Android TV с интернет?
 • Какво могат да правят Android TV без интернет?
 • Защо да купувате Android TV, ако нямате интернет връзка?
 • Заключение

Как работи Android TV?

Позволявам’S започва с основите: Как работи Android TV работи?

Android TV е вид операционна система за интелигентна телевизия, разработена от Google и въз основа на (познахте) операционната система Android, намерена на смартфони и таблети.

TCL 40-инчов клас 3-серия HD LED Smart Android TV-40S334, 2021 модел

 • Пълна резолюция на HD (1080p): пълна резолюция с висока разделителна способност (1080p) за отлични детайли, цвят и.
 • Google Assistant Вграден: Търсене на филми и предавания в хиляди налични приложения, вземете.
 • Chromecast Вграден: Лесно хвърляйте филми, шоута и снимки от вашето Android или iOS устройство на вашето.

Последна актуализация на 2023-05-14 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API.

Начинът, по който работи Android TV, е точно като как работи обикновен телевизор.

Можете да гледате кабел върху него, ако имате абонамент за кабелна телевизия или да го свържете към DVD плейъри, CD плейъри, конзоли за видеоигри, USBS и лаптопи.

Жената свързва маса с телевизор

Това, което прави Android TV различен – и, може би по -добре – от обикновения телевизор, е как той интегрира повече технологии, отколкото просто кабелна телевизия и HDMI връзки.

Най -големият бонус е, че Android TV може да се свърже с интернет.

Тази функция отваря наводненията за други перки, като например:

 • Търсене в Google
 • Приложения, игри и медии на Google Play
 • Алгоритми за откриване на съдържание, настроени на вашите предпочитания

Въпреки това, Android TV има повече функции от само тези.

Той има вграден Chromecast, който ви позволява да предавате медии от друго умно устройство направо към вашия Android TV. Той също има Google Cast, който работи по подобен начин.

Android TV също се предлагат с Google Assistant, който може да разпознае вашия глас и да изпълнява различни функции, като например търсене в мрежата, избор на медии и контролиране на устройства за интелигентни дома.

Може ли Android TV да работи без интернет?

Да, Android TV могат да работят без интернет връзка.

Въпреки това, само защото Android TV може да работи без интернет връзка’t означава това’s идеално.

Без интернет връзка все пак ще можете да направите много повече, отколкото на тъпа телевизия – но сте спечелили’не може да използва пълния си потенциал.

Какво могат да правят Android TV с интернет?

Преди да влезем в това, което Android TV могат да направят без интернет, нека’първо погледнете функциите, които разчитат на интернет връзка – и защо определено трябва да се опитате да получите такава.

Най -голямата функция, която разчита в интернет, е стрийминг, което е една от основните причини хората да купуват Android TV на първо място.

Жената предава видео от телефона си до Android TV

Ако имате акаунти в различни сайтове за стрийминг, можете просто да изтеглите техните приложения на вашия Android TV и Stream Media там, вместо да свързвате лаптопа си към дисплей.

В допълнение, можете да получите достъп до телевизионни приложения на живо, много от които ви позволяват да гледате същите медии, които сте’D Вижте на кабелна телевизия – а понякога дори и безплатно!

И накрая, с интернет връзка можете да изтеглите игри и дори да играете с хора по целия свят!

Какво могат да правят Android TV без интернет?

Ако напълно не можете да свържете вашия Android TV към интернет, ще бъдете доста ограничени до функциите на обикновен телевизор.

Тези функции включват:

 • Свързване с CD, DVD и Blu-ray плейъри
 • Стрийминг кабелна телевизия с помощта на кабелна кутия или антена
 • Възпроизвеждане на медии чрез HDMI или USB връзки

Жената включва HDMI кабел в телевизията

Ако обаче можете да свържете вашия Android TV към интернет, преди връзката ви да бъде прекъсната, ще можете да направите малко повече.

Ако се възползвате от интернет връзката, докато я имате, можете да изтеглите приложения, игри и съдържание.

След това, след като вашата интернет връзка се отреже, ще можете да гледате медии и да играете игри офлайн!

Защо да купувате Android TV, ако нямате интернет връзка?

Ако наистина нямате интернет връзка, може би се чудите какъв е смисълът при закупуването на Android TV.

Hisense 40-инчов 40H5500F клас H55 Series Android Smart TV с гласово дистанционно (2020 модел)

 • Входове и изходи: 2 HDMI порта, 1 Ethernet порт, 2 USB порта (V 2.0), 1 цифров аудио изход.
 • Измерване 35.6 x 20.4 x 3.2 инча и 12.8 паунда (35.6 x 22.4 х 8 инча с включена стойка.
 • Насладете се на хрупкаво, потапящо аудио от двата 7-ватови високоговорители и DTS Studio Sound Virtual Surround.

Последна актуализация на 2023-05-14 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API.

Въпреки това, Android TV все още може да бъде добра инвестиция – дори ако можете’не се възползвайте максимално от него чрез интернет връзка.

Има три основни причини, поради които инвестирането в Android TV е добра идея:

Първият е, че Android TV често позволяват повече опции за връзка – както по отношение на видовете връзки, така и по броя на портовете.

Наличието на много портове е особено полезно, ако имате много външни джаджи, които се нуждаят от дисплей, като конзоли за видеоигри.

Стара двойка обича да гледа телевизия без интернет

Второто е, че Android телевизорите са склонни да имат по -добро качество на видео, тъй като те’Отново направено с авангардна технология.

Ако ви пука да гледате медии на висококачествен дисплей, Android TV са добра покупка.

И накрая, Android TV са добра покупка за доказателство за бъдещето.

При развитието на технологията за скорост тя спечели’не е дълго, докато тъпите телевизори останат зад праха.

Така че, ако искате да направите добра инвестиция, която ще продължи възможно най -дълго, Android TV ще помогне на вашия дисплей да остане подходящ и съвместим за добро време.

Заключение

Android TV е интелигентен телевизор, който може да се свърже с интернет и да функционира много като смартфон с Android.

Android TV може да работи без интернет, но възможностите му ще бъдат ограничени.

Неговите функции, свързани с интернет, включват стрийминг, телевизия на живо и изтегляне на съдържание.

Без интернет, Android TV все още могат да се използват като дисплеи и да възпроизвеждат предварително изтеглено съдържание.

Дори и да нямате интернет, Android TV е добра инвестиция, тъй като има повече опции за връзка, по-добро качество на видеото и функции за устойчивост на бъдещето.

Надяваме се тази статия да ви е помогнала!

Vance е татко, бивш софтуерен инженер и любител на технологиите. Знаейки как работи компютърът става удобно, когато той изгражда кликер на показалеца. Неговият стремеж е да направи технологията по-достъпен за потребителите без технологии. Когато не работи с екипа си, можете да го намерите да се грижи за сина и играта си.

 • Е LG Smart TV Android TV?
 • Как да поставите Android TV Box в режим на възстановяване?
 • Android TV се включва сама по себе си: причини и решения
 • Плюсове и минуси на Android TV Box
 • Кой е най -добрият проектор за използване с Apple TV, Android TV?