Резюме:

Netflix представи нова функция, която позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове и да ги гледат офлайн, без интернет връзка. Това е дългоочаквана функция, тъй като много потребители са изразили желание да гледат предавания и филми на Netflix, докато са в самолети или в области, където интернет е ограничен или скъп. Въпреки това, не всички предавания и филми са достъпни за изтегляне, тъй като може да има ограничения в договорите за програмиране. Някои от предаванията, които в момента са достъпни за изтегляне, включват „Stranger Things“, „Orange Is The New Black“, „Narcos“ и „The Crown.„Потребителите могат да избират различни видео качества за изтегляне, което може да повлияе на използването на данни. Тази функция е особено полезна за клиентите в селските райони с бавни или ненадеждни интернет връзки. В момента се предлага само на iOS и Android устройства.

Ключови точки:

1. Netflix сега позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове и да ги гледат офлайн.

2. Не всички предавания и филми са достъпни за изтегляне поради ограничения за програмиране.

3. Понастоящем са налични предавания за изтегляне включват „Stranger Things“, „Orange Is The New Black“, „Narcos“ и „The Crown.”

4. Потребителите могат да избират различни видео качества за изтегляне, което влияе върху използването на данни.

5. Тази функция е особено полезна за потребители с бавни или ненадеждни интернет връзки.

6. Функцията е налична на iOS и Android устройства.

Въпроси и отговори:

1. Гледа ли се нает филм от iTunes на iPad използва данни?

Да, той използва данни, ако стриймирате филма. Ако обаче изтеглите наетия филм, докато сте свързани с Wi-Fi, няма да използвате клетъчни данни, когато го гледате.

2. Могат ли наетите филми от iTunes да се предават или са изтеглени само?

Наетите филми от iTunes могат да се предават или изтеглят. Ако решите да изтеглите филма, той ще бъде запазен на вашето устройство и може да бъде гледан без интернет връзка. Ако решите да предавате филма, той ще използва данни.

3. Мога ли да гледам нает филм от iTunes на iPad, без да използвам данни?

Да, ако сте изтеглили филма на вашия iPad, можете да го гледате, без да използвате данни. Изтеглянето на филма, докато е свързано с Wi-Fi, гарантира, че няма да е необходимо да използвате клетъчни данни, когато го гледате.

4. Как работи офлайн режимът на Netflix?

Режимът на офлайн Netflix позволява на потребителите да изтеглят избрани телевизионни предавания и филми на своите iOS или Android устройства. След като бъдат изтеглени, тези видеоклипове могат да бъдат гледани без интернет връзка. Въпреки това, не всички предавания и филми са достъпни за изтегляне.

5. Мога ли да избера качеството на видеото при изтегляне на предавания на Netflix за офлайн гледане?

Да, можете да изберете различни видео качества при изтегляне на предавания на Netflix. Това ви позволява да управлявате използването на вашите данни и да изберете качество, което отговаря на вашите предпочитания.

6. Наличен ли е офлайн режимът на Netflix за всички планове за ценообразуване?

Да, режимът на Offline Netflix е достъпен за всички планове за ценообразуване. Въпреки това, не всички предавания и филми са достъпни за изтегляне поради ограничения за програмиране.

7. Има ли ограничения в офлайн режим Netflix?

Едно ограничение на офлайн режима на Netflix е, че не всички предавания и филми са достъпни за изтегляне. Освен това, в момента офлайн режимът е достъпен само на iOS и Android устройства.

8. Може ли режимът на офлайн Netflix да помогне на потребителите да останат под домашната си капачка за интернет данни?

Не, изтеглянето на предавания в Netflix няма да помогне на потребителите да останат под капачката на домашните си интернет, освен ако не планират да гледат изтегленото съдържание многократно. Това обаче може да бъде полезно за потребителите с бавни или ненадеждни интернет връзки.

9. Има ли планове за привеждане на режима на Netflix офлайн на други устройства?

В момента режимът на Offline Netflix е достъпен само на iPhone, iPad и Android телефони и таблети. Няма информация дали тя ще бъде разширена до други устройства в бъдеще.

10. Мога ли да разгледам предавания и филми, които са достъпни за изтегляне в Netflix?

Да, Netflix представи нов раздел „Достъпно за изтегляне“, в който клиентите могат да разглеждат предавания и филми, които могат да бъдат гледани офлайн.

11. Мога ли да гледам изтеглени предавания на Netflix със или без интернет връзка?

След като изтеглите шоу от Netflix, можете да го гледате със или без интернет връзка. Изтеглените видеоклипове могат да бъдат достъпни от секцията „Моите изтегляния“ на приложението Netflix.

12. Мога ли да изтегля Netflix предавания и филми, използвайки клетъчни данни?

Да, можете да изтеглите Netflix предавания и филми, като използвате клетъчни данни. Това обаче може да консумира значително количество данни, така че се препоръчва да ги изтеглите, докато сте свързани с Wi-Fi.

13. Мога ли да изтегля всички сезони на телевизионно предаване в Netflix?

Да, можете да изтеглите всички сезони на телевизионно шоу в Netflix, ако те са достъпни за изтегляне. Въпреки това, не всички предавания имат тази опция поради ограничения за програмиране.

14. Как мога да управлявам използването на данните си при изтегляне на предавания в Netflix?

Можете да управлявате използването на вашите данни, като изберете различни видео качества при изтегляне на предавания в Netflix. Изборът на по -ниско качество ще използва по -малко данни.

15. Мога ли да планирам изтегляния в Netflix?

В момента Netflix няма функция за планиране на изтегляния. Изтеглянията трябва да бъдат инициирани ръчно.

Нетфликс’s Новият офлайн режим ви позволява да изтегляте предавания, гледайте ги офлайн

Ако наистина искате да сте в безопасност и да не използвате никакви данни, докато гледате изтеглено съдържание, изключете мобилните данни, когато сте’Прави това.

Използва ли данни за гледане на нает филм от iTunes на iPad? Стрийминг ли е или просто изтеглен?

Използва ли данни за гледане на нает филм от iTunes на iPad? Стрийминг ли е или просто изтеглен?

Покажете повече по -малко

Публикувано на 12 октомври 2012 г. 12:39 ч

Отговорете и аз (116) и аз (116) и аз

Всички отговори

Съдържание на страницата за зареждане

Заредено съдържание на страницата

Потребителско ниво: Ниво 10

372 705 точки

Той не трябва да използва данни, тъй като са изтеглени, освен ако не можете по някакъв начин да го изтеглите първоначално през вашата услуга за данни (нямам iPad, но знам, че тези неща са конфигурируеми).

Покажете повече по -малко

Потребителско ниво: Ниво 10

334,032 точки

Изтегля се в приложението за видеоклипове на iPad – така че ще използва вашата WiFi мрежа, за да я изтеглите, но след като бъде изтеглена напълно, не трябва да сте онлайн, за да го гледате след това да го гледате.

Покажете повече по -малко

Потребителско ниво: Ниво 7

21 688 точки

Трябва да получите филма на вашия iPad някак. Ако го изтеглите, докато сте на Wi-Fi, няма да използвате клетъчни данни. След като филмът е изтеглен, няма да използвате клетъчни данни или wi-fi.

Покажете повече по -малко

Използва ли данни за гледане на нает филм от iTunes на iPad? Стрийминг ли е или просто изтеглен?

Добре дошли в общността за поддръжка на Apple

 • Форум, в който клиентите на Apple си помагат взаимно със своите продукти. Научете повече.
 • Регистрирайте се с вашия Apple ID, за да започнете.

Apple Footer

 • Този сайт съдържа съдържание на потребители, коментари и мнения и е само за информационни цели. Apple може да предоставя или препоръчва отговорите като възможно решение въз основа на предоставената информация; Всеки потенциален проблем може да включва няколко фактора, които не са подробно описани в разговорите, заснети в електронен форум и Apple, следователно не могат да дадат гаранция за ефикасността на предложените решения на форумите на общността. Apple отказва всякаква отговорност за действията, пропуските и поведението на трети страни във връзка или свързана с използването на сайта. Всички публикации и използване на съдържанието на този сайт са обект на Общността на общността за поддръжка на Apple. Вижте как се управляват вашите данни.

Нетфликс’s Новият офлайн режим ви позволява да изтегляте предавания, гледайте ги офлайн

Изтегляния, достъпни за iOS и Android, но само за „Изберете“ предавания и филми.

Джон Бродкин – 30 ноември 2016 г. 15:16 ч. UTC

Коментари на читателите

Netflix днес обяви функция, която много потребители искат от години – способността да изтеглят видеоклипове и да ги гледат по -късно, без интернет връзка.

„Членовете на Netflix по целия свят вече могат да изтеглят в допълнение към стрийми на страхотни серии и филми без допълнителни разходи“, се казва в съобщението на компанията. „Докато много членове се радват да гледат Netflix у дома, ние’често чуват, че те също искат да продължат своите По -странни неща Бринг, докато сте в самолети и други места, където интернет е скъп или ограничен.”Изтеглянията са достъпни за всички планове за ценообразуване.

Функцията е достъпна в новите версии на приложенията на Netflix за iOS и Android устройства. Не всяко шоу или филм е достъпно за изтегляне, вероятно поради ограничения в договорите за програмиране. Netflix казва, че функцията за изтегляне е достъпна за „Изберете телевизионни предавания и филми.” Освен това По -странни неща, Съобщението на Netflix каза това Оранжевото е новото черно, Наркос, и Короната са достъпни за изтегляне сега. Тези четири имат нещо общо: всички те се произвеждат от Netflix.

Допълнителна информация

Заглавията, които могат да бъдат гледани офлайн, имат икона за изтегляне, а клиентите също могат да разглеждат предавания за изтегляне и филми в нов раздел „Достъпно за изтегляне“. След като бъдат изтеглени, клиентите могат да гледат видеоклиповете със или без интернет връзка от секцията „Моите изтегляния“.

Както при стрийминга, клиентите могат да изберат различни видео качества, които използват повече или по -малко данни. Изтеглянето на предавания ще използва приблизително същото количество данни като стрийминг, но възможността за съхраняване на видео може да помогне на клиентите по-добре да управляват използването на данните си чрез изтегляне на предавания в домашни Wi-Fi мрежи, за да избегнат използването на клетъчни данни.

Изтеглянето няма да помогне на клиентите да останат под домашна граница на данни в Интернет, освен ако не възнамеряват да гледат нещо повече от веднъж. Но тази функция може да бъде чудесна новина за клиентите в селските райони, които са заседнали в интернет връзки на подпал. Ако имате ненадеждна, бавна DSL услуга, може да е добра идея да изтеглите някои предавания, когато не се възползвате от интернет и да ги гледате по -късно без буфериране.

Потребителите на сателит често имат много ограничителни месечни капачки за данни, но получават неограничени данни за няколко часа посред нощ. Можем да видим как потребителите на Netflix изтеглят предавания през онези часове, когато връзката е безстройка, но новата функция за изтегляне на Netflix не е напълно идеална за този сценарий. Netflix не спомена никакви планове за планиране на изтегляния или донасяне на изтегляния на устройства освен iPhone, iPad и Android телефони и таблети. Стартиране, наречено Aterlo Networks, за които написахме миналата година, решава този проблем, като оставя клиентите да планират записи за средата на нощта и да ги кешират локално, за да могат да бъдат гледани на всяко устройство, свързано с домашна Wi-Fi мрежа.

Допълнителна информация

Ръководителите на Netflix по -рано отрекоха всякакви планове да предоставят видеото офлайн, дори през 2014 г., че офлайн гледането на видео е „никога няма да се случи.„Добавянето на изтегляния помага на Netflix да съвпада с функция, която вече се предлага от стрийминг видео услуга на Amazon.

Изтеглянията и офлайн гледането биха били доста полезни за много клиенти на Netflix преди няколко години, когато компанията се бори с Comcast и други големи интернет доставчици на това дали трябва да плаща за директни мрежови връзки, за да подобри качеството. Netflix имаше широко разпространени проблеми с качеството по това време и все още подчертава разликите в качеството между интернет доставчиците, като публикува средни скорости на индекса на скоростта на ISP.

Netflix е откровен противник на ограниченията за домашни данни за дома, наскоро помоли Федералната комисия за комуникации да декларира капачките „неразумни.”

Изброяване на изображение от Дейвид Пол Морис/Bloomberg чрез Getty Images

Коментари на читателите

Джон Бродкин Джон е репортер на ARS Technica от 2011 г. и обхваща широк спектър от теми за телекомуникационни и технологични политики. Джон е завършил университета в Бостън със специалност журналистика и е бил журналист на пълен работен ден повече от 20 години.

Колко данни използва Netflix? Можете да използвате клетъчни данни!

Дом за захранване с робот

Обикновено трябва да пътувам много за работа, което означава, че аз’m на пътя през по -голямата част от времето.

Моя телефон’S планът за данни има по -малка капачка, но аз сърбех за забавление.

Netflix изглеждаше добър избор, тъй като имаше Breaking Bad и по -добре да се обадите на Саул, който бях налагал на задната горелка от доста дълго време.

Но тъй като най -вече щях да бъда на мобилни данни, проведох някои тестове, за да видя колко данни ще използва Netflix и дали той е жизнеспособен, използвайки приложението чрез клетъчна връзка за данни.

За да бъда абсолютно сигурен, разгледах колко Netflix всъщност използва и за изтеглянията, а не само за стрийминг на съдържание.

Колко данни използва Netflix, зависи силно от това какви скорости на мрежата ще получавате и на каква качествена настройка имате приложението. Вие’Ще видя използването на данни от 200-300 MB чак до 7 GB в зависимост от вашите настройки и какво сте вие’повторно изтегляне или стрийминг.

Нетфликс’Използването на данни зависи от качеството на вашия поток

Отговорът на колко GBS Netflix използва много от качеството, на което гледате съдържанието.

Netflix автоматично настройва качеството на аудио според качеството на вашето видео, но аудиото има по -малко въздействие върху използването на вашите данни, отколкото видеото има.

Имайте предвид, че изтеглянето и стриймингът използват едно и също количество данни, тъй като и двата метода доставят едно и също съдържание.

Друг фактор е, ако видеото, което гледате, също е в по -висок динамичен диапазон (HDR).

Поради по -широката цветна гама, която HDR предоставя, тя изисква повече данни.

Тъй’не влияе върху използването на данни, както и качеството на стрийминг.

Можете да ограничите колко данни използва Netflix

Въпреки че изтеглянето и стриймингът заемат еднакво количество данни, си струва да проверите използването на данните и двете изискват.

В мобилното приложение, докато сте на клетъчни данни:

Ако ти’Поставете на мобилно устройство и използвайки данни, Netflix има три настройки за качество, от които можете да избирате:

 • Автоматично: Динамично променя качеството на видеото. Използва до 0.25 GB на час.
 • Запазване на данни: Ще използва около 150-160 MB данни на час.
 • Максимални данни: Използвайте възможно най -много данни, когато са налични скорости. Използва до 3GB на час.

За да промените тези настройки:

 1. Отворете приложението Netflix.
 2. Докоснете вашия Икона на профила.
 3. Докоснете Настройки на приложението.
 4. Отидете на Възпроизвеждане на видео >Използване на клетъчни данни.
 5. Задайте желаното качество на стрийминг тук.

По телевизията, настолен или уеб браузър

Netflix предлага четири настройки за използване на данни, докато гледате на телевизор, настолно приложение или уеб браузър:

 1. Ниско:
  • Използва до 0.3 GB на час.
 2. Среден:
  • Използва 0.7 GB на час.
 3. Високо: Освен това е разделен на три в зависимост от това дали вашето устройство поддържа тази разделителна способност и дали скоростта на интернет е достатъчно бърза.
  • SD: 1 GB на час.
  • HD: 3 GB на час.
  • 4K: 7 GB на час.

За да промените тези настройки, вие’Ще трябва да отворите акаунта си в Netflix в браузъра си, да влезете и да отидете на Профили и родителски контрол.

Оттам направете това:

 1. Изберете профила, за който искате да зададете качеството на стрийминг.
 2. Превъртете надолу и изберете Промяна под Настройки за възпроизвеждане.
 3. Задайте качеството на стрийминг на желаното от вас ниво и след това щракнете Запазете.

Колко данни използва Netflix за изтегляне

Използването на данни по време на стрийминг се измерва на час, но то’не е така за изтегляне.

Изтеглянето на филм или шоу използва данни и ще изтегли целия епизод или филм наведнъж и ще консумира всички необходими данни, за да изтеглите това, което сте го поискали.

Netflix може да изтегли и на клетъчни данни, но препоръчвам ви да използвате функцията за изтегляне, докато сте в Wi-Fi за най-бързото изживяване.

Можете да изтеглите на данни в Netflix, като просто изключите Wi-Fi, докато имате включени клетъчни данни, и изберете Изтегляне на заглавие в приложението.

Изтеглянето на един епизод ще консумира по -малко данни, ако изтеглите един сезон или цялото шоу.

Колко данни консумирате при изтеглянето зависи от дължината на съдържанието, което изтегляте.

Например, когато изтеглите двучасов филм, вие’ще консумирам около 0.6 GB до 14 GB в зависимост от това каква настройка на данните използвате.

Същото важи и за мобилни изтегляния: двучасов филм на мобилни мобилни може да използва от 0.5 GB до 6 GB данни в зависимост от вашите настройки.

В случая на предавания, изтеглянето на един епизод в Netflix може да използва до 100 MB до 3 GB на десктоп и телевизия, докато на мобилен телефон’Разглеждайки 80-100 MB чак до 1.5 GB в зависимост от качеството.

Ако изтеглите филм в Netflix, това може да отнеме до 20 минути до час в зависимост от това на кое качество сте зададени настройките за изтегляне и колко бързо е вашият интернет.

Като цяло изтеглянията ще бъдат по -бавни на мобилни данни, тъй като връзките с клетъчни данни са непоследователни.

Няма ограничение за това колко можете да изтеглите в Netflix, стига да имате капачки за използване на данни за него.

Как да контролира използването на данни от Netflix

Настройването на настройките на данните и това, че сте малко по -консервативни с вашите навици за гледане, улеснява контролирането на вашите данни.

Разбира се, можете да надстроите интернет плана си до по -висока капачка за данни, но той спечели’не е вариант за всички.

Разликата в използването на данни при изтегляне срещу стрийминг в Netflix е почти незначителна, когато погледнете по -голямата картина от вас’Така или иначе ще изтегля едно и също съдържание със същото качество.

Това означава, че можете да приложите всичко, което аз’VE говори за по -рано за изтегляния и стрийминг.

Мога ли да използвам мобилния си горещ момент вместо това?

Мобилните горещи точки се третират като WiFi мрежи от устройството, което вие’Свързаха ги с.

Така че, освен ако не ограничите колко данни се използват на телефона, действащи като гореща точка, свързаните устройства ще използват данни, както правят от обикновена WiFi връзка.

Това означава, че ако вие’Задайте Netflix по подразбиране на най -високите скорости на WiFi на всяко свързано устройство, той може да изписва катастрофа за телефона с гореща точка.

Тъй като горещата точка се третира като Wi-Fi връзка, всички ограничения, зададени за Wi-Fi.

Netflix може да се окаже, че използва до 10-14 гигабайта на гореща точка на час в зависимост от това, което вие’набор

Вашите данни ще бъдат изцедени много бързо, оставяйки ви или без данни в плана ви, или много огромна сметка за телефон.

Така че, ако се свързвате през гореща точка за телефон, уверете се, че имате зададени ограничения за данни и включете всички свързани устройства.

Какво качество на видеото трябва да стриймирате или изтеглите?

Изтеглете или стриймирайте от Netflix с качество, което балансира използването и качеството на данни много добре.

Разбирането как да направите това означава да научите каква е вашата капачка за интернет данни и колко данни използва Netflix, докато стрийминг или изтегляне.

Помислете какъв тип съдържание ще гледате: ако е с по -висока разделителна способност и в HDR, използваните данни ще бъдат по -високи.

Имайте предвид, че не можете да изтегляте съдържание в 4K HDR на вашите Android или iOS устройства.

Бавен драматичен филм или шоу не’не трябва да сте на 4K, така че можете да изтеглите или потоците с по -ниско качество.

Но бърз, екшън филм може да се нуждае от 4K, за да покаже пълния си потенциал.

Колко бързо трябва да бъде вашият интернет за Netflix?

Netflix препоръча скоростта на интернет, от които се нуждаете, за да използвате техните услуги, а вие’ще трябва да се уверите, че вашият интернет съвпада с тези изисквания.

За да гледате Netflix в HD, който е 720p, вашата скорост на интернет трябва да бъде поне 3 Mbps.

За 1080p този брой е 5 Mbps, докато за 4K е 15 Mbps.

Ако имате други устройства в една и съща мрежа за стрийминг или изтегляне на нещо друго, вие’ще трябва да има интернет връзка, която е по -бърза от препоръчителните скорости, които да гледате със същото качество.

Netflix също автоматично ощипва качеството на видеото, тъй.

Можете да стартирате приложение за тест за скорост на самото приложение Netflix в секцията за настройки или да получите помощна секция или като стартирате тест за скорост на бързо.com.

Може да се насладите и на четене

 • Netflix има проблеми с играта на заглавие: Как да се поправим за секунди [2021]
 • Най -добрият спектър, съвместим с мрежести wifi рутери, които можете да купите днес
 • Как да получите неограничени данни за директни разговори [2021]
 • Проблеми с зареждането на телевизия SLING: Как да се поправим за секунди [2021]

често задавани въпроси

Използва ли Netflix данни при гледане на изтегляния?

Netflix използва само данни при изтегляне на нещо или стрийминг на съдържание от интернет.

Не използва данни, когато вие’гледайте изтегляне, освен ако нямате друг епизод или изтегляне на филм на заден план, докато сте’гледайте заглавие за заглавие.

Ако наистина искате да сте в безопасност и да не използвате никакви данни, докато гледате изтеглено съдържание, изключете мобилните данни, когато сте’Прави това.

Използва ли Netflix данни за Wi-Fi?

Netflix не използва данни, ако сте свързани с интернет през Wi-Fi.

Приложението предпочита да използва Wi-Fi вместо мобилни данни, за да запази капачката на вашите данни.

Защо Netflix изтегля толкова бавно на клетъчните данни?

Netflix изтегля по -бавно на клетъчните данни, тъй като връзките на клетъчните данни подлежат на покритие.

В идеалния случай вие’ще трябва да сте в обхват и да се свържете с мрежа, която’в момента не е претоварен за най -бързите скорости на интернет.

За съжаление, това е’t Случаят с клетъчни данни в реалния свят и това е ненадеждна форма на свързване с интернет, която е по -бавна.

Robotpoweredhome.com е участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, предназначена да предостави средство за сайтове, които да печелят рекламни такси чрез реклама и свързване с Amazon.com. © 2023 Дом за захранване на робота | Политика за поверителност

Колко данни използва Netflix за изтегляне на филм?

От Кевин Ууд Чайлс

Актуализирано на 26 януари 2023 г

Колко данни използва Netflix за изтегляне на филм

Знаеш ли Колко данни използва Netflix за изтегляне на филм?

Ако не знаете, ние имаме тази статия за вас.

Netflix днес е световен лидер в излъчването на филми, сериали и документални филми чрез стрийминг.

Американската компания успя да трансформира света на видео при поискване от няколко години.

Компанията

През 2000 г. Netflix въведе система от персонализирани препоръки, която използва рейтинги на потребителите, за да прогнозира точно заглавията, които членовете биха искали да гледат.

Настройвайки алгоритъма си от година на година, той се превърна в чудовище с 3 милиарда оборота, които познаваме днес.

Този невероятен скок стана възможен благодарение на много умелото използване на голям интернет пакет ..

Навици, желания, предпочитания, всичко е разгледано, за да се удари в бика’Окото със сигурност!

Изтеглете или поточно Netflix

Докато искате филмите или сериите на Netflix онлайн на вашия телевизор или смартфон онлайн, той се нарича стрийминг.

Когато планирате да направите копие на вашия смартфон или телевизор за по -късно гледане, той се нарича изтегляне.

Като правило за палец както стрийминг, така и изтегляне използват едно и също количество интернет пакети.

Ако филмът е от 5 GB, и двете го гледат онлайн или изтеглянето ще консумират една и съща сума от вашите данни.

Следователно, трябва да предпочетете да изтеглите, където ще бъде наличната опция. По този начин можете да го гледате отново и отново.

Използване на данни на Netflix

Знаете ли колко се използва GB, докато стриймвате или изтегляте?

Освен това, знаете ли с използването на данни при гледането на любимите си серии в Netflix?

Общият отговор, който получаваме, е – Не!

Докато използвате тази компания за стрийминг, по -добре е да имате представа колко данни използва Netflix, докато гледате или предавате любимите си филми или предавания.

Предлагаме ви да го помислите, преди да се абонирате за всеки нов интернет доставчик или план.

Ползи от познаването на използването на интернет

 • Голям шанс, че сте спечелили’не получавате удари на Бил или висока сметка в края на месеца.
 • Можете да планирате другото си използване на интернет за месеца.
 • Планирайте колко съдържание можете да гледате средно на месец.
 • Вашият интернет план спечели’t Изпускайте доста преди времето.

Данни Netflix използват на час

Качеството на съдържанието, което намирате в тази стрийминг платформа, е на много високо ниво.

Следователно количеството данни, която Netflix използва за прехвърляне на филм или показване на вашето устройство, е от горната страна.

Освен това, като компания от най-високо ниво, Netflix предоставя висококачествени услуги и материали. Нека разрушим колко данни консумира Netflix, за да изтегли пълен филм. Тази разбивка се основава на изтегляне на час по отношение на качеството:

Качество

Използване на данни на час

Видео с стандартна дефиниция

1 GB

Видео с висока разделителна способност

3 GB

Видео с ултра-висока дефиниция

6-7 GB

По този начин можем да изчислим колко GB ви е необходима за изтегляне на Netflix.

Стандартното качество използва най -малкото, докато Ultra HD използва най -много данни.

Колко данни Netflix използват за изтегляне на филм

Нека изчислим колко GB използва Netflix за изтегляне на любимия ви филм или шоу.

Случай I

Сега нека го изчислим за филм в HD, дължината е общо 2 часа за нашата цел за изчисление.

За изтегляне на филма ще се използва следното количество GB:

дATA Използване за HD видео на час: 3 GB

За да изтеглим в HD, ще ни трябват: 2x 3 GB или 6 GB общо

Но за ултра висока разделителна способност сумата, която може да се наложи да изтеглите филма, ще се увеличи значително.

Случай II

Изтегляне на същото съдържание от два часа в Ultra HD, консумираната сума ще бъде

Използване на данни за Ultra HD видео на час: 6-7 GB

За нашия филм в HD ще ни трябват: 2x 6-7 GB или 12- 14 GB.

В стандартната дефиниция обаче количеството на потреблението на интернет пакети ще бъде по-малко и ще бъде в диапазона от 1-2 GB.

Следователно, когато решите да изтеглите, имайте предвид тази фигура.

Мога ли да контролирам използването на данни от Netflix

Тъй като доставчикът на съдържание използва голямо количество данни, компанията също така знае, че това може да предизвика безпокойство за много от неговите потребители.

За да намалите употребата, можете да направите следното.

Потребителите на Netflix могат да гледат всяко съдържание със следните параметри:

 • Ниско определение
 • Средно определение
 • Висока разделителна способност
 • Автоматичен

Ако скоростта ви е бавна или искате ниска консумация на данни, докато гледате, можете да коригирате настройките на качеството. Трябва да отмените идеята за висока разделителна способност, ако скоростта ви е ниска.

Следователно, ако изберете SD или ниско качество, размерът на изтеглянето ще бъде 0.3 GB на час, докато HD качеството ще консумира 3 GB на час, както беше споменато по -горе.

Следователно, какъвто и параметър да ви подхожда, задайте го по подразбиране в Netflix и следователно можете да контролирате данните в Netflix.

Е достатъчно 100 GB за Netflix?

е достатъчно 100 GB за Netflix

Много потребители имат това съмнение дали техният интернет план може да се приспособи. Е достатъчно 100 GB? И така нататък.

За да получите ясна идея, нека’s разпределяме нашите месечни разходи за интернет средно.

Изчисления – Данни, необходими за изтегляне

За изчисление приемаме, че ще гледате по един филм на ден и 1 шоу на ден средно.

ТИП

Необходими данни

Един филм (2 часа) на ден в HD

Едно шоу (1 час) на ден в SD