Колко интернет данни са ви необходими?

Резюме:

1. Airtel Xstream Fiber предлага ултра-скоростния интернет с HD качество на картината, бързи изтегляния и качвания и минимална латентност.

2. Airtel Xstream Fiber осигурява 24*7 поддръжка на клиенти.

3. Airtel WiFi предлага сигурна и надеждна свързаност за дома и офиса.

4. Airtel Unlimited WiFi Плановете включват достъп до OTT платформи и неограничено повикване.

5. Плановете на Airtel Fiber WiFi започват от 499 Rs на месец със скорост до 40 Mbps.

6. Airtel Xstream Fiber предлага планове със скорост до 1 Gbps и достъп до Premium OTT платформи.

7. Airtel предоставя безплатни wifi рутери и инсталиране с техните планове.

8. Airtel Xstream Fiber предлага силна свързаност дори при лоши метеорологични условия.

9. Airtel Fiber WiFi планове се погрижат както за закрито, така и за външна свързаност.

10. Airtel Xstream Fiber е признат за най -добрия доставчик на WiFi Internet Service в Индия.

Въпроси:

1. Как Airtel Xstream Fiber подобрява опита в интернет?

Airtel Xstream Fiber подобрява интернет изживяването, като предоставя ултраскрена интернет, качество на HD картина, бързи изтегляния и качвания и минимална латентност.

2. Налично ли е влакно от Airtel Xstream 24/7?

Да, Airtel Xstream Fiber осигурява 24*7 поддръжка на клиенти.

3. Какви са предимствата на Airtel Unlimited WiFi планове за дома?

Airtel Unlimited WiFi планове за дома осигуряват високоскоростна свързаност, достъп до OTT платформи и неограничено разговори.

4. Какъв е основният план, предлаган от Airtel Xstream Fiber?

Основният план, предлаган от Airtel Xstream Fiber, е на цена от Rs 499 на месец и осигурява скорост на интернет до 40 Mbps.

5. Кой е най -високата скорост на плана, предлаган от Airtel Xstream Fiber?

Планът с най -висока скорост, предлаган от Airtel Xstream Fiber, е планът за безкрайност, на цена от Rs 3999 на месец, със скорост до 1 Gbps.

6. Предоставя ли Airtel безплатни wifi рутери и инсталиране?

Да, Airtel предоставя безплатни wifi рутери и инсталиране с техните планове.

7. Как е свързаността на Airtel Xstream Fiber по време на лоши метеорологични условия?

Airtel Xstream Fiber предлага силна свързаност дори при лоши метеорологични условия.

8. Задоволява ли Airtel Xstream Fiber както за закрито, така и на открито свързаност?

Да, Airtel Xstream Fiber се грижи както за закрито, така и на открито свързаност.

9. Как е разпознато Airtel Xstream Fiber в Индия?

Airtel Xstream Fiber е признат за най -добрия доставчик на WiFi Internet Service в Индия.

10. Каква скорост предлага основният план на Airtel Xstream Fiber?

Основният план на Airtel Xstream Fiber предлага скорост до 40 Mbps.

11. Подходящо е Airtel Xstream Fiber както за дома, така и за офиса?

Да, Airtel Xstream Fiber осигурява WiFi връзка както за дома, така и за офиса с офис-подобна свързаност и високоскоростен интернет.

12. Дали плановете на WiFi на Airtel включват достъп до платформите OTT?

Да, Airtel Unlimited WiFi планове осигуряват достъп до OTT платформи като Disney + Hotstar и Amazon Prime.

13. Каква е цената на плана за забавление на Airtel?

Планът за забавление на Airtel е на цена от Rs 999 на месец.

14. Предлага ли Airtel Xstream Fiber всякакви ползи освен високоскоростен интернет?

Да, плановете на Airtel Xstream Fiber включват предимства като неограничени местни и STD обаждания, достъп до различни приложения и Airtel благодаря предимства.

15. Каква е цената на плана за безкрайност, предлаган от Airtel Xstream Fiber?

Планът за безкрайност, предлаган от Airtel Xstream Fiber, е на цена от 3999 Rs на месец.

Колко интернет данни са ви необходими

‡ могат да се прилагат регионални разлики в цените. Не се изисква договор. 24 -месечно ценообразуване в интернет. Оборудване на цена отделно. Включва отстъпка от 5 долара за 12 месеца с ebill & autopay. Наблюдаваните скорости могат да варират. Изключва доплащанията и таксите. Само за нови жилищни клиенти.

Купете нова WiFi връзка за дома – Airtel Xstream Fiber

Най -бързите планове за WiFi на Airtel Fiber са точно тук, за да се абонирате. Осигурявайки Ultra Speed ​​Internet, Airtel WiFi е тук, за да подобри вашия интернет опит. С Airtel Xstream Fiber WiFi връзка вие сте длъжни да се насладите на HD (висока разделителна способност) Качество на картината, Бързи изтегляния и Качвания, Минимална латентност и достъп до различни други услуги. Купете новата си широколентова връзка днес и вземете безплатно инсталиране и WiFi рутер. Имаме и 24*7 поддръжка на клиенти за вас.

Вземете нова връзка с Airtel Fiber WiFi наблизо за вашия дом

Получаването на нова WiFi връзка представлява справедливия си дял от предизвикателства, тъй като изисква много предварителни изследвания на един’s част. Трябва да внимавате за добра скорост на интернет с непрекъсната свързаност и различни изисквания, които биха обогатили вашия интернет за домашен опит.

Е, Airtel Xstream Fiber Services ви обхвана, тъй като Airtel WiFi е решението на всички ваши проблеми с интернет и проблеми с телефона. Ние ви носим най-добрата връзка с WiFi Fiber за дома с офис-свързаност. Вземете сигурна Wi-Fi връзка и се насладете на бърз интернет, както никога досега. Вземете вашето безжично изживяване в мрежа на съвсем ново ниво.

Седнете в комфорта на къщата си и се насладете на удобството на нашата WiFi връзка за дома. Изберете от разнообразие от нашите неограничени планове на WiFi за дома и създайте надеждна и бърза връзка с невероятна гама от мрежи. С планове за WiFi на Airtel Fiber за вкъщи, насладете се на добра мобилност и изхвърляйте продуктивни часове за вас или вашия бизнес, докато седите във всеки ъгъл на къщата си.

Airtel Unlimited WiFi плановете за дома са доста популярни сред потребителите на интернет за осигуряване на високоскоростна свързаност заедно с няколко други предимства като предоставяне на достъп до OTT (надвисват) платформи, неограничено обаждане и много повече. Можете да проведете интернет тест за скорост онлайн, за да видите колко бързо е вашата връзка с влакна на Airtel Xstream!

Вижте планове и предимства на Airtel Fiber Wifi

Плановете за фибри на Airtel Xstream ви предлагат скорост на мълния заедно с много други предимства. Всички планове на Airtel Fiber Xstream WiFi включват неограничени местни и STD обаждания, неограничен интернет и достъп до различни приложения като Xstream Premium, Apollo и Wynk Music. Най -популярните планове с най -добрата цена на WiFi Fiber включват:

Основният план, който е на цена от 499 Rs на месец и се предлага с интернет скорост до 40 Mbps и Airtel благодарности. Планът за развлечения може да се използва на Rs 999 на месец и ви осигурява скорост на интернет до 200 Mbps и достъп до OTT приложения като Disney + Hotstar и Amazon Prime.

След това имаме професионалния план, на цена от 1498 Rs на месец, което ви осигурява интернет скорост до 300 Mbps и достъп до Netflix Basic, Disney + Hotstar и Amazon Prime. И ако искате да се насладите на скорост до 1 Gbps и достъп до Netflix Premium, Disney + Hotstar и Amazon Prime, тогава можете да вземете плана за безкрайност, който е на цена от Rs 3999 на месец.

Разгледайте най -добрите оферти за wifi с абонамент за OTT и много други

Притеснява се от цената на WiFi Box или WiFi Connection? Не се притеснявайте! Ние от Airtel предоставяме на нашите клиенти WiFi рутери, които са без разходи с неограничени планове за WiFi. Независимо дали става въпрос за основния план от Rs 499 или безкрайният план от Rs 3999, цената на маршрутизатора на Airtel Fiber Wifi е нула. Също така не е необходимо да плащате такси за инсталиране, за да се възползвате от вашата WiFi връзка за дома.

Просто платете за плана и получете високоскоростен интернет, прекъснати услуги, достъп до OTT платформи и други приложения, поддръжка на клиенти на Airtel Xstream Fiber и силна свързаност дори при лоши метеорологични условия. Така че, без забавяне, абонирайте се за нашата услуга сега и получете невероятни WiFi оферти. Предавайте мача на крикет или любим филм без проблеми с мрежата.

Вземете безплатен WiFi рутер с вашата връзка с Airtel Xstream Fiber

С нашите планове за Wi-Fi на Airtel Fiber, вие не’не трябва да плащате всички такси за инсталиране. Нашият изпълнителен директор на широколентовите клиенти ще посети вашия дом и ще инсталира WiFi рутера и ще ви предостави пълна връзка с широколентовата услуга на Airtel с плановете за маршрутизатор на WiFi, които сте се абонирали, без допълнителни разходи.

Свържете дома си с високоскоростен интернет и се насладете на любимите си телевизионни предавания, филми, игри, стрийминг платформи, социални медии и други. Плановете за рутер Airtel започват от Rs 499 и достигат до Rs 3999. Тези планове за презареждане на WiFi Router Airtel Xstream ще запазят вашите домашни устройства (телефон, таблет, лаптоп, компютър и други), свързани с интернет със скорост до 1 Gbps.

Насладете се на най -добрите WiFi услуги близо до вас – Airtel Xstream Fiber

Ако напоследък изпитвате лоши сигнали във вашия интернет и домашна wifi връзка, тогава ИТ’s Време е да преминете към най -добрия вариант, където не сте’не трябва да се сблъскате с латентност при двуцифрени цифри. С Airtel, то’s Време е да донесете у дома най -добрите WiFi услуги. Абонирайте се за плановете на Airtel Xstream Fiber и се възползвайте от върховния доставчик на услуги за WiFi близо до вас.

Airtel Fiber е признат за най -добрият доставчик на интернет услуги на WiFi в Индия. С нашите бързи и сигурни планове, вземете добро мрежово покритие със закрито, както и с свързаност на открито, страхотно представяне в световната мрежа, невероятни роуминг услуги и почти никакви престоя.

WiFi планове и оферти – Airtel Xstream Fiber

Интернет планове
Име

Колко интернет данни са ви необходими?

Повечето хора се нуждаят от около 600 GB данни на месец за домашната си интернет връзка. Това ви дава достатъчно данни за предаване на филми, игра на онлайн игри и участие във видеоконферентни обаждания.

Обикновено интернет доставчиците ви дават 1 TB (1000 GB) данни на месец, въпреки че някои доставчици като Xfinity са били малко по -щедри. Че’s много за повечето хора. Но надвишаването на вашата капачка води до такси за пренасочване или прекопани скорости.

Тук’s Намаляване на това как да бюджетирате данните си и да получите повече данни, ако имате нужда от тях. Ние също ви даваме препоръки за най -добрите интернет планове с неограничени данни.

Търсите интернет план с много данни? Потърсете по -долу вашия пощенски код, за да видите какво’S Предлага се във вашия район.

Скочи на:

  • Неограничени данни
  • 1 TB капачки за данни
  • Бюджетиране на вашите данни
  • Данни и селски интернет
  • Данни и горещи точки
  • ЧЗВ

Вземете неограничени данни, за да не преодолеете лимита на вашите данни

Преди да тръгнем по -нататък, нека’S Вземете тази точка от пътя – най -добрият начин да гарантирате, че имате всички необходими данни е да получите интернет план с неограничени данни.

Неограничени данни означават, че можете да използвате интернет всичко, което искате, през целия месец без последствия (добре, поне от вашия ISP). Обикновено можете да получите неограничени данни от доставчици на Fiber Internet. Някои доставчици на кабели и DSL също предлагат неограничени планове, както и тези, които не са’t често имат неограничен вариант за допълнителна месечна такса.

Професионален съвет:

Разгледайте най-добрите интернет планове за неограничени данни за вътрешната лъжичка на скоростта, ценообразуването и наличността.

Най -добрите интернет планове с неограничени данни

Провери наличността

_CUSTOM/UI/IC_PLACEHOLDER

Провери наличността

_CUSTOM/UI/IC_PLACEHOLDER

Провери наличността

_CUSTOM/UI/IC_PLACEHOLDER

Провери наличността

_CUSTOM/UI/IC_PLACEHOLDER

Данни, ефективни от 20.12.2022. Цените и скоростите подлежат на промяна. Не всички оферти, налични във всички области.

*С 12-месечен договор.

** Оферта за определено време; подлежи на промяна; валидно за квалифицирани жилищни клиенти, които не са се абонирали за никакви услуги в рамките на предходните 30 дни и които нямат неизпълнено задължение за харта.

† Условия и условия: плюс данъци и такси. Услугата не е налична във всички области. Ако живеете в апартамент или апартамент, Google Fiber’s Възможността за конструиране и осигуряване на фибри е обект на непрекъснатото съгласие между Google Fiber и собственика на имота. Претенциите за скорост на качване/изтегляне и стрийминг на устройства се основават на максимални кабелни скорости. Действителните скорости на интернет не са гарантирани и могат да варират в зависимост от фактори като ограничения на хардуера и софтуера, латентността, загубата на пакети и т.н.

‡ могат да се прилагат регионални разлики в цените. Не се изисква договор. 24 -месечно ценообразуване в интернет. Оборудване на цена отделно. Включва отстъпка от 5 долара за 12 месеца с ebill & autopay. Наблюдаваните скорости могат да варират. Изключва доплащанията и таксите. Само за нови жилищни клиенти.

§*w/ автоматично плащане. Интернет доставчик не е наличен във всички области; Клиентите, които не отговарят на изискванията за 5G домашен интернет, могат да имат право на 4G LTE или други фиксирани безжични опции. Регулаторни такси, включени в месечната цена за квалифицирани сметки. Вижте пълни условия.

Имате ли нужда от неограничени данни? Честно казано, вероятно не. То’не са необходими за повечето интернет потребители.

Но неограничените данни са полезни, ако прекарвате много време, правейки онлайн дейности, които използват много данни, като стрийминг на видео и изтегляне на големи файлове.

Неограничените данни са полезни и за нетизени, които споделят Wi-Fi с много съквартиранти или членове на семейството. Помислете за данни като храна-колкото повече хора имате на вашия wi-fi, толкова повече данни консумирате като цяло. Така че се нуждаете от по -голям запас от данни във вашата цифрова килер, за да преминете всеки месец.

Професионален съвет:

Разгледайте най-добрите интернет планове за неограничени данни за вътрешната лъжичка на скоростта, ценообразуването и наличността.

Дава ли wifi неограничени данни?

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Приемайки всички бисквитки, вие се съгласявате с използването на бисквитки за доставяне и поддържане на нашите услуги и сайт, подобряване на качеството на Reddit, персонализиране на Reddit съдържание и реклама и измерване на ефективността на рекламата.

Отхвърляйки несъществени бисквитки, Reddit все още може да използва определени бисквитки, за да гарантира правилната функционалност на нашата платформа.

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .

Наистина ли е вашият интернет план неограничен?

Повечето неограничени широколентови схеми имат скрити капачки. Справедливият лимит за използване може да намали скоростта на изтегляне и да направи интернет връзките изключително бавни.

Незначителна клауза се оказва основен препятствие за сърфистите, готови да цип. Много интернет потребители, които са платили за бързо ‘неограничен’ Широколентовата връзка установява, че нетната им скорост е намалила до пълзене. По -лошото е, че е деактивиран.

Вземете случая с базирания в Бангалор журналист Prem Udayabhanu, който реши да вземе по-скъпо ‘неограничен’ широколентова връзка. Миналия месец, когато той нямаше достъп до мрежата, му беше казано, че връзката е била деактивирана поради прекомерна употреба. За да го рестартира, той’D трябва да плати 12 000 руски. “Вашата е неограничена връзка, но само до 10 GB изтегляне,” Казаха му. Udayabhanu отправяше бързи обаждания до приятели, близки до топ изпълнителите в компанията и се уреди на проблема. Връзката беше възстановена и търсенето на 12 000 руски се оттегли.

Но компанията го обвинява, че е надвишил лимита си за използване на 10 GB.“Бях’t каза за ограничение на употребата. Рекламите и продавачът ме накараха да повярвам, че това е наистина неограничена връзка,” Казва Удайабхану. Udayabhanu isn’t сам. Базираният в Делхи художник Прасад Рагаван, който използва ‘неограничен’ широколентова връзка, мислеше, че не е направил’Не трябва да се притеснявате, докато скоростта му за изтегляне не стане нестабилна.

“Което означава, че неограничено е просто русе, за да ви привлече към план, който предлага добра скорост само доколкото ограничавате използването си до определен лимит,” казва Рагаван. Докато повечето доставчици на интернет услуги (ISP) обясняват ‘ограничения’ на неограничени планове, това е изразът ‘неограничен’ в реклами, които Рагаван, казва “е измамна.”

Планът на браузъра Rs 899 на Airtel, например, се рекламира като неограничено изтегляне със скорост 512 kbps, скоростта на изтегляне е понижена до 256 kbps, след като потребителят е изтеглил над 8 GB за по -малко от месец.

Благодарение на стотици оплаквания от потребителите, Телекомуникационният регулаторен орган на Индия (TRAI) предупреди компаниите да не подвеждат реклами.

Трай не е одобрил “Рекламиране на широколентов план за по-висока скорост на изтегляне (например 3-4 пъти по-бързо от първоначалния план) чрез плащане на фиксирани месечни такси”. Освен това се казва, че интернет доставчиците трябва да разкриват подробности за лимита за изтегляне на данни, отвъд които “Скоростта на широколентовата връзка ще бъде ограничена съгласно първоначалния план.”

Говорителят на Bharti Airtel казва “Абонатите могат да проверят всички наши планове и ограничения на уебсайта.” Той обаче признава, че много ‘неограничен’ Плановете имат ограничение, което е обяснено в компанията’s Политика за справедлива употреба (FUP).

Какво е честната политика за използване? Според сайта на Bharti Airtel, много малък брой клиенти използват прекомерно количество от мрежовата честотна лента, доколкото това може да наруши опита на другите. Идеята за това’S FUP е да предоставя оптимално интернет опит на всички.

В политиката, “Определихме нивата на справедливо използване за неограничени планове за трансфер на данни,” добавя. Сайтът Tata Communications Internet Services Ltd казва, “Tata Indicom Broadband установи месечен праг на трансфер на данни (лимит на справедлива употреба) за различни неограничени тарифни планове. ” Това е да се обяснят тези планове, за които е приложим FUP.

В имейл говорител на Reliance Communications каза: “Като ‘неограничен’ Плановете са разработени в полза на отделните клиенти, е необходима справедлива граница за използване, за да се гарантира честно използване на услугите за продължителни обезщетения.”