Резюме:

1. Gateway, емблематичната марка PC, забелязана от крави, направи голяма възвръщаемост след пет години.

2. Walmart е ексклузивният партньор на дребно за нови линии на продуктите на шлюза, включително лаптопи и таблети.

3. Gateway предлага бюджетни, добре направени компютри със стил, производителност и стойност.

4. Новите лаптопи на шлюза се предлагат в различни размери, цветове и нива на производителност.

5. The Gateway Ultra Thin Series разполага с ергономично разработени тетрадки за изчисляване в движение.

6. Серията Gateway Creators е предназначена за създаване на цифрови медии, игри и забавления.

7. 2-в-1 лаптопите предлагат функционалността на лаптоп и лекотата на таблет.

8. Таблетките на шлюза са проектирани с мощност и достъпност, предлагани в живи цветове.

9. Новите продукти на Gateway се предлагат изключително на Walmart.com.

10. Цените за таблетите на шлюза започват от $ 69, а лаптопите започват от $ 179.

15 Уникални въпроса:

1. Каква е емблематичната марка PC, за да се върне голяма крава, която направи голяма възвръщаемост?
Шлюз

2. Къде са наличните нови линии на продуктите на Gateway?
Walmart

3. Каква репутация има Gateway в компютърната индустрия?
Производство на бюджетни, добре направени компютри

4. Какво си сътрудничи Gateway с Intel да създаде?
Три стилни линии от лаптопи и две нови таблета

5. Какъв е ценовият диапазон за новите таблети на шлюза?
Започвайки от $ 69

6. Какъв е ценовият диапазон за новите лаптопи на шлюза?
Започвайки от $ 179

7. За какво е известна с портата Ultra Thin Series?
Ергономично разработени тетрадки за изчисляване в движение

8. За какво е серията Gateway Creators, предназначена за?
Създаване на цифрови медии, игри и забавления

9. Каква е функционалността на 2-в-1 лаптопите?
Те имат функционалността на лаптоп и лекотата на таблет

10. Каква е ценообразуването на 15.6 “лаптоп в поредицата Creators Creators?
$ 799

11. Какви графични процесори са достъпни в лаптопите на серията Creators Creators?
NVIDIA 1650 GTX GPU с 4GB VRAM и NVIDIA 2060 RTX GPU с 6GB VRAM

12. Какво е ценообразуването за 11.6 “2-в-1 лаптоп?
$ 199

13. Каква операционна система прави 11.6 “2-в-1 лаптоп имат?
Windows 10 Начало в S режим

14. Какви са спецификациите на 8 “таблета?
800×1280 IPS, A50, 1GB/32GB, Android 10, 2/5 MP, 4000 MAH

15. Къде можете да пазарувате новите лаптопи и таблети на Gateway?
Walmart.com/шлюз

Подробни отговори:

1. Каква е емблематичната марка PC, за да се върне голяма крава, която направи голяма възвръщаемост?
Gateway е емблематичната марка PC, забелязана от крави, която направи голяма възвръщаемост. След пет години Gateway се завръща с нови линии от лаптопи и таблети, изключително достъпни в Walmart.

2. Къде са наличните нови линии на продуктите на Gateway?
Новите линии на продуктите на Gateway, включително лаптопи и таблети, се предлагат изключително в Walmart. Walmart е ексклузивният партньор на дребно за Gateway.

3. Каква репутация има Gateway в компютърната индустрия?
Gateway е изградил репутация на производството на бюджетни, добре направени компютри. Те бяха известни със своите достъпни и добре работещи компютри по време, когато компютрите все още бяха непристъпни и обезсърчаващи.

4. Какво си сътрудничи Gateway с Intel да създаде?
Gateway си сътрудничи с Intel, за да създаде три стилни линии от лаптопи и две нови таблета. Тези нови продукти предлагат стил, производителност и стойност за клиенти, студенти и създатели.

5. Какъв е ценовият диапазон за новите таблети на шлюза?
Новите таблетки на шлюза започват само от $ 69. Те са проектирани с енергия и достъпност и се предлагат в живи цветове.

6. Какъв е ценовият диапазон за новите лаптопи на шлюза?
Новите лаптопи на шлюза започват от $ 179. Те се предлагат в различни размери, цветове и нива на производителност, обслужват различни нужди и предпочитания.

7. За какво е известна с портата Ultra Thin Series?
Series Gateway Ultra Thin Series е известен със своите ергономично разработени тетрадки, които предлагат страхотна производителност, свързаност и забавление за изчисляване в движение. Тези лаптопи са проектирани да бъдат тънки и леки, което ги прави лесни за носене.

8. За какво е серията Gateway Creators, предназначена за?
Серията Gateway Creators е предназначена за създаване на цифрови медии, игри и забавления. Тези лаптопи предлагат непобедими визуализации с висока разделителна способност и са изградени за творчески проекти и потапящи преживявания.

9. Каква е функционалността на 2-в-1 лаптопите?
2-в-1 лаптопите предлагат функционалността на лаптоп и лекотата на таблет. Те могат да се използват като традиционни лаптопи с клавиатура или като таблети, като отделят клавиатурата. Тази гъвкавост ги прави подходящи за различни случаи и предпочитания.

10. Каква е ценообразуването на 15.6 “лаптоп в поредицата Creators Creators?
Ценообразуването за 15.6 “лаптоп в серията Creators Creators е $ 799. Този лаптоп предлага високоефективни функции и е идеален за тези, които се нуждаят от мощни изчисления за своите творчески проекти и игри.

11. Какви графични процесори са достъпни в лаптопите на серията Creators Creators?
Лаптопите от серията на Gateway Creators идват с NVIDIA GPU. 15 -те.6 “лаптопът е оборудван с NVIDIA 1650 GTX GPU с 4GB VRAM, докато 15.6 “Creators Series Laptop има NVIDIA 2060 RTX GPU с 6GB VRAM. Тези графични процесори осигуряват отлична графична производителност за игри и създаване на цифрови медии.

12. Какво е ценообразуването за 11.6 “2-в-1 лаптоп?
Ценообразуването за 11.6 “2-в-1 лаптоп е 199 долара. Този лаптоп предлага удобството на таблет с конвертируем сензорен екран и се предлага с Windows 10 Home в S режим.

13. Каква операционна система прави 11.6 “2-в-1 лаптоп имат?
11.6 “2-в-1 лаптоп се предлага с Windows 10 Home в S режим. Тази операционна система осигурява сигурно и рационализирано изживяване, особено за потребители, които използват предимно приложения от магазина на Microsoft.

14. Какви са спецификациите на 8 “таблета?
8 -“таблетът има резолюция 800×1280 ips. Захранва се от A50 процесор и има 1 GB RAM и 32 GB съхранение. Таблетът работи на Android 10 и разполага с 2MP и 5MP камери. Той има батерия от 4000mAh за удължена употреба.

15. Къде можете да пазарувате новите лаптопи и таблети на Gateway?
Можете да пазарувате новите линии на лаптопи и таблети на Gateway изключително в Walmart.com/шлюз. Продуктите са достъпни онлайн, което го прави удобно за клиентите да изследват и закупуват най -новите устройства на шлюза.

Дали Walmart притежава ли портал

Както при нашите тестове на процесора, 3Dmark показва всички тези лаптопи (отново с изключение на MSI) кацане в същия балпарк, което не е изненада, като се има предвид тяхната скромна интегрирана графика. Те са строго за случайни игри или стрийминг медии, а не най -новите, най -взискателни игри или графичен дизайн или CGI изобразяване. Потребителите, които искат да стартират такъв софтуер, знаят, че трябва да пазаруват в различна пътека.

Емблематична марка Gateway стартира легенско-млечна нова линия от лаптопи, таблети изключително в Walmart

Момиче, държащо таблет за шлюз

След пет години кравата се прибира у дома! Емблематичната марка за крави, шлюз, Gateway, прави своята голяма възвръщаемост, а Walmart е техният изключителен партньор за търговия на дребно за нови линии на Gateway продукти, включително лаптопи и таблети.

От създаването си в малка ферма извън Сиу Сити, Айова, през 1985 г., Gateway е изградил репутация за производство на бюджетни, добре направени компютри по време, когато компютрите все още са били недостъпни и плашещи. Днес ние’Включете се да върнете тази емблематична марка и да предложим на нашите клиенти тези вълнуващи нови продукти, особено във време, когато лаптопите и инструментите за обучение са толкова критично в търсенето.

Докато познатият отпечатък на кравата все още е на опаковката на продукта, Gateway’S New Technology получи основен ъпгрейд. Новите продукти предлагат стил, производителност и стойност за клиенти, студенти и създатели. Работейки заедно с Intel, Gateway създаде три стилни линии от лаптопи и две нови таблета в различни цветове, размери и нива на производителност.

Двама души, държащи лаптопи

С таблети, започващи от едва 69 долара и лаптопи, започващи от $ 179, новите устройства се предлагат изключително на Walmart.com и те включват:

 • The Gateway Ultra Thin Series разполага с шест лаптопа в широка гама от размери на екрана, цветове и функции. Те’ергономично разработени тетрадки, които предлагат страхотна производителност, свързаност и забавление за изчисляване в движение.

11.6 “Ултра тънък лаптоп ($ 179) с участието на Windows 10 Home в S Mode, AMD A4-9120E-Двойно ядро-1.5 GHz, 4GB / 64GB. Предлага се в черни, лилави, сини и зелени цветове.
14.1 “ултра тънък лаптоп ($ 199) с участието на Windows 10 Home в S режим, Intel Celeron N3350 – Двойно ядро ​​- 1.1 GHz, 4GB / 64GB. Предлага се в черни, лилави, сини и зелени цветове.
14.1 “ултра тънък лаптоп ($ 349) с участието на Windows 10 Home в S Mode, AMD Ryzen 3 – Picasso – Dual Core – 2.6 GHz, 4GB / 128GB. Предлага се в черни, лилави, сини и зелени цветове.
14.1 “ултра тънък лаптоп ($ 369) с участието на Windows 10 Home в S Mode, Intel I3 – Ice Lake 1005G1 – Двойно ядро ​​- 1.2 GHz, 4GB / 128GB. Предлага се в черни, лилави, сини и зелени цветове.
14.1 “ултра тънък лаптоп ($ 479) с участието на Windows 10 Home в S режим, Intel I5 – Ice Lake 1035G1 – Quad Core – 1.0 GHz, 16GB (на борда) / 256GB. Предлага се в черно, розово злато, сини и зелени цветове.
15.6 “Ултра тънък лаптоп ($ 499) с участието на Windows 10 Home, Intel I5 – Ice Lake 1035G1 – Quad Core – 1.0 GHz, 16GB (на борда) / 256GB. Предлага се в черно, розово злато, сини и зелени цветове.

 • The Серия Creators Creators Задължително ли е създаването на цифрови медии със своите непобедими визуализации с висока разделителна способност. Тези лаптопи са изградени за творчески проекти, потапящи игри и забавления.

15.6 “лаптоп ($ 799) с участието на Windows 10 Home, AMD Ryzen 5 (Renoir) – Six Core – 3.0 GHz, 8GB двоен канал / 256GB PCI-E, NVIDIA 1650 GTX GPU W / 4GB VRAM. Предлага се в черно.
15.6 “лаптоп от серия създатели ($ 999) с участието на Windows 10 Home, Intel i5 – 10 -ти Gen 10300H • (Commet Lake H) Quad Core – 3.0 GHz, 8GB Dual Channel / 256GB PCI-E, NVIDIA 2060 RTX GPU W / 6GB VRAM), предлага се в черно, лилаво, синьо и зелено цветове. Предлага се в черно.

Шлюз за местоположение на семейството на Бридстън

 • The 2-в-1 лаптоп е най -универсалният вариант на групата, с още по -достъпна цена. Те имат функционалността на лаптоп и лекота на таблет.

11.6 “2-в-1 лаптоп ($ 199) с 2-в-1 конвертируем сензорен екран, Windows 10 Home в S Mode Intel Celeron N3350-Двойно ядро-1.1 GHz, 4GB / 64GB. Предлага се в черни, лилави, сини и зелени цветове.

 • Новото Таблетки на шлюз са проектирани с мощност и са предназначени за достъпност, достъпни в живи цветове, за да отразят стила на клиента.

8 “таблет, ($ 69) 800×1280 IPS, A50, 1GB/32GB, Android 10, 2/5 MP, 4000 mAh, предлагани в черни, лилави и сини цветове.
10.1 “таблет, ($ 89) 800×1280 IPS, A50, 1GB/32GB, Android 10, 2/5 MP, 6000 mAh, предлага се в черни, лилави и сини цветове.

Магазин портал’s Нови редове от лаптопи и таблети изключително в Walmart.com/шлюз .

Дали Walmart притежава ли портал

15.6 “FHD Performance Notebook

Серия Banner Microsoft

Серия 15 на Gateway Creator.6 “Ноутбук за изпълнение е мощност, оборудвана с 10 -ти ген Intel i5 и Nvidia Geforce RTX 2060, което ви позволява да играете с лекота или бриз през ежедневните ви задачи. Настройката на екраните на дисплея THX осигурява богати, живи цветове и по -добър контраст и са сдвоени с настройка от THX Audio, което ви позволява да изживеете качеството на нивото на театъра, докато сте в удобството на вашия дом. По време на игри ще почувствате, че сте в центъра на действието с Spatial Audio Software Thx, който осигурява стерео и пространствен съраунд звук чрез слушалки, като симулира 7.1 съраунд звук.

 • Windows 10 Начало
 • 10-ти Gen Intel® Core ™ i5-10300h процесор (2.5GHz, до 4.5GHz, 8m кеш)
 • Nvidia Geforce RTX 2060 6 GB VRAM
 • Настроен от Thx ™ Audio & Display
 • 256 GB SOLY State Drive
 • 8 GB на борда на RAM
 • Безплатно надграждане до Windows 11 1 (когато е налице, вижте по -долу)

1 устройство се предлага с Windows 10 и безплатен надстройка на Windows 11 или може да бъде предварително заредено с Windows 11. Надстройката на Windows 11 ще бъде доставена до квалификационни устройства в края на 2021 г. до 2022 г. Времето ще варира в зависимост от устройството. Определени функции изискват специфичен хардуер (вижте aka.MS/Windows11-spec).

Gateway пуска нов, достъпен компютър All-in-One чрез Walmart

Новият Gateway AIO. (Източник: Gateway)

Gateway току-що обяви встъпителен десктоп All-in-One (AIO) като най-новото си допълнение към новия си състав, базиран на Walmart. Той удря под-САЩ $ 400 с неговите спецификации, които включват Intel Pentium Silicon и ~ 24-инчов IPS FHD дисплей. След това отново, той се предлага със собствена мишка и клавиатура в кутията, както и на годишна стойност на Microsoft 365 личен достъп безплатно.

Deirdre O’Donnell, публикувана на 22.07.2022 ���� ���� ���� ���� . ���� ���� ����

Gateway току-що се е разработил на сегашния си ренесанс на Walmart с първия AIO Desktop, пуснат през веригата като част от това скорошно завръщане. Базира се около 23.8-инчов екран с 3-граничен дизайн, който контрастира с тежката си брадичка и FHD IPS спецификации.

Екранът е допълнен от 2MP уеб камера с неопределена разделителна способност, която може да се скрие зад устройството или да изскочи в обратна прорез за удобна защита на поверителността. AIO може също да живее на монтиране на Веса или самостоятелно “Напълно регулируем“Стой.

Новият десктоп на Gateway управлява Windows 11 Home само на 1 конфигурация, захранвана от платформата Intel Pentium Silver J5040 и 4 GB RAM със 128GB SSD (разширяемостта на която не се дава). Независимо от това, марката твърди, че е “Перфектен за всеки домашен офис или дистанционно обучение“.

Последният компютър Gateway X Walmart поне се опитва да се справи с тази линия, като идва с безжична мишка и клавиатура, която съответства на неговите опции за черен или бял цвят.

Да се ​​надяваме, че са достатъчно добри, за да избегнат допълнителни разходи за замествания на тази потенциална покупка на 399 щатски долара. Новият Gateway AIO е достъпен извън или онлайн чрез изключителния си канал от сега.

Работа за NotebookCheck
Ти си техник, който знае как да пише? След това се присъединете към нашия екип! Издирва се:
– Специализиран писател на новини
– Писател на списания
– Преводач (de en)
Подробности тук

Шлюз 14.1-инчов Ultra Slim (2022) преглед

I’M Един от експертите на потребителския компютър в PCMAG, с особена любов към компютърните игри. Играх игри на компютъра си толкова дълго, колкото си спомням, което в крайна сметка (както прави за мнозина) ме доведе до изграждането и надграждането на собствения си работен плот. През годините си тук тествах и прегледах много, много десетки лаптопи и настолни компютри и винаги се радвам да препоръчам компютър за вашите нужди и бюджет.

11 август 2022 г

https: // www.pcmag.com/отзиви/шлюз-141-инчо-ultra-SLIM-2022

(Кредит: Моли Флорес)

Долния ред

Последният 14-инчов лаптоп на Gateway на Walmart има недостатъци, но предлага добра производителност, живот на батерията и свързаност на ниска цена, което го прави прилична цялостна сделка.

Започва от $ 549.00

$ 419.00 В Уолмарт

$ 599.99 Спестете $ 180.99

PCMAG редакторите избират и преглеждат продукти независимо. Ако купувате чрез партньорски връзки, може да печелим комисионни, които помагат да подкрепите нашето тестване.

Професионалисти

 • Ниска цена
 • Похвално представяне за цената с 12 -ти ген Intel CPU
 • Добра свързаност, включително USB-C и MicroSD
 • Дълъг живот на батерията

Минуси

 • Малко наднормено тегло
 • Subpar touchpad
 • Тъп дисплей

Шлюз 14.1-инчови спецификации на Ultra Slim (2022)

Намирането на бюджетен лаптоп, който постига правилния баланс на качеството, функционалността и цената, не е лесно. Последният пример за прераждането на Gateway като марка Walmart House, 14.1-инчов Ultra Slim ($ 549, както е тестван), не отговаря на всички марки, но до голяма степен се обслужва с ниската си искана цена. Шасито е с прилично качество, но наднормено тегло за размера си, а лошото тъчпад и тъп дисплей ограничават обжалването на Ultra Slim. Отгоре, неговият процесор Intel от 12 -то поколение осигурява солидна производителност, неговата свързаност е възхитителна, а батерията му продължава дълго време, така че може да е сделката, която търсите. Има по -добри варианти за тези, които искат да похарчат повече за по -добра стойност (Lenovo IdeaPad 3 14) или да изразходват още по -малко при жертвата на някаква скорост (MSI Modern 14), но този портал е като цяло достоен бюджетен вариант.

Крави петна плюс бюджетни основи

Като достъпен лаптоп с общо използване не е изненада, че Ultra Slim предлага пряко изграждане и дизайн. Изцяло черното шаси е изцяло пластмасово, но се чувства разумно твърдо. В палубата на клавиатурата има някакъв гъвкав, но е приемлив, стига да не натискате твърде силно.

Нашите експерти са тествали 118 продукта в категорията лаптопи тази година

От 1982 г. PCMAG тества и оценява хиляди продукти, за да ви помогне да вземете по -добри решения за покупка. Вижте как тестваме. (Се отваря в нов прозорец)

(Кредит: Моли Флорес)

Част от гъвкавите се дължи на дизайнерска странност, която сме виждали в Asus и други лаптопи – тъй като отворите капака, задният му ръб репира лаптопа с лек наклон за подобряване на въздушния поток отдолу и осигуряване на по -удобен ъгъл на писане. Повечето от тетрадките, които сме виждали с този наклон, са по -скъпи, така че това е плюс в този икономичен модел.

Твърдото усещане на шлюза също се дължи на теглото му; За доста компактен 14-инчов лаптоп, Ultra Slim е heftier, отколкото бихте очаквали на 3.65 паунда. На втория поглед също ще забележите, че е по-дебел от повечето машини с малък отпечатък, с размери 0.8 до 12.8 до 9.8 инча (HWD). Много 14-инчови лаптопи са ултрапорти, които тежат по-малко от три килограма.

Подобни продукти

Microsoft Surface Laptop Go 2

$ 587.88 в Amazon

$ 699.99 Спестете $ 112.11

Acer Aspire 5 (2022, A515-57-56UV)

$ 708.17 в Amazon

Lenovo IdeaPad Flex 5i 14-инчов (2022)

$ 449.00 в Amazon

Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i

$ 529.99 в Леново

HP лаптоп 17 (2022)

$ 649.99 в HP

MSI Katana 15 (2023)

$ 999.99 в Micro Center

Lenovo 5i Chromebook (16-инчов)

$ 419.99 в Леново

Asus chromebook flip cm3

$ 299.99 в Amazon

$ 329.99 Спестете $ 30.00

Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook

$ 379.00 в Lenovo

Lenovo IdeaPad 1 14

$ 169.99 в Amazon

(Кредит: Моли Флорес)

Добавеният Heft няма да ви попречи да съхранявате системата в чантата или куфарчето си, но се чувства гъст. По-леки 14-инчови тетрадки като 3.09-килограмов HP павилион плюс 14 обикновено са по-скъпи (елегантният инженеринг не е евтин), така че можете да простите шлюза в по-голямата си част. Това каза, че някои достъпни лаптопи са по -леки; MSI Modern 14 е 99 долара по -евтино и само 2.8 килограма. IdeaPad 3 14 и Asus vivobook S14 са и двете малко над три килограма.

Подложки за подпадане, но добра свързаност

Останалата част от изграждането е с толкова качество. Touchpad е разочарование, с неудобни кликвания – натискането на средата на подложката изобщо не работи последователно, като се чувства като мъртва зона, докато натискането на краищата или дъното е по -надеждно. Разбира се, че можете да докоснете, а не да щракнете, но като някой предразположен към пълни преси, открих, че е дразнещо. Подложката също е текстурирана и се чувства по -малко премиум, отколкото ни харесва.

(Кредит: Моли Флорес)

Нито клавиатурата ни впечатлява много. Ключовете се чувстват едновременно гъсто опаковани и твърде малки, нуждаещи се от добра настройка или практика, за да избегнат чести печатни грешки. Ключовете са от подскачащата страна, но не твърде кашисти, така че изживяването на писане е прилично, след като свикнете с него.

Можете да кажете почти същото за екрана. 14 -те.1-инчов сензорен панел има пълна резолюция HD (1,920 на 1,080-пиксела), така че поне това не е 1,366 на 768 дисплей, но няма какво да се каже отвъд това. Качеството на картината е от тъпата страна, а яркостта е ниска дори при максимално. Проверката на кутиите за докосване и 1080p е хубава, но шлюзът просто не е добре изглеждащ дисплей.

(Кредит: Моли Флорес)

Всички тези хватки все още са в границите на приемливост за бюджетна система. Клавиатурата, тъчпада и екрана са всичко друго, но не и страхотни, но ако търсите функционална 14-инчова машина на ниска цена, тук няма нищо, което е прекъсване на сделката.

Свързването е една от редките позитиви на Ultra Slim, с две USB 3.1 Type-A Ports, One USB-C връзка, HDMI видео изход и слот за microSD карта. Подкрепящите функции включват 720p уеб камера, четец на пръстови отпечатъци и Bluetooth 5.1.

(Кредит: Моли Флорес)

Качеството на картината на уеб камерата е предвидимо посредствено, като отново отговаря на функционалната, но ненаситна базова линия. Видеоклиповете не са много остри и камерата не се справя добре с слабо осветление. Камерата обаче има плъзгащ се затвор за поверителност.

(Кредит: Моли Флорес)

По -внимателен поглед върху конфигурацията: 12 -ти ген Intel и просторно съхранение

Също толкова важни, колкото изграждането на бюджетен лаптоп са основните му компоненти. Както винаги, това е балансиращ акт за производителите, който търси сладко място с достатъчна производителност за ежедневни нужди, като същевременно поддържа разходите под тези на по -масовите системи. В този случай получавате процесор Intel Core I5-1235U, 8GB памет и 512GB твърдо състояние.

Процесорът (две ядра за производителност, осем ефективни ядра, 12 нишки) ви дава най -новата архитектура на Intel на ниска цена, докато 8GB RAM е правилното обаждане в този ценови диапазон. U в края на номера на модела на чипа обозначава 15-ватов процесор, подходящ за портфейла и батерията, така че той няма да докосне процесорите на по-бързите P и H на Intel, но е подходящ тук. Комбинацията трябва да ви преведе през повечето ежедневни задачи, докато 512 GB съхранение е много, ако най -вече запазвате документи и снимки, а не игри или продължителни видеоклипове.

(Кредит: Моли Флорес)

Ако искате Litttle More Juice, версия за $ 699 блъска процесора до Core i7-1255U; И двата модела се предлагат в черно, флот, сребро и розово злато. Ако пазарувате онлайн, уверете се, че гледате версията на 12 -ти ген – Superstore все още продава по -стари модели, които иначе изглеждат еднакво.

Тестване на шлюза 14.1-инчов ултра тънък: скоростта, от която се нуждаете

За да поставим представянето на Ultra Slim на изпитание, ние го прехвърляме през обичайния си набор от тестове за сравнение срещу някои конкурентни модели. Можете да разгледате техните основни спецификации в таблицата по -долу.

Всички наши системи за сравнение са достъпни 14-инчови лаптопи, въпреки че някои имат по-нови процесори от други. MSI Modern 14 е фаворит на бюджета, но неговият по-старо поколение Core i3 процесор вероятно ще изостава. IdeaPad 3 14 на Lenovo е опция, базирана на AMD, на цена от 519 долара, докато ASUS Vivobook S14 и VAIO FE 14.1 са докосване по -скъпо съответно на $ 699 и $ 799.

Тестове за производителност

Основният показател на PCMARK 10 на UL симулира разнообразие от производителност в реалния свят и създаване на съдържание за измерване на цялостната ефективност за задачи, ориентирани към офиса, като текстообработка, работа с електронни таблици, уеб сърфиране и видеоконференции. Изпълняваме и пълния тест на системния задвижване на PCMARK 10, за да оценим времето за натоварване и пропускателната способност на зареждане на лаптопа за зареждане.

Три други показатели се фокусират върху процесора, използвайки всички налични ядра и нишки, за да оценят пригодността на компютъра за работни натоварвания на процесор. Cinebench R23 на Maxon използва 4D двигателя на тази компания, за да направи сложна сцена, докато Primate Labs ‘Geekbench 5.4 Pro симулира популярни приложения, вариращи от PDF изобразяване и разпознаване на реч до машинно обучение. Накрая използваме ръчната спирачка на видео транскодера с отворен код 1.4 За конвертиране на 12-минутен видеоклип от резолюция 4K до 1080p (по-ниските времена са по-добри).

Обикновено провеждаме и тест за производителност на Adobe Photoshop, но той многократно се срива на този шлюз, така че диаграмата не се появява тук.

Порталът не се открояваше от пакета, въпреки че показа подходящо изпълнение за ежедневните задачи и беше конкурентен с малко по -скъпите модели. Той изчисти препятствието с 4000 точки в PCMARK 10, което показва добра производителност за харесванията на Microsoft Word и Excel и лесно победи некомпетентните MSI Modern 14. От обратната страна, това едва ли е високоефективна работна станция. Подобно на своите съперници, той е ясно предназначен за рутинна обработка на текстове и сърфиране в мрежата, а не за редактиране на медии или създаване на цифрово съдържание.

Тестове за графики и игри

Тестваме графиката на Windows PCS с две симулации на Gaming DirectX 12 от UL’s 3DMARK: Night Raid (по -скромен, подходящ за лаптопи с интегрирана графика) и Spy Time (по -взискателен, подходящ за игри с дискретни графични процесори). Обикновено провеждаме два допълнителни теста от GFXBench 5.0, но те също не успяха да работят правилно на Ultra Slim, въпреки множество опити.

Както при нашите тестове на процесора, 3Dmark показва всички тези лаптопи (отново с изключение на MSI) кацане в същия балпарк, което не е изненада, като се има предвид тяхната скромна интегрирана графика. Те са строго за случайни игри или стрийминг медии, а не най -новите, най -взискателни игри или графичен дизайн или CGI изобразяване. Потребителите, които искат да стартират такъв софтуер, знаят, че трябва да пазаруват в различна пътека.

Тестове за батерия и дисплей

Тестваме живота на батерията на лаптопите, като пускаме локално съхранена 720p видео файл (филма за блендер с отворен код Сълзи от стомана) с яркост на дисплея при 50% и аудио обем на 100%, докато системата не се откаже. Уверяваме се, че батерията е напълно заредена преди теста, с изключен Wi-Fi и клавиатура.

Използваме също така сензор за калибриране на монитора на Spyderx Spyderx и неговия софтуер на Windows за измерване на цветовото насищане на екрана на лаптоп-какъв процент от SRGB, Adobe RGB и DCI-P3 цветни гами или палитри, които дисплеят може да покаже-и неговата 50% и пикова яркост в нитци (Candelas на квадратен метър).

Издръжливостта на портата на портата е силна, хубава точка в неговата полза. Всъщност всичките пет лаптопа достигнаха респектиращи времена, въпреки че някои имат по -добър живот на батерията от други и всеки час се брои, когато сте далеч от изхода на стената. Що се отнася до екрана, казах, че не изглежда много ярка, а елитът на Spyderx доказа моята точка- дори при максимална яркост панелът управлява само 214 нита, доста под 300, считаме за практически минимум, камо ли 400, които се надяваме да видим от лаптоп на средна или висока цена. Цветното му покритие, подобно на съперниците му, също беше лошо. Екраните често са една от основните области на намаляване на разходите в дизайна на тетрадки с бюджет.

Присъдата: справедлив вариант на достъпни цени

Бюджетният сегмент за лаптоп е свързан с намирането на най -добрата налична сделка, особено когато този бюджет е доста под 1000 долара. Портал на Walmart 14.1-инчов Ultra Slim успява на фронта на достъпността и доставя обслужващи характеристики и добър живот на батерията, въпреки че е трудно да се твърди, че е най-добрият (или дори особено добър) във всеки конкретен аспект. Качеството му на сглобяване, особено тъчпада, е посредствено и представянето му е прилично, но не води пътя.

Порталът подбива цената на някои конкуренти и предлага достатъчно място за съхранение с добра свързаност, така че не трябва да се игнорира. Като цяло обаче това е незабележима система, която не е в същата лига като победителя в избора на нашите редактори на икономиката, Lenovo IdeaPad 3 14.