Обобщение на „координиране на ползите от VSP“

В тази статия научаваме за използването на индивидуален план за виждане, предоставен от VSP. Процесът е прост: Изберете правилния план и опция за плащане, посетете очен лекар за изпит и ако е необходимо, изберете очила или контакти. Можете да включите членове на семейството или приятелите, като ги запишете в план за двама или семеен план. Докато VSP не координира ползите с други медицински планове, все пак можете да го използвате заедно със здравните си планове. Удаването на среща е лесно чрез функцията „Намиране на лекар“ и посещението на водеща програмна практика гарантира максимално използване на ползите. VSP мрежовите лекари се справят. Ако обаче изберете доставчик на извън мрежата, ще трябва да изпратите формуляр за искане и разписани разписки за възстановяване. Някои големи верижни оптични центрове не са в мрежа. Има различни опции за изпълнение и покритие и дори ако подобрението на обектива не е покрито, все пак можете да спестите 20% от тази опция. Пример за типични годишни спестявания с индивидуален план за визия. След като се запишете, можете да започнете да използвате предимствата си веднага. Възможно е също така да отложите началото на вашия план до шест месеца. И накрая, статията подчертава някои причини да се чувствате уверени в избора на VSP, като например избор на потребителите номер едно, основан от очни лекари, съсредоточаване върху хората, а не върху печалбата, предоставяне на всеобхватни очни изпити и предлагане на повече възможности, които да отговарят на индивидуалните нужди.

Въпроси:

 1. Как да започнете да използвате индивидуален план за виждане от VSP?
 2. Можете да започнете, като изберете плана, който ви подхожда и изберете опцията за предпочитане на плащане. След това посетете очен лекар за изчерпателен очен изпит.

 3. Можете ли да включите членове на семейството във вашия индивидуален план за виждане?
 4. Да, можете да включите вашия съпруг или членове на семейството, като изберете план за двама или семеен, когато се запишете. Можете също така да закупите индивидуален план за някой, който няма покритие на зрението.

 5. Координира ли се VSP ползите с други медицински планове?
 6. Не, VSP Vision Care не координира ползите с други медицински планове. Все пак можете да използвате своя индивидуален план за зрение заедно с други здравни планове.

 7. Как можете да си уговорите среща с лекар?
 8. Можете лесно да си уговорите среща, като използвате функцията Find A Doctor на уебсайта на VSP. Просто изберете лекар и ги информирайте, че имате VSP покритие.

 9. Какво се случва, ако видите доставчик извън мрежата?
 10. Ако решите да видите доставчик извън мрежата, може да имате по-високи разходи за джоб. Освен това ще трябва да изпратите формуляр за иск и да включите подробни разписки за възстановяване.

 11. Са големи верижни оптични центрове в мрежа за планове за VSP?
 12. Не, големи верижни оптични центрове като Costco, Sears, Walmart, Cohen’s и т.н. не са в мрежа за планове, продавани на уебсайта на VSP. Ако решите да отидете при доставчик на извън мрежата, ще трябва да изпратите искове и ще бъдете възстановени в по-малка сума за покритие извън мрежата.

 13. Кои са различните опции за изпълнение и покритие?
 14. Опциите за изпълнение и покритие варират в зависимост от избрания от вас план. Дори ако подобрението на обектива не е покрито с плащане, все пак ще получите 20% отстъпка от тази опция в кабинета на очния лекар.

 15. Можете ли да дадете пример за типичните спестявания с индивидуален план за виждане?
 16. Въз основа на националните средни стойности, ето пример за типичните спестявания за членове на VSP с годишен план:

  • Изчерпателен изпит: Без план – 194 долара, с VSP план – 15 долара, спестявания – $ 179
  • Рамки: Без план – 230 долара, с VSP план – 64 долара, спестявания – 166 долара
  • RX обективи: Без план – 107 долара, с VSP план – 25 долара, спестявания – 82 долара
  • Опционални подобрения на обектива: Без план – 207 долара, с VSP план – 116 долара, спестявания – 91 долара
  • Годишна цена на VSP план: $ 204
  • Общо: Без план – $ 738, с VSP план – $ 424, спестявания – $ 314
 17. Кога можете да започнете да използвате предимствата си след записване?
 18. Можете да започнете да използвате предимствата си веднага след записване.

 19. Можете ли да отложите началото на плана си?
 20. Да, можете да отложите началото на плана си до шест месеца, ако се запишете онлайн. Ако искате да започнете плана си по -късно от шест месеца, можете да се свържете с VSP в 800.785.0699 за помощ.

 21. Защо трябва да се чувствате уверени в избора на VSP?
 22. Ето и петте най -добри причини да се чувствате уверени:

  • №1 на потребителите: VSP е посветен на удовлетвореността на членовете и е признат за избор номер едно от потребителите.
  • Основана от очните лекари: VSP е основана през 1955 г. от група оптометристи, които дават приоритет на предоставянето на достъпна, висококачествена грижа за очите.
  • Съсредоточете се върху хората, а не печалбата: VSP е национална компания за нестопанска цел за визия, която реинвестира в членове и общности чрез оптично развитие, дарения за очила и мобилни клиники.
  • Изпит на WellVision: Лекарите на VSP мрежата предоставят изчерпателен очен изпит, наречен WellVision Exem.
  • Още опции: С VSP имате свободата да изберете плана, който ви подхожда и можете да посетите всеки лекар на VSP Network.
 23. Това, което се споменава в „Условията за обслужване“?
 24. “Условията за обслужване” обхващат различни аспекти, като се започне от личния живот и използването на защитена здравна информация. Той също така адресира авторските права, търговските марки и използването на името и логото на VSP.

Надявам се това да ви предостави необходимата информация за използването на VSP предимства и индивидуалния план за визия. Ако имате още въпроси, не се колебайте да зададете!

Координиране на предимствата на VSP

За поддръжка на продукта вижте общността за поддръжка .

VSP Индивидуални планове за визия Често задавани въпроси: Използване на план за зрение

Използването на индивидуален план за виждане е лесно. Първо, изберете плана, който’е подходящо за вас и опцията за плащане, която най -добре отговаря на вашите нужди. След това посетете очен лекар (влизането в мрежа ще ви помогне да извлечете максимума от вашите предимства), за да получите цялостен очен изпит. Ако е необходимо коригиращо зрение, вашият очен лекар може да помогне да изберете очила или контакти, за да отговаря най -добре на вашия стил. Плащате плащането си на лекаря’S офис заедно с всички опции извън покритието на вашия план и лекарят ще се погрижи за обработката на вашите искове за обезщетения.

Ако ти’D иска да включите вашия съпруг или членове на семейството, моля, изберете план за двама или семеен, когато се запишете. Можете също да купите индивидуален план за приятел или член на семейството, който не’не имат визионно покритие.

Докато VSP Vision Care не координира ползите с други медицински планове или ползи, можете да използвате плана в допълнение към другите си здравни планове.

Удаването на среща е лесно. Отидете да намерите лекар и да изберете всеки лекар’D харесва. Кажете им, че имате VSP и те’Ще се погрижа за останалите. За да извлечете максимума от предимствата си, посетете Premier програмна практика.

Когато посещавате лекар на VSP мрежи, няма формуляри за претенции, които да изпращате. Ако сте избрали да видите доставчик извън мрежата, можете да поемате по-високи от джобните разходи и ще трябва да изпратите формуляр за искане и да включите всички подробни разписки.

Големи верижни оптични центрове като Costco, Sears, Walmart, Cohen’S и т.н. не са в мрежа за планове, продавани на този сайт. Моля, имайте предвид, ако решите да отидете при доставчик на извън мрежата, вие’Ще трябва да подадете исковете сами и ще бъдат възстановени в по-малко суми за покритие извън мрежата.

Има различни копели и опции за покритие в зависимост от избрания от вас план. Ако подобрението на обектива е’t Покрит с пласт, вие’все пак ще получа 20% спестявания при тази опция в очния лекар’s офис. Под вас’Ще намеря пример за типичните спестявания, които можете да очаквате в годишен план.

Примерни спестявания* Какво бихте платили
Без план С VSP план Спестявания
Изчерпателен изпит 194 долара $ 15 $ 179
Рамки $ 230 $ 64 $ 166
RX лещи $ 107 25 долара $ 82
Опционални подобрения на обектива
i.E. устойчив на надраскване, анти-отблясък и т.н.
$ 207 $ 116 $ 91
Годишна цена на VSP план $ 204 -$ 204
Обща сума $ 738 $ 424 $ 314

* Сравнение въз основа на национални средни стойности за изчерпателни очни изпити и най -често закупени марки. Тази диаграма представлява типични спестявания за членове на VSP.

След хост на плана

След като се запишете, можете да започнете незабавно да използвате предимствата си!

Да. Можете да отложите началото на плана си до шест месеца, когато се запишете онлайн. Ако ти’искам да започнете плана си по -късно от шест месеца, моля, обадете ни се на 800.785.0699 за помощ.

Сравнете и запазете:

Петте най -добри причини можете да се почувствате уверени:

№1 на потребителите

Ние’са посветени на удовлетвореността на членовете. Вижте защо ние’Re #1.

Класиране

*2017 Национален план за план за визия за изследване.

Основана от очни лекари

VSP е основана през 1955 г. от група оптометристи, които искат да осигурят достъп до достъпни, висококачествени грижи за очите на света. Когато изберете VSP, можете да сте уверени’Избор на компания, която на първо място поставя нуждите ви от визия.

Фокусирайте се върху хората, а не печалбата

VSP е единствената национална компания за грижа за визията с нестопанска цел. Ние реинвестираме в нашите членове и общността чрез напредък на оптичността, даренията на очилата и мобилните клиники, за да помогнем за свързване на хора в нужда с местен лекар на VSP мрежата.

WellVision изпит ®

VSP мрежовите лекари предоставят възможно най -изчерпателния очен изпит – изпита за WellVision. Чрез този преглед лекарите получават по -добър поглед върху очите ви и търсят здравословни проблеми с очите като глаукома и диабетни очни заболявания, докато търсят признаци на сериозни здравословни състояния като високо кръвно налягане.

Повече опций

С VSP получавате избор. Можете да изберете плана, който’е подходящо за вас и изберете графика си за плащане. Плюс това, можете да посетите всеки лекар на VSP мрежи, който харесвате, независимо дали го’е близо до дома, работата или училището.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

1. поверителност

Моля, прегледайте нашата политика за поверителност, за да разберете практиките на VSP относно защитената здравна информация

2. Авторски права и търговски марки

Планът за обслужване на Vision Vision и регистрираното лого (и), маркировки за услуги и търговска марка (и), собственост на Plan Vision Service или някое от нейните дъщерни дружества или филиали, и съдържанието на този сайт не може да се използва в никаква реклама или публичност или друга употреба без предварително изрично писмено разрешение на план за обслужване на визия (VSP)). VisionWorks е филиал на плана за обслужване на визия.

3. Отказ от отговорност на гаранциите и ограниченията на отговорност

VSP не представя никакви представи за пригодността на тази информация за каквато и да е цел. Той е предоставен „както е“ без изрична или подразбираща се гаранция, включително, но не само, подразбиращите се гаранции за продаваемост или годност за определена цел. В никакъв случай VSP не носи отговорност за някакви специални, косвени или последващи щети или каквито и.

4. Съдържание

VSP предприе разумни стъпки, за да гарантира, че информацията на този сайт е точна и навременна. VSP обаче не поема отговорност за грешки или пропуски на този сайт или за точността, истинността или съдържанието на други документи, които са реферирани или свързани с този сайт. Нито VSP поема някакъв ангажимент да актуализира съдържащата се тук информация. Тази публикация и други документи подлежат на промяна без предизвестие. Появяващото се съдържание на здравна информация не е предназначено като и не се получава или се тълкува като специфични за пациента съвети или заместител на специфични за пациента съвети.

5. Връзки

Връзките към документи извън тази публикация се предоставят като удобство и не отразяват непременно възгледите или мненията на персонала или управлението на VSP. Връзките към такива документи по никакъв начин не предполагат одобрение на VSP за всеки продукт или услуга, посочени в него. Връзките към документи извън тази публикация могат да бъдат намерени, че съдържат обидни материали или могат допълнително да се свържат със страници, които могат да съдържат обидни материали.

6. Информация за грижа за очите на VSP

Информацията за грижа за очите на VSP предоставя основна информация за грижа за очите, за да насърчи цялостното образование за здраве и уелнес на очите. Членовете се насърчават да преразглеждат информацията за обезщетенията за VSP.com.

7. Връзката на VSP с трети страни или изпълнители

Този сайт съдържа връзки към уебсайтове на трети страни (или изпълнител). VSP не контролира или поддържа сайтове на трети страни или изпълнители. VSP не одобрява и не носи отговорност за практиките за поверителност на сайтовете на трети страни или изпълнители. Посетителите трябва да преразгледат политиката за поверителност на тези сайтове, за да разберат как събират и използват информацията на своите сайтове.

8. Поверителност и сигурност

Членовете на VSP, които въвеждат лична информация, трябва да знаят цялата комуникация между техния компютър и уеб сървърите на VSP, са криптирани с помощта на сигурност на транспортния слой (TLS 1.2) Технология. Софтуерът за сигурност на VSP е индустриалният стандарт и сред най -добрия софтуер, наличен днес за сигурни транзакции.

Някои функции, като например мрежовата директория на VSP на мрежата и информацията за ползите на члена, се отнасят директно към личната информация на член.

9. Използване на информация за електронната поща

Информация за абонамент за имейл, която VSP събира, може да се използва за персонализиране и насочване към съдържание на имейлите, които получавате от VSP, като ни позволява да подобрим нашата услуга към вас. Като абонат можете да получавате информация от VSP, включително VSP промоции, план, полза или образователна информация и/или проучвания. Няма да продаваме или използваме информацията извън VSP’s Семейство компании. Можем да предоставим общи отчети за използването на абонамент за имейл, но няма да споделяме имейл адреси или каквато и да е лична информация, която позволява идентифициране на физически лица, освен както е описано тук.

10. Съгласие за контакт и безжични условия на услуга

Като изпращате вашия телефонен номер и проверявате полето във формуляра за записване, вие се съгласявате да получавате автоматични обаждания, предварително записани съобщения и/или текстови съобщения от VSP®, неговите филиали и трети страни, действащи върху VSP’s от името. Може да се прилагат такси за текст и данни. Моля, консултирайте се с вашия превозвач. Можете да анулирате мобилни текстови съобщения по всяко време, като отговорите спиране на всяко съобщение.

11. Използването на бисквитки

Събрана лична информация и как се използва:
VSP събира анонимна, нелична информация за потребителите на този сайт чрез временни бисквитки за сесия. Бисквитките са малки, буквено -цифрови идентификатори, които се прехвърлят на твърдия диск на компютъра през уеб браузъра на потребителя, който позволява на системите на VSP да разпознават браузъра и да предоставят персонализирани функции. Сесиите бисквитки изтичат, когато затворите браузъра си.

VSP ще събира данни за дейностите на потребителя, които лично или директно идентифицират потребителя, когато посещават нашия уебсайт. Тази информация може да включва съдържанието, което потребителят вижда, датата и часа, когато потребителят преглежда това съдържание, продуктите, които потребителят закупува, или информацията за местоположението на потребителя, свързана с IP адреса на потребителя. Ние не събираме лична идентифицираща информация за потребител, няма да свърже.

В допълнение, VSP използва технологии като бисквитки и пиксели, за да следи дейностите си на нашия уебсайт и уебсайтовете на нашите рекламни компании от трети страни („Нашите рекламни партньори“) и може да използва тези бисквитки, за да ви обслужва по-подходящи реклами. Ние и сайтовете на нашите рекламни партньори използваме бисквитки за сесии и постоянни бисквитки, за да ви улесним да се ориентирате и подобрите опита на нашия сайт и да наблюдавате и оценявате работата на нашия уебсайт и използването на нашия уебсайт.

Всички данни, използвани за обслужване на целеви реклами, са идентифицирани и не се използват за лично или директно идентифициране на потребител. Изискваме трети страни, включително издателите, да предоставят известие и да получат подходящо съгласие, когато се изисква от приложимото законодателство.

Как се прехвърля на компании от трети страни:
VSP може да работи с рекламни партньори, за да ни помогне да ви разпознаем и да обслужваме съответните реклами за вас, когато посещавате уебсайт или онлайн услуга в тяхната мрежа. Може да работим и с рекламни партньори, които ни помагат да ви разпознаем на различни устройства, за да ви покажем съответните реклами. Нашите рекламни партньори могат да събират информация за вашите дейности на нашия уебсайт, уебсайтовете на нашите рекламодатели и други уебсайтове или онлайн услуги в техните мрежи. Можем също да работим с компании на трети страни, за да ни помогнем с анализи на уебсайтове, като оценка на използването и работата на нашия уебсайт, така че да можем да продължим да подобряваме уебсайта и нашите услуги.

Как използваме бисквитки и инструкции за отказ от бъдещи кампании:
Можем да използваме постоянни бисквитки, за да следим вашите дейности, когато посетите нашия уебсайт, и да ви обслужваме съответните реклами. Нашите рекламни партньори могат също да поставят постоянни бисквитки на вашето устройство, когато посещавате нашия уебсайт или уебсайтове на нашите рекламодатели, за да ни помогнат да ви разпознаем и да обслужваме съответните реклами за вас, когато посещавате техния уебсайт или онлайн услуга или уебсайтове в техните мрежи. VSP събира само информация, която не ви идентифицира лично или директно чрез тези бисквитки.

Повечето браузъри могат да бъдат настроени да отхвърлят всички бисквитки. Помощната част на лентата с инструменти на повечето браузъри ще каже на потребителя как да попречи на браузъра да приема нови бисквитки, да предостави уведомление, ако се получат нови бисквитки или деактивират бисквитките напълно.

Инструкции за промяна на личната информация (за потребителите):
Може да имате право да поискате достъп и да получавате информация за личната информация, която поддържаме за вас, да актуализирате и коригирате неточностите в личната си информация и да бъде блокирана или изтрита информация, както е подходящо. Правото на достъп до лична информация може да бъде ограничено при някои обстоятелства от местните изисквания. Освен това имате право да се откажете, безплатно, от обработката на вашата лична информация за маркетингови цели. Всички заявки за достъп, поправяне, блокиране и отказ трябва да бъдат направени в писмена форма, подписани, датирани и изпратени до VSP, ATTN: Услуги за членове, 3333 Качествено устройство, Ранчо Кордова, Калифорния, 95670.

12. Законът за защита на поверителността на децата онлайн

Уебсайтът на VSP не насочва съдържанието към непълнолетни и не възнамерява да събира лична информация от непълнолетни и следователно не е обект на Закона за защита на поверителността на децата онлайн. Ако потребителят разреши на неговото непълнолетно дете или дете, за което потребителят е законен настойник („минор“), за да има достъп и да използва функциите, потребителят се съгласява, че той/тя ще бъде единствено отговорен за: (а) поведението на такова непълнолетно лице; б) наблюдение на достъпа на такива минори до и използване на Услугата; и (в) последиците от всяка употреба.

13. ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ

VSP отговаря на имейли, електронни съобщения и други комуникации веднага щом разумно практически. Времето за реакция на VSP не надвишава максималния период от време, който може да бъде определен по закон.

14. Достъп и смущения

Вие се съгласявате, че няма да използвате или се опитвате да използвате каквато и да е функция в сайта за каквато и да е търговска цел. Вие се съгласявате, че няма да използвате никакъв робот, паяк или друго автоматично устройство, процес или средства за достъп до сайта. Нито трябва да използвате ръчен процес за наблюдение или копиране на нашите уеб страници или съдържанието, съдържащо се върху него, или за друга неоторизирана цел без нашето предварително изрично писмено разрешение. Вие се съгласявате, че няма да използвате устройство, софтуер или рутина, което пречи на правилната работа на сайта, нито ще се опитвате да се намесите в правилната работа на сайта. Вие се съгласявате, че няма да предприемете никакви действия, които налагат неразумно или непропорционално голямо натоварване на нашата инфраструктура. Вие се съгласявате, че няма да копирате, възпроизвеждате, променяте, променяте, създавате деривативни произведения или публично да показвате всяко съдържание (с изключение на вашата лична, нетърговска употреба) от сайта без предварителното изрично разрешение на VSP.

15. Неразрешено използване на сайта

Всяко незаконно или неразрешено използване на сайта представлява нарушение на настоящите Условия за ползване. Нямате разрешение за достъп до Сайта по никакъв начин, който нарушава тези Условия за ползване. Незаконното или неразрешеното използване на сайта включва, но не се ограничава до неразрешено рамкиране или свързване към сайта или неразрешено използване на всеки робот, паяк или друг автоматизиран процес на сайта. Това също е нарушение на настоящите Условия за ползване: (а) за всяко лице (или група от лица, действащи в концерт), да поиска, повече от 100 страници съдържание от сайта във всеки двадесет и четири часови период (оттук наричан „злоупотреба с употреба“).

16. Подозирано нарушение на настоящите Условия за ползване или закон; Взривни, справедливи облекчения и ликвидирани щети

Нарушение (и) на настоящите Условия за ползване, включително неразрешено влизане или неразрешено използване на сайта, може да бъде разследвано и да се предприемат подходящи съдебни действия, включително, без ограничение, граждански, наказателни и/или заповеди за обезщетение. You understand and agree that in VSP’s sole discretion, and without prior notice, VSP may terminate your access to the Site, remove any unauthorized User Content or exercise any other legal or equitable remedy available, if VSP believes that your conduct or the conduct of any person with whom VSP believes you act in concert, or the User Content you provide, violates or is inconsistent with these Terms or the law, or violates the rights of VSP or another user of the Site. Вие се съгласявате, че паричните щети може да не предоставят достатъчно средство за защита на VSP за нарушения на тези условия и вие се съгласявате с прилагането на взрив или друго справедливо облекчение за такива нарушения.

Вие се съгласявате, че насилственото използване на сайта, както е дефинирано по -горе, причинява щети и вреда на VSP под формата на, наред с други неща, нарушава репутацията и увеличените разходи, свързани с реагирането на злоупотреба с използването на сайта. Освен това се съгласявате, че паричните щети за злоупотреба с използването на обекта са трудни за установяване и че доказателството за паричните щети за злоупотреба би било скъпо и неудобно за изчисляване. Съответно се съгласявате, че вредителните или друго справедливо облекчение са оправдани за злоупотреба. Следователно, вие се съгласявате, че ако вие или други действате съвместно с вас, сами или колективно поискате повече от 100 страници съдържание от сайта за всеки двадесет и четири часа период, вие и тези, които действат в съгласие с вас, може да носите съвместно и последователно отговорни за разумни адвокатски такси, такси за експерти и разходи, свързани с вредителни или други справедливи адвокати.

17. Допълнителна информация

Този уебсайт е собственост на Vision Service Plan (VSP). Допълнителна информация относно VSP може да бъде поискана чрез писане до VSP, ATTN: Legal Division, 3333 Качествено устройство, Ранчо Кордова, Калифорния, 95670.

Ако се направят някакви промени в тези Общи условия, подобни промени ще бъдат отразени незабавно в термините, посочени онлайн.

Координиране на предимствата на VSP

Пациентите често имат право на обезщетения при два едновременни планове за VSP. Например, пациент, който има VSP ползи чрез работодателя и съпруга си’работодателят може да има право да координира тези обезщетения и да се класира за повече услуги.

За да координирате VSP предимствата

 1. Запишете пациента’S Основен застрахователен план на VSP при пациента’s профил. Вижте Настройване на пациент’S VSP застраховка.
 2. Получете разрешение за пациента’S Основен застрахователен план за VSP. Вижте Получаване и разглеждане на подробности за допустимостта и обезщетенията.
 3. Запишете пациента’S Вторичен VSP застрахователен план при пациента’s профил. Въпреки това, вместо да записва пациента’S Вторичен застрахователен план за VSP като план за застраховане на VSP, запишете плана като неизвестен превозвач/план, като извършите следните действия:
  1. От раздела за застраховане на пациента’s профил, щракнете върху Нова застраховка За да добавите нов застрахователен план.
  2. От Превозвач Падащ списък, изберете името на превозвача, което използвате за VSP координация на предимствата (COB).
  3. От План Падащ списък, изберете името на плана, което използвате за VSP COB.
  4. Запишете всяка допълнителна необходима информация и щракнете върху Запазете.
  1. От раздела за застраховане на пациента’s профил, щракнете върху Възможности връзка до пациента’S Вторична застраховка.
  2. Щракнете Добавете допустимост и запишете пациента’S Информация за допустимостта за вторичната застраховка.
  3. Щракнете Запазете.

  Свързани теми

  • Записване и ценообразуване на VSP поръчки
  • Настройване и използване на VSP интерфейса
  • Интеграции и лабораторни интерфейси

  За поддръжка на продукта вижте общността за поддръжка .

  Покритие на двойно зрение с VSP

  Някой тук има ли покритие с двойно зрение чрез двата съпрузи, използвайки един и същ доставчик на ползи? Години наред сме имали двойно покритие (аз чрез NWBN и DW чрез VSP), което ни позволява да имаме два набора от обезщетения за изпити, контакти и т.н. Това е полезно, защото и двамата носим ежедневни контакти, така че струва около 1 долар на ден всеки без застраховка. Въпреки това тази година моят работодател преминава към VSP и се чудя дали има някаква забрана да има покритие с двойно зрение със същия мениджър на предимствата. Не искам да плащам за обезщетение, което не мога да използвам. Благодаря!

  Коментари на оригиналния плакат (1)