t Предоставяне на имейл хостинг:
– Bluehost
– Сайт
– Hostgator
– Dreamhost
Тези компании предлагат както уеб хостинг, така и услуги за хостинг по електронна поща, което ви позволява да управлявате вашия уебсайт и имейли на едно място. Важно е обаче да се отбележи, че техният хостинг по имейл може да не е толкова здрав и богат на функции, колкото специализирани доставчици на хостинг по имейл.
1. Може ли уеб хостингът да включва имейл?
Да, някои компании за уеб хостинг включват хостинг по имейл като част от техните услуги. Това обаче варира сред различните хостинг доставчици. Докато компаниите за уеб хостинг по-нисък клас обикновено включват хостинг по имейл за привличане на клиенти, хостинг компании от по-висок клас често не предоставят хостинг по имейл. Тези компании разбират, че много клиенти предпочитат да хостват имейлите си отделно от своя уеб хостинг.
2. Какво означава хостинг по имейл?
Хостингът по имейл се отнася до хостинг на имейлите ви на сървър, предоставен от вашата компания за уеб хостинг, или от специализирана компания за хостинг на електронна поща. Когато купувате име на домейн, може да искате да имате имейл адрес, който включва името на вашия домейн. За да получавате имейли на този адрес, ще ви е необходима услуга за хостинг по имейл.
3. Как се различава уеб хостингът от хостинга на електронната поща?
Уеб хостингът и хостингът по имейл са две различни услуги. Уеб хостингът включва хостинг на вашия уебсайт на сървър, предоставен от уеб хостинг компания, което го прави достъпен за посетителите чрез интернет. От друга страна, хостингът на имейл е за хостинг на вашия имейл на сървър, предоставен от компания за хостинг на електронна поща, така че да можете да получавате имейли на имейл адрес с името на вашия домейн.
4. Имате ли нужда от уеб хостинг за имейл?
Не, нямате нужда от уеб хостинг за хостинг на имейлите си. Можете да изберете да имате имейл хостинг компания, домакин на вашия имейл, независимо дали това е вашият доставчик на уеб хостинг или отделна специализирана компания за хостинг на електронна поща.
5. Можете ли да хоствате вашия уебсайт и да изпратите имейл отделно?
Да, можете да хоствате вашия уебсайт и имейл отделно. Не е необходимо да хоствате вашия уебсайт, за да получавате имейли и обратно. Можете да имате хостван на вашия уебсайт с една компания и имейла ви, хостван с друга. Този подход може да бъде от полза за намаляване на риска от загуба на имейли при смяна на доставчици на уеб хостинг.
6. Можете ли да промените вашата хостинг компания за електронна поща?
Да, можете да промените вашата компания за хостинг на електронна поща. Въпреки това, обикновено не се препоръчва често да променяте вашия доставчик на хостинг на електронна поща, тъй като прехвърлянето на имейли от един доставчик на друг може да бъде сложно. Препоръчително е да изберете надеждна компания за хостинг на електронна поща от самото начало, за да избягвате главоболие в бъдеще.
7. Колко струва хостингът по имейл?
Цената на домашния хостинг варира в зависимост от доставчика. Някои компании, като Zoho, предлагат безплатен хостинг по имейл, докато други, като G Suite, таксуват месечна такса, варираща от 5 до 10 долара. Като цяло хостингът по имейл е по -евтин от уеб хостинга.
8. Къде трябва да хоствате имейла си?
В идеалния случай се препоръчва да хоствате имейла си със специална компания за хостинг на електронна поща, като G Suite, Outlook или Zoho, особено ако вашият уебсайт е за бизнес цели. Тези доставчици предлагат здрави имейл платформи и функции. Ако обаче уебсайтът ви е само за лична употреба, можете да помислите за хостинг на имейла си с вашата компания за уеб хостинг.
9. Кои компании за уеб хостинг предоставят имейл хостинг?
Някои компании за уеб хостинг, които предоставят услуги за хостинг по имейл, са Bluehost, SiteGround, Hostgator и Dreamhost. Тези компании предлагат както уеб хостинг, така и услуги за хостинг по електронна поща, което ви позволява да управлявате вашия уебсайт и имейли на едно място.
10. Трябва ли да изберете специален имейл хостинг за вашия бизнес?
За бизнес цели е препоръчително да изберете специален имейл хостинг от реномирани компании като G Suite, Outlook или Zoho. Тези доставчици предлагат по -напреднали функции, по -добра сигурност и професионална платформа за електронна поща, която се привежда в съответствие с нуждите на вашия бизнес.

Уеб хостинг срещу. Хостинг по пощата

Сигурност – Здравите мерки за сигурност, приложени от хостинг доставчик, са това, което ще защити вашия уебсайт и неговите посетители. Тези мерки за сигурност могат да включват неща като SSL сертификати, редовни архиви, защитни стени и други.

Уеб хостингът включва ли имейл? Да и не – тук’s как работи

Разкриване: Някои от връзките в тази публикация са партньорски връзки. Това означава, че ако щракнете върху връзката и закупите продукта, ще получа комисионна без допълнителни разходи за вас. Дон’Не се притеснявайте, препоръчвам само продукти или услуги, които лично съм използвал и вярвам, че ще добавят стойност на моите читатели.

Ако планирате да стартирате уебсайт, тогава трябва да получите уеб хостинг. Но…

Уеб хостингът включва ли имейл? Да, някои компании за уеб хостинг включват имейл, но някои не са’T. Обикновено компаниите за уеб хостинг по-нисък клас ще включват имейл, защото искат да привлекат клиенти, докато много компании за уеб хостинг от по-висок клас не включват имейл. Това е така, защото повечето от хората, които избират уеб хостинг от по-висок клас, обикновено предпочитат да хостват имейлите си отделно от своя уеб хостинг.

Но като каза това, нека’S Погледнете по -отблизо хостинга на имейл, за да разберете дали трябва да хоствате имейла си с вашата компания за уеб хостинг или не.

Препоръчва се допълнително четене:

Какво означава хостинг по имейл?

Хостинг по имейл означава хостинг на имейлите ви на сървър, предоставен от вашата уеб хостинг компания, или на сървър, предоставен от специализирана компания за хостинг на електронна поща.

Когато купувате име на домейн, е естествено да искате да получите имейл адрес, който включва вашето име на домейн. Например, ако купувате име на домейн mydomain.com, тогава може да искате да получите имейл адрес [email protected].

За да получите този имейл адрес, ще ви е необходима компания за хостинг на електронна поща, която ще ви позволи да получавате имейли на този имейл адрес.

Каква е разликата между уеб хостинг и хостинг на имейл?

Уеб хостинг означава хостинг на вашия уебсайт на сървър, предоставен от уеб хостинг компания. Уеб хостингът се отнася само до хостинг на вашия уебсайт с уеб хостинг компания, така че вашият уебсайт да може да бъде достъп до интернет от всеки по света.

От друга страна, хостингът на имейл се отнася до хостинг на вашия имейл на сървър, предоставен от компания за хостинг на електронна поща, така че да можете да получавате имейли на имейл адрес, съдържащ вашето име на домейн, като [email protected].

Някои компании за уеб хостинг предоставят хостинг по имейл заедно с уеб хостинг. И предполагам.

Но, уеб хостингът и хостингът по имейл са две различни неща, Дон’не се объркайте, като си помислите, че и двете са еднакви.

Имате ли нужда от уеб хостинг за имейл?

Не, нямате нужда от уеб хостинг за хостинг на имейлите си. Имате нужда от компания за хостинг на електронна поща, която да бъде домакин на вашия имейл, който може да бъде или вашата компания за уеб хостинг или някаква друга специална компания за хостинг на електронна поща.

С други думи, хостингът на вашия уебсайт и хостинг на имейла ви са две напълно различни неща.

Можете да ги домакин на заедно или можете да ги хоствате отделно.

Да, казах отделно!

Можете ли да хоствате вашия уебсайт и да изпратите имейл отделно?

Да, можете да хоствате вашия уебсайт и имейл отделно.

Не се изисква да хоствате уебсайта си, за да получавате имейли, нито е необходимо да хоствате имейла си, за да направите своя уебсайт.

Вашият уебсайт и имейл могат да живеят независимо един от друг.

Не е необходимо да комбинирате двете.

Можете да имате хостван на вашия уебсайт с една компания и вашия имейл, хостван с друга компания.

И това бих препоръчал да го направите.

Като хоствате вашия уебсайт и имейл отделно, ще намалите риска от загуба на имейлите си, ако някой ден решите да промените вашата компания за уеб хостинг, тъй като уебсайтът ви расте.

Промяната на компаниите за уеб хостинг е далеч често, отколкото си мислите. С нарастването на уебсайта ви ще почувствате нужда от надграждане на вашия уеб хостинг и затова може в крайна сметка да промените вашата компания за уеб хостинг.

Можете ли да промените вашата хостинг компания за електронна поща?

Да, можете да промените вашата компания за хостинг на електронна поща. Но като цяло не се препоръчва да продължавате да променяте вашата компания за хостинг на електронна поща, тъй като новата ви компания за хостинг на електронна поща може да не е в състояние да прехвърля имейлите си от старата си компания за хостинг на електронна поща.

Ето защо получаването на добра компания за хостинг на електронна поща в началото може да ви спести много главоболие по пътя.

Използвайки специализирани доставчици на хостинг по имейл, ще получите стабилна имейл платформа, за да хоствате имейла си за години напред.

Колко струва хостингът по имейл?

Колко плащате за хостинг по имейл зависи от компанията, откъдето получавате хостинг по имейл.

Например, ако получите своя имейл хостинг от компании като Zoho, тогава ще го получите безплатно, докато получавате от GSuite, ще ви струва 5 до 10 долара на месец.

Хостингът по имейл е много по -евтин от уеб хостинга. Така че, няма причина да спестите няколко долара и да получите евтин хостинг по имейл за вашия бизнес.

Но ако просто искате имейл адрес за вашия личен уебсайт, тогава получаването на безплатен хостинг на имейл е достатъчно.

Къде трябва да хоствате имейла си?

В идеалния случай винаги трябва да хоствате имейла си със специална компания за хостинг на електронна поща, като G Suite, Outlook, Zoho и т.н.

Единствената причина, поради която може да искате да помислите за хостинг на имейла си с вашата компания за уеб хостинг е, ако уебсайтът ви е само за лична употреба.

Ако уебсайтът ви е за вашия бизнес, тогава получаването на специализирана компания за хостинг на електронна поща има повече смисъл.

Но ако все пак искате да хоствате имейла си с вашата компания за уеб хостинг, тогава тук’С списък на компаниите за уеб хостинг, които включват хостинг по имейл ..

Списък на добри компании за уеб хостинг, които предоставят имейл акаунти

Ето 2 добри компании за уеб хостинг, които ще ви предоставят имейл акаунти, заедно с уеб хостинг.

 1. BigScoots (Използвайте този промоционален код на купон 4NJY49N1ZIMQ, за да получите 50% отстъпка от сметката си за първи месец)
 2. Cloudways

Има стотици други компании за уеб хостинг, които ви предоставят и имейл акаунти. Изброих само 2, защото открих, че тези компании за уеб хостинг са далеч по -добри в сравнение с всички други компании за уеб хостинг там.

Тези компании за уеб хостинг ще се мащабират с увеличаване на уебсайта ви и може никога да не се наложи да преместите вашия уеб хостинг и хостинг по имейл на други компании.

За да приключите ..

Уеб хостингът и хостингът по имейл са две различни неща и в идеалния случай трябва да хоствате имейла си със специализирана компания за хостинг на електронна поща.

Това означава, че можете да хоствате вашия уебсайт отделно от вашия имейл. И се препоръчва да направите това.

Можете да промените вашата компания за хостинг на електронна поща по -късно, но тъй като хостингът по имейл е по -евтин от уеб хостинга, е по -добре да поддържате хостинга на имейл отделно от уеб хостинга.

Уеб хостинг срещу. Хостинг по пощата

Уеб хостингът и хостингът по имейл са две различни услуги, като първите са от съществено значение за физически лица и фирми, които искат да бъдат домакини на уебсайт, а втората е най -добрият вариант за тези, които искат да бъдат домакини на имейл акаунти. Все пак може да бъде предизвикателство да знаете кой тип хостинг е подходящ за вашите нужди и да изберете доставчик с толкова много налични, всички предлагащи различни планове.

В това ръководство ние’Ще предоставя пълен преглед на уеб хостинг и хостинг по имейл, включително ключовите разлики между двете, най -добрите приложения за всеки и съвети за избор на подходящия доставчик. И така, ако вие’заинтересовани да научавате повече, продължете да четете!

Какво е уеб хостинг?

Чрез уеб хостинг е предоставено пространство на сървър, което позволява на собствениците на уебсайтове да съхраняват файлове и данни, така че потребителите да имат достъп и да преглеждат своите уебсайтове по интернет.

Когато потребителят иска да прегледа уебсайт, хостван на сървър, той просто трябва да въведе адрес (URL) в своя уеб браузър, а след това сървърът ще изпрати уебсайта’s Съдържание на потребителя’s устройство.

В рамките на уеб хостинг план или PHP хостинг план са включени и други необходими инструменти и технологии, заедно със сървърното пространство.

Какво е имейл хостинг?

За разлика от уеб хостинга, който заема място на сървър за файлове и данни на уебсайтове, хостингът по имейл позволява управлението на имейл услуги от организации и физически лица. Това улеснява изпращането и получаването на имейли под персонализиран домейн, а не обща, предоставена от имейл услуги като Gmail или Yahoo.

Доставчик на имейл хостинг обикновено предлага редица функции на своите потребители, включително уеб базиран достъп до имейл, пренасочване на имейл, псевдоними по имейл и поддръжка за популярни имейл протоколи като POP3 и IMAP. Какво’S Още, в зависимост от доставчика на хостинг на имейл, за който ходите, може да получите и допълнителни функции за сигурност и поверителност като спам филтриране и сканиране на вируси, предназначени да помогнат за защита от нежелани и потенциално вредни имейл съобщения.

Ключовите разлики между уеб хостинга и хостинга на имейл

С общите дефиниции на обхванат уеб хостинг и хостинг по имейл, сега трябва да можете да разграничите двете. Но ако имате нужда от още няколко указателя, ето 5 неща, на които трябва да обърнете внимание, когато се опитвате да разберете дали дадена услуга предлага уеб или имейл хостинг:

уеб хостинг Имейл хостинг
Съхраненият тип съдържание Файлове и съдържание на уебсайтове Имейл съобщения и данни
Основни характеристики Пространство за съхранение на уебсайтове и честотна лента Имейл акаунти и софтуер за имейл сървър
Планове и цени (Обикновено) редица планове с различни ограничения за съхранение и честотна лента, както и функции (Обикновено) редица планове с различни ограничения за номер на съхранение и имейл акаунт
Управление Управлявано от доставчика на уеб хостинг Управлявано от потребителя или доставчика, в зависимост от желаното ниво на обслужване и контрол
Значение Важно за производителността, надеждността и сигурността на уебсайт Важно за сигурността и достъпността на имейл акаунти и съобщения

Фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на хостинг доставчик

Както бе споменато в интрото, избирането на хостинг доставчик, било то уеб или имейл, може да се окаже истинско предизвикателство. Ето защо измислихме списък с фактори, които трябва да разгледате, преди да се регистрирате за услугите на конкретна:

Тип – Повечето хостинг доставчици предлагат различни видове хостинг, като споделен хостинг, специализиран хостинг и VPS (виртуален частен сървър) хостинг.

Всеки от тези типове хостинг има свои характеристики и тип уебсайт’S най -подходящ за. За повече подробности, моля, вижте таблицата по -долу:

Тип хостинг Описание Най -подходящ за
Споделен хостинг Хоства множество уебсайтове на един и същи сървър, където уебсайтовете споделят ресурси като памет, обработка на мощност и съхранение Малки уебсайтове с нисък трафик
Посветен хостинг Хоства един един По -големи уебсайтове с висок трафик
VPS хостинг Физически сървър, разделен на множество виртуални сървъри, използвайки технология за виртуализация. Всеки виртуален сървър функционира като отделно образувание със собствена операционна система, ресурси и софтуер. Уебсайтове, нуждаещи се от мащабируемост на трафика и ресурсите

Функции и ресурси – Хостинг доставчиците създават планове с набор от функции и ресурси, включени във всяка, като:

 • съхранение и честотна лента
 • Създаване на уебсайтове и имейл акаунти
 • Инструменти за изграждане на уебсайтове и управление на имейли
 • и още

Бъдете реалисти за вашите нужди, когато става въпрос за посоченото по -горе, за да изберете доставчика и да планирате най -подходящ за вас.

Автоматичен бекъп – Ако в рамките на вашия хостинг план получавате функция за автоматично архивиране, това ще гарантира, че най -новата версия на вашите данни се съхранява на сигурно и сигурно място. Така че, ако нещо се обърка с вашия уебсайт или приложение. Използвайки автоматично архивиране, можете лесно да го възстановите в предишно състояние, което може да спести много време и усилия.

Надеждност и време за работа – Въз основа на надеждността и времето, рекламирани от хостинг доставчик, можете да проектирате колко наличен ще бъде вашият уебсайт на потребителите, ако се регистрирате за услугите на този конкретен доставчик. Уебсайт, хостван от доставчик с High Upting.

Можете лесно да следите производителността и времето на вашия уебсайт с помощта на инструмент за мониторинг като Atatus, който предлага различни функции като мониторинг на производителността на приложението, реален мониторинг на потребителите, синтетичен мониторинг и много други.

Скорост – Хостинг доставчик, който предлага бързи скорости на сървъра, може да улесни бързото зареждане на вашия уебсайт – фактор от решаващо значение за страхотно потребителско изживяване.

Сигурност – Здравите мерки за сигурност, приложени от хостинг доставчик, са това, което ще защити вашия уебсайт и неговите посетители. Тези мерки за сигурност могат да включват неща като SSL сертификати, редовни архиви, защитни стени и други.

Мащабируемост – Мащабируемостта на хостинг доставчик’S Услугите позволява на уебсайтовете и приложенията да коригират използването на ресурсите си според нуждите, за да отговорят на променящите се изисквания на своите потребители.

Например, представете си малък уебсайт за електронна търговия, който използва един уеб сървър и един сървър на база данни, осигуряващ достатъчно капацитет за обработка на няколкостотин транзакции на ден.

Тъй като този уебсайт расте и привлича повече клиенти, неговият брой транзакции се увеличава. И така, в един момент, с съществуващите си ограничения за използване на ресурси, уебсайтът може да започне да изпитва забавяне или други проблеми с производителността.

За да разреши това, хостинг доставчикът може да мащабира уебсайта’S ограничения за използване на ресурси чрез добавяне на допълнителни уеб сървъри и/или сървъри на бази данни, като по този начин се увеличава количеството съхранение и/или честотна лента, достъпни за уебсайта. След това това ще позволи на уебсайта да се справи с увеличения брой транзакции, без да изпитва проблеми.

Оперативна съвместимост -Добрият хостинг доставчик трябва да използва технологии, съвместими със системите, които използвате, както и с системи на трети страни, с които планирате да интегрирате. С други думи, тя трябва да има оперативно съвместим технологичен стек.

Опции за ценообразуване и плащане -Цените и опциите за плащане се различават от доставчика на хостинг до доставчика на хостинг, като някои предлагат месечни или годишни планове, а други дългосрочни планове на цени с отстъпка. Най -добрият вариант за вас ще зависи от вашия бюджет и предпочитанията ви за плащане.

Поддръжка на клиенти – Добрите доставчици на хостинг се характеризират с предлагането на добра поддръжка на клиентите. Доставчикът по ваш избор трябва да предлага множество канали за поддръжка (телефон, имейл, чат и т.н.) или използвайте UCAAS система, която обединява всички комуникационни канали в рамките на една обединена платформа и има опит за реагиране на запитвания на клиенти бързо и ефективно.

Ако се използва уеб хостинг и хостинг по имейл?

Добре, сега, когато имаме основите извън пътя, то’S Време за справяне с въпрос, който често възниква – използва едновременно хостинг и хостинг на имейл?

Простият отговор на този въпрос е, “Всичко зависи от вашите нужди”.

Виждате ли, ако искате да създадете уебсайт и да не’Не се нуждаят от имейл адреси под едно и също име на персонализиран домейн, ще ви трябва само уеб хостинг, за да може уебсайтът да бъде функционален и достъпен по интернет.

От друга страна, ако просто искате да използвате и управлявате имейл акаунти, тогава ще ви трябва само хостинг по имейл.

Като се има предвид, ако искате да създадете уебсайт за бизнес и да се нуждаете от имейл адреси под едно и също име на персонализиран домейн, за да изпращате комуникации, свържете се с клиенти/партньори, предлагайте поддръжка и т.н., Тогава ще ви трябват както в мрежата, така и по имейл хостинг.

Можете да решите да закупите уеб хостинг и имейл хостинг от отделни доставчици, но за удобство можете да намерите и доставчик, който предлага уеб хостинг, както и хостинг по имейл като част от техните услуги. Това зависи изцяло от вас!

Съвет за бонус: Използвайте платформата за доставка на електронна поща по Mailtrap заедно с вашия имейл хостинг за току-що навреме доставка по имейл

Получаването на уеб хостинг или хостинг по имейл е само една част от пъзела. И в зависимост от това какъв проект работите, може да се нуждаете от редица други инструменти или услуги.

За съжаление, можем’не дайте достатъчно препоръки, за да обхване всички възможни нужди, които читателите на тази статия могат да имат. Но това, което можем да направим, е да ви запознаем с решение, което ще отведе изпращането на вашия имейл на следващото ниво – платформата за доставка на имейл по имейл.

Предназначена за фирми и физически лица, платформата за доставка на електронна поща е решение, което обхваща всички нужди, свързани с имейла на едно място: тестване, изпращане и задълбочено проследяване за контрол върху функционалността и производителността на инфраструктурата на имейл инфраструктурата.

Освен решение за изпращане от край до край, потребителите на тази платформа също могат да разчитат на редица предимства, включително качествена имейл инфраструктура с високи проценти на доставка чрез дизайн, безплатна и бърза поддръжка/насоки и много други.

За бърз, но информативен преглед на платформата, не забравяйте да разгледате видеото по -долу:

И за по-задълбочена техническа информация, моля, посетете Mailtrap KnowledgeBase.

Обобщавайки

В тази статия ние’В. Така че сега, след като го прочетете, трябва да можете да разграничавате двете с лекота и да разберете, че и двете са основни аспекти на присъствието в интернет. На всичкото отгоре, като използвате “Фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на хостинг доставчик” Раздел на тази статия като ръководство, вие също трябва да можете да изберете хостинг доставчик, който да отговаря на вашите нужди.

Надяваме се да използвате информацията, предоставена в тази статия във ваша полза, и да направите намирането на хостинг доставчик на безпроблемно изживяване!

Каква е разликата между хостинг на електронна поща и уеб хостинг?

Те се различават на основно ниво, че първият е за хостинг на вашите имейли, докато вторият е вашият уебсайт. Това каза, както вашите имейли, така и уебсайт могат да бъдат хоствани на един сървър или в два отделни сървъра. Всеки от тях има своите плюсове и минуси, които обхващат съображенията за бюджет, сигурност и мащабируемост.

Hosting Email Ves Web Hosting

Представете си това: Вашият бизнес работи онлайн и се грижи за няколко потребители в рамките на деня. Вашето съдържание и данни ще се нуждаят от подходящ носител, за да ги достигнете. Може би искате да карате тенденцията. През 2018 г, Десен мащаб’S Облачни изчислителни тенденции: 2018 г. Състоянието на облачното проучване разкрива, че 96% от анкетираните използват облачна технология. Освен това, 81% от предприятията прилагат стратегия за много облак. Може би ти’D По -скоро използвайте специален имейл сървър, за да спестите пари от скъп хардуер. Поради това може да задавате този въпрос: от какъв вид услуга имам нужда?

Има два отговора на това. Единият е хостинг на имейл, а другият е уеб хостинг. И двете се предоставят от хостинг услуги и са основни компоненти за извършване на бизнес и диктуват как взаимодействате с вашите служители и клиенти онлайн. Хостингът по имейл и уеб хостингът може да изглеждат сходни, но те работят по два коренно различни начина. Независимо от това, и двете изискват усърдни мерки за сигурност в светлината на увеличаване на кибератаки срещу частни данни.

И двамата са домакини на вашето съдържание и услуга, но решаващите разлики се крият в начина, по който се съхраняват и изпращат. Изборът на правилния метод може да направи чудеса за вашата компания, като насърчава процента на конверсия, оставя ви достъп до важни цифрови функции и увеличаване на вашите продажби.

Това води до важен въпрос: Каква е разликата между хостинга на имейл и уеб хостинга? В тази статия ще ви помогнем да разберете какво прави и двете услуги уникални. Ще изброим предимствата и проблемите, които можете да очаквате от всеки метод. Ще ви предоставим и примери за уеб хостинг продукти, както и изчерпателно описание за всеки от тези примери.

Какво е имейл хостинг?

По принцип хостингът по имейл е услуга, която действа като сървър за вашите имейли. Имейлът на имейл наема сървър, предназначен да обработва всички ваши данни за получаване и изпращане на имейли. Може би си мислите, че често срещаните и безплатни сайтове за уеб поща са примери за хостинг по имейл, като Yahoo и Google. Това не е така.

Уникално свойство на този хостинг на този метод е, че наемате сървър, който не прави нищо повече от домакин на имейлите си. Фирмите, използващи този метод, задават имейл адреси чрез име на домейн. Това се откроява, защото изпраща имейли директно чрез самия сървър, вместо да преминава през безплатни сайтове за уеб поща.

Вместо това клиентите ще трябва да свържат регистрирано име на домейн към своите имейл сървъри. След това те могат да използват това комбо, за да генерират уникални потребителски имена за всеки имейл потребител, който има достъп до споменатия сървър. Например служител на компания ще получи уникален адрес на “[email protected]”, И сървърът ще хоства всички имейли, идващи от и ще отиде на този имейл.

Друго уникално свойство на този хостинг метод е сървърът. За разлика от безплатните сайтове за уеб поща, които се грижат за различни потребители наведнъж, хостът на имейл обикновено предоставя специален сървър. Това означава, че работи единствено за определен брой акаунти. Докато това вероятно не’t означава, че сървърът е само за един акаунт, ресурсите в този сървър ще бъдат запазени само за определен брой акаунти.

И ако един клиент’S Изискванията надвишават капацитета на техния текущ сървър, те винаги могат да мащабират и споделят съдържанието на множество сървъри.

Едно от предимствата на това, че вашите имейли са хоствани частно, е гъвкавостта за определяне на настройките на сървъра.

Какво е уеб хостинг?

От друга страна, уеб хостинг публикува уебсайт онлайн чрез сървър. Това се различава в основата си от хостинга по имейл, тъй като той е домакин на мултимедия, до който могат да бъдат достъпни дори от зрителите, които не са’не притежават или са част от домейна.

В зависимост от възможностите на техните сървъри, хостинг доставчикът може да се погрижи за няколко сайта наведнъж и множество заявки. Заявка е винаги, когато някой има достъп до уебсайт, хостван на този сървър чрез браузър; Някои сървъри могат да управляват само определен брой заявки поради ограниченията на честотната си лента. Това е нещо, което може да се увеличи в зависимост от доставчика на услуги.

Няколко уебсайта (и дори услуги за имейл) могат да бъдат хоствани на един сървър. Тези споделени сървъри са най -основните единици, предоставени от уеб хост. Като клиент’S Трафик – Броят на заявките – Гроуз, клиентите могат да изберат да надстроят до сървъри, които имат по -добра честотна лента, или до специални сървъри, които организират само своя уебсайт. Специализираните сървъри са още по -полезни, когато клиентът’S сайтът завършва с все повече и повече съхранение на данни. Независимо от цената, предимствата на специализирания хостинг над споделения хостинг дават на вашия уебсайт оптимална ефективност и сигурност.

Типично табло за управление на cPanel на доставчик на уеб хост.

Примери за услуги за уеб хостинг

Докато услугите за хостинг на електронна поща са сходни в дизайна, услугите за уеб хостинг предлагат различни предимства и работят по различни начини. Някои могат да бъдат посветени, докато други споделят сървъра между различни сайтове. Ето някои популярни сървъри, които може да искате да изпробвате.

 1. Хостинг на InMotion е хостинг услуга, която има най -универсални опции за компании от всякакви размери. Мащабируемите методи за хостинг означава, че можете да започнете от най -простия им продукт и да мащабите, за да отговарят на вашите нужди, докато вървите заедно. Те предлагат избор от специализирани сървъри, за да се настанят тези, които искат частен домакин, на споделени сървъри, което е по -добре за по -малки предприятия с по -малка зрителност. Ако искате да знаете повече от неговите планове и включвания, проверете ценообразуването на хостинг в хостинг тук. Inmotion използва Linux сървъри за основния си бизнес и е един от индустрията’най -надеждните услуги по отношение на скоростта и надеждността. Услугата им също се експлоатира на база 24/7. Това означава, че можете да се консултирате с техния екип за техническа поддръжка за помощ и съвети по всяко време на деня. Техният план за ценообразуване е прозрачен и се грижи за бизнеса от всички видове. От основен хостинг до специализирани сървъри и дори облачен хостинг, те имат най -голям обхват и скорост на пазара днес.
 2. Hostgator Има няколко различни опции за хостинг, достъпни за техните клиенти. Всяка услуга се предлага в три отделни пакета, които варират в зависимост от това колко домейни могат да се използват и да се погрижат за малки, средни и големи предприятия. Те предлагат облачен хостинг, WordPress, виртуални частни сървъри и специални сървъри. Уникални в техните продукти за инсталиране с едно щракване, можете лесно да кандидатствате и да стартирате услугата в рамките на един ден. Те са специализирани в предоставянето на разнообразие от уеб хостинг на различни платформи, включително WordPress и Wikis. Техният въвеждащ пакет е малък и ограничен само до един домейн. Следващите им пакети обаче предлагат повече пространство и честотна лента за всеки бизнес. Той може да се разшири и до неограничени домейни за употреба. Те също така идват с уникален строител на уебсайтове, който да ви помогне да разработите свой собствен сайт, който да отговаря на марката на компанията.
 3. Хостинг на GoDaddy Има няколко сървъра и очертава основите на хостинга добре. Те са ограничени от три възможни опции: споделени, VPS и специални сървъри. Те обаче пакетират всяка опция, за да отговарят на размера на различните компании. Можете също да платите за тяхната услуга с локализирана валута, което улеснява закупуването от тях. Едно хубаво нещо за GoDaddy е, че те притежават сървърите. Това означава, че те могат да ви предложат прилична цена за тяхната услуга. Всъщност цените им са справедливи и се отнасят до мащаба на техните хостинг опции.
  Всички услуги идват с 24/7 поддръжка и могат да се използват за различни видове предприятия. Например, техният хостинг на WordPress е посветен на съдържание, базирано на блогове и статии, докато специализираната хостинг услуга се грижи за по-големи фирми и се предлага с Office 365.
 4. Bluehost е облачно базирано решение, което се грижи за бизнеса с различни размери. Това означава, че вашите данни се съхраняват онлайн и се предпазват от повреда или корупция. Те също така улесняват потребителите за първи път да се запознаят със своята услуга, като предоставят по-лесен потребителски интерфейс, за да помогнат за придвижването чрез услугата Backend Simple. Техните планове за ценообразуване са по -подробни по отношение на данни и съхранение на имейл. Те са определили ограничения на пазара, които можете да поставите в вашия магазин или услуга, които варират от 50 до $ 200 долара. Първоначалният пакет ограничава домейна само до един, въпреки че това ви позволява да настроите до сто имейл акаунта.
  Bluehost е уникален по това, че предлага и продукти, които осигуряват невредима честотна лента. Въпреки че има ограничения на тази услуга, това може да бъде доста полезно, ако искате да имате сайт, който лесно може да се адаптира към шип в заявки.
 5. ipage е хостинг услуга, посветена на по -малки предприятия онлайн. Те имат екип за поддръжка, който да ви помогне да запазите данни до изграждането на вашия сайт, което може да бъде чудесно, ако вие’ново за изграждането на уебсайт. Те предлагат само уеб хостинг. Техният план за ценообразуване е само $ 1.99 на месец, да се погрижат за малкия бизнес. Той се предлага с строител на оформление на плъзгане и пускане за уебсайтове, а също така предлага интеграция на PayPal.
 6. Уеб хостинг на ExabytesПредлага пакети с хостинг на функции на достъпни цени. Те имат инсталации с едно щракване, 24/7 мониторинг на сигурността, автоматизирани архивиране на данни и други. Той също така се предлага с лесен плаващ PLESK контролен панел за потребители на Windows, докато потребителите на Linux получават cPanel.

Ако хоствате както имейл, така и в мрежата в един сървър?

И двата хостинг метода разчитат на сървър за справяне с съхранението на цялото изпратено и събрано съдържание от компанията. Това е полезно, тъй като се съхранява в цифрова база данни с резервни копия и защитни мерки. Повечето, ако не и всички, компаниите в мрежата разчитат на запазването на собствените си сървъри в днешно време, защото могат да работят по -бързо, без да рискуват да загубят важна информация.

Една важна грижа на компаниите с различни размери е възможността за разделяне или съхраняване на двата хостинг метода заедно. В днешно време няколко продукта могат да консолидират както имейл, така и уеб хостинг в един и същи пакет.

Защо заедно?

Когато малка компания реши да прави както имейл, така и уеб хостинг, идеалният избор е да го има в един комбиниран пакет. Дава им достъпен метод за достигане до аудиторията си по два различни начина. Наличието на и двете опции в едно удобно плащане означава, че те могат бързо да актуализират както страниците си по имейл, така и на уебсайтове. Това също означава теб’D се нуждаят от по -малко хора, контролират хостинга, тъй като той може да се използва едновременно. Дори и имейл и уеб хостинг е само един от разходите за хостинг на уебсайт, тази настройка дава на вашия бюджет много необходимото пространство за дишане. Но това’s за това.

Основният проблем при наличието на този метод е по отношение на пространството и скоростта. Съхранението на данни е ограничено, защото трябва да се раздели между имейла и уеб хостинга. Скоростта на сървъра също е разделена на двете страни. По -малко място за имейли означава вас’D трябва да изтрият стари данни, за да направят място по -късно. Това означава, че вие’D трябва да жертвате данни, които може да ви трябват за бъдеща справка.

Защо отделно?

Когато една компания реши да раздели методите на хостинг и да запази отделни доставчици, преди това изискваше цели отдели да изпълнят. Екип, посветен на уеб хостинга и друг за хостинг по имейл, и двамата ще се координират от време на време за консолидиране на информация. Въпреки това, последните разработки в облачния хостинг улесняват специалните сървъри да разделят както имейла, така и уеб хостинг.

В наши дни специализиран сървър за хостинг по имейл и отделен за уеб хостинг е едновременно по -лесен и по -ефективен. Пространството за имейл данни се увеличава, така че никой не трябва да изтрива някой от старите си имейли или да изчисти входящата поща. Това също означава, че сървърът има по -малко натоварване като цяло, за да носи. След това специалният сървър може да бъде оптимизиран за по -бърза и по -сигурна обработка. С това достъпа до вашите имейли е по-бърз, отколкото в цялостна програма. Също така, облачният хостинг има силни мерки за архивиране за данни. Това означава, че корупцията или щетите на спечеленото шофиране’t Загуба на рискови данни. Всъщност облакът направи възстановяването на данните по -бързо и по -лесно от всякога.

Основният проблем, посветените сървъри, дават по отношение на разходите. Разделяйки както имейл, така и уеб хостинг сървъри, сега трябва да платите повече, за да запазите и двете активни. Дори ако услугите, хоствани в облак. Въпреки това, той също така позволява на една компания да съсредоточи равномерно усилията си между двете.

Заключение

Като цяло, каква е разликата между хостинга на електронна поща и уеб хостинга? В крайна сметка и двете се хостват на сървъри и съответстват на типа на съдържанието, което се споделя. Hosting Email се фокусира върху трафика на имейл сред компании и абонати. Междувременно уеб хостингът предлага повече съдържание на уебсайт онлайн. Съвременните иновации в онлайн хостинга водят до пакетни сделки, съдържащи функции и на двата метода на хостинг. Това може да помогне на компаниите да постигнат най -доброто от двата метода в един и същи сървър. Разделянето на сървърите обаче също означава повече усилия, концентрирани между двете и повече пространство за данни като цяло.

Защо трябва да държите имейла и хостинга си отделно

Илюстрация за

Вашият уеб хостинг и суинг танцово събитие не’t имат най -очевидните връзки. Въпреки това, там’е критично правило по време на събитие, което всеки трябва да следва: “Един танц наведнъж.” С други думи, съсредоточете се върху един танц, преди да преминете към следващия. Това също обяснява защо го’е добра идея да поддържате имейла и хостинга си отделно.

Всеки уеб хост, който си струва солта, иска да осигури най-добрата сървърна инфраструктура и Rock-твърда сигурност на своите клиенти. Като такива, предоставянето на други (но свързани) услуги като имейл може да разреши основното предлагане. Макар че това може да не е единственият фактор, то’все още е голям.

Като се има предвид това, ние’ще се задълбочим защо трябва да държите имейл и хостинг отделно. Ние’ще обсъдим защо Kinsta не’T предлагане на хостинг по имейл и след това закръгнете няколко отлични доставчици на хостинг по имейл. Какво’s повече, ние’Ще ви отведа и на обиколка на Whistle-Stop за това как да настроите свой собствен имейл сървър.

Позволявам’и започнете!

Значение на имейла както за лична, така и за бизнес употреба

Бърз поп тест: Какво’е единственият начин да гарантирате, че някой ще получи вашата кореспонденция?

Писмо може да се изгуби, телефонните обаждания понякога изчезват в етера и получателят може да се крие зад дивана, когато почукате на вратата им.

Отговорът е имейл.

Да, там’Шанс е имейл да влезе в папката спам, но той’все пак стигна до вашия получател, само в различна папка от входящата поща. Независимо, това’s не е нещо, което можете да контролирате.

Дори с появата на канали за незабавни съобщения и социални медии, имейлът все още е успешен метод за достигане до хора. Въпреки приликите между моменталните платформи, имейлът е по -директен – ИТ’S Електронна поща в края на краищата. И то’s универсален.

Данните изнасят това. Настоящите цифри предполагат, че има около 4 милиарда потребители по имейл по целия свят. Че’S Приблизително същия номер като WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram и Snapchat комбинирано.

Статистика: Най -популярните глобални приложения за мобилни Messenger от април 2021 г. въз основа на броя на месечните активни потребители (в милиони) | Статика

Какво’S повече, броят на потребителски акаунти по имейл изглежда, че ще продължи да се увеличава в бъдеще. Като се има предвид, че имейл има 90% проникване, то’ще се придържам за дълго време.

Защо Кинста не’t Предоставете хостинг на имейл (докато някои хостове го правят)

Поради тези статистически данни, то’Лесно е да се разбере защо хостинг компания може да избере да предложи имейл заедно с основните си услуги.

В крайна сметка доставката и доставката на имейл са в хост’S КОЛЕМАЦИЯ. Тези фасети използват домейна за изпращане и IP за проверка и проверка – идеални за уеб хост. В края на краищата, кой’по -добре от уеб експерт, за да се гарантира това
Информацията достига до своите получатели бързо и точно?

Може да има по -добри опции.

Вашият уеб хост isn’T ще бъде експерт във всички аспекти на домашния хостинг. Поради тази причина Kinsta не’T предлагане на имейл хостинг. Говорим за това другаде на сайта на Kinsta, но нека’s ви дават резюме защо това е:

Всички наши ресурси се ангажират да направят Kinsta най -доброто приложение, база данни и управлявана платформа за хостинг на WordPress в бранша.

Горният цитат трябва да ви каже всичко, което трябва да знаете. Нашият подход е успешен и разбираме, че докато Kinsta предоставя звезден хостинг за уебсайтове на WordPress, решение като Google Workspace прави точно същото за хостинг на имейл.

Защо да се опитваме да преоткрием колелото, когато можем да се съсредоточим върху това, което ние’е страхотно в? Плюс това, това дава на нашите клиенти по-добри опции-печеливша за всички!

Защо трябва да държите имейл и хостинг отделно

Въпреки че има много лични причини, които трябва да поддържате имейл и хостинг отделно, има много технически причини.

За начало използването на ресурси е един голям плюс точка в това, че сте спечелили’Прехвърлете провизиите си за честотна лента и съхранение. Също така, можете да отделите тези ресурси на елементите, свързани с хостинг на вашия сайт, а не да отпивате някои за вашите имейл акаунти.

Той също работи обратното наоколо. Вашият имейл хостинг има свои специални ресурси, без друга услуга да има въздействие. Синхронизирането на тези акаунти е също толкова просто, колкото и комбиниран доставчик в повечето случаи.

Той има ефект на нокаут с надеждността и на двете платформи: всяка услуга е отговорна за една работа и може да канализира времето и отдадеността, за да се увери,. Възможно е обаче един от вашите хост или доставчици на имейл да е’t толкова звезден, колкото и другият. Че’е разбираемо, когато включвате бюджети.

В тази ситуация може да се окаже, че ще отидете с комбиниран доставчик. Ако обаче имейлът или хостингът се понижи, той често ще отнеме другия с него. Това може да бъде катастрофално за всеки бизнес, който разчита на онлайн комуникация – може би най -важната причина.

Говорейки за бизнес, там’s Полза за спестяване на време от разделянето на имейл и уеб хостинг. Ако решите, че една услуга е’t за вас или че искате да се изправите за по -добро обслужване, то’е лесно да го направите, без да засягате другата половина на вашия бизнес.

Ако ти’отново се свързва по два начина с комбиниран доставчик, ИТ’по -трудно е да се разбият тези вериги. Следователно, ти’По -добре с независими доставчици за имейл и хостинг.

6 страхотни доставчици на хостинг на електронна поща

В този момент вие’Вероятно кимате с главата си и сте готови да прогоните вашия комбиниран имейл и уеб хостинг. Първо, обаче, вие’Ще се нуждая от подходящ доставчик на електронна поща.

Следните шест решения работят чудесно с отделен хост, въпреки че ние’Ще говоря за тях по -подробно в следващите няколко раздела. Използването на някое от тях ви позволява да поддържате имейл и хостинг отделно.

1. Google Workspace

Уебсайтът на Google Workspace, за да помогне да се запази имейл и хостинг отделно

Първо, имаме Google Workspace. То’е позната услуга на милиони потребители, не само за качественото му предоставяне на имейл. Както подсказва името, то’е цял набор от инструменти и приложения, които да ви помогнат да извършите ежедневната си работа (макар че ние’Фокусиране върху имейла тук).

Всички приложения, достъпни с акаунт в Google Workspace

Gmail е (разбира се) частта за хостинг на имейл на работното пространство. То’е дългогодишна услуга за Google, а още от изключенията, тя заковава за какъв имейл трябва да бъде. Можете да използвате едно ключови преки пътища, за да извършите почти всяко действие, като правите нарязване на мощна входяща поща за полъх. Оценяваме преките пътища за навигация, подобни на VIM.

То’не е преувеличение, за да се каже, че gmail предефинира голяма част от това, което е имейл на мнозина. Почти всеки доставчик сега използва архивна папка, за да постави стари имейли и повечето включват цветни етикети и етикети, вдъхновени от Gmail, за да маркират конкретни имейли за по-късни. Старата система на папки от миналото е почти остаряла сега, всичко благодарение на Gmail’s разпространение.

Тъй. То’s Нещо, което ние’ще говоря повече за по -късно, но ако вие’Потребител на Kinsta, можете “Автоматично прилагане” MX записи за избрания от вас домейн.

Като цяло Gmail има почти всичко за това:

 • То’s сигурно и то’сега без реклами за всички.
 • Имате страхотен набор от клавишни преки пътища, които сега използват и други приложения.
 • Google ви дава 99.9% гарантирано напрежение и “Планиран престой с нулев процент.” То’е услуга, която’винаги съм включен.
 • Можете да използвате Gmail за бизнес или лични акаунти.
 • Има много интеграции с останалата част от работното пространство на Google, като Google Meet, Google Calendar и всеки друг тип бизнес ориентирано приложение на практическо ниво.

Ценообразуването също е отлично. Ниетата варират от 6 до 12 долара на потребител, въпреки че 30 GB облачно съхранение на потребител са идеални за мнозинството.

Ние’Ще бъда честен и ще кажа, че ако вие’вече не използвате Google Workspace, то’s не случайно. Предлагаме ви обаче да го проверите отново, ако сте’не е текущ клиент. Може да е най -добрата покупка за вашия бизнес през цялата година.

2. Microsoft Outlook

Можеш’не ти казвам’да сте стар потребител в интернет, ако сте’никога не съм използвал hotmail. Класическият безплатен имейл клиент се промени през 2011 г., за да се превърне в Outlook и с тази промяна се насочи към фокуса към бизнес приложенията.

Приложението Microsoft Outlook

Докато Hotmail има по-малко от безпроблемна репутация (една от причините за промяната на името), Microsoft работи усилено, за да превърне тази безплатна услуга в уважавана бизнес платформа за хостинг имейл. Те го изпълняват съвместно с облачната услуга на Microsoft 365 и подобно на Google, можете да интегрирате целия пакет от приложения с вашия имейл.

Тук са обичайните заподозрени като календари, мениджъри на задачи и потребителски профили. Всичко остава в облака и използва вашия OneDrive акаунт, за да се синхронизира в устройства.

Докато услуга като Google не’Не споменава твърде много сигурността на своята платформа. Използва криптиране на данни както на вашата пощенска кутия, така и за изпратени елементи.

Outlook също ще деактивира връзките, които открива, че са опасни, като злонамерен софтуер или вируси. На всичкото отгоре получавате откриване на откуп, което е жизненоважно за бизнеса, и опциите за възстановяване на OneDrive също.

Тук’S Бързо обобщение на това, което харесваме в Outlook:

 • Получавате Microsoft’S Близо 25 -годишен опит като доставчик на имейл, подкрепящ вашия бизнес.
 • Интерфейсът на Outlook е привлекателен и предлага фокусиран набор от визуализации.
 • Вашите имейли получават сигурност на ниво предприятие, заедно с допълнителни инструменти за борба с измами, вируси и други.
 • Има и няколко вградени приложения, като календар и мениджър на задачи. Въпреки това, можете да интегрирате Outlook с целия набор от приложения на Microsoft 365.

Ценообразуването му дава на други решения за парите му. На основно ниво, перспективата е 100% безплатна. Целият апартамент на Microsoft 365 е безплатен. Ако желаете да преминете, там’е конкурентен набор от нива, от които да избирате. Повечето потребители вероятно ще искат или план от 5 или 12 долара, в зависимост от това дали вие’D Използвайте дистанционната работна функционалност.

Като цяло Outlook е по -функционален инструмент, който (подобно на Google, Zoho и други) иска да ви държи в своята екосистема. Това прави, като предлага набор от страхотни приложения за управление на целия ви бизнес. Нейната имейл услуга обаче е първенство и вероятно ще бъде за много години напред.

3. Zoho mail

Горещо по петите на своите решения за хостинг на електронна поща, Zoho предлага и широка гама от приложения за управление на вашия бизнес. Въпреки това, неговата услуга по пощата печели много нови клиенти всеки ден.

Приложението Zoho Mail, което да помогне да се запази имейл и хостинг отделно

Zoho включва потресаващ брой функции за разширяване на цялата функционалност на своя пакет. На базово ниво, имейл клиентът е приложение без излишъци (макар и добре изпълнено) приложение, което прилича много на Gmail и Outlook, но не точно. Получавате стандартната интеграция на календари, списъци със задачи, контактни мениджъри и заемане на бележки, които украсяват повечето други клиенти по имейл.

Потребителското изживяване (UX) обаче е на преден план с Zoho Mail. Можете да кажете това от усилията, които екипът влага в таблото си и общото управление на акаунта. Например, можете да настроите персонализиран домейн, който да даде възможност на потребителите да влизат чрез a Поща поддомейн. Това помага на всички да знаят къде да се насочат към имейл.

Zoho Mail също използва функционалност, базирана на ограничение за конкретни IP адреси. Това означава, че можете да поддържате имейл акаунтите си по -сигурни, тъй като само шепа потребители на определено място могат да получат достъп. Има и други фантастични инструменти за управление на потребителите, като настройки за ролята на потребителя.

Там’S повече бихме могли да говорим за Зохо, но ето’S Бързо бягане:

 • Имате функционален клиент за изпращане и получаване на имейли.
 • В полето има много инструменти за управление на потребители и групи, което означава, че можете да приспособите системата към вашите изисквания.
 • Zoho предоставя и здрав набор от инструменти за политика на спам и използва множество протоколи за валидиране.
 • Zoho Mail предлага сигурност на ниво Enterprise, за да запази вашите данни в безопасност.
 • Вълнуващ вграден инструмент е порталът Ediscovery. Накратко, това ви помага да поддържате раздели за вашите политики за задържане на имейли и е задължително за всеки бизнес, който трябва да се придържа към законите за поверителност и защита на данните.

То’S -потресаваща тази поща zoho’S ценообразуването е SNIP в сравнение и с всяко друго решение. Най -високото ниво е около 4–5 долара на месец на потребител, което, като се има предвид услугата’s Набор от функции, означава ти’ще бъде отхвърляно да не го проучва поне.

Зохо е спечелил много през годините и продължава да го прави. Като се има предвид качеството на zoho mail, можем да видим защо това е.

4. ProtonMail

От Зохо’S Индия, ние се отправяме към Швейцария и Protonmail. То’S е доставчик на имейл с отворен код, който цени поверителността преди всичко и е разработен от екип от CERN инженери (и родното място на мрежата).

Уебсайтът на ProtonMail

Швейцария има някои от най -строгите закони за поверителност в света. Като такъв, с Protonmail’S сървъри и бизнес в страната, вашите данни са възможно най -безопасни. Той използва криптиране от край до край за вашите имейли и можете да изберете дали това се прилага в момента на изпращане.

Уеб интерфейсът е приятелски настроен, въпреки че му липсва някаква функционалност. Можете да свържете услугата само с няколко външни имейл клиенти, дори ако тя приема връзка с мост ProtonMail. То’S Touch Fanddly за настройка, но ползите от личния живот далеч надвишават негативите тук.

Какво’s повече, вашите данни са толкова сигурни, че дори протонмаил може’не възстановявайте акаунта си, ако загубите паролата си. Че’е страшно, със сигурност. Въпреки това, това също дава спокойствие, че чувствителните данни са само за вашите очи и клиенти (забранявайки няколко изключения, когато участват правоприлагането)).

Тук’s Това, което според нас прави ProtonMail да се откроява:

 • Той предлага най -голямото ниво на поверителност, ние’Попадайте от доставчик на имейл.
 • Там’S Правилно криптиране от край до край за вашите имейли и дори можете да го използвате с Gmail, Yahoo и други.
 • Имейл уеб интерфейсът е добър за използване, макар и липса на функционалност на места.
 • Имате приложения както за iOS, така и за Android и можете да свържете ProtonMail с Outlook, Thunderbird, Apple Mail и други чрез софтуера Protonmail Bridge.

Има четири различни планове за ценообразуване на Protonmail. Добрата новина е там’е безплатно ниво на разположение, въпреки че това е’t толкова подредени като други безплатни имейл хостове’ предложения.

Другите нива са разумно на цена; Професионалният план ще бъде най -привлекателният. То’S $ 6.25 на месец на потребител и ви позволява да използвате персонализиран домейн, осигурява гъвкаво управление на съхранението и предоставя на вас усъвършенствани администраторски контроли за вашия екип.

5. Върчи

Ако ти’да не осъзнавам ховър, нека’S ви попълва детайлите. Вписва се в нашата философия на “Един танц наведнъж” Защото компанията е свързана с домейни. То’S Регистратор, който предлага безумен брой разширения от най-високо ниво (TLD):

Списък на ховър на домейни

Имейлът обаче се вписва заедно с домейни много по -удобно, отколкото заедно с хостинг. Това се чувства като по -добър мач и помага, че се предлагат само две основни услуги.

Най -хубавото на ховър е, че то’s без излишъци и без суетене. Получавате приличен уеб клиент, който да проверява имейлите си, но можете също да свържете услугата към вашия настолен или мобилен клиент. Една от точките за продажба е, че не сте’Не трябва да променяте работния си процес или практиките, за да използвате Hover, което ще се хареса на много заети предприятия.

Позволявам’s ви дават бърз списък с страхотни точки за ховър:

 • То’е пряка услуга, която ви дава всичко необходимо и нищо повече.
 • Можете да закупите името на вашия домейн и да го свържете с него от него от HOVER’S табло за управление. Същото важи и за ценообразуването, тъй като и вашият домейн и имейл се таксуват едновременно.
 • Можете да добавите толкова пощенски кутии, колкото ви е необходимо срещу домейн.
 • Lover е частно, без рекламно решение без проследяване.
 • Той има вграден спам проверка и антивирусно приложение.

Що се отнася до цените, има две нива: малка пощенска кутия и голяма пощенска кутия. Малката пощенска кутия е 10 GB съхранение за 20 долара на месец, докато голямата пощенска кутия е 29 долара за огромно 1 TB съхранение. Можете също да използвате a “Само напред” Добавяне, която пренасочва всеки имейл, предназначен за вашия адрес на домейн направо към текущия ви имейл.

Въртянето ще бъде перфектно, ако искате да запазите домейна и имейл отделно от вашия хостинг. В крайна сметка вашите имейл адреси, ориентирани към домейна. Че’S е вярно, независимо дали използвате отделен доставчик. Това не’Не се пречи на вашия опит и за директен бизнес имейл ще ви послужи добре.

6. Mailgun

Mailgun е решение, което покриваме в нашата статия за безплатни SMTP сървъри. Като такива, ние имаме много знания и опит с услугата.

Екранна снимка на уебсайта на MailGun, показваща как можете да поддържате имейл и хостинг отделно

То’S Услуга въз основа на интерфейс за програмиране на приложения (API). Можете да се свържете с него, като използвате различни езици за програмиране, като Python, възел.JS, Java и PHP.

Таблица с езици, която можете да използвате с API на Mailgun

Mailgun е солиден за транзакционно или насипно имейл, тъй като може да се мащабира с най -доброто. Работи за подобряване на вашата доставка и предлага добри инструменти за управление на скоростите. Харесва ни как включва строител на имейл шаблони, който да ви помогне да изготвите консервирани отговори и да се върнете към бизнеса.

Помага това там’S също широк спектър от променливи, които да включват и в имейлите си. Това може да ви даде крак, когато се опитвате да персонализирате имейлите си.

Можем да вокираме лирически за Mailgun през целия ден. Можете да прочетете всичко за това в нашата специална статия за това как да настроите Mailgun в WordPress. То’си струва да се прочете, за да се запознаете по -добре с платформата.

Това каза, имайте предвид, че докато Mailgun имаше безплатно ниво, той вече не го прави. Вместо това получавате щедро тримесечно изпитание, със ставка за плащане от около $ 0.80 на 1000 имейла. Що се отнася до останалите нива, можете да избирате от техните 35, 80 долара или 90 долара нива. Още повече функции са предоставени на всеки постепенно ниво, като същевременно повишават броя на имейлите, включени в плана.

Ако изпращате много транзакционни и свързани с маркетинга имейли, Mailgun е отличен вариант за поддържане на имейл и хостинг отделен.

Как да настроите вашия имейл сървър (Intro to mx записи)

Преди да тръгнем, нека’s ви дават бърз преглед на това как да настроите вашия имейл сървър.

За да настроите това с WordPress, вие’Ще се нуждая от подходящ плъгин SMTP. Какво’s повече, вие’LL (разбира се) се нуждае от доставчик на имейл.

Ако ти’ще изберете решение като Google Workspace, процесът ще бъде лесен (или готов за премиване от изключенията). Процесът обаче е по -сложен, ако вие’Отидете за SMTP услуга като Mailgun.

Освен нашето ръководство за използване на Mailgun, имаме и ръководство за използването на Google’S безплатен SMTP сървър за изпращане на имейли в WordPress. Възможно е да искате да получите и вашия доставчик’s имейли в избрания от вас клиент, като Apple Mail или Outlook. Ние обхващаме как да направим това с Yahoo’s имейл услуга и процесът е подобен на други доставчици.

Следващата стъпка ще бъде да настроите вашите записи за пощенска обменник (MX). С две думи, така получавате имейлите си да изпращате от името на вашия домейн, така че те’от съществено значение. Процесът често е един и същ, независимо от вашия регистратор на домейни и хостинг доставчик, така че вие’отново в добри ръце, независимо от последния ви избор на доставчици.

Резюме

Доставчиците на хостинг предлагат превъзходна инфраструктура за вашия уебсайт, но понякога те достигат над станцията си. То’S логично, за да разберете защо уеб хост може също да предлага имейл на клиентите. В крайна сметка тези HTTP заявки трябва да отидат някъде и кой по -добър от вашия хост?

В Kinsta смятаме, че трябва да поддържате имейл и хостинг отделно. Домакинът трябва да се концентрира върху това, което’е добър и посвещава ресурсите си, за да предостави възможно най -добрата услуга.

За имейл можете да избирате от фантастичен масив от услуги за хостинг на електронна поща, като Google Workspace, Hover и Mailgun. Всеки от тях е лесен за настройка и свързване с вашето име, уебсайт и имейл клиент.

Мислите ли, че трябва да държите имейла си и хостинг отделно, или сте добре с комбинирането им? Кажете ни какво мислите в секцията за коментари по -долу!

Вземете всички свои приложения, бази данни и сайтове на WordPress онлайн и под един покрив. Нашата облачна платформа с високо съдържание на функции включва:

 • Лесна настройка и управление в таблото Mykinsta
 • 24/7 експертна подкрепа
 • Най -добрият хардуер и мрежа на платформата Google Cloud, захранван от Kubernetes за максимална мащабируемост
 • Интеграция на Cloudflare на ниво Enterprise за скорост и сигурност
 • Глобалната аудитория достига с до 35 центъра за данни и 275 POPS по целия свят

Започнете с безплатна пробна версия на нашия хостинг или хостинг на бази данни. Разгледайте нашите планове или говорете с продажбите, за да намерите най -доброто си приспособяване.

Ръчно избрани статии

SMTP настройки на Outlook, представено изображение, Illustrated

Как да зададете правилните SMTP настройки на Outlook за изпращане на имейли

Научете какви са настройките на SMTP на Outlook и как можете да ги използвате, за да изпращате имейли от вашия имейл клиент или WordPress уебсайт.

Време за четене 7 мин. Прочетете дата на публикуване 9 юни, 2021 г. Тема по имейл маркетинг съвети Тема SMTP

Gmail SMTP сървър

Как да използвам Gmail SMTP сървъра, за да изпращате имейли безплатно

Научете как да намерите SMTP сървъра на Gmail и как можете да настроите API на Gmail, за да изпратите имейлите на вашия WordPress сайт безплатно.

Време за четене 13 мин. Прочетете дата на публикуване 11 ноември 2020 г. Тема по имейл маркетинг Съвети Тема SMTP

Безплатен SMTP сървър

Как да използвам безплатен SMTP сървър за WordPress имейли (включително Gmail SMTP сървър)

Търсите безплатен SMTP сървър за изпращане на имейли от вашия WordPress сайт? Вижте това задълбочено ръководство, показващо как да го направите с различни услуги