Софтуер за управление на персонала на Touchbistro’s Restaurant

Резюме

1. Опростете управлението на персонала: Вграденият софтуер за управление на персонала на TouchBistro прави управлението на смяната без усилие. Служителите могат лесно да се включат и излизат, докато мениджърите могат да проследяват дейността на служителите отвсякъде.
2. Оптимизирайте разходите за труд: Достъп до данни в реално време за разходите за труд, часовете за извънреден труд и ефективността на продажбите на персонала, за да се вземат информирани бизнес решения за спестяване на пари.
3. Спестрирайте заплатите: Персонализираните настройки помагат за изчисляване на заплатите и разходите за труд, а облачният облак Touchbistro съхранява специфични за заплатите данни за лесен ден и данъчен сезон.
4. Увеличете сигурността: Отделните вход за персонал гарантират безопасността на данните. Контролирайте достъпа и ограничете действията за конкретни служители.
5. Научете повече: Резервирайте демонстрация, за да научите повече за POS на Touchbistro и изтеглете Ръководството за продукти за пълен списък с функции.

Въпроси

1. Има ли функции за планиране на TouchBistro? Да, TouchBistro има вграден софтуер за управление на персонала, който опростява управлението на смяната.
2. Как Touchbistro оптимизира разходите за труд? Touchbistro предоставя данни в реално време за разходите за труд, часовете за извънреден труд и ефективността на продажбите на персонала, за да информира бизнес за спестяване на пари.
3. Как Touchbistro оптимизира заплатите? Touchbistro предлага адаптивни настройки за изчисляване на заплатите и разходите за труд. Облакът на Touchbistro съхранява специфични за служителите данни за заплатите, опростяване на деня на плащане и данъчен сезон.
4. Как Touchbistro увеличава сигурността? Touchbistro предоставя на отделни вход за персонал, което позволява контрол върху достъпа до данни и ограничените действия за конкретни служители.
5. Мога ли да науча повече за инструмента за управление на персонала на TouchBistro? Да, можете да резервирате демонстрация, за да научите повече за софтуера за управление на персонала на TouchBistro и да изтеглите тяхното ръководство за продукти за пълен списък с функции.
6. Какво казват ресторантьорите за touchbistro? Glacier Brewing Company установи, че Touchbistro се е възползвал от бизнеса си по много начини, което води до по -щастливи служители, по -бързи транзакции и по -професионална външност. О, моята COD препоръчва TouchBistro от самото начало, тъй като помага за управлението на местата, обслужва клиентите по -бързо, намалява грешките на персонала и спестява време за отчети за смяна и заплати.
7. Защо е важно ресторантите да използват шаблони за график на служителите? Шаблоните за график на служителите помагат на ресторантите да останат организирани, спестяват време и ефективно съобщават графици на своите екипи.
8. Кога трябва да използвам шаблон за график на служители в моя ресторант? Шаблон за график на служителите може да се използва ежедневно, за да се гарантира, че подходящият персонал е планиран в правилните моменти и да отговаря на целите на труда.
9. Колко предизвестие трябва да дам на служителите от нов график? Препоръчва се да дадете на служителите разумно известие за всякакви промени в графика, което им позволява време да планират своята наличност.
10. Как мога да улесня процеса на планиране? Използването на шаблони за график на служителите, планиране напред и разглеждане на наличността и предпочитанията на служителите може да улесни процеса на планиране.
11. Кой трябва да създаде графика? Мениджърът на ресторанта или ръководителят е отговорен за създаването и управлението на графика за осигуряване на подходящ персонал.
12. Как да споделя ефективно графици и да обработвам проблеми с планирането със служителите? Използвайте инструменти за комуникация като имейл, приложения за планиране или табла за забележки, за да споделяте графики. Редовно общувайте със служителите за справяне с проблемите на планирането и приспособяването на техните нужди, когато е възможно.
13. Какво е шаблон за график на служителите? Шаблон за график на служителите е предварително проектиран формат, който помага на ресторантите да организират и планират смени на служителите, като гарантират ефективен персонал.
14. Как трябва да използвам шаблон за график на служители в моя ресторант? Попълнете шаблона с необходимите смени, имената на служителите и конкретни данни за времето. Периодично преглеждайте и актуализирайте графика въз основа на нуждите на персонала.
15. Как може софтуерът за управление на персонала на TouchBistro да съдейства за планирането? Софтуерът за управление на персонала на TouchBistro опростява управлението на смяната, като позволява лесно планиране, проследяване и комуникация между мениджъри и служители.
(Забележка: Отговорите са пренаписани въз основа на предоставения текст, като се гарантира, че те не се копират дословно.)

Touchbistro’S Софтуер за управление на персонала на ресторанта

Ако не’t правилно споделете седмичния си график със служителите или ги уведомете къде могат да го намерят, вие’Ще свърша със служителите липсващи смени. Без Буено.

Дали touchbistro има планиране

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Touchbistro’S Софтуер за управление на персонала на ресторанта

Вашият екип е сърцето на вашия ресторант. Нашият вграден софтуер за управление на персонала ви помага да се грижите за този екип, като опростите управлението на смяната, рационализирането на заплатите, помага ви да оптимизирате разходите за труд и други.

получите оферта

 • Опростете управлението на персонала с лесна за използване система, който вашият екип ще хареса колко без усилие е нашият POS да използва. Персоналът може да часовник и навън в няколко крана, докато мениджърите могат да проследяват активността на служителите отвсякъде благодарение на облака.
 • Оптимизирайте разходите за труд с отчети Достъпът до данни в реално време за разходите за труд, часовете за извънреден труд и ефективността на продажбите на персонала помага да се информират бизнес решения за спестяване на пари.
 • Оптимизиране на заплатите с персонализирани настройки Персонализирани видове персонал Поемете главоболието от заплатите, като ви помогнат да изчислите заплатите и разходите за труд. Облакът на Touchbistro съхранява специфични за служителите данни за заплатите, опростяване на деня на плащане и данъчен сезон.
 • Увеличаване на сигурността с отделните вход за персонал дайте на всеки член на екипа на собствения си акаунт на персонала да споделя данни по -безопасно. Контрол на достъпа и ограничаването на действията – като промените в менюто и изплащанията – на конкретни служители.

Резервирайте демо научете повече за POS

Ръководство за продукта

Искате да научите повече за управлението на персонала на Touchbistro?

Изтеглете пълния ни списък с функции на продукта.

Открийте защо ресторантьорите обичат touchbistro’s инструмент за управление на персонала

Touchbistro се е възползвал от нашия бизнес по много начини. Имаме по -щастливи служители, по -бързи транзакции и по -професионален външен вид. Също така получихме по -добро разбиране на транзакциите и персонала.

Glacier Brewing Company

Когато отворихме ресторанта си миналата година, започнахме с Shopkeep, но го надминахме много бързо. Обичаме, че TouchBistro ни позволява да прекарваме много време за отчети за смяна и заплати. Бих препоръчал на други ресторанти да отидат с TouchBistro от самото начало – вземете POS, предназначен за ресторанти, които ще ви помогнат да управлявате мястото ви, да обслужвате клиентите си по -бързо и по -добре и да намалите грешките на персонала.

О, моята треска

Как да използвате шаблон за график на служителите във вашия ресторант

Илюстрация на ръката, която държи график

Всеки ден ресторантът ви е отворен, имате нужда от подходящия персонал в правилните моменти, за да сте сигурни, че нещата вървят гладко.

Но с позиции пред къщата, задната част и мениджмънта може да бъде трудно да останете организирани (и спокойни), докато създавате графици, които отговарят на всички’S нужди – включително вашия бизнес. Твърде много служители и вие взривявате бюджета си за труд. Твърде малко служители и вашето клиентско изживяване страда.

Софтуерът за планиране на служителите може да ви помогне да направите този процес бърз и лесен, както и да ви помогне да постигнете целите на труда и да следите заявките за изключване на времето.

Ако се убеждавате’Т, ангажирано със софтуерно решение, започнете с шаблон за график на служителите. Използването на шаблон ви помага да спестите време, да останете организирани и да комуникирате графика на вашия екип.

Вие’Поставете в график на служителите на ресторанта 101. Класът вече е в сесия.

Освен че получавате достъп до нашия безплатен седмичен шаблон за работен график на служителите, в тази статия вие’ще науча:

 • Какъв е шаблон за график на служителите
 • Защо’Важно е за ресторантите да използват шаблони за график на служителите
 • Когато трябва да използвате шаблон във вашия ресторант
 • Колко известие трябва да дадете на служителите от нов график
 • Съвети за улесняване на процеса на планиране
 • Кой трябва да създаде графика
 • Как да използвате шаблон за график на служителите във вашия ресторант
 • Как да споделяме ефективно графици и да се справяте с проблемите на планирането със служителите

Какво е шаблон за график на служителите?

Шаблон за график на служителите е формуляр за календар, който улеснява планирането на смени в ресторанти и други работни места. Този шаблон включва имена на служители, седмичен преглед на кога’работи (включително начални и крайни времена) и за каква роля. Шаблон за график на служителите може да ви помогне да планирате и общувате кой работи, когато е в ресторанта си.

Лист хартия на масата с шаблона за график на ресторанта върху нея до чаша еспресо

Шаблон за график на ресторанта

Планирайте служителите на ресторанта по -бързо с нашата безплатна, пълнителна форма.

Свали сега

Бариста предаде две отнемащи кафета

Защо е важно ресторантите да използват шаблони за график на служителите?

Шаблони за график на служителите помагат на собствениците на ресторанти и мениджърите да създадат график за смяна, който’е ясно, сбито и без грешки-няма повече кръстосване на грешки или опит да дешифрирам някого’мистериозен почерк.

С персонализиран цифров шаблон можете да преместите смени наоколо, колкото ви е необходимо, докато графикът пасва на вашия ресторант’S нужди и вашите служители’ наличност.

След като създадете графика на служителите, използвайки шаблона, можете да го споделите чрез имейл, в облака или просто да отпечатате и публикувате в обща зона в ресторанта.

С шаблона графикът ви винаги е лесен за четене, така че служителите ще са наясно не само със собствените си графици, но и за кого те’ще работя с всяка дадена смяна.

Ако служителят има конфликт с планиране, знаейки кой работи, когато ще улесни търговията с смени или просто се покрива смяната.

Кога трябва да използвате шаблон за график на служителите във вашия ресторант?

Използвайте шаблон за график на служители, когато трябва да създадете график на служителите за вашия ресторант.

Ако ти’Използвайки писалка и хартия, тя’s Време за преминаване към този лесно персонализиран цифров шаблон. Ако вашият ресторант вече използва софтуер за планиране на служители, нашият шаблон за планиране може да ви помогне да изградите идеалния график.

Докато нашият шаблон е проектиран за седмична употреба, можете лесно да го превърнете в полумесечен или месечен шаблон за работен график, като попълните две или четири страници наведнъж.

За да ви помогнем да планирате дългосрочно, препоръчваме да дублирате шаблона и попълването на датите до една година’s струва графиците. Това ще ви помогне да следите заявките за почивка на служителите (които можете да добавите към подходящи дати веднага щом те’Одобрени) и прогнозирайте вашите нужди от труда за сезони на натоварени празници.

Шаблонът за график на служителите има за цел да улесни процеса на планиране, така че го използвайте, но най -добре отговаря на вашия ресторант’s нужди.

Колко предизвестие трябва да дадете на служителите от нов график?

Собственик на ресторант, който работи по график

Искате служителите да имат достатъчно известие за нов график, така че да нямат проблеми да дойдат да работят готови за действие.

Не само това, може да се изисква по закон, за да предоставите какво’S наречени предсказуемо планиране (Известен също като сигурно планиране или справедливо планиране), което дава на служителите определено количество напреднало известие за техните смени. Ако нарушите тези закони, вашият ресторант ще се сблъска с глоба.

Но като цяло,’просто добра практика, за да уведомите служителите си колкото можете повече, за да могат да се уговорят живота си извън работата. Без предварително известие, служителят може да не може да го направи на втора работа, да си осигури грижи за деца или да посещава клас. И ако те напуснат, вие’Ще бъда принуден да поеме скъпата задача да замени и вгради нов служител.

Последното нещо, което ние’Ще спомена тук е последователност. Когато ти’В съответствие с размера на известието около планирането, служителите знаят кога да очакват нов график, което ги прави по -малко вероятно да пропуснат смяна поради объркване или неправилно общуване.

Очертаване на официалната ви политика за планиране в наръчника на вашия ресторант и да се уведомяват много последователно, помага да се зарадват служителите щастливи. И щастливите служители помагат да се направят щастливи клиенти. Понякога това’просто е толкова просто.

Лист хартия на масата с шаблона за график на ресторанта върху нея до чаша еспресо

Шаблон за график на ресторанта

Планирайте служителите на ресторанта по -бързо с нашата безплатна, пълнителна форма.

Свали сега

Планиране на служителите на ресторанта 101

Докато шаблонът за график на служителите ще улесни планирането на вашия ресторант’S персонал, искам да позная какво спечели’t do?

Действителният график. Че ти’ще трябва да овладеете себе си.

Ако ти’Започнете като начинаещ за планиране, ето няколко съвета, които ще ви помогнат да създадете график, който работи за вашите служители, но спечели’не ви отнема часове, за да създадете.

1. Дон’t Преоткрийте колелото всяка седмица.

Стандартизирайте началните и крайните времена на смени, така че служителите да имат последователност в графика си и вие не’не създайте повече работа за себе си. Когато започнете със стандартен график като база, той’лесни за правене на малки корекции, когато служителите искат почивка.

2. Попитайте за въвеждане на служители … но с време за прекъсване.

Създайте протокол за приемане и обработка на заявки за почивка на служителите и се уверете, че той включва краен срок за подаване на заявки.

3. Използвайте технологията, за да вземате по -интелигентни решения за планиране.

Сдвоете този шаблон с данни от вашия POS (плюс инструмента за планиране на служителите си, ако имате такъв), за да ви помогне да вземете решения за планиране въз основа на продажбите, а не просто интуиция. Вие’Ще свърша спестяването както на времето, така и разходите за труд.

4. Обадете се на подкрепления по време на празниците.

Приток на гости за нова година’S Eve Party, Великденски брънч или Валентин’D Dane Dinner е фантастичен, но ако не сте’няма достатъчно персонал, който работи, за да се грижи правилно за вашите гости, тези гости вероятно са спечелили’t Връщане.

От обратната страна, ако планирате повече персонал, отколкото ви е необходим, вие’да харчите много повече, отколкото трябва да работите. Погледнете вашите POS данни, за да намерите това сладко място. Прогнозиране на празничния труд чрез използване на исторически данни и резервации за планиране на нужното количество персонал много по -напред от ударите на празниците.

Кой трябва да създаде графика на служителите във вашия ресторант?

Дали сте’Отваряне на първия си ресторант или присвояване на отговорности на съществуващ, вие’ще искам да идентифицирам лицето, което отговаря за планирането възможно най -скоро.

Този човек трябва да участва в ежедневните операции на ресторанта (и физически на мястото), така че те могат да споделят графика с екипа, да се променят промените в графика и заявки за почивка и да отговарят на въпроси. Планирането обикновено се извършва от мениджър или практически собственик на ресторант.

Ако ти’Собствен собственик, но фокусът ви е върху по-големи бизнес операции, а не на ежедневните детайли (i.E. Вие’Не в ресторанта през повечето дни), след това делегирайте планирането на член на вашия лидерски екип, който присъства и е достъпен за вашите служители.

Как да използвате шаблон за планиране на служители във вашия ресторант

Първо най-важното.

Първата страница е попълнена версия, ръководство за това как да използвате шаблона. Втората страница е празен шаблон за планиране на служители.

Тук’s как да използвате шаблона във вашия ресторант:

 1. На “Седмица на” ред, напишете първата дата на вашия график.
 2. В първия ред на таблицата за планиране сменете “Mm/dd” Със съответните дати за тази седмица.
 3. В първата колона под “Име на служителя,” Попълнете имената на служителите, които ще работят през тази седмица. Ние’Разделете диаграмата на три секции (мениджъри, пред къщата и задната част на къщата), така че напишете служителите си’ имена в съответните раздели. ЗАБЕЛЕЖКА: Ако някои служители имат роли в повече от един участък от ресторанта, включете техните имена във всички, които се прилагат.
 4. Попълнете реда до всеки служител’s име с тяхното смяна за седмицата. Включете начални времена и крайни времена. (Крайното ви време не’не трябва да е определен час – може да бъде “Близо” или “Спад на бизнеса.” Вашият POS може да проследи конкретния час, в който са се включили и излизащи.)

В четири лесни стъпки, вие’модернизира метода за планиране на служителите ви. поздравления!

Как да споделите график със служителите (и се уверете, че го получават)

Вие’Получих перфектния график на служителите. Какво’s Напред? Споделете го с екипа!

Ако не’t правилно споделете седмичния си график със служителите или ги уведомете къде могат да го намерят, вие’Ще свърша със служителите липсващи смени. Без Буено.

Ние’Получих няколко изпитани и истински методи за ефективно споделяне на график на персонала, така че имате по -малко пропуснати смени:

 • Ако редовно имате срещи на всички служители, Използвайте това време за споделяне и преразглеждане на нови графици. Срещите също са възможност да се отговори на въпроси относно графика и да разрешите конфликтите за планиране.
 • Ако вашият екип не го направи’не се срещат редовно, Публикувайте копия на графика на служителите в ресторанта, където вашите служители ще го видят. Това може да е на дъска за бележки или съблекалня – някъде в ясен изглед за персонала (не за обществеността).
 • Подсилване на планирането с Цифрова комуникация. Изпращайте нови или актуализирани графици на служители чрез какъвто и да е метод, който вашият екип вече използва, за да разговаряте един с друг извън ресторанта, като all-staff имейл нишка или инструмент за комуникация на служителите.

За най -добри резултати направете графика на разположение чрез няколко средства.

Как да се справим с проблемите на планирането със служителите

Добре документиран, добре комуникиран протокол за заявка за почивка на служители е най-добрият начин за предотвратяване на проблеми с планирането след вас’вече създадох и споделиха нов график.

Но, знаете какво казват дори за най -добрите планове ..

Ако спешна ситуация (здраве, семейство и т.н.) Предотвратява един от членовете на вашия екип да направи смяна, накарайте служителя да се свърже с мениджъра, който работи този ден възможно най -скоро. Този мениджър ще отговаря за намирането на заместител на смяната или подчиняването (това’S, където кръстосаното обучение е полезно!). Проверете местните закони за планиране на прогнозиране, за да видите дали дължите заместители в последния момент допълнителни компенсации.

Ако се появи конфликт за планиране на неместично планиране (E.g. Вашият служител иска да присъства на разпродаден концерт на Лейди Гага в пълен костюм, но събитието съвпада с смяна) и то’с след Вашият ресторант’Периодът на заявка за вход за планиране е приключил, направете го служителят’s отговорността да намери някой, който да покрие смяната им. Тогава те могат да поискат управление’s одобрение. Докато работата трябва да бъде вашите служители’ Приоритет, то’добре е да дадете на вашия персонал гъвкавост (когато е възможно), за да ги зарадвате.

Използвайте служител на борда, за да обясните как се обработват конфликтите за планиране във вашия ресторант, така че всички знаят какво да очакват.

Създаването на график на служителите помага на вашия ресторант да работи гладко и Дава на вашите служители баланс между професионалния и личния живот.

Докато’От решаващо значение за успеха на вашия ресторант, той би трябвало да’не е главоболие. С шаблон за график на служителите можете да намалите времето, когато прекарвате график, и да се върнете към нещата, които ви напомнят защо сте отворили ресторант на първо място.

Лист хартия на масата с шаблона за график на ресторанта върху нея до чаша еспресо

Шаблон за график на ресторанта

Планирайте служителите на ресторанта по -бързо с нашата безплатна, пълнителна форма.

7shifts и Touchbistro Integration: Продажби в реално време, автоматични прогнози за продажби и други

Touchbistro е мобилен POS на базата на iPad, специално създаден, за да помогне на вашите сървъри да генерират повече продажби и да предоставят по-добро обслужване, като същевременно ви предоставя бизнес разузнаването и данните, от които се нуждаете, за да вземете интелигентни решения за вашия бизнес.

С Touchbistro, поръчка на таблици, управление на план и таблици, обработка на мобилни плащания, персонал и планиране, управление на менюто за iPad и управление на запасите могат да се извършват направо от iPad. И в движение разгледайте вашите отчети и вземайте решения навсякъде, по всяко време и на всяко устройство с Touchbistro Cloud.

Научете как интеграцията на 7shifts с вашия TouchBistro POS помага на вас и вашите мениджъри да спестите време, да оптимизирате разходите за труд и да вземете по -добри бизнес решения.

Интегрирайте TouchBistro и Push

Автоматично изпращайте данни за труд и продажби от POS TouchBistro, за да натискате операции. Push ще се включи в данните за продажбите на живо и исторически продажби от POS до продажбите на проекти и ще го сравнява с труда, докато планирате. Спестете време и намалете грешките от ръчно влизане и получете по -точно прогнозиране, планиране и планиране

Touchbistro е iPad POS и интегрирано решение за плащания, изградено за хора от ресторанти, от ресторант People.

Поддържани данни

 • Списък на центровете за приходи
 • Списък на категорията на продажбите
 • Списък на категорията на продукта и продукта