GE, който се счита за реч, тормоз или сексуално изрично омраза, не е разрешено. Twitch има набор от насоки на Общността, които потребителите трябва да следват, и неуспехът да го направят може да доведе до наказания, включително временни или постоянни забрани от платформата.

1. Как мога да изтръгна псувни думи на tiktok?
Приложението нишките от Instagram имат автоматична функция, която може да изтръгне думите на Cuss. Потребителите използват тази функция за комедийни скици.

2. Мога ли да направя моя акаунт в Tiktok частно?
Да, можете да направите вашия акаунт в Tiktok частно, така че другите потребители да могат да виждат вашите видеоклипове само ако те следват и ги одобрите.

3. Как мога да заглуша думите на Tiktok?
За да заглушите думите на Tiktok, отидете на иконата на профила в долния десен ъгъл на екрана, докоснете трите точки в горния десен ъгъл, изберете „Поверителност и безопасност“ и след това „Филтър коментари.”

4. Как мога да спра да се кълна в Tiktok?
Можете да активирате ограничен режим на Tiktok, за да помогнете за филтрирането на съдържанието с изричен език. Това може да стане в настройките на приложението под цифрово благополучие.

5. Как мога да изтръгна видео на iPhone?
В iMovie можете да отидете в менюто View и да изберете “Покажи нивата на обема на клипа.„След това намерете видеоклипа, където искате да изтръгнете аудиото, и регулирайте силата на звука или заглушете клипа, като използвате хоризонталната аудио линия.

6. Как мога да цензурирам думи?
Можете или да замените псувната дума с тирета, или да използвате дума за заместител в скоби, като (Expletive) или (Vulgarity).

7. Какви думи трябва да бъдат цензурирани на Tiktok?
Имаше случаи, в които термини като „про-черно“, „Black Lives Matter“, „Черно успех“ и „Черни хора“ са маркирани или забранени на Tiktok. Платформата е изправена пред спорове по този въпрос.

8. Как мога да изтръгна псувна дума в текст?
Можете да използвате Grawlix, който е поредица от герои, които заместват профанацията, като #! @*&%.

9. Как мога да спра да виждам нечие съдържание в Tiktok?
Можете да натиснете дълго на видео и да докоснете иконата „не се интересуват“. Освен това можете да активирате ограничен режим и да зададете парола за филтриране на съдържание, което не искате да виждате.

10. Мога ли да търся нечии коментари към Tiktok?
Понастоящем не е възможно да видите коментарите, направени от потребителите на видеоклипове на Tiktok.

11. Може ли Tiktok да бъде направен от приятелски деца?
Можете да активирате времеви ограничения и филтри за съдържание на телефона на детето си или да използвате функцията за семейно сдвояване, за да управлявате техните настройки на Tiktok чрез вашия собствен акаунт.

12. Има ли детска настройка на Tiktok?
Tiktok е оценен на 12+ в Apple App Store и Google Play. Родителите имат възможност да използват родителски контроли на ниво устройство, предоставени от Apple и Android.

13. Как мога да получа достъп до 18+ съдържание на Tiktok?
За да получите достъп до ограничен режим на Tiktok, отидете в иконата на профила, докоснете трите точки, изберете „Цифрово благосъстояние“ и активирайте ограничен режим.

14. Как мога да изтръпна псувни думи на imovie?
Можете да отделите аудио клипа от видеото, да го разделите преди и след думата, която искате да изпадите, да намалите силата на звука до 0%или.

15. Защо проклятията се цензурират?
Пълните думи често се цензурират при писане или създаване на съдържание, за да се гарантира, че е подходящо за широка аудитория. Дори ако малък процент може да възразява срещу псувни, важно е да се вземат предвид техните предпочитания и да се избегнат потенциални оплаквания.

Как да изтръгнем лоши думи

Фактът, че трябва да излезем от пътя си, за да избегнем псувни, е малко разочароващ, особено ако се опитваме да увеличим максимално зрителността си. Tiktok обаче е невероятно голяма платформа, обслужваща видеоклипове на хора от всички възрасти, както и тези, разположени в целия свят. Следователно Tiktok е длъжен да гарантира, че съдържанието, което показва техният алгоритъм, е подходящо за всички потребители.

Как да изтръгнем думи на tiktok

Искали ли сте някога да излъжете на псувна дума в едно от вашите видеоклипове, както правят по телевизията? Е, сега можете да използвате нишките на приложението от Instagram. Приложението за съобщения има автоматична функция, която изтънява думите на Cuss, а потребителите на Tiktok я използват за товари от комедийни скици.

Как се цензурира на Tiktok?

Можете да направите вашия Tiktok акаунт частно, така че другите потребители да не виждат вашите видеоклипове, освен ако не ви следват и не ги одобрите.Отидете при вашето дете’s Страница на профила.Докоснете трите точки, които са разположени в горния десен ъгъл и изберете поверителност.Включете или изключете частния акаунт.

Мога ли да заглуша думи на tiktok?

Стъпка 1: Докоснете иконата на профила в долния десен ъгъл на екрана. Стъпка 2: Докоснете трите точки в горния десен ъгъл на екрана. Стъпка 3: Докоснете “Поверителност и безопасност.” Стъпка 4: Докоснете “Филтрира коментари.

Как спирате да се кълнете в Tiktok?

Тук’s как да активирате режим с ограничен режим: от вашето дете’S устройство, отворете приложението Tiktok.Отидете на профил, след което докоснете бутона с трите точки, за да отворите настройките.Превъртете надолу до цифровото благополучие.Изберете режим с ограничен.Избирам “Включете режима с ограничен.”Изберете и потвърдете вашия парола.

Как се блъска видео на iPhone?

Отидете в менюто View и изберете Показване на нивата на обема на клипа. След това отидете на вашия видеоклип, където искате да изтръгнете нежелателната аудио част. Ще видите хоризонтална аудио линия, преминаваща през видеоклипа. Можете да повдигнете, понижавате или заглушите обема на клипа, като повдигнете и спуснете линията със стрелката си.

Как цензурирате думите?

Можете или да използвате първата дума от псувната дума, последвана от няколко тирета, като D—, или можете да вмъкнете заместител в скоби. (Expletive), (вулгарност) или (неприличие) всички биха били подходящи.

Какви думи трябва да бъдат цензурирани на Tiktok?

Видеоклиповете продължиха да показват тези условия, включително “Про-черно”, “Black Lives има значение”, “Черен успех” и “Чернокожите” бяха маркирани като неподходящи или забранени. В отговор на спора, Тиктток сподели изявление с Forbes.

Как издувате псувна дума в текст?

Grawlix е героят или поредицата от герои, които често се появяват на мястото на нецензурност – графичната версия на изригването на дума, ако желаете. Можеш ли #! @*&% повярвай?

Как да спра да виждам някого’S Съдържание на Tiktok?

Просто дълго натиснете върху това видео и докоснете иконата, която не се интересува …Ограничен режим “Цифрово благосъстояние” Под Настройки на приложението.Докоснете “Включи”Задайте парола.Превключване “Режим с ограничен”24 април 2019

Можете ли да търсите някого’S Коментари за Tiktok?

Не е възможно да се види какви са коментарите. Ако влезете в акаунта си в Tiktok с помощта на браузъра, можете да качвате видеоклипове и можете също да видите коментарите на потребителя до видео.

Мога ли да направя Tiktok приятелски настроен?

Можете или да активирате времеви ограничения и филтъра за съдържание на вашето дете’S телефон и защитавайте настройките с парола или можете да изтеглите Tiktok, да създадете свой собствен акаунт и да използвате функцията за семейно сдвояване, за да управлявате детето си’S настройки на Tiktok с помощта на телефона ви.5 март 2021 г

Има ли детска настройка на Tiktok?

Tiktok работи както на телефони и таблети на Apple, така и на Android и е избрал 12+ рейтинг в Apple App Store и Google Play, така че родителите да могат да използват родителски контроли на ниво устройство, предоставени от Apple и Android.

Как да получите 18 съдържание в Tiktok?

TIKTOK: Тук’s Как да включите ограничен Modestep 1: Докоснете иконата на профила в долния десен ъгъл на екрана.Стъпка 2: Докоснете трите точки в горния десен ъгъл на екрана.Стъпка 3: Под “Общ” Раздел, Докоснете “Цифрово благосъстояние.”Стъпка 4: Докоснете “Режим с ограничен.”Стъпка 5: Докоснете “Активирайте ограничен режим.”Още артикули ..

Как се псува думите на imovie?

Ето: Откъснете аудио клипа от файла.Разделете аудио клипа преди и след думата, която искате да излязат.Намалете обема на този сегмент до 0%.Ако искате звукът на звука там, където е думата, заменете приглушения сегмент с звуков клип на звука със същата продължителност.

Защо проклятията се цензурират?

Защо все още цензурираме думите? Когато пишем, пишем за определена аудитория или читателска аудитория. Ако тази аудитория може да възразява да се кълне, ние пишем без да се кълнем. Дори ако може да възразява малък процент от публиката, трябва да приемем, че те са тези, които ще се оплакват и те ще го направят гласно.

Как работи Nofanity?

Nofanity е светът’първи музикален плейър, който активно премахва псувни от изрични песни във вашия плейлист. Nofanity се закача директно в любимата ви музикална услуга, за да премахнете нецензурността, така че вие ​​и вашето семейство да не трябва да бъдете изложени на нежелателен език и да имате по -добро изживяване на слушане.5 април 2020 г

Каква е думата d се кълне в думата?

То’Технически се кълне, но и технически не е псувни. Деца’ предавания и филми дон’не го използвайте, защото някои малки деца смятат, че това е кълна.

Можете ли да се кълнете в Twitch?

Позволено ви е да проклинате Twitch, но всеки език, насочен към човек, който е насилствен, сексуално неподходящ, омразен или предназначен за тормоз, е строго забранен и може да ви премахне от платформата. Ако правите много проклятие, докато стрийминг, не забравяйте да маркирате потока си като “съдържание за възрастни.

Подобни публикации:

 • Можете ли да видите кога хората променят имената си на Tiktok
 • Какво означава потупване на видеоклип Tiktok
 • мога ли да продам моя акаунт в Tiktok
 • Какво означава триъгълникът на Tiktok
 • Колко често публикувайте в Tiktok
 • Показва ли ви имейл, ако направите акаунт в Tiktok

Как да изтръгнем лоши думи

Смотрит «Как да изтръгнем лоши думи» В Tiktok (Tiktok).

4007

Amberennae

Amber Rennae

Урок за това как да изтръгнем лоши думи. #за теб #tutorial Надявам се това да е помогнало!

LAйKI: 4K.Комменири: 80.Videos «Урок за това как да изтръгнем лоши думи. #foryou #tutorial се надявам това да помогне!».Урок за това как да изтръгнем лоши думи! Оригинален звук – Амбър Рена. 94.2k Prosm. |

Оригинален звук – Амбър Рена

364

_afoali

_afoali

ЛАКУКИ: 364.Videose t tiktok (tiktok) от prolзoqately _afoali (@_afoali): «Как да сензорни думи от вашите видеоклипове с помощта на Capcut. #capcutedit #capcuttutorial #videoediting #mtlvideographer #mtlvideoproducer #montrealvideoeditor #montreal».Как да блъскате думи от вашите видеоклипове, използвайки capcuthow, за да блъскат псувни думи, използвайки парични дървета – Кендрик Ламар. 8762 ПРОСМ. |

Парични дървета – Кендрик Ламар

167

iMoviehelps

iMovie.Урок

Надявам се това да помогне

ЛАКУКИ: 167.ViDeos.Урок (@imoviehelps): «Надявам се това да помогне».Добре, така че ето как да заглушат лоши думи. | Ще разделите видеото веднага щом започне | Сега също ще го разделите веднага щом приключи | . Оригинален звук – imovie.Урок. 15k prosm. |

Оригинален звук – imovie.Урок

1.5м

Spencewuah

Спенсър ��

Това е счупване на земята #fyp

ЛАКУКИ: 1.5м.Комменирий: 8.6K.ViDeos «Това е наземно разбиване #fyp». Оригинален звук – Спенсър ��. 4.3M PROSM. |

Оригинален звук – Спенсър ��

24

кафета.charli2

ЛАКУКИ: 24.Videos.charli2): «#loveyourselfways✨�� #собственик1��✨ #coffeecharli2».Как да изтръгнем лоши думи от песни на видео звезда | кафета.charli2 | Оригинален звук – музикална маса. 3331 PROSM. |

Оригинален звук – музикална маса

96.2K

ishatjessyca

Джесика Байч 2.0

Ами добре, тогава ���� #Aeriereal #GetCrocd #fyp #Goforthehandful #fyp #foryoupage

ЛАКУКИ: 96.2K.Комменирий: 951.Videos.0 (@ishatjessyca): «Ами добре, тогава ���� #aeriereal #getcrocd #fyp #goforthehandful #fyp #foryoupage». Оригинален звук – Джесика Байч 2.0. 330.2k Prosm. |

Оригинален звук – Джесика Байч 2.0

346

Еванделано

Еван Делано

ЛАККИ: 346.VideO V tiktok (tiktok) от ot prolзoqatelia evan delano (@evandelano): «Отговор на @Woodysson_10».Първо екран записах звука | След това го сложих в capcut | След това натиснах сплит, където думата на Cuss беше от всяка страна | . Оригинален звук – Еван Делано. 31.9k Prosm. |

Оригинален звук – Еван Делано

205.6K

Mattheperson

Мат Тейлър

ViDeos ot prolзoqately matt taylor (@mattheperson) с kOmposeiyieeйeйeй «Оригинален звук – Мат Тейлър» | Tiktok

ЛАКУКИ: 205.6K.Комменирий: 353.Videose tiktok (tiktok) от prolзoqately matt taylor (@mattheperson): «».Добре, всички и тяхната майка’Използвайте това ново приложение, което изхвърля лошите ви думи.. | И разбира се, че трябваше да го изпробвам! | И тъй като съм тъпакът, какъвто съм, реших, че го е направил в реално време | . Оригинален звук – Мат Тейлър. 699.4K PROSM. |

Оригинален звук – Мат Тейлър

3229

Stansonafoa

Стансън Афоа

Lmaooo се шегува ъъъра’Не повторете тези думи, ако не го направите’не знаете какво означават, освен ако не се опитате да се скарате и/или да се плеснете�� #language #threads

ЛАКУКИ: 3.2K.Комменирий: 93.ViDeO V tiktok (tiktok) от prolзовател stanson afoa (@stansonafoa): «Lmaooo се шегува ъъъра’Не повторете тези думи, ако не го направите’не знаят какво означават, освен ако не се опитате да се скарате и/или плесна #language #threads». Оригинален звук – Stanson Afoa. 17k Prosm. |

Оригинален звук – Stanson Afoa

32k

Notalyssamckay

Не Алиса Маккей

Videos ot prolpporзоватил не alyssa mckay (@notalyssamckay) с Композииейей «Оригинален звук – не Alyssa McKay» | Tiktok

LAйKI: 32K.Комменири: 110.ViDeos «». Оригинален звук – не Alyssa McKay. 270.9k Prosm. |

Как да изтръгнем думи на tiktok

Ричард Хебърт

От Ричард Хебърт 27 юли 2022 г. 27 юли 2022 г

Как да изтръгнем думи на tiktok

Tiktok има една от най -ограничените насоки на общността и блокиращите системи. Той блокира потребителите дори за най -малката подозрителна дейност, която правят. Повечето потребители на Tiktok се оплакват от това, че нямат мнения за своя Tiktok, без да знаят причината за това ограничение.

Ако вашият Tiktok съдържа вредна или неподходяща дума, Tiktok ще свали вашето видео. Важно е да следвате всички техни насоки и политики на общността, за да развиете акаунта си и да получите все повече и повече последователи и харесвания.

Бърз отговор

В Tiktok няма такава функция, която позволява на потребителите му да изтръгнат думи. Но можете да използвате друго приложение като Instagram, за да изпадите думи във вашите видеоклипове, след което да качите тези видеоклипове в Tiktok. Този метод може да ви помогне да направите вашите видеоклипове според техните указания на общността, дори след като кажете неща, които трябва да избягвате. Това може да ви спести от блокиране или вашите Tiktoks да бъдат свалени.

Тази статия ще обсъди как да изтръгнете думи в Tiktok, използвайки Instagram, за да ви помогне да избегнете ограничаването или свалянето на. Този метод ще ви позволи да кажете всичко, което искате, без да се страхувате от свалени видеоклипове. И така, продължете да четете тази статия до края.

Съдържание

 1. Как да изтръгнем думи на tiktok
  • Стъпка №1: Изтеглете Instagram
  • Стъпка №2: Създайте история
  • Стъпка №3: ​​Търсене на ‘Bleep’ Филтър
  • Стъпка № 4: Изберете филтъра
  • Стъпка № 5: Изберете от две опции
  • Стъпка № 6: Запишете видеоклипа си
  • Стъпка № 7: Запазете видеото
  • Стъпка № 8: Качване на Tiktok
 2. Заключение

Как да изтръгнем думи на tiktok

Изразяването на себе си на Tiktok може да бъде опасно, ако съдържа някои думи, които са забранени на Tiktok да се използва. Блъскане Вашите видеоклипове, преди да ги публикувате в Tiktok, могат да ви спестят от ограничаване или блокиране от Tiktok.

За да изтръгнете думи на Tiktok, ще трябва да използвате Instagram. Когато ти Запишете видеоклипа си с помощта на филтър в Instagram, Това ще избухне неподходящи думи за вас. За да направите това, следвайте стъпките по -долу.

Стъпка №1: Изтеглете Instagram

Приложението, което ще ви помогне да изтръгнете думи на tiktok, е ‘Instagram.’ Надяваме се, че вече го имате на телефона си. Но ако не сте’не го инсталира, изтегля ‘Instagram’ от ‘Магазин за приложения’ или ‘Магазин за игри.’

Стъпка №2: Създайте история

След като на вашия телефон имате инсталиран Instagram, отворете го. Тогава отидете на ‘Твоята история’ Като щракнете върху снимката на вашия профил в горния ляв ъгъл на екрана и отворете ‘Камера.’

Стъпка №3: ​​Търсене на ‘Bleep’ Филтър

След като сте в камерата, прекарайте пръст наляво през филтри, докато иконата за търсене не дойде пред вас. Кликнете върху иконата за търсене и въведете за ‘Bleep’ В полето за търсене.

Стъпка № 4: Изберете филтъра

Сега ще ви бъдат показани множество филтри. Избирам “Bleep! от Лукехърд” От този списък и докоснете “Опитай” да го използвате за създаване на видеоклипове.

Стъпка № 5: Изберете от две опции

Той ви предоставя две опции: Оставете филтъра да изпадне думите автоматично или можете да го направите сами, като докоснете на екрана. Изберете според вашите предпочитания.

Стъпка № 6: Запишете видеоклипа си

След като сте решили коя опция за филтър да използвате, започнете да записвате видеоклипа си. Ако сте избрали ‘Автоматичен,’ Той автоматично ще изтръгне думите. Но ако сте решили да го направите ръчно, трябва да докоснете на екрана, когато кажете такава дума, за да я изтръгнете.

Стъпка № 7: Запазете видеото

След като сте записали видеото, е време да го запазите на телефона си. За да запазите видеото, докоснете ‘Три точки’ В горния десен ъгъл на екрана и изберете Запазване. Това ще запази видеото на вашия телефон.

Стъпка № 8: Качване на Tiktok

След успешно създаване на видеоклипа и запазване на телефона си, Отворете Tiktok и качете видеоклипа, Успешно сте изскочили думи на tiktok.

Не казвайте нищо неподходящо

Алгоритъмът на Tiktok е проектиран да направи платформата безопасно и сигурно място за деца и възрастни. Ако се опитате да кажете нещо неподходящо във вашите видеоклипове, вашите видеоклипове ще спрат да получават изгледи, без да бъдете информирани за причината за това ограничение.

Заключение

Знайте, че знаете как да изтръгнете думи на tiktok. След като правилно следвате всички споменати по -горе стъпки, можете да изпадите лошите и неподходящи думи, за да се спасите от блокиране или ограничение.

Нашият метод ще ви помогне да се изразите на Tiktok, без да се страхувате да бъдете забранени или без страх от вашите видеоклипове да не получавате мнения. Кажете каквото искате във вашето видео; Просто Дон’не забравяйте да изтръгнете тези думи Преди да го качите на Tiktok.

Можете ли да се кълнете в Tiktok? (Актуализация на 2023 г.)

Една от най -противоречивите и объркващи теми, когато става въпрос за Tiktok, е дали е разрешено псуването или не.

Докато от време на време чувате видеоклипове, използващи псувни или съпроводни думи доста изрично, често виждате хората да се цензурират – използвайки думи като f*ck или жаба вместо, добре … знаете ли.

Това кара много хора да се чудят дали псуването на Tiktok всъщност е разрешено или не дали’s Нещо, което можете да забраните.

В тази статия ние’Ще покрия всичко, което трябва да знаете.

Съдържание

Позволено ли е във видеоклипове на Tiktok?

Tiktok’S позицията на псуването във видеоклипове е отворена за интерпретация.

Пълването не е официално забранено на Tiktok – това няма да доведе до нарушение на насоките на общността, нито ще доведе до сваляне на видеоклипа ви. Единственото изключение от това е използването на расови слухове или всякакви други термини, които са насочени към конкретни групи хора.

Например, атаките, насочени към общността на LBGTQ, могат да гарантират премахване на видеото, плюс допълнителни действия. Въпреки че тези сваляния могат да бъдат обжалвани, те е малко вероятно да бъдат възстановени, тъй като речта на омразата се приема много сериозно на Tiktok.

Така че, ако е разрешено псуване или събиране, защо да правите толкова много хора самоцензури? Защо създателите на Tiktok излизат от пътя си, за да не използват псувни думи?

Стиска се до потискане.

Въпреки че Tiktok може да не изтрие направо видеоклипове, които съдържат псувни думи, това’вярваха, че тези видеоклипове могат да бъдат силно потиснати, а не да се показват толкова често на хората’S за вас страници. Някои хора дори вярват, че единичните случаи на псувни могат да причинят временни Shadowbans, които също засягат бъдещите видеоклипове, дори ако бъдещите видеоклипове не съдържат никакви клетва на самите думи.

Когато премахвате псувни думи, трябва да се уверите, че те не се чуват звучно във видеото, се появяват навсякъде във видеото или се използват във всеки текст или стикери, които се появяват на екрана.

Фактът, че трябва да излезем от пътя си, за да избегнем псувни, е малко разочароващ, особено ако се опитваме да увеличим максимално зрителността си. Tiktok обаче е невероятно голяма платформа, обслужваща видеоклипове на хора от всички възрасти, както и тези, разположени в целия свят. Следователно Tiktok е длъжен да гарантира, че съдържанието, което показва техният алгоритъм, е подходящо за всички потребители.

Извличането е това – псуването във вашите видеоклипове на Tiktok няма да ви бъде забранено или дори да премахнете видеото. Това обаче може да доведе до потискането на видеото, което ще гарантира, че е показано на по -малко хора в резултат на това.

Какво ще кажете за видео надписите?

На следващо място, може да се чудите за видео надписи. Можете ли да се закълнете в надписите на Tiktok? Трябва ли?

Отговорът на това е до голяма степен същият като отговора по -горе. Точно както във видеоклиповете, нецензурирано псуване спечели’t води до изтриване на акаунт или видео. Това обаче може да доведе до по -малко хора, които виждат вашето видео на за вас и следват страници.

Следователно, най -добре се избягва, ако е възможно.

Всъщност потискането може да е по -вероятно при използване на думи в Tiktok надписи или описания, тъй като е тривиално Tiktok да ги вземе.

Въпреки че техният алгоритъм да определят какви думи се казват чрез аудио, не е перфектен, лесно е да се каже дали описанието на Tiktok има или не думата в него или не.

Следователно може да бъдете наказани за това по -често.

Обърнете внимание, че Tiktok е в състояние да разпознае алтернативни изписвания на псувни думи, като f*ck или $$. Не е известно обаче дали те също се отнасят или не. Анекдотичен опит казва, че използването на емоджи като ��, ��, ��, �� �� �� �� �� �� на мястото на алтернативни изписвания обикновено е по -безопасен залог.

Можете ли да се закълнете в коментарите на Tiktok?

И накрая, нека’s Погледнете коментарите.

Коментарите на Tiktok са малко по -различни – в края на краищата създателите на видео могат’t Напълно контролирайте какви видове коментари оставят на своите видеоклипове.

Докато очевидно могат да изтрият коментари, те не гледат’t харесва или дори внедрете филтър, който крие коментари, съдържащи определени думи (повече за това по -късно), в крайна сметка след като пуснете видео, хората могат да коментират почти всичко.

Когато се замислите за това, би било наистина несправедливо да бъдете наказани за нещо, което друг потребител е написал. И така, не го прави’изглежда, че думите, останали в коментарите, изглежда изобщо влияят на вашето видео.

Но можете ли да изпаднете в неприятности, ако сте’отново този, който коментира?

За щастие, отговорът изглежда не е и тук.

Следователно, можете удобно да се кълнете вътре в Tiktok’s Раздел за коментари, ако вие’D харесва.

Как да блокираме автоматично коментари, съдържащи определени думи

Ако ти’D като, Tiktok има функция за създателите на видео, която ви позволява автоматично да скриете коментари, които съдържат определени думи.

Например, ако поставите клетва в този филтър, всеки коментар, съдържащ псувна дума, ще бъде автоматично скрит от всички.

За да активирате това, трябва да отворите настройките си Tiktok. Това може да стане, като отидете до вашия профил, след което щракнете върху трите реда в горния десен ъгъл.

Оттам щракнете върху ‘поверителност’, тогава ‘Коментари’. Тя ще издърпа страница, която изглежда подобна на екрана по -горе.

Включете ‘Филтрира ключови думи’ раздел и след това можете да въведете думите, които сте’d обичам да блокирам.

Ако коментар съдържа тази дума, целият коментар ще бъде скрит – не само забранената дума!

Какви думи са забранени?

За съжаление, не го прави’не изглежда като там’s всеки списък на забранени думи, които’s Напълно известен.

Вероятно Tiktok да продължи да добавя нови думи с течение на времето, тъй като излязоха повече жаргови и започнаха да увеличават популярността си.

Така че, ако си’Търсите списък с забранени думи в Tiktok, за съжаление няма’t един.

Можете обаче да приемете, че всички клетки, както и думи или фрази, които могат да се считат за реч на омразата срещу всяка група хора, са забранени.

Освен това, думите, свързани с насилие, наркотици или оръжие, също могат да доведат до потискане на видео.

Как да блокирам изрично съдържание

Знаете ли, че Tiktok има вградена функция, която ще ви позволи да блокирате съдържанието, считано за изрично?

Това е чудесен вариант, ако искате да гарантирате, че децата ви са’t изложен на изричен материал, както и ако просто искате да почистите малкото си емисия.

Докато Tiktok забранява хардкор изрични видеоклипове (като голота или екстремно насилие), ограниченият режим ви позволява да го направите една стъпка по -нататък.

За да активирате ограничен режим, следвайте тези стъпки:

 1. Отворете приложението Tiktok.
 2. Посетете страницата на вашия профил.
 3. Достъп до настройките си, като щракнете върху бутона с 3 бара, които можете да намерите в горния десен ъгъл.
 4. Превъртете надолу до ‘Цифрово благосъстояние’ под ‘Съдържание и дейност’ раздел.
 5. Натисни ‘Режим с ограничен’
 6. Натисни ‘Включете режима с ограничен’
 7. Въведете 4-цифрен парола и щракнете върху стрелката.

Ограниченият режим ще бъде незабавно активиран! Следвайте същите тези стъпки, за да го отхвърлите отново.

Родителите трябва да определят парола, който няма да бъде лесно доложен от детето си.

Защо Tiktok потиска псуването, така или иначе?

Кълните светове са неизбежна част от нашия речник. И така, защо Tiktok понякога потиска видеоклипове, които ги съдържат?

В крайна сметка се свежда до две причини.

Първият е нещо очевидно-Tiktok не иска да излага по-млада аудитория на съдържание, което може да не е подходящо за възрастта. Реалността е, че децата и тийнейджърите или използват приложението директно, или поне подслушват съдържанието на видеоклипове, които се предават.

Някои хора намират псувни думи обидни, така че това може да създаде проблем.

Друг голям проблем обаче е, че и рекламодателите не го харесват.

В крайна сметка рекламодателите са tiktok’са истински клиенти – те са тези, които плащат сметките.

Ние’Виждайки други технологични гиганти като YouTube демонетизират съдържание, което съдържа псувни думи в ранните части на техните видеоклипове и то’Вероятно Tiktok има подобна позиция – тъй като отново рекламодателите в крайна сметка имат много влияние.

Заключение

Въпреки че Tiktok не забранява всички псувни, използването на псувни думи може да ограничи до обхвата на видеоклип получава.

Освен това, закълнаха думи, които са насочени към конкретни групи, могат да причинят видеоклипове на видео или дори спиране на акаунта.

Следователно използването на фалшив език се избягва най -добре, когато е възможно.

Надявам се, че тази статия е отговорила на някои от вашите въпроси. Разбира се, ако имате нещо друго, вие’d обичам да знам или ти’Да искам да споделяте личните си преживявания, моля не се колебайте да го направите, като използвате формуляра за коментар по -долу.