Условия за продажба на Digital River

Условия за продажба на Digital River

Този раздел се прилага за всички потребители в най -голяма степен, допустимо по закон. Споровете, управлявани от този раздел, включват без ограничение (1) искове, произтичащи от или свързани с всеки аспект на връзката между вас и нас; (2) искове, произтичащи от използването на Сайта; и (3) искове, които понастоящем са предмет на предполагаем съдебен спор за класни действия, в които не сте член на сертифициран клас.

Поверителност и сигурност

Резюме: Digital River, Digital River Company, осигурява защитена и без вируси защита за вашето онлайн преживяване за пазаруване. Ние предлагаме защита за пазаруване и спокойствие, за да можете да пазарувате уверено с нас.

Ключови точки:

 1. Вие не плащате нищо за неоторизирани такси: Съгласно Закона за фактуриране на справедлив кредит, вашата банка не може да ви носи отговорност за повече от 50 долара. Ако се отправят някакви неоторизирани такси на вашата карта в резултат на пазаруване при нас, Digriv ще покрие цялата ви отговорност, до 50 долара, при условие че това не е довело до ваша вина от покупки, направени чрез член на мрежата на Digriv, използвайки защитния сървър. Трябва да уведомите доставчика на кредитната си карта и да предоставите на Digriv поддържаща документация, ако възникне неоторизирана употреба.
 2. Изтеглянията на софтуера са без вируси: Всички изтегляния на софтуер, достъпни чрез Trend Micro, са сканирани за вируси. В случай, че софтуерът, изтеглен от член на мрежата на Digriv, съдържа вирус, Digriv се съгласява да замени засегнатия софтуер или да възстанови покупната цена плюс разходите за доставка, свързани със засегнатия софтуер. Отговорността на Digriv е ограничена до заразения с вирус софтуер, изтеглена от член на Digriv Network, и не покрива никакви разходи, свързани с ремонт или подмяна на компютърни компоненти или файлове.
 3. Вашата информация е криптирана: Когато пазарувате при нас, цялата информация, която предоставяте, е криптирана. Digriv използва технологията VeriSign Secure Socket (SSL), за да защити личната информация за купувачите. Това гарантира, че никоя външна страна не може да преглежда данните.

Условия за продажба на Digital River

За Digital River, Inc

Digital River, Inc. и неговите дъщерни дружества са доставчик на услуги за глобални дистрибутори от световна класа. Ние предоставяме основно спазване, измами, данъци и платежни услуги на доставчици или производители, чиито имена се появяват на уебсайта или решението за търговия, където се появяват тези условия за продажба. Когато правим продукти и услуги на разположение за продажба чрез сайта, ние го правим като оторизиран дистрибутор от името на нашите доставчици.

Ключови бележки:

– Моля, прочетете внимателно тези Условия, преди да закупите от Сайта. Поставяйки заповед, вие се съгласявате да бъдете обвързани с тези условия.

– Вие сте обвързани от версията на Условията, които са в сила от датата, на която завършвате поръчката си. Можем да променяме тези условия от време на време и е ваша отговорност да ги преглеждате с всяка покупка.

Идентичност на оператора

Digital River, Inc.
10380 Bren Road West
Minnetonka, MN 55343
Имейл адрес: [email protected]

Раздел 1: Цялото споразумение

Тези условия съдържат цялото споразумение между вас и дигиталната река относно закупуването на продукти или услуги от този сайт и те заместват всички предходни представи, споразумения или условия, подразбиращи се от търговия, курс на търговия или обичай. Никакво изменение на тези условия не се изпълнява срещу нито една от страните, освен ако не е писмено и подписано от двете страни.


Условия за продажба на дигитална река

Този раздел се прилага за всички потребители в най -голяма степен, допустимо по закон. Споровете, управлявани от този раздел, включват без ограничение (1) искове, произтичащи от или свързани с всеки аспект на връзката между вас и нас; (2) искове, произтичащи от използването на Сайта; и (3) искове, които понастоящем са предмет на предполагаем съдебен спор за класни действия, в които не сте член на сертифициран клас.

Поверителност и сигурност

Каква е защитата на Digriv, Digital River Company Secure & Virus? Ние приемаме безопасността ви за пазаруване много сериозно. Можете да пазарувате с увереност, знаейки, че сме предприели стъпки, за да гарантираме, че сте защитени, когато поръчате чрез всеки Digriv, член на мрежата на Digital River Company. Така че, можете да бъдете сигурни, когато пазарувате при нас, защото Digriv, Digital River Company Secure & Virus Free Protection ви осигурява защита за пазаруване и спокойствие!

Ето подробностите:

 1. Вие не плащате нищо, ако се отправят някакви неоторизирани такси на вашата карта в резултат на пазаруване с нас. Съгласно Закона за справедлив кредит за фактуриране, вашата банка не може да ви носи отговорност за повече от 50 долара.00 от измамни обвинения. Ако вашата банка ви държи отговорност за някой от тези 50 долара.00, Digriv, дигитална речна компания, ще покрие цялата ви отговорност, до пълните $ 50.00. Digriv, Digital River Company, ще покрие тази отговорност само ако неоторизираното използване на вашата кредитна карта е довела до никаква вина от покупки, направени чрез Digriv, член на мрежата на Digital River Company, докато използва Digriv, защитен сървър на Digital River Company. В случай на неразрешено използване на вашата кредитна карта, трябва да уведомите доставчика на вашите кредитни карти в съответствие с техните правила и процедури за отчитане и да предоставите Digriv, дигитална речна компания с разумна искана поддръжка на документация.
 2. 100% от изтеглянията на софтуер, достъпни чрез Trend Micro, са сканирани за вируси. В случай, че софтуерът ви е изтеглен от Digriv, член на мрежата на Digital River Company съдържа вирус, Digriv, Digital River Company се съгласява или да замени засегнатия софтуер или да възстанови покупната цена плюс всякакви разходи за доставка, свързани със засегнатия софтуер. Digriv, отговорността на Digital River Company е ограничена до подмяната или възстановяването на само заразения с вируси софтуер, изтеглен от Digriv, член на мрежата на Digital River Company. Digriv, Digital River Company, ще покрие тази отговорност само ако вирусът е довел до никаква вина от покупки, направени чрез Digriv, член на мрежата на Digital River Company, докато използва Digriv, защитен сървър на Digital River Company. Digriv, Digital River Company не поема отговорност за разходи, свързани с ремонт или подмяна на някакви компютърни компоненти, хардуер, допълнителен софтуер, компютърни файлове или други разходи, свързани с ремонт, замяна или премахване на заразени с вируси файлове от вашия компютър.
 3. Цялата информация, която предоставяте, докато пазарувате, е криптирана. Тъй като приемаме чувствителна информация от купувачите (име, пощенски адрес, номер на кредитна карта и т.н.) Digriv, Digital River Company използва технология Verisign® Secure Socket Layer (SSL), за да защити личната информация за купувачите. Тази логика криптира данните, изпращани и получени с помощта на технология за криптиране на високо ниво. Тази технология присвоява неоткриваеми кодове на предавания на данни, които само нашите сървър и купувачи могат да валидират. Това гарантира, че никоя външна страна не може да преглежда данните.

Copyright © 1989- 2023 Trend Micro, Inc. Всички права запазени. Услугите за правно известие за електронна търговия се предоставят от Digital River Ireland Ltd. (“Д -р”).

Условия за продажба на Digital River

За Digital River, Inc

Digital River, Inc. и нейните дъщерни дружества (колективно “Дигитална река”, “Ние”, и “нас”) е световна класа онлайн доставчик на услуги за глобални дистрибутори. Ние предоставяме основно съответствие, измами, данъчни и платежни услуги на доставчика или производителя (“Доставчик”) чието име се появява на уебсайта или решението за търговия, където тези условия за продажба (“Условия”) се появи (“Сайт”). Когато правим продукти и права на обслужване (“услуги”) Предлага се за продажба чрез сайта, ние го правим на наше име като оторизиран дистрибутор от името на нашия доставчик.

Важно: Моля, прочетете внимателно тези Условия, преди да закупите от Сайта. Те съдържат важни ограничения и изключения, които се прилагат за вашата покупка от този сайт, включително ограничения на отговорност и задължителна арбитражна клауза. Поставяйки поръчка на този сайт, вие се съгласявате да бъдете обвързани с тези Условия и всяка продажба чрез този сайт е условна при приемането им за тях. Ако не сте съгласни с някой от тези Условия, трябва да прекратите използването на този сайт и не трябва да изпълнявате поръчката си.

Вие сте обвързани от версията на Условията, които са в сила от датата, на която завършвате поръчката си. Въпреки това, можем да променяме тези условия от време на време и когато го направим, ще ги публикуваме на сайта. Ваша отговорност е да преглеждате условията всеки път, когато правите покупка от нас.

Идентичност на оператора

Digital River, Inc.
10380 Bren Road West
Minnetonka, MN 55343
Имейл адрес: [email protected]

Раздел 1: Цялото споразумение

Тези условия съдържат цялото споразумение между вас и дигиталната река относно закупуването на продукти или услуги от този сайт и те заместват всички предходни представи, споразумения или условия, подразбиращи се от търговия, курс на търговия или обичай. Никакво изменение на тези Условия не може да се изпълни срещу нас, освен ако не бъде изпратено писмено и подписано от нас.

Раздел 2: Вашата поверителност

Нашата Политика за поверителност, която е включена в тези условия чрез справка, урежда вашето представяне и използването на лична информация чрез този сайт. Като ни изпращате вашата лична информация във връзка с вашата поръчка, вие се съгласявате да обработваме (или директно или чрез доставчици на услуги на трети страни) вашата информация, за да изпълни вашата поръчка в съответствие с нашата Политика за поверителност.

За да видите приложимата Политика за поверителност, моля кликнете тук.

Както Digital River, така и нашите доставчици обработват лични данни като контролери на данни в собствените си права. Като два отделни контролера на данни, нито Digital River, нито доставчикът контролират обработката на вашите лични данни от другата страна. Доставчикът може да обработи вашите лични данни за изпращане на поръчката за стоки от вас, за улесняване на възвръщаемостта и да ви предостави обслужване на клиенти. Доставчикът може също да използва вашите лични данни за маркетингови цели в съответствие с приложимото законодателство и да бъде при спазване на вашето съгласие, когато е необходимо. За да разберете как нашият доставчик използва вашата информация, трябва да прочетете и разберете неговото известие за поверителност и политики.

Раздел 3: Вашите задължения и представителства

Този сайт не е насочен или насочен към деца или към други лица, които нямат законния капацитет да сключват договор. Поставяйки заповед, вие декларирате, че имате законния капацитет да сключвате договор в държавата или страната на вашето местожителство. Ако поставяте заповед от името на трета страна, вие декларирате, че имате правомощия да действате на тази страна’s от името и вашето приемане на тези условия представлява тази трета страна’s Приемане.

Вие декларирате, че ще спазвате всички приложими закони и разпоредби, включително разпоредби за износ и внос. Вие се съгласявате, че не купувате продуктите или услугите за експортиране, препродажба, прехвърляне или използване в нарушение на всички приложими закони, включително без ограничение u.С. Правила за администрация на износ или приложимо u.С. санкции и ембарго, администрирани от u.С. Министерство на финансите. Освен това се съгласявате, че няма да ги използвате за незаконна или неоторизирана употреба.

Декларирате, че информацията, която предоставяте във връзка с покупката си, включително вашия физически адрес, имейл адрес и информация за плащане, е пълна и точна. Вие декларирате, че сте упълномощени да таксувате и инициирате плащане чрез метода на плащане, който определяте за вашата покупка.

Раздел 4: Поставяне на поръчка

Когато предлагаме продукти и услуги за продажба на този сайт, ви каним да направите оферта за закупуване на показаните продукти и услуги. Когато правите поръчка, като щракнете или активирате подходящия бутон или хипервръзка на сайта, вие ни правите законно обвързваща оферта, за да закупим продуктите и услугите, които сте избрали при тези Условия.

Ние приемаме вашата оферта само когато сме получили одобрение от избрания от вас начин на плащане и когато сме изпратили вашия продукт или го предоставихме по друг начин, като например ви предоставяме връзка за изтегляне.

По наша преценка ние си запазваме правото да откажем офертата ви и да отменим вашата поръчка. Всяко потвърдено от системата потвърждение за поръчка, което изпращаме, когато изпълните поръчката си, е потвърждение само за вашата оферта и не е приемане на вашата оферта, която подлежи на корекция преди изпращане на вашите физически продукти или доставка на вашите услуги. След успешна проверка на вашата поръчка и информация за плащане, Digital River ще закупи стоката, която сте поръчали от нашия доставчик с цел да ви го препродаде.

Поставяйки поръчка, вие се съгласявате с използването на електронни комуникации, свързани с вашата транзакция и електронната доставка на известия, политики и записи на транзакцията

Вие се съгласявате, че можем да запазим съответните договорни записи, включително комуникации и признания, както е разрешено от закона.

Раздел 5: Описание на продукта и ценообразуване

Правим всеки опит да гарантираме, че продуктите и услугите, предлагани за продажба на сайта, са описани и представени максимално и възможно най -напълно. Въпреки това могат да възникнат грешки и ако има грешки, ние си запазваме правото да коригираме и преразглеждаме.

Цените подлежат на промяна. Доплащащите се цени са тези цени, валидни към момента на приемането на вашата оферта и са в валутата, посочена на сайта. Освен ако не е посочено друго на сайта, цените на продуктите и услугите не включват ДДС, други данъци, доставка, износ или други такси.

Раздел 6: Условия за плащане

Вие се съгласявате да платите за продукта чрез методите на плащане, предлагани на този сайт. Тези методи на плащане могат да бъдат обект на техните собствени условия. Можем да използваме доставчици на услуги на трети страни за обработка и разрешаване на вашето плащане. Поставяйки поръчка, вие упълномощавате нас и нашия доставчик на услуги (и) на трети страни да ви таксуват за вашата покупка, използвайки избрания от вас начин на плащане. Освен това се съгласявате, че можем да таксуваме общата сума на покупката – включително всички приложими данъци, доставка и митнически такси – към вашия определен начин на плащане. Ако сме доставили вашия продукт или услуга на вас и вашият метод на плащане се провалят по някаква причина, вие се съгласявате да ни платите пълната сума при поискване.

Раздел 7: Износ

Продуктите и услугите, продавани на този сайт, са обект на законите и разпоредбите за внос, износ и реекспорт на Съединените щати и други страни. Спълвайки продажба на сайта, вие се съгласявате да спазвате тези закони и разпоредби за внос и износ, включително закони и разпоредби, които поставят ограничения върху дестинациите, потребителите и крайното използване на продуктите и услугите. Вие се съгласявате, че няма да купувате или използвате продукти или услуги, предлагани за продажба на този сайт, ако някакви приложими закони във вашата страна ви забраняват да го правите. Достъпът или използването на продукти или услуги, продавани на този сайт на място, където използването им е незаконно, е строго забранено.

Няма партия, която да е определена на U.С. Министерство на финансите’S Списък на специално определени граждани и блокирани лица (“SDN списък”), наличен на https: // www.Министерство на финансите.GOV/ресурс-центрове/санкции/SDN-списък/страници/по подразбиране.ASPX, има или има какъвто и да е имуществен интерес към продуктите, закупени на този сайт.

Попълването на продажба на сайта, вие декларирате, че не сте включени и не сте 50% или повече от един или повече лица или компании, идентифицирани в списъка на SDN. Освен това декларирате, че не действате от името на и няма да отклонявате продукти, закупени на този сайт, на (1) всяка ограничена страна, идентифицирана от U.С. Правителство; (2) всяка страна, блокирана от изпълнение на закона; или (3) всяка забранена крайна употреба или дестинация, както е посочено в u.С. Правила за администрация на износа.

Раздел 8: Митнически и вносни разходи

Закупуването на физически продукт може да подлежи на митнически тарифи, задължения, такси, данъци и/или други такси, които могат да бъдат платими в страната на местоназначение (“Вносни разходи”). Освен ако изрично не е посочено от нас по време на процеса на поръчка, плащането ви за вашата поръчка не включва тези разходи за внос. Вие се съгласявате, че вие, като приемна страна в продукта’S Country Destination, отговарят за влизането на продуктите или услугите в страната, в която възнамерявате да ги използвате, правилно декларирате стоката на съответните митнически власти, плащате приложими разходи за внос и удовлетворяване на всички допълнителни изисквания, свързани с вноса.

 • Ако решите да предплащате разходите за внос: Когато крайните разходи за внос са по -големи от нашата оценка, няма да ви помолим да платите допълнителни пари и когато крайните разходи за внос са по -малки от нашата оценка, няма да възстановим разликата в разликата.
 • Ако решите да не предплащате разходите за внос:Вие носите отговорността да плащате всички действителни вносни разходи. Ако страна, различна от вас, плаща някои или всички действителни разходи за внос от ваше име, за да постигнете разрешение, ще възстановите при поискване тази страна в пълна част за действителните разходи за внос. Вашето неуспех да платите разходите за внос своевременно може да доведе до забавяне на доставката и може да ви даде отговорност за тарифите и допълнителни такси

Трябва да се свържете с приложимия митнически офис за информация за това какви вносни разходи, изисквания и процедури могат да бъдат приложими за вашата покупка.

Раздел 9: Допълнителни условия

Използването на продуктите и услугите, които предлагаме, може да бъде обект на допълнителните условия на нашите доставчици, които ще ви бъдат представени по време на покупката ви или които могат да ви бъдат доставени с вашия продукт или услуга. Преди да завършите покупката си, внимателно прочетете допълнителни условия, предоставени на вас. Не изпълнявайте продажбата, ако не сте съгласни с условията. Когато се доставят допълнителни условия с вашия продукт или услуга, трябва да ги прегледате незабавно. Ако не сте съгласни с тези условия, не трябва да използвате продукта или услугата и трябва да се свържете с обслужването на клиенти, за да започнете връщане.

Когато продуктът или услугата, които предлагаме за продажба, е софтуер, ние ви предлагаме лиценз за използване на софтуера. С изключение на това, когато е разрешено от закона или от представените лицензионни условия, софтуерът не може да бъде копиран, адаптиран, преведен, предоставен, разпространен, разнообразен, модифициран, разглобен, декомпилиран, обратен инженерен или комбиниран с друг софтуер.

По отношение на покупката на право на използване на услуга, например с гаранция, софтуер като услуга или цифров прием за оферта, управлявана и предоставена от нашия доставчик или трета страна, ние ви продавам. Ние не сме оператор на услуга и не правим представителства или гаранции относно наличието на тази услуга.

Раздел 10: Доставка и доставка

Ако приемем вашата оферта, ще използваме разумни в търговската мрежа усилия за изпращане и доставяне на физически продукти до дестинацията, която сте посочили в процеса на поръчка и посочихме при потвърждението на поръчката, ние ви изпращаме. Трябва да проверите адреса за доставка, който сте предоставили по време на процеса на поръчка (“Адрес за доставка”). Ако има някакви грешки или пропуски, трябва да се свържете с нас, за да коригирате адреса за доставка възможно най -скоро. Не можем да променим адреса за доставка, след като поръчката ви е обработена и изпълнена. Ние си запазваме правото да анулираме вашата поръчка и/или да ви таксуваме за допълнителни разходи, които възникват в резултат на всяка промяна в адреса за доставка от ваша страна.

Всякакви срокове за доставка, които предоставяме по време на процеса на плащане, са само оценки и не са гарантирани.

Когато доставяме продукт на вноски, всяка вноска представлява отделен договор. Всеки дефект в една или повече вноска не ви дава право да отхвърлите договора като цяло или да анулирате всяка следваща вноска.

Раздел 11: Връща и възстановяване на възстановяване

Моля, вижте политиката за връщане, представена на Сайта за всяка политика за връщане, която се прилага за вашата покупка. Всяко право на връщане, приложимо за покупката на софтуер, не се прилага в случай, че отворите софтуера свиване, разбийте уплътнението на лиценза и/или използвайте софтуера. При липса на политика за връщане на доставчика Digital River предлага стандартна 30-дневна политика за връщане на допустими продукти.

За купувачите извън Съединените щати могат да се отнасят специални условия за вашето право на връщане и възстановяване. Моля, вижте местния раздел за международни условия по -долу.

Ако имате въпроси относно вашата поръчка, моля, свържете се с нас в Onl[email protected] и ние ще насочим вашето запитване към съответния екип за обслужване на клиенти за вашата поръчка.

Раздел 12: Заглавие и риск от загуба

При условие че вашият определен начин на плащане е удостоен, (1) заглавие на прехвърлянето на физически продукти към вас, когато доставяме физическите продукти на адреса за доставка; (2) Заглавие на цифровите продукти и трансфери на услуги, когато направим продукта достъпен за изтегляне.

Риск от загуба (1) за физически прехвърляния към вас, когато доставяме физическите стоки на адреса за доставка; и (2) за цифрови продукти и услуги, когато направим продукта достъпен за изтегляне. Ако за доставката на физически стоки не се изисква подпис, вие приемате целия риск от загуба за кражба или загуба, когато доставим продукта на адреса за доставка.

Ако откажете доставката, когато нашият определен превозвач се опита да направи доставка на физически продукти, поемате риск от загуба или повреда на продуктите, когато превозвачът се опита да достави доставка. В този случай (1) все още носите отговорност за пълно плащане за продуктите, които превозвачът се опита да достави; (2) Вие носите отговорност за всички допълнителни разходи, които се дължат на вашето неизпълнение на доставката, включително разходите за съхранение; и (3) След 30 дни ще имаме право да изхвърляме продуктите по начин, който сметне за подходящ и можем да компенсираме всички постъпления от продажба срещу всякакви суми, които ни дължите.

Раздел 13: Гаранция

С изключение на случаите, когато се изисква по закон или посочени по друг начин от нас писмено, ние не предлагаме гаранция за продуктите и услугите, които продаваме. Ние не правим изявления относно качеството, годността за конкретна цел, производителност, кореспонденция с описание, инсталиране на софтуер, конфигурация или грешка или корекция на дефекти. Ще получите ползата от всяка гаранция, предлагана от производителя, лицензодателя или доставчика на продукта или услугите във връзка с продажбата. За подробности за всяка гаранция, приложима за вашата покупка, вижте съответната документация, доставена с продукта или на сайта, където сте закупили вашия продукт или услуга. Тази документация може също да съдържа процедурите, приложими за ремонта или подмяната на дефектни продукти.

Раздел 14: Ограничаване на отговорност

Digital River не е нито производителят, нито издателят на продуктите и услугите, предлагани за продажба на този сайт. С изключение на това, както е предвидено друго в тези Условия, Digital River предоставя продукти и услуги “както е” в най -пълната степен, разрешена от закона, без гаранции или представяне от всякакъв вид. Digital River отказва, в най-пълна степен, разрешена от закона всички гаранции, изрични, подразбиращи се и законови, включително всички гаранции за продаваемост, годност за определена цел и не-намерение. Компанията не гарантира, че всеки продукт ще бъде на склад, безопасен, без дефекти, отговаря на писмени или устни спецификации, гаранции, представителства или обещания. Digital River не гарантира, че продуктите няма да бъдат изгубени или повредени по време на доставката.

В максимална степен, разрешена съгласно приложимото законодателство, в никакъв случай и в никакъв случай не е цифрова река, нейните доставчици или лицензодатели ще бъдат отговорни за вас или на трета страна за щети, разходи или задължения, произтичащи от или свързани с закупуването или използването на каквито и да било продукти или услуги или тези условия, включително, без ограничение, пряко, косвено, случайно, последователни, или специални щети (e.g. щети за разходи или прекъсване на бизнеса, щети на имуществото, адвокати’ Такси, загубени печалби, загубена употреба, приходи, репутация или стойност на активите или ценните книжа) Дори ако Digital River е бил посъветван или по друг начин е запознат с възможността за такива щети. Дигитална река’S Общата съвкупна отговорност, произтичаща или свързана с покупката и продажбата на продукт или услуги, е ограничена до сумата, която сте платили на Digital River за такъв продукт или услуга.

Горните ограничения на отговорността са основната основа на сделката между вас и дигиталната река. Горната граница на отговорността няма да се прилага за отговорност за Digital River за (а) смърт, телесна повреда или щети на имущество пряко или косвено причинени от артикула, който сте закупили от Digital River; или (б) щети, причинени от цифровата река’S измама, измамни погрешни представяния, умишлено нарушение, груба небрежност или други въпроси, по които отговорността не може да бъде изключена или ограничена съгласно приложимото законодателство.

Нищо в този раздел не ограничава или изключва отговорността, която не може да бъде ограничена или изключена съгласно приложимото законодателство.

Раздел 15: обезщетение

Вие се съгласявате да обезщетявате и провеждате Digital River, нашия родител и всеки от нашите служители, служители, агенти, партньори, доставчици на съдържание, доставчици на услуги, доставчици и лицензодатели (колективно “Освободени партии”) Безвредни от всички искове, задължения, разходи, загуби и разходи, включително разумни адвокати’ такси, произтичащи от (1) вашата покупка на продукти и услуги, предоставени чрез този сайт; и (2) вашите измамни или измамни действия или бездействия, или нарушаване или нарушение на закона, включително нарушаване на някакъв иск или нарушение на настоящите Условия.

Раздел 16: Решаване на спорове

Надяваме се, че сте напълно доволни от закупуването на вашия продукт или услуга. Ще положим всички разумни усилия да разрешим всякакви спорове, които може да имате с нас. Ако обаче не сме в състояние да разрешим спор, който възниква във връзка с вашата транзакция, този сайт или тези условия за ваше удовлетворение, този раздел урежда процеса на разрешаване на спорове.

За купувачите извън Съединените щати могат да се прилагат специални условия за вашето право на разрешаване на спорове. Моля, вижте местния раздел за международни условия по -долу.

Арбитражна разпоредба

Всяко иск, спор или спор, който може да имате срещу нас, произтичащи от, свързани или свързани с този сайт или вашата сделка, се решават изключително чрез обвързващ арбитраж от Американската арбитражна асоциация (“ААА”) и проведено пред един арбитър съгласно приложимите правила и процедури, установени от ААА, включително AAA’s Допълнителни процедури за спорове, свързани с потребителите (според случая) и изменени с тези Условия (“Арбитражни правила и процедури”).

ААА’S Правила и формуляр за започване на арбитражни производства са достъпни в AAA’s уебсайт, разположен на http: // www.Adr.org.

Този раздел се прилага за всички потребители в най -голяма степен, допустимо по закон. Споровете, управлявани от този раздел, включват без ограничение (1) искове, произтичащи от или свързани с всеки аспект на връзката между вас и нас; (2) искове, произтичащи от използването на Сайта; и (3) искове, които понастоящем са предмет на предполагаем съдебен спор за класни действия, в които не сте член на сертифициран клас.

Процедурата за разрешаване на спорове обаче конкретно не се прилага за (1) иск, свързан с прилагането или валидността на вашите или нашите права на интелектуална собственост; или (2) иск, свързан с твърдението за кражба, пиратство или неоторизирана употреба.

Вие се съгласявате, че: (1) Арбитърът прилага закона на Ню Йорк в съответствие с Федералния закон за арбитража и приложимите устави, включително принципи на справедливост, и ще почита претенции за привилегия, признати от закона; (2) арбитърът не се обвързва с решения в предходни арбитражи, свързани с нас, но е обвързан с решения в предходни арбитражи, свързани с вас и нас до степента, изисквана от приложимото законодателство; (3) В случай, че сте в състояние да демонстрирате, че разходите за арбитраж ще бъдат прекомерни в сравнение с разходите по съдебни спорове, ние ще платим толкова голяма част от вашите такси за подаване и изслушване във връзка с арбитража, колкото арбитърът счита за необходими за предотвратяване на арбитража.

Вие и ние сме съгласни, че (1) всеки от нас може да предяви искове срещу другия индивидуално и няма да има правомощия за претенции, които да бъдат арбитрирани на клас или представителна основа; (2) Арбитражът може да реши само вашите и/или нашите индивидуални искове, а арбитърът може да присъди облекчение само в полза на отделната страна, която иска облекчение и само до степента, необходима за предоставяне на облекчение, наложена от тази страна’s индивидуални претенции (и); и (3) арбитърът не може да консолидира или да се присъедини към искове на други лица или страни, които могат да бъдат разположени по подобен начин и не могат по друг начин да председателстват каквато и да е форма на консолидирана, представителна или класна процедура. Ако някой раздел от този параграф бъде определен за незаконна, невалидна или неприложима, тогава цялата арбитражна разпоредба е нищожна и нито една от страните няма право да арбитрира своя спор.

Except as specified in the paragraph immediately above, if any part of this Arbitration Provision is deemed to be invalid, unenforceable or illegal, or otherwise conflicts with the Arbitration Rules and Procedures established by the AAA, then the remaining provisions of the Arbitration Provision will not be affected and will be enforced to the fullest extent of the law.

Управляващ закон и място

In the event that the above Arbitration Provision does not apply to you or to a particular claim or dispute, you agree that any claim or dispute that has arisen or may arise between you and us must be resolved exclusively by a state or federal court located in Hennepin County, Minnesota, and both you and we agree to submit to the personal jurisdiction of the courts located within Hennepin County, Minnesota for the purpose of litigating all such claims or disputes applying the law of the state of New York, United States of America.

Раздел 17: Разделителност

Ако някаква разпоредба (или част от разпоредба) от условията се определя като невалидна, незаконна или неприложима, валидността на останалите разпоредби няма да бъде засегната и ще бъде приложена в най -пълната степен, разрешена от приложимото законодателство.

Раздел 18: Без отказ

Всяко забавяне или неуспех от нас да упражняваме или налагаме някакво право или разпоредба на тези Условия, не представлява отказ от наша страна. Отказът от всяко нарушение или неизпълнение в един случай не представлява отказ от нарушение или по подразбиране при следващо нарушение или по подразбиране. Никакъв отказ от нас няма да бъде ефективен, освен ако не е писмено и подписано от нас.

Местни международни условия

За нашите купувачи извън Съединените щати, условията, изложени по -долу в този местен раздел международни условия, са допълнителни и допълнителни за условията по -горе. Когато разпоредба в този раздел е в противоречие с общите условия, посочени по -горе, условията, специфични за вашата юрисдикция, ще се прилагат за вашата покупка

Европейски съюз, Англия и Уелс

Право на оттегляне

Ако сте потребител, в допълнение към всяка политика за връщане, свързана с вашата продажба, имате право да се оттеглите от (или да отмените) този договор в рамките на 14 календарни дни, без да давате причина.

В случай на услуга или цифрово съдържание, вашето право на оттегляне изтича 14 дни от сключването на договора.

 • В случай на множество стоки в една поръчка и доставени отделно, денят, в който вие, или трета страна, посочвате от вас, приемате физическо притежание на последното благо;
 • В случай на добро, състоящо се от множество партиди или парчета, денят, в който вие или трета страна, посочени от вас, владее последния лот или парче;
 • В случай на договор за редовна доставка на стоки през определен период, денят, в който вие, или трета страна, посочвате от вас, приема физическо притежание на първото благо.

Последици от оттеглянето

Ако се оттеглите от този договор, ние ще възстановим всички плащания, които получихме от вас – включително разходи за доставка (с изключение на допълнителни разходи, когато избирате метод за доставка по -бързо от най -малко скъпия метод за доставка) – не по -късно от 14 дни от деня, в който получаваме вашето уведомление за оттегляне. Освен ако не сте се съгласили изрично друго, ние ще възстановим плащането ви, използвайки същия метод на плащане, който сте използвали в оригиналната транзакция. Във всеки случай няма да имате такса за работа или анулиране в резултат на възстановяването ви.

Трябва незабавно да ни върнете добро стока и във всеки случай не повече от 14 дни от датата, на която ни информирате за вашето оттегляне от този договор. Този краен срок е спазен, ако ни изпратите стоките преди изтичането на този 14-дневен период. Вие носите преките разходи за връщане на стоките при нас. Трябва да вземете необходимите предпазни мерки, за да запазите стоките и трябва да ни платите за загуба на стойност в стоките, която се дължи пряко на вашето малтретиране или неправилно управление на стоките при разглеждане на тяхното качество, характеристики и функционалност. Можем да откажем да издадем възстановяване, докато не получим стоките обратно или докато не предоставите доказателство за тяхното връщане.

Загуба на право на теглене с цифрови стоки

Когато този договор включва доставка на цифрово съдържание, което не се предоставя във физическа среда, вашето право на оттегляне изтича, когато (1) изрично се съгласявате с изпълнението на договора преди изтичането на 14-дневния период на оттегляне и (2) потвърждавате, че ще загубите правото си на изтегляне, ако изпълнението на договора започне преди изтичането на 14-дневния период на оттегляне.

Няма право на оттегляне

За всеки договор, който включва доставка на звукови записи, видео записи или компютърен софтуер в запечатан пакет, губите правото си на изтегляне, ако уплътнението бъде отстранено или счупено след доставка.

Нямате право на оттегляне, когато договорът включва доставка на стоки, които са направени според вашите спецификации или са ясно персонализирани.

Упражняване на вашето право на оттегляне

Ако искате да упражнявате правото си на оттегляне, моля, уведомете ни за вашето решение да се оттеглите по пощата или имейл.

Digital River UK Ltd
8 -ми етаж, ул. Фарингдън 20
Лондон, EC4A 4AB, Обединеното кралство
[email protected]

Не се изисква да използвате определен формат, за да упражнявате това право; Всяко недвусмислено изявление, че упражнявате правото си на оттегляне, е достатъчно.

Можете също така да ви упражнявате правилно, като използвате онлайн формуляра, наличен на тази връзка: Формуляр за анулиране.

Независимо от това как се свържете с нас, трябва да изпратите известието си за оттегляне, преди да изтече срокът за анулиране.

Гаранции

Съгласно законодателството на ЕС и свързаното законодателство на държавата-членка, при спазване на изключенията, посочени по-долу, всички продукти, които купувате от сайта, са защитени с 2-годишна гаранция, че продуктите отговарят на договора.

 • Отговаря на описанието, което ви предоставихме преди приключването на договора;
 • Е подходящ за целта, за която се нуждаете, ако сте ни направили тази цел преди приключването на договора;
 • Е подходящ за обичайните цели на стоки от същия тип; и
 • Показва качеството и целта, за които стоките от същия тип и които вие, като потребител, можете разумно да очаквате предвид естеството на продукта, като се вземат предвид всякакви изявления, направени от нас или от производителя или неговия представител, особено в рекламата или етикетирането.

Продуктът не липсва съответствие, ако сте били наясно (трябваше да сте наясно) за липсата на съответствие в момента, в който договорът е сключен. Продуктът не липсва съответствие, ако липсата на съответствие е резултат от материали, доставени от вас.

Ако даден продукт не съответства на договора, имате право да (1) ни помолете да приведем стоките в съответствие безплатно чрез ремонт или подмяна на продукта; (2) намаление на цените; или (3) отменете договора по отношение на всякакви несъответстващи стоки. Нямате право да имате право на ремонт или подмяна, ако ремонтът или подмяната са невъзможни или разходите са непропорционални на цената на алтернативно средство за защита.

 • Финландия – Продължителността на гаранцията се основава на очаквания живот.
 • Исландия – Продължителността на гаранцията обикновено е 2 години и 5 години за стоки, които се очаква да имат по -дълъг живот.
 • Ирландия -Трябва да упражнявате правата си в рамките на 6-годишния период на ограничаване.
 • Холандия – Продължителността на гаранционния период се основава на очаквания живот на стоките.
 • Норвегия – Продължителността обикновено е 2 години и 5 години за стоки, които се очаква да имат по -дълъг живот.
 • Швеция – Продължителността на гаранцията е 3 години.
 • Англия, Уелс и Северна Ирландия -Трябва да упражнявате правата си в рамките на 6-годишния период на ограничаване.
 • Шотландия – Трябва да упражнявате правата си в рамките на 5-годишния период на ограничаване.

Решаване на спорове

При спазване на задължителното местно законодателство, тези условия се уреждат от английското законодателство и двамата сме съгласни с неизключителната юрисдикция на английските съдилища на Лондон по отношение на условията и всеки друг въпрос, свързан с тях, и всички производства се провеждат на английски език.

За немски продажби, в съответствие с § 36 параграф. 1 не. 1 VSBG, ние не сме нито желаещи, нито са задължени да участваме в процедура за разрешаване на спорове извън съда пред арбитражния съвет на потребителите.

Дали тенденцията микро използва Digital River?

1300 305 289 Aedt Mon – пет, 7:00 – 19:00

1. КАРТА ЗА ПАЗАРУВАНЕ

2. Информация за фактуриране/плащане

3. Поръчайте пълна

Резюме на поръчката

Сума, дължима

Когато купувате чрез Micro Online Shop Trend, получавате безусловна 30-дневна гаранция за удовлетвореност от връщане на парите.

Дали тенденцията микро използва Digital River?

1300 305 289 Aedt Mon – пет, 7:00 – 19:00

1. КАРТА ЗА ПАЗАРУВАНЕ

2. Информация за фактуриране/плащане

3. Поръчайте пълна

Резюме на поръчката

Сума, дължима

Когато купувате чрез Micro Online Shop Trend, получавате безусловна 30-дневна гаранция за удовлетвореност от връщане на парите.