X конзолите предлагат подобрени функции за тези с 4K HDR TV, но все пак можете да се насладите на някои предимства, без да надграждате. Новите конзоли се възползват максимално от технологиите като 4K и HDR, които подобряват качеството на картината. Ако имате по -стар комплект 1080p, все пак ще видите подобрения, но те ще бъдат по -инкрементални. Въпреки това, Xbox Series X върви още повече със своята функция Auto HDR, добавяйки акценти към съвместими с назад игри с назад. И двете конзоли също имат 4K Blu-ray плейъри, което е приятно допълнение, ако вашият телевизор го поддържа.
Дори и да нямате нов телевизор, все пак ще се възползвате от по -гладкия геймплей и по -бързо време за зареждане и на двете конзоли. Подобреният хардуер в PS5 и Xbox Series X позволява по -високи скорости на кадрите, което води до по -плавно движение и по -отзивчиви контроли. Може да не забележите разликата, ако не сте хардкор геймър, но по -високите кадри могат значително да подобрят геймплея. Някои игри дори предлагат опцията за игра на 120 кадъра в секунда, въпреки че това може да изисква по -скорошен телевизор.
В допълнение към по-добрите игри за игри, и двете конзоли предлагат функции, които не са свързани с TV. Xbox Series X има бързо възобновяване, което ви позволява да превключвате между игрите безпроблемно. PS5 подобри хаптиците и 3D аудио за слушалки. И двете конзоли се отличават с бързи SSD, което означава, че времето на натоварване ще бъде значително намалено в сравнение с предишните поколения. Тези функции подобряват цялостното игрово изживяване, независимо от вашия телевизор.
Докато hdmi 2.1 се споменава като важна функция за игри, все още не е необходимо надграждане. HDMI 2.1 предлага полезни функции за игри, като променлива скорост на опресняване (VRR), режим на автоматична ниска латентност (ALLM) и подобрен аудио връщане на канал (ARC). Въпреки това, HDMI 2.1 все още не е широко достъпен и PS5 в момента не поддържа променлива скорост на опресняване. Също така си струва да се отбележи, че някои реализации на HDMI 2.1 съм имал бъгове, така че може да е разумно да изчакате и да видите как се развива технологията преди надграждането.
В заключение, докато наличието на нов телевизор с 4K и HDR възможности ще осигури най -доброто изживяване в играта с PS5 и Xbox Series X, не е необходимо. Все още можете да се насладите на много предимства на по -стари, по -евтини телевизори. Подобреният хардуер и функции на новите конзоли ще подобри времето за геймплей и зареждане, независимо от вашия телевизор. HDMI 2.1 функции са полезни, но все още не са от съществено значение. Винаги е добра идея да направите своите изследвания и да претегляте разходите и ползите, преди да вземете някакви решения за покупка.

Не, не се нуждаете от нов телевизор за PS5 и Xbox Series x

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .

Дали телевизорът има значение xbox

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Не, нямате нужда от нов телевизор за PS5 и Xbox Series x

Този кръг от игрални конзоли от следващ поколение идва с функции, които се възползват максимално от 4K и HDR. Но все пак ще получите някои предимства, без да се обстрелвате.

Запазете историята

Запазете историята

Между продажбите на Черния петък и стартирането на новите конзоли, всички говорят за закупуване на нов телевизор тази година. Изглежда, че всички – включително нашите собствени жични рецензенти – се възхваляват. Но наистина ли се нуждаете от нов телевизор и ако е така, какво ще кажете за тези нови екрани е толкова специална?

Ако нямате 4K HDR телевизор, ще пропуснете много

През последните няколко години TV Tech е в разгара на голям преход с две основни подобрения към качеството на картината: 4K и HDR. Без да стават твърде технически, те могат да подобрят остротата, цвета и общия „поп“ на снимката на вашия телевизор, както и PS5, и Xbox Series X са грундирани, за да се възползват максимално от тези технологии. Ако все още използвате по -стар набор от 1080p, новите конзоли все още ще съдържат някои подобрения – вижте по -долу – но те ще се чувстват по -скоро като постепенни надстройки, ако нямате сравнително скорошен набор.

Технически, освежаването на средния цикъл от последното поколение, Xbox One X и PS4 Pro, също използва 4K и HDR, въпреки че Xbox Series X го прави още повече със своята Auto HDR функция, която добавя тези ярки акценти към назад съвместими Xbox, Xbox 360 и Xbox One Games Games. Дисковите версии и на двете конзоли също съдържат 4K Blu-ray плейъри, което е приятна добавена стойност, ако имате способен телевизор.

По -плавен геймплей и бързото време за зареждане ще са от полза за всеки телевизор

Регистрирайте се за нашия бюлетин за игри и никога не пропускайте най -новите ни съвети, отзиви и функции.

Това не означава, че тези нови конзоли са изцяло За новите телевизионни технологии. Beefier хардуерът вътре в PS5 и Xbox Series X може да играе много игри с по -високи скорости на кадрите, което означава, че ще получите по -плавно движение и по -отзивчиви контроли, независимо от това, което използвате – дори ако това е по -стар 1080p комплект. Някои геймъри може да не забелязват или да се интересуват от добавената гладкост, но аз съм на мнение, че 60 кадъра в секунда е огромно подобрение спрямо 30-fps геймплея от последно поколение. (Някои игри от следващо поколение дори ще имат опции за игра на 120 кадъра в секунда, което може да изисква по-скорошен телевизор.)

Плюс това, и двете конзоли са добавили функции, които нямат нищо общо с вашия телевизор – като функцията за бързо възобновяване на Xbox или подобрената хаптика на PS5 и 3D аудио за слушалки. И двете конзоли също спортуват супер бързи SSD, което означава, че времето за натоварване ще пламне бързо в сравнение с Xbox One и PS4. Тези функции са приятни, дори при стари или евтини телевизори.

HDMI 2.1 функции са хубави, но не и спешни надстройки

И накрая, ако сте виждали някакви ръководства за купуване на телевизия тази година, ще забележите „HDMI 2.1 “споменато като игрална функция, която трябва да търсите, ако планирате да закупите PS5 или Xbox Series X. HDMI 2.1, представен през 2019 г., добавя няколко удобни функции за игри:

 • Променлива скорост на опресняване (VRR) Позволява на вашия телевизор да “синхронизира” броя пъти, когато се опресни в секунда до броя на кадрите, които се извеждат от вашата конзола. Това може да намали разкъсване на екрана и някои видове заекване на движение. Обърнете внимание, че Xbox Series X може да използва по -малко мощна версия на VRR, наречена Freesync на определени телевизори Samsung и LG, които нямат HDMI 2.1.
 • Автоматичен режим на закъснение (ALLM) Автоматично поставя телевизора си в режим на игра, когато открие сигнал за игра. Това, съчетано с HDMI 2.1 Бърз транспорт на рамката (QFT), Може да намали изоставането на входа, без.
 • Подобрен аудио връщане на канал (ARC) Позволява на вашия телевизор да изпраща по-висококачествено аудио на приемник или звукова лента. Това не е специфична за играта функция, но е удобна, ако искате да предадете Dolby Atmos през вашия телевизор (PS5 поддържа Atmos само за Blu-Ray Discs, докато Xbox Series X го поддържа в някои игри).

Всичко това са полезни функции, но все още не са задължителни за добро изживяване на конзолата. HDMI 2.1 все още е в много ранен етап: само няколко телевизора и приемници го имат, а PS5 все още не поддържа променлива скорост на опресняване (Sony казва, че идва в бъдеща актуализация). Всъщност някои реализации на HDMI 2.1 дори са били малко бъги, така че ако се чувствате под натиск да надстроите само за тези функции, може да си струва да изчакате малко, за да видите как нещата се изгладят с различни производители.

Така че имам ли нужда от нов телевизор или какво?

PlayStation 5 и Xbox Series X ще осигурят по -добро изживяване в играта от конзолите от последното поколение, без значение каква телевизия имате. Ако обаче имате по -стара телевизия, която не може да направи HDR, тези подобрения са малко по -инкрементални и може да не си струва цената на конзолата 500 долара сами.

Ако все още разтърсите стар комплект 1080p, ще извлечете много повече от PS5 и Xbox Series X, като надграждате телевизора си сега или скоро или скоро. HDR е огромно подобрение на качеството на картината и това е едно от най -забележимите ъпгрейди, които ще видите през по -старите PlayStation 4 и Xbox One – и ако можете да получите такъв с HDMI 2.1, още по -добре.

Ако вече имате 4K HDR TV, но той няма HDMI 2.1, все още не бих се втурнал да надстроя до модел 2020. Все още ще получите по -голямата част от предимствата на новите конзоли на съществуващия ви набор – предоставянето му има достатъчно пикова яркост и местно затъмняване, за да направи HDR Justice – без HDMI 2.1. Ако така или иначе сте на пазара за нов телевизор, HDMI 2.1 определено си струва да има, просто не бих надстроил за HDMI 2.1 сам. Можете да се почувствате сигурни, като се задържате за няколко години, преди да получите тези допълнителни деколти.

Още страхотни жични истории

 • �� Най -новото за технологиите, науката и други: Вземете нашите бюлетини!
 • Как да си спомняте бедствие, без да бъдете разбити от него
 • Може ли плодовите мухи да помогнат на пациентите с лечение на рак?
 • Работниците на концерти проследяват собствените си данни, за да проверят математиката на приложението
 • 8 страхотни приложения за шах за начинаещи и баби
 • Clubhouse излекува моя синдром на импостерството
 • �� Игрови кабели: Вземете най -новите съвети, отзиви и други
 • �� Надстройте работната си игра с нашия екип за предавки’S любими лаптопи, клавиатури, алтернативи за въвеждане и слушалки за шумолене

Дали телевизорът има значение xbox

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Приемайки всички бисквитки, вие се съгласявате с използването на бисквитки за доставяне и поддържане на нашите услуги и сайт, подобряване на качеството на Reddit, персонализиране на Reddit съдържание и реклама и измерване на ефективността на рекламата.

Отхвърляйки несъществени бисквитки, Reddit все още може да използва определени бисквитки, за да гарантира правилната функционалност на нашата платформа.

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .

Най -добрата телевизия за игри 2023: Топ телевизори за PlayStation 5, Xbox Series X и всяка друга конзола

Насладете се на истинско изживяване от следващо поколение с най-добрите игрални телевизори от 2023 г

Видеоигрите са най -голямата глобална индустрия за развлечения и конкуренцията за титлата на най -добрата телевизия за игри е по -ожесточена от всякога.

PlayStation 5 и Xbox Series X въведоха в ера на мощността и производителността на конзолата, за разлика от всичко, което сме виждали преди, и вече можете да играете определени игри с 4K резолюция със скорост на опресняване от 120Hz, ако притежавате един от най -добрите игрални телевизори, който е.

Дори и да не сте имали достатъчно късмет, за да получите ръцете си на конзола от следващо поколение, сега все още е чудесно време за надграждане на вашата игрална телевизия. PS4 и Xbox One X са способни да извеждат 4K и HDR съдържание, а цената вече не е бариерата за влизане в света на 4K HDR TVS, която някога е била.

Това не означава, че избирането на игрален телевизор обаче е лесно. За да ви помогнем да изберете правилния, ние съставихме списък с най -добрите телевизори за игри, които сме тествали. Има нещо за всеки, независимо от бюджета си, но имайте предвид, че по-евтините опции обикновено липсват авангардни характеристики на по-ценните алтернативи.

Най -добрата телевизия за игри: с един поглед

 • Най -добър OLED Gaming TV: LG C2
 • Най -добрата евтина телевизия за игри: TCL RP620K
 • Най -доброто за качеството на аудио: Panasonic LZ2000
 • Най -доброто за PlayStation: Sony A80J
 • Най -добър 8K игрална телевизия: Samsung QN900C

Как да изберете най -добрия телевизор за игри

Има много фактори, които трябва да се вземат предвид при закупуване на телевизор за игри. По -долу, ние’ще разбия ключовите неща, за които трябва да помислите, преди да направите покупка.

Какъв тип телевизионен панел е най -подходящ за игри?

Има два основни типа съвременен телевизионен панел-тези, които имат течно кристален дисплей, осветен от светло излъчващи диоди (LCD LED) и тези, които използват самоимисивни органични светлинни диоди (Oled). И двамата имат плюсове и минуси, така че в крайна сметка ще стигнете до вашия бюджет и кои аспекти на изпълнението смятате за най -важни.

LCD LED: Това обикновено са по -евтиният вариант, но са склонни да бъдат по -обемни, тъй като се нуждаят от подсветка, за да осветят течните кристали в техния панел. Тази подсветка позволява на LCD телевизорите да постигнат по -висока пикова яркост от OLED, но идва с цената на енергийната ефективност.

Вие’Ще намеря няколко LCD телевизионни варианта, всички от които използват LED подсветка. Quantum DOT LED телевизорите разполагат с слой от микроскопични квантови точки, които излъчват цвят в реакция на светлина, което позволява на панела да достигне по -високи нива на пикова яркост от нормалните LED панели. По същия начин, LG’S Наноклеви телевизори Добавете слой от наночастици, за да филтрирате нежелани светлинни дължини на вълната, за да подобрите чистотата на определени цветове.

Виж Свързано

През 2021 г. започнахме да виждаме Mini LED телевизори да излизат на пазара. Те използват светодиоди около една четиридесета с размерите на обикновените светодиоди, което позволява повече от тях да бъдат притиснати в панел със същия размер. Увеличеният брой светодиоди позволява по -голям контрол върху локалното затъмняване, което от своя страна води до по -добри нива на черно, контраст и пикова яркост.

Quantum Dot, Mini LED и Nanocell Aren’t взаимно изключващи се. Всъщност, премиум LCD телевизори като LG’s qned90 Включете и трите технологии.

OLED: OLED панелите използват органичен материал, който излъчва светлина, когато през него се премине ток. Всеки пиксел действа като свой собствен източник на светлина, а пикселите също могат да се изключат напълно, за да постигнат перфектно черно. Това означава, че OLED могат да постигнат превъзходен контраст в сравнение с техните LCD колеги. Те също предлагат по -добри ъгли на гледане, по -ярки цветове и са по -тънки и по -леки. Те обаче струват доста повече от повечето им LCD LED опции.

OLED също рискуват да възникнат постоянно изгаряне на изображението. Това се случва, когато някои светодиоди в дисплея се използват по -редовно от другите и стават по -бързи, води до „образ на призраци“, което продължава на екрана, независимо какво гледате

Изгарянето се случва само когато изображението остане в същата част на екрана за дълги периоди от време – говорим много стотици часове. При нормална употреба тя трябва да’Не се притеснявайте, но ако не искате да поемате риска, по -добре е с опция за LCD

Какви специфични за играта функции трябва да внимавам?

През последните години ние’Ve започна да вижда телевизори от среден и премиум, добавяйки подкрепа за редица вълнуващи “Следващо поколение” игрални функции и те’Заслужава си да знаете дали искате да извлечете най-доброто от новата си конзола или компютър с висок клас. Някои от тях са достъпни само ако вашият телевизор има HDMI 2.1 порт, който ги поддържа, поради което тези пристанища са толкова търсени от геймърите.

VRR: За разлика от филмите и телевизионните предавания, скоростите на игровите кадри се колебаят в зависимост от количеството обработка, изисквано от GPU. Че’S, където идва променлива скорост на опресняване (VRR): Позволява на телевизора да коригира скоростта на опресняване, за да съответства на тази на играта’S, като по този начин минимизиране на съдийството, изоставането и стрелбата за по-гладки, по-течен геймплей. AMD Freesync и Nvidia G-Sync са две добре известни форми на VRR

ALLM: TVS, поддържащ автоматичен режим с ниска латентност (ALLM), автоматично ще преминат в режим на ниска латентност, когато са свързани съвместими конзоли, като ще помогне на телевизора да достави възможно най-бързите времена на реакция. Качеството на картината ще отнеме малък хит в режимите на ниска латентност, защото телевизорът трябва да набира обратно обработката на картината си, за да ускори времената на реакция

4K при 120Hz: PS5 и Xbox Series X са в състояние да извеждат игри с 4K резолюция с до 120Hz. Просто притежаването на телевизор с 120Hz’t гаранция, че можете да се възползвате от това – вие’ще трябва да гарантира, че има HDMI 2.1 порт, който поддържа 4K при 120Hz иначе вие’Ще бъда ограничен до 4K при 60Hz.

Какво е изоставане на входа и защо е важно?

Западът на входа е забавянето между изпълнение на действие (като натискане на бутон) и действителния резултат, който се проявява на телевизионния екран. По отношение на числата, колкото по -голямо е изоставането на входа, толкова по -бавна ще се почувства играта. Това очевидно се отразява на геймплея, особено за бързи игри като състезания и заглавия на стрелци от първо лице.

Съвременните интелигентни телевизори се предлагат със сложни алгоритми за обработка на картина, които могат да увеличат значително изоставането на входа, като всичко-от подобряване на движението до деинтерлектиране има известно въздействие. В резултат на това много телевизионни производители сега включват специфичен режим на игра, който свежда до минимум изоставането на входа.

Как експертните прегледи тестват телевизорите?

Всички телевизори, изброени по -долу, са претърпели строго тестване с помощта на портретните дисплеи Calman Color Calibration Software. Тестваме множество аспекти на SDR и HDR производителност, за да ви предоставим отзиви, ръководени от данни, предназначени да ви помогнат да вземете информирани решения за покупка, когато се разпръснете на следващия си телевизор.

Най -добрите телевизори за игри през 2023 г

1. LG C2: Най -добрият WRGB OLED за игри

Цена: От £ 1,099 (42in) | Купете сега от Джон Люис

Подобряването на сензационния LG C1 – любимият ни телевизор от 2021 г. – винаги щеше да бъде труден подвиг, но LG го управлява и C2 е нашият избор, ако сте след OLED за игри. 42IN моделът е нов тази година и беше специално запознат с Cater за геймърите, които искат изключително качество на картината в по-лесен за приспособяване пакет.

Ако сте избрали да отидете с варианта 42in или 48in, ще пропуснете тласъка на яркостта, осигурен от панела EVO, използван в по-големите опции, но все пак ще получите телевизионен спорт многобройни игрални функции от следващ поколение. Четирите HDMI 2.1 портове всички поддържат 4K разделителна способност при родната скорост на опресняване на телевизията от 120Hz, заедно с ALLM и VRR (NVIDIA G-SYNC/AMD Freesync).

Оптимизерът на играта на LG е получил няколко ъпгрейда, с добавяне на нов режим на картина, предназначен за спортни игри, режим на тъмна стая за съотношения в късна нощ и поддръжка за съотношения 21: 9 и 32: 9. Той остава изключително ефективен начин за оптимизиране на вашето изживяване в играта, което вече ще бъде фантастично благодарение на страхотното качество на картината, доставено от C2.

Прочетете пълния ни преглед на LG C2

Основни спецификации – Тип на дисплея: Oled; Размери на екрана: 42in, 48in, 55in, 65in (тестван), 77in и 83in; Резолюция: 4K/UHD (3,840 x 2,160); HDR формати: HDR10, HLG, Dolby Vision; HDMI входове: 4 x hdmi 2.1; Скорост на обновяване: 120Hz; Вход за изоставане: 5ms (4K@120Hz); VRR: Да; Allm: Да; Операционна система: WebOS 22

2. Panasonic LZ2000: Най -добрият игрален телевизор за качество на аудио

Цена: От 1700 паунда (55 инча) | Купете сега от Джон Люис

С две HDMI 2.1 портове, способни да поддържат 4K игри при 120Hz, променлива скорост на опресняване и автоматичен режим на ниска латентност, LZ2000 е много добре оборудван, за да се справи с каквито и да е заглавия от следващо поколение, които хвърляте върху него. Качеството на картината му също е превъзходно и изключително точно, ако решите да използвате режима на режисьора. Има и табла за контрол на играта, която ви позволява да преглеждате и коригирате ключови показатели за игри, което е много удобно.

Изключителна точност на изображението настрана, най-голямата сила на LZ2000 е вградената му аудио система. Panasonic нарича този 360 ° Soundscape Pro и той доставя наистина потапящо игрово изживяване чрез изстрелване и странично изстрелване на високоговорители, работещи в комбинация с масив, насочен напред, който работи по дължината на панела. Можете да коригирате Sonic Experience по всякакъв начин, като предварително зададеният стадион е особено страхотно, ако искате да се почувствате, че сте прав в средата на екранното действие.

Това е малко срам само две от поддръжката на HDMI портове 2.1 функции, но това не спира LZ2000 да бъде OLED Behemoth, който е в състояние да изведе най -доброто от вашата PlayStation 5 или Xbox Series X.

Прочетете пълния ни преглед на Panasonic LZ2000

Основни спецификации – Тип на дисплея: Oled; Размери на екрана: 55in (тестван), 65in и 77in; Резолюция: 4K/UHD (3,840 x 2,160); HDR формати: HDR10, HLG, Dolby Vision; HDMI входове: 2 x hdmi 2.1, 2 x hdmi 2.0; Скорост на обновяване: 120Hz; Вход за изоставане: 10ms; VRR: Да; Allm: Да; Операционна система: Моят начален екран 7.0

3. TCL C735K: Най-добрата телевизия за игри от следващо поколение

Цена: От £ 529 (55in) | Купете сега от Хюз

C735K от TCL е най -евтиният телевизор, който сме тествали, който има 144Hz панел и HDMI 2.1 портове, които поддържат както VRR, така и 4K/120Hz, което го прави идеалният избор за тези, които искат да се насладят на игрите от следващо поколение на бюджет. Той има Quantum DOT LED панел, който не е толкова напреднал, колкото някои от по -цените опции в този списък, но все пак успява да достави впечатляващо качество на картината; Цветовете са богати, изображенията са остри, а обработката на движението е много гладко.

Поддръжка както за HDR10+, така и за Dolby Vision IQ HDR формати е налице и правилна, Dolby Atmos Audio се доставя чрез аудио система, създадена съвместно с Onkyo, а TCL’s Game Bar е на разположение, за да предостави цялата ключова информация за игри, от която се нуждаете в едно лесно за достъп до място за разположение.

Сигурни сме, че ще видим броя на достъпните телевизори, способни да направят справедливост на силата на PlayStation 5 и Xbox Series X, растат през следващите месеци и години, но засега това е най-добрата вариант на стойността там.

Основни спецификации – Тип на дисплея: Quantum Dot LED; Размери на екрана: 55in (тестван), 65in, 75in, 85in и 98in; Резолюция: 4K/UHD (3,840 x 2,160); HDR формати: HDR10, HDR10+ HLG, Dolby Vision; HDMI входове: 2 x hdmi 2.1, 2 x hdmi 2.0; Скорост на обновяване: 144Hz; Вход за изоставане: 10ms; VRR: Да; Allm: Да; Операционна система: Google TV

4. Samsung S90C: Най -добрата квантова точка OLED за игри

Цена: От 2 099 паунда (55 инча) | Купете сега от Samsung

S90C използва комбинация от технология OLED и Quantum Dot Panel и е в състояние да достави някои абсолютно изключителни снимки в резултат. Цветовете са наситени, но точни, детайлите на сенките са отлични и по -висока пикова яркост от миналогодишната S95B позволява на S90C да възпроизвежда HDR съдържание с истински визуален удар.

Всичко това означава, че игрите изглеждат страхотно на S90C, но редица други фактори допринасят за това да го направят страхотна игрална телевизия. Панелът има скорост на опресняване на 144Hz и всичките четири от HDMI 2.1 Порт поддръжка 4K@120Hz, VRR и ALLM, което ви позволява да извлечете максимума от следващото си поколение или игрален компютър с висок клас. Game Bar 3 на Samsung 3.0 предоставя бърз и лесен начин за достъп до ключова информация за игрите по време на игра, докато много ниското входно изоставане гарантира гладко изживяване в игрите, независимо на коя платформа сте.

Прочетете пълния ни преглед на Samsung S90C
Основни спецификации – Тип на дисплея: Quantum dot oled; Размери на екрана: 55in, 65in (тестван), 77in; Резолюция: 4K/UHD (3,840 x 2,160); HDR формати: HDR10, HDR10+, HLG; HDMI входове: 4 x hdmi 2.1; Скорост на обновяване: 144Hz; Вход за изоставане: 9.2ms; VRR: Да; Allm: Да; Операционна система: Tizen OS
Купете сега от Samsung

5. Sony A80J: Перфектен за PlayStation

Цена: £ 999 (55in) | Купете сега от Currys

Sony е производител на PlayStation 5 и малко OLED са по -добър спътник за тази конзола от A80J. Дисплеят доставя изключителна SDR и HDR производителност и две HDMI 2.1 портове улесняват 4K игри при 120Hz. Автоматичното картографиране на тон HDR оптимизира настройките на HDR, когато първо свържете конзолата си, докато режимът на картина на Auto Жанр открива дали използвате вашата PlayStation за игри или стрийминг и превключва режими на картина съответно.

Качеството на звука също е първокласно, като технологията на Acoustic Pro+ на Sony превръща панела на телевизора в централен аудио канал с голям успех. Google Assistant е вграден, един от многото предимства на операционната система на Google TV, който разполага с всички приложения за стрийминг на ключове като YouTube, Disney+, Prime Video и Netflix.

Може да е модел от 2021 г., но Sony A80J е прекрасен всеобхватник, който остава страхотен игрален телевизор, ако не планирате да се разпръснете на един от по-скъпите комплекти на Sony.

Прочетете пълния ни преглед на Sony A80J

Основни спецификации – Тип на дисплея: Oled; Размери на екрана: 55in (тестван); Резолюция: 4K/UHD (3,840 x 2,160); HDR формати: HDR10, HLG, Dolby Vision; HDMI входове: 2 x hdmi 2.0, 2 x hdmi 2.1; Скорост на обновяване: 120Hz; Вход за изоставане: 16ms (4K@60Hz), 9ms (4K@120Hz); VRR: Не; Allm: Да; Операционна система: Google TV

6. Samsung QN95C: Най -добър 4K Mini LED телевизор за игри

Цена: От £ 2799 (55in) | Купете сега от Samsung

Ако сте загрижени за задържането на изображения, което понякога засяга OLED екраните, ще искате да разгледате този мини LED LCD телевизор от Samsung. Това е водещият 4K Neo QLED на марката за 2023 г., а SDR и HDR изображенията, неговите квантови точки, захранвани от точки, са в състояние да доставят, са забележителни.

Подобно на S90C и QN900C, QN95C се възползва от включването на квартет HDMI 2.1 портове, всички от които поддържат най -новите и най -големи функции за игри. Играта лента 3.0 присъства и правилно, както е поддръжката за игралния център на Samsung, платформа, която ви позволява лесно да получите достъп до стрийминг приложения и услуги като Amazon Luna и GeForce сега.

Игрите на QN95C са невероятно течни и отзивчиви, без разкъсване или други визуални артефакти, дори когато играят игри с най -висока степен на опресняване. Телевизорът също изглежда много умен и звучи страхотно, което го прави мъчителна перспектива за геймърите, които търсят телевизия, която маркира почти всяка кутия.

Прочетете пълния ни преглед на Samsung QN95C
Основни спецификации – Тип на дисплея: Нео QLED; Размери на екрана: 55in, 65in (тестван), 75in, 85in; Резолюция: 4K/UHD (3,840 x 2,160); HDR формати: HDR10, HDR10+, HLG; HDMI входове: 4 x hdmi 2.1; Скорост на обновяване: 144Hz; Вход за изоставане: 10ms; VRR: Да; Allm: Да; Операционна система: Tizen OS
Купете сега от Samsung

7. Philips 807: Уникално визуално изживяване на игри

Цена: От 1399 паунда (55 инча) | Купете сега от Currys

Докато Philips 807 притежава само две HDMI 2.1 портове и нямат толкова подробни опции за игри, колкото и любимата ни игрална телевизия, LG C2, той доставя уникално изживяване от следващо ген благодарение на включването на четиристранна амбила. Ambilight е собствена технология на Philips, която вижда светодиоди, разположени в задната част на панела Проект Светлина срещу стената зад телевизора, за да добави допълнително ниво на потапяне към вашето игрово изживяване.

Можете да изберете светлините да следват изображения на екрана, да играят аудио или да изберете от различни нюанси на Lounge Light и всеки създава много приятна визуална среда, в която да се насладите на любимите си игри. Проучванията са установили, че Ammilight може да помогне за намаляване на напрежението на очите ви, докато гледате телевизора си в по -тъмна стая – голям бонус, като се има предвид, че е вероятно да правите много от вашите игри при такива условия.

All the key next-gen gaming features are supported: VRR ( Nvidia G-Sync and AMD FreeSync Premium), ALLM and 4K/120Hz, input lag is low enough for all but the most demanding of gamers, while picture and audio quality are impressive, too. Ambilight може да е голямото равенство тук, но Philips 807 има много други черти, които го правят един от любимите ни телевизори за игра.

Прочетете нашия преглед на Philips 807 за повече подробности

Основни спецификации – Тип на дисплея: Oled ex; Размери на екрана: 48in, 55in (тестван), 65in и 77in; Резолюция: 4K/UHD (3,840 x 2,160); HDR формати: HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision; HDMI входове: 2 x hdmi 2.1, 2 x hdmi 2.0; Скорост на обновяване: 120Hz; Вход за изоставане: 15ms; VRR: Да; Allm: Да; Операционна система: Android TV 11

Купете сега от Currys

8. TCL RP620K: Най -добрият евтин телевизор за игри

Цена: От £ 229 (43in) | Купете сега от Currys

Бюджетните телевизори са ограничени до 60Hz честота на опресняване и липса на HDMI 2.1 пристанища могат да предложат неоптимално изживяване от следващо поколение, но все още са чудесен избор за геймъри, които притежават по-стара конзола.

TCL RP620K е нашият избор на бюджет по няколко ключови причини. Първо, той има специален режим на игра, който намалява закъснението на входа до под 15ms. Второ, тя управлява операционната система на Roku TV, която осигурява феноменален избор, когато става въпрос за стрийминг услуги и приложения. Платформата е лесна за навигация, адаптивна и е изключително лесно да се превключва между източници, когато искате да задействате вашата конзола за игри.

Не бихте очаквали звездно качество на картината от телевизор това евтино, но RP620K обработва SDR съдържанието много добре и поддръжката за Dolby Vision HDR формат дава на RP620K предимство пред бюджетните разкази, които са ограничени само до HDR10. Препоръчваме на хардкор геймърите да търсят другаде, но случайните играчи, които искат 4K телевизия да играят, както и поточни предавания и филми, ще бъдат добре обслужвани от RP620K.

Прочетете нашия преглед на TCL RP620K за повече подробности

Основни спецификации – Тип на дисплея: VA LCD LED директно осветено; Размери на екрана: 43in, 50in, 55in (тествани) и 65in; Резолюция: 4K/UHD (3,840 x 2,160); HDR формати: HDR10, HLG, Dolby Vision; HDMI входове: 4 x hdmi 2.0; Скорост на обновяване: 60Hz; Вход за изоставане: 15ms; VRR: Не; Allm: Не; Операционна система: Roku OS

9. Samsung QN900C: Най -добър 8K телевизор за игри

Цена: От £ 5,099 (65in) | Купете сега от Samsung

В момента има отчетлива липса на местно съдържание на 8K резолюция, но този скъп вариант от Samsung ще гарантира, че сте бъдещи устойчиви за години напред. Това е зенитът на съвременната телевизионна технология и доставя някои от най -подробните изображения, които някога сме виждали от потребителска телевизия, благодарение на високо напреднал панел, допълнен с квантов слой и мини LED подсветка. AI-захранване на Samsung Neo Quantum HDR 8K Pro процесор UPSCALES СЪДЪРЖАНИЕ СЪДЪРЖАНИЕ, така че винаги получавате страхотна картина, независимо от разделителната способност на вашия изходен материал.

Всяка функция за игри се поддържа, включително Freesync Premium, Samsung’s Motion Xcelerator Turbo Pro 144Hz, 4K@120Hz и ALLM. Входният изоставане е минимално, обработката на движението е първокласно, а тези, които обичат да карат, ще намерят играта на играта Samsung както удобни, така и много лесни за използване. Истинската сила на QN900C остава неизползвана, докато 8k игрите се превърнат в норма, която е няколко години, но този телевизор, който е готов за каквото и да е бъдещето.

Прочетете пълния ни преглед на Samsung QN900C

Основни спецификации – Тип на дисплея: Нео QLED; Размери на екрана: 65in, 75in (тестван), 85in; Резолюция: 8K/UHD (7,680 x 4,320); HDR формати: HDR10, HDR10+, HLG; HDMI входове: 4 x hdmi 2.1; Скорост на обновяване: 144Hz; Вход за изоставане: 9ms; VRR: Да; Allm: Да; Операционна система: Tizen OS
Купете сега от Samsung