y Отделна батерия), тя предлага подобрена точност и функционалност. Преработеният стилус пише удобно и е по -точен, което улеснява използването на рисуването или правенето на бележки на бележника 9 Pro.
Ключови точки:
1. The Notebook 9 Pro има по-първокласно усещане с алуминиевите си шаси и ръбовете на изрязването на диаманти.
2. Устройството е по-твърдо и добре изградено в сравнение с предишните лаптопи на Samsung.
3. Новият стилус е по -дебела, активна писалка, която предлага подобрена точност и функционалност.
4. The Notebook 9 Pro се предлага в 13.3-инчова версия, докато 15-инчовата опция е изключителна за линията на Notebook 9 Pen.
Въпроси:
1. Какъв е основният проблем с бутона за захранване на бележника 9 Pro?
2. Кой е основният акцент на тетрадката 9 Pro?
3. Колко нива на налягане включва S Pen на Notebook 9 Pro?
4. Съвместима ли е писалка с мастило Windows?
5. Какви са опциите за процесор за Notebook 9 Pro?
6. Колко RAM прави 13.3-инчова версия на Notebook 9 Pro има?
7. Каква графична карта е включена в 15-инчовия модел на Notebook 9 Pro?
8. Какви са наличните опции за свързаност в бележника 9 Pro?
9. Поддържа ли тетрадката 9 Pro бързо зареждане?
10. Е бележника 9 Pro, оборудван с Windows Hello Support?
Отговори:
1. Основният проблем с бутона за захранване на Notebook 9 Pro е неговото местоположение и чувствителност, което улеснява случайно поставянето на устройството да спи, когато го боравите с него.
2. Основният акцент на Notebook 9 Pro е включването му на S химикалка, която предлага 4000 нива на налягане и възможност за откриване на наклона за засенчване.
3. S Pen on the Notebook 9 Pro включва 4000 нива на натиск.
4. Да, писалката на Notebook 9 Pro е напълно съвместима с Windows Ink.
5. The Notebook 9 Pro се предлага с най -новите процесори Core I7 на Intel I7.
6. 13.3-инчовата версия на Notebook 9 Pro се предлага с 8GB RAM.
7. 15-инчовият модел на Notebook 9 Pro включва графична карта на AMD Radeon 450.
8. The Notebook 9 Pro поддържа USB-C за бързо зареждане, заедно с два редовни USB порта, HDMI порт и MicroSD съхранение.
9. Да, Notebook 9 Pro поддържа бързо зареждане чрез USB-C.
10. Не, Notebook 9 Pro няма поддръжка на Windows Hello за вход, базиран на разпознаване на лица.
The Notebook 9 Pro привежда лаптопите на Samsung в съвременната епоха със своето първокласно качество на изграждането, подобрен стилус и модернизирани спецификации. Въпреки някои незначителни недостатъци като евтино усещане за клавиатура и тъчпад, който не проследява добре, Notebook 9 Pro е достоен претендент срещу харесванията на Dell XPS 13 или MacBook Air. Устройството е 13.3-инчовата версия предлага голяма преносимост, докато алуминиевата конструкция и ръбовете на диамантеното изрязване осигуряват луксозно усещане. Новият активен стилус, въпреки че вече не се помещава в шасито, предлага подобрена точност и удобно изживяване на писане. Съвместимостта му с Windows Ink разширява своята използваемост в различни приложения. С включването на най -новите процесори Core I7, достатъчно RAM и опции за съхранение, Notebook 9 Pro осигурява подобрена производителност. Устройството включва и USB-C поддръжка за бързо зареждане и осигурява редица опции за свързаност. Въпреки това, тя липсва поддръжка на Windows Hello за вход, базиран на разпознаване на лица, което може да е недостатък за някои потребители. Като цяло, Notebook 9 Pro прави стъпка в правилната посока за предложенията на лаптопа на Samsung, предлагайки модерно и първокласно изживяване.

Samsung Notebook 9 Pro Hands-On Review

Въпреки това, там’S само едно нещо, което наистина ме смила предавките с бележника 9 Pro. То’s местоположението на бутона за захранване. То’S от дясната страна, непосредствено до слота за microSD карта. Звучи безобидно, но на практика’е доста чувствително – то’s sloppy. Не само това, но бутонът стърчи отстрани. Това не’Не вземете рецензент, за да осъзнаете бързо, че случайно ще поставите професионалистите да спите почти толкова често, колкото го взимате.

Samsung’S New Notebook 9 Pro включва вградена писалка

От Том Уорън, старши редактор, обхващащ Microsoft, PC Gaming, Console и Tech. Той основава Winrumors, сайт, посветен на Microsoft News, преди да се присъедини към The Verge през 2012 г.

30 май 2017 г., 16:00 ч. UTC | Коментари

Споделете тази история

Samsung носи своята технология S Pen в компанията’S Notebook Line днес. В Computex, Samsung стартира новия си бележник 9 Pro. За разлика от предишната серия Notebook 9, тази Pro версия вече има 360-градусов панта, точно като Lenovo’S йога лаптопи и това означава, че Notebook 9 Pro може да се използва като таблет или лаптоп. Samsung сдвоява тази панта с вградена писалка, която се плъзга в основата на Notebook 9 Pro.

S Pen включва 4000 нива на налягане и способността за откриване на наклона за засенчване (точно като новата повърхностна писалка на Microsoft). Включва и Samsung’S Софтуер за въздушно командване за рисуване, бележки и редактиране на документи. Samsung също така гарантира, че писалката му е напълно съвместима с Windows Ink, което позволява на потребителите на Notebook 9 Pro да използват стилуса през целия Windows 10.

Notebook 9 Pro на Samsung включва йога, наподобяващ йога

Samsung пуска 13.3- и 15-инчови модели на Notebook 9 Pro и двете ще включват Intel’s най -новите процесори на Core i7. 13.3-инчовата версия ще се достави с 8 GB RAM, докато по-големият модел включва 16 GB RAM RAM. И двете ще включват 256GB SSD, а 15-инчовият модел има AMD’S Radeon 450 Графична карта вътре.

Samsung използва USB-C поддръжка за бързо зареждане, заедно с два редовни USB порта, HDMI порт и поддръжка за MicroSD съхранение. Там’дори е камера на Windows Hello отпред, с поддръжка за разпознаване на лицето за влизане в Windows 10. Samsung isn’t Предоставяне на дата на издаване или ценообразуване днес за Notebook 9 Pro, но предвид въвеждането му в Computex It’s разумно да се предположи, че това ще бъде достъпно по -късно тази година.

Samsung Notebook 9 Pro Hands-On Review

The Notebook 9 Pro привежда лаптопите на Samsung в съвременната епоха

От Лука Ларсен 7 януари 2019 г

Samsung Notebook 9 Pro

Samsung Notebook 9 Pro Hands-On

“The Notebook 9 Pro привежда лаптопите на Samsung в съвременната епоха.”

 • Солидно, алуминиево качество на сглобяване
 • Подрязани рамки
 • Преработеният стилус пише удобно
 • По -лек, по -тънък дизайн
 • Надграден процесор и съхранение
 • Клавиатурата се чувства евтина
 • Тъчпад не’t проследява добре
 • Няма поддръжка на Windows Hello

Samsung се радва на безкраен успех в категории като телевизия и смартфони, но лаптопите му са различна история – в Съединените щати, поне. Те’Винаги се чувствах малко евтино. The Notebook 9 Pro, дебютиран на CES 2019, е компанията’най -новият опит за решаване на този проблем.

 • Нова писалка, нова хартия
 • Ъпгрейди на борда

Още от CES 2019

 • Razer Raptor 27 Ръчен преглед
 • Sennheiser казва, че трябва да чуете новия му звукови ленти, за да повярвате
 • Едно от най -готините неща на CES 2019 е блок от дърво

Тетрадката 9 pro isn’t Дружеството’s водещо устройство – това’S The Notebook 9 Pen с писалката си. PRO е по-скоро лаптоп от средата на пътя, нещо, което може да се състезава с глава с Dell XPS 13 или MacBook Air. С добавянето на нов активен стилус и преработено шаси, може ли Notebook 9 Pro да бъде подходяща алтернатива на Apple’s Последно?

Нова писалка, нова хартия

За разлика от предходните години, Notebook 9 Pro има само една опция за размер, 13.3-инчова версия. 15-инчът вече е само опция в линията за писалка 9. Това, което има тетрадката 9 Pro, е стил. В сравнение с писалката, Pro има много по -първокласно усещане, напълно конструирано от твърдо, алуминиево шаси. По време на капака и основата са изрязани с диаманти ръбове, които осигуряват уникална текстура за пръстите ви. То’почти като бижута.

 • MacBook Pro M2 Pro/M2 Max Ръководство за купуване: Как да направите правилния избор
 • Книгата 3 Galaxy 3 Ultra е Samsung’най -мощният лаптоп някога
 • HP Dragonfly Pro vs. Apple MacBook Pro 14: Солидна алтернатива?

Samsung Notebook 9 Pro

То’не е само за външен вид. Устройството също се чувства значително по-твърдо и добре изградено, отколкото в предишните години. Това беше проблем, който имахме с минали лаптопи на Samsung . Можете да благодарите на новото алуминиево шаси за това.

Промяната също дойде в стилуса. Samsung е известен със своите инвестиции в Stylus Tech, но писалката, която се помещава и е включена в предишния бележник 9 2-в-1, вече не е. Новият стилус е по -дебела, активна писалка във вената на ябълковия молив или повърхностната писалка. Докато’вече не се помещава в шасито (и трябва да се захранва от батерия), тази нова писалка се чувства по -удобно да се държи. Samsung казва, че това е’t загуби всякаква функционалност и предлага над 4000 нива на чувствителност. Краткото ни време със стилуса потвърди тези твърдения.

The Notebook 9 Pro започва с процесор Core I7-8565U, който е Intel’s най -новото и най -голямото.

Самият екран има по -тънки рамки, но все още е стандартен 1080p дисплей, способен до 350 нита. Всъщност цялостното устройство е намалило теглото и дебелината. То’s сега 2.84 паунда и 0.Дебелина 55 инча. То’не е толкова безумно лек, колкото миналата година’S Notebook 9 Pen (2.2 килограма), но то’S толкова необходимо намаление от миналата година’S Pro модел. Все още не’Не се чувствайте достатъчно леки, за да се използва удобно като на таблет, но понякога използването ще работи добре.

Изборът на порт също се модернизира, премахвайки USB-A портовете и ги заменя с USB-C. По-специално, Notebook 9 Pro се предлага с два порта Thunderbolt 3, стандартен USB-C порт и слот за microSD карта. Че’е подходящ за този тефтер, който е предназначен да бъде високомобилно, 2 в 1 устройство.

Единственият аспект на устройството, което искаме Samsung да е прекарал повече време, е клавиатурата и тъчпада. Клавиатурата е преработена, но все пак се чувства малко счупване. Пътуването е’t прекалено кратко, но дънното действие се чувства кухо. Touchpad има някои подобни евтини вибрации, а не съвсем проследяване, както и на други лаптопи . Кликването върху подложката се регистрира малко плоско, като нашия опит с предишни лаптопи на Samsung .

Ъпгрейди на борда

The Notebook 9 Pro започва с процесор Core I7-8565U, който е Intel’s най -новото и най -голямото. То’S четитро-ядрен процесор, който в комбинация с 8 GB RAM трябва да бъде чудесна машина за производителност, способна на сериозна производителност. Теффьокът се предлага и с 256 GB NVMe PCIE SSD Storage. Че’s Друга стъпка от миналата година’S модел, който използва SATA SSD с по -бавни скорости на четене и запис.

Samsung също така твърди, че актуализираното устройство ще продължи по-дълго от едно зареждане, въпреки че батерията му се е увеличила само от 54 вата до 55 вата блок.

The Notebook 9 Pro не’все още няма твърда цена или дата на пускане. Към момента знаем само, че ще бъде наличен в “началото на 2019 г.” Цената на миналата година’13-инчовият модел беше 1100 долара, така че можем да предположим, че ще бъде някъде в този балпарк.

Препоръки на редакторите

 • Lenovo Slim Pro е най -добрият отговор на MacBook Pro I’Вижда се още
 • Всички от Samsung’s видеоклипове от днес’s галактика разопаковано събитие
 • Samsung Galaxy Book 3 Ultra vs. MacBook Pro 16-инчов
 • Samsung Odyssey OLED 49 срещу. Odyssey Neo G9 (2023)
 • AMD’S New Ryzen 9 7950x3d е до 24% по -бърз от Intel’s най -добре

Samsung Notebook 9 Pro Review: Пластмаса и химикалки

S писалката не’t направи този лаптоп страхотен, но той не’не се препречи, или

18 септември 2017 г., 15:00 ч. UTC | Коментари

Споделете тази история

Ако купите нещо от връзката Verge, Vox Media може да спечели комисионна. Вижте нашето изявление за етика.

Що се отнася до Notebook 9 Pro, Samsung смята, че споделянето е грижовно. Предлага се както в 13 и 15-инчови версии, те’RE оборудвани с повечето от същите основни спецификации. Това означава процесори Core i7, до 16 GB RAM, 128 /256 / 512GB опции за съхранение на SSD и HDR-поддържащи 1080p LED панели. Вътрешно, единствената ексклузивна спецификация е за 15-инчовата версия, под формата на нисък клас Radeon 540 дискретен графичен чип. 13-инчовият модел започва от $ 949, докато тестваната 15-инчова версия струва $ 1,299.

Но тук’S The Kicker на защо Samsung добавя “Про” Moniker: И двата лаптопа се предлагат с S химикалка, натоварена с мастило Windows и Samsung’S Air Command. По някакъв начин, то’S разширение на Samsung’s семейство, като дългогодишните потребители на Galaxy Note са твърде запознати с начините на новия си лаптоп’s стилус. Това също говори за тенденцията с лаптопите на Windows тази година: Почти навсякъде, където погледнете, се добавя поддръжка на писалки. Windows 10 също получи редица актуализации за по -добра поддръжка през тази година, най -вече със създателя’s актуализация, която пристигна тази пролет.

Новите клиенти на Samsung, които никога не са изложени на S Pen, ще имат възможност за почитан инструмент за въвеждане. Според Samsung, тази конкретна версия на S писалката е същата, която се вижда в бележката 8 – 0.7 мм съвет, 4 096 нива на чувствителност към налягане – като единствената разлика е уникален пластмасов корпус, използван за приспособяване на бележника 9’s шаси и кривина.

Отначало, знаейки, че имам писалка в рамките на машина на Windows не’t драстично променете начина, по който започнах да използвам Notebook 9 Pro. Може би’s поради традиционния дизайн на миди и големия му размер (i’тествал 15-инчовия модел), който не е’t insill a “първа таблетка” стил на използване. Това, което аз лично намерих страхотно в писалката, е колко е забележимо; послушен, пасивен дори. Там’s Не е необходимо да го зареждате, но все пак работи добре за прецизни задачи – подписване на документи, редактиране на снимки в Lightroom или Photoshop и Doodling в Paint3D.

Изпълването на основни задачи за производителност би било лесно само с Microsoft Precision Touchpad. То’е доста размер, точен и удобен за използване. Въпреки това, като писалка винаги е на ваше разположение, използвайки тетрадката 9 Pro, се чувствате просто по -интуитивни от всички останали компютри с миди в кафенето.

Също така, ако сте’чудя се къде живее писалката: тя’S Вътре в еднопосочен слот, близо до предната устна на лаптопа. Необходими са няколко опита да го измъкнете с едно движение, но скоро свиквате и по този начин се подобрите да го намерите. То’S много по -добро решение за съхранение на писалката, отколкото повечето други производители на лаптопи, които обикновено се състоят от тъкани или слаби магнити, които често донасят’t работа. S писалката става част от машината, вместо само аксесоар.

Но отвъд системата за интелигентно съхранение, S писалка’s новостта е тънка. S писалката става “Просто още един стилус на мастило Windows” – Макар и вероятно един от най -добрите – и се връщам към използването на тъчпад и клавиатура.

Чрез сравняване на бележника 9 Pro’S Клавиатура и тъчпад до два други лаптопа със същия размер, i’успя да оцени колко са добри. Пътуване е’t Плитка-като MacBook Pro 15-инчов-вместо това има меко, но тактилно усещане. Индивидуалните ключове са леко закръглени, с добро качество на сглобяване с малко или никаква гъвкава – докато клавишите на HP’15-инчовият Spectre x360 имаше по-малко обратна връзка с повече гъвкав. Междувременно, прецизният драйвер за тъчпад продължава да бъде най -добрият, който Windows има. Входът е прецизен, а тъчпадът е просторен, но не толкова просторен, колкото MacBook’с.

Не всичко за тетрадката 9 pro’S хардуерът е розов обаче. От една страна, няма високоговорители с предно, тъй като те’и двете са монтирани отдолу. Резултатът е аудио, което се чувства отдалечено, липсва жизненост, въпреки че произвежда солидни средни и щипка бас.

Управлението на охлаждането също е забележима грешка. PRO ще започне да се нагрява по време на видео или няколко задачи, изпълняващи фона, поддържайки скута ви топла и препечена – тя трябва да’t be.

Въпреки това, там’S само едно нещо, което наистина ме смила предавките с бележника 9 Pro. То’s местоположението на бутона за захранване. То’S от дясната страна, непосредствено до слота за microSD карта. Звучи безобидно, но на практика’е доста чувствително – то’s sloppy. Не само това, но бутонът стърчи отстрани. Това не’Не вземете рецензент, за да осъзнаете бързо, че случайно ще поставите професионалистите да спите почти толкова често, колкото го взимате.

Също така, далеч по-малко проблем, но един, свързан с нейния индустриален дизайн: Двуцветният сив е грозен. Моето мнение е чрез съпоставяне на по -тъмния оттенък на палмовата почивка с екстериора, лаптопът изглежда е като “Про” Както подсказва името му. В момента изглежда като почти всеки друг лаптоп в Samsung’s състав.

Samsung знае, че много от лаптопите на Windows от по-висок клас започват да се сближават с функции, функционалност и дори материали. Машините на Windows със сензорни екрани и стилуси са по -често срещани от всякога, така че това, което Samsung е направил, за да се разграничи? Освен писалката, то’s Използване на меча с двойни остриета на пакетния софтуер. Добавена функционалност с цената на чистотата.

За някои включени приложения като McAfee, App на Quick Settings (също ключът F1) и Sidesync, за да назовем няколко, могат да бъдат полезни допълнения. Но повечето хора ще намерят малко полза за тях.

Samsung’Софтуерът с пакет е по -досаден, отколкото полезен

От целия пакетен софтуер, само приложението за бързи настройки си струваше да бъде добавен към моята лента за задачи. В рамките на приложението можете да контролирате всичко – от цветовия тон на дисплея, режим с висока производителност, видео HDR, автоматично зареждане, когато отворите капака, USB зареждане и дори a “тих режим”; Маскиране на тетрадката 9 Pro като без вентилатор, мощност, осъзнато за мощност. То’малко като разширена версия на опциите, налични в Windows 10’Сен център за действие.

Други функции в приложението за бързи настройки са повече трикове от всичко друго. Например, цифровият филтър за поверителност и “Блок запис на камерата” Характеристика. Нека обясня.

Филтърът за поверителност на екрана обикновено е физическа функция или добавка, понякога сдвоена с умен софтуер (виж: HP’S Elitebook x360). Но на Notebook 9 Pro, там’s няма физически филтър за поверителност – то’S всички базирани на софтуер. Samsung ви позволява само да увеличите / намалите непрозрачността на прозорците, като добавите непрозрачен черен слой върху дисплея, което го прави невъзможно за равномерно Вие да видя какво’s на екрана. I’D Кажете опитайте отново, Samsung – това със сигурност е функция, която потребителите биха оценили, но в момента той не го прави’наистина работя.

Междувременно функционалността за блокиране на камерата е деактивирана (прочетете: не’t работи) Ако windows hello е активиран. Това го прави цялата функция безсмислена, тъй като вие’Обмен на една предполагаема форма на сигурност за друга (и да се регистрирате в компютъра си по -тромаво в процеса).

Относно обсъждането на живота на батерията, то’s незабележимо. I’VE издърпа през седем до осем часа умерено използване, което включва множество хромирани раздели, дълга сесия на Lightroom и 80 процента яркост на дисплея, с Bluetooth и подсветка на клавиатурата върху. По -тежкото използване може да ви приземи на шестчасовия знак, който е’t звездно, но не и безпроблемно.

Освен това, въпреки използването на патентован порт за зареждане, USB-C порт на Notebook 9 Pro е в състояние да получи зареждане от батерия или електрически контакт. Така че има два начина за зареждане на бележника 9 Pro, който е удобен.

Солидна сила за добра стойност винаги печели точки в моята книга. Въпреки компромисите в аудио, поставяне на бутони, разделителна способност и тегло на екрана (4.8 паунда), тетрадката 9 Pro има ниша, която може да запълни, дори ако тази ниша е толкова малка, колкото и писалката.

The Notebook 9 Pro е за потребителя, който иска голям екраниран лаптоп на Windows, с добавените предимства на S химикалка и изобилие от мощност за вашия долар. Ако ти’е фен на смартфона Galaxy Note, то’е още по -добре.

Добавената полезност на писалка в лаптоп не’t прави използването му по -добре, но в случая с бележника 9 Pro той не го прави’не го отнемате и от него.

Samsung Intros Notebook 9 Pro с вградена писалка S Pen

Днес в Computex в Тайван, Samsung свали опаковката от най -новия си лаптоп. Нарича се Notebook 9 Pro, той има 360-градусов панта, който го прави кабриолет, и се предлага с вграден стилус на Samsung S Pen Stylus. Стилусът се плъзга в основата на Notebook 9 Pro, така че няма голям шанс да го загубите бързо (което вероятно би се случило, ако не беше представен собствен слот за съхранение).

S писалката има 4000 нива на налягане и е в състояние да открие наклона за засенчване, като новата повърхностна писалка на Microsoft. Софтуерът на Air Command на Samsung за рисуване, правене на бележки и редактиране на документи е включен в Notebook 9 Pro разбира се, разбира се. S писалката е съвместима с мастилото на Windows.

Лаптопът ще дойде в 13.3 “и 15” вариации, и двете захранвани от най -новите процесори на Core I7 на Intel. По-малкият Notebook 9 Pro ще включва 8 GB RAM, докато 15-инчовият модел получава 16 GB заедно с графичната карта AMD Radeon 450.

И двата размера имат 256GB SSD, един USB Type-C порт, два редовни USB порта, HDMI порт, слот за microSD карта и клавиатура с подсветка. Камерата на Windows Hello отпред ще поддържа влизането в Windows 10 чрез разпознаване на лицето.

Нито ценообразуването, нито информацията за наличността все още не са публични.

Свързани статии

Коментари на читателите

 • Anond-632062
 • 3y1
 • 31 май 2017 г

Така е и това духовният наследник на поредицата ATIV?

 • Анонимен
 • 6JR
 • 31 май 2017 г

IMO единственият начин да направите лаптопи с писалка вместо тези ужасни 2in1s. Отдолу тежки, въртящи се, добри клавиатури. Ето се надяваме, че серията Surface Pro ще умре след това. Стига с този „Аз съм лаптоп, но се преструвам на таблет“.

 • Анонимен
 • U@i
 • 30 май 2017 г

Сами 17 -инчов би бил страхотна покупка и топ продавач за вас. Изведете 17 -инчов един

 • Прочетете всички коментари
 • Публикувайте коментара си