Дали Samsung Galaxy Tab S7 идва с клавиатура

Резюме:

Samsung Galaxy Tab S7 Fe е 5G таблет с активиран 5G, който предлага ново ниво на производителност и забавления. Той разполага с голям дисплей, в кутията S писалка и капак на клавиатурата, което го прави подходящ за работа, изучаване, дизайн и развлечения. Таблетът предефинира опита за гледане със своите 12.4-инчов дисплей и качеството на звука на атмос на Dolby чрез високоговорители на AKG. Той също така се предлага с мощна батерия, възможности за бързо зареждане и процесор Qualcomm Snapdragon 750G за подобрена производителност. Включената писалка позволява безпроблемно превключване между задачи и творческа работа. Таблетът се предлага с пакетирани софтуерни абонаменти като Clip Studio и Canva и функции като преобразуване на ръкописни бележки в текст и интелигентно търсене.

Ключови точки:

1. Samsung Galaxy Tab S7 Fe е 5G таблет с активиран 5G, който предлага ново ниво на производителност и забавления.

2. Той разполага с големи 12.4-инчов дисплей със съотношение 16:10 и 244 пиксела на инч (PPI) разделителна способност.

3. Таблетът се предлага с аксесоари в кутията, включително S химикалка и капак на клавиатурата.

4. Той предлага качеството на звука на Dolby Atmos чрез високоговорители на AKG за потапящо кинематографично изживяване.

5. Таблетът има батерия от 10,090 mAh и поддържа 45W супер бързо зареждане за разширено използване.

6. Захранва се от процесора Qualcomm Snapdragon 750g за подобрена производителност и гладка многозадачност.

7. Таблетът се предлага с 8MP задна камера и 5MP предна камера, оптимизирана за видео разговори.

8. S писалката, включена в таблетката, има ниска латентност по -малко от 30 ms, осигурявайки истинска химикалка за хартия.

9. Таблетът включва пакетирани абонаменти за софтуер като Clip Studio и Canva за креативност.

10. С Samsung Notes потребителите могат лесно да конвертират ръкописни бележки на екрана в текст и да ги организират с автоматични маркери.

Въпроси:

1. Кои са основните характеристики на Samsung Galaxy Tab S7 Fe?

Ключовите характеристики на Samsung Galaxy Tab S7 Fe включват голям дисплей, вградена писалка, корица на клавиатурата, качество на звука на Dolby Atmos, 10,090 mAh батерия, 45W супер бързо зареждане, Qualcomm Snapdragon 750G процесор и пакетирани абонаменти за софтуер.

2. Поддръжка на Samsung Galaxy Tab S7 Fe 5G?

Да, Samsung Galaxy Tab S7 Fe е 5G-активиран, като предоставя на потребителите бърза и надеждна свързаност.

3. Какъв е размерът на дисплея на Samsung Galaxy Tab S7 Fe?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe разполага с големи 12.4-инчов дисплей със съотношение 16:10 и 244 пиксела на инч (PPI) разделителна способност.

4. Какви аксесоари са включени в Samsung Galaxy Tab S7 Fe?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe се предлага с вградена химикалка и капак на клавиатурата, което позволява на потребителите да подобрят своята производителност и креативност.

5. Какъв е капацитетът на батерията на Samsung Galaxy Tab S7 Fe?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe има батерия от 10,090 mAh, осигурявайки на потребителите разширена употреба.

6. Колко бързо се зарежда samsung galaxy tab s7 fe fe?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe поддържа 45W супер бързо зареждане, което може да презареди батерията само за 90 минути.

7. Какъв процесор се използва в раздел Samsung Galaxy S7 Fe?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe се захранва от процесора Qualcomm Snapdragon 750G, като гарантира подобрена производителност и гладка многозадачност.

8. Какви камери се предлагат в Samsung Galaxy Tab S7 Fe?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe разполага с 8MP задна камера и 5MP предна камера, оптимизирана за видео разговори и заснемане на моменти.

9. Как се извършва писалката на Samsung Galaxy Tab S7 Fe?

S писалката, включена в Samsung Galaxy Tab S7 Fe, има латентност по-малко от 30 ms, осигурявайки истинско изживяване на писалка за безпроблемна и творческа работа.

10. Какви софтуерни абонаменти са включени в Samsung Galaxy Tab S7 Fe?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe се предлага с пакетни абонаменти за софтуер като Clip Studio и Canva, предлагайки на потребителите допълнителни творчески инструменти и ресурси.

11. Може ли ръкописни бележки да бъдат преобразувани в текст в раздела Samsung Galaxy S7 Fe?

Да, Samsung Galaxy Tab S7 Fe поддържа преобразуването на ръкописни бележки на екрана в текст, което улеснява организирането и търсенето на конкретна информация.

12. Подходящ ли е Samsung Galaxy Tab S7 Fe за работа и учебни цели?

Да, Samsung Galaxy Tab S7 Fe е проектиран да отговаря на производителността и нуждите на проучването на потребителите, с големия си дисплей, капака на клавиатурата, писалка и мощна производителност.

13. Какви функции за забавление предлага Samsung Galaxy Tab S7 Fe предлага?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe предлага качеството на звука на Dolby Atmos чрез високоговорители на AKG, осигурявайки потапящо кинематографично изживяване за развлекателни цели.

14. Как може Samsung Galaxy Tab S7 Fe да подобри производителността?

Samsung Galaxy Tab S7 Fe дава възможност на потребителите да са многозадачни, да превключват безпроблемно между работа, учене и творчески задачи и да се възползват от софтуерни абонаменти и функции като организиране на бележки и интелигентно търсене.

15. Къде може да бъде закупено 45W бързо зарядно за Samsung Galaxy Tab S7 Fe?

45W бързо зарядно за Samsung Galaxy Tab S7 Fe може да бъде закупено отделно в Samsung.com и водещи търговски обекти.

Дали Samsung Galaxy Tab S7 идва с клавиатура

Der anschlusspreis und monatlicher tarifpreis werden vom Jeweiligen netzanbeter eingezogen. Du Zahlst jetzt nur den einmaligen gerätepreis.

Дали Samsung Galaxy Tab S7 идва с клавиатура

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Дали Samsung Galaxy Tab S7 идва с клавиатура

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Samsung стартира дългоочаквания Galaxy Tab S7 Fe 5G в Южна Африка

Йоханесбург, Южна Африка – 19 август 2021 г. – Южноафриканците вече могат да поемат производителност към нови висоти и да оживят забавлението на Lightning Fast Speeds 1, с новосъздадения Galaxy Tab S7 Fe 5G 5G. С тези революционни 5G устройства с активирана 5G, които размиват линията между таблет и компютър, сега можете да отключите изцяло нов вид мобилно изживяване, което ви дава възможност’отново на часовника и ви помага да се отдръпнете, когато’s Време за почивка.

Новото вълнуващо попълнение на Samsung’S Premium Range от таблети, отговаря на нуждите на производителността, креативността и развлеченията на южноафриканците, които искат способността да работят, да учат, да създават съдържание или да играят, където и да са. Galaxy Tab S7 Fe 5G също предлага функции на вентилатора от Galaxy Tab S7+, включително голям дисплей, Pen на кутията и капак на клавиатурата за работа, проучване, дизайн и забавления, на нова ценова точка, която е длъжна да зарадва много.

“С отдалечено работещо и виртуално обучение сега новото нормално, Samsung избута границите на креативността и дизайна, за да разработи таблет, който ви помага да бъдете по -продуктивни, креативни и многозадачни с лекота. Това невероятно 5G устройство с възможност за 5G ви дава възможност да правите повече от това, което искате, където и да искате да го направите,” каза Джъстин Хюм, директор: Интегрирана мобилност в Samsung Южна Африка.

Предефиниране на опита за гледане

Galaxy Tab S7 Fe разполага с голям 12.4-инчов 2 дисплей, поддържащ 16:10 Снимка на съотношението и 244 пиксела на инч (PPI) Резолюция за ярки подробности за картината и истински визуализации на живота. В съчетание с качеството на звука на Dolby Atmos чрез високоговорители на AKG, това устройство предлага потапящо кинематографично изживяване, докато гледате любимото си съдържание.

На 10 090 mAh, Galaxy Tab S7 Fe 5G се предлага с мега батерия, за да можете да станете големи, когато се наслаждавате на любимото си съдържание, дори след цял ден на работа или да изучавате. Той също така поддържа 45W супер бързо зареждане, което презарежда огромната батерия само за 90 минути. Tab S7 Fe 5G се предлага с 15W зарядно устройство в кутия, докато 45W бързото зарядно може да бъде закупено отделно в Samsung.com и водещи търговски обекти. Това мощно устройство е оборудвано с мощния процесор Qualcomm Snapdragon 750g, който помага за осигуряване на подобрена производителност и гарантира гладко многозадачно изживяване. Той също така се предлага с 8MP задна камера и 5MP преден ландшафтен режим камера, която е оптимизирана за видео разговори, която сега е задължителна за работа или проучване.

Отключване на творчеството

Galaxy Tab S7 Fe 5G се предлага със Samsung’Известната писалка S, включена в кутията, която е като вълшебна пръчица, която ви помага да превключвате безпроблемно между работа, изучаване и игра, отприщвайки творчеството си. S писалката не’Не трябва да бъдете таксувани независимо и има изключително ниска латентност по -малко от 30 ms, което ви дава истинска химикалка за хартия.

За да разгърне художника във вас, Samsung също е пафирал много абонаменти за премиум софтуер като Clip Studio и Canva с устройството 3 . С Samsung Notes можете лесно да конвертирате своите ръкописни бележки на екрана в текст. Дръжте бележките си организирани с автоматични маркери и използвайте интелигентно търсене, за да намерите точната бележка, от която се нуждаете в миг, без значение дали е въведен или ръкописен. За запалените участници в бележките също са включени безплатно, което позволява на вас и вашата писалка да създадете подробни, цветни бележки, които точно улавят вашите мисли.

Умножете производителността

Samsung Galaxy Tab S7 Fe 5G е пълен с мощност. С Samsung Dex и включен капак на клавиатурата, можете да използвате таблета си точно като лаптоп, превръщайки потребителския интерфейс в опит, подобен на компютър, докато захранвате чрез списъка си със задачи. През втория екран можете да превърнете това устройство в допълнителен дисплей заедно с вашия компютър, за да разширите изгледа си, и да свършите още повече работа.

С многоактивен прозорец можете да отворите до три приложения наведнъж, което означава, че можете да разглеждате мрежата, да правите бележки и да предавате видео на един на един екран. С двойка приложения можете също да запазите и бързо да стартирате любимата си комбинация от приложения заедно в многоактивен прозорец.

Galaxy Ecosystem

Galaxy Tab S7 Fe 5G работи безпроблемно с вашата екосистема от Galaxy устройства – от вашия телефон до вашите носими устройства. Вече можете да приемате обаждания и да изпращате и получавате текстови съобщения чрез вашия акаунт в Samsung на вашия таблет, дори когато вашият смартфон е недостъпен. Можете лесно да копирате и поставите текст или изображения между активирани устройства.

Той също е защитен от Samsung’S Подпис Защита Платформа за защита на защитата Knox, която запазва всички ваши данни и транзакции в безопасност. Това в крайна сметка е устройство, което може да се използва от цялото семейство. С Samsung Kids можете да задавате ежедневни надбавки за игра, да ограничавате достъпа до определени приложения и да запознаете децата си в дигиталния свят безопасно с редица вълнуващи, цветни приложения за обучение и игри.

Цена и наличност

Това невероятно устройство се предлага в Mystic Black с мистичните опции за зелено и мистично розово цветове, изключителни за избор на онлайн търговци на дребно.

Galaxy Tab S7 Fe 5G се предлага на препоръчителна цена на дребно 4, започваща от R14,999 или от R499 на месец на 36-месечни планове за данни от избрани оператори. Още добри новини, стандартните клиенти на банковата кредитна карта 5 могат да се възползват от 0% лихва при закупуване на бюджетното си съоръжение над 6, 12 или 24 месеца през електронния магазин в Samsung.com/Za

1 Изисква оптимална 5G връзка. 5G Услугите се поддържат само в места с активирани мрежи и избрани оператори в 5G-готови страни. Действителната скорост може да варира в зависимост от средата на страната, превозвача и потребителите.

2 Измерено диагонално като пълен правоъгълник, без да се отчита заоблените ъгли. Действителната видима зона се дължи на заоблените ъгли.

3 Някои заявления може да се нуждаят от платен абонамент за премиум версията или след 30-дневен пробен период.

4 Цената може да варира на търговец на дребно. Офертите са за ограничено време.

5 Прилагат се условия

Galaxy Tab S7+ | S7 Fe (12.4 инча) Клавиатура на корицата на книгата тънък

Galaxy Tab S7+ | S7 Fe (12.4 инча) Клавиатура на корицата на книгата тънък

Предно черно

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

обратно черно

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

стоящ1 черен

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

стоящ2 черно

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

стоящ 3 черно

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

стоящ4 черен

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

Динамично черно

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

Dynamic2 Black

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

Dynamic3 Black

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

Dynamic4 Black

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

Dynamic5 Black

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

Кликнете или докоснете, за да увеличите/излезте

Dynamic6 Black

Щракнете или докоснете, за да увеличите мащаба

 • Преместете миниатюрно изображение
 • Преместете миниатюрно изображение
 • Преместете миниатюрно изображение правилно
 • Преместете миниатюрно изображение вляво

Предно черно

обратно черно

стоящ1 черен

стоящ2 черно

стоящ 3 черно

стоящ4 черен

Динамично черно

Dynamic2 Black

Dynamic3 Black

Dynamic4 Black

Dynamic5 Black

Dynamic6 Black

Чат с експерт

Galaxy Tab S7+ | S7 Fe (12.4 инча) Клавиатура на корицата на книгата тънък

Изберете вашия цвят

Изберете вашия между

Изскачащ слой отблизо

Щракнете, за да отворите

>

>

> >

>

> >

>

> > > >

> > >

Нито един

> >

Нито един

> >>>

> >

>

>

>

Оригинална цена: <>

Galaxy Tab S7+ | S7 Fe (12.4 инча) Клавиатура на корицата на книгата тънък

Беше цена Цена

Беше цена> Цена>

>
Може да се прилагат стандартни инсталационни такси.Щракнете тук за повече подробности.

<>>> извън склад

Научете повече

>

> > >

>

<<bundle.imgAttr.alt data-lazy-src=

*Клавиатурата на корицата на книгата Slim е съвместима с Galaxy Tab S7+ и Tab S7 Fe. В бъдеще могат да бъдат налични по -съвместими модели.

Ключът към производителността

Свържете се до три устройства с споделяне на безжична клавиатура. Използвайки Bluetooth, клавиатурата може да въведе на вашия телефон или друг таблет, като остава свързан към вашия таблет като специализирано устройство. И можете точно да напишете, докато използвате Samsung Dex за PC-подобен опит на по-голям екран.

Galaxy Tab S7 Fe, Galaxy Tab S7 Fe в клавиатурата на корицата на книгата Slim и телефон Galaxy. Календарът се вижда на екрана на Tab S7 Fe с събитие, озаглавено филм! Tab S7 Fe вътре в корицата има архитектурна презентация на екрана. S писалката е магнетично прикрепена към таблета. Смартфонът Galaxy показва съобщение от Линдзи Смит: Искате ли да видите филм този уикенд? И отговорът: Да, звучи добре! Galaxy Tab S7 Fe, Galaxy Tab S7 Fe в клавиатурата на корицата на книгата Slim и телефон Galaxy. Календарът се вижда на екрана на Tab S7 Fe с събитие, озаглавено филм! Tab S7 Fe вътре в корицата има архитектурна презентация на екрана. S писалката е магнетично прикрепена към таблета. Смартфонът Galaxy показва съобщение от Линдзи Смит: Искате ли да видите филм този уикенд? И отговорът: Да, звучи добре!

*Функцията за споделяне на безжична клавиатура е съвместима с устройства, които поддържат Bluetooth Bluetooth. Някои ключови поведения може да не се поддържат, тъй като само Bluetooth стандартните клавиши ще работят.
** S Pen е включен в Galaxy Tab S7+ и Tab S7 Fe.

Толкова дълго, микроби

Инфузиран с антимикробно покритие, клавиатурата на корицата на книгата тънък блокира микробния растеж, за да се защити от 99% от бактериите. Така че можете да се притеснявате по -малко за микроби, докато работите и играете.

Две ръце, гледани с помощта на Galaxy Tab S7 Fe Вътре в клавиатурата на корицата на книгата Slim. Две антимикробно покритие на състоянието на лога и валидирани. Текстът казва, че външната повърхност на клавиатурата на корицата на книгата Slim (EF-DT730) се съпротивлява на микробното разграждане, както е тествано от JIS Z 2801 и отговаря на изискванията на UL 2282 UL.com/ecv Две ръце, гледани с помощта на Galaxy Tab S7 Fe Вътре в клавиатурата на корицата на книгата Slim. Две антимикробно покритие на състоянието на лога и валидирани. Текстът казва, че външната повърхност на клавиатурата на корицата на книгата Slim (EF-DT730) се съпротивлява на микробното разграждане, както е тествано от JIS Z 2801 и отговаря на изискванията на UL 2282 UL.com/ecv

*За да изпълни антимикробната си функция, този продукт е лекуван с цинково пиритион на биоцидно вещество.
** Антимикробното свойство не защитава напълно потребителите от бактерии и не осигурява защита срещу вируси, включително Covid-19.
*** Антимикробният ефект може да варира в зависимост от условията на употреба.
**** Антимикробно покритие само от външен капак на таблета.

Подкрепете го и се насладете на гледката

Подкрепете таблета си, за да го използвате удобно, докато стриймирате, играете или отговаряте на имейли. Просто разгънете клавиатурата на корицата на книгата Slim и таблетът ви седи под ъгъл 60 °, за изглед, който не напряга врата ви, независимо дали сте на дивана у дома или работите в кафене.

Galaxy Tab S7 Fe, гледан в клавиатурата на корицата на книгата Slim, в профил отстрани. Стойната на краката отзад е навън, държейки таблета под удобен ъгъл. Икона на таблета вътре в капака също демонстрира ъгъла на 60 градуса Galaxy Tab S7 Fe, гледан в клавиатурата на корицата на книгата Slim, в профил отстрани. Стойната на краката отзад е навън, държейки таблета под удобен ъгъл. Икона на таблета вътре в капака също демонстрира ъгъла на 60 градуса

Спецификации

Подробности за спецификации

Цвят

Съвместимост

 • Съвместими модели Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S7 Fe

Обща характеристика

 • Съдържание на опаковки Клавиатура на корицата на книгата, QSG
 • Интерфейс Пого
 • Количество на клавишите 80
 • Системни изисквания Android 5.0 или по -високо
 • Гаранция Една година

Физическа спецификация

 • Размер (WXHXD) 286.3 x 196.7 x 13.4 mm
 • Тегло 345.0 g

поддържа

Намерете отговори на въпроса, който имате относно продукта

Поддръжка на продукта Вижте още съдържание

Чат на живо Започнете да чатите

Ръководство за потребителя и изтегляния

 • ver 1.3
 • 27.95 MB
 • 17 февруари. 2022

Много езика

Корейски, английски, английски език (Северна Америка), португалски (Бразилия), Опростен китайски (Китай), Испанска (Латинска Америка), традиционен китайски (Тайван), арабски, български, чешки, датски, холандски, естонски, персийски, финландски, френски, немски, гръцки, унгарски, италиански, казах, латийски, рожни, русийски, руски Сръбски, словашки, словенски, испански, шведски, турски, украински, Узбек

Изскачащ слой с много езика близо

 • ver 1.2
 • 6.51 MB
 • 21 юни. 2021

Много езика

Корейски, английски, английски език (Северна Америка), португалски (Бразилия), Опростен китайски (Китай), Испанска (Латинска Америка), традиционен китайски (Тайван), арабски, български, чешки, датски, холандски, естонски, персийски, финландски, френски, немски, гръцки, унгарски, италиански, казах, латийски, рожни, русийски, руски Сръбски, словашки, словенски, испански, шведски, турски, украински, Узбек

Изскачащ слой с много езика близо

 • ver 1.0
 • 28.53 MB
 • 21 юни. 2021

Много езика

Корейски, английски, английски език (Северна Америка), португалски (Бразилия), Опростен китайски (Китай), Испанска (Латинска Америка), традиционен китайски (Тайван), арабски, български, чешки, датски, холандски, естонски, персийски, финландски, френски, немски, гръцки, унгарски, италиански, казах, латийски, рожни, русийски, руски Сръбски, словашки, словенски, испански, шведски, турски, украински, Узбек

Изскачащ слой с много езика близо

ЧЗВ

 • Q Как да решите проблеми с връзката на писалка
 • Q Съвет за безопасност на вашата батерия
 • Q трябва ли да използвам батерии с моето устройство, които не са направени от Samsung?
 • Q Как да използвате писалката S22 Ultra S и да проверите съвместимостта му

Предишен Следващ

Предишен Следващ

Текуща цена: <>

Текуща цена: от <>/mo за> MOS

Месечна цена: или <>

Цена без ДДС: <>

Оригинална цена: <>>

Сравнете моделите

Сравнете с подобни елементи

Аксесоари

наскоро разгледани

Предишен Следващ

Предишен Следващ

Текуща цена: от $ 159.00 /mo Отстъпка цена: или 125 900 долара.500

Оригинална цена: 1000 долара.00 Спестете $ 1000.00

* Основната функция може да се различава от спецификацията на ключовете

** Изображение на два Galaxy S21 Ultra 5G телефона с корицата на Smart LED изглед и един Galaxy S21+ 5G телефон с интелигентния LED капак, симулиран за илюстрация.

*** SmartTags имат Bluetooth обхват от 120m. Действителното изпълнение може да варира в зависимост от околната среда, в която се използват.

**** Изображение на безжично зарядно в дуото на бялото и безжичното зарядно устройство в черно, симулирано за илюстрация.

Изскачащ слой отблизо

Навигация на долния колонтитул

Продукт и услуга

Магазин

 • Оферти
 • Samsung Experience Store
 • Къде да купя
 • Често задавани въпроси за онлайн магазин
 • Бизнес магазин
 • Членовете на Samsung награди
 • Студентски оферти
 • Корпоративни служители предлага
 • Разгледайте

поддържа

 • Поддръжка по имейл
 • WhatsApp
 • Чат на живо
 • Поддръжка на телефон
 • Общност
 • Членове на Samsung
 • Местоположение на услугата
 • Дайте обратна връзка
 • Поддръжка на езика на знака
 • Услуга и гаранция
 • поддържа

устойчивост

 • Заобикаляща среда
 • Сигурност и поверителност
 • Достъпност
 • Разнообразие · Сравнение · Включване
 • Корпоративно гражданство
 • Корпоративна устойчивост

За нас

Copyright © 1995-2023 Samsung. Всички права запазени.

Левант/Английски

 • Левант/Английски
 • Mashreq/Arabic

Левант/Английски

 • Левант/Английски
 • Mashreq/Arabic
 • поверителност
 • Законно
 • Общи условия за продажба

Останете в цикъла?

Как работи търговията

Изберете новото си устройство Samsung и ни кажете за стария си.
Ако отговаряте на условията, ще видите приблизителна стойност на търговията.

Вземете предварително отстъпка от цената на новото ви устройство Samsung.

СЕН ВАШАТА старо устройство обратно в доставения пакет за рециклиране, за да завършите търговията.

Всичко от една ръка

Сега получавате иновативен смартфон с правилен тарифен план.

Вижте какво

Останете с вашия мрежов оператор.

Отказ Продължи

Подробности за мрежовия план

Планирайте ползи

Извън пакетни такси

Правила и условия

Назад близо

Всичко от една ръка

алтернативен текст

Сега получавате иновативен смартфон с правилен тарифен план.

Предварителни разходи

Der anschlusspreis und monatlicher tarifpreis werden vom Jeweiligen netzanbeter eingezogen. Du Zahlst jetzt nur den einmaligen gerätepreis.

Прилагайте обратно

Изскачащ слой отблизо

Плащайте месечни телефонни договори

Купете телефона си заедно с приобщаващ месечен мрежов план и плащайте месечно*

 • Изберете вашата мрежа Изберете от редица мрежи и приобщаващи месечни планове, за да започнете с новия си телефон Galaxy веднага.
 • Плащайте месечно Платете за телефона си и приобщаващ пакет от обаждания, текстове и данни с една лесна за управление месечна такса.
 • Следващи стъпки Ще бъдете пренасочени към нашия надежден партньор, A1 Comms Ltd (търговия като MobiLeshop), за да закупите телефона си и да настроите месечния си план.

*Моля, обърнете внимание, че месечните покупки на тарифите за Nerwork не могат да се комбинират с търговия, програма за надграждане на Samsung или други финансови продукти, включително Samsung Care+.

Увеличаване на цените на RPI/CPI – Всяка година вашата тарифа за плащане месечно ефирно време ще бъде коригирана според фиксираната годишна промяна на цената на три (три), индексът на цените на дребно (O2) или индекса на потребителските цени (EE, Vodafone) процент на инфлация.
Вашата сметка ще бъде коригирана през март (EE) или април (O2, три, Vodafone) с 4.5% (три), или тарифата, обявена през януари (EE, Vodafone) и февруари (O2) през същата година (плюс 3.9% за EE, Vodafone).

Изскачащ слой отблизо

Кажете ни сегашната си марка да започне търговията!

Ще ви бъдат снабдени с предплатени опаковъчни материали за връщане, за да ни осигурят безопасното осигуряване на съществуващия ви телефон. Трябва да се уверите, че ръчният набор ни е предоставен в рамките на 7 дни след получаване на новия ви телефон. Ако не предоставите съществуващия си телефон в този период от време, ще означава, че ще се изисква да върнете новия си телефон към нас или да изплатите отстъпката, която сте получили на новия си телефон. Моля, се уверете.

Затворете продължете

Изберете вашия модел

Ще ви бъдат снабдени с предплатени опаковъчни материали за връщане, за да ни осигурят безопасното осигуряване на съществуващия ви телефон. Трябва да се уверите, че ръчният набор ни е предоставен в рамките на 7 дни след получаване на новия ви телефон. Ако не предоставите съществуващия си телефон в този период от време, ще означава, че ще се изисква да върнете новия си телефон към нас или да изплатите отстъпката, която сте получили на новия си телефон. Моля, се уверете.

Назад продължете

Почти готово! Моля, въведете вашия номер на IMEI

Отстъпка за търговия (предварително отстъпка)

Намерете вашия номер на IMEI

* #06 #

 • Вариант 1 Набиране *# 06# За да намерите вашия IMEI.
 • Вариант 2 Отидете на Настройки> Общи> На път да покажете IMEI.

Въведете вашия IMEI номер

Номер на IMEI (15 цифри)

Ще ви бъдат снабдени с предплатени опаковъчни материали за връщане, за да ни осигурят безопасното осигуряване на съществуващия ви телефон. Трябва да се уверите, че ръчният набор ни е предоставен в рамките на 7 дни след получаване на новия ви телефон. Ако не предоставите съществуващия си телефон в този период от време, ще означава, че ще се изисква да върнете новия си телефон към нас или да изплатите отстъпката, която сте получили на новия си телефон. Моля, се уверете.

Назад продължете

Последната стъпка, телефонът ви е в добро състояние?

Не отговаря на условията за търговия

Ще ви бъдат снабдени с предплатени опаковъчни материали за връщане, за да ни осигурят безопасното осигуряване на съществуващия ви телефон. Трябва да се уверите, че ръчният набор ни е предоставен в рамките на 7 дни след получаване на новия ви телефон. Ако не предоставите съществуващия си телефон в този период от време, ще означава, че ще се изисква да върнете новия си телефон към нас или да изплатите отстъпката, която сте получили на новия си телефон. Моля, се уверете.

Назад продължете

Хубаво! Готово. Проверете крайната си стойност, за да завършите

Отстъпка за търговия

*Действителната отстъпка за търговия може да се различава от прогнозната отстъпка.

 • 1. За стария си смартфон вземете отстъпка за нов телефон в търговски обекти на дребно.
 • 2. Стойността на стар смартфон се определя от консултанта в точката на продажба, в зависимост от състоянието и модела на устройството.
 • 3. Посетете списъка на най -удобната ви точка за продажба. Оставете стария си телефон и купете нов.

алтернативен текст

алтернативен текст

алтернативен текст

алтернативен текст

алтернативен текст

Потвърдете Общите условия

Ще ви бъдат снабдени с предплатени опаковъчни материали за връщане, за да ни осигурят безопасното осигуряване на съществуващия ви телефон. Трябва да се уверите, че ръчният набор ни е предоставен в рамките на 7 дни след получаване на новия ви телефон. Ако не предоставите съществуващия си телефон в този период от време, ще означава, че ще се изисква да върнете новия си телефон към нас или да изплатите отстъпката, която сте получили на новия си телефон. Моля, се уверете.