Ще алуминиево фолио блок RFID RFID?

Резюме:

1. RFID етикетите не са толкова големи инвазия на поверителността, колкото всички ни бяха накарани да вярваме. Компании като Wal-Mart, Metro, Tesco, Procter и Gamble и Gillette вече започнаха да използват RFID тагове на своите продукти.

2. Метали, пластмаси и течности могат да блокират радиосигналите, излъчвани от RFID маркери. Това означава, че сигналите от етикетите могат да бъдат екранирани от всеки проводим материал.

3. RFID маркерите присвояват уникален идентификационен код на всеки елемент. Компаниите планират да маркират всеки продукт, който се търкаля от монтажната линия.

4. Wal-Mart и други компании тестват RFID маркери на своите продукти. Те обаче не са разгърнали устройства, за да деактивират етикетите при касата.

5. Търговците на дребно, използващи RFID етикети, могат да проследяват хората в своите магазини. В комбинация с информация за кредит и клиент-картичка, могат да бъдат създадени подробни профили на клиентите.

6. Профилите на клиент, базирани на RFID. Те потенциално биха могли да проследяват радио етикетите на обществени места, за да наблюдават определени лица.

7. Активистите за поверителност твърдят, че компаниите омаловажават ограниченията на RFID технологията. Те смятат, че твърденията за ограниченията на етикетите са преувеличени, за да успокоят опасенията за поверителност.

8. Каспийски и други групи за граждански свободи противодействат на твърденията на компаниите относно ограниченията на RFID. Те вярват, че технологията е в състояние да проследява всеки елемент.

9. Докато някои компании твърдят, че се фокусират върху маркирането на контейнери и палитри, други вече са поръчали милиарди RFID тагове. Това показва, че широкото използване на технологията е неизбежно.

10. RFID етикетите вече се използват широко в значки за лична карта, обществен транспорт и автомобили. Те също присъстват в тагове за идентификация на студентите в MIT.

Въпроси:

 1. Могат да бъдат метали, пластмаси и течности блокират RFID сигнали на RFID?
 2. Да, всеки проводим материал може да защити RFID сигнали, включително метали, пластмаси и течности.

 3. Дали компаниите планират да маркират всеки продукт с RFID?
 4. Да, компании като Wal-Mart, Metro, Tesco, Procter and Gamble и Gillette планират да маркират всеки продукт, който излиза от сглобяващата линия.

 5. Има ли устройства за деактивиране на RFID маркери при касата?
 6. Не, понастоящем няма устройства, които да деактивират RFID маркерите при касата.

 7. Може ли търговците на дребно да използват RFID маркери, за да проследяват хората в своите магазини?
 8. Да, търговците на дребно потенциално биха могли да проследяват хората в магазините си, използвайки RFID маркери, особено когато се комбинират с друга информация за клиента.

 9. Може ли правителствените агенции да използват базирани на RFID клиенти профили в разследвания?
 10. Да, правителствените агенции могат хипотетично да използват клиентски профили, базирани на RFID, в разследвания и да проследяват радио етикети на обществени места.

 11. Дали активистите за поверителност смятат, че компаниите омаловажават ограниченията на RFID?
 12. Да, активистите за поверителност твърдят, че компаниите омаловажават ограниченията на RFID технологията, за да облекчат опасенията за поверителност.

 13. Кои групи за граждански свободи противодействат на твърденията за ограниченията на RFID?
 14. Каспиан и Американският съюз за граждански свободи (ACLU) са сред групите за граждански свободи, противодействащи на исковете за ограниченията на RFID.

 15. Дали компаниите планират да маркират отделни елементи?
 16. Докато някои компании твърдят, че се фокусират върху маркирането на контейнери и палитри, други вече са поръчали милиарди RFID тагове, което показва, че маркирането на отделни елементи е на хоризонта.

 17. Къде са вече широко използвани RFID тагове?
 18. RFID етикетите вече се използват широко в значки за лична карта, обществен транспорт и автомобили. Те също присъстват в тагове за идентификация на студентите в MIT.

 19. Ще алуминиево фолио ефективно блокира RFID сигналите на RFID?
 20. Да, алуминиевото фолио е многократно по -дебел, отколкото е необходимо, за да защити RFID сигнал, което го прави ефективна бариера.

Ще алуминиево фолио блок RFID RFID

Много компании, включително Wal-Mart, Metro, Tesco, Procter and Gamble и Gillette, вече започнаха да маркират артикули в магазините в Съединените щати и Европа. И компаниите, които правят RFID тагове, все още планират да помогнат на клиентите си да маркират всяка бутилка шампоан, сода и бутилка с мляко, която се търкаля от монтажната линия.

Лесна ли е RFID технологията за фолио?

RFID етикетите не са толкова големи инвазия на поверителността, колкото всички ни бяха накарани да вярваме. Или поне това биха искали да помислите производителите на устройствата за проследяване на обекти. Марк Баард отчети от Кеймбридж, Масачузетс.

Запазете историята

Запазете историята

CAMBRIDGE, Масачузетс-Може да се наложи да прочетете следното изречение два пъти: Алуминиевите шапки за фолио ще блокират сигналите, излъчвани от радио етикетите, които ще заменят етикетите на бар-код на потребителски стоки.

Тоест, разбира се, ако поставите шапката си с калай между радио етикета и устройството, опитвайки се да прочете сигнала му.

Създателите на RFID (или радиочестотна идентификация), заедно с търговците на дребно и доставчиците, които планират да ги използват, казват, че технологията, която са изразходвали милиони долари, е твърде слаба, за да заплашва личния живот на потребителите. Метали, пластмаси и течности, казват те, всички блокирани радиосигнали, преди да стигнат до RFID Reader устройства.

“Всеки проводим материал може да защити радиосигналите”, казва Мат Рейнолдс, главен в ThingMagic, който разработва RFID системи. „Има всякакви начини да се направят етикетите неоперативни.”

Това означава,.

Рейнолдс говореше този уикенд в RFID семинара за поверителност на MIT, където защитниците на поверителността се разделиха с компаниите, които планират да заменят етикетите на бар-код на своите стоки с RFID маркери с размер на печати. Той беше един от няколкото говорители, омаловажавайки заплахата за поверителността на потребителите, поставена от етикетите, които присвояват уникален идентификационен код на всеки елемент.

Инженерите на срещата също представиха предложения за устройства, които биха могли да откажат на RFID читателите достъп до информацията на маркера или да деактивират читателите, като ги преуморяват с безполезни данни. Те също демонстрираха устройство, което може да се използва за деактивиране или „убиване“, RFID етикети при излизане от магазина.

Много компании, включително Wal-Mart, Metro, Tesco, Procter and Gamble и Gillette, вече започнаха да маркират артикули в магазините в Съединените щати и Европа. И компаниите, които правят RFID тагове, все още планират да помогнат на клиентите си да маркират всяка бутилка шампоан, сода и бутилка с мляко, която се търкаля от монтажната линия.

Никоя компания обаче няма разгърнати устройства, които ще убият етикетите при касата.

Wal-Mart е особено Cagey относно своите тестове в магазина. Тя се отклони от публичността и уведоми купувачите само неясно, че те се проследяват. Wal-Mart, P&G и Gillette също са открити, като тестват етикетите на неволни потребители извън Тулса, Оклахома и в Броктън, Масачузетс.

Гражданските либертарианци имат гръб над перспективата на търговците на дребно, които използват RFID тагове за проследяване на хора в техните магазини, и-чрез комбиниране на данните от радиото с кредит и информация за клиент-лоялност-създаване на подробни профили на своите клиенти.

Правителствените Snoops също биха могли да използват профили на клиент, базирани на RFID, в разследване и да проследят радио етикетите на обществени места, за да поддържат раздели на определени лица.

Активистите за поверителност на семинара също заявиха, че компаниите, промотиращи новия стандарт за използване на RFID маркери, наречен Електронният код на продукта, преувеличат ограниченията на RFID, за да се уверят опасенията за поверителност на потребителите на поверителността на потребителите.

“Те пускат две напълно различни съобщения”, каза Катрин Албрехт, директор на групата за поверителност на потребителите Каспиан.

Най – известен

Фенфифният секс троп, който хвана разграждащ се Ai червени ръце

Роуз Елейт

Най -добрите игри на Nintendo Switch за всеки вид играч

Кабелен персонал

Повече пингвини, отколкото европейците могат да използват Google Bard

Morgan Meaker

Любопитният случай на липсващия Google асистент

Хари Джонсън

Каспиан, заедно с Американския съюз за граждански свободи и други групи за граждански свободи, разпространиха декларация за позиция, която противодейства на твърденията на компаниите относно ограниченията на RFID на RFID.

“За обществото казват, че технологията е обсебена от всички тези проблеми”, каза Албрехт. “Но един на друг те казват, че всеки ден сега ще проследяват всеки артикул.”

Wal-Mart и други компании казват, че се фокусират върху маркирането на контейнери и палитри в техните вериги за доставки. Те настояват, че няма да маркират отделни елементи за много години напред.

Но Албрехт отбеляза, че Gillette вече е поръчал 500 милиона RFID етикети за своите продукти, а Марио Ривас, изпълнителен вицепрезидент на Philips Semiconductors, заяви, че компанията му е доставила 1 милиард чипа за използване в етикетите.

“Когато поръчате толкова много чипове, вие приемате това от теория в реалност”, каза Албрехт.

RFID таговете вече са доста повсеместни: те се използват от милиони хора всеки ден, които държат значките си за самоличност до читателите, за да имат достъп до сигурни работни сайтове и да се качат на обществен транспорт. Много пътуващи на u.С. магистрали бриз покрай читателите, които взимат уникален сигнал от RFID маркерите на автомобилите си.

Много студенти от MIT в семинара за поверителност също бяха изненадани, когато научиха, че техните тагове за идентификация на студентите съдържат RFID транспондери.

Четенето на етикети на отделните артикули обаче ще бъде сложно и шпионите ще им е трудно да проследяват предмети с ръчни читатели или тези, монтирани на врати. Лист алуминиево фолио е многократно по -дебел, отколкото трябва да се защити RFID сигнал, каза Reynolds на ThingMagic. Сигналите също са нарушени от човешката плът, която е направена най -вече от солена вода: RFID етикет вътре в юмрук не може да се чете.

RFID системи за етикети, каза Рейнолдс, също страдат от ограничен обхват. Читателите – поради ограниченията на мощността на FCC Tag и ограниченията на дизайна на размерите на антените на етикетите – работят на разстояния до около 20 метра. “На практика виждаме много по -малък диапазон от четене от това”, каза той.

Рейнолдс каза, че ще предпочита “скромно увеличение” в ограниченията на чувствителността на приемника, определени от FCC.

Но той посочи, че ламинирана антистатична торбичка, например, няма да бъде четима дори от по-мощна система.

Ще алуминиево фолио блок RFID RFID?

Изображение на заглавието на NASAFES

Повечето кредитни карти днес са оборудвани и с радиочестотен идентификатор или RFID. Тези карти са парите на бъдещето и тя вече е тук. Тези карти се носят от почти всички днес’s световна икономика. Използването на този вид плащане пое паричния пазар.Безопасността и защитата на картата са от изключително значение.

Повечето потребители, които притежават тези карти, разчитат на тях всеки ден за техните индивидуални нужди. Мисълта, че някой получи достъп до информацията за вашия акаунт, е много смущаваща. Това може да създаде пълен хаос в живота на хората. Липсващите пари са достатъчно лоши, за да се замислят и да се справят. След това е дълъг, изтеглете процес на получаване и изправяне на цялата бъркотия. Междувременно нямате достъп до акаунта си и, най -лошото от всичко, нямате пари за достъп.

Ще алуминиево фолио блок RFID RFID?

Ще алуминиево фолио блок RFID RFID

Запитайте се. И така, какво може да се направи, за да защитите вашите карти и себе си от четци от радиочестоти? Предполагам, че бихте могли да го увиете в tinfoil и да се надявате на най -доброто. Изобщо не бих предложил да опитате тази идея. Не бих застрашил личните си активи на малко количество алуминиево фолио. Сигурно бих се доверил на tinfoil в кухнята с баба’s гювеч, колкото и да съм’не искам да му се доверите с заплатата. Тъй.
Дори предимствата на правителствената и държавната програма като социално осигуряване, социални услуги, марки за храни и временна парична помощ могат един ден да бъдат заредени на RFID карти. Много потребители и техните семейства поминък ще зависят от тези карти и тяхната сигурност, за ежедневни нужди.

Неръждаема кражба на RFID протектор за кредитна карта

Притежател на метална кредитна карта - Ръчно изработен - Ultra Diny 0.15 инча - RFID Credit Card Protector - Притежател на кредитна карта от неръждаема стомана - ръкав за протектор за кредитна карта - 2

Protector на RFID от неръждаема стомана е начинът да продължите напред и да защитите личните си активи за години напред. RFID четците не могат да преминават и да четат радиочестотата, когато картите са в този защитен случай. Вашите активи и лична сигурност са гарантирани. Случаят от неръждаемата кражба има много други предимства, които да предлагат извън радиочестотните прекъсвания.

Случаят също ще предпази вашите карти от разбиване или повреда. Калъфът от неръждаема стомана няма да ръждяс. RFID протекторът от неръждаема стомана е начинът, по който трябва да отидете при защита на ценните си активи. Сега и в бъдеще.

Закрийте пода срещу wifi

Ако искате да сте сигурни, че вашият съсед няма да донесе wifi в апартамента или спалнята ви, трябва да защитите пода. Закрийте под радиацията на wifi е бързо и лесно, за да се блокира пода срещу WiFi радиация, не трябва да се извършва скъпо преобразуване. Много е лесно […]

RFID в кредитни карти

Предотвратяване на измами с RFID системи какво’s В портфейла си може да не го знаете, но вашата кредитна или дебитна карта може да съдържа компютърен чип, който предава информацията за вашия акаунт, без картата да напусне джоба ви. Звучи страшно, но е там за ваше удобство. Основите на RFID системата RFID е официалното име […]

Откъде идва материалът?

В космическите пътувания често се използва защитен материал за спиране на екипажа и чувствителното техническо оборудване на борда да бъдат изложени на опасни електромагнитни лъчи. Използването на мед и никел се оказа особено ефективно за тази цел. Аерокосмическите инженери покриват космическия кораб и спътниците с материали, които са направени от комбинация […]

Сравнение на екраниране на тъкани

Сравнение на различни видове проводими тъкани. Включена медна/никелова материя Ripstop и еластична сребърна тъкан. Можете да видите, Nasafes предлага най -добрата цена във връзка с количеството на проводимата тъкан. Сравнение Резултат Какви са проводимите тъкани? Известен също като проводим текстил, проводимите тъкани са способни да провеждат електричество. Проводимостта се състои […]