Резюме:

Използването на алуминиево фолио може да засили вашия Wi-Fi сигнал във вашия дом. Изследователите са открили, че използването на алуминиеви кутии или фолио като отражатели може ефективно да увеличи безжичните сигнали. Създавайки рефлектор и комбинирайки го с алуминиево фолио, изследователите успяха да пренасочат сигнала към желаната зона и да намалят проникването на сигнала в неизползвани помещения. Този метод е рентабилен и може да бъде решение за Wi-Fi слепи петна.

Ключови точки:

 1. Изследователи от колежа в Дартмут откриха, че алуминиевото фолио може да засили Wi-Fi сигналите в дома.
 2. Първоначално се опитаха да използват алуминиеви кутии на напитки, нарязани в кръгла форма, за да отразяват сигналите към мъртвите зони и установиха, че е ефективна.
 3. По -късно те разработиха рефлектор, използвайки приложение, наречено Wiprint, и го отпечатаха в пластмаса с 3D принтер. След това го увиха в алуминиево фолио, за да подобри разпространението на сигнала.
 4. Комбинацията от рефлектор и алуминиево фолио помогна за намаляване на проникването на сигнала в неизползвани помещения и доставяне на повече сигнал до желаната зона.
 5. Рефлекторът се поставя върху отпечатания обект, който след това е разположен около антените на безжичния рутер, за да се пренасочват сигналите.
 6. Насочените антени са достъпни в търговската мрежа, но решението на изследователите, използващи алуминиево фолио, струва само $ 35.
 7. Алуминиевото фолио действа като рефлектор, като блокира сигналите да вървят в една посока и да ги отразяват в желаната посока, като по този начин увеличават силата на сигнала.
 8. Използването на алуминиево фолио може да бъде евтино решение за подобряване на Wi-Fi сигналите и премахване на мъртвите зони във вашия дом.
 9. Алуминиевото фолио може да се използва и за увеличаване на сигналите за телевизионна антена.
 10. Този метод е рентабилна алтернатива на закупуването на по-силни рутери или Wi-Fi удължители.

Ключови въпроси:

 1. Какво откриха изследователите от колежа в Дартмут за алуминиевото фолио и Wi-Fi сигналите?
 2. Изследователи от колежа в Дартмут откриха, че използването на алуминиево фолио може да засили Wi-Fi сигналите в дома. Те експериментираха с алуминиеви кутии за напитки и ги изрязват в кръгови форми, за да отразяват сигналите към мъртвите райони. Те откриха, че този метод е ефективен за подобряване на силата на сигнала.

 3. Как изследователите разработиха рефлектор за подобряване на Wi-Fi сигналите?
 4. Изследователите използваха приложение, наречено Wiprint, за да разработят рефлектор, който може да отскача безжични сигнали около дома. Те отпечатаха рефлектора в пластмаса с 3D принтер и го увиха в алуминиево фолио. Тази комбинация спомогна за ефективно разпространението на безжичния сигнал.

 5. Какъв проблем бяха изследователите, които се опитваха да решат с рефлектора и алуминиевото фолио?
 6. Изследователите имаха за цел да се справят с проблема с твърде много безжичен сигнал, проникващ в неизползвани стаи и недостатъчен сигнал, достигащ до желаната зона. Използвайки рефлектора и алуминиевото фолио, те успяха да намалят проникването на сигнала и да доставят повече сигнал към предвидената зона.

 7. Как работи комбинацията от рефлектор и алуминиево фолио за увеличаване на Wi-Fi сигналите?
 8. Рефлекторът, когато се постави върху отпечатания обект, насочва сигналите, като ги блокира да вървят в една посока и да ги отразяват към желаната зона. Алуминиевото фолио, увито около рефлектора, помага да се разпространи допълнително сигналите, като по този начин се увеличава общата сила на Wi-Fi сигнала.

 9. Има ли алтернативни решения за засилване на Wi-Fi сигналите?
 10. Да, налични са насочени антени, които могат да помогнат за подобряване на Wi-Fi сигналите. Изследователите обаче отбелязват, че тяхното решение с помощта на алуминиево фолио е рентабилна опция, струваща само 35 долара в сравнение с опциите за закупени в магазина.

 11. Може ли алуминиевото фолио да се използва и за подобряване на сигналите за телевизионна антена също?
 12. Да, алуминиевото фолио може да се използва и за увеличаване на сигналите за телевизионна антена. Същият принцип за отразяване и пренасочване на сигнали се прилага както за Wi-Fi, така и за телевизионни сигнали.

 13. Използва алуминиево фолио по-евтино решение в сравнение с закупуването на по-силни рутери или Wi-Fi удължители?
 14. Да, използването на алуминиево фолио като рефлектор е рентабилна алтернатива за закупуване на по-силни рутери или Wi-Fi удължители. Той осигурява бюджетен метод за подобряване на Wi-Fi сигналите и премахване на мъртвите зони във вашия дом.

 15. Какви са предимствата на използването на алуминиево фолио за засилване на Wi-Fi сигналите?
 16. Използването на алуминиево фолио може значително да подобри Wi-Fi сигналите, без да е необходимо скъпо оборудване. Това е просто и рентабилно решение, което може да помогне за премахване на мъртвите зони и да осигури по-добра свързаност във вашия дом.

 17. Може ли комбинацията от рефлектор и алуминиево фолио да се използва с всеки безжичен рутер?
 18. Да, рефлекторът и комбинацията от алуминиево фолио могат да се използват с всеки безжичен рутер. Те могат лесно да бъдат прикрепени към антените на рутера, за да се пренасочват и подобряват сигналите.

 19. Има ли потенциални недостатъци или ограничения за използване на алуминиево фолио за засилване на Wi-Fi сигналите?
 20. Докато използването на алуминиево фолио може да бъде ефективен метод за увеличаване на Wi-Fi сигналите, може да не е подходящ за всички. Други фактори като оформлението на вашия дом, смущения от други устройства и цялостното качество на вашия безжичен рутер също могат да повлияят на силата на сигнала.

Как да засилите WiFi сигнала с алуминиево фолио – гениален живот

Този материал, който е изобретен през 1910 г., се използва за запазване и готвене на храна. През последните 50 години средната човешка експозиция на алуминий се е увеличила с поне 30 пъти. Доказано е, че прекомерните количества алуминий имат отрицателно въздействие върху тялото. Според изследователите готвенето в алуминиево фолио вече не е толкова безопасно, колкото се смяташе досега. Използването на алуминий може да бъде свързано с повишено мъжко безплодие. Според учени пчели’ Мозъците съдържат следа от метала. Това състояние може да обясни защо някои пчели проявяват Алцхаймер’S-подобни симптоми, известни като когнитивна дисфункция, предизвикана от алуминий. Въпреки факта, че рециклируемите материали се озовават в океаните или депата, това е сравнително често срещано явление.

Алуминиевото фолио може да засили вашия Wi-Fi сигнал

Ако имате петна Wi-Fi сигнал в дома си и търсите решение, влезте в кухнята.

Ново проучване на изследователи от колежа в Дартмут установи, че алуминиевите кутии и алуминиевото фолио могат да се използват ефективно за увеличаване на безжичните сигнали в дома. Изследователите, на чиито открития бяха докладвани по -рано от Techradar, за първи път изпробваха алуминиеви напитки и ги изрязаха в кръгова форма, за да отразяват сигнал към мъртвите зони. Проработи.

След това те решиха да получат малко по -усъвършенствани и използваха приложение, наречено Wiprint, за да разработят рефлектор, който може да отскача безжични сигнали около дома. След като създаването им беше готово да тръгне, те го отпечатаха в пластмаса с 3D принтер. Но това не беше достатъчно, така че те обвиха рефлектора в алуминиево фолио, за да видят как ще разпространи безжичния сигнал.

Проблемът, който изследователите се опитаха да адресират, беше твърде много безжичен сигнал, проникващ в две стаи в къщата и недостатъчно безжичен сигнал, влизащ в зона, където той ще бъде използван най -много. Създавайки рефлектора и да го комбинират с алуминиево фолио, те успяха да намалят драстично проникването на сигнала в неизползваните стаи и да доставят далеч повече сигнал в стаята, която искаха да доставят повече безжична връзка до.

И така, как всъщност работи рефлекторът? След отпечатване, алуминиевото фолио се поставя на върха му. След това рефлекторът се поставя около антените на безжичния рутер. Поставянето е предназначено да спира сигналите да вървят в една посока и да отразяват тези, които се опитват да отидат другаде в зона, където е най -желано.

Разбира се, има насочени антени за тези, които не искат да изработят собствена приставка за алуминиево фолио, но изследователите бързо отбелязват, че решението им струва само 35 долара-това е значително по-малко от опциите за закупени в магазина опции.

 • Не наемайте своя рутер: Ето най -добрите рутери за закупуване
 • Най-добрите Wi-Fi удължители за увеличаване на вашия сигнал
 • Най -добрите кабелни модеми за намаляване на вашата сметка за интернет

Зная

Получете незабавен достъп до Breaking News, най -горещите отзиви, страхотни оферти и полезни съвети.

Като изпращате вашата информация, вие се съгласявате с Общите условия (се отваря в новия раздел) и Политиката за поверителност (отваря се в нов раздел) и сте на възраст над 16 години.

Дон Рейсингер е изпълнителен директор и основател на D2 Tech Agency. Комуникационен стратег, консултант и копирайтър, Дон също е писал за много водещи технологии и бизнес публикации, включително CNET, списание Fortune, The New York Times, Forbes, Computerworld, Digital Trends, TechCrunch и Slashgear. Той също е писал за водача на Том в продължение на много години, като допринася стотици статии за всичко – от телефони до игри до стрийминг и умен дом.

Как да засилите WiFi сигнала с алуминиево фолио – гениален живот

Как да увеличите WiFi сигнала с алуминиево фолио

Wifi е основна нужда сега. Искаме да е на разположение през цялото време и навсякъде, където може да бъдем. За съжаление, това е и непостоянно нещо. Може да се насладите на мощен сигнал в една стая и много лош сигнал в следващия. Можете дори да имате няколко разочароващи мъртви зони във важна част от вашия дом.

Има много решения на този проблем, включително закупуване на по -силен рутер или закупуване на WiFi удължител, за да засилите сигналите. С тези опции трябва да похарчите малко пари. Добрите рутери и удължители могат да струват дори стотици долари. Знаете ли обаче, че има някои гениални начини, по които можете да увеличите значително сигнала WiFi? Да, решението може да лежи във вашата кухня през цялото време.

Показано е, че алуминиевото фолио, обикновено използвано при приготвяне на храна. Продължете да четете това ръководство, за да научите как да засилите WiFi сигнала с алуминиево фолио.

Съдържание

Наистина ли алуминиевото фолио засилва wifi?

WiFi сигналите в дома се предават през радиовълни. Много други домашни уреди използват радиовълни точно като рутера. Алуминиевите кутии и фолиото имат лъскава страна, която действа като рефлектор. Той е в състояние да отразява радиовълните и да ги накара да изминат по -голямо разстояние. Това е завладяващо явление, потвърдено от изследователи от колежа в Дартмут.

Те изучаваха как да направят WiFi сигнала по -силен. Той отваря допълнителни проучвания за това как това приложение може да се използва в домашни устройства като рутери и разширители, за да се увеличи силата им. Това обаче е за производителите. За домашните потребители ви помага да решите всички слепи петна, които може да имате. Ще можете да отговорите на вашия имейл и да следвате любимите си канали за социални медии навсякъде. Този гениален метод се използва и за засилване на алуминиевото фолио на телевизионната антена.

Смята се, че алуминиевото фолио служи, като блокира сигнала да върви в една посока и да го концентрира в другата посока. Това увеличава обхвата им, а също и тяхната сила. В процеса се опитвате да изпитате по -бърза скорост в интернет. Това е много полезно, както и’не ви струва всичко. Потенциално можете да накарате вашия безжичен рутер да работи по -добре, като просто използвате алуминиевото фолио или може. Препоръчва се обаче само ако изпитвате мъртви петна. Иначе, Дон’t пречи на рутера, ако всичко работи добре. Така че в допълнение към това ръководство, което изследва как да засилвате WiFi сигнала с алуминиево фолио, той също служи като ръководство за сигурност.

Служи на цел за сигурност

Изненадващо, алуминиевото фолио също може да служи на целта на сигурността. Алуминиевото фолио ще блокира сигналите да вървят в определена посока. Това може да бъде добро за предотвратяване на хакерите да се опитват да откраднат вашите данни. Ако не могат да получат сигнала или да търсят плодове, те могат’Не прочетете някоя от вашите данни. Това може да бъде важно в офис обстановка.

Можете да приложите същия блокиращ механизъм, за да предотвратите намесата на радио сигнала с всяко друго устройство в дома. Изследователите разглеждат повече това, за да определят нови приложения, които могат да бъдат полезни. Основното приложение обаче е в увеличаване на обхвата.

Увеличете WiFi сигнал с алуминиево фолио

Как мога да направя сигнала си за wifi по -силен в къщата си

Има няколко начина за използване на алуминиево фолио за засилване на WiFi сигнала. Ще обясня най -лесното, което можете да направите в момента у дома.

Как да увеличите WiFi сигнала с алуминиево фолио?

Неща, от които се нуждаете:

 • алуминиево фолио,
 • малка кутия,
 • Лепило/лента.

След като съберете тези елементи, следвайте тази процедура.

1. Първата стъпка е залепването на алуминия в повърхността на кутията ви. Размерът на кутията трябва да бъде приблизително размерът на рутера. Кутията, с която рутерът е изпратен, е идеална за това. Можете също така да направите своя собствена кутия с картонена опаковка или картон. Уверете се, че фолиото покрива всички повърхности. Лента или лепило, за да го задържите на място.

2. Следващата стъпка е да поставите кутията в горната част на антената, така че края на антената да е в ъгъла на кутията. Можете да постигнете това, като изрежете малка дупка, през която преминава антената. Целта тук е да покриете антената с кутията от всички страни бар, която е отворената страна на кутията. Повечето рутери имат две антени, излъчващи сигналите; Кутията ви трябва да е достатъчно голяма, за да покрие и двете антени. Ако вашият рутер не е такъв и не’няма антени, блокът трябва да покрие самия рутер

3. f Използвате алуминиев консерва, вие’Ще имам малко повече работа. Вие’Ще трябва първо да измиете кутията, особено ако беше бира, след това отрежете горната и дъното със здрав чифт ножици или нож. Ножовка, ако е налична, ще го направи наистина по -лесно. Изрежете възможно най -близо до горната и долната част, за да бъдете оставени с достатъчно алуминиев материал, с който да работите. Вие’ще остане с куха цилиндрична консерва, направете вертикален разрез, за ​​да имате плосък лист. Поставете този лист зад рутера или антените, за да засилите вашия WiFi сигнал. Можете да използвате лента, за да закрепите алуминиевия лист или фолио на място зад рутера’S антени.

4. Това ще работи магия. Той ще усили обхвата и силата на WiFi сигнала в отворена посока. Обаче зоната зад кутията ще страда от намален диапазон. Хубавото е, че кутията е лесно сменяема.

Заключение

Тъй като сигналите в дома стават все по -важни, хората търсят всички средства, за да засилят силата на сигналите, за да покрият всички области на дома. Животът ни е станал зависим от интернет. Неща като проверка на вашия имейл сега се считат за основни. Никой не иска да претърси цялата къща, преди да намери добро място. Искате да можете да получите сигнала отвсякъде дори в гаража и вътрешния двор.

Категории как да, всичко за wifi

Hedayat s

Hedayat е новият главен редактор на Rottenwifi и пише за компютърни мрежи от 2012 г. Силният опит на Hedayat в компютърните науки му помогна да укрепи позицията си във непрекъснато разрастващия се свят на технологичните блогове. Като мрежов инженер, системен администратор и системен анализатор по време на десетилетия си кариера в информационните технологии, той има страст към интернет и технологиите в своята ДНК.

Блог.Rottenwifi.com е участник в програмата Amazon Services LLC Associates, което означава, че можем да получим платени комисионни по редакционно избрани продукти, закупени чрез нашите връзки към сайтовете на дребно. Всички имена, лога, марки и изображения са търговски марки или авторски права на съответните им собственици. Логото на Amazon и Amazon са търговски марки на Amazon.com, вкл., или неговите филиали.

Как да използвате алуминиево фолио, за да блокирате вашия WiFi рутер

Как да използвате алуминиево фолио, за да блокирате вашия WiFi рутер https: // снимки.certsimple.com/1666142486782.Main-QIMG-180184B786DF9AAC05C0E21B04614099 800 600 LOUIS LOUIS https: // Secure.Gravatar.com/avatar/a5aed50578738cfe85dcdca1b09bd179?s = 96 & d = mm & r = g 19 октомври 2022 г. 27 ноември 2022 г

Ако ти’Подобно на повечето хора, вероятно имате ролка от алуминиево фолио във вашата кухня. И ако ти’Подобно на повечето хора, вероятно го използвате за линии за печене или увиване на остатъци. Но знаехте ли, че алуминиевото фолио може да се използва и за блокиране на вашия WiFi рутер? Че’Право, като просто поставите лист алуминиево фолио върху вашия рутер, можете ефективно да блокирате сигнала и да предотвратите свързването на устройствата ви към интернет. Разбира се, има няколко предупреждения. Първо, алуминиевото фолио не е 100% ефективно, така че все пак може да успеете да вземете слаб сигнал. Второ, блокиране на вашия WiFi сигнал Също така ще попречи на вашите устройства да се свързват с други устройства, които използват wifi, като вашия принтер или вашия смарт телевизор. Така че, ако си’Търсите начин да блокирате вашия WiFi сигнал и да подобрите вашата поверителност, алуминиевото фолио е евтино и лесно решение.

Невъзможно е да се извършват или получават обаждания на мобилен телефон, който е обвит във фолио. Фолиото, което служи като проводник около телефона, се свързва от слой от материал, известен като клетка на Фарадей. Ако телефонът ви има нисък живот на батерията, може да искате да увиете фолиото и да се набиете около него. Що се отнася до рутерите, има няколко причини, поради които трябва да ги изключите напълно от линията. Добре е да рестартирате основния интернет рутер поне веднъж на няколко месеца. Можете да намалите радиацията на EMF в дома си, като изключите Wi-Fi през нощта. Общото правило е, че не трябва да оставяте рутер в спалнята си.

ЕМП радиацията, която се излъчва по време на сън, може да има отрицателен ефект върху вашето здраве. Доказано е това Прекомерна експозиция на WiFi причинява учене и прекъсване на паметта. По отношение на самия рутер, изключването няма да навреди на нищо.

Увива ли вашия рутер в калаено фолио?

Те анализираха пространството в една стая и създадоха персонализирани отражатели, които могат да подобрят качеството на сигнала. отражателите са тип Антена фолио това може да бъде обвито около рутер’S антена за подобряване на силата на сигнала.

Изследователите твърдят, че опаковането на вашия рутер в калаено фолио подобрява Wi-Fi сигналите. 3D отпечатани отражатели подобрява приемането на Безжични сигнали чрез подобряване на формите им. Отражателите намаляват силата на сигнала с до 10 dB, където сигналът не е желателен и увеличава силата на сигнала с 6 dB, където е желано.

Как да подобрите домашната си Wi-Fi мрежа с алуминиево фолио

Наистина ли е необходимо да увиете рутера си в алуминиево фолио, когато използвате Wi-Fi в дом? Този метод е разработен от изследователи от университета в Дартмут за подобряване на безжичния обхват и сигурност. Можете да създадете виртуална стена от фолио зад вашия рутер, за да поддържате безжичните сигнали на закрито по -свободно. Освен това се твърди, че това ще подобри вашата домашна мрежа‘S покритие и скорост. Отражателите щит, изработен от алуминиево фолио, е лесен начин да подобрите вашата Wi-Fi мрежа; Ако обаче искате да подобрите бързо Wi-Fi мрежата, отражателите, изработен от алуминиево фолио.

Алуминиево фолио блок WiFi сигнали

Алуминиевото фолио всъщност прави блокиране WiFi сигнали. Това е така, защото WiFi сигналите са електромагнитни вълни, а алуминиевото фолио е отличен проводник на електричеството. Когато вълните влязат в контакт с фолиото, те се отразяват назад и не са’t проникнете в повърхността.

Смята се, че алуминиевото фолио служи, като се намесва в сигнали, пътуващи в противоположни посоки и ги концентрира в обратна посока. Те също са способни да увеличат силата и обхвата си. Резултатът е по -бърз достъп до интернет. Фолиото се използва в различни строителни материали, включително изолация подложка в стени и други строителни материали. Металните тела поглъщат Wi-Fi сигнали. Безжичните сигнали могат лесно да проникнат в гипсокартон, шперплат и други видове дърво и стъкло. Материали като тухли, мазилка, цимент, метал, камък и стъкло с двойно остъкляване могат да бъдат проблематични.

Растенията и водата може да са в състояние да абсорбират безжичен сигнал в 2.4 GHz група. Засещаващи устройства са забранени в редица страни, включително Съединените щати. Ако то’е законно във вашия район, вие’ще трябва да си купя такъв и да го включите веднага, така че направете го. Три метода могат да се използват за ефективно блокиране на вашия съсед’S WiFi сигнал. Естествените явления като дървета и строителни материали могат да окажат влияние върху Wi-Fi сигналите. Помислете за инвестиране в разширител на обхвата, ако вашият wifi не успее да достигне до всички части на вашия дом или офис. Въпреки че може да не подобри скоростта на вашия wifi, това ще увеличи количеството интернет, което имате.

Дали фибростъклото блокира wifi

Някои твърди пяна и изолация от фибростъкло, като нещата, открити на покриви и външни стени, които предпазват дома ви от елементите, са подкрепени от фолио. В допълнение към действането като отразяващ се от топлинния материал, фолиото намалява предаването на клетъчни и безжични сигнали в дома ви.

Знаете ли кои материали могат да блокират вашия Wi-Fi сигнал?

Фибростъкло блокира радио сигналите. PVC и ABS материалите не са предназначени за блокиране на Wi-Fi сигнали. Wi-Fi сигналите не могат да бъдат блокирани от тялото.

Алуминиево фолио законно

Алуминиевото фолио е тънък лист алуминий, който често се използва при готвене или за увиване на храна. Използва се и в различни други приложения, включително като бариера за защита на храната от замърсяване.

Този материал, който е изобретен през 1910 г., се използва за запазване и готвене на храна. През последните 50 години средната човешка експозиция на алуминий се е увеличила с поне 30 пъти. Доказано е, че прекомерните количества алуминий имат отрицателно въздействие върху тялото. Според изследователите готвенето в алуминиево фолио вече не е толкова безопасно, колкото се смяташе досега. Използването на алуминий може да бъде свързано с повишено мъжко безплодие. Според учени пчели’ Мозъците съдържат следа от метала. Това състояние може да обясни защо някои пчели проявяват Алцхаймер’S-подобни симптоми, известни като когнитивна дисфункция, предизвикана от алуминий. Въпреки факта, че рециклируемите материали се озовават в океаните или депата, това е сравнително често срещано явление.

Алуминиево фолио: Ефективна бариера за миграция на материали

Според FDA’S кодекс на федералните разпоредби, алуминиевото фолио служи като бариера за миграция на материал от страна на безхрандовата страна. Не се споменава минимална дебелина за алуминия слой от фолио в регламента. По някакъв начин е странно, че FDA счита алуминиевото фолио за добра бариера за миграцията на материали, които не се увеличават с храната. Това се дължи на дебелината на слоя фолио, материалите не могат да мигрират. Въпреки че калаеното фолио е по -малко ковък от алуминиевото фолио, то запазва лек тенекиен аромат и се използва за пакетиране на храна. Разнообразие от материали са заменили калаеното фолио през последните години за опаковане на храна. Алуминиевото фолио е ефективна бариера за миграцията на материалите, според разпоредбите на FDA, и трябва да се използва, както е посочено в Кодекса на федералните разпоредби.

I’m писател на съдържание, който има осем години опит в създаването на убедителни статии и кратки истории. I’M непрекъснато търси нови теми и истории, за да привлече вниманието на новите читатели. С моите знания и опит мога да ви помогна да изпълните целите си за създаване на съдържание.

Дали калаеното фолио блок Wi-Fi сигнал

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Приемайки всички бисквитки, вие се съгласявате с използването на бисквитки за доставяне и поддържане на нашите услуги и сайт, подобряване на качеството на Reddit, персонализиране на Reddit съдържание и реклама и измерване на ефективността на рекламата.

Отхвърляйки несъществени бисквитки, Reddit все още може да използва определени бисквитки, за да гарантира правилната функционалност на нашата платформа.

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .