Кои магазини предлагат съвпадение на черен петък

Резюме:

Съответствието на цените е удобен начин за получаване на отстъпки по време на продажбите на Черния петък. Въпреки това, не всички магазини участват в съвпадение на цените. Важно е да се проучи политиката за съвпадение на цените на всеки търговец и да се предостави доказателство за по -ниска цена, за да получите мач. Тази статия предоставя подробности относно политиките за съвпадение на цените, изискванията за доказателство, квалифицираните артикули и изключенията.

Ключови точки:

1. Не всички магазини предлагат съвпадение на цените: Търговци на дребно като Amazon не участват в съвпадение на цените. Някои магазини също могат.

2. Съпоставянето на цените изисква доказателство за по -ниска цена: Търговците на дребно обикновено приемат печатни реклами или онлайн цени като доказателство. Екранната снимка или доказателствата за снимки обикновено не се приемат.

3. Наличието на запасите е важно: Повечето търговци на дребно само за цените за артикули, които в момента са на склад. Ако даден артикул не е на склад, може да не е налице съвпадение на цените.

4. Специфичните конкуренти са допустими: Търговците на дребно имат различни списъци на допустими конкуренти за съвпадение на цените. Някои магазини съвпадат само с цените от директни конкуренти, докато други имат специфичен списък с допустими търговци на дребно. Складови клубове като Costco и Sam’s Club често са изключени.

5. Определени артикули може да не се класират: Съвпадането на цените може да не се прилага за артикули, продавани от търговци на трети страни, пакети с карти за подаръци, услуги като инсталация или оферти „безплатно с покупка“.

6. Продажбите на врати и флаш обикновено са изключени: Сделките с ограничена опасност или продажбите на флаш обикновено не отговарят на условията за съвпадение на цените, дори и в Черния петък.

Въпроси и отговори:

1. Предлагат ли всички магазини съвпадение на цените по време на Черния петък?

Не всички магазини предлагат съвпадение на цените по време на Черния петък. Търговци на дребно като Amazon не участват в съвпадение на цените.

2. Какво се изисква като доказателство за съвпадение на цените?

Отпечатаните реклами или онлайн цените са общоприети като доказателство за съвпадение на цените. Екранна снимка или фото доказателства може да не се приемат.

3. Важна ли е наличието на акции за съвпадение на цените?

Да, повечето търговци на дребно само за цените за артикули, които в момента са на склад. Ако даден артикул не е на склад, може да не е налице съвпадение на цените.

4. Кои конкуренти отговарят на условията за съвпадение на цените?

Всеки търговец на дребно има различни критерии за допустими конкуренти. Някои магазини съвпадат с цените от директни конкуренти, докато други имат специфичен списък с допустими търговци на дребно.

5. Всички артикули отговарят на изискванията за съвпадение на цените?

Не, определени артикули може да не се класират за съвпадение на цените. Това включва артикули, продавани от търговци на дребно на трети страни, пакети с карти за подаръци, услуги като инсталация и оферти „безплатно с покупка“.

6. Ли са допустими продажби на врати и флаш за съвпадение на цените?

Обикновено продажбите на врати и флаш не отговарят на условията за съвпадение на цените, дори и в Черния петък.

7. Кои магазини имат специфични изключения за съвпадение на цените?

Магазини като Costco и Sam’s Club често са изключени от съвпадение на цените. Важно е да проверите политиката на всеки магазин за конкретни изключения.

8. Мога ли да получа по -добра цена чрез съвпадение на цените?

Някои търговци на дребно предлагат допълнителни отстъпки чрез съвпадение на цените. Например, политиката за съвпадение на цените на Bass Pro Shops предлага допълнителна 5% отстъпка за членовете на клуба.

9. Трябва ли да очаквам съвпадение на цените за сделки, които съм пропуснал?

Не, съвпадение на цените обикновено е достъпно само за артикули, които в момента са на склад. Може да не се прилага за сделки, които вече са изтекли.

10. Има ли алтернативи за съвпадение на цените за получаване на отстъпки?

Други алтернативи на съвпадение на цените включват използване на купони, промо кодове или участие в програми за лоялност, предлагани от търговците на дребно.

11. Мога ли да комбинирам съвпадение на цените с други отстъпки или промоции?

Това зависи от политиката на магазина. Някои търговци на дребно могат да позволят комбиниране на съвпадение на цени с други отстъпки или промоции, докато други могат да имат ограничения.

12. Предлагат ли онлайн търговците на дребно предлагат съвпадение на цените?

Някои онлайн търговци на дребно предлагат съвпадение на цените, но е важно да проверите техните конкретни политики. Съпоставянето на онлайн цени може да изисква допълнителни стъпки за проверка.

13. Какво трябва да направя, ако един магазин откаже да почете ценовата съвпадение?

Ако магазинът откаже да почете ценовите съвпадения според тяхната политика, можете учтиво да ескалирате проблема на мениджър или да се свържете с поддръжката на клиенти за допълнителна помощ.

14. Налично ли е съвпадение на цените за международни покупки?

Политиките за съвпадение на цените могат да варират за международни покупки. Най -добре е да проверите конкретната политика на магазина за международни транзакции.

15. Мога ли да съвпадам, след като направя покупка?

Повечето магазини имат конкретни времеви рамки за съвпадение на цените. Важно е да проверите политиката на магазина по отношение на корекциите на цените след покупка.

Кои магазини предлагат съвпадение на черен петък

Искате по -полезни съвети за пазаруване? Следвайте ни на Tiktok!

403 Грешка

Разпределението на Amazon Cloudfront е конфигурирана да блокира достъпа от вашата страна. Понастоящем не можем да се свържем със сървъра за това приложение или уебсайт. Може да има твърде много трафик или грешка в конфигурацията. Опитайте отново по -късно или се свържете с приложението или собственика на уебсайта.
Ако предоставяте съдържание на клиентите чрез CloudFront, можете да намерите стъпки за отстраняване на неизправности и да помогнете за предотвратяване на тази грешка, като прегледате документацията на CloudFront.

Генериран от CloudFront (CloudFront) Идентификатор на заявка: ojvhfdr7ntabydxpucpukojyqsznaekinn57r5msmrh8kbtaygw3oq ==

Кои магазини предлагат съвпадение на черен петък?

Елизабет Харпър

ЗАБЕЛЕЖКА: Информацията по -долу беше събрана по време на тазгодишните продажби на Черния петък. Това събитие за пазаруване вече приключи, но все пак можете да спестите! Вижте нашите сделки за избор на персонал, за да видите нашите оферти „Най -добрите от най -добрите“. Съвпадането на цените е проста идея: Ако намерите артикул на по -ниска цена в друг магазин, някои търговци на дребно ще съвпадат (или дори ще победят) цената, така че можете да получите отстъпка, без да отидете на техните конкуренти. Това може да бъде голямо удобство, особено на огромен пазаруващ празник като черен петък, когато може да нямате време да уцелите всяка една продажба. Вижте също: 18 начина да се подготвите за Черния петък и да получите най -добрите оферти Докато съвпадението на цените е често срещано при много търговци на дребно, не всеки магазин участва в практиката. Някои търговци на дребно стоят на ежедневните си цени. Например, Amazon изобщо не съвпада с цената. И дори съхранява това направете Офертите за съвпадение на цените през останалата част от годината може да не участват по време на продажбите на Черния петък. Ако искате да получите мач на Черен петък, не можете просто да влезете в магазина с реклама и да поискате по -ниска цена. Вместо това ще трябва да направите домашната си работа на политиката за съвпадение на цените на всеки търговец и да сте готови с подходящо доказателство за по -ниска цена. За да ви помогнем да се подготвите за Черния петък 2022, имаме всички подробности, от които се нуждаете от политиките за съвпадение на празничните цени, така че можете да получите най -много за вашето време и пари през този пазаруващ сезон.

Какво да знаем за съвпадение на цените около Черния петък

Как да получите съвпадение на цената на Черен петък

Докато точните политики за съвпадение на цените на магазините варират, основните правила са подобни. За да получите съвпадение на цените при всеки участващ търговец на дребно, ще трябва да намерите доказателство за по -ниска цена в друг магазин. Това, което се отчита като “доказателство”, варира, но обикновено това изисква печатна реклама или онлайн цена, или представена лично, онлайн, или понякога дори по телефона. Търговецът потвърждава продукта и цената и след това ви предлага артикула с намалената цена. Понякога съвпадението на цените дори ви дава по -добра цена! Например, цената на Bass Pro Shops, съвпадаща с политиката, побеждава по -ниска цена с 5%, ако сте член на клуба, а Staples прави същото с 10%. Такива сделки могат да направят съвпадение на цените много доходоносни и си заслужават вашето време. Но когато се опитвате да постигнете съвпадение на цените на Черен петък, дяволът е в детайлите. Политиките за съвпадение на цените идват с много предупреждения, включително конкретни изключения от продукти, видове продажби, които няма да бъдат съпоставени, и други ограничения.

Какво квалифицира като доказателство за съвпадение на цените?

Най -важното нещо, от което се нуждаете, за да получите мач на Черен петък, е доказателство за по -ниска цена, но не само всяко доказателство ще направи. Обикновено търговците на дребно приемат печатни реклами, но не и фотокопия или снимки на реклами, които могат да бъдат фалшифицирани. Много търговци на дребно приемат и онлайн цени, така че привличането на уебсайта на вашия смартфон е обикновено приемливо – просто не забравяйте да изтеглите цената в браузъра си, вместо да показвате екранна снимка или снимка.

Политиките за съвпадение на цените изискват конкурентите да имат точно същия продукт, който в момента се складира, за да се класира.

Очаквайте и търговецът на дребно да провери акциите на артикула, тъй като повечето търговци на дребно само за цените за артикули, които в момента са на склад. Това означава, че дори ако артикулът, който искате, е на по -ниска цена при друг търговец на дребно, ако в момента не е на склад. И не само всеки търговец на дребно ще го направи. Всъщност повечето магазини само на цените съвпадат със специфични конкуренти. Някои имат списък с магазини, които ще съвпадат, докато други ограничават съвпадането на цените с директните конкуренти, а други могат да съвпадат само с цените на местните търговци в определен диапазон. Например, политиката за съвпадение на цените на Target включва специфичен списък на допустимите търговци на дребно, докато политиката за съвпадение на цените Bed Bath & Beyond само неясно казва, че ще съответства на „директните конкуренти.„Освен това много магазини няма да ценят складовите клубове, като Costco и Sam’s Club. Всичко това, което трябва да кажете, че трябва да сте сигурни, че носете приемливо доказателство, за да получите цената си с отстъпка.

Кои артикули се класират за съвпадение на цените?

 • Артикули, продавани от търговци на трети страни, като продавачи на пазара на Walmart
 • Пакети, включително пакети с карти за подаръци, които са често срещани при продажбите на Черния петък на Kohl
 • Услуги, като услуги за инсталиране или настройка
 • Оферти „безплатно с покупка“

Това не са всички изключения, които бихте могли да видите в политика за съвпадение на цените, но те са най -често срещаните в много търговци на дребно.

Врати и продажбите на флаш обикновено не се класират

Най-добрите продажби в Черния петък обикновено са сделки с врати с ограничено количество или флаш продажби-и тези, които рядко се класират за съвпадение на цените в Черния петък или по всяко друго време на годината. Някои магазини изрично забраняват подобни промоции от техните програми за съвпадение на цените, но дори и да не го направят, повечето търговци на дребно само ценови съвпадат, които са на склад, така че мигайте и ще пропуснете Flash Sales не биха се класирали.

Това означава, че обикновено можете да получите само тези страхотни оферти от търговците на дребно, които ги рекламират, и ще трябва да действате бързо, за да ги забиете.

Каква е разликата между съвпадение на цените и корекции на цените?

Съвпадането на цените означава, че поискате отстъпка, преди да купите артикул, защото сте намерили по -ниска цена другаде. Трябва да направите заявката и да представите доказателство по време на покупката, за да получите същата цена, която сте намерили другаде. Понякога търговците на дребно позволяват съвпадение на цените за определен период от време след покупка също. И някои търговци на дребно също предлагат корекции на цените за определен период от време след покупка – обикновено около две седмици, въпреки че някои са по -къси. Така че, ако видите артикула в продажба от същия търговец на дребно, след като купите, търговецът на дребно ще ви върне разликата.

Съпоставянето на цените обикновено се изисква по време на покупката, докато корекциите на цените могат да бъдат изкупени през определен период от време след покупката.

Някои търговци на дребно са особено щедри, що се отнася до пазаруването на празнични. Например политиката на Best Buy позволява корекция на цените през периода на връщане на артикула и по време на празниците повечето покупки имат прозорец за връщане до 14 януари 2023 г. Политиката за мач на празничната цена на Target е подобна, като покупките, направени на или след 6 октомври, отговарят на условията за корекции на цените, ако те спаднат в цената на или преди Бъдни вечер.

Корекциите на цените могат да бъдат особено удобни през празничния сезон, когато продажбите могат да идват и да отиват често. Докато магазинът предлага корекции на цените, можете да представите доказателство за покупка и доказателство за разликата в цената, за да получите частично възстановяване на нещо, което вече сте купили.

Не всички магазини, които предлагат съвпадение на цените, предлагат корекции на цените и обратно. Ще искате да проверите конкретни политики. И ако магазин прави Предлагайте корекции на цените, ще искате да обърнете голямо внимание на продажбите дори след като купите, за да можете да се възползвате от тях.

Политики за мач на черен петък за 2022 г

Забележка: Търговците на дребно, маркирани със звездичка (*) в таблицата по -долу, могат да ограничат съвпадението на цените на Черния петък по някакъв начин, но не изключват изрично Черния петък от тяхната политика за съвпадение на цените.

Магазин Черно петък Цената съвпадение? Бележки
Amazon Не
Bass Pro Shops* Да, с изключение на Flash Sales
Bed Bath & Beyond Не
Най-добра покупка Не Корекции на цените, налични през 1/14/23 за покупки на ваканции
* На Кабела* Да, с изключение на Flash Sales
Costco Не Корекции на цените за онлайн покупки, разрешени в рамките на 30 дни
Спортни стоки на Дик* Да, с изключение на Flash Sales Съответствие на цените, разрешено в рамките на 14 дни от покупката
eBay Не
Домашно депо Не
Jcpenney Да Съответствие на цените, разрешено в рамките на 14 дни от покупката
Kohl’s Не
Лоу Не
Мейси Не Корекции на цените, разрешени в рамките на 10 дни от покупката
Майкълс* Да, с изключение на врати Корекции на цените, разрешени в рамките на 7 дни от покупката
Нюег Не
PetSmart Не
Клуб на Сам Не
Телбод Не
Мишена* Да, с някои изключения Корекции на цените, разрешени през 24.12.22 за покупки на ваканции
Walmart Не

Искате по -полезни съвети за пазаруване? Следвайте ни на Tiktok!

 • 18 начина да се подготвите за Черния петък и да получите най -добрите оферти
 • Заслужава ли си черен петък? Ето как се справяте с черен петък грешно
 • Черно петък Магазин часове 2022: Какво ще бъде затворено на Деня на благодарността?

Елизабет Харпър

Първоначално работи в него, Елизабет сега пише по технологии, игри и общи потребителски проблеми. Нейните статии се появяват в USA Today, Време, AOL, PRICEGRABBER и други. Тя е един от най -редовните сътрудници на Dealnews от 2013 г., изследвайки всичко – от вакууми до застраховка на наематели, за да помогне на потребителите.

Сделките могат да бъдат компенсирани от компании, споменати в тази статия. Моля, обърнете внимание, че въпреки че цените понякога се колебаят или изтичат неочаквано, всички продукти и сделки, споменати в тази функция, бяха достъпни на най -ниската обща цена, която бихме могли да намерим по време на публикуването (освен ако не е посочено друго).

7 магазина, които предлагат съвпадение на цените – и всичко, което трябва да знаете за техните политики в Черния петък и Кибер понеделник

Икона по имейл на плика. Това показва възможността за изпращане на имейл.

Споделете икона извита стрелка, насочена вдясно.

Икона в Twitter стилизирана птица с отворена уста, туитър.

Twitter LinkedIn Icon Думата “в”.

LinkedIn Fliboard Icon Стилизирана буква f.

Flipboard Facebook икона на буквата f.

Икона за имейл във Facebook – плик. Това показва възможността за изпращане на имейл.

Икона на имейл връзката Икона на верижна връзка. Той символизира URL адрес на връзката към уебсайта.

JCPENENEY ПРАЗНИЧЕСКИ ПАЗПЛАГАНЕ

 • Най-добра покупка
 • Мишена
 • Walmart
 • Jcpenney
 • Спортни стоки на Дик
 • Bed Bath & Beyond
 • Paragon Sports

Когато купувате през нашите връзки, Insider може да спечели партньорска комисия. Научете повече.

 • За да улесните вашия черен петък, кибер понеделник и ваканционни подаръци, съставихме списък от седем основни онлайн търговци на дребно, които предлагат политики за мач на цените, с бърз преглед на всичко, което трябва да знаете за тях.
 • Някои от тези търговци на дребно дори ще ценят на артикулите, представени в техните реклами в Черния петък и сделки с кибер понеделник. Забелязахме изключения за всеки търговец на дребно по -долу.
 • За да спестите още повече, разгледайте най -добрите ни сделки с черен петък като цяло, черен петък сделки от Amazon, Target, Walmart и Best Buy, както и най -добрите оферти за кибер понеделник.
 • Посетете Business Insider купони, за да намерите най-актуалните купони и промо кодове за ваканционно пазаруване.

Регистрирайте се за нашия бюлетин, за да получите честни отзиви за най -добрите продукти и услуги – доставени седмично във вашата пощенска кутия.

Зареждането на нещо се зарежда.

Благодаря за регистрацията!

Достъп до любимите си теми в персонализирана емисия, докато сте в движение. Изтеглете приложението

Вие гледате на перфектния празничен подарък за известно време и най -накрая решавате да го направите. Прекалено пръскате с кредитната си карта с развълнувано, излизайки от магазина с новата си покупка. След това се превъртате в интернет, само за да осъзнаете, че е по -евтино някъде другаде. Всички сме били там.

Обикновено това е, когато настъпва неудовлетвореност, но това не трябва да е така. Много търговци на дребно ще съвпадат, което означава, че ако можете да намерите продукт за по -ниска цена в друг магазин, те ще отговарят на тази ниска цена. В крайна сметка, ако използвате тези политики правилно, ще спестите пари и ще имате спокойствие, че сте получили най -добрата сделка там.

Ние очертахме политиките за мач на цените на седем основни електронни търговци, включително Walmart, Target, Dick’s Sporting Godes, Bed Bath & Beyond, Paragon Sports, JCPenney и Best Buy. Докато всички тези магазини предлагат някаква характеристика на цените, някои политики са по-снизходителни, докато други са по-строги, особено около Черния петък и Кибер понеделник.

Един забележителен липсващ от този списък е Amazon.

Гигантът на дребно известно не предлага съвпадение на цените като функция – официално, тоест. От опит представителите на Amazon ще предложат любезност, която може да се използва като подаръчна карта, вместо да се съпостави, ако бъде поискано. За да опитате това, просто отидете до менюто “Помощ” в долната част на сайта на Amazon. Намерете подкана „Нуждаете се от повече помощ?”под” Преглед на теми за помощ “и изберете” Свържете се с нас.„Въпреки че вашият опит и предлаганата сума ще варират, това може да е солидна алтернатива, ако не искате да преминете през караницата на връщане на вашата поръчка.

По -долу ще намерите всичко, което трябва да знаете за политиките за съвпадение на цените на гореспоменатите търговци на дребно. Разбира се, насочването към магазина може да е сложно по време на Covid, така че може да е по -безопасно да се свържете с търговците на дребно чрез телефонна линия или чрез прозорец за чат на уебсайта на магазина.

Walmart има обширна политика за мач на цените – но там’е основен улов

Магазин Walmart в близост до центъра на Питсбърг Сток Снимка

С нарастващите цени поради инфлацията, повечето купувачи днес търсят най -добрите оферти. Но с толкова високи цени на газа, вие също не сте’Не искам да посетите множество магазини, за да спестите пари, поради което изборът на магазини с политики за съвпадение на цените може да помогне.

Walmart има политика за мач на цените, но вие’ще трябва да сте наясно с всички изключения, за да си спестите някои главоболия.

Първо, разберете, че Walmart.Com и Walmart магазините за тухли и хоросан имат две различни политики за мач на цените. Магазините Walmart ще съвпадат само цените на цените от Walmart.com.

И така, ако вие’Пазарувайки отново в местния Walmart и проверете телефона си, за да намерите по -ниска цена на Amazon, Walmart спечели’t съвпадат с тази цена. Можете или да поръчате от другия търговец на дребно, за да спестите пари и да изчакате ден или два за продукта (освен ако не е налична доставка в същия ден) или да платите повече и да се приберете вкъщи с артикула в ръка от Walmart.

Накарайте парите си да работят за вас

Още правила за цените на Walmart в магазина, които трябва да знаете

Walmart има няколко други изключения за съвпадението на цените си в магазина. Трябва да знаете, че можете да използвате отстъпка от ценовата мач на един артикул на ден. Освен това сделките с бого са изключени и от спестяванията на цените, според u.С. Новини и световен доклад.

Освен това, за да се възползвате от съвпадението на цените, това трябва да е точен артикул и трябва да се показва като на склад на уебсайта на Walmart.

Walmart.com Правила за мач на цените

Walmart.com ще цените на цените, които намирате онлайн по-евтини на един от техните онлайн конкуренти. То’е дълъг списък от уебсайтове, но не включва всеки уебсайт. Според Walmart.Com Корпоративен уебсайт, онлайн търговци на дребно, отговарящи на условията за Walmart.com’S съвпадение на цените са:

 • Академия.com
 • Amazon.com
 • Автозон.com
 • Бебета.com
 • Basspro.com
 • BedbathandBeyond.com
 • Най-добра покупка.com
 • Кабелас.com
 • Дъвчащ.com
 • Dickssportinggoods.com
 • Долар.com
 • FamilyDollar.com
 • Homedepot.com
 • Jcpenny.com
 • Kmart.com
 • Kohls.com
 • Ниски.com
 • Майкълс.com
 • Нюег.com
 • OfficeDepot.com
 • Oreillyauto.com
 • Pepboys.com
 • PETCO.com
 • PetSmart.com
 • Сиърс.com
 • Телбод.com
 • Мишена.com
 • Walgreens.com

Въпреки това, много артикули са изключени от онлайн съвпадение на цените, включително продажби на черен петък и киберседмична седмица, близки, ликвидации или флаш продажби и всякакви ремонтирани стоки. Walmart ще съвпада с цената само спрямо рекламираната цена преди допълнителни купони или отстъпки.

Имайки предвид всичко това, вие’Ще искам да сте подготвени, когато влезете в магазина или да купите онлайн. Не забравяйте да проверите два пъти, че марката, моделът, размерът и цветът са точно съвпадение. В противен случай Walmart няма да продаде артикула за по -ниската цена. В някои случаи ръководител в магазина трябва да провери цената и наличността в Walmart.com чрез терминал в магазина.

Накарайте парите си да работят за вас

Клиентите на Хавай, Аляска и Пуерто Рико не могат да се възползват от политиката за мач на цените, онлайн или в магазините.

Още от GobankingRates

 • Защо богатството на стелт е най -добрият начин да се справите с парите си
 • Получих въпрос за парите? Попитайте експерт
 • 3 начина за доказване на рецесията на вашето пенсиониране
 • 14 начина да инвестирате, които не включват фондовата борса